برخی مهدکودک‌ها، رقص آموزش می‌دهند

پنج شنبه 86 شهریور 15 ساعت 3:0 صبح

مشاور هنری رئیس‌جمهور بر لزوم «انحلال شوراهای غیرضرور و تشکیل شورایی تحت مدیریت رئیس‌جمهور به منظور ساماندهی امور فرهنگی و هنری بازتعریف تشکیلاتی نهادهای متولی این عرصه» تاکید کرد.
جواد شمقدری، مشاور هنری رئیس‌جمهور، در خصوص بیانات اخیر رهبری مبنی بر مظلومیت هنر و فرهنگ، اظهار داشت: در حال حاضر شوراهای مختلفی برای پیگیری امور فرهنگی و هنری در کشور وجود دارند که کارآیی خود را از دست داده‌اند.

شوراهای پیگیر امور فرهنگی و هنری کارآیی خود را از دست داده‌اند
وی افزود: کارکرد شوراهای مذکور به گونه‌ای است که مصوبات آنها در لا به لای صورتجلسات باقی مانده و بایگانی می‌شوند و برخی از مصوبات آنها نیز، از جنبه نگرش به حوزه اجرا دچار نقصان هستند و باید از ساختار اداری کشور حذف گردند تا از مسیر تجمیع آنها، شورایی واحد و قدرتمند و پاسخگو شکل گیرد.

مشاور دکتر احمدی‌نژاد در امور هنری درباره مشخصات «شورای فرهنگی و هنری» مورد نظر خود توضیح داد «شورای جدید باید تحت سرپرستی و مدیریت رئیس‌جمهور، به طور منظم و مستمر با حضور مسئولان وزارتخانه‌های فرهنگی و دستگاه‌های مختلف مرتبط جلسه برگزار کند و تلاش خود را صرف تدوین برنامه برای ساماندهی امور فرهنگی و هنری نماید».

مسائل مختلفی سبب مظلومیت فرهنگ شد
شمقدری گفت: مسائل مختلفی سبب مظلومیت فرهنگ شد ولی مهمترین عامل این رخداد، غفلت سیاستگزاران و برنامه ریزان و مدیران کلان نظام از اهمیت و نقش فرهنگ در اصلاح امور کلی کشور و روند ایجاد ساختارها و مناسبات است که سبب یاس و سرخوردگی اهالی فرهنگ و هنر شده و در نتیجه فرهنگ و هنر به جایگاه حقیقی خود دست پیدا نکرده است.

او ادامه داد: چارچوب یک نظام از بخش‌های فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و نظامی تشکیل می‌شود که محور و گل سرسبد آنها فرهنگ است اما در طول سال‌های گذشته عوامل اصلی که بر ارتباطات و مناسبات تسلط داشته‌اند، «غیر فرهنگی» بوده‌اند.

«در دوران دفاع مقدس به طور طبیعی روحیه نظامی بر ساز و کارهای شکل دهنده نظام حاکم شد و در دوره موسوم به سازندگی مناسبات اقتصادی شکل دهنده ساختار اجرایی کشور بود و در دوره اخیر نیز، مدیریت سیاسی شد و سیاست بر حوزه ارتباطات اجتماعی سایه افکند».

متاسفانه فرهنگ در حاشیه قرار گرفته است
مشاور هنری رئیس‌جمهور ادامه داد: اگر در دوران دفاع مقدس ضرورت داشت موضوعات نظامی مورد توجه قرار گیرند، قطعا این روند باید در پایان جنگ، خاتمه می‌یافت اما متاسفانه فرهنگ در حاشیه قرار گرفته و هنوز روحیه دوران جنگ در مجموعه مدیریت کلان نظام وجود دارد.

شمقدری افزود: در دورانی که گرفتار جنگی نا برابر شده بودیم چاره‌ای جز آن که امور نظامی و دفاعی در اولویت قرار گیرند و اعتبارات صرف خرید تجهیزات نظامی شوند، نبود ولی امروز هم مدیران فرهنگی ما در عرصه جذب اعتبارات برای این حوزه، نسبت به نگرش انسان شناسانه غفلت می‌کنند.

امروز حاکمیت پول و سرمایه بر فرهنگ، تفکر و‌اندیشه مشهود است
این کارگردان، بودجه را از عوامل اثر گذار در مظلومیت و مهجور ماندن فرهنگ و هنر می‌داند، با تاکید بر این که اقتصاد بر مناسبات فرهنگی سایه‌انداخته و حاکمیت پول و سرمایه بر فرهنگ، تفکر و‌اندیشه مشهود است، به ذکر دو نمونه در این زمینه می‌پردازد.

