موسی قربانی نماینده‌ قائنات گفت:«آقایان تصمیم گرفته‌اند تا با بازگشت به مجلس، کار نیمه تمام خود را به اتمام برسانند. ملت ایران نخواهند گذاشت تا امانت الهی به دست کسانی بیافتد که به آن خیانت کنند.»
قربانی در نطق پیش از دستور خود گفت:«هشت سال پیش شورای نگهبان چشم خود را به روی برخی از واقعیات و حرف و حدیث‌هایی که در مورد بعضی از چهره‌های سیاسی وجود داشت بست و صلاحیت آن‌ها را تأیید کرد».
عضو هیات رییسه مجلس با بیان این‌که در همان اوایل مجلس به بعضی از آن افراد توصیه کردم؛ اکنون که به هر دلیلی شورای نگهبان اغماض کرده، پس بیایید با عملکرد صحیح و در چارچوب نظام نگرانی شورا را از بین ببرید تا مطمئن شوند که قصد خدمت به نظام را دارید و حرف و حدیث‌هایی که در مورد شما گفته می‌شود صحت ندارد، افزود: اما آن‌ها که برنامه دیگری در سر می‌پروراندند توجه نکردند و راه دیگری را در پیش گرفتند.
وی افزود: بنابراین با ارائه طرح‌هایی از قبیل اصلاح قانون مطبوعات، جرم سیاسی، عدم ورود نیروهای مسلح به مراکز آموزشی، همه‌پرسی اختیارات رییس جمهور و امثال آن و مطرح کردن پروژه‌هایی از قبیل خروج از حاکمیت، عبور از خاتمی، اصلاحات بی‌قید و شرط، هر هفت روز یک بحران، استعفاء دسته جمعی، تحصن، برگزار نکردن انتخابات و نظایر آن اهداف دیگری را دنبال کردند.
نماینده قائنات تصریح کرد: این نمایندگان تا جایی پیش رفتند که رهبر معظم انقلاب در مورد آن‌ها فرمودند "صدای عمومی مجلس ششم مخالف بسیاری از مصالح نظام است".
وی یادآور شد: این آقایان فکر می‌کردند برای انتخابات بعدی با نهادی به نام شورای نگهبان مواجه نخواهند بود و می‌گفتند که مگر قرار است شورای نگهبان تا پایان مجلس ششم باقی بماند؛ با عملکرد نامناسب خود باعث رد صلاحیت خودشان در انتخابات مجلس هفتم شدند و در اعتراض به این اقدام آخرین تیرهای در ترکش خود را رها کرده و در 12 بهمن 1382 دست به تحصن و استعفای دسته جمعی زدند و بحث را تحقق عینی بخشیدند.
قربانی خاطرنشان کرد: جالب این است که همین آقایان که تا دیروز بحث خروج از حاکمیت و استعفاء دسته جمعی را مطرح و جامه عمل به آن پوشاندند، امروز با توسل به انواع شیوه‌های سیاسی به دنبال ورود به حاکمیت هستند.
وی اظهار داشت:ملت شریف ایران باید بدانند؛ کسانی که 4 سال بدترین چالش‌ها را برای نظام ایجاد کردند، شرایطی را فراهم نمودند که مقام معظم رهبری فرمودند "اگر این آقایان پا را فراتر بگذارند، صلح امام حسن(ع) در این کشور اتفاق نخواهد افتاد، بلکه واقعه کربلا تکرار خواهد شد" و یا "اگر عکس مرا پاره کردند مردم چیزی نگویند، من شکایت خود را به امام زمان(عج) می‌کنم".
عضو هیأت رییسه مجلس خطاب به ملت ایران اظهار کرد: شما خود قضاوت کنید که آیا افرادی که چنین فضایی را در کشور ایجاد کرده و بیشترین تلاش را برای تضعیف نهادهای برآمده از قانون اساسی انجام دادند می‌توانند به مجلس بیایند و سوگند یاد کنند که من در برابر قرآن مجید به خدای قادر و متعال سوگند یاد می‌کنم که از قانون اساسی دفاع کنم و در گفته‌ها و نوشته‌ها و نطق‌ها و نظرها، استقلال کشور را مدنظر داشته باشم.
وی افزود: اینان که تا دیروز تقاضای رفراندوم می‌کردند، امروز برای نظارت در انتخابات ذلیلانه از خارجیان دعوت کرده و به سرعت پاسخ حمایت دریاف می‌کنند.
قربانی ب اشاره به اظهارات یکی از نمایندگان مجلس ششم یادآور شد: به گفته وی یکی از شیوه‌های متمدن و قابل قبول برگزاری رفراندوم و انجام چند پرسش عمومی از ملت است. مردم بگویند آیا در واقعه حذف گسترده کاندیداها به شورای نگهبان حق می‌دهند یا نمی‌دهند؟ مردم بگویند که در رد مصوبات مجلس شورای اسلامی رفتار شورای نگهبان را در جهت منافع ملی می‌دانند یا نمی‌دانند؟ مردم بگویند میزان آزادی‌ها در کشور کافی است یا خیر؟ مردم بگویند از شیوه‌های مدیریت حاکمیت در کشور راضی هستند یا نیستند؟ مردم بگویند تمام ارکان حکومتی باید پاسخگوی مستقیم ملت باشند یا خیر؟
وی افزود: به این افاضات بیانیه سخیف نمایندگان در اعلام استعفا‌ء دسته جمعی و تحصن را هم اضافه کنید که خواندن آن از تریبون مجلس باعث شرمندگی می‌شود، اما برای اطلاع ملت ایران به عبارتی اشاره می‌کنم.
قربانی گفت: عباراتی مانند بلاموضوع شدن انتخابات، بی‌اثر شدن رأی ملت، تشکیل مجلس ثناگوی قدرت، مانع‌تراشی بر سر راه قانون‌گذاری، تاراج رفتن بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب، قلب ماهیت نظام جمهوری اسلامی، تعطیل شدن اصول قانون اساسی، نابودیت جمهوریت، اسلام طالبانی و عبارت‌هایی از قبیل؛ مختصری بود که آقایان به اصطلاح سوگندخورده برای دفاع از قانون اساسی در خانه ملت نثار انقلاب، نظام و ملت کردند.
وی افزود: به گونه‌ای که اگر شنونده‌ای نمی‌دانست این صدا از مجلس جمهوری اسلامی شنیده می‌شود تصور می‌کرد به رادیو ضدانقلاب و دشمن ملت ایران گوش می‌دهد. در عین حال اگر امام فقیدمان نیز زنده بود و آن را می‌شنید، حتما تحمل نمی‌کرد.
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان این‌که این آقایان تصمیم گرفته‌اند تا با بازگشت به مجلس، کار نیمه تمام خود را به اتمام برسانند، گفت: ملت ایران نخواهند گذاشت تا امانت الهی به دست کسانی بیافتد که به آن خیانت کنند. بنابراین مردم با شرکت گسترده در انتخابات به کسانی رأی خواهند داد که حافظ ارزش‌های نظام اسلامی و استقلال کشور باشند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


آیا حکم حکومتی در پیش است؟

چهارشنبه 86 بهمن 10 ساعت 3:14 عصر
در پی رد صلاحیت گسترده نامزدهای انتخابات مجلس هشتم ، سید محمد خاتمی در یکی دو روز آینده به دفتر مقام معظم رهبری خواهد رفت تا در این خصوص با عالی ترین مقام کشور گفت و گو کند .
دبیر فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی با اعلام این خبر به خبرنگار عصر ایران گفت: در این دیدار قرار است گزارشی از موضوع رد صلاحیت ها و نگرانی های موجود به مقام معظم رهبری تقدیم شود.

این در حالی است که برخی منابع خبری از احتمال دیدار هاشمی رفسنجانی با رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز درباره این موضوع خبر داده اند و بدین ترتیب به نظر می رسد اصلا طلبان برای تایید صلاحیت بسیاری از کاندیداهای خود از طیق شورای نگهبان نا امید شده اند و از این رو ، تنها راه برون رفت از این وضعیت را در استمداد از رهبری می بینند .

اصلاح طلبان ، امیدوارند رهبر انقلاب با بهره گیری از اختیارات قانونی خویش ، شورای نگهبان را به تمکین از قانون ملزم کنند .

 در انتخابات ریاست جمهوری گذشته نیز ، صلاحیت معین و مهر علیزاده ، توسط شورای نگهبان رد شده بود که در نهایت با حکم حکومتی رهبر انقلاب ، این دو کاندیدای اصلاح طلب تایید صلاحیت شدند و در انتخابات شرکت کردند .
دلیل عنوان شده در نامه رهبر انقلاب راجع به این مساله چنین بود:"مطلوب آن است که همه افراد کشور از صاحبان سلائق گوناگون سیاسی فرصت و مجال حضور در آرمایش بزرگ انتخابات را بیابند".

در انتخابات مجلس ششم نیز که اصلاح طلبان حائز اکثریت آرا شده بودند ، شورای نگهبان در صدد ابطال انتخابات حوزه انتخابیه تهران بود که رهبر انقلاب دستور به تایید دادند و در نهایت مجلس ششم با اکثریت اصلاح طلبان شکل گرفت .


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تبلیغ کاندیدای دولتی از رسانه ملی

چهارشنبه 86 بهمن 10 ساعت 2:53 عصر
* اعلام مسلمانی از تریبون مجلس

ولی آذروش، نماینده کنونی اردبیل که در انتخابات مجلس هشتم به خاطر «عدم التزام به دین مبین اسلام» رد صلاحیت شده است، امروز در نطق پیش از دستور خود و در تریبون رسمی مجلس، شهادتین را بر زبان جاری کرد تا مسلمان بودن خود را به اثبات برساند.
* گلایه‌ شدید آیت‌الله مهدوی کنی از جبهه متحد اصولگرایان

به گزارش شهاب نیوز، آیت‌الله مهدوی کنی در نشست اخیر جامعه روحانیت مبارز، گلایه‌ها و انتقادات صریحی را از جبهه متحد اصولگرایان و ائتلاف «6+5» مطرح کرده است.

آیت‌الله مهدوی کنی که از شیوخ جبهه اصولگرایان است، سه‌شنبه گذشته در جریان نشست جامعه روحانیت مبارز از برخی عملکردها و اظهارنظرهای اعضای ائتلاف «6+5» به شدت گلایه و تأکید کرد از برخی مسائل پیش آمده ناراضی است.

بنا بر این گزارش، نوع واکنش‌های برخی از اعضای جبهه متحد اصولگرایان به احتمال کاندیداتوری حسن روحانی، یکی از اصلی‌ترین گلایه‌های آیت‌الله مهدوی کنی بوده است.

به گفته این منبع آگاه، آیت‌الله مهدوی کنی همچنین گفته است: برخی از گروه‌های عضو جبهه متحد اصولگرایان از «جامعه روحانیت مبارز» استفاده ابزاری کرده‌اند.

این گزارش می‌افزاید: آیت‌الله مهدوی کنی در پایان گلایه‌های خود تأکید کرده است که با این شرایط، دیگر در مسایل و مشکلات جبهه متحد اصولگرایان مداخله نخواهد کرد.
*رایزنی اصلاح‌طلبان با ناطق نوری

یک عضو برجسته ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان از تماس میان برخی از اعضای این ستاد با علی‌اکبر ناطق نوری خبر داد.

به گزارش فارس، یک عضو ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان با بیان این مطلب افزود: در زمینه گفت‌وگو میان ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان و جریان اصولگرا تاکنون کارهای پراکنده و متعددی صورت گرفته است و این ملاقات‌ها از آغاز زمان شروع نام‌نویسی‌‌ها شروع شده بود.

وی درباره سطوح این گفت‌وگو و مذاکرات میان دو جریان افزود: این گفت‌وگو‌ها و مذاکرات بین افراد و در سطوح گوناگون از دو طرف دنبال شده است.
عضو ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان که خواست از آوردن نامش خودداری کنیم، در ادامه خاطر نشان کرد: حتی رئیس ستاد ائتلاف هم ملاقات‌ها و گفت‌وگو‌هایی داشته و ما هیچ مشکلی از بابت این گفت‌وگوها نداشته‌ایم.

