پشت صحنه انتخاب رئیس مجلس خبرگان

سه شنبه 86 شهریور 13 ساعت 8:0 عصر
اکبر هاشمی رفسنجانی در حالی با کسب 41 رأی به ریاست مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد که کارشناسان ارزش این رأی را بیش از 70 رأی نایب رئیسی اول وی می‌دانند.
انتخاب هاشمی رفسنجانی به ریاست مجلس خبرگان، در حالی صورت گرفت که از یک ماه پیش، تلاش‌های گسترده پنهان و آشکاری از سوی برخی محافل قدرت برای جلوگیری از انتخاب وی ـ که به عنوان نایب رئیس اول مجلس خبرگان، طبیعی‌ترین گزینه برای ریاست این مجلس بود ـ آغاز شد؛ صدها نوشته مطبوعاتی و اینترنتی و انعکاس برخی از آنها در رسانه ملی در تخریب هاشمی رفسنجانی، بخش آشکار تلاش این محافل قدرت بود و به ویژه هتاکی‌های پی‌درپی همسر سخنگوی دولت و مطالب روزنامه «کیهان»، نقش مهمی در این تخریب داشت.
همچنین در بخش پنهان این تلاش، رایزنی‌های گسترده‌ای با آیت‌الله محمد یزدی و آیت‌الله طبسی انجام شد که با توجه به روابط نزدیک این دو چهره به هاشمی رفسنجانی، با کاندیداتوری آنان هاشمی از نامزدی برای ریاست مجلس خبرگان رهبری منصرف می‌شد که در این راه، هاشمی رفسنجانی نیز تمایل نداشتن خود را برای ریاست مجلس خبرگان رهبری در صورت کاندیداتوری این دو چهره، ابراز کرده بود، اما آیت‌الله طبسی و آیت‌الله یزدی، انصراف قطعی خود از نامزدی برای ریاست با وجود حضور هاشمی رفسنجانی در مجلس خبرگان رهبری را به اطلاع وی رساندند.
هرچند جریان رسانه‌ای منتسب به برخی محافل قدرت، سعی کرد با دامن زدن به ریاست آیت‌الله یزدی بر مجلس خبرگان رهبری با استناد به جایگزینی وی در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، به جای آیت‌الله مشکینی، این دو چهره را در برابر هم قرار دهد، شکست این جریان که حتی تا روز گذشته نیز به جعل خبر علیه ریاست هاشمی رفسنجانی ادامه می‌داد، نشان از بی‌اعتنایی محافل قدرت به مرزهای اخلاقی و اعتقادی در عدم کشاندن بازی‌های سیاسی به مجلس خبرگان رهبری دارد و امید به اصلاح رویه را در این محافل که بخش‌های زیادی از رسانه‌های عمومی را در اختیار دارد، ایجاد کرده است.
بنابراین، پس از شکست این سناریو به نحوی وادار کردن آیت‌الله جنتی به کاندیداتوری مجلس خبرگان رهبری، در حالی که با وجود مسئولیت وی در شورای نگهبان که موجب نقش مستقیم جنتی در تأیید صلاحیت کاندیداهای نمایندگی مجلس خبرگان رهبری است و انتصاب فردی که مسئول تأیید صلاحیت کاندیداها در مجلس خبرگان است، به ریاست این مجلس موجب تشدید شبهه «دور» نیز می‌شود، هنوز دور پایانی این تلاش‌ها برای جلوگیری از ریاست آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نبود و انتشار شایعه جعلی انصراف آیت‌الله یزدی به نفع آیت‌الله جنتی، آخرین حرکت غیراخلاقی این محافل علیه هاشمی به شمار می‌رفت.
هرچند توصیه‌های اکید و فشار روانی از برخی محافل به نمایندگان مجلس خبرگان برای کاهش آرای هاشمی رفسنجانی موجب شد تا رأی وی از 65 رأی طبیعی در نایب رئیسی اول مجلس خبرگان رهبری ـ که در شرایط عادی وی را به ریاست مجلس خبرگان رهبری منصوب می‌کرد ـ به 41 رأی کاهش دهد، اما ارزش این 41 رأی، حتی از حداکثر 70 رأی ممکن نیز به دلیل صف‌آرایی کامل محافل قدرت و مخالفان هاشمی و استفاده از همه ابزارهای ممکن علیه هاشمی رفسنجانی بالاتر بوده است.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


