داریوش ارجمند، نامزد اصلاح‌طلبان؟

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 1:0 عصر

احزاب، گروه‌های سیاسی و شخصیت‌های تاثیرگذار از جمله شاخص‌هایی هستند که در زمینه‌سازی برای شور و نشاط انتخاباتی تاثیر بسزایی دارند و بر همین اساس علی‌رغم فرصت باقی مانده تا 24 اسفند ، شاهد رایزنی‌های گسترده افراد و طیف‌های مختلف برای رقابت در این انتخابات هستیم. حضور سردار جواد کریمی (فرمانده بسیج استان که اخیرا استعفا کرده بود) به عنوان سرلیست و آرین منش نماینده فعلی مشهد در مجلس در لیست جبهه پیروان خط امام و رهبری درمشهد قطعی شده است.
از میان نمایندگان فعلی مشهد احتمالا حجت الاسلام محمدرضا فاکر، رئیس کمیسیون اصل نود به دلیل بیماری و علی سرافرازیزدی به دلایلی که تاکنون اعلام نشده ، در انتخابات آتی حضور نخواهند یافت و به احتمال زیاد عفت شریعتی از لیست انتخاباتی جبهه پیروان خط امام ورهبری در مشهد کنارگذاشته شده و بی بی قدسی علوی، نماینده سابق مشهد در مجلس جایگزین وی می شود.
همچنین گفته می شود که عباس سلیمی نمین به عنوان سرلیست اصولگرایان تحول خواه در مشهد قرار خواهد گرفت و از جمله افراد شناخته شده در این لیست می توان به حضور مهدی برادران و حجت الاسلام نهاوندی اشاره کرد. البته سلیمی نمین تا کنون کاندیداتوری خود را تائید نکرده است.
همچنین شنیده شده که حجت الاسلام دعایی برادر مدیر مسئول روزنامه اطلاعات و امیر حسین قاضی زاده، دبیرسابق جامعه اسلامی دانشجویان و رئیس فعلی دانشگاه علوم پزشکی سمنان گزینه های جدی حامیان دولت در مشهد هستند.
خبر دیگر اینکه از بین تقی زاده خامسی و حسن رسولی استاندار سابق خراسان رضوی، قرار است یک نفربه عنوان سرلیست اصلاح طلبان در انتخابات هشتمین دوره مجلس از حوزه انتخابیه مشهد، قرار گیرند.
از سوی دیگر شنیده شده است که برخی گروه های اصلاح طلب مذاکراتی با داریوش ارجمند بازیگر سینما و تلویزیون برای حضور در انتخابات داشته اند ، گرچه مطابق شنیده ها وی ظاهرا نظر موافق تری نسبت به طیف موسوم به اصولگرایان اصلاح طلب نشان داده است.
از بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی نیز خبر می رسد که علاوه بر حضور چند نامزد شاخص چون عبادی نماینده فعلی این شهر در مجلس، جریان اصلاح طلب در بیرجند به دنبال حضورابراهیم اصغرزاده دبیرکل سابق حزب همبستگی از این حوزه است. ضمن اینکه مهدی آیتی، نماینده مجلس ششم و دبیر حزب اعتماد ملی خراسان جنوبی جدیدا با چاپ کتاب "ماموریت تمام شده" فعالیت‌های انتخاباتی خود را آغازکرده است.
از سوی دیگر، امینی نماینده اسبق مردم قائن در مجلس و استاندار سابق سیستان و بلوچستان، قصد دارد شانس خود را برای حضور در مجلس به نمایندگی از مردم قائنات امتحان کند و برای رسیدن به این هدف به ناچار باید وارد رقابت با موسی قربانی عضو هیات رئیسه مجلس شود.

آخرین اخبار رسیده از بجنورد مرکز استان خراسان شمالی هم حاکی است با توجه به حضور قطعی اسماعیل گرامی مقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی و نماینده فعلی این شهر در انتخابات آتی از تهران، بهروز همتی، استاندار مستعفی این استان تا کنون جدی ترین گزینه برای کاندیداتوری مجلس شورای اسلامی است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


