: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
اسامی نامزدان اصلاح طلب رد صلاحیت شده در تهران
عیسی کلانتری (وزیر کشاورزی دولت خاتمی)، احمد خرم (وزیر راه و ترابری دولت خاتمی)، ،جمیله کدیور(نماینده مجلس ششم ) ، محسن آرمین( نماینده مجلس ششم و سخنگوی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ) ، داود سلیمانی ( نماینده مجلس ششم ) ،فاطمه راکعی ( نماینده مجلس ششم )، الیاس حضرتی ( نماینده سابق مجلس ) ، علی مزروعی ( نماینده مجلس ششم) ، علی شکوریراد (نماینده مجلس ششم)، عباس میرزا ابوطالبی(قائم مقام حزب همبستگی) ، جهانبخش خانجانی (سخنگوی وزارت کشور دولت خاتمی )، مرتضی الویری(شهردار اسبق تهران) ، عبدالله ناصری (سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان و مدیر خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در دولت خاتمی) ، نجفقلی حبیبی( رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی). زهرا نژاد بهرام ( معاون سابق فرماندار تهران )، آذر منصوری ( عضو جبهه مشارکت) ، مجید فراهانی( عضو جبهه مشارکت) ، یدالله اسلامی (دبیر کل مجمع ادوار مجلس شورای اسلامی) ، فرج کمیجانی (دبیرکل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی)، علیرضا تابش( مدیر کل دفتر وزارتی وزارت ارشاد در دولت خاتمی ) ، سعید شریعتی ( عضو جبهه مشارکت ) ، کسری نوری (سردبیر روزنامه ایران در دولت خاتمی)، احمد شیرزاد(نماینده دوره ششم مجلس) ، شمسالدین وهابی (نماینده مجلس ششم) ، سهیلا جلودارزاده(نماینده فعلی مجلس) ، جواد اطاعت(نماینده سابق مجلس)، سید محمود میر لوحی (معاون پارلمانی وزارت کشور در دولت خاتمی) ، محمدجواد حق شناس (مدیر کل سیاسی سابق وزارت کشور)، ،ابوالفضل شکوری (نماینده سابق مجلس ) ، حمیدرضا جلایی پور( فعال سیاسی و عضو شورای مرکزی حزب مشارکت) ،علی اصغر خدایاری(معاون وزیر علوم دولت خاتمی )،مسعود سلطانی فر (استاندار در دولت خاتمی) ، ملاوردی (عضو کمیسیون زنان جبههی مشارکت)، محسن رهامی ( استاد دانشگاه )، فریده ماشینی ( عضو شورای مرکزی و ریئس کمسیون زنان جبهه مشارکت )، محسن رهامی ( استاد دانشگاه )، حمید رضا جلایی پور ( عضو جبهه مشارکت )،فخر السادان محتشمی پور ( عضو جبهه مشارکت )
همچنین گفته می شود که صلاحیت مصطفی تاج زاده ( معاون سیاسی وزارت کشور در دولت خاتمی و عضو جهبه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی )، محمد سلامتی(دبیرکل سازمان مجاهدین).بهزاد نبوی( نایب رئیس مجلس ششم و عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی )، مرتضی حاجی (وزیر آموزش و پرورش دولت خاتمی) رد شده است اما هنوز به آنان ابلاغ نشده است .
رد صلاحیت گسترده اصلاحطلبان استان ایلام توسط هیئت اجرایی
طبق اعلام نتایج بررسی صلاحیت کاندیداهای هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی توسط هیئت اجرایی، اکثریت کاندیداهای اصلاحطلبان در حوزه شمالی این استان رد صلاحیت شدهاند.
بنا بر تماسهای گرفته شده با کاندیداهای اصلاحطلب حوزه شمالی استان، اکثریت آنان اعلام نمودند که طی جوابهای مکتوبی که از طرف هیئت اجرایی به دست آنان رسیده است صلاحیت آنان احراز نگردیده و یا رد صلاحیت شدهاند.
دکتر داریوش قنبری نماینده فعلی و عضو فراکسیون اقلیت مجلس هفتم که به استناد تحقیقات محلی صلاحیت ایشان برای هیئت اجرایی احراز نگردیده است در گفتگو با «نوروز» بیان کرد: متأسفانه هیئتهای اجرایی فراتر از حیطه اختیارات و وظایف قانونی خویش اقدام کردهاند. هیئتهای اجرایی موظف هستند در چارچوب استعلامهای گرفتهشده از مراجع چهارگانه نظر خود را اعلام نمایند و اگر هم کسی صلاحیت لازم را نداشته باشد باید رد صلاحیت وی مستند به مدارک و اسناد مستند و مستدل باشد در حالیکه حداقل در ارتباط با خود بنده، بدون اینکه سند یا مدرکی وجود داشته باشد و یا حتی در نامه ارسال شده به هیچ ماده و یا بند قانونی استناد نشده است و به طور کلی آقایان اعلام کردهاند که صلاحیت بنده برای آنان احراز نگردیده است.
وی در ادامه افزود: کاملا مشهود است که دلیل رد صلاحیتم به دلیل استفاده از حق نظارتی است که بعنوان نماینده مجلس بر عملکرد مسئولین کشوری و استانی داشتهام و در واقع مسئولین ضعیف اجرایی استان که همیشه عملکرد آنان رادر قالب نطقها زیر سؤال بردهام با کینهورزی و کینهتوزی به خبال خویش قصد تلافی دارند.
ایشان اظهار داشت: متأسفانه در تحقیقاتی که بنده داشتهام بیشتر اعضای هیئتهای اجرایی استقلال عمل نداشتهاند و تحت تأثیر نظر مسئولین اجرایی استان اعلام نظر کردهاند.
داریوش قنبری، علیعسکر احمدی، صادق لطفی، علیمحمد سهرابنژاد، آیت محمدی، ملیحه اسلامی، اسد قاسمی، رستم منتی، حمید خانیان، سعید بساطی، عباس رشنوادی، عیسی باقری، حجت هادیزاده، رضا افسرده، حسین کلانتری و معروف بسطامی کاندیداهای اصلاحطلبان استان ایلام بودند که فقط صلاحیت آقایان معروف بسطامی، حسین کلانتری و سعید بساطی مورد تأیید هیئت اجرایی قرار گرفته است که البته شنیده میشود صلاحیت آقای بساطی هم بواسطه قرابت فامیلی و ایلی با یکی از اعضای هئیت اجرایی استان مورد تأیید قرار گرفته است. و در واقع این تأییدیه، سهم حضور ایشان در هیئت اجرایی و نه سهم اصلاحطلبان بوده است.
زینیوند رئیس ستاد ائتلاف اصلاحطلبان استان ایلام با ابراز تأسف از نحوه بررسی صلاحیتها در استان ایلام بیان داشت: با پایان یافتن مهلت رسیدگی به صلاحیت در هئیتهای اجرایی استان مجموعا 19 نفر در دو حوزه شمالی و جنوبی استان رد صلاحیت شدهاند که بنا بر اطلاعات و بررسیهای بعمل آمده اکثریت مطلق ردصلاحیتشدگان دارای گرایش اصلاحطلبانه بوده و خیلی از آنها بصورت غیرقانونی رد شدهاند.
وی افزود: متأسفانه شرایط رقابت برای اصلاحطلبان استان خصوصا در حوزه شمالی وجود ندارد.
رئیس ستاد ائتلاف اصلاحطلبان استان ایلام اظهار داشت: برای بررسی موضوع و اتخاذ تصمیمات مقتضی هر چه سریعتر اعضای شورای سیاستگزاری ستاد ائتلاف تشکیل جلسه خواهند داد و قصد داریم از همهی ظرفیتهای قانونی برای بازگرداندن تمامی کاندیداها با هر گرایشی خصوصا اصلاحطلبان به صحنه انتخابات استفاده کنیم.
ایشان در پایان گفت: امیدواریم مراجع بالاتر، اشتباهات و احیانا تخلفات هیئتهای اجرایی را اصلاح کنند و شرایط رقابتی و عادلانه را برای برگزاری انتخابات فراهم آورند.
