: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
34 تن به اتهام برقراری ارتباط غیراخلاقی در شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش ایسنا، اکیپهای گشتی اداره مبارزه با مفاسد اجتماعی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی مشهد موفق شدند، با انجام اقدامات پلیسی تعداد 17 زن و 17 مرد را به اتهام برقراری رابطه نامشروع شناسایی و دستگیر کنند.
متهمان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
مرگ دلخراش پسربچه 8 ساله در خانه پدربزرگ
پسربچهای که با برادرش در منزل پدربزرگشان مشغول بازی بود، دچار حادثه شده و جان خود را از دست داد.
این پسربچه 8 ساله به نام «بهمن» در منزل پدربزرگ خود با برادرش مشغول بازی بود که ناگهان به محفظه زیر کولر رفت تا خود را از دید برادرش مخفی کند، اما ناگهان به علت اتصال جریان برق دچار برقگرفتگی شد.
پدر «بهمن» که شوکه شده بود، پیکر بیحرکت کودکش را بلافاصله به بیمارستان 22 بهمن خواف رساند، اما به رغم تلاش کادر پزشکی این مرکز درمانی، کودک به علت برقگرفتگی جان خود را از دست داد.
بر اساس این گزارش ماموران پاسگاه «خرگرد» پلیس خواف به محض اطلاع از موضوع، خود را به محل حادثه واقع در روستای تیزآب رسانده و اقدامات قانونی لازم را به عمل آوردند.
نوشته شده توسط : علی
دور دوم گفتوگوهای تاریخی ایران و آمریکا در 24 جولای (دوم مرداد ماه)، با زمینهای از تنش و وارد کردن اتهام علیه ایران برگزار شد. این اتهامات از همکاری با «القاعده» عراق تا حمایت از شورشیان سنی و شیعه متفاوت بود. این در حالی بود که در دوم جولای (11 تیر ماه) گذشته، ژنرال برگز، ایران را به کشتن نیروهای آمریکایی متهم کرد.
به نقل از «گلوبالاکس چینج»، تصویب لایحهای که به اصلاح قانون اختیارات دفاعی میپرداخت و به وسیله سناتور سیبرمن از حامیان مهم جنگ تهیه شده بود، با 97 رأی مثبت و بدون رأی منفی در کنگره آمریکا، تصویب شد که این قانون از دولت آمریکا میخواهد تا اقدام عاجلی برای توقف ایران انجام دهد که میتوان آن را مقدمه اعلام جنگ داشت.
«گرث پورتر»، از کارشناسان سیاسی برجسته آمریکا، هشدار میدهد این روند ایفای نقش مفید ایران را در عراق را در معرض خطر قرار میدهد.
او همچنین به نقل از دکتر «جیمز راسل»، از سخنرانان مجمع امور امنیت ملی دانشکده، تحصیلات تکمیلی نیروی دریایی و کارشناسی مسائل امنیتی و منطقه خلیج [فارس] میگوید: ایران و آمریکا، منافع استراتژیک بسیار مشابه و نزدیکی در عراق داراند، اما مشکل این است که تاریخ روابط و مسائل داخلی این دو، موانع بزرگی در توجه به این منافع مشترک پدید آورده است که حمایت سیاسی قدرتمندانه از حمله به ایران و حمایت از اسرائیل، دو مانع بزرگ از این دسته هستند.
اما به رغم این زمینه تیره، واقعیت همگرایی منافع آمریکا و ایران در عراق را میتوان در توافق آنها در ایجاد یک کمیته امنیتی برای ایجاد ثبات در عراق دید.
بیانیه دولتی ایران پس از این جلسه در تمایل به انجام مذاکرات در سطحی بالاتر و واکنش دولت آمریکا در رد این پیشنهاد، مقیاسی است برای به هم خوردن سریع بعد تعادل و غالب شدن تفکرات حزب چنی، البته ایراد اتهامات علیه ایران پیش از مذاکرات به طور مرتب ادامه داشته است.
هرچند چنین اتهاماتی که به قصد خرابکاری در روند مذاکرات ایران و آمریکا مطرح است، از سوی شمار بسیاری از کارشناسان مستقل رد میشود، این امر باعث خاموشی و انزوای صداهایی شده که سعی در آرام کردن فضای داغی را دارند که جلب کمک همسایگان عراق برای ایجاد ثبات در این کشور را سختتر کرده است.