او می‌گوید: امروز ساختمان‌هایی که در سطح کشور به بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری اختصاص می‌یابند، گران قیمت تر و زیبا تر از ساختمان‌های مراکز آموزشی و پژوهشی و مدارس هستند که نهاد تولید و پرورش انسان مطلوب در جامعه اسلامی هستند.

«اگر یک نویسنده یا گروهی پژوهشگر و محقق بخواهند برای نگارش یک فیلمنامه با هدف خاص از مراکز ذیربط بودجه دریافت کنند، سال‌ها باید به دستگاه‌های مختلف متولی فرهنگ یا مدعی متولی این عرصه رفت و آمد و اهمیت این کار را برای مسئولان تشریح کنند که معمولا در نهایت نیز، دست خالی باز می‌گردند و یا بودجه‌اندکی عاید آنها می‌شوند».

مشاور هنری رئیس‌جمهور یکی دیگر از دلایل مظلومیت فرهنگ را در رتبه سوم قرار داشتن عناصر فرهنگی کشور در زمینه برخورداری از مواهب اجتماعی عنوان کرد و با انتقاد از برخورداری سیاسیون و فعالان اقتصادی از جایگاه اول در این عرصه، متذکر شد ارتقای جایگاه فرهنگ و هنر در گرو تحول در مناسبات موجود به منظور ارتقاء جایگاه فرهنگ و تولید آثار ارشمند و فاخر هنری است.

بخشی از مظلومیت فرهنگ ناشی از تخصیص‌اندک اعتبارات، فرصت‌ها و امکانات است
شمقدری که سال‌ها در حوزه فیلمسازی فعالیت کرده و اکنون در مقام مشاوره امور هنری دکتر احمدی نژاد قرار گرفته، گفت که حوزه هنر و سینما در شرایط فعلی با ضعف‌ها و مشکلات عمده مواجه است و بخشی از چالش‌ها و تنازعات و درگیری‌ها، در این عرصه ناشی از تخصیص‌اندک اعتبارات، فرصت‌ها و امکانات است.

به اعتقاد او، حوزه هنر و سینمای کشور از ظرفیت تولید سالانه 200 فیلم برخوردار است اما در حال حاضر بیش تر از 50 فیلم ساخته و عرضه نمی شود که سطح آنها به گونه‌ای است که اکثر آنها باید بایگانی شوند و در ادامه، بر این نکته تاکید می‌کند که «در بخش مدیریت حوزه‌های هنری و سینمایی به دلیل از هم گسیختگی مناسبات و حاکم نبودن شکل منطقی در ارتباطات، برخی رفتارهای ناشایست و کشمکش‌ها و حتی بی عدالتی به ویژه در عرصه اکران فیلم‌ها نیز بروز می‌کند».

باید جایگاه فرهنگ در مناسبات و ارتباطات بازتعریف شود
مشاور رئیس‌جمهور در امور هنری در بخش دیگری از گفت‌وگو‌ی خود، تاکید می‌کند: با «اظهار نظر صرف در خصوص مظلومیت فرهنگ و هنر» و «عدم حرکت در رفع این مظلومیت»، به فرهنگ و هنر «ظلم مضاعف» می‌شود و با اشاره به دستور دکتر احمدی نژاد مبنی بر برنامه ریزی ویژه و سریع برای رفع دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب در عرصه فرهنگ، می‌گوید که برای رهایی فرهنگ از مظلومیت، باید جایگاه آن در مناسبات و ارتباطات بازتعریف و به خوبی برای مخاطبان تبیین شود.

شمقدری تاکید می‌کند اگر مدیریت فرهنگی و هنری سامان یابد، از هنرمندان نیز می‌توان انتظار داشت مسئولیت واقعی خود را در این عرصه بر عهده گیرند و در آن صورت، کسانی که نا خواسته وارد عرصه فرهنگی و هنری شده‌اند، این حوزه را رها کرده و آن را به افراد اهل واگذار کرده و جایگاه دیگری برای خود می‌سازند و در نتیجه از فضای فرهنگی و هنری سالم تری برخوردار خواهیم شد.

او در این زمینه به بازتعریف تشکیلاتی دستگاه‌های متولی و مرتبط با فرهنگ و هنر که اکنون دچار ضعف‌های عمده هستند و کارکرد آنها خروجی مطلوبی ندارد، تاکید می‌کند و مشخصا از وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نام می‌برد وی می‌گوید ماموریت‌ها و اختیارات این دستگاه‌ها باید با نیازهای روز انطباق یابند.