لازم به ذکر است که اصولگرایان استان ایلام به منظور مهیا کردن زمینه فرستادن نمایندههای مورد نظر خویش به مجلس، حتی برخی از کاندیداهای اصولگرای همفکر خویش را که باعث ریزش آرای کاندیداهای حزبی آنان خواهد شد را رد صلاحیت کرده و یا برخی از آنان را وادار به کنار کشیدن از صحنه انتخابات و نوشتن استعفا نمودهاند
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
متن این نامه بدین شرح است :
مقام معظم رهبری
حضرت آیت الله خامنهای
با عرض سلام
احتراماً؛ حضرتعالی چندی قبل بر پرهیز جناحهای سیاسی از بداخلاقی در تبلیغات انتخاباتی تأکید فرمودید. بدیهی است بداخلاقی به معنای ارتکاب رفتار و گفتار خلاف ادب و موازین انسانی و تعالیم دینی ، از سوی هر فرد و نهادی ،چه حزب سیاسی و چه مسئولان نظام و چه محافل و مراکزی که وابسته به نهادهای حاکمیتی هستند، امری ناپسند و مذموم است. به گمان ما بداخلاقی نهادها و محافل حاکمیت یا وابسته به حاکمیت به مراتب بیش از بداخلاقی احزاب و جریانهای سیاسی شناخته شده و اسم و رسم دار ، به عرصة رقابت سیاسی و چهره و آبروی نظام لطمه میزند. بنابراین رعایت اخلاق انتخاباتی از سوی محافل حاکمیت و یا وابسته به حاکمیت ، ضروری تر و شایستهتر است.
متأسفانه درآستانة مهلت قانونی ثبت نام نامزدهای انتخاباتی و در حالی که هنوز دو ماه به زمان رقابت انتخاباتی باقی است، شاهد موج گسترده و سازمان یافتهای از تخریب و افترا و اهانت علیه اصلاح طلبان هستیم. تأسفبارتر این که در رأس این حرکت ، روزنامه کیهان به مدیریت نمایندة حضرتعالی و تریبون نماز جمعه تهران قرار دارند. در این حملات تخریبی تلاش میشود اصلاح طلبان وابسته و مزدور و عامل آمریکا معرفی شوند. بیپردگی و پردهدری تا بدان حد است که برخلاف تبلیغات گذشته که سعی میشد با دوگانهسازیهای کاذبی چون تندرو و کندرو یا افراطی و معتدل میان اصلاحطلبان تفکیک قائل شوند، در موج جدید و به عنوان یک نمونه در سرمقاله روزنامه کیهان مورخ( 23دی 86 ) اصلاحطلبان همگی مزدور و توطئهگر و برانداز و خائن و اصلاحطلبی ماهیتاًً تفکری دشمن ساخته معرفی میشود، به ترتیبیکه حتی اعلام برائت ایشان از بیگانگان کفایت نمیکند و باید از هویت و گذشتة خود توبه کنند. تأسفبارتر این که پرچمداران این حرکت، محورهای تبلیغاتی خود را به سخنان اخیر حضرتعالی مستند میکنند.
ماهیت این حرکت بر ما و آشنایان به عرصة سیاست و قدرت در ایران پوشیده نیست. ما نیک میدانیم کارنامة نامطلوب و دستان خالی حاکمان کنونی در عرصههای اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی و نیز دیپلماسی کشور و همچنین مدیریت ناکارآمد و بحران زده که خسارات مالی و انسانی فراوان و تعطیلی و بلاتکلیفی کشور در بارندگیهای اخیر تنها یکی از نمونههای آن است، علت اصلی این حرکت جدید به شمارمیآید. ما میدانیم در آستانة برگزاری انتخابات که علی القاعده جامعه برای تصمیمگیری و اعلام رأی و ارادة خود به عملکرد دولتمردان توجه ویژهای مبذول میدارد، کسانی را که از اقناع مردم ناامید و از چگونگی انتخاب مردم نگران هستند، ناگزیر میسازد با طرح سوژههای کاذب و بیپایه اما جنجالی، در انحراف افکار عمومی از مسائل اصلی کشور بکوشند وگرنه کیست که نداند خط مشی تبلیغاتی سیاسی ایجاد نظامهای دموکراتیک درکشورهای منطقه، پس از ??