عباس عدالت، از اعضای مؤسسه «CASMII» میگوید: «نکته مهم مذاکرات دوجانبه ایران و آمریکا، تنها حل بحران عراق نیست، بلکه دیدگاه وسیعتری برای صلح در منطقه را نیز شامل میشود و ما هماکنون شاهد تعادل تمایلات طرفین هستیم که احتمال موفقیت را افزایش میدهد که میتواند یا منجر به صلح شود یا قطعیت جنگ».
مؤسسه «CASMII» از همه سیاستمداران، تصمیمگیران و خبرنگاران و رسانهها میخواهد تا سرسختانه برای ایجاد صلح بایستند و گول سناریویی مشابه سناریو اتهامات وارده بر عراق را نخورند.
نوشته شده توسط : علی
پس از توقیف روزنامه شرق برخی رسانهها به بهانه خبررسانی درباره اقدام سوال برانگیز این روزنامه در انتشار مصاحبه یک فرد بدنام و تقبیح آن، خواسته یا ناخواسته به ورطه ترویج فرد مذکور و گروه و مسلک وی افتادند.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، شنبه گذشته پس از اقدام سوال برانگیز روزنامه شرق در انتشار مصاحبه یک فرد بدنام، برخی رسانهها تلاش کردند بدون اشاره به نام و گروه وی، به هشدار درباره این اقدام در زمانی بپردازند که حساسیتهای سیاسی دغدغه اصلی مسوولان مطبوعات و دولت را تشکیل میدهد. اما برخی رسانهها پس از برخورد با این روزنامه رویکرد متفاوتی را در پیش گرفتند.
شگفتیآورترین اقدام در این زمینه، روز گذشته توسط یک خبرگزاری حامی دولت انجام شد که 6 روز پس از اقدام شرق و 4 روز پس از توقیف آن، در گزارشی مشروح همراه با انتشار تصویر زن مذکور، به تشریح دقیق جزئیات نظرات غیر اخلاقی مصاحبه شونده پرداخت.
برخی احتمال میدهند انتشار این مطلب در خروجی خبرگزاری مذکور ناشی از تعطیلات تابستانی و تعطیلی جمعه بوده و بدون بررسی اکثریت عوامل عاقل و متدین این خبرگزاری صورت گرفته است. ولی همین توجیهات از طرف روزنامه شرق مورد قبول قرار نگرفت و مجموعهای از عوامل آن بهخاطر این اشتباه دست کم تا مدتی از کار بی کار شدند.
عدهای نیز کارکرد این مطلب را به دلیل عنوان و زمان انتشار آن، یعنی چند روز پس از انتشار مطلب مذکور و برخورد با روزنامه، در راستای خوش خدمتی به مسوولان دولتی برخوردکننده ارزیابی میکنند. هرچند به نظر میرسد مطلب این رسانه از اصل مصاحبه زشتتر است و خاطره ویژهنامه «شلمچه» را زنده میکند که با اهداف انتخاباتی، چند روز مانده به دوم خرداد 76، به چاپ بریدههای غیراخلاقی برخی رمانها پرداخت و همچون این رسانه از خوانندگان خود پوزش خواست!
یکی از بینندگان «بازتاب» با طرح این سوال که آیا برخوردی مشابه با خبر مندرج خواهد شد؟ نوشت: «درج چنین مطالبی حتی با ایما و اشاره در یک سایت غیر وابسته نه تنها باعث مسدود شدن میشد، بلکه برخورد با مسئولان آن را میتوانست در پی داشته باشد ..از آنجائی که برخورد یک بام و دو هوا با رسانه ها از طرف متولیان امر در سالهای اخیر به یک سنت تبدیل شده مقایسه متن خبرگزا ی نیمه دولتی با مصاحبه انجام شده در روزنامه شرق که باعث توقیف آن شد، بخوبی نشانگر این واقعیت تلخ می باشد.»
گفتنی است چندی پیش آیتالله شیخ مجتبی تهرانی، شاگرد برجسته امام خمینی(ره) و استاد شهیر اخلاق در بیان علت تعبیر «احسنالقصص» قرآن به داستان یوسف گفتند، در این داستان قبیحترین گناهان با بیانی عفیف و خالی از اثرات سوء بیان شده و همین امر علت استفاده قرآن از تعبیر «احسنالقصص» برای توصیف داستان یوسف و زلیخاست.