وزارت ارشاد از کار اصلی خود غافل شده است
این عضو دولت نهم گفت: وزارت ارشاد در حوزه عمل با ماموریت‌های گسترده‌ای مواجه است و از کار اصلی خود در عرصه مدیریت فرهنگی و هنری کشور غافل شده و به روزمرگی و سیستم اداری دست و پا گیر و به هم ریختگی درون سازمانی مبتلا شده است که باید این روند را در جهت ارتقاء کارآمدی تغییر دهد.

«از آنجا که جمهوری اسلامی باید در عرصه بین الملل حضور فعال و پر نشاط داشته باشد، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی باید بازشناسی و اصلاح ساختار تشکیلاتی و تبین ماموریت‌های جدید را در دستور کار قرار دهد و وزارت آموزش و پرورش نیز باید بیش از پیش در همه سطوح مورد توجه قرار گیرد».

شمقدری همچنین از عدم نظارت جدی آموزش و پرورش بر مهد کودک‌ها به عنوان ابتدایی ترین مرکز آموزش و تربیت فرزندان این سرزمین گلایه می‌کند و می‌گوید: امروز برخی مهد کودک‌های ما به عنوان بخشی از نظام تعلیم و تربیت در اختیار کسانی هستند که نسبتی با آرمان‌های انقلاب و اهداف نظام ندارند و حتی برخی از آنها، با مناسبات دینی ما سازگار نیستند و بیش تر از آن که کودکان ما را با احکام و معارف دین آشنا کنند، به آنها رقص می‌آموزند.

او خاطر نشان می‌کند که اگر برای تغییر و تحول در عرصه فرهنگ و هنر همت نشود، مدیریت فرهنگی نظام ساماندهی نخواهد شد و رفع مظلومیت در کل امور کشور به وجود نمی آید و در این صورت نمی توان انتظار داشت که نیروی انسانی و فرزندان ما نسبت به ارزش‌ها متعهد شوند.

مشاور هنری رئیس‌جمهور، اظهار داشت: حوزه هنر در بخش نیروی انسانی با اشکالات جدی مواجه است و بخشی از هنرمندان ایرانی نسبت خود را با حرکت متعالی انقلاب تنظیم نکرده و به نظام سیاسی حاکم وفادار نیستند و به علت بیماری روشنفکرزدگی با محور اصلی آرمان‌های انقلاب بیگانه هستند و از آن می‌گریزند.

راه حل مشکلات فرهنگی اصلاح مدیریت فرهنگی کشور است
شمقدری در عین حال با بیان این که بدنه نحیف نیروی انسانی موجود در عرصه فرهنگ و هنر، تاب تحمل فشار را ندارد و توان آن در حدی است که ارائه کرده، متذکر شد راه حل مشکلات فرهنگی اصلاح مدیریت فرهنگی کشور به منظور سازگاری دستگاه‌های متولی فرهنگ و هنر با آرمان‌ها و ارزش‌ها و ورود نیروهای تازه نفس و صاحب‌اندیشه‌های بلند به این عرصه است.

او تاکید کرد: اگر از هنرمندان آرمان گرا و متعهد حمایت شود، کسانی که آمادگی حرکت در مسیر تعالی ارزش‌ها را دارند، وارد میدان می‌شوند و تکلیف نظام با کسانی که نمی توانند با نظام ارزشی کنار آیند و می‌خواهند راه خود را بروند، روشن می‌شود و دیگر بودجه بیت المال صرف تولید محصولات فرهنگی و هنری ضد ارزشی نمی شود.

تحول در حوزه فرهنگی عزم انقلابی می‌طلبد
«تحول در حوزه فرهنگی عزم انقلابی می‌طلبد اما در ادوار گذشته از برخی افراد در این حوزه حمایت نشد و هنرمندان ما موفقیت خود را در گرو تغییر رویکرد از هنر ارزشی دیدند و به تولید محصولات جشنواره‌ای که مورد اقبال خارج نشینان قرار گرفته و یا تولیداتی که با هنر متعهد و دینی سنخیتی ندارد، رویگردان شده و در واقع با خروج از این حوزه به نظام و مردم پشت کردند».

این کارگردان صاحب نام کشور بر این نکته تاکید کرد که اگر در گام نخست، حمایت‌ها و توجهات به اقشار فرهنگی و هنری در کشور ساماندهی شود و همه هنرمندان در مسیری قرار گیرند که به خلق آثار هنری آرمان گرا روی آورند و‌اندیشه و رفتار خود را با نظام ارزشی منطبق سازند، در مراحل بعد می‌توان جامعه هنری را مورد «تصفیه خداپسندانه» قرار داد.

تعارفات و مناسبات را کنار بگذاریم
مشاور هنری رئیس‌جمهور در خاتمه از گزارش مجلس هفتم درباره تحقیق و تفحص از وزارت ارشاد یاد کرد و با تاکید بر لزوم تغییر رویکردها در مدیریت فرهنگی و هنری خاطر نشان کرد: اگر لشگری ماموریت خود را به خوبی انجام دهد، باید از کسانی که برای پیروزی تلاش کرده‌اند تقدیر شود اما چنانچه رفتار برخی نیروهای انسانی در عرصه مبارزه با تهاجم فرهنگی و هنری سبب بروز شکست فاحش شود، باید تعارفات و مناسبات را کنار گذاشت و حقایق را اعلام و برای جبران مافات گام برداشت.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تقلب ایرنا از روی غلط BBC

پنج شنبه 86 شهریور 15 ساعت 1:0 صبح

خبرگزاری جمهوری اسلامی با تکرار اشتباه بی بی سی سردار محمد علی جعفری، فرمانده کل سپاه را با محمد جعفری، معاون امنیت داخلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران اشتباه گرفت.

به گزارش خبرنگار بازتاب، بعد از اینکه " بی بی سی " سردار محمد علی جعفری که به عنوان فرماندهی کل سپاه منصوب شده و نزد سپاهیان به عزیز جعفری شهرت دارد را با محمد جعفری، معاون امنیت داخلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران اشتباه گرفت و همین مساله خبرنگار و تحلیلگر بی‌بی‌سی را به سمت تحلیلی کاملا اشتباه هدایت کرد، خبرگزاری "ایرنا" نیز همین اشتباه را مرتکب شد.

بر اساس این گزارش، " ایرنا " در خبر انتصاب سردار جعفری به عنوان فرمانده کل سپاه که 13ساعته بعد از بی بی سی روی خروجی خود فرستاد، از وی به عنوان معاون امنیت داخلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران یاد کرد.

خبر بی بی سی

خبر ایرنا


نکته قابل توجه اینکه ایرنا در بخش نوظهور "اخبار 16" خود گاف "بی بی سی" را با آب و تاب بسیار افشا کرده بود و  نوشته بود:

انتصاب فرمانده جدید کل سپاه موجى از تحلیل و تفسیر در رسانه هاى بیگانه به همراه داشت و گمانه ها و پندارهاى متفاوتى توسط کارشناسان و گزارشگران رسانه هاى خارجى درباره این جابه جایى معمول نظامى مطرح کردند. اما در این میان رادیو دولتى انگلیس (بى. بى. سى) در اشتباهى فاحش محمد على جعفرى فرمانده اسبق نیروى زمینى سپاه که اینک به عنوان فرماندهى کل سپاه منصوب شده و نزد سپاهیان به عزیز جعفرى شهرت دارد را با محمد جعفرى معاون امنیت داخلى دبیر شوراى عالى امنیت ملى ایران اشتباه گرفت و همین مساله خبرنگار و تحلیلگر بى بى سى را به سمت تحلیلى کاملا اشتباه هدایت کرد.
بخش فارسى رادیو «بى بى سى» روز گذشته در مورد انتصاب فرماندهى کل سپاه پاسداران با طرح سوالى از یک کارشناس نظامى با ذکر این مطلب که آقاى جعفرى تا قبل از این مقام معاون امنیت داخلى دبیر شوراى امنیت ملى ایران بود و در مذاکرات هسته اى اخیر و نیز در گفت وگو با مقامات امریکایى در مورد عراق شرکت داشت پرسید: به نظر شما آقاى جعفرى در چه ظرفیتى در این مذاکرات حضور داشت، که با پاسخ کارشناس نظامى روبه رو شد که بر مبناى همین اشتباه بى بى سى تغییر فرماندهى کل سپاه را به موضوع اتهام آمریکایى ها علیه سپاه ربط داده و گفت: حضور ایشان به عنوان یک فرمانده نظامى و نیز به عنوان یک شخص امنیتى بوده و به خصوص آنچه که شاید مهم باشد رابطه اى است که در این مذاکرات آقاى جعفرى به طور قطع توانسته با آمریکایى ها و عراقى ها برقرار کند! یعنى یک نوع آشنایى نزدیک تر به طرز نگرش آمریکایى ها نسبت به مسایل مختلف و همین طور سیاسیون عراقى.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


دیوار چین در حال ناپدید شدن است

پنج شنبه 86 شهریور 15 ساعت 12:0 صبح
توفان‌های شنی در شمال غربی چین در حال فروبردن قسمت‌هایی از دیوار چین به داخل ‌خود بوده که ممکن است تا 20 سال آینده باعث ناپدید شدن آن شود.

به گزارش رویترز، دیوار بزرگ چین که جز‌ء یکی از عجایب هفتگانه جهان است با طولی حدود 6 هزار و 400 کیلومتر سالانه حدود 10 میلیون نفر گردشگر را به خود جذب می‌کند.
خبرگزاری «شینهوا» چین چندی پیش گزارش داد که بیش از 60 کیلومتر از این دیوار که در زمان حکومت سلسله «هان» در استان «گانسو» ساخته شده است به سرعت در حال ناپدید شدن است.
«ژو شنگوری» رئیس موزه محلی این استان گفت: "‌این قسمت از دیوار به جای آجر و سنگ تنها از گل ساخته شده است و بیش از سایر نقاط در خطر نابودی است".

وی ادامه داد: این دیوار بسیار سست شده و گل آن به مرور زمان جدا شده و دچار فرسایش شده است.
شنگوری گفت: ‌چنین فرسایش‌هایی در نقاط دیگر دیوار هم مشاهده شده است اما وضعیت اینجا از سایر نقاط بدتر است.
توسعه کشاورزی در سال‌های دهه 50 قرن گذشته باعث کم شدن آب‌های زیر زمینی در «مینگین» و تخریب اکولوژی محلی شد که باعث وقوع توفان‌های شنی زیاد در شمال غرب این کشور شده است.
در 20 سال گذشته بیش از 40 کیلومتر از این دیوار ناپدید شده و تنها حدود 10 کیلومتر از آن باقی مانده است. ارتفاع دیوار در بعضی نقاط از 5 متر به 2 متر کاهش یافته و برج‌های دیده بانی نیز به طور کامل از بین رفته است.

این دیوار که در سال 1987 در فهرست میراث جهانی سازمان ملل متحد قرار گرفت در طول قرن‌ها بارها بازسازی شده است و بسیاری از قسمت‌های آن آسیب‌های جدی را در برابر پدیده‌های جوی و عوامل انسانی متحمل شده است.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


هاله اسفندیاری فرار کرد

چهارشنبه 86 شهریور 14 ساعت 11:0 عصر
روزنامه کیهان در ستون طنز خود (گفت و شنود) به خروج هاله اسفندیاری از کشور پرداخت و آن را فرار نامید:

گفت: هاله اسفندیاری فرار کرد.

گفتم: پس وثیقه 300 میلیون تومانی چی بود؟

گفت: برای خنده، حالا چرا نگرانی؟

گفتم: برای برخی از مسئولان مربوطه نگران هستم که با این همه هوش و زرنگی که دارند مبادا چشم بخورند!

گفت: چه عرض کنم؟!

گفتم: در زمان های قدیم و ندیم دزدی را به مأموری دادند که به دادگاه ببرد، وسط راه دزد سیگاری درآورد و از مأمور پرسید، کبریت داری؟ مأمور جواب منفی داد و دزد از او خواست که دستبندش را باز کند تا برود کبریت بخرد و... رفت که رفت. از قضا، چند ماه بعد همان دزد را که دوباره دستگیر شده بود به همان مأمور سپردند، وسط راه باز هم دزد همان کلک را زد و مأمور که حواسش جمع بود! به او گفت؛ این دفعه تو اینجا وایستا من خودم میرم کبریت می خرم و دوباره آقا دزده رفت که رفت و هنوز داره میره!

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


ریاست مظاهری بر بانک مرکزی قطعی شد

چهارشنبه 86 شهریور 14 ساعت 9:0 عصر

معاون اول رئیس جمهوری از قطعی شدن انتصاب طهماسب مظاهری به عنوان رئیس کل جدید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
پرویز داوودی صبح امروز در حاشیه دومین جشنواره تعاونی‌های برتر درباره جانشین ابراهیم شیبانی در بانک مرکزی گفت : رئیس جمهوری حکم طهماسب مظاهری برای ریاست کلی بانک مرکزی را صادر کرده که مراسم معارفه وی نیز در اولین فرصت انجام می‌شود.

به گزارش مهر، ابراهیم شیبانی در 13 اردیبهشت 1382به پیشنهاد وزیر امور اقتصاد و داریی (طهماسب مظاهری ) و تصویب هیئت وزیران به عنوان رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد و سپس کار خود را آغاز کرد.

با آغاز برنامه چهارم توسعه ( سال 1384) سید محمد خاتمی رئیس جمهور سابق ایران وی را در این پست ابقاء کرد. براساس تبصره (1) بند (ه) قانون برنامه چهارم توسعه، رئیس کل بانک مرکزی به پیشنهاد رئیس جمهوری و بعد از تائید مجمع عمومی بانک مرکزی با حکم رئیس جمهوری منصوب می‌شود.

در همین حال، پس از شکل‌گیری دولت نهم، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران با ماندگاری شیبانی در پست ریاست کل بانک مرکزی موافقت نمود.
رئیس جمهوری که اعتقاد ویژه‌ای به کار ابراهیم شیبانی داشت، پس از گذشت 2 سال از آغاز به کار دولت نهم به دلیل همراه نبودن بدنه اجرایی بانک مرکزی با سیاست‌های دولت نهم، تصمیم گرفت وی را از این سمت مهم اجرایی کنار بگذارد. نماینده ایران در بانک جهانی پستی بود که رئیس جمهوری به شیبانی پیشنهاد کرد ولی وی این پست را نپذیرفت.

ابراهیم شیبانی رئیس کل بانک مرکزی در گفتگو با مهر در خصوص احتمال رفتن خود به بانک جهانی گفته است که بنده هیچ علاقه ای برای رفتن به بانک جهانی ندارم . من در گذشته در بانک جهانی فعالیت داشته ام ولی در حال حاضر هیچ تمایلی برای رفتن به آنجا‌ ندارم و این موضوع را به رئیس جمهوری نیز اعلام کرده ام.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


جعفری بوی شهید باکری را می‌دهد

چهارشنبه 86 شهریور 14 ساعت 7:0 عصر

فرمانده نیروی قدس سپاه از مقام معظم رهبری به دلیل «انتخاب فرماندهانی که یادگاران دفاع مقدس هستند و بوی جهاد و شهادت می‌دهند» تشکر کرد.

به گزارش ایسنا سردار سرتیپ پاسدار، قاسم سلیمانی طی سخنانی در مراسم تودیع و معارفه فرمانده‌ کل سپاه افزود:بخش عظیمی از فرماندهان سپاه محور اعتبار، عظمت و افتخار این نیرو هستند و همیشه معنویت و افتخار از راس سپاه به بدنه و پس از آن به جامعه سرایت می‌کند.

وی ادامه داد: سپاه تنها نیرویی با این حجم و ساختار در جهان است که این‌چنین در دل مردم محبوب است و 28 سال است که این محبوبیت را حفظ کرده است. سپاه در سه محور جهاد، سیاسی و فرهنگی بنا شده است و ساختار آن که از ابتکارات ارزشمند امام(ره) بوده است در هیچ کجای دنیا همانند ندارد.

وی ادامه داد: سردار صفوی یکی از کسانی که بوی شهدا از او به مشام می‌رسید، از جمع فرماندهی سپاه می‌رود و فرمانده جدیدی که بوی شهید باکری از او به مشام می‌رسد در فرماندهی قرار می‌گیرد و ما خدا را شاکریم که مقام معظم رهبری در انتخاب‌های خودشان طوری عمل می‌کنند که ما از فرماندهان سپاه همواره رایحه‌ شهادت استشمام می‌کنیم.

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: عزیز (سردار جعفری) همان‌طور که رحیم (سردار صفوی) و محسن (رضایی) محبوب بودند، محبوب است و این نام آشنای جبهه سوسنگرد که در ایران غریب بود امروز برای همه آشناست.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تحویل گذرنامه نازی عظیما

چهارشنبه 86 شهریور 14 ساعت 5:0 عصر

گذرنامه نازی عظیما، خبرنگار رادیو فردا، به وی بازگردانده شد. او در هشت ماه گذشته به دلیل توقیف گذرنامه‌اش امکان خروج از ایران را از دست داده بود.
به گزارش رادیو فردا، وی روز سه‌شنبه، سیزدهم شهریور ماه، گذرنامه خود را از مقام‌های ایرانی دریافت کرد و هم‌اکنون در حال تدارک مقدمات خروج از ایران است.
وی در پنجم بهمن ماه سال گذشته، برای دیدار با خانواده خود به ایران رفته بود و گذرنامه او هنگام ورود به فرودگاه مهرآباد تهران توقیف شد و از آن زمان امکان خروج از ایران را از دست داده بود.
نازی عظیما که تابعیت دو گانه ایرانی ـ آمریکایی دارد، از کارکنان رادیو فردا در جمهوری چک است و در شهر پراگ، پایتخت این کشور در اروپای مرکزی اقامت دارد.
اما شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل و وکیل خانم عظیما در مصاحبه‌ای به رادیو فردا گفت که معتقد است، موکل وی «بی گناه» است.
عبادی با یادآوری این‌که وکالت هاله اسفندیاری را نیز بر عهده دارد، گفت: «بایستی بگویم که از ابتدا تشکیل پرونده برای این دو نفر (عظیما و اسفندیاری)، خلاف مقررات قانون آئین دادرسی کیفری بود. اینها گناهی مرتکب نشده بودند، بی گناه بودند و خروج آنها هم از کشور امری بسیار طبیعی است.»
شیرین عبادی با اشاره به وثیقه‌ای که برای هاله اسفندیاری و نازی عظیما صادر شده، گفت: «هر دوی اینها وثیقه‌های بسیار سنگینی دارند و در صورتی که وقت دادرسی تعیین و ابلاغ شود، بایستی به ایران برگردند.»
وی با ابراز خوشحالی از این‌که هر دو موکلش امکان خروج از ایران را پیدا کرده‌اند، مدعی شد: «این عملی بود که باید از روز اول انجام می شد و نگهداری آنها در زندان و یا در داخل کشور بر خلاف مقرارت قانون ایران بود.»


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سفره چرب دولت نهم برای وزرا عدم تعهد

چهارشنبه 86 شهریور 14 ساعت 4:56 عصر

به گزارش"فردا" شب گذشته در مهمانی کنفرانس حقوق بشر و تنوع فرهنگی که با حضور وزرای کشورهای جنبش عدم تعهد برگزار شد تشریفات بسیار بالایی برای مراسم شام تهیه شده بود که با شعار های دولت همخوانی نداشت.کوکلتل میگو؛ ماهی استروژن، انواع کباب، شیرین پلو، باقالی پلو، زرشک پلو و انواع مختلف از دسر های دیگر از جمله تشریفات پذیرایی دیشب بوده است.
علیرغم اعلام شعارهای ساده زیستانه از طرف دولت نهم، تجملات و تشریفات بالایی در مهمانی های رسمی دولت برای مهمانان خارجی تدارک دیده می شود.

تشریفات و مهمانی دادن برای مهمانان خارجی از مسائل عادی در عرف بین الملل و دیپلماتیک به شمار می رود اما دولت نهم برخی از تشریفات و عرف دیپلماتیک را «تجمل گرایی» می نامید و به بهانه ساده زیستی برخی از آنها را زیر پا می گذاشت، که گاهی به کدورت میان روابط سیاسی ایران و دیگر کشورها انجامید.

بنا بر این گزارش، شب گذشته در مهمانی کنفرانس حقوق بشر و تنوع فرهنگی که با حضور وزرای کشورهای جنبش عدم تعهد برگزار شد تشریفات بسیار بالایی برای مراسم شام تهیه شده بود که با شعار های دولت نهم همخوانی نداشت.

کوکتل میگو، ماهی استروژن، انواع کباب، شیرین پلو، باقالی پلو، زرشک پلو و انواع مختلف دسر (شامل بستنی های رنگارنگ مختلف) از جمله تشریفات پذیرایی دیشب در باشگاه دیپلماتیک وزارت امور خارجه بوده است.

در این مهمانی رسمی خانواده دیپلمات ها جزء مهمانان نبوده و حضور همسر متکی و فرزند وی در این مهمانی از نکات قابل توجه بوده است.

گفتنی است؛ همسر متکی، خانم نظر، مدیرکل اداره جدیدالتاسیس حقوق بشر و زنان وزارت امور خارجه است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


گزارش تصویری، همایش جنبش عدم تعهد در تهران

چهارشنبه 86 شهریور 14 ساعت 4:50 عصر

1


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پیشنهاد هاشمی رفسنجانی به مجلس خبرگان

چهارشنبه 86 شهریور 14 ساعت 3:0 عصر

آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری پیشنهاد کرد مجلس خبرگان رهبری وظایف مهم و عملی را در دست گیرد.

به‌گزارش ایرنا، هاشمی رفسنجانی روز سه‌شنبه در سخنرانی آغازین دومین اجلاس دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری، افزود: در مسائلی که مقام معظم رهبری تصویب و ابلاغ کرده‌اند و مسئولیت آن را در اختیار دیگران قرار داده‌اند مانند وظایف نظارتی سپرده شده به مجمع تشخیص مصلحت، خبرگان می‌توانند مجمع را احضار کرده و خواستار پاسخگویی آنان درباره نظارت سپرده شده باشند.
هاشمی رفسنجانی تاکید کرد: خبرگان اگر بخواهد وارد میدان فعال‌تر در امور کشور شود میدان شرعی و قانونی در اختیار دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: شاید در دوره بعدی مجلس خبرگان در این مسئله وارد شویم و در آیین‌نامه داخلی مجلس خبرگان بیاوریم.
رئیس اول مجلس خبرگان با تشبیه این مجلس به نیروهای مسلح گفت: این نیروها در زمان جنگ نقش خود را ایفا می‌کنند و در زمان صلح برنامه‌های آموزشی و طراحی دارند و نقش حضور آنان، مایه آرامش خاطر مردم است. مجلس خبرگان رهبری نیز با هزینه بسیار اندک، این نقش را در حساس‌ترین نقطه تاریخ ایفا می‌کند مانند شرایطی که در زمان رحلت امام (ره) به‌وجود آمد.
هاشمی رفسنجانی تاکید کرد: جایی مانند مجلس خبرگان رهبری که با کارایی کامل می‌تواند خطرها را از کشور دور کند که این قدرت عظیم و خلاق برای لحظه‌ای در نظر گرفته شده که در موقع بروز خطر، ایفای نقش کند.
وی با اشاره به وظیفه این مجلس برای بررسی تداوم شرایط در رهبری گفت: مجلس خبرگان به این وظیفه خود نیز به درستی عمل می‌کند. مجلس خبرگان کمیسیون‌های مختلفی دارد که تداوم شرایط را بررسی و گزارش را خدمت مقام معظم رهبری تقدیم می‌کنند.
رفسنجانی در عین حال تاکید کرد: مجلس خبرگان رهبری مسائل را در سطح جامعه مطرح نمی‌کند زیرا درپی تبلیغات نیستند اما شاید روزی این تصمیمات در اختیار مردم گذاشته شود.
وی تشکیل مجلس خبرگان را ابتکاری بی‌نظیر و سرنوشت‌ساز دانست که در نظام جمهوری اسلامی رخ داد و گفت: محوریت نظام ما با ولایت فقیه است و مشروعیت نظام با ایشان است و خبرگان رهبری بر این اساس باید جزو مهمترین ارکان کشور محسوب شود زیرا صلاحیت رهبری و تداوم شرایط آن را برعهده دارد.
رفسنجانی تاکید کرد: مهمترین و سرنوشت‌سازترین رکن کشور مبعوث از مجلس خبرگان رهبری و تداوم آن نیز به خبرگان وابسته است.
رئیس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: برخی در اوایل کار رندانه در ایجاد چنین مجلسی کارشکنی می‌کردند و آن را تضعیف رهبری می‌دانستند که اگر امام دخالت نمی‌کرد این کارشکنی به یک فتنه تبدیل می‌شد. امام فرمود مجلس خبرگان تقویت رهبری است که حق هم همین است وقتی مردم ببینند جمعیت انبوهی فردی را انتخاب کرده به طور قطع، اطمینان بیشتری پیدا می‌کنند.
هاشمی رفسنجانی در ادامه با اشاره به بی‌نظیر بودن تشکیل حکومت اسلامی در قرون گذشته، خاطرنشان کرد: مقام ولایت در گذشته‌های دور منصوص بود. در اهل سنت نیز خلافت مطرح بود و در تاریخ اسلام، تشکیل حکومتی بر مبنای ولایت تکرار نشده است اما با راهنمایی‌های امام در نظام جمهوری اسلامی، ارگانی تشکیل شد که ضمانت سلامت مقام رهبری و تداوم شرایط را بررسی کند.
وی با تاکید بر اینکه خبرگان نشان داد در حساس‌ترین زمان که نگرانی شدید جامعه را گرفته بود، خبرگان آثار وجودی خود را با انتخاب رهبر کنونی نشان داد.
رفسنجانی گفت: شرایط شکننده‌ای در آن زمان حاکم بود و اگر مجلس خبرگان سریع عمل نمی‌کرد دوره فترت برای انقلاب گران تمام می‌شد اما در یک روز اعضای خبرگان رهبری به تهران آمدند و کار بزرگی را آسان انجام دادند که خیال همه از آن راحت شد.
وی پیش از آغاز سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره آیت‌الله «علی مشکینی» رییس فقید مجلس خبرگان رهبری و آیت‌الله بنی‌فضل نماینده مردم آذربایجان شرقی در این مجلس گفت: از لحاظ عاطفی برای من سخت است که جای آیت‌الله مشکینی که استاد و معلم اخلاق همه ما بود صحبت کنم.
رفسنجانی افزود: ایشان از زمان جوانی تا پایان عمر نقش موثری در پرورش طلاب و تعلیم فقه و اصول و در دوران مبارزه در نهضت اسلامی داشت.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   36   37   38   39   40   >>   >