سپتامبر در دستور کار دولت آمریکا قرار گرفت، حال آن که حرکت اصلاحی در ایران، سالها پیش ازآن از متن جامعه سربرآورده و بیانگر خواست و ارادة ملت ایران مبنی بر حاکمیت قانون، نظارت و مشارکت نهادینه و واقعی جامعه در ادارة امور و نفی ماجراجوییها و خودسریهایی بوده است که کشور را همواره با بحران مواجه کرده و میکند. کیست که نداند همان گونه که حضرتعالی چندی پیش اشاره فرمودیـد، پیروزی اصلاحطلبـان ،کشور را از خطر حتمی و وارد آمدن خسارات سنگین به ملت نجات داد و کیست که نداند در آن زمان اگر به جای اصلاح طلبان ، تفکر حاکم کنونی به پیروزی میرسید و به جای خط مشی تنش زدایی و صلح طلبی، شعارهای ستیزهجویانه و تحریکآمیز در دستور قرار میگرفت، اشغال عراق به بعد از پروژة ایران موکول میشد و امروز کشور وضعی دیگر داشت. به گمان ما استفاده کنندگان از این حربة ، منطقی دوگانه دارند. آنجا که اقدام یا عمل بیگانگان به تثبیت موقعیت ایشان بینجامد حتی اگر گزارش سازمانهای اطلاعاتی آمریکا باشد، آن را بزرگترین پیروزی تاریخ معاصرو موفقیتی به بزرگی خدا تعبیر میکنند و آنجا که یک اظهار نظر ولو غیر مستقیم به نفع رقبای ایشان باشد، آن را دلیلی بر وابستگی و مزدوری رقبا تبلیغ میکنند. این شیوه استدلال و نتیجه گیری را بیش و پیش از هرکس قرآن کریم مردود شمرده است، آنجا که میفرماید: «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا إِنْ جاءَکُمْ فاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا أَنْ تُصیبُوا قَوْماً بِجَهالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلى ما فَعَلْتُمْ نادِمینَ»(حجرات: ?). بنابراین ما شکوه به پیشگاه قرآن میبریم و امید داریم که قرآن کریم میان ما و ایشان داوری کند
حضرتعالی مستحضر هستید که حربة استناد به اظهارات بیگانگان برای بدنام کردن رقیب، حربهای دو دم است. اگر اظهارنظر اخیر بوش را که دستمایة حمله به اصلاحطلبان شده، این گونه تحلیل کنیم که جنگ طلبان آمریکایی برای توجیه سیاستهای خود به وجود یک رقیب افراطی و تند رو نیاز دارند، از این رو در آستانة انتخابات با چنین اظهار نظرهایی ، شرایط مناسبی برای افراطیون به منظور تحت فشار قرار دادن و از میدان به درکردن اصلاح طلبان فراهم میآورند، آنگاه تصویر کاملاً وارونه خواهد شد. نیازی به تمسک به تئوری توطئه نیست، افراطیون در هرکجا و از هرملیتی که باشند به یکدیگر احتیاج دارند و وجود هریک توجیهگر وجود دیگری است. فراموش نکردهایم که بن لادن درست در آستانة برگزاری انتخابات ریاست جمهوری گذشته آمریکا طی بیانیهای مردم آن کشور را تهدید به حملاتی جدید کرد. همین بیانیه کافی بود تا سیاستهای جنگ طلبانه بوش وجمهوری خواهان در افغانستان و عراق در نظر جامعة آمریکا موجه جلوه کرده و بوش برای دور دوم به ریاست جمهوری انتخاب شود.
با توجه به آنچه عرض شد مشکل، اعتبار و مصداقیت این تهمت ها و افتراها نیست، زیرا چنان که معروض داشتیم اتهامات و اهانتهایی از این دست، بیش از هرچیز بیانگر آن است که تمسک کنندگان به آن از کارنامهای قابل دفاع و مواضعی مبتنی بر منطقی استوار محرومند. یا مسئله این است که این بد اخلاقی اولاً نه از سوی احزاب و تشکلهای سیاسی بلکه از سوی نهادهای وابسته به حاکمیت و به ویژه روزنامة تحت مدیریت نمایندة حضرتعالی صورت میگیرد و محدود به یکی دو مورد هم نیست و ثانیاً با نزدیک شدن به انتخابات به نفع احزاب متحد و حامی دولت و علیه احزاب اصلاحطلب ،رادیکال تر و خصمانهتر میشود.
