: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
وزیر کشور گفت: اول مهر ماه، خواه ناخواه با بار ترافیکی رو برو خواهیم بود، اما آرامش روانی شهروندان که از اثرات اقدامات دولت در حمل و نقل عمومی ایجاد میشود، بدون شک بیشتر خواهد بود.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی امروز در حاشیه گردهمایی معاونان پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداریها در جمع خبرنگاران خاطر نشان کرد: بیش از پنج هزار دستگاه اتوبوس از شش هزار تعهدات تبصره 13 در سال 85 تحویل شده و بیش از 800 دستگاه اتوبوس دیگر طبق قول خودروسازان تا اول مهر ماه توزیع خواهد شد و به این ترتیب تعهدات ما کامل خواهد شد.
وی در عین حال تکمیل تعهدات را منوط به همراهی و همکاری خودروسازان و رعایت زمانبندیها عنوان کرد.
وزیر کشور درباره قیمت مواد سوختی در بازارچههای مرزی اظهار کرد: قیمت مواد سوختی که از سوی دولت در این بازارچهها عرضه میشود، قطعا به قیمت مواد سوختی ارائه شده به مردم نیست و به قیمت فوب خلیج فارس فروخته میشود.
وی با بیان این که پیش از این نیز این فرمول رعایت میشد، افزود: میزان بنزین داده شده به این بازارچهها و مناطق مرزی بستگی به تقاضای آن منطقه دارد.
وی همچنین درباره تدابیر ترافیکی اتخاذ شده برای آغاز سال تحصیلی جدید و پایان تعطیلات تابستانی اظهار کرد: ارتقای وضعیت قطارهای شهری، اتوبوسرانی، مسافربرهای شخصی و تاکسیرانیها که تاکنون ایجاد شده، زمینههای مناسبی را ایجاد کرده و قطعا مهر ماه امسال بهتر از سالهای گذشته خواهد بود.
پورمحمدی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد بنزین سفر و مهر ماه نیز توضیح داد: مردم بخشی زیادی از بنزین خود را مصرف کردهاند و بخشی را هم در روزهای آینده مصرف خواهند کرد و ممکن است، نگرانیهایی در مورد بنزین وسیلههای نقلیه شخصی و سرویسهای مدارس کودکان وجود داشته باشد.
وی با اشاره به تصمیم هیات نمایندگان ویژه رییس جمهوری در مورد تلفیق بنزین سفر و مهر ماه تصریح کرد: اول مهر ماه، خواه ناخواه با بار ترافیکی رو برو خواهیم بود، اما آرامش روانی شهروندان که از اثرات اقدامات دولت در حمل و نقل عمومی ایجاد میشود، بدون شک بیشتر خواهد بود.
وزیر کشور در پاسخ به ایسنا در مورد زمان افزوده شدن بنزین سفر مهر به کارتهای سوخت شهروندان نیز گفت: زمانبندی اعمال سهمیه، اول هر ماه است و این سهمیه هم اول مهر ماه اضافه خواهد شد.
پور محمدی همچنین در مورد تاخیر در پرداخت سهم 5/17 درصدی سهم شهرداریها در خریداری اتوبوس به ایسنا، توضیح داد: دولت یارانه مربوط به تهیه و توزیع بلیت اتوبوسها که 130 تومان است را در سال گذشته پرداخت کرده و امسال نیز در حال توزیع این یارانههاست.
وی افزود: قیمت تمام شده هر بلیت 150 تومان است که شهروندان 20 تومان آن را پرداخت میکنند و دولت موظف است، مابقی آن را به شهرداری بدهد.
وی افزود: برخی از شهرداریها در پرداخت حقالسهم خرید اتوبوس مشکل دارند و ما برای سهولت پرداخت این سهم به آنها وام پرداخت میکنیم.
خبرنگار ایسنا پرسید که آیا شهرداری تهران هم مشمول این وامها میشود که وزیر کشور تصریح کرد: شهرداری تهران پولدار است، اول نمیخواستیم به آنها هم وام پرداخت کنیم، اما با شرایط فعلی برای آنها نیز وام در نظر خواهیم گرفت.
پور محمدی همچنین در پاسخ به سوالی در مورد نتایج طرح اخراج اتباع غیرمجاز افغان نیز گفت: منتظر نتایج ارزیابیها و برنامهریزیهای این طرح هستیم.
نوشته شده توسط : علی
آیتالله محمد مومن نماینده استان قم در مجلس خبرگان رهبری با کسب 37 رای به عنوان نایب رئیس اول این مجلس انتخاب شد.
بر اساس رای گیری برای تعیین رئیس و نایب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری که صبح امروز و پس از گشایش دومین اجلاسیه رسمی چهارمین دوره این مجلس انجام شد، آیت الله هاشمی رفسنجانی با کسب 41 رای به عنوان رئیس جدید جانشین مرحوم آیت الله علی مشکینی شد.
بر اساس انتخابات مذکور، آیت الله محمد مومن نماینده استان قم در مجلس خبرگان رهبری با کسب 37 رای به عنوان نایب رئیس اول انتخاب و جانشین آیت الله هاشمی رفسنجانی که اکنون در جایگاه ریاست این مجلس قرار گرفته است، شد.
"آیت الله محمد یزدی نایب رئیس دوم و حجج اسلام سید احمد خاتمی و قربانعلی دری نجف آبادی منشی های مجلس خبرگان رهبری هستند".
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
سایت جبهه ملی ایران چندی پیش در حاشیه انتشار زندگینامه استاد علیاکبر دهخدا، ادیب و شاعر نامآشنای معاصر و صاحب «لغتنامه دهخدا»، به انتشار نامه دعوت رئیس اداره اطلاعات سفارت آمریکا برای مصاحبه با رادیو صدای آمریکا و پاسخ دهخدا به وی پرداخت که در پی میآید:
19 دی 1332
خیابان ایرانشهر، فیشرآباد، تهران
آقای محترم؛ صدای آمریکا در نظر دارد برنامهای از زندگانی دانشمندان و سخنوران ایرانی، در بخش فارسی صدای آمریکا از نیویورک پخش نماید. این اداره جنابعالی را نیز برای معرفی به شنوندگان ایرانی برگزیده است. در صورتی که موافقت فرمایید، ممکن است کتباً یا شفاهاً نظر خودتان را اطلاع فرمایید تا برای مصاحبه با شما ترتیب لازم اتخاذ گردد.
ضمناً در نظر است که علاوه بر ذکر زندگانی و سوابق ادبی سرکار، قطعه ای نیز از جدیدترین آثار منظوم یا منثور شما پخش گردد.
بدیهی است صدای آمریکا ترجیح می دهد که قطعه انتخابی سرکار، جدید و قبلاً در مطبوعات ایران درج نگردیده باشد. چنانچه خودتان نیز برای تهیه این برنامه جالب، نظری داشته باشید، از پیشنهاد سرکار حُسن استقبال به عمل خواهد آمد.
با تقدیم احترامات فائقه
سی. ادوارد. ولز
رئیس اداره اطلاعات سفارت کبرای آمریکا
*** *** *** *** ***
جناب آقای سی. ادوارد. ولز، رئیس اداره اطلاعات سفارت کبرای آمریکانامه مورخه 19 دی ماه 1332 جنابعالی رسید، و از اینکه این ناچیز را لایق شمردهاید که در بخش فارسی صدای آمریکا از نیویورک، شرح حال مرا انتشار بدهید متشکرم.
شرح حال من و امثال مرا در جراید ایران و رادیوهای ایران و بعضی از دول خارجه، مکرر گفته اند. اگر به انگلیسی این کار می شد، تا حدٌی مفید بود؛ برای اینکه ممالک متحده آمریکا، عدهای از مردم ایران را بشناسند. ولی به فارسی، تکرار مکرٌرات خواهد بود، و به عقیده من نتیجه ندارد.
و چون اجازه دادهاید که نظریات خود را در این باره بگویم و اگر خوب بود حُسن استقبال خواهید کرد، این است که زحمت میدهم، بهتر این است که اداره اطلاعات سفارت کبرای آمریکا به زبان انگلیسی، اشخاصی را که لایق می داند معرفی کند. و بهتر از آن این است که در صدای آمریکا به زبان انگلیسی برای مردم ممالک متحده شرح داده شود که در آسیا مملکتی به اسم ایران هست که خانههای قراء و قصبات آنجا، در، و صندوقهای آنها قفل ندارد، و در آن خانه ها و صندوقها طلا و جواهرات هم هست، و هر صبح مردم قریه، از زن و مرد به صحرا میروند و مشغول زراعت میشوند، و هیچ وقت نشده است وقتی که به خانه برگردند، چیزی از اموال آنان به سرقت رفته باشد.
یا یک شتردار ایرانی که دو شتر دارد و جای او معلوم نیست که در کدام قسمت مملکت است، به بازار ایران می آید و در ازای «پنج دلار» دو بار زعفران یا ابریشم برای صد فرسخ راه حمل میکند و نصف کرایه را در مبداء و نصف دیگر آن را در مقصد دریافت میدارد، و همیشه این نوع مالالتجارهها سالم به مقصد میرسد.
و نیز دو تاجر ایرانی، صبح شفاهاً با یکدیگر معامله میکنند و در حدود چند میلیون، و عصر خریدار که هنوز نه پول داده است و نه مبیع آن را گرفته است، چند صد هزار تومان ضرر می کند. معهذا هیچ وقت آن معامله را فسخ نمیکند و آن ضرر را متحمٌل میشود.
اینهاست که از این گوشه آسیا شما میتوانید به ملت خودتان اطلاعات بدهید، تا آنها بدانند در اینجا به طوری که انگلیسیها ایران را معرفی کردهاند، یک مشت آدمخوار زندگی نمیکنند، و از طرف دیگر به فارسی، به عقیده من خوب است که در صدای آمریکا، طرز آزادی ممالک متحده آمریکا را در جنگهای استقلال، به ایرانیان بیاموزید و بگویید که چگونه توانستهاید از دست استعمار خلاص شوید؟ و تشویق کنید که واشنگتنها و فرانکلنها در ایران، برای حفظ استقلال از همان طرق بروند.
در خاتمه با تشکر از لطف شما احترامات خود را تقدیم میدارد.
علیاکبر دهخدا
نوشته شده توسط : علی
تأخیر چند ماهه در تصویب قطعنامه چهارم شورای امنیت درباره پرونده هستهای ایران و گزارش مثبت دبیرکل آژانس، مهمترین دستاوردهای هستهای حرکت جدید دیپلماسی کشور است که باید این دستاوردها تثبیت و از وارد شدن آسیب، جلوگیری شود.
یک کارشناس ارشد هستهای ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: مذاکرات همزمان علی لاریجانی با «خاویر سولانا»، مسئول سیاست خارجی اروپا و مسئولان تیم مذاکرهکننده با آژانس انرژی اتمی در سهماهه گذشته، حرکت جدید دیپلماسی هستهای بود که کمترین دستاوردهای آن، ایجاد تأخیر سه ماهه از ابتدای خرداد تاکنون در تصویب قطعنامه چهارم درباره پرونده هستهای ایران و گزارش مثبت دبیرکل آژانس که احتمالا تأخیر سه ماهه دیگری در روند برخورد با ایران ایجاد میکند، است، اما این حرکت، آسیبهایی نیز دارد.
این کارشناس گفت: مهمترین آسیب حرکت جدید، شفاف نبودن تعهدات متقابل آژانس در برابر امتیازات ارایهشده در چهارچوب حرکت جدید است که این تعهد متقابل میتواند ارایه تضمین امنیتی به جمهوری اسلامی یا خارج شدن پرونده ایران از دستور کار شورای امنیت و بازگشت آن به شورای حکام باشد.
آسیب دوم، تبدیل روابط ایران و آژانس به پرسش و پاسخ است که باید به جای این رویه یک روند همکاری ایجاد شود، چراکه ماهیت ابهامات مطرحشده، به زمانی طولانی برای رفع شدن نیاز دارد و ممکن است بخش عمده آن در فاصله سه ماهه تعیینشده، برطرف نشود؛ بنابراین آنچه ایران میتواند تعهد کند همکاری نزدیک با آژانس است نه روشن کردن قطعی مسائل در فاصله چند ماهه.
این کارشناس، آسیب سوم را دسترسی احتمالی آژانس به اطلاعات طبقهبندیشده نظامی کشور، به ویژه در رابطه با سیستمهای موشکی دانست و افزود: این نوع دسترسیها، خارج از اختیارات آژانس و وظایف مندرج در «NPT» است؛ بنابراین، مسئولان باید نسبت به ندادن اطلاعات غیرضروری و مرتبط با اسرار نظامی کشور به آژانس که ممکن است مورد سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل قرار گیرد، بیش از پیش مراقبت باشند.
وی در پایان مهمترین ضرورت کنونی را ایجاد فضایی مسالمتآمیز و شفاف در دیپلماسی هستهای دانسته و افزود: مسئولان کشور نباید اظهاراتی داشته باشند که این ذهنیت را تداعی کند که ایران در صدد خرید زمان برای پیشبرد برنامه هستهای است، چراکه دادن این بهانه، موجب از بین رفتن موانع بر سر راه آمریکا برای تصویب قطعنامه چهارم علیه کشور میشود.
نوشته شده توسط : علی
سیداحمد خاتمی، عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، از سیاسیکاری روزنامه «کیهان» در درج نظرات مسئولان آن در ادامه گفتوگوی وی با ایسنا، انتقاد کرد.
این روزنامه در اقدامی غیرحرفهای و در پایان مصاحبه سیداحمد خاتمی درباره اجلاس مجلس خبرگان، گمانهزنی مسئولان روزنامه را به صورتی درج کرده است که خواننده را به اشتباه انداخته آن را بخشی از مصاحبه خاتمی تلقی میکند.
در پی انعکاس مصاحبه آیتالله سیداحمد خاتمی در «کیهان» یکشنبه 86.6.11 دفتر ایشان توضیح زیر را فرستاده است:
«با سلام
احتراماً ضمن تشکر از شما و همکارانتان در انعکاس مصاحبه آیتالله سیداحمد خاتمی با خبرگزاری ایسنا در روزنامه شماره 18888، مورخ یکشنبه. 11شهریور. 1386؛ خواهشمندیم با توجه به اینکه در ذیل خبر ـ تحلیل آن روزنامه محترم با این عنوان که: «برخی از گمانهزنیها حکایت از آن دارد...» آورده شده است؛ یادآور میشویم این مطلب در ذهن برخی از خوانندگان عزیز این روزنامه وزین، این فرض را ایجاد نموده که جزئی از نظرات آیتالله خاتمی باشد؛ متذکر میشویم که ایشان هیچ نظری در مورد شخص رئیس آینده مجلس خبرگان رهبری ندادهاند و در مصاحبه با خبرگزاری ایرنا در تاریخ. 10شهریور. 1386 بر مخفی بودن رأی خود تأکید نمودهاند».
گفتنی است، روزنامه «کیهان» در پایان مصاحبه یکشنبه آقای خاتمی، نظر مسئولان این روزنامه، مبنی بر ریاست آیتالله یزدی بر مجلس خبرگان رهبری را به همراه مصاحبه اعلام کرده بود.
نوشته شده توسط : علی
در حالی که طی هفتههای اخیر بسیاری از رسانهها و چهرههای سیاسی، نقل «موافقت امام(ره) با حذف شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر شوروی در فرصتی مناسب» در خاطرات سال 1363 هاشمی رفسنجانی را مورد توجه قرار دادهاند، بررسیهای خبرنگار «بازتاب»، نشان میدهد که این مطلب در خاطرات سال 1362 هاشمی رفسنجانی که یک سال و نیم قبل منتشر شده نیز آمده بوده است.
در کتاب «آرامش و چالش» (کارنامه و خاطرات سال 62) نیز از جمله در خاطره 16 فروردین سال 62 میخوانیم: «احمد آقا تلفن کرد و اطلاع داد امام با پیشنهاد قطع شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر شوروی از رسانههای دولتی موافقت کردند و پذیرفتند که بگویید به امر امام قطع شده است».
همچنین در خاطرات 20 فروردین سال 62 آمده است: «قرار شد از طرف امام، رسما به صداوسیما ابلاغ کنند که شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر شوروی را که در شعارهای مردم میآید، حذف کنید و دوستان دیگر هم موافقند».
با این حال، مشخص نشده که چرا ابلاغ یا اجرای این دستور مورد اشاره هاشمی، عملی نشده است.
بنا بر این گزارش، طرح این موضوع که هاشمی رفسنجانی در برداشت خود از نظر حضرت امام(ره) دچار خطا شده و بیآنکه خود بخواهد، یک نظر غیرواقعی را به امام راحل(ره) نسبت داده توسط برخی جریانها، راهحل سادهای دارد. خوشبختانه بسیاری از افراد حاضر و ناظر بر وقایع سالهای دهه 60، از جمله رهبر انقلاب، آیتالله خامنهای، آیتالله موسوی اردبیلی، ریاست وقت قوه قضائیه و مهندس میرحسین موسوی، آخرین نخستوزیر ایران، در قید حیات هستند و میتوانند درباره صحت یا خطای این مطلب، گواهی دهند.
گفته میشود خاطرات هاشمی رفسنجانی پیش از انتشار به استحضار رهبر انقلاب میرسد و آنگاه انتشار مییابد و در حاشیه بخشی ازخاطرات، دستنوشتههای رهبر انقلاب نیز وجود دارد.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی