مدارس ابتدایی شهر قم در نوبت صبح روز دوشنبه نیز همانند شانزده روز گذشته تعطیل است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استان قم، امروز در گفتوگو با فارس اظهار داشت: همه مدارس ابتدایی شهر قم در روز دوشنبه در نوبت صبح تعطیل است، ولی کلاسهای درس مدارس ابتدایی نوبت عصر دایر است.
محمدحسین امین جعفری ادامه داد: همچنین با توجه به بهبود نسبی وضیعت جوی مدارس استثنایی در نوبت عصر نیز در روز دوشنبه دایر است، ولی این مدارس در نوبت صبح همچنان تعطیل هستند.
وی گفت: همه مدارس در مقطع راهنمایی و دبیرستان نیز باز هستند و دانشآموزان نیز همانند گذشته به صورت یکپارچه در کلاسهای درس حاضر میشوند.
بارش برف سنگین از دو هفته پیش تاکنون، باعث شد تا مدارس شهر قم به مدت طولانی تعطیل شود و تعطیلی شانزده روزه مدارس ابتدایی در این شهر به علت سرما و یخبندان سطح معابر، نوعی رکورد در نوع خود به شمار میرود.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
پایگاه اطلاعرسانی مرکز مطالعات و پژوهشهای فلکی و نجومی، امکان قبلهیابی اینترنتی را در هر نقطهای از جهان فراهم کرد.
محمد صالح نجف، مدیر مرکز مطالعات و پژوهشهای فلکی و نجومی دفتر آیتالله سیدعلی سیستانی، در گفتوگو با رسا، اظهار داشت: پایگاه اطلاعرسانی این مرکز، امکان قبلهیابی اینترنتی را برای همه مردم جهان فراهم کرده است.
وی دغدغه مسلمانان جهان برای تعیین دقیق قبله در مناطق گوناگون را از دلایل راهاندازی این قبلهنما دانست و افزود: در پی مراجعات بسیاری از مسلمانان برای رفع این مشکل و برای دسترسی آسان و مطمئن به جهت قبله، قبلهنمای اینترنتی از سوی این مرکز راهاندازی شد.
نجف تصریح کرد: با محاسبات نجومی صورت گرفته در روزهای اخیر و در برخی از شهرهای اصفهان و قم، مشخص شده است که محراب برخی از مساجد به صورت دقیق در جهت قبله نیست.
وی اظهار داشت: با استفاده از امکانات شبکه جهانی اینترنت و تصاویر ماهوارهای از همه نقاط زمین به ویژه مناطق گوناگون شهرها، جهت قبله در سراسر جهان به صورت دقیق از طریق اینترنت به نمایش گذاشته میشود.
مدیر مرکز مطالعات و پژوهشهای فلکی و نجومی در پایان خاطرنشان کرد: تعیین بسیار دقیق نقطه معین شده در روی کره زمین تا کعبه معظمه از دیگر ویژگیهای این قبلهنمای اینترنتی است که علاقهمندان میتوانند با مراجعه به نشانی اینترنتی به آن دسترسی پیدا کنند:
http://www.nojumi.org/farsi/qebleh/index.htm گفتنی است، کاربران میتوانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی یاد شده، نقطه مورد نظر خود را در نقشه مشخص کنند و با وضوح دلخواه، نسبت خود را با خانه خدا بسنجند.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
ماه محرم و عزاداری سالار شهیدان به همت همه مردم متدینی برگزار میشود که خود را خدمتگزار ساحت مقدس سالار شهیدان میدانند. در این میان ذاکران و مداحان مسئولیت بزرگ بیان حقایق این واقعه دردناک را به عهده دارند؛ البته تفاوت این دستگاه با بسیاری دیگر از عرصههای حرفهای این است که مو سپید کردهها پس از پیری و فرتوتی همچنان در این دستگاه، محترم شمرده میشوند و به لقب «پیرغلام اباعبدالله» مفتخر میگردند.