وی درباره تماس‌ها بین ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان و ناطق‌نوری نیز با اشاره به این گفت‌وگوها خاطر نشان کرد: آقای ناطق نوری، بسیار علاقه‌مند بودند و ما بر این باوریم نیروهایی مانند آقای ناطق نسبت به انقلاب، امام و آرمان‌های امام دغدغه دارند و بسیار نگران وضعیت کنونی هستند.
* تبلیغ کاندیدای دولتی از رسانه ملی

با وجود توجه منطقی صداوسیما به استفاده نکردن از نامزدهای مجلس هشتم در برنامه‌های خبری و تولیدی خود، در تبعیضی آشکار به پخش تصاویر برخی کاندیداهای دولتی مبادرت می‌ورزد، برای نمونه، امروز گروه تاریخ و مناسبت‌های شبکه دو، اقدام به پخش تصاویری طولانی از آقای رامین کاندیدای طیف دولتی «6+5» کرد.
* مرعشی: بزرگان نظام کمک کنند
* رایزنی‌هایی که با بزرگان نظام صورت می‌گیرد، به معنای دور زدن قانون نیست

سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی تأکید کرد: یاری خواستن از بزرگان نظام در موضوع انتخابات، دور زدن قانون نیست و هیچ‌کس خواسته غیرقانونی از مسئولان برگزاری انتخابات و شورای نگهبان ندارد.

حسین مرعشی با اشاره رد صلاحیت‌های گسترده گفت: بدون تردید، نظام از انتخابات پرشور بهترین و بیشترین بهره را خواهد برد و مسئولان برگزاری انتخابات نیز باید همه تلاش خود را به‌ کار گیرند تا انتخابات مجلس هشتم پرشورتر از گذشته‌ها برگزار شود.

وی با اشاره به دیدار اعضای ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان با سید محمد خاتمی و تصمیم اصلاح‌طلبان در برابر ردصلاحیت‌ها، گفت: ما منتظریم هیأت‌های نظارت و شورای نگهبان نیز نظر خود را اعلام کنند تا پس از آن تصمیم نهایی را بگیریم.
مرعشی تأکید کرد: از مسئولان عالی‌رتبه و بزرگان نظام می‌خواهیم در این زمینه کمک کنند تا در 24 اسفند انتخاباتی رقابتی، سالم و آزاد برگزار شود.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در پایان در واکنش به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان مبنی بر این‌که دور زدن قانون، باعث احراز صلاحیت افراد نمی‌شود،‌ گفت: رایزنی‌هایی که با بزرگان نظام می‌شود، به معنای دور زدن قانون نیست، بلکه تلاشی است در راه پیگیری قانون و هیچ‌کس هیچ خواسته غیرقانونی از مسئولان برگزاری انتخابات ندارد.
* هیأت‌های نظارتی با نگاه آگاهانه به توطئه‌های دشمن، تجدیدنظر جدی در صلاحیت‌ها داشته باشند

با توجه به شرایط ویژه کنونی که آمریکا و نیروی اپوزیسیون به دنبال تحریم انتخابات و بسترسازی نامناسب برای شرکت حداکثری در انتخابات هستند، ما نباید در راستای اقدامات آن‌ها گام برداریم.

دکتر امیدوار رضایی، نایب رئیس فراکسیون وفاق و کارآمدی مجلس، روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: دوستان در هیأت‌های اجرایی انتخابات باید سعه صدر بیشتری انجام می‌دادند.

به گفته نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس باید تلاش کنیم همه نیروهای داخل کشور که در چهارچوب قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی هستند، وارد صحنه شوند.

نایب رئیس فراکسیون وفاق و کارآمدی مجلس تصریح کرد: هیأت‌های نظارت نیز باید با حالت گذشت و برادری نسبت به همدیگر و نگاه آگاهانه به توطئه‌های دشمن، تجدیدنظر جدی در بحث صلاحیت‌ها داشته باشند.
او اظهار امیدواری کرد: دوستان شورای نگهبان در این امر دقت بیشتری کنند.

رضایی با اشاره به نشست مشترک کروبی، خاتمی و هاشمی گفت: جلساتی همچون فعالیت‌های کروبی و گزارشی که ارایه داد، بسیار خوب بود، زیرا راه تعامل و گفت‌وگو و پیگیری را برگزیده و به قول برخی، راه قهر کردن را برنگزیده است. در واقع مشکلات داخلی به خود ما برمی‌گردد و باید از راه بحث و گفت‌وگو مسائل را پیگیری و حل کنیم.
* آرای هر صندوق باید در محل شعبه اخذ رأی شمارش و صورتجلسه شود
* نامزدهای انتخاباتی باید 25 درصد آرای سالم را در هنگام شمارش آرا به دست آورند

با تصویب نمایندگان مجلس، از این پس، آرای هر صندوق باید در محل شعبه اخذ رأی شمارش و صورتجلسه ‌شود و انتقال صندوق‌ از محل شعبه به محل دیگر در همه مراحل با حضور مسئولان شعبه انجام می‌شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی، کلیات و جزییات طرح یک فوریتی ممنوعیت انتقال آرای صندوق‌های انتخاباتی پیش از شمارش در محل شعب را بررسی کنند و آن را به تصویب نهایی رساندند.

بنا بر ماده واحده این طرح که به تصویب نهایی مجلس رسید، آرای هر صندوق، باید در محل شعبه احذ رأی شمارش و صورتجلسه شود و چنانچه به هر دلیلی، لازم باشد که صندوق‌ها به محل دیگری منتقل شود، پس از شمارش آرا در محل شعبه، این انتقال صورت خواهد پذیرفت.
همچنین انتقال صندوق از محل شعبه به محل دیگر در همه مراحل، تنها با حضور مسئولان شعبه میسر می‌شود.

بر این اساس، نمایندگان نامزدها نیز می‌توانند در مراحل انتقال صندوق و در محل شمارش آرا حضور داشته و بر حسن انجام امور نظارت نمایند و چنانچه اشکال یا تخلفی دیده، به ناظر و نماینده فرماندار اطلاع دهند و آنان نیز موظف به رسیدگی هستند.
بر این اساس، فرماندار و بخشدار هر یک از حوزه‌های انتخابیه، اعم از اصلی و فرعی حسب مورد مسئول حسن اجرای این مصوبه مجلس هستند.

بنا بر مصوبه مجلس، جلوگیری از حضور نمایندگان نامزدها در هر یک از این مراحل توسط هر مقامی جرم به شمار رفته و مرتکب به انفصال از خدمات دولتی و حبس از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد. نمایندگان مجلس همچنین دو بند به این ماده واحده الحاق کردند.