گفت‌وگوی تمدن‌ها

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 12:0 عصر
در دورانی که دیکتاتوری امپریالیستی به‌طرز باورنکردنی در حال رشد است، نیاز به گفت‌وگوی جهانی میان مردم، ماهیت کتاب «گفت‌وگوی تمدن‌ها» شده است.
این کتاب که کاسترو مقدمه‌ کوتاهی هم بر آن نوشته است، در 94 صفحه منتشر شده و ماحصل دو سخنرانی اوست.
به گزارش روزنامه‌ «پریودیکو» به نقل از رئیس کتابخانه‌ ملی کوبا، نگرش به سیاست به‌عنوان یک هنر و فرمول سیاسی که انقلاب کوبا را نجات داد، از مباحث مهم مورد اشاره در کتاب هستند.
«فیدل الخاندرو کاسترو رز» رهبر انقلابی و سیاسی کوبا مشهور به «فیدل کاسترو»، در سیزدهم اوت سال 1927 (به گفته برخی منابع 1926) در استان «اورینت» واقع در کوبا متولد شد.
کاسترو در سال 1945 فارغ‌التحصیل شد و پس از آن در سال 1950 موفق به دریافت دکتری حقوق از دانشگاه هاوانا شد. او در سال 1952 با اعتقادات و تفکرات سیاسی و انقلابی که در ذهنش داشت، تصمیم گرفت در مبارزات انتخاباتی پارلمان شرکت کند؛ اما در همین سال ژنرال «فولجنسیو باتیستا» طی کودتایی قدرت را به دست گرفت.
کاسترو به دنبال اقدامات منفی دولت باتیستا به دادگاه عالی رفت و باتیستا را به تحریف قانون و برقراری دیکتاتوری متهم کرد؛ اما دادگاه این ادعای کاسترو را نپذیرفت. بدین ترتیب کاسترو که اعتقاد داشت، فقط یک انقلاب می‌تواند کوبا را نجات دهد، به همراه «ایبل سانتاماریا» رهبر یک گروه مخالف دولت، در سال 1953 برنامه‌ای برای حمله به سربازخانه‌ای در «مونکادا» به منظور به‌دست آوردن سلاح برای براندازی دولت حاکم طراحی کرد؛ اما به دلیل درنظر نگرفتن مسائل غیرمنتظره، حمله به سربازخانه «مونکادا» که در 26 ژوئیه صورت گرفت، شکست خورد و بیش از نیمی از طرفداران کاسترو کشته شدند و سربازان باتیستا، کاسترو و گروه مبارزش را نیز دستگیر کردند.
کاسترو بعد از آزادی از زندان به مکزیک رفت و در آنجا با «ارنستو چه‌گوارا» پزشک انقلابی آرژانتینی، آشنا شد و نهضت انقلابی «بیست‌وششم ژوئیه» را سازماندهی کرد و به دنبال آن در دوم دسامبر 1956 به همراه 80 مبارز دیگر در ساحل شمالی منطقه «اوراینت» دست به شورش زد؛ اما نیروهای دولتی موفق شدند این شورش را سرکوب کنند.
در پی این شکست، کاسترو به کوهستان‌های «سیراماسترا» گریخت و اقدام به جمع‌آوری دوباره نیرو کرد و در نهایت در سال 1959 موفق شد، رژیم باتیستا را سرنگون و با برقراری رابطه نزدیک با اتحاد جماهیر شوروی، دولتی کمونیستی را در کوبا پی‌ریزی کند. کاسترو در فوریه همان سال نخست‌وزیر کوبا شد. قوانین اخلاقی کاسترو و عقاید وی برای ایجاد برابری، خیلی زود حمایت مردم و کلیسای کاتولیک را به دنبال داشت.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


رد یک افغان در تعرض 10 نفر به یک دختر ایرانی

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 10:0 صبح

یک فرد افغان در جریان تعرض 10 نفر به یک دختر، بازداشت و در شعبه‌ی دوم بازپرسی دادسرای جنایی تهران مورد بازپرسی قرار گرفت.
روز 14 مردادماه سال جاری، یک رفتگر شهرداری در حوزه‌ی استحفاظی کلانتری 105 سنایی با دختری مواجه شد که دست و پا و دهانش بسته شده و به وضعیت نامناسبی داخل یک خرابه است.
با اطلاع موضوع به کلانتری سنایی، این دختر 30 ساله که آرایشگر بوده و اهل یکی از شهرستان‌های شمال غرب کشور است به کلانتری منتقل شده و بررسی‌ها در این زمینه آغاز می‌شود.

این شخص که قادر به سخن گفتن به زبان فارسی نبود به سختی توضیح می‌دهد که در تهران به دنبال یک نشانی می‌گشته و دو نفر با نزدیک شدن به او ادعا کرده‌اند نشانی را می‌دانند. با این ترفند وی را سوار خودروی خود می‌کنند و پس از طی مسیری به صورت وی اسپری زده و او را بی‌هوش می‌کنند، سپس وی را به داخل منزلی می‌برند و از سوی 10 نفر مورد آزار و اذیت جسمی و جنسی قرار می‌دهند.

با اظهارات بدریه در شعبه‌ی دوم بازپرسی دادسرای جنایی تهران در مقابل قاضی حسین اصغرزاده، یافتن نشانی این افراد و دستگیری عوامل این جنایت در دستور کار قرار گرفت و تحقیقات قضایی در این زمینه آغاز شد.

در پی تلاش بازپرس اصغرزاده و هوشیاری مأموران آگاهی، فردی افغان در محله‌ی اندیشه‌ی تهران بازداشت و مورد بازجویی قرار می‌گیرد.

با انجام بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که خواهر دختر مورد تعرض قرار گرفته، به مدت 18 ماه در صیغه‌ی این فرد افغان به هویت «حمید.ج» بوده و این زن به همراه مادر و خواهرش در واحد سرایداری ساختمانی که فرد افغان در آن سرایدار بوده، نگهداری می‌شدند.
با توجه به این‌که دختر از ابتدا اعلام کرد که علیه شوهر خواهرش شکایت دارد، این افغان شناسایی و دستگیر شد اما همسر صیغه‌ای افغان و مادرش حضور نداشتند. با شناسایی این دو نفر نیز آن‌ها با حضور در دادسرای جنایی علیه فرد افغان اعلام شکایت کردند.
مادر همسر مرد افغان اظهار کرد: روز حادثه به همراه حمید به پارک رفته بودیم که وی به همراه دخترم (خواهر زن متهم) برای خرید بستنی رفتند اما بعد از مدتی حمید به تنهایی بازگشت و گفت که بدریه گم شده است.

با توجه به محتویات پرونده، شخص افغان با اجیر کردن چند نفر دستور به ربودن و آزار و اذیت این دختر را داده است.

در حال حاضر تحقیقات قضایی برای روشن شدن ابعاد گوناگون این جنایت در شعبه‌ی دوم بازپرسی دادسرای جنایی تهران ادامه دارد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ بالا رفت

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 8:0 صبح

بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به نهم شهریور ماه جاری را اعلام کرد.
به گزارش بانک مرکزی ، در هفته مورد گزارش بهای کلیه اقلام گروه لبنیات نسبت به هفته قبل تغییری نداشت . قیمت تخم مرغ افزایش یافت و شانه ای 19800 الی 27000 ریال فروش می رفت . بهای انواع برنج ثابت بود .
در گروه حبوب قیمت لپه نخود پایین آمد ، بهای لوبیا قرمز تغییری نداشت و قیمت سایر اقلام نوسان جزیی نشان داد . خواربارفروشی های مستقر در میادین زیر نظر شهرداری اقلام حبوب را حدودا کیلویی 3540 تا 3670 ریال پایین تر از بهای انواع مشابه در فروشگاه های سطح شهر می فروختند .

در هفته مورد بررسی میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه را که کیفیت نسبتا مناسبی داشت به نرخ های سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران می فروختند .

ضمنا در میادین مذکور انجیر عرضه نمی گردید . میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت سیب گلاب ، گلابی ، طالبی ، خربزه و هندوانه کاهش ولی بهای سایر اقلام افزایش یافت و در گروه سبزی های تازه قیمت سیب زمینی ، پیاز و لوبیا سبز پایین آمد اما بهای سایر اقلام بالا رفت .

در این هفته قیمت انواع گوشت قرمز ثابت بود ، بهای گوشت مرغ افزایش یافت . در هفته مورد گزارش قیمت قند ، چای خارجی و روغن نباتی مایع تغییری نداشت و بهای شکر و روغن نباتی جامد نوسان اندکی نشان داد .

لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد بررسی قیمت اقلام مختلف گروه لبنیات ثابت بود . بهای تخم مرغ 2/2 درصد بالا رفت .

برنج و حبوب
در این هفته قیمت انواع برنج تغییری نداشت . در گروه حبوب بهای لوبیا قرمز ثابت بود و قیمت لوبیا چیتی 4/0 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام 3/0 الی 2/1 درصد کاهش یافت .

میوه ها و سبزی های تازه
در گروه میوه های تازه قیمت سیب گلاب 5/1 درصد ، گلابی 6/2 درصد ، طالبی 9/0 درصد ، خربزه 5/3 درصد و هندوانه 6/6 درصد پایین آمد اما بهای سایر اقلام 6/0 درصد تا 9/5 درصد بالا رفت . در گروه سبزی های تازه قیمت سیب زمینی 2/0 درصد ، پیاز 9/2 درصد و لوبیا سبز 1/2 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام 5/0 درصد الی 8/2 درصد افزایش یافت .

گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش قیمت انواع گوشت قرمز تغییری نداشت . بهای گوشت مرغ 5/3 درصد بالا رفت .
قند ، شکر ، چای و روغن نباتی
در هفته مورد بررسی قیمت قند ، چای خارجی و روغن نباتی مایع ثابت بود و بهای شکر 2/0 درصد کاهش اما قیمت روغن نباتی جامد 2/0 درصد افزایش نشان داد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


کارنامه سفرهای خارجی احمدی‌نژاد

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 5:0 صبح

دکتر احمدی‌نژاد با انجام 35 سفر خارجی در کمتر از دو سال، رکورددار سفرهای خارجی در میان رؤسای جمهور شد.
در طول دو سال گذشته دکتر احمدی‌نژاد به 35 کشور خارجی سفر کرده که در این میان جمهوری آذربایجان و ترکمنستان سه بار، عربستان سعودی، ونزوئلا، مالزی و سوریه دو بار، کشورهایی بوده‌اند که احمدی‌نژاد بیشترین سفر را به آنها داشته است.

سفر رئیس جمهور به آفریقا

ارمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، افغانستان، الجزایر، ‌بلاروس، کویت، عمان، امارات، قطر، اندونزی، چین، سنگال، گامبیا، کوبا، نیکاراگوئه و اکوادور دیگر کشورهایی بوده‌اند که احمدی‌نژاد به آنها سفر کرده است.
همچنین طولانی‌ترین سفر رئیس‌جمهور به نیویورک به طول شش روز و کوتاه‌ترین سفر به کویت کمتر از یک روز بوده است.

رئیس جمهور در سازمان ملل متحد

بیشترین سفرهای خارجی احمدی‌نژاد پس از کشورهای همسایه، به آمریکای لاتین صورت گرفته است و به جز سفر به بلاروس، تنها قاره‌ای که احمدی‌نژاد به آن سفر نکرده است، اروپاست.
سفر رئیس‌جمهور ایران به تعدادی از کشورهای مذکور از جمله برخی شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در طول تاریخ بی‌سابقه بوده است.

استقبال از رئیس جمهور در امارات

دو بار حضور رئیس‌جمهور ایران ظرف دو سال در نیویورک در حالی که سه رئیس‌جمهور قبلی ایران در کل دوران مسئولیت خود تنها یک بار به سازمان ملل سفر کرده‌اند نیز جالب توجه است، این در حالی است که گفته می‌شود احمدی‌نژاد برای سومین سال پیاپی به نیویورک سفر می‌کند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


محبوبت خاتمی از گذشته هم بیشتر است

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 3:0 صبح
«علی شکوری‌راد» عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت می‌‌گوید: «مردم ایران هنوز اصلاح‌طلبند و اعتماد خود را به اصلاح‌طلبان حقیقی حفظ کرده‌اند. مردم اعتمادشان را به کسانی از دست داده‌اند که با عنوان اصلاح‌طلبی یا به دنبال حفظ وضعیت موجود با کندروی و محافظه‌کاری بودند یا اینکه با افراطی‌گری، تحولاتی خارج از چارچوب نظام را دنبال می‌کردند». 
وی با رد این مسأله که «عنوان اصلاح‌طلبی و اصلاح‌طلبان محبوبیت خود را در میان مردم از دست داده‌اند» گفت: «در دو سه سال اخیر این احساس در میان مردم به وجود آمد که شاید آن اصلاحات مدنظرشان برآورده نشده بنابراین به سراغ گروهی رفتند که وعده تغییر شرایط را می‌دادند اما با گذشت بیش از دو سال، امروز صداقت چهره‌هایی مانند آقای خاتمی و اصلاح‌طلبانی که در دولت و مجلس ششم حضور داشتند بر همگان آشکار و محوبیت آنها حتی از گذشته هم بیشتر شده است». شکوری‌راد تصریح کرد: عنوان اصلاح‌طلب را اصلاح‌طلبان بر خود نگذارده‌اند. این عنوان را عرف جامه به سبب نگاهی که این جریان به مسائل اجتماعی و سیاسی دارد بر آنها گذارد‌ه‌است.
عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت با بیان اینکه «عنوان اصلاح‌طلبی مرز این جریان را با موافقان وضع موجود و جریاناتی که به دنبال تغییراتی خارج از چارچوب نظام هستند، روشن می‌سازد»، اظهار داشت: اصلاح‌طلبان قطعا در انتخابات آینده با همین عنوان شرکت می‌کنند زیرا ما به اصلاح‌طلبی خود افتخار می‌کنیم.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


آتش‌سوزی مهیب در شرق تهران

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 2:0 صبح
یک انبار ضایعات در شرق تهران دچار آتش‌سوزی مهیب شد.