به عنوان نمونهای دیگر ، به پیوست تصویر خبر روزنامه کیهان مورخ (15 دی 86 ) دربارة بیانیة انتخاباتی اخیر سازمان را به همراه اصل بیانیه خدمتتان تقدیم میکنیم. چنان که ملاحظه میفرمایید صرفنظر از نحوة تنظیم خبر و تحریفهای لفظی و معنوی موجود در آن که در حرفة روزنامهنگاری خود پدیدهای قابل مطالعه بوده و در هیچ رسانه و نشریة وزین و دارای هویتی نمیتوان برای آن نظیری یافت، تهمتها و اهانتهای آشکاری که مسئولان کیهان درتنظیم خبر متوجه سازمان کردهاند، یکی از بارزترین مصادیق بی رسمی و بی اخلاقی است. چنان که ملاحظه میفرمایید تیترها و محتوای مطالب این صفحه جملگی مشحون از اهانت و افترا و زشت گویی علیه اصلاح طلبان است. با قاطعیت میتوان گفت که این حد از بداخلاقی و زشتخویی را در نشریات وابسته به هیچیک از احزاب شناسنامهدار و ریشهدار در این کشور نمیتوان سراغ گرفت.
تأسفبارتر این که این همه در شرایطی است که در آستانه رقابتهای انتخاباتی، برخی از مهمترین تشکلهای سیاسی شناختهشده و با سابقه اصلاحطلب برخلاف قانون از داشتن نشریهای برای انعکاس دیدگاهها و مواضع خود محرومند و جامعه محکوم است تا از مواضع آنها به روایت کیهان و به شرحی که گذشت مطلع شود. با توجه به این شرایط نابرابر و ناعادلانه، احتمالاً به ما حق خواهید داد که نتوانیم انتخابات آینده را عادلانه و به دور از شبهات بدانیم.
در پایان صادقانه عرض میکنیم که فعالیت و پرچمداری منابر جمعه و رسانة ملی و به ویژه روزنامة کیهان که به وسیله نماینده حضرتعالی اداره میشود در تخریب اصلاح طلبان، تحمل حقایق تلخ سابق الذکر را بر ما دشوارتر میسازد. بدون شک این روش و منش جز وهن رهبری و دامن زدن به شائبهها و بدبینیها در جامعه نتیجه دیگری ندارد. به گمان ما نهادها و مؤسساتی نظیر روزنامة کیهان که در جامعه به انعکاس مواضع بیت رهبری مشهورند، باید رفتار و عملکردی به مراتب مسئولانهتر از این داشته باشند و حرمت و احترام این نهاد با فخامت را بیش از دیگران پاس بدارند.
با پوزش از تصدیع
سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران
27/10/86
نوشته شده توسط : علی
در پی رد صلاحیت گسترده نامزدهای اصلاح طلب در انتخابات مجلس هشتم توسط هیاتهای اجرایی
این میزان رد صلاحیت که علیالعموم نه بر مدار قانون بلکه متأثر از اعمال نفوذ سلیقهها و گرایشهای باندی و جناحی در هیأتهای اجرایی بوده است تا کنون در هیچ یک از دورههای پیشین سابقه نداشته است
دولت نهم به عنوان مجری انتخابات نشان داد نه فقط در امر اداره کشور و تأمین حداقلهای معیشتی جامعه و مبارزه با ناکارآمدیها و معضلات مدیریتی و اقتصادی، تأمین منافع ملی در روابط خارجی، برخورد با مسائل اجتماعی هیچ نمره قابل دفاعی نگرفته است، بلکه در امر اجرای انتخابات و برگزاری سالم و بیمسأله انتخابات مجلس نیز از همین ابتدا مردود شده و صفحهای دیگر بر صفحات قطور ناکارآمدیها و بیتدبیریهای پیشین خود افزوده است
همانگونه که از پیش روشن بود با انتخاب یکسویه معتمدان و اعضای هیأت اجرایی از میان تندروترین افراد وابسته به جناح حاکم و در رأس آنها انتخاب یک فرمانده نظامی به عنوان رئیس ستاد انتخابات، تمام بار ردصلاحیت گسترده و فلهای نامزدهای انتخابات تنها به جرم ناهمسویی با دولت نهم و جریان حاکم، توسط هیأتهای اجرایی به جای آورده شد و بر نگرانیها و دغدغههایی که پیش از این بارها نسبت به آن هشدار داده بودیم صحه گذارد