شاید کمتر اتفاق افتاده بود تجلیل از این عاشقان بیچشمداشت؛ تا آنکه اولین دوره بزرگداشت ایشان در سال 1382 و به ابتکار رادیو تهران برگزار شد، این رویداد پس از انتقال مدیر رادیو تهران و قرار گرفتن شهرام گیل آبادی در کسوت مدیر رادیو جوان توسط این شبکه پیگیری شد و الحق مورد توجه بسیاری از مردم متدین و عاشقان حضرت اباعبدالله نیز قرار گرفت. کسانی که سالهای گذشته را به یاد دارند، میدانند اختتامیه این همایش نزدیک هفتمین روز شهادت امام حسین (ع) و در حسینیه معنوی جماران برگزار میشد که از روزها قبل تبلیغات آن نیز دیده و شنیده میشد. اما امسال گویا از این خبرها نیست و این همایش هم مثل شمعی در باد دستان رادیو جوان خاموش شده است.
اظهار نظر درباره اینکه چرا «پنجمین همایش تجلیل از پیرغلامان اباعبدالله» برگزار نمیشود، زود است؛ اما یادم آمد وقتی رادیو جوان جشنواره عظیم قرآنی تسنیم را برگزار کرد، برخی رسانههای تندرو به جای تقدیر از این حرکت رسانه و سرزنش وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات برای کوتاهی در این گونه کارهای ضرور، به این شبکه تاختند و دستاندرکاران آن را به «تطهیر» چهره مخدوش! رادیو جوان متهم کردند.
خدا کند حدس من اشتباه بوده باشد و این رادیوی پویا به خاطر فشارهای عده که برای دلسرد کردنشان انجام میشود، عرصه را خالی نکرده نباشند. هر چه باشد به ازای رقابتهای ناسالم و تخریب برخی افراد، این فرهنگ بزرگداشت «پیرغلامان» است که باز به فراموشی سپرده میشود.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
«حضور بخش دولتی در عرصههای مختلف توزیع و عرضه اینترنت موجبات ایجاد یک بازار ناسالم و غیررقابتی را در عرصههای توزیع و عرضه اینترنت فراهم کرده است.»
روز 15 دیماه سالجاری مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی طی اطلاعیهای وجود انحصار دولتی در بخش اینترنت را موجب اجحاف به مصرفکنندگان نهایی و مغایر با سیاستهای اصل 44 قانون اساسی دانست.
این اطلاعیه در پی بررسی ساختار و تعرفههای توزیع اینترنت از سوی دفتر مطالعات ارتباطات و فناوریهای نوین این مرکز صادر شده؛ مطالعاتی که نشان میدهد وجود انحصار دولتی در بازار تأمین پهنای باند کشور و همچنین مداخله بخش دولتی و رقابت با بخش خصوصی در توزیع و عرضه پهنای باند و وجود رگولاتور در بدنه بخش دولتی موجب اجحاف به مصرفکنندگان نهایی اینترنت و بخش خصوصی میشود.
بنا بر اعلام این مرکز، سیاستگذاران و تصمیمگیرندگان کشور باید با درک صحیح از بازار اینترنت موجود کشور و همچنین کیفیت نامناسب دسترسی کاربران به اینترنت، در جهت حذف این انحصار، رانتهای دولتی را حذف کنند و با ایجاد یک بستر حقوقی مناسب بخش دولتی را از امور اجرایی و بازرگانی (خرید و فروش) پهنای باند منع کرده، جایگاه و شان دولت را بهعنوان سیاستگذار، قانونگذار و ناظر بر حسن اجرای مقررات حفظ کنند و در عین حال به بخش خصوصی در جهت حضور در یک بازار رقابتی سالم کمک کنند.
فقط اگر چنین اتفاقی روی دهد میتوان امیدوار بود که وجود چنین بازار رقابتی کامل و سالمی موجب کاهش قیمتها و بهبود کیفیت خدمات بخش خصوصی شود.
این گزارش درحالی منتشر شده است که در حال حاضر بسیاری از کارشناسان قیمت و کیفیت اینترنت در ایران را مناسب ارزیابی نمیکنند.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
در پی رد جواز قمه زنی از سوی آیتالله بهجت فیلم توضیحات این مرجع تقلید منتشر شد.
به گزارش از دفتر حضرت آیتالله بهجت، این مرجع تقلید در پاسخ به استفتائی، مطالب منسوب به وی درباره تقدس خون قمه زنان و جواز این بدعت را رد کرد.