به گزارش فارس، ساعاتی پیش انبار ضایعات لاستیک در اتوبان بابایی آتش گرفت که به گفته ستاد فرماندهی آتش‌نشانی، 3 ایستگاه آتش‌نشانی به محل اعزام شد.
محل دقیق این انبار در اتوبان شهید بابایی روبه‌روی شهرک امید، شهرک زمرد است.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


هاشمی: با رهبری مذاکره می‌کنم

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 1:0 صبح
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سیاست خارجی ایران باید بتواند از حق هسته‌ای کشورمان دفاع کند و بر سر این حق بایستد.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار با جمعی از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده حقوق،علوم سیاسی و زبان‌های خارجه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزود: می‌ایستیم، مقاومت می‌کنیم و ضررهایش را هم می‌دهیم، ولی باید به گونه‌ای عمل کنیم که این به یک مصیبت برای کشورمان تبدیل نشود و موضع ما مشخص و حرکت مستقیم به سمت صلح‌آمیز کردن قدرت هسته‌یی باشد. وی یادآور شد: قبل از انقلاب، آمریکا، آلمان و فرانسه در مساله هسته‌یی ایران حضور داشتند. 20 نیروگاه طراحی شده بود و در غنی‌سازی در فرانسه شریک شده بودیم و سهم زیادی داشتیم و سرمایه‌گذاری کردیم و بنا نبود که ایران در یک مساله عقب باشد. بعد از انقلاب چند سالی متوقف شد، ‌آلمانی‌ها رفتند. کار خود را از صفر شروع کردیم و به تدریج پیش رفتیم تا توانستیم این تکنولوژی را بدست آوریم و گاهی هم کمک گرفتیم و واقعا مظلوم‌ترین هستیم که حق ملت، انقلاب و کشورمان را این‌طور تحت فشار قرار می‌دهند و مدعیند ما به طرف بمب هسته‌ای می‌رویم در حالی‌که در کنار ما پاکستان و هند بودند که در این مسیر رفتند و ما اصلا نمی‌خواهیم این کار را بکنیم. هاشمی رفسنجانی همچنین با اشاره به موضوع انتخابات اظهار کرد: سعی داریم انتخاباتی سالم برگزار شود، حق مردم ضایع نشود، مردم با علاقه شرکت کنند و اگر انتخابات پرشور و آزادی برگزار کنیم، استحکام جدیدی به نظام تزریق می‌شود و به طور مشخص باید در تایید صلاحیت‌ها و آزادی رای همانطور که قانون خواسته عمل کنیم و نیازی به سر و صدا نمی‌بینیم. بالاخره با مقام معظم رهبری و شورای نگهبان و جاهای دیگر صحبت می‌کنیم و شاید از این جهت بیشتر بتوانم موثر باشم و روشن است که انتخابات آزاد و سالم به نفع همه است. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در بخشی از سخنان خود خاطرنشان کرد: در چشم‌انداز روی تکنولوژی برتر تکیه کردیم، روی تحصیل انرژی از طریق جوش هسته‌یی که خیلی مهم است و بهتر از شکافت هسته‌یی است و موارد IT که از راه‌های مهم سرعت پیشرفت در دنیاست. سند چشم‌انداز باید هر سال ما را یک گام به جلو ببرد تا از 28 کشوری که خواستیم در پایان دوره 20 ساله در بین آن‌ها اول باشیم در همه شاخص‌ها جلو بیفتیم که فعلا این‌گونه نیست و اگر اصل 44 درست اجرا، مشورت با صاحب‌نظران انجام شود، از انتقاد ابایی نداشته باشیم این روند بهتر می‌شد. برخی صحبت‌های مقام معظم رهبری خیلی جامع در رسانه‌ها منعکس می‌شود و برخی مغفول واقع می‌شود و این‌ها جزو وظایف ایشان است که به تصویبات تایید شده