بنا بر یکی از بندهای الحاقی آرای ناخوانا، آرای سفید و آرایی که کلا حاوی نام‌هایی غیر از نامزدهای تأیید شده باشد، آرای باطل و مأخوذه به شمار می‌رود.
بر پایه بند الحاقی دیگر نامزدهای انتخاباتی باید 25 درصد آرای سالم را در هنگام شمارش آرا کسب کنند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


انصراف اصلاح‌طلبان به سود کیست؟

چهارشنبه 86 بهمن 10 ساعت 2:50 عصر
با اعلام نتایج بررسی صلاحیت کاندیداهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی و رد صلاحیت نیمی از هشتصد کاندیدای اصلاح‌طلبان، اکنون مهمترین پرسش آرایش سیاسی انتخابات مجلس هشتم، باقی ماندن یا کناره‌گیری اصلاح‌طلبان از صحنه رقابت‌های انتخاباتی است؛ تصمیم سرنوشت‌سازی که علاوه بر آن‌که بر فضا و ترکیب مجلس هشتم تأثیرگذار خواهد بود، پیامدهای آن، تا حدودی سرنوشت درازمدت اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده را نیز تعیین خواهد کرد...
بنا بر اعلام مسئول استانی ستاد انتخاباتی اصلاح‌طلبان، از 825 کاندیدای اصلاح‌طلب نام‌نویسی کرده در انتخابات، 485 داوطلب رد صلاحیت شده‌اند که در میان حدود 340 کاندیدای باقی ‌مانده، 84 چهره شناخته شده و دارای توان رقابت جدی وجود دارند.
با توجه به این که می‌توان انتظار داشت هیأت‌های نظارت و شورای نگهبان، بخشی از کاندیداهای ردصلاحیت‌شده را تأیید کنند که در این صورت، حضور بیش از یکصد چهره شناخته شده اصلاح‌طلب در رقابت‌های انتخاباتی طبیعی است.
بنابراین اصلاح‌طلبان برای تصمیم‌گیری درباره باقی ماندن در رقابت‌های انتخاباتی، ناگزیر به انتخاب یکی از دو گزینه زیر هستند:
1. به دلیل ناممکن بودن برآورده شدن هدف اولیه اصلاح‌طلبان در به دست گرفتن اکثریت مجلس هشتم، این گروه از صحنه رقابت‌های انتخاباتی به صورت کامل کنار کشیده و یا حداکثر مشابه مجلس هفتم و به کسب اقلیتی در حد سی نفر چهره‌های بومی بسنده می‌کنند.
2. برای به دست آوردن حدود یک‌سوم از کرسی‌های مجلس هشتم با تمام توان در رقابت‌های انتخاباتی حضور پیدا می‌کنند...
مهمترین پیام انتخابات مجلس هشتم برای اصلاح‌طلبان، وزن‌کشی پایگاه‌های اجتماعی این گروه دست کم در سطح تهران در مقایسه با رقیب است، چراکه شناخته‌شده‌ترین چهره اصلاح‌طلبان برای عموم جامعه یعنی محمدرضا عارف، معاون اول دولت اصلاحات، در عرصه انتخابات حاضر است و در صورت باقی ماندن وی، میزان آرای عارف در مقایسه با چهره‌‌های مشابه وی یعنی حداد عادل، لاریجانی و توکلی، نشان‌دهنده موقعیت اجتماعی اصلاح‌طلبان است که می‌تواند معیار مناسبی برای پیش‌بینی جایگاه این گروه در انتخابات‌های آینده ایجاد کند. اگر اصلاح‌طلبان در صحنه انتخابات باقی بمانند، در صورت احراز رتبه نخست کاندیداها توسط عارف، جایگاه این گروه در نظام تقویت شده و اصلاح‌طلبان می‌توانند ادعا کنند که اگر ردصلاحیت‌های گسترده صورت نمی‌گرفت، قادر به کسب اکثریت مجلس هشتم بودند، اما اگر عارف در برابر رقبای اصولگرای خود برتری نیابد، می‌توان نتیجه گرفت که ردصلاحیت‌ها تأثیر چندانی بر ترکیب مجلس هشتم دست کم در تهران نگذاشته است؛ بنابراین، ریسک حضور یافتن یا نیافتن اصلاح‌طلبان به نوعی وابسته به برداشت این گروه از جایگاه اجتماعی و مقبولیت کنونی خود در جامعه است...
اکنون می‌توان به پرسش دیگری نیز پاسخ داد که آیا ردصلاحیت چهره‌های تندرو اصلاح‌طلبان به ویژه اعضای شاخص حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب، تأثیر مهمی بر میزان مشارکت هواداران اصلاح‌طلبان در انتخابات خواهد گذاشت؟
پاسخ به این پرسش را نیز می‌توان با مقایسه نتایج انتخابات دور دوم و سوم شوراهای شهر تهران دریافت.
آرای معصومه ابتکار نفر نخست فهرست اصلاح‌طلبان در انتخابات شورای سوم، بیش از سه برابر نفر نخست اصلاح طلبان در انتخابات دوره دوم شوراها، یعنی مصطفی تاج‌زاده است که هم‌اکنون صلاحیت وی رد شده که این به معنای عدم تأثیر جدی حضور چهره‌‌های تندرو اصلاح‌طلبان بر مشارکت هواداران این گروه در انتخابات است...

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سردار افشار و فهرست ایکس

چهارشنبه 86 بهمن 10 ساعت 2:34 عصر

وزارت کشوردر مقابل اعتراضات انجام شده به عملکرد هیاتهای اجرایی معمولا این استدلال را مطرح می کنند که عملکرد هیاتهای اجرایی ارتباطی به وزارت کشور ندارد و وزارت کشور نمی تواند به این هیاتها تکلیف می کند بدین ترتیب به نظر می رسد که رد صلاحیتهای انجام شده توسط هیاتهای اجرایی با دستور و یا حداقل چراغ سبز وزارت کشور صورت گرفته است.