متن کامل این استفتا و پاسخ آیت الله بهجت بدین شرح است:
«محضر مبارک مرجع بزرگوار، حضرت آیتالله العظمی بهجت(دام ظله العالی)
سلام علیکم؛
به استحضار مبارک میرساند، مدتی است یک لوح فشرده (سی دی) با عنوان «حقیقت مظلوم» در ارتباط با فتوای مرحوم اصفهانی به وجوب قمهزنی، تکثیر و توزیع گردیده و در آن با نقل قول و انتساب مطلبی به جنابعالی در راستای تقدس خون قمهزنان و وصیت حضرتعالی برای همراهی در کفن و قبر خود بهرهبرداری نموده و در این مطلب استناد به حضرتعالی نمودهاند، مستدعی است در جهت تنویر افکار مقلدین حضرتعالی نسبت به صحت و سقم مطلب مزبور اعلام نظر نمایید.
باتشکر، جمعی از مقلدین حضرتعالی، تهران، مسجد امام موسیبن جعفر(ع)
پاسخ
باسمه تعالی
آن چه بنده نقل کردهام، مخالفت مرحوم استاد آقا سید ابوالحسن اصفهانی (رحمت الله علیه) با عملیت قمه و آن که تا آخر هم مخالف ماندند و هیچ اجازه ندادند.
اما بنده چنین لباس خون آلودی ندارم و چنان وصیتی هم نکردهام»
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
بنیاد باران در نامهای به رییس صدا و سیما با رد خبر پخششده از این رسانه درباره پخش بستههای انتخاباتی از سوی این بنیاد، خواستار ارائه توضیح درباره آن شد.
در این نامه خطاب به عزتالله ضرغامی آمده است که روز یکشنبه خبری از این رسانه بدون ذکر منبع پخش شده که بیاساس است.
در ادامه این نامه با اشاره به مضمون خبر پخششده مبنی بر این که " بنیاد باران با توزیع بستههای انتخاباتی شامل CD ، جزوه و مواد تبلیغاتی وارد انتخابات شده در حالی که قبلاً گفته شده بود فعالیت انتخاباتی نمیکند"، ضمن تکذیب این موارد درخواست شده است که نمونهای از بسته اشارهشده برای این بنیاد ارسال شود تا بررسی شود تا کسی با جعل عنوان این بنیاد مرتکب آن نشده باشد.
این بنیاد همچنین خواهان آن شده است در بخشهای خبری که این موضوع اعلام شده حداقل به همان میزان نادرستی آن اعلام و از افکار عمومی رفع ابهام و اعلام شود هدف اصلی از تنظیم و اعلام خبر بیاساس و منبع آن چه بوده است.
در پایان این نامه تاکید شده است که بنیاد آزادی، رشد و آبادانی ایران (باران) تا کنون هیچ بسته انتخاباتی از هیچ نوع تولید و توزیع نکرده و در آینده نیز چنین تصمیمی ندارد.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
نامه مقام معظم رهبری به رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص ماجرای قانون گازرسانی به روستاها که از سوی رییس جمهوری مغایر با اصل 75 قانون اساسی شناخته شده بود، ابتدا قرار نبود در صحن علنی و به طور رسمی قرائت شود.
یک نماینده اصولگرای مجلس درباره علت قرائت شدن این نامه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی گفت: ابتدا قرار نبود این نامه قرائت شود.
وی تصریح کرد: غلامعلی حدادعادل رییس مجلس درباره قرائت شدن یا نشدن این نامه در صحن علنی مجلس، پیش از آغاز جلسه علنی روز دوشنبه، نشستی با اعضای هیات رییسه برای تصمیم گیری در این خصوص در دفترش تشکیل داد.
به گفته این نماینده اصولگرا حدادعادل در این نشست معتقد بود که اگر این نامه به طور رسمی از تریبون مجلس قرائت نشود، از طریق سایت های اینترنتی و دیگر مطبوعات به طرق دیگر با کم و زیاد شدن مطرح می شود که این به مصلحت نیست.
از سویی این تحلیل نیز وجود داشت که قرائت این نامه از تریبون رسمی مجلس شاید به ضرر دولت باشد.