مجمع نظارت کنند که این وظیفه را به مجمع واگذار کردند. وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه «در طراحی آموزش‌های اولیه در ابتدای انقلاب در قانون اساسی آورده‌ایم که دانشگاه‌ها هم مثل آموزش و پرورش به حد نیاز کشور باید رایگان باشند و این جزو مصوبات قانون اساسی ماست»، ادامه داد: بعدها دیدم که امکانات دولت به حدی نیست که تقاضای تحصیل جوانان ما را تامین کند زیرا حدود 150 هزار نفر دانشجو می‌پذیرفتیم که معادل یک بیستم متقاضیان بود و بسیاری نیز به دلیل مایوس بودن شرکت نمی‌کردند و روشن شد که با امکانات دولتی نمی‌توان نیاز تحصیلات عالیه را پاسخ گفت؛ لذا تفکر اتکا به امکانات مردم پیش آمد و امام(ره) هم پذیرفتند. هاشمی رفسنجانی افزود: اوایل انقلاب تفکر دولتی کردن تقریبا همه انقلابیون را گرفته بود و ورود بخش خصوصی یا غیردولتی را نمی‌پذیرفتند ولی چون نیاز و تشنگی بود دانشگاه آزاد موفق شد و مردم و بخش خصوصی هم حمایت کردند و الان هم تا حدودی از نتیجه کار راضی هستیم زیرا به هر حال خلائی را پر کرد و یک نیاز واقعی مردم را جواب داد ولی این سوال همیشه خیلی مستدل است که اگر دانشگاه آزاد نبود این 2 میلیون فارغ التحصیل و یک میلیون و 300 هزار دانشجو و ده‌ها هزار استاد در کجا بودند و آیا این‌ها دیپلم بیکار بودند، خارج رفته بودند، درس خوانده بودند؟ رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این دانشگاه مال کسی نیست و هیچ کسی در این کشور نیست که سهمی در این دانشگاه داشته باشد و یک موسسه غیرانتفاعی است و نهایتا پیش‌بینی شده است که اگر روزی به این امکانات نیازی نبود به بیت‌المال برگشت داده شود و سعی کردیم همیشه شهریه در حد نیاز جاری دانشگاه باشد به علاوه توسعه که 25 درصد درآمد را صرف توسعه می‌کنیم. وی اظهار کرد: از سال گذشته قرار شد وام‌هایی داده شود که وقتی دانشجو فارغ التحصیل شد و شغل پیدا کرد به تناسب درآمد شغلی بازپرداخت کند و امسال نیز مجلس 60 میلیارد تومان تصویب کرد که تا سقف 30 تا 50 درصد هزینه تحصیلی را بتوانیم با این مبلغ بپردازیم و سال آینده هم ان‌شاءلله بیشتر می‌شود و پیگیری می‌کنیم خانواده‌ها تحت فشار تحصیلی قرار نگیرند. هاشمی رفسنجانی یکی دیگر از اقداماتی که باید در دانشگاه صورت گیرد را رشد سطح کیفی دانشگاه تا سطح عالی در ایران و برخی از کشورها ی دیگر دانست و افزود: این فقط به کمک خود دانشجویان بستگی دارد. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره کار سیاسی در دانشگاه آزاد بیان داشت: قطعا انتظار داریم عقاید خود را اجرا کنیم و فکر می‌کنیم فضای باز و اجازه اظهار نظر و نقد به صورت منطقی به نفع کشور است و حداقل تحمل شنیدن اعتراض به نفع جامعه، پیشرفت علم و اتحاد و همدلی است و این سنت پیامبر(ص) و ائمه(ع) ما بوده و فضای اسلامی باید فضای تحمل اظهار نظر،‌ شنیدن حرف دیگران و انتخاب حرف بهتر که عامل رشد و تکامل است، باشد و انتظار داریم دانشگاه آزاد اسلامی این‌گونه باشد. وی کلمه آزاد را که در نام این دانشگاه به کار می‌رود را از یک جهت تحصیلی و از جهت دیگر فضای آزاد تعریف کرد و گفت: این‌که در نام این دانشگاه گفتیم اسلامی، همین آزادی یک حکم