در پی حمایت صریح آیت‌الله مهدوی کنی از فراگیر شدن ائتلاف اصولگرایان و همراهی مصباحی مقدم، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز، زاکانی، نماینده اصولگرایان تحولخواه و مرتضی نبوی، عضو ارشد جامعه اسلامی مهندسین که تلاش‌هایی در راستای فراگیر کردن ائتلاف اصولگرایان انجام دادند، حامیان دولت نیز با این حرکت همراه شدند.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، به تازگی یکی از چهره‌های نزدیک به رئیس جمهور و عضو ارشد طیف حامیان دولت، رایزنی‌هایی را برای فراگیر کردن ائتلاف اصولگرایان و ایجاد ضلع چهارم این ائتلاف آغاز کرده و در جلسات خصوصی بیان داشته است که ائتلاف اصولگرایان، به گسترش و فراگیر شدن نیاز دارد. هرچند تاکنون این رویکرد نتیجه عملی در بر نداشته است.

همچنین بسیاری از چهره‌های شاخص اصولگرا نیز، خواستار فراگیر شدن گروه شش نفره متشکل از حامیان دولت، جبهه پیروان خط امام و رهبری، اصولگرایان تحول‌خواه و جمعیت ایثارگران شده بودند.

این در حالی است که در انتخابات شورای شهر سوم در پاییز سال گذشته نیز حامیان دولت در اظهارات خود بارها بر همگرایی اصولگرایان تأکید کردند، اما گام عملی در این راه برنداشتند و به نظر می‌رسد در شرایط کنونی، وجود اراده قطعی حامیان دولت برای فراگیر کردن ائتلاف اصولگرایان، تنها با برداشتن گام‌های عملی، تثبیت شود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


حمله پیروزمندانه ارتش چین به پنتاگون

سه شنبه 86 شهریور 13 ساعت 5:0 عصر

به گفته مقامات آمریکایی، ارتش چین در موفقترین حمله اینترنتی به سازمان دفاعی آمریکا، موفق به هک کردن شبکه اینترنتی این سازمان شد.
به نقل از «فایننشال تایمز»، پنتاگون اعلام کرده است که بخشی از سیستم کامپیوتری مربوط به رابرت گیتس، وزیر دفاع آمریکا، از کاربری خارج شده، اما از اظهارنظر درباره حمله‌کنندگان احتمالی به سیستم سر باز می‌زند.
ولی برخی از مقامات کنونی و سابق پنتاگون، فاش کردند که این حمله، کار ارتش آزادیخواه خلق چین بوده است.

چند مقام ارشد آمریکایی نیز گفته‌اند: پنتاگون ریشه‌‌های این حمله را شناسایی کرده است و بر این باورند که تا اندازه زیادی و به قطعیت، این حمله از سوی ارتش خلق انجام شده است، حال آن که وزارت دفاع چین، دیروز هرگونه اظهارنظری در این باره را رد کرد.