به گزارش بهارستان ایران گویا ماجر ا از این قرار است که سردار افشار پیش از آغاز بررسی صلاحیت ها فهرستی از افراد«علامت دار»برای هیات های اجرایی ارسال کرده است . فهرستی که به طور تلویحی مشخص کرده چه کسانی و با استنادبه چه بند هایی باید رد صلاحیت شوند اما آنگونه که از شواهد و برخی مکاتبات بر می آید ظاهرا ارسال این فهرست سیاه با نگرانی یکی دیگر از مقام های وزارت کشور پس گرفته شده است

علیرضا افشار رئیس ستاد انتخابات کشوردر نامه ای به روسای ستادهای انتخابات استانداریهای کشور فرمانداران و بخشداران مراکز حوزه های انتخابیه جداولی را با علامتهای مشخص ارسال کرده که درآن نحوه رد صلاحیت هر یک از کاندیداها و بندهای استنادی اعلام شده بود .این اقدام افشار گویا مورد اعتراض محمدحسین موسی پور ریس ستاد مرکزی بازرسی ستاد انتخابات کشورقرار گرفته است .پس از این اعتراض افشار بخشنامه مجددی خطاب به روسای ستادهای انتخابات استانداریهای کشور فرمانداران و بخشداران مراکز حوزه های انتخابیه ارسال کرده و خواستار آن شده است که تعدادی از داوطلبان انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی که در دوره های گذشته توسط شورای نگهبان تائید شده و پش از آن تاریخ مدارک مستندی علیه آنان اقامه نشده است ،مورد تائید قرار گرفته واتهامات قبل از تائید شورای نگهبان مورد توجه قرار نگیرد.

افشار در نامه دوم درباره جداولی که دهمراه نامه اول ارسال شده بود ،‌نوشته:ضمنا جداول دارای علامت جهت راهنمایی می باشد لذا چنانچه مستندات قطعی و روشن باشدبه آن عمل شود.افشار در این نامه یادآور شده که اقدام قانونی منوط به نظر هیات اجرایی می باشد و درپایان تاکیدکرده که ازاعلام هرگونه اطلاعات درمورد اسامی و آمار تائید و رد صلاحیت شدگان به رسانه ها اکیدا خودداری شود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان گفت:« جلساتی درخصوص پیگیری رد صلاحیت‌ها تشکیل شده و درعین حال بزرگان جبهه اصلاحات نیز دراین زمینه فعال شده‌اند و ان شاالله فعالیت آنها به ثمر خواهد نشست.»
عبدالله ناصری گفت:« با توجه به گستردگی بی نظیر رد صلاحیت ها و نگرانی های جدی تری از آینده، رایزنی ها برای بر حذر داشتن دست اندرکاران از ادامه چنین روندی توسط بزرگان جبهه اصلاحات آغاز شده است؛ ضمن آنکه تمامی اصلاح طلبان رد صلاحیت شده که قریب به اتفاق آنها نیروهای شاخص اصلاح طلب را شامل می شوند اعتراض های خود را تا روز شنبه به هیات های نظارت ارایه خواهند کرد و به طور جدی پیگیر حقوق از دست رفته نه تنها خود، بلکه بخش اعظمی از جامعه ملی نیز هستند.»
وی که صبح روز جمعه با خبرنگار ایسنا گفت و گو می‌ کرد اظهارداشت:«تقاضای ستاد ائتلاف اصلاح طلبان از ائمه جمعه این است که در خطبه های خود نسبت به موضوع رد صلاحیت ها عالمانه و هوشیارانه سخن بگویند.»
ناصری در ادامه با تاکید براین که تعداد قابل توجهی از چهره‌های شاخص اصلاح طلب که رد صلاحیت شده و یا صلاحیت آنها احراز نشده است به اتهام عدم التزام به اسلام و عدم حسن شهرت بوده است گفت:« این نوع اتهامات درحالی وارد شده است که بسیاری از این چهره ها پیش از انقلاب جزو همراهان امام(ره) و بالطبع مخالف کسانی بودند که امروز داعیه برقراری حکومت اسلامی را به جای جمهوری اسلامی دارند. درعین حال این چهره ها پس از انقلاب منشا خدماتی در جبهه ، جنگ و سایر عرصه های مدیریتی کشور در سطوح عالی بوده اند.»
سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان در ادامه تاکید کرد:« به زودی سابقه و زندگی نامه چهره های رد صلاحیت شده در کشور منتشر شده و به اطلاع عموم مردم خواهد رسید تا مردم خود قضاوت کنند که آیا این افراد را می توان مصداق غیرملتزم به اسلام و سوء شهرت اجتماعی قلمداد کرد یا خیر.»

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تنش‌آفرینی پلیس ناکام ماند

جمعه 86 بهمن 5 ساعت 8:34 عصر
رای اولین بار پس از حوادث خردادماه سال 82، روز جمعه برای اولین بار اعتراضات دانشجویی در کوی دانشگاه به خیابان‌ها کشیده شد.

به گزارش خبرنگار نوروز، ظهر امروز وقتی دانشجویان با کیفیت پایین غذا مواجه شدند، حدود ??? نفر از دانشجویان به نشانه اعتراض از خوردن آن امتناع کرده و غذای خود را روی زمین ریختند. دانشجویان سپس در سالن غذاخوری متحصن شدند. با بی‌اعتنایی مسئولین کوی دانشگاه بعد از گذشت نزدیک به یک ساعت دانشجویان تحصن خود در سالن غذا خوری را به راهپیمایی در داخل کوی تبدیل کردند که مسئولین حراست دانشگاه با اقدامی تحریک‌آمیز درب‌های دانشگاه را بسته و نیروهای انتظامی نیز با حضور در پشت درب‌ها و میله‌ها به این تنش‌ها دامن زدند.

به گفته دانشجویانی که از نزدیک در صحنه حضور داشتند، پس از نزدیک به دو ساعت دانشجویان از درب شهید نوروزی (بالاتر از درب اصلی کوی) وارد خیابان امیرآباد شدند و با شعارهای «غذای باکیفیت حق مسلم ماست»، خواهان استعفای فرهادی مدیر کل کوی و رسیدگی به مشکلات صنفی و رفاهی خود شدند.

با اینکه در این تجمع هیچ شعار سیاسی داده نمی‌شد و دانشجویان صرفا سعی در مطرح کردن مشکلات خود با مسئولین دانشگاه داشتند، اما نیروهای انتظامی با اقدامی تحریک‌آمیز با حضور بیش از ?? موتور سوار با لباس‌ها و ماسک‌های سیاه که زمانی برای بازداشت اراذل و اوباش به کار گرفته می‌شدند و گرفتن آرایش رزمی، در صدد مقابله با دانشجویان بودند.