اسلامی است و به نفع اسلام است و اگر محدودیت‌هایی در برخی دانشگاه‌ها هست به نظر من با سیاست‌های دانشگاه نمی‌سازد، منتها در وضع کلی حاکم بر دانشگاه های کشور، دانشگاه آزاد هم که تافته جدا بافته نیست. هاشمی رفسنجانی گفت: با اتکا به مردم انقلاب کردیم، جنگیدیم و دفاع کردیم، و متکی به مردم کشور را ساختیم و امروز هم نیاز اتکا به مردم بسیار بالاست و تحمیل عقیده به مردم و جوانان حقیقتا جواب نمی‌دهد و از زمانی که بیداری جامعه بشری پیش آمده هیچ وقت در تنگنا قرار دادن مردم در دراز مدت جواب نداده ولی اگر فضا آزاد باشد و مردم در ابراز نظر و شرکت در امور سیاسی خود احساس راحتی کنند، ممکن است حرف‌های مخالف در فضای جامعه زیاد پیدا شود، اما در نهایت به طرف انسجام می‌رویم. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام قانون اساسی ایران را بسیار مترقی دانست و ادامه داد: در قانون اساسی تعدد احزاب و حق اظهار نظر را داریم، کسی حق سانسور مردم و شنود را ندارد و کسی حق ندارد جعبه‌های پستی مردم را کشف کند. وی ایران و انقلاب اسلامی را مظلوم خواند و افزود: این‌قدر که در رسانه‌های بزرگ دنیا علیه ما مطلب نوشته و خوانده می‌شود هیچ وقت این‌گونه نبوده و کمتر روزی است که هزاران مقاله در روزنامه‌ها در سراسر دنیا و یا رادیو و تلویزیون‌ها علیه ایران؛ کشوری که در گذشته مورد تجاوز بوده، جنگیده، از خود دفاع کرده، منتشر می‌شود. با این فضا قبول نداریم که بتوانیم در مجامع جهان تاثیر جدی داشته باشم. وی در بخشی از سخنان خود خاطرنشان کرد: ایران وزنه بزرگی است و مهمترین نیاز بشریت از لحاظ مادی انرژی است که ایران دومین کشور دارنده منابع انرژی دنیاست و از لحاظ جغرافیایی یکی از حساس‌ترین مناطق دنیاست و می‌توانیم منطقه را امن نگه داریم یا ناامن کنیم. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: مردم ایران باهوش هستند، با سوادند، سابقه تمدن دارند، در تاریخ جایگاه دارند، مکتب اسلام دارند. وقتی ظلم ستیزی داریم و جلوی استکبار می‌ایستیم و در مسایلی مثل فلسطین، عراق و افغانستان با ظلم مخالفت می‌کنیم، طبعا مورد تعرض قرار می‌گیریم و این قابل قبول است. در افغانستان حقیقتا نقش ایفا کردیم زیرا طالبان برای منطقه یک خطر بود و همچنین در عراق که صدام بسیار خطرناک بود نقش ایفا کردیم و در عین اشغال شدن عراق برای برگزاری انتخابات و تشکیل مجلس در این کشور سهم ایفا کردیم؛ چراکه اگر عراق امن شود جمهوری اسلامی خیلی دستاورد دارد. هاشمی رفسنجانی اظهار کرد: اکثریت ملت عراق به طور طبیعی همراه ما هستند و می‌توانیم استراتژی مشترک داشته باشیم، در مورد انتخابات هم باید، آزاد، دموکراتیک و با حضور مردم باشد و اکثریت مردم عراق مثل مردم ایران با ما صمیمی هستند و در این جهت حرکت می‌کنیم ولی بنا بر ادله‌ای که برای شما منطقی نیست ما را به تروریست متهم می‌کنند. وی افزود: در مورد فلسطین مترقی‌ترین موضع را ما داریم و می‌گوییم مردم فلسطین باید در وطن خود حق ماندن داشته باشند، ما دخالت نمی‌کنیم، بلکه ابراز نظر حق بزرگی است ولی به دلیل برخی سوء تعبیرها ممکن است دردسر درست شود.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


