: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
اورشلیم پست به نقل از مقامات گمرک سوییس مدعی شد که دو تن تجهیزات مکانیکی که مقصدش یک نیروگاه هستهیی ایرانی بوده را ضبط کردهاند.
به گزارش ایسنا، خبرگزاری یونایتدپرس با اشاره به این مطلب افزود که این تجهیزات که ارزش آنها بالغ بر 700 هزار دلار است با یک شرکت سوییسی مرتبط است.
این گزارش پس از بازدید بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی از راکتور تحقیقاتی آب سنگین اراک مطرح شده است. این بازدید اولین بازدید آژانس پس از ماه آوریل از این تاسیسات بوده است.
این بازرسان اعلام کردند که دسترسی به این سایت بخشی ضروری در بازنگری فعالیتهای هستهیی است.
نوشته شده توسط : علی
نیروهای مسلح ترکیه 23 افسر را بدلیل فعالیتهای اسلامی یا بینظمی اخراج کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، این اخراجها در جریان نشست سالانه شورای عالی ارتش که به ریاست "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر برگزار میشود صورت گرفت و در این نشست اسامی رؤسای نیروی دریایی و هوایی اعلام شد.
به نوشته پایگاه اطلاعرسانی ستاد کل نیروهای مسلح ترکیه، این 23 افسر بدلیل فعالیتهای مرتجعانهای اخراج شدهاند که این فعالیتها برای شأن و نظم نیروهای مسلح ترکیه زیانآور است.
ارتش ترکیه که خود را حافظ ماهیت سکولار کشور میداند و در دورههای مختلف دولت را در اختیار داشته است، چندین افسر مظنون به مبارزات اسلامی را در دهههای اخیر اخراج کرده است.
این در حالی است که حزب عدالت و توسعه به رهبری اردوغان، گرایش اسلامی دارد.
ارتش ترکیه در ابتدای سال 2007 تهدید به دخالت در انتخابات برای انتخاب رئیسجمهور جدید کرده بود.
نخستوزیر و "وجدی گونل" وزیر دفاع درباره پاکسازیهای سالانه ابراز نظرهایی داشتهاند که قابل اعتراض نیستند اما همیشه انجام شدهاند.
همچنین ستاد نیروهای مسلح، دریابان "متین آتاک" 61ساله را به جانشینی دریابان "ینر کاران اوغلو" به عنوان رئیس نیروی دریایی و ژنرال "آیدوغان بابااوغلو" را بهعنوان فرمانده جدید نیروی هوایی معرفی کرد.
نوشته شده توسط : علی
عضو کمیته انتقالی گفت: ادامه همکاری قلعه نویی با تیم ملی مورد تایید کمیته انتقالی نیست و این کمیته تصمیمی برای تمدید قرارداد ایشان ندارد.
دکترمهدی خبیری عضو کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگارمهر افزود: کمیته انتقالی هیچ نظری بر روی ادامه حضورقلعه نویی درتیم ملی ندارد و عملکرد ایشان درمسابقات جام ملتهای آسیا به هیچ وجه رضایت بخش نیست.
خبیری درخصوص تمدید قرارداد یکساله قلعه نویی با تیم ملی قبل از جام ملتهای آسیا اظهار داشت : کمیته انتقالی در جریان تمدید این قرارداد نبوده و با توجه به اینکه مسئولیت فدراسیون تا قبل از برگزاری انتخابات برعهده کمیته انتقالی قراردارد این قرارداد نمی تواند وجهه قانونی داشته باشد.
عضو کمیته انتقالی اظهار داشت: این کمیته درجلسه فردا بطور ویژه برای روشن شدن وضعیت سرمربی فعلی تیم ملی به بحث و تصمیم گیری خواهد پرداخت ولی آنچه مسلم است این کمیته همکاری قلعه نویی با تیم ملی را خاتمه یافته می داند.
وی در خصوص تعیین سرمربی جدید برای تیم ملی اظهار داشت : این تصمیم به استراتژی فدراسیون آینده بستگی دارد ولی تا زمان برگزاری مجمع عمومی هرگونه تصمیم گیری در این زمینه به کمیته انتقالی بستگی دارد.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
فرامرز فرازمند به موضعگیری وزیر ارشاد نسبت به غیر قابل نمایش بودن فیلم سنتوری اعتراض کرد و گفت بهتر است همه شوراها تعطیل شود تا وزیر خودش تصمیم بگیرد.
تهیه کننده فیلم سینمایی سنتوری در گفت و گو با خبرنگار مهر درباره اعلام موضع رسمی وزارت ارشاد درباره توقیف این فیلم افزود: "زمانی که وزیر به شکل مستقیم درباره فیلمی تصمیم می گیرد، بهتر است همه شوراها و معاونت و .. را تعطیل کنند و خودشان به تنهایی نظر دهند."
وی خاطر نشان ساخت: "من واقعا از ابراز نظر وزیر ارشاد درباره "سنتوری" تعجب می کنم، واقعا چطور ممکن است فیلمی چهار ماه در اختیار نظارت و ارزشیابی باشد، حدود 16 بار در جشنواره رسمی دولت اکران شود و پس از آن پروانه نمایش بگیرد، اما سه روز مانده به آغاز اکران اعلام کنند فیلم مطابق با فیلمنامه نیست. من می خواهم بدانم در این مدت چرا هیچ ابراز نظری صورت نگرفته است."
فرازمند "سنتوری" را فیلم سالمی دانست که می تواند به رونق سینما کمک کند.
او در پایان گفت: "فیلم مهرجویی می توانست به اقتصاد سینمای ایران کمک کند، فیلمی موثر در ترویج فرهنگ مبارزه با مواد مخدر که حالا به دلایل واهی از اکران آن جلوگیری شده است."
نوشته شده توسط : علی
رئیس مرکز اطلاعات کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی از آغاز فعالیت گشتهای نامحسوس پلیس راهور در محدوده شهری خبر داد و گفت: این گشتها از فردا کار خود را در کلیه محدوهای شهری آغاز میکنند.
سرهنگ قربانعلی علیمردانی در گفتوگو با فارس افزود: از فردا گشتهای کنترل نامحسوس ترافیک علاوه بر پوشش بزرگراهها در کلیه مناطق شهری نیز حضور یافته و با متخلفان برخورد میکنند.
وی ادامه داد: فعالیت این گشتها با خودروهای سمند، پژو 405 و پژو 206 است که در شهرهای تهران و کرج و کلیه کلانشهرها با هرگونه تخلفات رانندگی برخورد خواهند کرد.
سرهنگ علیمردانی گفت: فعالیت گشتهای نامحسوس شهری علاوه بر گشتهای پلیس بزرگراه است و این واحدها با کلیه تخلفات رانندگی برخورد کرده و ضمن اعمال قانون تعدادی از خودروهای متخلف را به پارکینگ منتقل میکنند.
نوشته شده توسط : علی
پیش از این نیز تعدادی از نمایندگان مجلس خواستار بازدید از بند 209 زندان اوین شده بودند که هنوز پاسخی در این زمینه دریافت نشده است. علاوه بر این تعدادی از نمایندگان مجلس قصد دارند با استفاده از ابزارهای قانونی خود از جمله دادن تذکرات مکتوب به دستگاههای مسوول در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.
موضوع بازداشت دانشجویان همچنین در کمیسیون امنیت ملی نیز مطرح شده و این کمیسیون پیگیر این موضوع شده است. علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره نتایج بررسی کمیسیون درباره بازداشت دانشجویان امیرکبیر گفت: این موضوع در کمیسیون امنیت ملی بحث و پیگیری شد که نتایج آن تا یک هفته دیگر اعلام میشود.
اکبر اعلمی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز به تصمیم این کمیسیون برای پیگیری این موضوع اشاره کرده و به جلسهای که با حضور او و دیگر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از جمله قدرت علیخانی، محمدنبی رودکی، محمد آشوری، طلایینیک و محمود محمدی با حضور خانواده دانشجویان بازداشتشده، عبدالفتاح سلطانی وکیل آنان و دو نفر از دانشجویان که با وثیقه آزاد شدهاند، اشاره کرده و میگوید: در این جلسه متاسفانه مطالب متاثرکنندهای مطرح شد که مسوولیت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی را جهت رسیدگی به وضعیت دانشجویان و شیوه برخورد با آنان دوچندان کرده است.
نماینده تبریز افزود: نمایندگان شرکتکننده در این جلسه متفقالقول بودند که این موضوع مورد رسیدگی قرار گیرد و همه آنها بر این نکته تاکید داشتند که از بند 209 زندان اوین بازدید به عمل آید.
وی گفت: قرار است چکیده مطالب مطرح شده در این جلسه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مطرح شود و تصمیم مقتضی در ارتباط با گزارشهایی که در ارتباط با بند 209 زندان اوین و نحوه برخورد با دانشجویان بازداشتشده میرسد، گرفته شود و هر چه سریعتر هیاتی از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از این بند بازدید و گزارش آن را به کمیسیون اعلام کند.
اعلمی به درخواست تعدادی از نمایندگان مجلس برای بازدید بند 209 زندان اوین اشاره میکند و میگوید: متاسفانه تاکنون به این درخواست توجهی نشده است و آنچه که مسلم است چنانچه نسبت به بند 209 زندان اوین و مناسبات حاکم بر آن نظارتی صورت نگیرد، هر آینه ممکن است اتفاقات ناگوار و غیرقانونی در این بند به وقوع بپیوندد که نتیجه آن به نفع کشور و نظام نیست.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی میافزاید: حاصل عدم نظارت بر هر یک از نهادها و دستگاههایی که در کشور فعالیت دارند خصوصا دستگاههایی که با حقوق اساسی و شهروندی مردم ارتباط تنگاتنگ دارند میتواند نتایج زیانباری را به همراه داشته باشد.
اعلمی میافزاید: فراموش نکنیم که وقوع قتلهای زنجیرهای نتیجه عدم نظارت مجلس بر فرآیند عملکرد برخی از دستگاهها از جمله وزارت اطلاعات بود.
چندی پیش تعدادی از نمایندگان در نامهای به رئیس قوه قضاییه از او خواستند با درخواست آنها مبنی بر بازدید از بند 209 زندان اولین موافقت کند.
محمدرضا تابش، دبیرکل فراکسیون اقلیت مجلس پیش از این گفته بود: فراکسیون اقلیت درخواست خود را از طریق حجتالاسلام فتحعلیزاده، نماینده آیتا... شاهرودی در مجلس برای ایشان ارسال کرده است. اما پس از گذشت بیش از یک ماه از ارسال این نامه هنوز نتیجه این نامه در ابهام قرار دارد.
عبدالفتاح سلطانی، وکیلمدافع برخی از این دانشجویان بازداشتشده امیرکبیر نیز درباره دیدار جمعی از خانوادههای دانشجویان دانشگاه امیرکبیر، اعضای شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت (طیف علامه) و برخی دانشجویان آزادشده، با اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: در این دیدار که هفت نفر از اعضای کمیسیون امنیت مجلس حضور داشتهاند، مشکلات و مسائلی که برای برخی از دانشجویان بازداشتشده به وجود آمده بود و همچنین نحوه برخورد با خانواده آنها مطرح شد.
وی با تقدیر از اعضای کمیسیون امنیت ملی برای حضور در این دیدار آن را مثبت ارزیابی کرد و افزود: اعضای کمیسیون قول مساعد دادند که به این موضوع رسیدگی کنند و اقدامات قانونی لازم را جهت شناسایی و تذکر به متخلفان انجام دهند.
نوشته شده توسط : علی
در تذکر 31 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به اسامی قمی از پاکدشت، تابش از اردکان، جبارزاده و اعلمی از تبریز، محمدی از پاوه، مظفری از نیشابور، اسماعیلزاده از فلاورجان، امیری از زرند، اللهیاری و امینی از کرمانشاه، وزیری از کهنوج، صدیقی از بناب، فروزش از زاهدان، گرامیمقدم از بجنورد، پیرمؤذن از اردبیل، محسنی از نوشهر و چالوس، نصیری از گرمی، علیخانی از بویین زهرا و آوج، صادقزاده و مؤدبپور از رشت، سجادیان از خواف، صادق دقیقی از آستانه اشرفیه، شجاعپوریان از بهبهان، مشیری از بندرعباس، حقشناس از بندرانزلی، علیخانی از قزوین، شهبازخانی از ملایر، نوروززاده از اسفراین و خانمها مروتی و جلودارزاده از خلخال و کوثر و تهران به دکتر محمود احمدینژاد رییسجمهور آمده است: «تشکیل کمیته ویژه برای بررسی وضعیت دانشجویان بازداشت شده دانشگاه امیرکبیر و اعضای سازمان ادوار تحکیم وحدت ضرورت دارد.
نوشته شده توسط : علی