با این حال، این تجمع با درایت دانشجویان و بعد از حضور دکتر قمصری معاون امور دانشجویی دانشگاه و وعده حل مشکلات دانشجویان که تعدادشان به بیش از ???? نفر رسیده بود، به پایان رسید و دانشجویان به داخل کوی برگشتند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


رد صلاحیت پسر آیت الله خزعلی

جمعه 86 بهمن 5 ساعت 8:32 عصر

این برهان قاطع حکیم ابوعلی سینا در برابر کسانی است که او را کافر خواندند ، حسین (ع) برفراز نیزه قرآن خواند تا حجتی باشد بر کوفیان که او را خارجی نخوانند ، خون فرق علی مرتضی علیه السلام در محراب برای شامیان – که او را بی نماز می خواندند – شهادت داد و امام زین العابدین سیدالساجدین علی ابن الحسین علیه السلام در مسجد شام در برابر یزید فاسق که او را خارجی خوانده بود ، ناچار شد تا شهادت بر وحدانیت خدا و رسالت جدش بدهد و خود و خاندان پیامبر (ص) را در جمع شامیان معرفی نماید ، او ناگزیر است از پدرش ، جدش ، جد اعلی و عمویش سخن بگوید تا شامیان او را بهتر بشناسند ، من نیز به امام و مقتدایم علی ابن الحسین (ع) اقتدا می کنم و ناگزیر از خود خواهم گفت .

دیروز برگه ای دریافت کردم که با کمال تعجب حکایت از عدم اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ، قانون اساسی و ولایت فقیه داشت !

نمی دانم از پدر بگویم که حافظ قرآن و نهج البلاغه است ، فقیه ، مفسر و شاگرد امام است ، عمری در ترویج و تبلیغ دین گذرانده است ، از سخنرانی الفبای انقلاب او در فیضیه در سال 1342 بگویم ، یا پیش تر زمان مرجعیت آیت الله العظمی بروجردی که بر فراز منبر فرمود مشروعیت حکومت از آن ولایت فقیه است و آیت الله بروجردی هرگاه اراده کند چون انگشتر که از دست بیرون می آورد می تواند شاه را عزل کند ! ، آنروز بسیاری الفبای ولایت فقیه را نمی دانستند و امروز فرزند این فقیه مجاهد را مخالف ولایت فقیه می نامند !

از برادر همرزم شهیدم بگویم که تا دقایقی قبل از شهادت همراهی اش می کردم ، از جمجمه متلاشی او بگویم که فقط و فقط در راه دین و به فرمان ولی امر حضرت روح اله جان فدا کرد و آخرین کلامش با مادر این بود که فرمان امام (ره) است نباید میدان را خالی کنیم و امروز کسانی که فرزندشان در خانه تیمی نفاق در برابر جمهوری اسلامی کشته شده است ما را خارجی و مخالف نظام می خوانند !

از جبهه و جنگ بگویم ، که در اکثر عملیات ها بوده ام و هر گاه عازم جنگ می شدم پدر در گوشم می خواند که فرزندم « اَعِرِالله جمجمتک » که جمجمه ات را به خدا عاریت بده ، از ترکش هایی که به عنوان مدال افتخار بر جان خریدم بگویم ، آیا این ها التزام عملی در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت فقیه نیست ، و امروز کسانی ما را متهم به عدم التزام عملی به نظام اسلامی می­کنند که فرزندانشان رنگ جبهه را ندیده اند !

شاید باید شهیدانی را که در شبهای خلوت سنگر با آنان عقد اخوت بسته ام و هم پیمان شده ایم تا همدیگر را شفاعت کنیم به شفاعت در این دنیا بطلبم ، تا آبروی مرا نزد کسانی که شبهای سرد سنگر ، نور منور و مراسم روحانی عقد اخوت را ندیده اند ، بخرند !

از جدم میرزای کلباسی مدد بجویم که مقبره اش زیارتگاه خاص و عام است و بسیاری از تربت او شفا می گیرند ، او که یکبار به اشتباه نوبت آب همسایه ای به باغچه ی خانه اش وارد شد و تا آخر عمر از میوه آن درختان نخورد ( علی رغم کسب رضایت از همسایه ) ، شاید بیاید و شفاعت مرا نزد کسانی که بیت المال مسلمین را از آن خود می دانند نماید !

باور کنم کسی که هفت سال دوره طب عمومی و چهار سال دوره رزیدنتی چشم پزشکی و پانزده سال مدیریت دو موسسه فرهنگی و انتشاراتی و سه نشریه علمی و فرهنگی را عهده دار بوده است و هنوز مستأجر است ، و هیچ از رانتی استفاده نکرده است ، هیچ مجوز و یا موافقت اصولی نگرفته است ، هیچ ملک دولتی یا مصادره ای نخریده است و حتی در ملک مصادره ای نماز نگزارده است و تلاش فرهنگی خود را از یک زیرپله شروع کرده است و صاحب بیش از 140 عنوان کتاب علمی است و زندگی اش را از راه قلم می­گذراند ، توسط کسانی رد صلاحیت شود که در خانه های میلیاردی مصادره ای زندگی می کنند و هر از چندگاهی اتومبیل بنز بیت المال را تبدیل به احسن می نمایند !

با صدای بلند می گویم من همان خزعلی ام که کوچه های چهارمردان و آبشار مرا می شناسند ، آنروز که مرگ بر شاه می گفتم برای استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی بود ، جز برای خدا فریاد نمی زدم ، آنروز که در جبهه آماده شهادت بودم ، در دفاع از نظام اسلامی و ولایت فقیه بود و امروز که قلم می زنم در جبهه فرهنگی برای مقابله با تهاجم فرهنگی ، دفاع از انقلاب اسلامی و ولایت فقیه است و تا آخرین نفس و آخرین قطره خون در حفظ و پاسداری از دو یادگار امام راحل (قدس سره) خواهم کوشید .

اینجانب بر این اعتقادم که رسول گرامی اسلام (ص) پس از خود دو یادگار برای امت بجا گذاشت ، کتاب و عترت ، خمینی کبیر (ره) نیز دو یادگار برای امت بجا نهاد ، انقلاب اسلامی و ولایت فقیه ، و در طول سالهای انقلاب در عمل ثابت کردم که تا پای جان در حفظ و نگهداری دو ثقل و یادگار امام امت ایستاده ام نگذارید متظاهرین دین فروش ، مدعیان کرامت که این روزها بازارشان داغ است ، خود و خاندان خود را به انقلاب بچسبانند و آنچنان انقلابی و دین مدار جلوه کنند که حتی زاهدان ، عابدان و مجاهدان در نظر مردمان رنگ ببازند .

جای آن دارد که خون موج زند در دل لعل زین تغابن که خزف می شکند بازارش 
                                                                      و السلام علی من اتبع الهدی

                                                                                     دکتر مهدی خزعلی

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


ردصلاحیت وزیر خاتمی به دلیل اعتیاد

جمعه 86 بهمن 5 ساعت 8:31 عصر

وزیر سابق دولت سیدمحمدخاتمی به دلیل مضحک اعتیاد رد صلاحیت شد.

وی به دو بهانه 1- اعتیاد و 2- مسائل مالی مربوط به قراردادهای برخی شرکت های زیرمجموعه حوزه راه و حمل و نقل، توسط هیات های اجرایی انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی رد صلاحیت شد.

این وزیر دولت اصلاحات از بخت های اصلی ورود به مجلس هشتم فهرست ائتلاف اصلاح‏طلبان بود که انتظار می رفت رای بسیار بالایی را در تهران کسب کرده و در رده های نخست فهرست نتایج انتخابات تهران قرار گیرد.

عزم جناح حاکم برای رد صلاحیت تمام نامزدهای ائتلاف اصلاح طلبان حتی چهره های خوشنام و شاخص مورد اعتماد نظام از پروژه خطرناک اقتدارگرایان برای مجلس هشتم حکایت می کند. 


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


انتخابات آزاد

جمعه 86 بهمن 5 ساعت 11:18 صبح
اصلاح طلبان از ابتدا هشدار دادند که تلاش برای یکدست کردن حکومت به منظور باز کردن فضای سیاسی نیست بلکه برای انسداد هرچه بیشتر درون جامعه مدنی و نیز درعرصه حکومت است.

سید مصطفی تاج زاده در گفت گو با بهارستان ایران در پاسخ به این پرسش که آیا اینگونه رد صلاحیت های گسترده قابل پیش بینی بود؟گفت:اصلاح طلبان از ابتدا هشدار دادند که تلاش برای یکدست کردن حکومت به منظور باز کردن فضای سیاسی نیست بلکه برای انسداد هرچه بیشتر درون جامعه مدنی و نیز درعرصه حکومت است. در سال جاری نیز هشدار دادیم که متوجه کردن اتهام انجام انقلاب مخملی به اصلاح طلبان ، ngo ها ، جوانان ، زنان و دانشگاهیان برای انجام یک کودتای مخملی و پارلمانی توسط اصولگرایان است .

وی افزود: پیش بینی ما این بود که هیات های اجرایی منتخب وزارت کشور دولت احمدی نژاد اصلاح طلبان را به صورت فله ای ردصلاحیت کنند و سپس شورای نگهبان تعدادی از آنان را تایید خواهند کرد.البته با شناختی که من از جنتی دارم ، بعید نمی دانم که تعدادی از تایید صلاحیت شدگان هیات های اجرایی را هیات های نظارت و شورا ی نگهبان رد صلاحیت کنند و بدین ترتیب اجازه ندهند تا چند روزمانده به انتخابات اصلاح طلبان لیست نهایی خود را؛ در صورت امکان و تصمیم به شرکت در انتخابات تنظیم کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور در دولت اصلاحات با بیان اینکه "متاسفانه اصول گرایان با قلع و قمع وسیعی که انجام دادند ثابت کردند که از انتخابات آزاد گریزان هستند" ادامه داد:اصولگرایان می دانند که متکی به حمایت تنها 15 درصد ایرانیان هستند به همین دلیل به انتخابات آزاد تمکین نمی کنند.
وی افزود: باعث تاسف است که کمونیست های آمریکای لاتین به انتخابات آزاد تن داده اند اما دولت احمدی نژاد برای ملت ایران به اندازه ی مردم نیکاراگوئه ونزوئلا و بولیوی شعور و آگاهی قایل نیست و ثابت کرد ادعاهایی که رییس دولت نهم در دانشگاه کلمبیا مطرح کرد ، به دور از حقیقت و صداقت است.

تاج زاده در ادامه ی درشرح دلایل رد صلاحیت های گسترده خاطر نشان کرد:به نظر من دلیل اصلی رد صلاحیت اصلاح طلبان ، اقبال وسیع مردم به آنها و ضعف و ناکارآمدی اصول گرایان ونیز نارضایتی روز افزون اکثرییت مردم از بی کفایتی مدیریتی آنها است . در عین حال اختلافات اصول گرایان را نیز در تضعیف پایگاه اجتماعی شان نباید از نظر دور داشت.

وی افزود:به نظر من عنصر دیگری هم در رد صلاحیت فله ای داوطلبان موثر است وآن احساس امنیت اصول گرایان از گزارش جامع سازمان های اطلاعاتی آمریکا درباره موضوع هسته ای ایران است؛گزارشی که پیرو مذاکرات و همکاری های گسترده و امنیتی ایران و آمریکا در عراق صورت گرفت جنگ را تا حدود زیادی منتفی و حتی گسترش تحریم های اقتصادی را نیز با دشورای هایی مواجه کرده است.بدین ترتیب به نظر می رسد اقتدارگریان راهبرد سازش در خارج و سرکوب در داخل را انتخاب کرده اند زیرا حداقل در کوتاه مدت ، نگرانی جدی از آمریکااحساس نمی کنند . بنابراین به تضییع حقوق منتقدان خود و در راس همه اصلاح طلبان پرداخته اند.

معاون سیاسی وزیر کشوردر دولت اصلاحات در ادامه به اصولگرایان هشدار داد و گفت:اگر این استراتژی جواب می داد انقلاب اسلامی در ایران اتفاق نمی افتاد و هنوزخاندان پهلوی در ایران حکومت می کرد . علاوه بر اینکه شرایط ملی و بین المللی برای ایجاد انسداد و برگزاری انتخابات نمایشی و تشکیل مجلس فرمایشی روز به روز دشوارتر می شود. خصوصا به دلیل شکسته شدن انحصار اطلاع رسانی توسط حکومت ها .


وی در پاسخ به این پرسش که چه کسانی درامر رد صلاحیت های گسترده مقصر هستند؛مقصر اصلی را دولت احمدی نژاد ودر مرحله بعدی آقای جنتی و دوستان ایشان در شورای نگهبان دانست و تاکید کرد:درست است که آنها مقصر اصلی هستند اما در این میان رانت خواران سیاسی و کسانی که در رقابت های انتخاباتی دوپینگ کرده و داوربازی را وام دار خود می کنند و به روش های غیر اخلاقی و غیر قانونی مسابقه یک اسبه ای را ترتیب می دهند و رقبای خود را رد صلاحیت می کنند ، شریک جرم آقایان احمدی نژاد و جنتی هستند . برای مثال آقای علی لاریجانی که از ضرورت آشتی ملی و تشکیل دولت وفاق ملی سخن می گوید اما برادرش آقای صادق لاریجانی پابه پای آقای جنتی به رد صلاحیت داوطلبان اصلاح طلب یا مستقل که رقبای برادرش در این انتخابات هستند اهتمام می ورزد.
مشاور رییس جمهور سابق کشورمان خاطر نشان کرد:اینکه آقای جواد لاریجانی برای جلب حمایت بیگانگان از نامزد خود به لندن سفر می کند و نیز اینکه آقای صادق لاریجانی به قلع و قمع داوطلبان می پردازد ، مستقل از رای و اراده ما کار می کنند اما رای آوردن یا نیاوردن علی لاریجانی دست مردم است .

تاج زاده افزود:از آقای حداد عادل انتظاری نیست ، اساسا ورود وی به مجلس ششم غیر قانونی و غیر اخلاقی بود و اگراز مجلس حقوقی دریافت کرده باشد به نظر من حرام بوده است چراکه وی به نا حق جایگزین آقای علی رضا رجایی در مجلس ششم شد. بنا براین از وی انتظار اعتراض به حذف رقبای خود نمی رود زیرا افرادی مانند او هرگز متعرض رانت خواری سیاسی نشده اند اگر چه به عنوان رییس مجلس لازم است ظاهر امر را رعایت و رد صلاحیت فله ای را محکوم کنند . آقایان باهنرو احمد توکلی نیز باید تکلیف خود و مردم را روشن کنند و توضیح دهند که چرا آنان با سکوت خود عملا این روش یعنی حذف رقبا و رانت خواری سیاسی و دوپینگ سیاسی را تایید می کنند در حقیقت تنها کسانی که در رقابت آزاد با اصلاح طلبان توان جلب آراء کافی مردم را ندارند، از رد صلاحیت رقبای خود خشنودند و به آن اعتراض نمی کنند !

وی در ادامه گفت: به آقای احمدی نژاد نمی پردازم که نگران سلامت انتخابات در آمریکا بود و خواهان اعزام ناظران به آن کشور شد حال آنکه برای نخستین بار هیات های اجرایی پیشنهادی فرمانداران دولت وی داوطلبان را قلع و قمع وبلکه سلاخی کرده اند
تاج زاده رد صلاحیت گسترده و بی سابقه داوطلبان در این دوره از انتخابات را در هیات های اجرایی شکست راستی آزمایی احمدی نژاد و اصول گرایان خواند و افزود: معتقدم سلاخی داوطلبان تنها شکست اصولگرایان نبود بلکه اعلام ورشکستگی آنان است .به گفته وی اصول گرایان با دست های آلوده در این انتخابات حاضر می شوند؛اگر رد صلاحیت فله ای داوطلبان را صریح و آشکارمحکوم نکنند.

معاون سیاسی وزیر کشور در دولت اصلاحات با تاکید بر اینکه رفتار انتخاباتی مردم می تواند چنان درسی به اصول گرایان بدهد که آنان را مجبور به پذیرش و رعایت قواعدرقابت های انتخاباتی کند گفت:مردم شریف ایران باید توجه کنند تنها 30 سال طول کشید تا خلافت پس از رحلت پیامبراکرم به سلطنت مطلقه و موروثی تبدیل شد. اگر جامعه ی ما هوشیار نباشد هیچ بعید نیست که اصول گرایان به نام دولت اسلامی استبداد دینی ایجاد و اساسا برگزاری انتخابات را منتفی کنند و همچنان که آیت الله توسلی رییس دفتر امام (ره) که نامزد اصلاح طلبان در انتخابات میان دوره ای خبرگان است فرمودند انحرافات ایجاد شده پس از رحلت امام(ره) خدای نا کرده نهادینه می شود و آثار شوم خود را بر جای می گذارد.
تاج زاده در ادامه گفت:رد صلاحیت ها چنان وسیع و غیر قابل دفاع است که اکنون هیچ کس حاضر نیست مسوولیت آن را بپذیرد وعلنا ازآن دفاع کند. بر عکس اصولگرایان اعلام می کنند این رد صلاحیت ها موقتی است و باید تا اظهار نظر هیات های نظارت صبر کرد .

وی با بیان اینکه اگر قراراست ایران با روش های استبدادی اداره شود چه ضرورتی دارد این کار به نام اسلام و روحانیت صورت بگیرد ، ادامه داد:تا کنون افتخار روحانیت شیعه آن بوده است که ازیک سو پای هیچ قرارداد استعماری را امضا نکرده و از سوی دیگر پیشتاز مبارزات رهایی بخش استقلال طلبانه و عدالت جویانه بوده است ولی اکنون روحانیون معدودی مانند آقای جنتی با عملکرد خود چهره ای غیردموکرات؛‌ بسته و هراسان از آزادی از روحانیت شیعه ارائه می کنند به گونه ای که اکنون با نظامیان سکولار ترکیه که استاد کودتاهای نظامی بوده اند در برپایی انتخابات آزادو رعایت حقوق رقبای مسلمان خود غیر قابل مقایسه اند .
وی در خاتمه اظهار امیدواری کرد که عملکرد هیات های نظارت شورای نگهبان ثابت کند که تلاش دولت نهم در رد صلاحیت داوطلبان تصمیم ستاد مرکزی اصولگرایان نیست. در غیر اینصورت مردم خواهند گفت دروغ این هفته چنین بود؛دست نگه دارید اعتراض نکنید . رد صلاحیت ها موقتی است اما مانند توقیف موقت مطبوعات ؛ممکن است سال ها طول بکشد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   31   32   33   34   35   >>   >