بنزین اضافی اهانت به نمایندگان بود

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 12:0 صبح

سخنگوی فراکسیون اصولگرایان مستقل با انتقاد از توزیع کارت بنزین اضافی بین نمایندگان مجلس گفت: دادن بنزین اضافی اهانت به نمایندگان بود.
محمد ‌هادی ربانی نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی در گفتگویی با بیان اینکه جمع قابل توجهی از نمایندگان نسبت به دادن بنزین اضافی به نمایندگان مجلس معترض بودند و کارت سوخت بنزین هزار و 200 لیتری را دریافت نکردند، گفت: این عده از نمایندگان توزیع بنزین اضافی در مجلس را نوعی اهانت به نمایندگان و هتک مجلس در سال آخر فعالیت آن تلقی کردند و به همین دلیل از گرفتن کارت سوخت اضافی بنزین خودداری کردند.
وی در پاسخ به این سؤال که محسن کوهکن کارپرداز هیئت رئیسه مجلس پس از توزیع کارت سوخت اضافی بین نمایندگان مجلس در جمع خبرنگاران اعلام کرد که این کارتها بنا به درخواست خود نمایندگان مجلس توزیع شد، با بیان اینکه آقای کوهکن نظر شخصی خود را بیان کرد، افزود: نمایندگان از این کارتها اطلاع نداشتند و حتی در روز توزیع کارت هم نمی‌دانستند که چه چیزی در حال توزیع است. ما دیدیم که آقای کوهکن چیزی را پخش می‌کند. وقتی متوجه شدیم که کارت سوخت اضافی در حال توزیع شدن است، اعتراض و از دریافت آن خودداری کردیم.
سخنگوی فراکسیون اصولگرایان مستقل تاکید کرد: نمایندگان مخالف توزیع بنزین اضافی در مجلس، معتقدند نمایندگان هم مثل مردم هستند. باید مشکل مردم را واقع بینانه و کارشناسانه حل کرد و بعد از آن مشکل نمایندگان خود بخود حل خواهد شد.
ربانی با اشاره به تبصره 13 لایحه بودجه مبنی بر سهمیه‌بندی و عرضه بنزین با قیمت 100 تومان، اعلام قیمت آزاد بنزین از سوی بنزین و عدم استفاه از بنزین 100 تومانی توسط خودروهای دولتی و با انتقاد از عدم اجرای کامل این تبصره افزود: به خاطر تشکیک هیئت رئیسه در مورد این تبصره، این قانون بطور کامل اجرا نمی‌شود. ما معتقدیم اگر تبصره مذکور کامل اجرا شود، مشکلات مردم و ترافیک حل خواهد شد و مصرف بنزین کاهش می‌یابد.
وی با بیان اینکه اصولگرایان مستقل به خاطر عدم اجرای کامل تبصره 13 و دادن بنزین اضافی به نمایندگان مجلس، غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی را به مناظره دعوت کردند، گفت: فراکسیون اصولگرایان مستقل نظرات آقایان حداد عادل، محمدرضا باهنر نائب رئیس مجلس و احمد توکلی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس مبنی بر اینکه اجرای کامل تبصره 13 باعث ایجاد تورم و افرایش مصرف بنزین می‌شود، قبول ندارد و به همین دلیل تقاضای مناظره کردیم.
نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی استفاده خودروهای دولتی از بنزین 100 تومانی را خلاف قانون دانست و اظهار داشت: ما اعتراضات خود را بیان کردیم اما این اعتراضات به جایی نرسید و حتی در صحن علنی مجلس به حداد عادل تذکر دادم که ایشان قول پیگیری دادند اما هیچ اقدامی نکردند.
ربانی تصریح کرد: وقتی صحبت کردن و گفتمان درون مجلس به جایی نمی‌رسد ما تقاضای مناظره را مطرح کردیم.
وی با انتقاد از صدا و سیما و با بیان اینکه مسئولین این رسانه باید بدانند که سانسور مشکلی را حل نمی‌کند، تصریح کرد: صدا و سیما سخنان بنده در خصوص تبصره 13 لایحه بودجه را سانسور کرده و پخش نکرد. این رسانه ملی اخبار مجلس، اعتراضات نمایندگان نسبت به هیئت رئیسه و عدم اجرای کامل تبصره 13 را منعکس نمی‌کند و حتی اخبار اصولگرایان مستقل را سانسور می‌کند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


اصلاح‌طلبان با یک فهرست می‌آیند

یکشنبه 86 شهریور 11 ساعت 11:0 عصر
«مسعود سپهر» عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، با رد برخی گمانه‌زنی‌ها و اظهارات مبنی بر شکل‌گیری «ائتلاف اصلاح‌طلبان معتدل» در انتخابات مجلس هشتم، اظهار داشت: اصلاح‌طلبی به معنای اعتدال است، تمام اصلاح‌طلبان هم معتدل هستند. بنابراین مجموعه این جریان تنها با یک فهرست در انتخابات آینده مجلس هشتم حاضر خواهند بود. 
وی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب افزود: تمام گروه‌ها و چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب برای حضوری منسجم و یکپارچه در انتخابات آینده و نیز مکانیسم ائتلاف در آن اتفاق نظر دارند. 

سپهر حاکم بودن خرد جمعی در میان اصلاح‌طلبان را شاخصه بارز این جریان که آنها را به سوی وحدتی حداکثری رهنمون می‌کند، بیان کرد و گفت: سخنانی که بعضا از سوی برخی چهره‌های اصلاح‌طلب مطرح می‌شود، حرف‌های درون خانواده هستند که مشکلی در راه ائتلاف اصلاح‌طلبان به وجود نمی‌آورند. 

این عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقالب اسلامی در پایان تأکید کرد: اصلاح‌طلبی در ذات خود به معنای اعتدال است. بنابراین همه اصلاح‌طلبان معتدل هستند و با یک فهرست واحد در انتخابات آینده مجلس شرکت می‌کنند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   36   37   38   39   40   >>   >