پیش از این نیز آنجلا مرکل، صدر اعظم آلمان، در سفری که به پکن داشت، از «ون جیابائو»، نخست‌وزیر چین به خاطر ایجاد اختلال به وسیله چینی‌ها در کامپیوترهای دولتی آلمان، انتقاد کرد که پس از آن، وزیر امور خارجه چین اعلام نمود که دولتش با هر گونه اقدام مجرمانه در نفوذ به سیستم‌های کامپیوتری دیگر، از جمله هک کردن، مخالف است.
این در حالی است که قرار است بوش روز پنجشنبه در چهارچوب اجلاس اعضای APEC در استرالیا با «هو ژینتائو»، رئیس‌جمهور چین دیدار کند.
ارتش آزادیخواه خلق چین، معمولا سیستم‌ها و شبکه‌های ارتش آمریکا را مد نظر دارند و پنتاگون هم متقابلا شبکه‌های چینی را کنترل می‌کند، اما مقامات گفته‌اند: در ماه ژوئن، پنتاگون با افزایش نگرانی‌ها، باور داشته که چین نشان داده است قادر به ایجاد اختلال در سیستم‌ها در زمان‌های حیاتی و مهم است.
بنا بر گفته‌های منابع آگاه، هکرهای چینی از نقاط گوناگون در این کشور، ماه‌هاست که قصد نفوذ به سیستم پنتاگون را دارند و سرانجام نیز موفق به این کار شدند.
پنتاگون به مدت یک هفته سیستم خود را از کاربری خارج کرده بود تا امنیت شبکه‌اش را تأمین کند، حال آن که در این مدت نیز حملات ادامه داشت.
«مریچار لالس»، رئیس بخش آسیایی پنتاگون می‌گوید: پنتاگون هنوز در حال بررسی مقدار اطلاعات به سرقت رفته است، اما در همین زمینه، یک منبع آگاه اعلام نمود: اطلاعات به سرقت رفته، طبقه‌بندی نشده بود.
گفتنی است، هک کردن کامپیوترها به صنعت رو به رشد دیگری در چین تبدیل شده است و به تازگی نیز گزارش‌هایی از تلاش هکرهای چینی برای نفوذ به شبکه‌های دانلودهای دیگر، از جمله بریتانیا داده شده است.
اینها همه در حالی است که رابرت گیتس در این باره ابراز نگرانی شدیدی نکرده است. او می‌گوید که زیاد با تکنولوژی مورد نظر سر و کار نداشته و حتی ایمیل خود را نیز به ندرت چک می‌کند، اما دیگر مقامات آمریکایی به شدت از افزایش تحرکات چینی‌ها نگرانند.
باید گفت، جاسوسی اینترنتی در قرن 21 رواج بسیاری یافته است، چرا که متضمن خطرات موجود درباره افسران و جاسوسانی که به طور سنتی فعالیت می‌کنند نیست.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


هاشمی رئیس مجلس خبرگان شد

سه شنبه 86 شهریور 13 ساعت 12:0 صبح

پس از یک ماه جنجال و تخریب آیت‌الله هاشمی رفسنجانی توسط برخی جریانات سیاسی، سرانجام وی امروز به ریاست مجلس خبرگان انتخاب شد.
در جلسه امروز مجلس خبرگان که اولین جلسه پس از رحلت آیت‌الله مشکینی به شمار می‌رفت، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی و آیت‌الله احمد جنتی، کاندیدای ریاست مجلس خبرگان شدند که هاشمی با 41 رأی مقابل 34 رأی جنتی، رئیس دوره چهارم مجلس خبرگان شد.
در حالی که کاندیداتوری احمد جنتی برای بسیاری غیرمنتظره بود، به نظر می‌رسد به دست آوردن بیش از 30 رأی توسط وی، ناشی از فشار برخی نهادهای خارج از مجلس خبرگان بوده است. چرا که هاشمی در حالی امروز تنها توانست 41 رأی کسب کند که پیشتر همواره با حدود هفتاد رأی، نایب‌رئیس اول مجلس خبرگان بود.طی یک ماه اخیر پس از رحلت آیت‌الله علی مشکینی که ریاست دوره‌های اول تا چهارم مجلس خبرگان را بر عهده داشت، از یک سو جریانات اصلاح‌طلب، با انتشار گزارش‌های پیاپی به طرح موضوع انحرافی ریاست آیت‌الله مصباح یزدی به فضاسازی در آستانه انتخاب رئیس جدید مجلس خبرگان می‌پرداختند و جریانات راست تندرو با گمانه زنی های متعدد و از جمله طرح آیت الله یزدی در مقابل رفسنجانی تلاش کردند جایگاه هاشمی را تضعیف نمایند. این در حالی است که آیت الله یزدی، جانشین آیت الله مشکینی در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که خود از چهره های مبارز و باسابقه به شمار رفته و روابط خوبی نیز با هاشمی دارد، از ورود به این سناریو خودداری کرد و هم اکنون در جایگاه اصلی اقدامات مجلس خبرگان (دبیرخانه) فعالیت می کند.همچنین طی یک ماه اخیر، به بهانه‌های مختلف از جمله انتشار کتاب خاطرات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، وی هدف تخریب‌های گسترده قرار گرفت که به نظر می‌رسد هدف اصلی این تخریب‌ها اثرگذاری در جلوگیری از ریاست وی بر مجلس خبرگان بود. ناپختگی جریانات قدرت طلب سیاسی که بر خلاف توصیه های بزرگان نظام،  این بار با تحمیل هزینه های گزاف به کشور، اختلافات سیاسی را به مجلس خبرگان نیز کشاندند باعث شد ریاست هاشمی بر خبرگان که امری طبیعی و قابل پیش بینی بود، یک پیروزی برای او به حساب آید.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تصاویری وحشتناک از شیوه عزاداری مس