در نهایت برای قرائت یا عدم قرائت نامه رهبری از اعضای هیات رییسه رای گیری صورت گرفت و تصویب شد که نامه مقام معظم رهبری از تریبون مجلس قرائت شود.
قانون برداشت از حساب ذخیره ارزی برای گازرسانی به روستاها چندی پیش در مجلس به تصویب رسید و با تایید در شورای نگهبان برای اجرا به دولت ابلاغ شد اما احمدی نژاد در پارافی در زیر این قانون خطاب به حدادعادل رییس مجلس نوشته بود که این قانون با اصل 75 قانون اساسی مغایرت دارد.
رییس مجلس نیز با توجه به اینکه نظرات مقام معظم رهبری فصل الخطاب است از ایشان کسب تکلیف کرده و مقام معظم رهبری نیز در نامه ای به رییس مجلس نوشتند که اجرای قانون مصوب مجلس برای همه دستگاه ها ضروری است.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
چند روز پیش، جورج بوش در نطق رادیویی خود و پیش از سفر دورهای به خاورمیانه اعلام کرد: ما از دمکراتها و اصلاحطلبان از بیروت و بغداد تا دمشق و تهران، حمایت خواهیم کرد.
رهبر انقلاب نیز در آستانه انتخابات، تذکرات مهمی بیان کرده و ضمن ننگ دانستن حمایت آمریکا از هر گروهی، مردم و گروههای سیاسی را به هوشیاری توصیه کردند.
...این مسئله در حیات سیاسی ایرانیان و در تقویم ایام انتخاباتی، زمانی رخ میدهد که آیتالله خامنهای در سفر خود به یزد و در جمع مسئولان اجرایی با اشاره به حساس بودن شرایط و نشانههای آن پس از پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: «همواره باید مراقب خطر بازگشت استبداد و سلطه بیگانگان بود و شاید دهها سال دیگر ملت ایران باید مراقبت کند تا جریان مردمسالاری دینی که هم ضد استبداد و هم ضد سلطه است، به یک فرهنگ عمیق و ماندگار در میان مردم تبدیل شود».
...یکی از مکانیزمهایی که در مردمسالاری دینی نیز بر آن تأکید شده و میتواند جنبه استبدادگریزی و استبدادستیزی را تقویت نماید، انتخابات پرشور، سالم و در عین حال آزاد است که مشارکت حداکثری را به دنبال داشته است. طبیعی است که غیبت متغیر اصلی ثبات سیاسی، یعنی «مردم» در آزمون دمکراسی و یا نبود حضور علایق و سلایق گوناگون، میتواند آن را به مخاطره اندازد. انتظار میرود ابزارهای حضور مردم به ویژه از سوی شورای نگهبان به گونهای مطلوب در همه لایههای جامعه کنونی ایران فراهم شود. این ابزارها را قانونگذار نیز جزو وظایف ذاتی آن شورا دانسته است. به نظر میرسد برخورد تنگنظرانه با این مسئله به مصلحت نظام و مردم نیست.
بوش در سخنرانی دو روز پیش خود در ابوظبی با ایراد دوباره اتهامات به ایران، سخن از آزادی و عدالت برای همه مردم جهان به ویژه مردم منطقه و ایران به میان آورد. جالب آن که عدالت و آزادی یکی شعار اصلی دولت کنونی و دیگری شعار محوری اصلاح طلبان است.
این مطلب از دو منظر حایز اهمیت است؛ نخست اینکه مکان و محلی که بوش صدای خود را به جهانیان میرساند، خود بیش از همه جای چالش و ایراد دارد و صداقت! بوش در «ارسال پیام به ملت ایران!» را روشن میکند. وضعیت کشورهای عربی خاورمیانه به ویژه در بحث آزادی و دمکراسی بر همه آشکار و مبرهن است. در برخی از این کشورها، زنان به تازگی حق رأی پیدا کردهاند و یا حتی اجازه گرفتن گواهینامه رانندگی به آنها داده میشود؛ از لحاظ نظام انتخاباتی نیز یا فاقد آن هستند و یا اگر انتخاباتی هم برگزار می شود، نمایشی و محدود به آریستوکراسی است.
...به همین پرسش اگر در مورد اصلاحطلبی هم برخوردی عمیق داشته باشیم، درمییابیم که گفتمان اصلاحطلبانه بوش و آنچه مدنظر وی از اصلاحطلبی در ایران است (براندازی) با آنچه در ذهن نیروهای فعال سیاسی موسوم به اصلاحطلب در ایران وجود دارد، بسیار متفاوت است.
قصد و هدف نگارنده، دفاع یا توجیه فعالیتهای حزب یا نیروی خاصی نیست، بلکه از این فراتر هدف ما دایر بر درک تفاوتها و اختلافات در تعابیر است. مخاطبان داخلی، خود بهتر میتوانند دریابند که آیا مصداق اصلاحطلبی مدنظر بوش قرار میگیرند یا خیر، اما برچسب زدن و تخریب کردن عدهای با هدف بیرون راندن از چرخه انتخابات سیاسی کشور، نتیجهای جز تهدیدزایی و امنیتزدایی برای کشور ما ندارد.
...اگر یک جمعبندی از دو نکته پیش داشته باشیم، درمییابیم که مسئله سلطه بیگانگان که به عنوان یک تهدید از سوی رهبر انقلاب اسلامی از آن یاد شده، دایر و ناظر بر نحوه فعالیتهای نیروهای داخلی در یک روند میانمدت و بلندمدت است (دست کم از لحاظ کوتاهمدت سلطه جز با حمله مستقیم نظامی توسط بیگانگان امکانپذیر نیست که این رخداد نیز با توجه به مسائلی که در صحنه بینالملل وجود دارد، چندان محتمل نیست). تاریخ نیز در کشور ما مؤید این نکته است که سلطه بر ما جز از طریق ما امکانپذیر نبوده است؛ وارفتگی و برخورد منفعلانه از یک سو و تعمیق اختلاف مابین نیروهای داخلی از سوی دیگر، این سلطه را تسریع میبخشیدند...
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
رادیو آمریکا در گفت و گو با سرکرده گروه ضد انقلابی "حزب ملت ایران در اروپا" در مورد اپوزیسیون خارج از کشور گفت دامنه اختلاف بین گروههای مختلف اپوزیسیون روز به روز بیشتر میشود.
سرکرده گروهک مذکور در آلمان به رادیو آمریکا گفته است: نیروهای چپ، مشروطه خواه و ملی گرا اکنون چند دسته شدهاند و بیشتر علیه یکدیگر مبارزه می کنند.
وی ادعا کرده است که اگر ایرانیان خارج از کشور اختلافات را کنار بگذارند، مردم از آنها حمایت خواهند کرد و وقتی ببینند ما پشت سر آنها ایستادهایم، در خط مقدم به هدفشان خواهند رسید.
آمریکاواسراییل درفهرست کشورهای شکنجه گر
وزارت خارجه کانادا با ارائه فهرستی، از آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان کشورهایی نام برد که زندانیان را شکنجه میکنند. به گزارش ایرنا شبکه بی.بی.سی روز یکشنبه گفت : این درحالی است که وزیر خارجه کانادا "ماگزیم برنیر" در پی فشار از سوی متحدان نزدیک این کشور در یک مصاحبه خبری هرگونه اقدامی در این مورد را نفی کرد.
بنابراین گزارش وی قول داده است تا این فهرست مجددا مورد بازنویسی قرار گیرد تا نام این دو کشور از این فهرست خارج شوند.
گفتنی است، شهرت شکنجه گاههای آمریکا در گوانتانامو و ابوغریب و نیز آدم ربایی و شکنجه افراد در زندانهای مخفی غیر قانونی در کشورهای مختلف توسط آمریکاییها شهرتی عالمگیر دارد. شکنجه فلسطینیان در زندانهای رژیم صهیونیستی نیز به طور آشکار و قانونی (!) صورت میگیرد.
ژنرال ترک: ایران حجاب را به ترکیه وارد کرد
ژنرال "کنعان اورن" رییس اسبق جمهوری ترکیه مدعی شد که "جمهوری اسلامی ایران، حجاب را به ترکیه وارد کرده است."
روزنامه "آکشام" روز شنبه به نقل از ژنرال بازنشسته "کنعان اورن" رهبر کودتای نظامی ? ?????و هفتمین رییس جمهوری ترکیه نوشت: "اورن روز گذشته در پاسخ به سووال خبرنگاران درمورد تصمیم دولت اردوغان برای آزادی پوشش اسلامی، با طرح این سووال که ریشه مساله حجاب اسلامی در ترکیه از کجاست، گفت: بعد از انقلاب اسلامی ایران (امام) خمینی (ره) این مساله را به ترکیه وارد کرد."
به نوشته آکشام، "اورن در ادعایی مضحک گفته است: (امام) خمینی (ره) با پولهای هنگفت و صرف منابع مالی فراوان، دختران و کودکان ترکیه را به این سو سوق داد و در پشت پرده طرح مساله حجاب اسلامی در ترکیه، خواست برخی برای تبدیل شدن ترکیه به ایران نهفته است."
تدابیر بخش خصوصی برای مقابله با تحریم احتمالی فرش
رییس مرکز ملی فرش ،گفت: بخش خصوصی با هوش تر و خلاقتر از آن است که اجازه دهد که تحریم احتمالی فرش دستباف ایران توسط آمریکا بر روی صادرات فرش کشور تاثیر منفی بر جای بگذارد.
?مرتضی فرجی گفت: آنها پیش بینیهای لازم را انجام دادهاند و از این بابت جای هیچ گونه نگرانی نیست .
یادآور میشود: طی ماههای اخیر تلاشهایی از سوی کنگره آمریکا برای محروم ساختن شهروندان آمریکایی از هنر فرش بافان ایرانی صورت گرفته است.
این مساله علاوه بر کنگره باید در مجلس سنا نیز به تصویب برسد و در پایان رییس جمهور آمریکا نیز آن را تصویب نماید.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:« فرهنگ عاشورا به عنوان یک سرمایه بزرگ معنوی به ما میگوید یک مسلمان و یک شیعه نباید بگذارد تا ظلم در جامعه حاکم شود و دروغ و اتهام و تهمت به عنوان معروف قلمداد شده و کارها برای یک جامعه با هزینه بالا انجام شود.»
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در مراسم شب عاشورای حسینی در مرقد مطهر امام خمینی (ره) گفت: ... وقتی از معروف سخن میگویند به ذهن ما نماز ، روزه ، حج، دستگیری از فقیران و زکات میرسد یکسری عناوین در ذهن ما تحت عنوان معروف وجود دارد اما معروف منحصر در این مسایل نیست از سوی دیگر وقتی از منکر به سخن میآید به ذهن ما بیحجابی ، دزدی ، سرقت و این گونه عناوین میرسد در حالی که معنای منکر به این مسایل خلاصه نمیشود وقتی از فعالیت ستاد امر به معروف و نهی از منکر می گویم باز فعالیت این ستاد به عناوین خاص محدود میشود.»
روحانی با اشاره به این که جامعه زنده جامعه ای است که امر به معروف و نهی از منکر دارد، خاطرنشان کرد: « حادثه کربلا معروف و منکرها را به ما نشان میدهد وبه ما میگوید معروف تنها در برخی مبانی اسلامی و منکر تنها در گناهان روشن و واضح منحصر نشده در جامعه و حکومت اسلامی بسیاری از وظایف مهم به عنوان امر به معروف عنوان شده که باید آن را توسعه بدهیم. اگر مسلمانی روزه ماه مبارک رمضان و نماز را ترک کند برای خداوند بدتر است یا این که من مدیر بدون کارشناسی کاری را انجام دهم؟ اگر من بدون کارشناسی هزینهای را بر ملت تحمیل کنم، این منکر بالاتر از خوردن روزه ماه مبارک رمضان است، چون روزه ماه مبارک رمضان را میتوان با کفاره و طلب بخشش بخشید، اما اگر هزینهای را به ملت تحمیل کرد چه زمان میتوان آن را جبران کرد؟ درست است نماز به عنوان یک معروف است اما مشورت با کارشناسان برای امورعمومی یک جامعه معروفی بالاتر است.»
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تاکید بر این که اگر در جامعه دروغ ، اتهام ، تخریب برای برنده شدن گروه خود به کار ببریم کاری یزیدی انجام دادهایم ، خاطر نشان کرد: « امام حسین (ع) بر همین اساس قیام کرد اگر قرار شد دروغ، تهمت ، استفاده از بیت المال به عنوان بالاترین منکرها تکرار شود، این منکر تبدیل به معروف میشود ، آیا میتوان به این سادگی این جامعه با این ویژگیها را اصلاح کرد؟
امام علی (ع) پس از 25 سال مشکلات حکومت را در دست گرفتند و فرمودند: «می خواستم جامعه را به مسیر پیامبر (ص)برگردانم ولی کار به جایی رسیده بود که حتی در لشگر من روبروی من ایستادند و من دیدم تنها هستم ».
وی با اشاره به این که اگر جامعه ای سنتها فراموش کند و بدعت ها را جایگزین کند کسی قادر به درست کردن آن جامعه نیست ، تصریح کرد:« ما در یک کشتی هستیم که سوراخ کردن آن همه ما را غرق میکند چه ناخدا ، چه مسافر، چه مخالف ، چه موافق ضربه بزند ما غرق می شویم زمانی به سلامت می رسیم که این کشتی سالم بماند اگر در جامعه ای حزب، گروه و جناح از نظام و اسلام بالاتر شد ، اسلام از بین میرود و منکر جای معروف را میگیرد.»
روحانی با بیان این که اگر جامعه هوشیار و بیدار نباشد باید منتظر کنار گذاشتن یاران اصلی نظام اسلامی باشیم، عنوان کرد :« شما دیدید در زمان امیرالمومنین به عزیزترین و نزدیکترین فرد به پیامبر (ص) دشنام دادند و لعن فرستادند کار به جایی رسید که حتی خود امیرالمومنین گفت: «اگر جان شما هم به خطر افتاد شما نیز هم به من دشنام دهید» آیا باور کردنی است که در یک جامعه اسلامی یاران اصلی حرکت بزرگ اسلام مورد لعنت قرار بگیرند؟ نباید بگذاریم آن روزی فرا برسد که بگویند زمانی به تو فلان پست را میدهیم که فلان یار امام را لعن کنی، نباید آن روزی برسد که عزیزترین یاران امام خمینی (ره) مورد لعن قرار بگیرند. اگر شهامت سخن گفتن را نداشته باشیم آن روز دور نیست.»
وی افزود: « چگونه میشود جامعه ای به اینجا برسد که عدهای بگویند چون ما حق هستیم و چون دیگران سر کار می آیند به اسلام ضربه میزنند، میتوانیم هر چه بخواهیم علیه آنها بگوییم و بگویند هدف وسیله را توجیه میکند. این در حالیست که تفاوت ما با قدرتهای شرقی و غربی در این مساله بود که آنها می گفتند : هدف وسیله را توجیه میکند و ما می گوییم هدف راه باید حق باشد و برای رسیدن به حکومت و مقام نباید حق را زیر پا گذاشت ، دروغ گفت و آمارهای دروغین به جامعه داد.»
روحانی با اشاره به این که پیام امام خمینی (ره) از سال 41 تا پیروزی انقلاب اسلامی جدا نبودن دین از سیاست بود، خاطرنشان کرد:« اگر این مساله مبنای تفکر قرار بگیرد امر به معروف و نهی از منکر در دنیای سیاست نیز حضور پیدا میکند ، نباید به روزی برسیم که ارائه آمارهای دروغین به گونهای جا بیافتد که عدهای بگویند که این مسایل منکر نیست، ولی اگر روسری خانمی عقب رفت آن منکر است. چرا ما منکرات بزرگ اجتماعی را در دنیای امروز فراموش کردهایم. اگر جامعه ما جامعهای حسینی باید باشد ، همه باید امر به معروف کنند و آنچه به نفع جامعه است را بگویند اگر راهی برای خودکفایی کشور وجود دارد و واردات را کمتر میکند، باید به عنوان معروف به دنبال آن برویم و اگر پول نفت به واردات بیرویه تبدیل شود آن را به عنوان یک منکر کنار بگذاریم.»
وی هویت دینی و ملی ، حضور مردم در امر مشارکت در حکومت ، میزان رای مردم، را بزرگترین معروفهای جامعه امروز ایران دانست و اظهار کرد: « نباید بگذاریم رای مردم به تشریفات تبدیل شود ، حضور مردم در صحنه معروفی بود که امام خمینی (ره) به ما آموخت.»
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]