نوشته شده توسط : علی
در شرایطی که پس از شکست بیسابقه اسرائیل مقابل حزبالله لبنان و همزمان فقدان چهره مقتدری چون شارون در حکومت اسرائیل، این رژیم سالی پر از ضعف و بیثباتی را در داخل و خارج تجربه کرد، روزنامه ملیگرای «هاآرتص» به عملیات روانی با هدف تفرقهافکنی بین ایران و سوریه روی آورد. همزمان با نرمش کم سابقه تلاویو مقابل سوریه برای راضی کردن مقامات آن به مذاکره، این روزنامه با توصیف مناسبات کنونی بین سوریه و ایران به «دوستی خاله خرسه»، بشار اسد را از نزدیکی به جمهوری اسلامی برحذر داشت.
این در حالی است که دکتر احمدینژاد، رئیسجمهور ایران سه هفته پیش با سفر به دمشق، روابط ایران و سوریه را استراتژیک خواند.
تلاش منابع صهیونیستی برای جدا کردن بشار اسد و مقامات ایران در حالی است که یادگار «حافظ اسد» به دلیل علقه شدید به سید حسن نصرالله خود را کاملا متعهد به دفاع از حزب الله میداند و طی ده سال گذشته، هیچ یک از سناریوهای پرونده حریری، اختلافات داخلی و تحریک عواملی چون «عبدالحلیم خدام» نتوانسته نقشه به زیر کشیدن بشار از ریاست سوریه را عملی کند.
با این وجود روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» از قول محافل آگاه در اورشلیم نوشت: دولت سوریه از همکاری بسیار نزدیک با جمهوری اسلامی ایران بیم دارد و مواظب است که این نزدیکی، موجب به خطر افتادن منافع سوریه نشود.
«هاآرتص» در شماره امروز خود، ماهیت مناسبات کنونی بین سوریه و ایران را «دوستی خاله خرسه» توصیف کرد و نوشت: گرچه در حال حاضر سوریه از آن رو مناسبات خود را با ایران مستحکمتر میسازد که گزینه دیگری در برابر خود ندارد، ولی در عین حال مواظب است که ماجراجوییهای رژیم ایران، برای آن کشور مسئلهساز نشود.
این روزنامه افزود: گرچه سوریه حکومت ایران را «عمق استراتژیک» خود میداند، ولی خطرات آن را هم کاملا در نظر دارد.
به نوشته «هاآرتص»، آگاهان سیاسی در اورشلیم پیامد سفر ماه گذشته محمود احمدینژاد به دمشق را نمونه خوبی از این محتاط کاری سوریه میدانند: در حالی که رئیسجمهوری ایران در این دیدار از «تابستان داغ» سخن گفت، و ادعا کرد که خیلی آسان میتوان اسرائیل را به زانو در آورد، پرزیدنت بشار اسد لحن احتیاط آمیز و آرامی درپیش گرفت و از سخنانی که ممکن است باعث افزایش تنش شود، دوری جست.
یک تحلیلگر برجسته سوری در بررسیهایی که از بیانیه مشترک رؤسای جمهوری دو کشور به عمل آورد، این ارزیابی را مورد تأیید قرار داد.
«ابراهیم حمیدی» در این تحلیل در روزنامه «الحیاة» ـ چاپ لندن ـ نوشت: مطالعه دقیق این بیانیه پایانی میتواند بیانگر ماهیت روابط بین رژیم بنیادگرای مذهبی ایران و حکومت سکولار (بعثی) سوریه باشد، که تنها منافع مادی آنها را به یکدیگر پیوند می دهد.
حمیدی نوشت: گرچه تصور بر این است که تصمیمات سوریه در تهران گرفته می شود، ولی پیامد دیدار احمدی نژاد نشان داد که نوعی تقابل بین دو کشور وجود دارد. به عنوان مثال، حکومت ایران به فشار دولت سوریه تسلیم شد و موافقت کرد که در بیانیه مشترک پایانی، از حق سوریه برای بازگشت به خطوط مرزی پیش از 4 ژوئن 1967 با اسرائیل سخن گفته شود (که مفهوم آن بازگرداندن بلندیهای جولان از جانب اسرائیل به سوریه، در مقابل برقراری صلح کامل بین دو کشور است) و مدعی شد: این نخستین بار است که حکومت ایران چنین خواسته سوریه را در یک سند مشترک می پذیرد.
حمیدی افزود: برخی دیپلماتهای غربی در دمشق می پرسند، آیا این امر نشان آن است که حکومت ایران موجودیت اسرائیل را به رسمیت میشناسد؟
سوریه از پیامد برگزاری دادگاه بینالمللی در مورد آمران و عاملان قتل «رفیق الحریری» بسیار نگران است و بیم دارد که انزوای سیاسی آن کشور را در صحنه جهانی عمیقتر کند. سوریه همچنین از احتمال حمله نظامی اسرائیل نگرانی دارد و از این رو چند بار به اسرائیل علامت داده که در پشت فعالیتهای کنونی ارتش سوریه مقاصد تهاجمی پنهان نشده است. به نوشته روزنامه «هاآرتص»، اگر تهدیدهای ایالات متحده علیه سوریه ادامه یابد، آن کشور را بیش و بیشتر به آغوش حکومت ایران سوق خواهد داد و لحظهای خواهد رسید که سوریه کاملا در دام حکومت ایران خواهد افتاد، بی آنکه کشورهای غربی امکان داشته باشند آن را نجات دهند.
برخی تحلیلگران در اورشلیم بر این باورند که بلافاصله پس از آن که ایالات متحده از ادامه سیاست منزوی سازی سوریه دست بردارد، احتمال زیاد می رود دولت دمشق تغییر سیاست داده و از ایران دور شود. این تحلیلگران همچنین میگویند که دولت آمریکا در حال حاضر با اپوزیسیون سوری در تماس است که اخوان المسلمین بخشی از آن میباشند و این اپوزیسیون در صورتی که قدرت را در سوریه به دست گیرد، گزینه بهتری از رژیم کنونی نخواهد بود.
«هاآرتص» در ارزیابی جداگانهای نیز نوشت: گرچه «ایهود اولمرت» در سخنان هفتههای اخیر خود چند بار به سوریه پیام داده که اسرائیل قصد حمله به آن کشور را ندارد، ولی نگرانی و سوءظن دولت دمشق برطرف نشده که اطمینان دارد اسرائیل دارای هدفهای تهاجمی میباشد.
تحلیلهای این روزنامه اسرائیلی در حالی مطرح می شود که بلافاصله پس از سفر سه هفته قبل رئیسجمهور ایران به دمشق، روزنامه «اورشلیم پست» با نسبت دادن موارد عجیبی چون برنامه سلاحهای شیمیایی و اتمی! به سوریه نوشته بود: ایران با تامین سرمایه برای جنگندهها، تانکها و موشکهای زمین به دریای سوریه، به برنامه تحقیقاتی سلاحهای شیمیایی و اتمی! سوریه کمک خواهد کرد، جدای از همکاریهای اقتصادی، فرهنگی و علمی، ایران به خرید سلاحهای روسی و کره شمالی از طرف سوریه کمک خواهد کرد و 1 میلیارد دلار را هم برای خرید 400 تانک پیشرفته T-72 روسی و 18 فروند هواپیمای میگ-31 روسی و 8 فروند هلیکوپتر M-8 پرداخت میکند.علاوه بر این، ایران به سوریه برای ساخت کارخانه موشکهای میان برد کمک کرده و با تانکهای ایرانی و پرسنل مورد نیاز به سوریه کمک خواهد کرد. نیروی دریایی سوریه هم قرار است با موشکهای C-801 و C-802 چینی که در حال حاضر در ایران تولید میشوند، تجهیز شود.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
در حالی که یافتههای سرویسهای امنیتی مستقر در عراق از جمله سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) نشان میدهد که بخش عمده ناامنیها و فعالیتهای تروریستی عراق با بودجه سعودی و توسط عوامل اجیرشده توسط شاهزادگان این کشور انجام میشود، «الدولیمی»، یکی از عوامل شناختهشده دربار سعودی در عراق در اظهاراتی گستاخانه، ایران را متهم به ایجاد ناامنی در عراق و تلاش برای احیای دوباره امپراتوری صفوی نمود.
«عدنان الدولیمی»، رهبر فراکسیون اقلیت سنیهای عراق در مجلس این کشور، به همراه همپیمانان خود اعلامیهای صادر نموده است که در آن میگوید، پارسیان و صفویهها میخواهند که کشورهای عرب منطقه را مرعوب ساخته و به فتح این کشورها اقدام نمایند.
الدیلمی مدعی است، آنها جنگ را از بغداد شروع نموده و قصد دارند آن را به تمامی نقاط کشورهای عرب بکشانند.
او همچنین میگوید که کشورها و پادشاهان عرب و همچنین کلیه متحدان باید در مقابل این قدرت که قصد تسخیر خاورمیانه را دارد، بایستند.
مقامات آمریکایی طی چند روز گذشته تمامی درگیریها در مناطق شیعهنشین که به کشته و مجروح شدن بیش از بیست تن از نیروهای آمریکایی منجر شد را به ایران نسبت میدهند.
نوشته شده توسط : علی
سرانجام پس از ماهها بحث طرح تغییر وزیری هامانه، روز گذشته، رئیسجمهور با انتصاب سرپرست برای وزارت نفت، هامانه را از وزارت عزل کرد.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، وزیری هامانه، پس از عدم رأی اعتماد به سعیدلو، تسلطی و محصولی توسط مجلس در آذر ماه سال 84، چهار ماه پس از دیگر وزرا، کار خود را آغاز کرد و از همان آغاز که هامانه به عنوان چهارمین پیشنهاد احمدینژاد برای وزارت نفت، موفق به کسب رأی اعتماد از مجلس هفتم شد، بحث ناهمخوانی دیدگاههای اجرایی وی با کابینه نهم به ویژه از سوی رسانههای نزدیک به دولت مطرح شد و در این مدت، همواره شایعه تغییر وی از سوی منابع نزدیک به دولت مطرح میشد.
اما اکنون که پس از گذشت حدود یک سال و نیم از وزارت هامانه، سرانجام برکنار شد، گمانههای گوناگونی درباره علت برکناری وی مطرح شده است.
در این باره، برخی همچنان بر این باورند که ناهمخوانی هامانه با کابینه نهم، علت تغییر وی پس از پذیرفتن تحمیلی او در مقطع رأی اعتماد است، به ویژه که وزیری یکی از معاونان زنگنه، وزیر پیشین نفت بوده که رئیسجمهور به عملکرد وی انتقادات بسیاری داشت و حتی یکی از برنامههای دولتش را کنار زدن مافیای نفتی عنوان میکرد؛ امری که وزیری هامانه وجود آن را انکار میکرد.
در عین حال، گروهی از محافل نزدیک به دولت، بر این باورند که علت عزل هامانه، ناکارآمدی وی پس از یک سال و نیم مدیریت بر وزارت نفت بوده است. این گروه، ضعف در اجرای تبصره 13، سهمیهبندی بنزین و تأسیس و بهینهسازی پالایشگاهی برای تولید بنزین و کندی فعالیتها که به ویژه در عسلویه به او نسبت داده و به عنوان نقاط ضعف وی مطرح میکنند. این در حالی است که وزیری، انعقاد چندین قرارداد کلان نفتی در شرایط انعقاد دشوار بینالمللی را نیز در کارنامه خود دارد.
در پایان این گزارش آمده است: در عین حال، احتمال پنهان و مهم دیگر مطرح شده مخالفت وی با ارایه کامل درآمد نفتی کشور به دولت است. برخی بر این باورند که درآمدهای نفتی، به ویژه سهم وزارت نفت از صادرات و فروش نفت و گاز باید کاملا در اختیار دولت باشد، اما برخی دیگر از جمله هامانه، بر این باور بودند که درآمد وزارت نفت به کل کشور تعلق دارد و باید بنا بر قانون، درباره محل هزینهکرد آن تصمیمگیری شود، هرچند این روند زحماتی را برای دولت و وزارت نفت پدید آورد.
نوشته شده توسط : علی
تخلفات گسترده در گمرک فرودگاه امام خمینی(ره) سبب شده است تا مسئولان از صدور بارنامههای جدید خودداری کرده و بارها در فرودگاه انبار شود.
گزارشهای رسیده به خبرنگار «بازتاب» حاکی از آن است که در یک سال و نیم گذشته، بیش از پانصد پروانه و بارنامه جعلی، بدون نام و سفید صادر شده است.
هماکنون بیش از یک ماه است هیأتی از گمرک جمهوری اسلامی و دیگر دستگاههای مسئول در گمرک فرودگاه امام مستقر شده و به بررسی بارنامه و پروندههای محموله میپردازد و تاکنون موفق شده بیش از صد میلیارد تومان تخلف گمرکی کشف کند، اما هنوز بررسیها ادامه دارد و پیشبینی میشود حداکثر تا یک ماه دیگر طول بکشد.
گفته میشود نیروهای امنیتی نیز یکی از متخلفان را که پس از کشف ابتدایی تخلفات، قصد فرار داشته، دستگیر کردهاند.
همچنین به خاطر بررسیهای گمرکی و رسیدگی به پروندهها و کشف تخلفات باند گمرک فرودگاه امام خمینی(ره) اکنون امکان صدور بارنامه برای محمولهها و بارها وجود ندارد و شرکتهای هواپیمایی نیز از پذیرش بار به مقصد فرودگاه امام خودداری میکنند.
البته این بررسیها مشکلاتی را نیز برای صاحبان کالاهای انبارشده در فرودگاه پدید آورده و سبب سرگردانی آنان شده و آنها تقاضا کردهاند با سرعت بررسی گروه مذکور، توقف فعالیتهای تجاری آنان پایان یابد و به کالاهای رسیده آسیب چندانی وارد نشود.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
روز دوشنبه، مقامات آمریکایی و کانادایی اعلام کردند: تعداد مأموریتهای بمبافکنهای روسی در نزدیکی مرز آمریکا که میخواهند تواناییهای موشکهای دوربرد خود را به نمایش گذارند، به شدت افزایش یافته است.به گزارش سرویس بینالملل «بازتاب» به نقل از رویترز، ژنرال «آندره دوپویی»، از اعضای کانادایی پیمان دفاع هوایی آمریکای شمالی (نوراد) گفت: دو هفته پیش، در نزدیکی آلاسکا، هواپیماهای روسی حامل موشکهای کروز به مانور هوایی پرداختند؛ این پیمان بین کشورهای آمریکا و کانادا با محوریت حفاظت از حریم هوایی دو کشور تأسیس شده است.
این در حالی است که هفته گذشته، هواپیماهای روسی در نزدیکی «گوام»، پایگاه و مستعمره آمریکا در اقیانوس آرام دیده شدند.
برخی از کارشناسان و مقامات نظامی، بر این باورند که روسیه برای نشان دادن قدرت نظامی خود به آمریکا و نمایش تواناییهای نظامیاش و نیز ابراز نگرانی از طرح سپر دفاع موشکی آمریکا در اروپای شرقی، این کار ر ا انجام داده است.
ژنرال «ژن رنوارت»، فرمانده پیمان نوراد گفته است: «ماه گذشته، روسها دستکم نسبت به گذشته، تعداد بسیار بیشتری از بمبافکنهای خود را به پرواز درآورده و دایره عملیاتی خود را نیز نسبت به گذشته افزایش دادند و این در حالی است که ما دو گروه آنها را در آبهای بینالمللی در نزدیکی آلاسکا شناسایی کردهایم.»
روابط واشنگتن و مسکو از زمان اعلام اینکه آمریکا میخواهد در شرق اروپا ـ که زمانی متحد شوروی بود ـ یک سپر موشکی ایجاد کند، تیره شد و مسکو نیز به دنبال آن از طرحهای نظامی ویژه خود خبر داد.
همچنین در جولای گذشته، پوتین به مقامات ارشد امنیتی و نظامی خود گفته بود: با توجه به تهدیدهای اخیر، از جمله طرحهای نظامی آمریکا در اروپا، کشورشان نیاز به هشیاری نیروهای نظامی و اطلاعاتی دارد.
فرمانده نیروی دریایی روسیه هم اعلام کرده بود، کشورش میخواهد که دایما ناوگان قدرتمندی را در دریای مدیترانه، مستقر کند.
رویترز در پایان گزارش خود با ادعای این که رگههایی از تمایلات جاهطلبانه شوروی در اقدامات اخیر روسیه دیده میشود، نوشت، حرکتهای اخیر روسیه، یادآور مانورهایی بود که در زمان جنگ سرد هم بسیار رواج داشت.
نوشته شده توسط : علی