سه شنبه 86 شهریور 13 ساعت 12:0 صبح
رسانه های غربی هر از چند گاهی با انتشار گزارش ها و فیلم های جهت دار از مناسک مذهبی مسلمانان و خصوصا" شیعیان ، تلاش می کنند تا تصویری مشوش و تحریف شده از باورهای دینی مسلمانان و ایرانیان ارائه دهند. دستمایه این تبلیغات مغرضانه و جهت دار ، برخی مناسک و آیین های مذهبی است که البته بسیاری از این آیین ها جزو اعتقادات اصولی نیست و حالت فراگیر ندارد و چه بسا علمای اصیل اسلامی و شیعی با آن مخالف بوده یا در اصالت آنها شک داشته باشند.
رسانه های غربی با متمرکز شدن بر روی این آیین های شاذ ، در حالی تصویری مغشوش و مخدوش از اعتقادات مسلمانان و شیعیان ارائه می دهند که در آیین مسیحیت و فرقه های مختلف آن نیز نمونه های زیادی از همین آداب و مناسکی که بواسطه آنها مسلمانان و شیعیان مورد تحقیر و تخطئه غربی ها قرار می گیرند ، وجود دارد. آدابی نظیر: بوسیدن و حتی لیسیدن اشیاء و اماکن مقدس ، ایراد جراحت و خونین کردن بدن با اشیاء برنده در ایام و اماکن مقدس ، افتادن در آب یخ زده در ایامی از سال ، راه اندازی دسته جات عزاداری برای مسیح و جمع آوری نذورات و ... جملگی آیین هایی است که در فرقه های مختلف مسیحی وجود دارد و به آنها عمل می شود.
 اگر چه از منظر «جهان» ، ساحت دین مبین اسلام و آیین مسیحیت اصیل فراتر و والاتر از این چنین دعاوی و مباحثی است اما با توجه به تبلیغات رسانه های غربی که متاسفانه برخی مدعیان آیین مسیحیت نیز از این تبلیغات حمایت می کنند ، تبیین و روشن ساختن برخی مسائل و مغالطه ها ضروری به نظر می رسد. آنچه در پی می آید تصاویری از مراسم و آیین های مذهبی برخی فرق مسیحی در ایام و اماکن مقدس آنان است که شباهت های فراوانی با برخی مراسماتی دارد که رسانه های غربی به خاطر عمل به آنها توسط عناصر محدودی از مسلمانان و شیعیان ، شانتاژ وسیعی به راه می اندازند.
(برخی از تصاویرحذف گردیده)
 
 عزاداری و تشییع نمادین مسیح
 
 
 استفاده نمادین از تاج خار
 
 سینه خیز رفتن و لیسیدن صحن کلسیا
 
 
 سینه خیز  و لیسیدن صحن کلیسا برای رسیدن به تابوت
 
 زخمی کردن پاها برای تبرک کردن خانه ها
 
 جمع آوری نذورات
 
 زخم کردن پشت شانه
 ***
 سینه را خراش دادن
 
 طرز تهیه وسیله خراش
*** 
 زخمی کردن خود با وسیله خراش
 
 نگاه کودک معصوم مسیحی به این مراسم

تصاویر جالب از مراسم مصلوب شدن مسیحیان  

 در این مراسم مسیحیان جهان برای بزرگداشت روز موسوم به صلیب کشیده شدن حضرت عیسی(ع) اعمال خاصی انجام می دهند که تصاویری از آن را می بینید 

 
 
 
 
 
 
 

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


در حالی که به رغم گذشت بیش از شش سال از لشگرکشی نظامیان آمریکا به افغانستان، طالبان در بسیاری از مناطق این کشور حکمرانی می‌کنند، استان بامیان که از نقاط تاریخی خراسان قدیم و افغانستان کنونی است، شهری توریستی به شمار می‌رود.
با وجود تخریب مجسمه‌های قدیمی بودا در این شهر توسط طالبان در سال 2000، این ولایت که مرکز قوم هزاره افغانستان و یکی از نقاط تجمع شیعیان افغانستان است، از آرامش بیشتری برخوردار است و حتی در شرایطی که طالبان در برخی نقاط افغانستان به گروگانگیری اتباع خارجی می‌پردازند، در این ولایت گاه صدها توریست خارجی مشاهده می‌شود.
«بی.بی.سی» در گزارشی در این زمینه نوشت: صبحانه در هتل عبدالحمید آماده می‌شود. عبدالحمید مالک هتل به همراه کارمندانش به شدت در تلاش است تا غذایی از نان افغانی فطیر و کره سفید قطور و مقداری املت را فراهم کند.
این صبحانه‌ای دلچسب در فاصله دو ساعتی شهر بامیان و دریاچه‌های محبوب بند امیر در میان تپه‌هاست.
البته این هتل و رستوران چندان لوکس نیست اما تجارت خوبی است که روز به روز در حال پیشرفت است. اما خوردن غذا در کنار یک تانک سوخته نشان می‌دهد که افغانستان یک مقصد توریستی غیر معمول است.
ایجاد امنیت نسبی باعث شده تا استان بامیان و بند امیر در این استان که سال‌ها پیش به عنوان تنها پارک ملی افغانستان مطرح بود، تا حدودی اعتبار از دست رفته را بازیابد.
بند امیر متشکل از 6 دریاچه با آبی فوق‌العاده آبی است که در پای کوهستانی صخره‌ای قرار دارد. هر دریاچه با سدی طبیعی از سنگ آهک بسته شده و چند آبشار زیبا نیز در آنها تشکیل شده است.
در یک روز جمعه می‌توان چند صد توریست را در این منطقه دید که نیمی از آنها افغانی هستند. عده‌ای از سایر نقاط بامیان آمده اند و بعضی از مناطقی دورتر. عمق آب دریاچه تا 3 هزار متر می‌رسد.
محمد ایوب به همراه خانواده بزرگش یک روز را دراین دریاچه سپری می‌کنند. آنها نیز مانند بسیاری دیگر معتقدند که این دریاچه‌ها دارای اهمیت مذهبی هستند و آن را مربوط به حضرت علی(ع) می‌دانند.
در این میان می‌توان 2 خارجی را هم دید؛ «ایوانا استیپیچ لاه» از کرواسی و همسرش سامو لاه اهل اسلوونی. آنها در مابل زندگی می‌کنند و برای اولین بار این شهر را به عنوان توریست ترک کرده بودند.
این دو معتقدند باید به این مکان بیشتر رسید و امکانات بیشتری را ایجاد کرد مانند جاده و دستشویی. ایوانا می‌گوید: اینجا نیاز به سازمان دهی بیشتری دارد. به هر حال کسی که در افغانستان توریست می‌شود باید خود را برای ماجراجوئیها زیادی آماده کند.
ظاهر که یک افغانی مقیم بلژیک است نیز برای گذراندن چند روز با خانواده اش به اینجا آمده آنها موفق به صید 2 ماهی هم شده اند اما وی معتقد است که اوضاع می‌تواند بسیار بهتر هم بشود فعلا تنها یک خوابگاه عادی بدون حمام و برق است که می‌تواند خیلی بهتر از این باشد.
وی در پاسخ به این سوال که دیگر به چه نقاط توریستی در افغانستان میرود او مسجد کبود در شهر شمالی مزار شریف را بیان می‌کند.
امیر فولادی یکی از مشاوران استانی در بامیان می‌گویید این نقطه نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری دارد باید به ساکنان آموزش داده شود که چگونه می‌توانند از این مکان درآمد داشته باشند و به مردم هم آموزش داد تا در حفظ و عدم تخریب این نقطه بکوشند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سکوت نماینده دولت درباره لق شدن سهمیه‌بندی

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 10:0 عصر

معاون شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» شبکه دوم سیما، درباره ابهامات گسترده اقدام دولت در ارایه صد لیتر بنزین مازاد، مجبور به سکوت و اظهار بی‌اطلاعی شد.
در این برنامه، نخست مجری با اظهار این‌که سهمیه مازاد ارایه‌شده، موجب از بین رفتن صرفه‌جویی 38 روز از 68 روز گذشته از آغاز طرح سهمیه‌بندی شد، درباره علت این اقدام پرسید که هم ربانی، نماینده وزارت نفت و هم معاون ستاد تبصره 13 نسبت به دلایل این کار، اظهار بی‌اطلاعی کردند.
مجری برنامه سپس با اشاره به انبوه پیامک‌‌های رسیده اظهار داشت: این اقدام سهمیه‌بندی بنزین را لق کرده است.
در ادامه برنامه، ربانی، معاون بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی درباره میزان کاهش مصرف بنزین نسبت به سال گذشته، رقم حدود 5 / 16 میلیون لیتر در روز را اعلام کرد و اظهار داشت: صرفه‌جویی بین 16 تا 20 میلیون لیتر در روز متغیر بوده، اما وی در بخش دیگری کاهش مصرف بنزین نسبت به سال گذشته را در روزهای اخیر، حدود 6 تا 14 میلیون لیتر اعلام کرد و در ادامه نیز میزان صرفه‌جویی ناشی از سهمیه‌بندی را 24 میلیون لیتر اظهار داشت و درآمد ناشی از صرفه‌جویی را بر پایه 5 / 16 میلیون لیتر، تاکنون پانصد میلیارد تومان اعلام نمود. در این هنگام، مجری برنامه نیز با اشاره به آمارهای متفاوت و ترافیک سفر و شلوغی خیابان‌ها گفت: اگر واقعا مصرف بنزین کاهش یافته، پس این ترافیک و شلوغی ناشی از چیست و اگر مصرف کاهش نیافته، این آمارها از کجا آمده است؟
مجری برنامه همچنین در ادامه برنامه نسبت به امنیت کارت‌های هوشمند سوخت سؤالی مطرح کرد که نماینده شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، در پاسخ پذیرفت که در مواردی، سیستم دستکاری شده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


رقم قرارداد حامی مالی استقلال فاش شد

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 9:0 عصر

باشگاه استقلال برای امضا قرارداد با حامی مالی فصل جاری تیم فوتبال این باشگاه رقمی بالغ بر یک میلیارد و دویست میلیون تومان دریافت کرده است.
به گزارش مهر، باشگاه استقلال پیش از آغاز فصل جاری مسابقات لیگ برتر برای تقویت توان مالی تیم فوتبال این باشگاه با یکی از موسسات زیر مجموعه شهرداری تهران به توافق رسید.
این موسسه مالی و اعتباری برای امضا قرارداد و حمایت مالی از تیم فوتبال استقلال متعهد شده است که برای یک فصل رقمی در حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان به آبی پوشان پرداخت کند که احتمال دارد به این رقم تا یکصد میلیون تومان دیگر اضافه شود.
مسئولان باشگاه استقلال درحالی موفق به امضا قرارداد با این حامی مالی شده اند که رقم دریافتی از این موسسه به عنوان اسپانسر اصلی تا به امروز در این باشگاه بی سابقه بوده است.
باشگاه استقلال که هنوز بخشی از مطالبات خود را از اسپانسرهای گذشته دریافت نکرده است با حمایت مالی این موسسه در نظر دارد ضمن رفع مشکلات مالی با کمک شهرداری تهران اقداماتی در زمینه فرهنگی نیز انجام دهد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


و اینک فتنه ای دیگر...

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 6:0 عصر
از شب شنبه 10 شهریور خبر کوتاهی برروی خروجی بعضی خبرگزاری های داخلی و پایگاه های اطلاع رسانی اینترنتی ظاهر شد که حکایت از توقیف کتاب خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی با عنوان « به سوی سرنوشت » توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشت . این خبر در همان ساعات اولیه حساسیت های زیادی را برانگیخت و خوشبختانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بموقع دست به کار شد و آنرا تکذیب کرد و مانع شکل گیری فتنه ای شد که عده ای درصدد ایجاد آن هستند. البته این نکته هم قابل تامل است که یکی از مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کنار تکذیب خبرهای مربوط به توقیف گفته است سئوالی درباره یکی از نکات این کتاب که به امام خمینی مربوط میشود وجود دارد که اگر از سوی دفتر نشر آثار امام خمینی (ره ) رسما تایید شود از نظر ارشاد منعی برای انتشار ندارد.
در این زمینه توجه به چند نکته را لازم میدانیم .
1 ـ ورود به موقع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صحنه و تکذیب شایعه توقیف نشان میدهد مسئولان این وزارت حساسیت موضوع را درک می کنند و تحت تاثیر القائات فتنه گران قرار نمی گیرند.
2 ـ با قطع نظر از مباحثی که می توان درباره نکته مربوط به موافقت امام خمینی با حذف شعار مرگ بر آمریکا که موضوع اصلی بحث های اخیر مربوط به کتاب « به سوی سرنوشت » است بعمل آورد و فعلا مجال طرح آن نیست نکته تامل برانگیز اینست که یکی از مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفته است در این زمینه نظر دفتر نشر آثار امام ملاک است . در عین حال که این دفتر مرجع قانونی در مورد آثار حضرت امام است اما بدیهی است که مسئولان این دفتر نیز خود برای تحقیق درباره بسیاری از مطالب غیرمکتوب به ابراز نظر بزرگانی نیاز دارند که با حضرت امام حشر و نشر خصوصی داشتند و کسی جز آنها از آن مطالب اطلاع ندارد و آیت الله هاشمی رفسنجانی یکی از برجسته ترین آنان است .
3 ـ مبحث نقل مطالب از بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی با توجه به وصیت نامه ایشان که فرموده اند بدون تصویر و صدا یا خط ایشان نقل ها از کسی پذیرفته نشود یک مبحث تخصصی و علمی است که ورود افرادی که با علوم مرتبط با این مبحث آشنائی ندارند و اظهارنظر آنان در این مقوله میتواند خطرناک باشد. برخورد عامیانه با این مقوله بدون در نظر گرفتن جوانب امر می تواند حداقل این مشکل را پدید آورد که حتی کسی که در بالاترین سطح این نظام قرار دارد اگر مطلبی از امام نقل کند همین افراد هر جا بخواهند مطابق سلیقه خودشان با همین معیار می توانند آنرا تکذیب کنند و معلوم است که تکیه بر چنین معیار غیرعلمی و غیرفنی چه عواقب خطرناکی خواهد داشت .
4 ـ این قبیل برخوردهای غیرعلمی زیان بزرگتری هم دارد که به اساس و بنیان نظام مربوط می شود و اجتناب از آنها ضروری است . قطعا افرادی که با اهداف سیاسی وارد چنین مباحثی می شوند اگر به این نکته توجه کنند که با توجه به اینکه بعد از امام اساسی ترین رکن نظام با نقل مطلب توسط آیت الله هاشمی رفسنجانی شکل گرفته تکذیب چنین شخصی در نقل مطالب از حضرت امام چگونه به اساسی ترین رکن نظام جمهوری اسلامی لطمه وارد می کند از ورود به این مقوله خودداری می نمایند. رسیدن به اهداف و مطامع کوچک و زودگذر سیاسی نباید مجوزی برای چنین اقدامات خطرناکی شود.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


نگاهی به زندگینامه فرمانده جدید سپاه

دوشنبه 86 شهریور 12 ساعت 4:0 عصر

سر لشگر پاسدار محمدعلی جعفری، ‌متولد دهم شهریور ماه سال 1336 از شهرستان یزد، دوران تحصیلات ابتدایی تا مقطع دبیرستان را در شهرستان یزد به پایان رساند.
در سال 1356 در دانشگاه تهران رشته معماری قبول شد و هم‌زمان و فعالیت‌های سیاسی خود را نیز آغاز نمود. عمده‌ترین فعالیت وی در این دوران، تشکیل انجمن اسلامی دانشکده و راه‌اندازی کتابخانه اسلامی و گروه کوهنوردی در دانشکده بود. وی در جریان مبارزات مردم انقلابی تهران، همدوش مردم و دانشجویان، در تظاهرات شرکت می‌نمود و در آستانه پیروزی انقلاب نیز دستگیر شد و به زندان افتاد. در سال 1358 به عنوان نماینده دانشکده در انجمن اسلامی دانشگاه تهران حضور داشت و در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران نیز فعال بود.
محمدعلی جعفری پس از شروع جنگ به عنوان یک بسیجی به جبهه رفته و در سال 1360 به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و به دلیل ضرورت جبهه‌ها تا پایان جنگ به صورت پیوسته و به عنوان فرمانده قرارگاه‌های عملیاتی غرب و جنوب مشغول خدمت شد و در سمت‌هایی چون معاونت عملیات سپاه سوسنگرد، فرماندهی تیپ عاشورا و فرماندهی قرارگاه قدس و قرارگاه نجف خدمت کرد.
جعفری پس از پایان جنگ برای ادامه تحصیل به دانشگاه بازگشت و در سال 1371 موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته معماری شد.
او همچنین دوره فرماندهی و ستاد که یکی از دوره‌های عالی نظامی است را در سال‌های 71 و 72 در دانشگاه جنگ سپاه گذراند و مدتی نیز در دوره‌های دافوس سپاه به تدریس پرداخت.
وی هم‌زمان با تحصیل به عنوان مسئول عملیات ستاد مشترک و جانشین نیروی زمینی سپاه مشغول خدمت بود و از سال 1371 مسئولیت فرماندهی نیروی زمینی سپاه را به مدت سیزده سال بر عهده گرفت که در پنج سال آخر آن، مسئولیت فرماندهی قرارگاه ثارالله تهران نیز بر عهده وی بود.
گفتنی است، آخرین مسئولیتی که از سال 1384 تاکنون از سوی فرماندهی کل قوا به وی محول شده بود، مسئولیت راه‌اندازی مرکز راهبردی سپاه بوده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   36   37   38   39   40   >>   >