اقدامات غیر قانونی هیأتهای اجرایی در بررسی صلاحیتها اعم از استعلام از مراجع غیرقانونی، مداخله سیاسی نهادهای غیرمسئول، دخالت مستقیم وزارت کشور در اعمال سلیقه جهت رد نامزدها، ترتیب اثر دادن به گزارشهای غیر مستند و پروندهسازیهای بیجهت سیاسی امنیتی برای برخی از نامزدها و رد فلهای فعالان سیاسی عضو گروههای شناختهشده، قانونی و رسمی کشور تنها به سبب نگاه انتقادی آنان به وضعیت موجود و دولت نهم و مجلس هفتم که متأسفانه بیهیچ سد و مانعی مورد اعمال قرار گرفت و اکنون در بسیاری از حوزههای انتخابیه عملا وضع به گونهای است که امکان رقابت و برگزاری انتخاباتی سالم و عادلانه نخواهد بود
نوشته شده توسط : علی
به گزارش های رسیده و دقیق جمع بندی آخرین گزارشهای دریافتی و تکمیل نشده حاکی است از رد صلاحیت اکثریت جبهه اصلاحات ایران اسلامی:
در استان آذربایجان غربی تنها صلاحیت 8کاندیدا تایید شده است.
همچنین دراستان کرمان نیز به دنبال پایان مرحله ی بررسی صلاحیت ها 6 کاندیدای معرفی شده از سوی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان رد صلاحیت شده اند .
در استان مازندران نیز از 17 کاندیدای اصلاح طلب ثبت نام کرده 7 نفر رد صلاحیت و بر اساس اعلام هیات های اجرایی صلاحیت 10 نفر از کاندیداهای اصلاح طلب این استان تایید شده است.
بنابر این گزارش در استان قم از 7 کاندیدای اصلاح طلب تا این لحظه صلاحیت 2 کاندیدا رد و صلاحیت 4 کاندیدای دیگر احراز شده است.
همچنین در استان قزوین صلاحیت 4 نفر رد شده است.
در استان آذربایجان شرقی نیز از 52 کاندیدای اصلاح طلبی که برای انتخابات ثبت نام کرده اند 24 نفر رد صلاحیت شده اند.
در استان کرمانشاه نیز 23 کاندیدای ثبت نام شده از سوی ائتلاف اصلاح طلبان تا این لحظه صلاحیت 9 نفر رد شده و 14 نفر تایید شده اند.
همچنین در استان کهکیلویه و بویر احمد صلاحیت 6 نفر رد شده است.
در استان سیستان و بلوچستان نیز 15 کاندیدا ثبت نامی اصلاح طلبان همه رد صلاحیت شده اند.
گزارش های رسیده ازستاد ائتلاف اصلاح طلبان استان اصفهان حاکی ازآن است که در این استان از مجموع 20 نفر کاندیدا،6 نفر تایید صلاحیت شده و 14 نفر رد صلاحیت شده اند.همچنین در این گزارش آمده است که در خمینی شهر از مجموع 6 نفر داوطلب تنها صلاحیت 1 نفر تایید و 4 نفر دیگر رد صلاحیت شده اند و در نجف آباد؛صلاحیت هیچ یک از کاندیداها تایید نشده است. در شهر لنجان از مجموع 5 نفر داوطلب4 نفر تایید صلاحیت و صلاحیت یک نفر تایید نشده است. در نایین نیز که تنها یک داوطلب داشته است؛صلاحیت وی تایید نشده است. در شهر مبارکه از مجموع 9 نفر کاندیدا؛8 نفر تا کنون رد صلاحیت شده اند. در اردستان؛از مجموع 5 کاندیدا 3 نفر رد صلاحیت و 2 نفر نیز تایید صلاحیت شده اند. در فریدون شهر نیز از 3 کاندیدا؛دو نفر رد ویک نفر تایید صلاحیت شده است. در برخوار و میمه هر دو کاندیدا رد صلاحیت شده اند ؛قابل ذکر است که یکی دیگر از کاندیداها چندی پیش به دلیل تماس های هیات اجرایی این شهر،انصراف داده است. همچنین در خوانسار و گلپایگان از مجموع 4 داوطلب نمایندگی در مجلس شورای اسلامی صلاحیت 1 نفر تایید و 3 نفر دیگر رد صلاحیت شده اند.
بنابر این گزارش در استان لرستان نیز از 47کاندیدای ثبت نام شده صلاحیت 13 نفر تایید شده است.
براساس نتایج اعلام شده از سوی هیات های اجرایی در استان همدان نیز از 30 کاندیدای ثبت نامی صلاحیت 5 نفر تایید و 25 نفر رد شده است.
در استان خراسان شمالی از 18 کاندیدای ثبت نامی صلاحیت 10 نفر تا این لحظه رد شده و 8 نفر تایید شده گزارش شده است.
همچنین در استان فارس از مجموع کاندیداهای ثبت نامی تا این لحظه صلاحیت 25 نفر رد شده است .
در استان گلستان از مجموع کاندیداهای ثبت نامی 15 نفر رد صلاحیت شده اند.
به گزارش ستاد ائتلاف اصلاح طلبان استان کردستان؛ در این استان تا کنون 8 نفر رد صلاحیت شده اند.
در شهرستان های استان تهران از 24 نامزد تا آخرین ساعات سه شنبه 12 نفر در ردیف رد صلاحیت شده ها قرار گرفته اند.
بنا براین گزارش در استان بوشهر هم از 17 نامزد اصلاح طلب 13 نفر رد صلاحیت شده اند.
در استان خراسان جنوبی 17 نامزد اصلاح طلب ثبت نام کرده بودند که 14 نفر آنها ردصلاحیت شده اند.
در استان خراسان رضوی نیز از 31 نامزد اصلاح طلب تنها 1 نامزد تایید صلاحیت شده است.
همچنین از 22 نامزد اصلاح طلب در استان اردبیل تنها صلاحیت 1 نفر تایید شده است.
در استان مرکزی نیز از 32 کاندیدای اصلاح طلب، 23 نفر رد صلاحیت شده اند.
همچنین در استان خوزستان از مجموع کاندیداهای ثبت نام شده صلاحیت 16 نفر رد شده است.
نوشته شده توسط : علی
![]() |
نوشته شده توسط : علی
دیروز شنیده هایی از منابع آگاه حکایت از رد صلاحیت چهره های شاخص ثبت نام کننده در حوزه های چندگانه استان یزد داشت. شنیده شده است از بین لیست 6 نفره ای که ستاد ائتلاف اصلاح طلبان یزدی منتشر و از آن به عنوان "گزینه های احتمالی" نامبرده است 5 نفر رد صلاحیت شده اند. گفته شده که رضوی یزدی ، کلانتری و فلاح جز این رد صلاحیت شدگان هستند . این در حالی است که یکی از چهره های شاخص اصولگرای استان نیز به دلایل "تخلفات زمان مسئولیت" رد صلاحیت شده است.
از سوی دیگر در استان همدان شایعات منتشر شده درباره رد صلاحیت گسترده اصلاح طلبان به گونه ای است که احزاب اصلاح طلب استان اطلاعیه ای را در اعتراض به روند بررسی صلاحیت ها از سوی هیات های اجرایی صادر و در سطح شهر پخش کرده اند . روند بررسی صلاحیت ها در استان لرستان هم مانند دیگر استان ها اخبار خوشایندی برای اصلاح طلبان ندارد . گفته می شود در این استان ملک آسا از نمایندگان سابق مجلس رد صلاحیت شده است.
شنیده ها از روند بررسی صلاحیت کاندیدهای مورد حمایت اصلاح طلبان در استان گیلان حاکی است که اکثر اصلاح طلبان در این استان رد صلاحیت شده اند و این شایعات در کوچه و بازار پراکنده شده است . از صالح جلالی ،اسلام دوست ، گلشنی و رمضانپور به عنوان رد صلاحیت شده ها اصلاح طلبان در این استان نام برده می شود . روند بررسی صلاحیت ها در استان سمنان نیز به ضرر اصلاح طلبان بوده است و گفته شده که حتی کاندیدهای مستقل در این استان که بینشی اصلاح طلبی داشته اند ولی مورد حمایت هیچ گروه خاصی نبوده اند از سوی هیات های اجرایی مهر رد دریافت کرده اند.
کردنشین ها نیز اخبار خوشایندی نداشتند. در کوچه وبازار پیچیده شده که چهره های اصلاح طلب در این استان هم رد صلاحیت شده اند . جلال جلالی زاده نماینده سابق مجلس ، کریمی عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی در این استان و فیروزی از جمله کاندیداهای اصلاح طلب این استان هستند که شنیده می شود به احتمال زیاد رد صلاحیت خواهند شد. در استان سیستان و بلوچستان هم شنیده ها حکایت از رد صلاحیت چهره های کلیدی اصلاح طلبان دارد. هرچند که طبق اخباری که رسیده است اوضاع در بوشهر به گونه ای دیگر است و گفته می شود که در حوزه دیر و تنگان از مجموع 15 کاندیدا 13 نفر تایید صلاحیت شده اند.
در همین حال اخبار خوشایندی از روند بررسی صلاحیت ها در استان های مرزی نیز به گوش نمی رسد . به گفته منابع اگاه از لیست اصلاح طلبان در استان ایلام سه نفر از آنها در حوزه انتخابیه جنوبی این استان رد صلاحیت شده اند. خبرها حکایت از رد صلاحیت تعدادی از کاندیداهای فعلی مجلس در حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی دارد. اکبر اعلمی ، صدیقی بناب و سلمان خدادی از جمله این نمایندگان رد صلاحیت شده هستند.
اسامی افرادی همچون میرزا کوچکی کاندیدای تبریز(عضو سازمان مجاهدین انقلاب)، آصفی، حسن پور کهنموئی، اسلامی (دبیر حزب اعتماد ملی در تبریز) و اکبر اعلمی در لیست ردصلاحیت شدگان دیده شده است. البته در اردبیل هم بر اساس اخبار رسیده یکی از روحانیون داوطلب از حوره مرکز این استان تا کنون فاقد صلاحیت شناخته شده است و در همین راستا گفته می شود که در برخی از شهرستان ها چون حوزه های پارس آباد و بیله سوار نیز تعدادی از اصلاح طلبان رد صلاحیت شده اند. از الماسی یکی از اعضای حزب همبستگی از رد صلاحیت شدگان در این حوزه انتخابیه نام برده می شود.
اخبار قطعی از ردصلاحیت کاندیداها در ارومیه نیز وجود ندارد .در حوزه انتخابیه خراسان رضوی از لیست ارائه شده توسط اصلاح طلبان اکثریت آنها رد صلاحیت شده اند . شنیده شده که محمد صادق جوادی حصارعضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی به همراه ظفر زاده و گندمی دو تن از نمایندگان مجلس ششم ، رسولی استاندار سابق که داوطلب نمایندگی از این استان شده بودند از سوی هیات های اجرایی رد شده اند و تنها امینیان یکی از استانداران سابق این استان که در جرگه اصلاح طلبان است مورد تایید این هیات قرار گرفته است . بر اساس اخباری که شنیده شده در استان های دیگر نیز بسیاری از اصلاح طلبان نتوانسته اند مهر تایید هیات های اجرایی را برای حضور در عرصه انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی دریافت کنند.
صلاحیت محمدرضا عارف (معاون اول دولت خاتمی) ،اسحاق جهانگیری (وزیر صنایع دولت خاتمی)، مرتضی حاجی (وزیر آموزش و پرورش دولت خاتمی)، احمد خرم (وزیر راه و ترابری دولت خاتمی)، سید محمود دعایی(مدیر مسئول روزنامه اطلاعات و نماینده شش دوره مجلس) ، محمد صدر(معاون وزارت خارجه دولت خاتمی)، مجید انصاری(نماینده سابق مجلس)، اعظم سقطی(عضو حزب اعتماد ملی) ، رضا حجتی (عضو حزب اعتماد ملی)، محمد قمی (عضو حزب اعتماد ملی) و رسول منتجب نیا ( نماینده ادوار مجلس) تایید شده است.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی