انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه کاشان قصد داشت تا در برنامه مناظره ای با حضور آقایان دکتر سید مصطفی تاج زاده عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت و حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان، موضوعات جاری کشور و عملکرد دولتهای اصلاحات و دولت نهم را به بررسی و تحلیل بگذارد.

سید مصطفی تاج زاده عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت پس از قبول دعوت اعلام کرد که علی رغم فشار کاری با توجه به مباحث جاری پیرامون انتخابات مجلس هشتم، هر تاریخ و زمانی را که شریعتمداری قبول کند و وقت دارد، مورد قبول وی است و حتما می آید.

در ابتدای امر وظیفه دعوت از آقای شریعتمداری بر عهده بسیج دانشجویی بود که به دلایلی از ادامه همکاری منصرف شد.

انجمن اسلامی بر آن شد تا با دعوت مستقیم از آقای شریعتمداری این برنامه را برگزار نماید که متاسفانه آقای شریعتمداری بعد از حدود 3 ماه از ارسال نامه دعوت و پس از تماسهای تلفنی مکرر، در آخرین تماس تلفنی که اعضای انجمن اسلامی از وی خواستند که هر زمانی را که تا پایان سال ایشان وقت برای این جلسه دارد مناظره در همان روز برگزار می شود، اعلام نمودند که به دلیل فعالیتهای رسانه ای و اطلاع رسانی در روزنامه کیهان هیچ وقتی برای این برنامه ندارند و حضور در مناظره با تاج زاده را منتفی خواندند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


مسئله اصلی اصلاح طلبان دغدغه مردم است

یکشنبه 86 دی 23 ساعت 12:50 صبح

معاون آفریقا و عربی وزیر امور خارجه دولت اصلاحات و کاندیدای انتخابات مجلس هشتم خدمت به کشور،نظام جمهوری اسلامی و حرکت در جهت اهداف انقلاب را انگیزه ی اصلی برای کاندیدای مجلس هشتم خواند

محمد صدر گفت:با توجه به تجربیاتی که در امر سیاست خارجی دارم و مشکلات عدیده ای را که در سیاست خارجی آقای احمدی نژاد میبینم گمان میکنم چنانچه به مجس وارد شوم با توجه به وظایفی که یک نماینده بر عهده دارد از جمله توجه به سیاست خارجی کشور؛ برای حفظ عزت جمهوری اسلامی تلاش خواهم کرد.

صدر همچنین ائتلاف اصلاح طلبان را خوب ارزیابی کرد و گفت:با توجه به اوضاع کلی کشور و احساس مسوولیتی که اصلاح طلبان در خود احساس می کنند به این نتیجه رسیدند که باید در صحنه فعال باشند و در ابعاد مختلف سیاسی؛اقتصادی؛سیاست خارجی؛اجتماعی و فرهنگی گام بردارند .

وی دباره ی شعار اصلاح طلبان برای انتخابات گفت:مهم این است که مسئله اصلی اصلاح طلبان دغدغه مردم است؛چه در بعد اقتصادی و رفع مشکلات معیشتی مردم و چه در بعد سیاست خارجی ؛ رفع تهدیها چرا که به نظرمن ایران می تواند موقعیت بهتری در جوامع بین المللی داشته باشد.

صدر با بیان اینکه سلامت انتخابات مشروعیت نظام جمهوری اسلامی ایران را بالا ببرد گفت:بررسی قانونی صلاحیت ها و نیز برگزاری یک انتخابات سالم می تواند پایگاه جمهوری اسلامی ایران را قوی کند ؛در عین حال برگزاری انتخابات پر شور به نفع همگان است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


نبرد جدید مایکروسافت و گوگل!

یکشنبه 86 دی 23 ساعت 12:47 صبح

در حقیقت پس از مبارزات اخیری که مایکروسافت در خصوص شبکه های اجتماعی و سیستمهای تبلیغات آنلاین با موتورهای جستجوی یاهو و به خصوص گوگل آغاز کرده است، قصد دارد با خرید این شرکت نروژی مبارزه جدیدی را در ماههای آینده با گوگل شروع کند.مایکروسافت اعلام کرد که با هدف ایجاد موتورهای جستجوی شرکتی و رقابت با گوگل تصمیم گرفته است یک شرکت کوچک نروژی را به قمیتی معادل 42 درصد از ارزش اصلی آن خریداری کند.

بزرگترین شرکت نرم افزاری دنیا اعلام کرد که در بورس "اسلو" متقاضی خرید شرکت کوچک نروژی " Fast" به قیمت 2/1 میلیارد دلار است. این رقم بیش از 42 درصد از ارزش واقعی این شرکت در بازار است.

در حقیقت پس از مبارزات اخیری که مایکروسافت در خصوص شبکه های اجتماعی و سیستمهای تبلیغات آنلاین با موتورهای جستجوی یاهو و به خصوص گوگل آغاز کرده است، قصد دارد با خرید این شرکت نروژی مبارزه جدیدی را در ماههای آینده با گوگل شروع کند.

در این میدان نبرد جدید، مایکروسافت تصمیم گرفته است توجه خود را روی جستجوی آنلاین در مقیاس شرکتی معطوف کند.

این سیستم جستجو به شرکتها این امکان را می دهد که اطلاعات مورد نیاز خود را از میان پایگاههای اطلاعاتی مختلف، اسناد و پرونده های سازماندهی نشده و اطلاعات آرشیوی بر پایه استانداردهای مختلف موجود در شبکه جستجو کنند.

با خرید شرکت "فست"، مایکروسافت با وجود خودداری از ورود به سیستمهای "منابع آزاد" (open source) که تحولی در اینترنت ایجاد کرده اند، همچنان به عنوان اولین تولید کننده نرم افزار دنیا باقی خواهد ماند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


درآمد دولت از جرایم رانندگی

یکشنبه 86 دی 23 ساعت 12:47 صبح

دولت در لایحه پیشنهادی بودجه سال ? ???کل کشور پیش‌بینی کرده است که ? ??تریلیون و ? ????میلیارد ریال از محل جرایم رانندگی، درآمد کسب کند.

طبق لایحه پیشنهادی بودجه سال ? ???کل کشور، پیش‌بینی شده که درآمدهای حاصل از جرائم و خسارت به طور کلی ??? تریلیون و ? ????میلیارد و ? ????میلیون ریال باشد که بیش از ? ??تریلیون ریال آن به جرائم رانندگی اختصاص دارد.

در این لایحه، درآمدهای حاصل از مبارزه با مواد مخدر ? ????میلیارد ریال، درآمدهای حاصل از جرائم و مجازات قانون کار ? ???میلیارد ریال و درآمدهای حاصل از جرائم و خسارات زیست محیطی ? ???میلیارد ریال پیش‌بینی شده است.

همچنین درآمدهای حاصل از جرائم و فروش صیدآلات، ادوات و مواد بازداشتی ? ???میلیارد ریال، درآمدهای حاصل از جرائم قاچاق اموال و خسارات فرهنگی ? ????میلیون ریال، درآمدهای حاصل از تخلفات بهداشتی ? ????میلیون ریال و درآمد حاصل از جرائم و مجازات ورود و اقامت غیرمجاز ? ???میلیارد ریال برآورد شده است.

طبق این لایحه، درآمد حاصل از جرائم انصراف تحصیلی ? ????میلیارد ریال، درآمد حاصل از جرائم و خسارات ناشی از اجرای قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها ? ???میلیارد ریال و درآمد حاصل از سایر جرائم و خسارات ? ????میلیارد و ? ????میلیون ریال تخمین زده شده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


کجاست غیرت فرماندهان دوران جنگ؟

شنبه 86 دی 22 ساعت 12:4 صبح
نشست اعتراضی نسبت به واگذاری بخش هایی از خاک کشورمان ، با ارزیابی مسائل پیش آمده در مورد رژیم حقوقی دریای خزر، سهم ایران از آن و سخنان وزیر خارجه در این مورد و همجنین سخنان جلال طالبانی در مورد قرار داد الجزایر، با سخنرانی «عبدالله رمضان‌زاده» قائم‌مقام دبیرکل جبهه مشارکت، «الهه کولایی» عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت و «مراد ویسی» کارشناس مسائل منطقه برگزار شد.

رمضان زاده در این نشست که از سوی شاخه جوانان منطقه تهران جبهه مشارکت برگزارشد، با استقبال از پیشنهاد جمعی از کارشناسان و فعالان سیاسی که گفته بودند دولت احمدی نژاد مذاکرات خود در مورد خزر را به تعویق بیاندازد، گفت: این دولت هرجا با طرف خارجی وارد مذاکره شده، امتیاز داده است. بنابراین بهتر است که وارد هیچ مذاکره ای نشود و خارجی ها نیز بدانند اگر از این دولت امتیازی بگیرند، از نظر ما قابل قبول نیست و ملت ایران این امتیازاتی را که دولت نهم از روی ضعف و وادادگی داده است را نخواهد پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه طی دو سال اخیر سیاستهای خاصی از طرف دولت نهم عرضه شده است این سیاست را «سیاست ماجراجویانه» نامید ودر تشریح این نوع رفتار گفت: در بازیهای ماجراجویانه معمولاً عقل و منطق کمتر کاربرد دارد و قاعدتاً کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و فرد ماجراجو در مقابل آدم زورگو اگر چه پرخاش می کند، اما به راحتی کوتاه می آید.

رمضان زاده افزود: معمولاً سیاستمداران و دولتمدارانی که از پشتیبانی مردمی خوبی برخوردار هستند درداخل و با مردم کشورشان نرمتر و در مواجه با خارجی از موضع مستحکمتری برخورد می‌کنند و بالعکس دولتمدارانی که از پشتوانه داخلی کمتری برخوردارند، ممکن است برای خوراک داخلی و جذب پشتیبانی‌های احتمالی درداخل شعارهای تندی بدهند اما در مقابل در برابر نیروی قدرتمند خارجی معمولاً با نرمش برخورد می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به سفر آقای خاتمی به عشق‌آباد و شرکت در اجلاس سران خزر گفت:در سال 81 در حالی که ایران «محور شرارت» نامیده شده بود و دولت ایران سعی می‌کرد از زیر این فشار خارج شود، جلسه سران کشورهای حاشیه خزر در عشق آباد برگزار شد. آقای خاتمی برای سفر به فرودگاه رفتند و آماده حرکت به عشق‌آباد بودند که خبر رسید در سالن همایش با نشست نقشه‌ای رسم شده است که در آن سهم ایران از خزر 3/11درصد نشان داده شده است. ایشان از فرودگاه برگشتند و گفتند تا این تابلو کنده نشود، به عشق‌آباد نخواهند رفت و بعد از اینکه این تابلو یا نقشه کنده شد، معاون وزیر خارجه در این اجلاس شرکت کردند. این نوع برخورد، مخصوص یک دولتی است که از پشتوانه مردمی برخوردار است.

رمضان زاده در ادامه به وضعیت فعلی ایران اشاره کردو افزود: این عملکرد دولتی بوده است که می‌گویند مرعوب است و حالا شما مقایسه کنید رفتار اصلاح طلبان مرعوب را با دولت فعلی. آقای احمدی‌نژاد در قطر در نشست سران شورایی شرکت می‌کنند که گذشته از آنکه اساساً برای مقابله و دشمنی با ایران تشکیل شده است در خود آن نشست نیز 7 رئیس جمهور عرب حاضر در نشست را یک طرف و آقای احمدی‌نژاد را در طرف دیگر سالن در شرایطی که درست زیر پرچم این شورا با نام مجعول خلیج است می‌نشانند و در پایان نیز بیانیه‌ای صادر می‌کنند که در آن تمامیت ارضی ایران مورد خدشه قرار می‌گیرد و رئیس جمهور ما نه فقط با سکوت از کنار آن می‌گذرد، بلکه این سفر را موفقیت‌آمیز می‌خواند.البته بجز در صدا و سیما و مطبوعات وابسته به دولت هیچ جای دیگری هیچ خبری از موفقیتهای سیاست خارجی ایران دیده نمی‌شود.

این استاد دانشگاه تهران در ادامه تصریح کرد: دولتی می‌تواند در حوزه سیاست خارجی موفق عمل کند که از پشتیبانی وسیع مردمی برخوردار باشد. دولتی در سیاست خارجی موفق است که آرایش متکی بر آراء اکثریت مردم در یک انتخابات آزاد، عادلانه و رقابتی باشد.

وی با اشاره به تهدیدات امنیتی و سیاست که ایران را در سالهای 75 و 76 بر ایران سایه انداخته بود و همینطور بازگشتن بسیاری از سفرای کشورهای بزرگ به کشورهایشان انتخابات 76 را مصداق این نوع انتخابات دانست و گفت: انتخابات خرداد 76 که با درایت مقام رهبری به انجام رسید و توانست بسیاری از تهدیدات امنیتی و سیاسی را از سر کشور دور کند و در حال حاضر اگر دولت احمدی‌نژاد اجازه بدهد با حضور مردم در صحنه انتخابات می‌شود، بسیاری از تهدیدات و فشارهای بین‌المللی بر ایران را که باعث شده به دیگر کشورهای خارجی بدین صورت امتیاز بدهیم را کاهش دهیم.

رمضان زاده در بخش دیگری از سخنرانی خود که در جمع جوانان منطقه تهران جبهه مشارکت ایراد می‌کرد، با تأکید بر شناخت و فهم روابط خارجی توسط دولتمردان و سیاستمداران گفت: فهم تحولات بین‌المللی برای هر سیاستمداری که وارد حوزه سیاست خارجی می‌شود، مسئله ای بسیار حیاتی است. شناخت زمینه کاری و اینکه یک دیپلمات با یک مقام سیاسی چه وقتی جدی رفتار کند و یا چه وقتی شوخی کند و یا کجا ایستادگی و مقاومت کند و کجا مذاکره، مسئله بسیار مهمی است.

وی با بیان اینکه این شناخت یا باید از تجربه بدست بیاید و یا توسط کار کارشناسی و استفاده از نخبگان این حوزه تحقق یابد، این دولت را از هر دو مؤلفه بی‌بهره دانست و گفت: اگر در این دوران نگاهی به وزارت خارجه داشته باشیم کارشناسان این وزارتخانه یا مشغول جدول حل کردن هستند و یا در گوشه‌ای ساکت نشسته‌اند و آن هم نشأت گرفته از نگاه این دولت به کارهای کارشناسی است که اساساً هیچ ارزشی برای کار کارشناسی قائل نیست.

سخنگوی دولت اصلاحات با تأکید بر این موضوع که «سیاست خارجی باید از اختلافات جناحی مصون بماند»، گفت:سیاست خارجی صحنه واماندگی و ماجراجویی نیست. سیاست خارجی محل دفاع از منافع ملی در همه ابعاد کشور است.

وی افزود:آقای احمدی نژاد بعنوان رئیس جمهور ایران در جایی می‌رود که تشکیل آن بخاطر مخالفت با ایران است ودر جایی می‌نشیند که بالای آن، آرم خلیج عربی نوشته شده است. وقتی اعتراض می‌کنیم، می‌گویند شما نمی‌فهمید و می‌گویند خلیج فارس «خلیج دوستی» است. بسیار خوب ما نمی‌فهمیم. حالا دیگر 40درصد از سهم آبی ایران را واگذار کرده‌اند، باز هم ما نمی‌فهمیم؟ اگر نخواهیم بگوییم به اینها مشکوک هستیم، باید بگوییم سیاست‌ورزی بلد نیستند.

این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران با اشاره به این موضوع که « 12 سال است که دردانشگاه تهران حوزه آسیای میانه و قفقاز را درس می دهد و با بسیاری ازدیپلماتها و کارشناسان این حوزه در ارتباط هستند»، گفت: با اطمینان می گویم از سال 1991 که روسیه تجزیه شد و بحث دریای خزر مطرح شد هیچ ایرانی چنین جسارتی را به خاک ایران نکرده بود و این بسیار خطرناک است که وزیر خارجه ایران چنین صحبتی را کرده باشد. من شخصاً امیدوارم این جمله توسط ایشان گفته نشده باشد؛ در غیر اینصورت بهترین کار این است که ایشان ضمن اظهار شرمساری در مقابل مردم ایران و شهدای هشت سال جنگ تحمیلی، برای جبران بخشی از خطای خود استعفا دهد و برای همیشه با دنیای سیاست خداحافظی کنند.

وی با انتقاد به عملکرد مجلس هفتم افزود: به جرات می توانم بگویم که اگر یک مجلس قدرتمند داشتیم و یا حداقل نمایندگانی داشتیم که 50درصد از مردم را نمایندگی می کردند و یا حداقل کمی مستقل تر بودند، آقای متکی با این جسارتی که به تمامیت ارضی ایران کرده است، حتی یک روز نمی توانست در قدرت باقی بماند. اما چه کنیم که بسیاری از راهیافتگان به این مجلس زیر 10درصد از آرای افرادواجد شرایط در محلهای انتخاباتی خود را آن هم در حالتهای غیر رقابتی و بدون رقیب کسب کرده اند و نمی توانند در مقابل دولت عکس العملی نشان بدهند.

قائم مقام دبیر کل جبهه مشارکت با ناامیدی از مجلسی که برخی راهیافتگان آن حتی زیر 5/2 درصد از آرای واجدین شرایط را کسب کرده اند، وادادگی را یکی از اصول این افراد خواند.

وی با اشاره به نامه فرماندهان سپاه به آقای خاتمی در دوران اصلاحات، گفت: همین جا گله‌ای می‌کنم از همسنگران سابق خود در ارتش و سپاه. فرماندهانی که بخاطر مطالب چند روزنامه در دوران اصلاحات نامه نوشتند و گفتند کاسه صبرشان لبریز شده است چرا در مقابل این سخنان سکوت کرده‌اند؟ یادآوری می‌کنم بسیاری از فرزندان این مرز و بوم به فرماندهی شما دوستان بخاطر چند متر از این خاک جان خود را فدا کرده‌اند. شما چرادر مقابل واگذاری این امتیازات به بیگانگان سکوت کرده‌اید؟ کجاست غیرت فرماندهان جنگ در برابر این وادادگی‌ها؟

رمضان زاده در بخش دیگری از سخنانشان با ناامیدی از مجلس و دولت اظهار داشت: اگر جامعه ایرانی در مقابل اظهارات تحقیر‌آمیز کشورهای منطقه پاسخ مناسبی می‌داد، شاید بسیاری از اتفاقات نمی‌افتاد.

وی افزود:وقتی آقای پوتین در نشست قزاقستان به رئیس جمهور ایران توهین می‌کند و حتی وی رانمی‌پذیرد و در تهران با تمام امتیازاتی که می‌گیرد، با تمسخر مردم ایران در مورد زمان افتتاح نیروگاه بوشهر می‌گوید من فقط در بچگی به مادرم قول می‌دادم و جامعه ایرانی سکوت می‌کند، او جرأت می‌کند در تهران و در حضور رئیس جمهور ایران قراردادهای 1921 و 1940 را رسماً ملغی نماید و البته باز هم نه از طرف جامعه و نه از طرف رئیس جمهوری اعتراض صورت نمی‌گیرد. وقتی رئیس جمهوری ایران در قطر زیر نام مجعول خلیج می‌نشیند و ما سکوت می‌کنیم، وقتی در همان نشست امارات ایران را متجاوز می‌خواند و ادعاهای خود را نسبت به جزایر ایرانی تکرار می‌کند و جامعه ایرانی سکوت می‌کند رئیس جمهور نیز در حالی که چند روز مانده به سفرش نزدیک به 10 نفر از غواصان ایرانی توسط امارات ربوده م یشوند به این کشور سفر می‌کند و باز هم اعتراضی صورت نمی‌گیرد. باید منتظر باشیم کسی که بر صندلی وزارت خارجه ایران تکیه داده است، جرات می‌کند بگوید هیچ وقت سهم ایران بیش از 3/11درصد نبوده است و باز جامعه‌ سکوت خود را نمی‌شکند. البته باید بگویم ایشان اگر این حرف را زده باشند که من جداً امیدوارم این چنین نباشد اگر نگویم ایرانی نیستند، قطعاً نمی‌توانند و نباید وزیر خارجه ایران باشند.

رمضان زاده در مورد دلایل انفعال جامعه ایران گفت:در این شرایط جامعه ایرانی منفعل است و گرفتار روزمرگی شده است. فشار اقتصادی در حال نابود کردن طبقات مختلف اجتماعی است. بخشی از جامعه احساس می‌کند مطرح شدن این مسائل برای منحرف کردن افکار عمومی است. بسیار معتقدند که دولت نهم خودش می‌خواهد مسئله‌سازی کند تا اذهان منحرف شود و ما نیز داریم به این موضوع‌ها دامن می‌زنیم. اما واقعیت این است که این مسئله به قدری مهم است که نمی‌شود با بی‌تفاوتی از کنار آن گذشت و البته تاکید می‌کنم در حالی که کشور شکوفاترین روزهای تاریخ درآمدهای مالی خود را می‌گذراند، مردم در حال گذراندن سخت‌ترین روزهای خود هستند و زندگی مردم ایران در معرض نابودی قرار گرفته است.

وی در پایان سخنانش در پاسخ به سئوالی که عدم حضور مردم در انتخابات و به تبع آن پیروزی احمدی‌نژاد را حاصل عملکرد دولت و مجلس اصلاحات می‌خواند با پذیرش برخی انتقادات به عملکرد دولت و مجلس اصلاحات گفت: آیا اگر در خانواده‌ای پدری بداخلاق باشد، اعضای خانواده مردی معتاد و از کارافتاده را جایگزین او می‌کنند؟ فرض کنیم دولت و مجلس اصلاحات هیچ خدمتی به ایران نکرده است، آیا این دلیل می شود که با رفتارهای سیاسی خود اجازه بدهیم کشور بدست دولتی ناکارآمدتر بیافتد؟

سخنگوی دولت اصلاحات در مورد وضعیت اقتصادی کشور در سال 1377 گفت: در حالی که کل درآمد ایران در سال 1377 سیزده تا چهارده میلیارد دلار بود و باید حدوداً 5 میلیارد دلار بدهی خارجی پرداخت می‌شد و حدود شش میلیارد دلار نیز بابت واردات کالاهای اساسی هزینه شده بود، باید با 3 تا 4 میلیارد دلار کشور اداره می‌شد. کار بجایی رسید که آقای حبیبی در جمع استانداران گفتند دولت دیگر توان پرداخت حقوق کارمندان خود را ندارد. با همه اینها با تدبیر و توجه به کار کارشناسی کشور اداره شد و کمترین هزینه‌ها به مردم تحمیل شد. این وضعیت را با وضعیت فعلی کشور مقایسه کنید. امروز در حالی که کشور در بالاترین سطح درآمدی خود در تاریخ روبروست، مردم در چه وضعیتی قرار گرفته‌اند و آقایان با این حد از درآمدها باز هم نمی‌توانند کشور را اداره کنند و هزینه‌های بسیاری را بر مردم تحمیل کرده‌اند. آیا کسانی که می‌گفتند وضع بدتر از این نخواهد شد و انتخابات را تحریم کردند، آیا می‌توانند به این سئوال پاسخ بدهند که آیا واقعاً وضع نسبت به دوران اصلاحات بدتر نشده است؟

رمضان زاده در پاسخ به این سئوال که «حدود اختیارات وزیر امور خارجه چیست و آیا اساساً تصمیم‌گیری در حوزه سیاست خارجی بر عهده وزیر و یا دولت است که از دولت انتقاد می شود؟»، گفت:در حوزه سیاست خارجی مطابق قانون اساسی ما تصمیم‌گیری‌هایی که منجر به صلح یا جنگ می‌شود در حوزه اختیارات رهبری است و ما اصلاح طلبان نیز اعلام کرده‌ایم به قانون اساسی التزام داریم و در این حوزه‌ها هیچ شبهه‌ای وجود ندارد. اما شما یقین بدانید نوع نگاه به کار کارشناسی و نوع رفتار مجریان در سیاست خارجی بسیار مهم و موثر است. اینکه سفیر ایران در یکی از کشورها بعد از بازدید از یک نمایشگاه نقاشی یا عکس در واکنش به عکس یک خانم اعتراض کتبی به وزارت خارجه آن کشور بدهد که شئونات اسلامی رعایت نمی‌شود، آیا ربطی به سیاستگذاری‌های رهبری دارد؟ اینکه وزیر خارجه بدین صورت از سهم ایران در خزر صحبت کند، سیاستگذاری رهبری است؟ ما در مورد خزر می‌دانیم نظر رهبری چیست. یا مثلاً اگر آقای احمدی‌نژاد در قطر زیر آرمی با نام مجعول «خلیج» می‌نشیند، مسئولیتش با مقام رهبری است؟ به نظر من این جفا به حق رهبری است. بطور حتم در بسیاری از این موارد رهبری دخالت نمی‌کنند و این تخلفات قطعاً گناه دولت است.

وی در پاسخ به سئوالی که از نوع تعامل اصلاح‌طلبان با گروههای تحریمی پرسیده بود، گفت: این دوستان در انتخابات ریاست جمهوری جلسات مربوط به آقای معین را برهم می‌زدند. مثلاً در اصفهان در حالی که جلسات آقای قالیباف، لاریجانی یا حتی احمدی نژاد به آرامی برگزار می‌شد مراسم آقای معین را در دانشگاه بر هم زدند و جلسه نیمه کاره قطعه شد و تا این حد فکر می‌کردند برای کشور ضرر داریم.

رمضان زاده افزود: ما اصلاح طلبان در چارچوب قانون کار می‌کنیم و فراتر از قانون عمل نمی‌کنیم و معتقد به روشهای قانونی، تدریجی، آرام و بدون تحمیل هزینه به مردم هستیم و البته از ما انتقاد می‌کنند که محافظه‌کاریم. بله من به صراحت می‌گویم: ما اصلاح طلبان در این بخش که نمی‌خواهیم هزینه‌ای به مردم تحمیل شود، محافظه‌کاریم.

کولایی: مساله ای که در حال حاضر در مورد دریای مازندران وجود دارد حاصل عدم ارتباط ایران با کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای است
بر اساس این گزارش، در این نشست الهه کولایی نیز گفت: به لحاظ ضرورت دفاع از حق حاکمیت ملی و منافع کشور لازم است دولتمردان نهم بر لزوم پایبندی به توافق های صورت گرفته تاکید کنند. هرچند این تصور در تصمیم گیرندگان کشور ما ایجاد شده که روسیه در تقابل با غرب است اما باید این واقعیت را پذیرفت که ساختار نظام بین الملل تحولی جدی یافته است و روسیه منافع مهمی در زمینه انرژی دارد که آن منافع تعیین کننده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ششم افزود:مقامات روسیه اعلام کرده اند که ارسال سوخت به نیروگاه بوشهر در چارچوب توافق های بین المللی بوده است. این سخنان خود نشان می دهد که هیچ امتیازی واگذار نشده که ما بخواهیم در برابر آن امتیازی بدهیم، هرچند ضرورت دارد که قراردادهای 1921 و 1940 در مورد خزر مورد توجه قرار گیرد و سیاست کشور در این مسیر حرکت کند.

عضو شورای مرکزی حزب مشارکت با انتقاد از اینکه «توهم تقابل روسیه با امریکا ایجاد شده است»، گفت؛ ضرورت دارد این واقعیت پذیرفته شود که روسیه مجدانه منافع خود را پیگیری می کند و تصور تقابل با امریکا و غرب یک تصور غیرواقع بینانه است و تاریخ همواره نشان داده است روسیه همیشه به تامین منافع خود اندیشیده است.حتی زمانی شیر نفت را نیز بر روی متحد استراتژیک خود یعنی روسیه سفید بست.

نماینده مجلس ششم با ارزیابی سفر پوتین به تهران اظهار داشت: اساساً بعد از انقلاب هیچ رهبری از شوروی و روسیه به ایران نیامده بود اما مساله مهم این است که روسیه از نزدیکی با ایران چه بهره ای را به دست آورده است. تصور من این است که دو کشور ضرورت دارد روابط نزدیکی را با یکدیگر دنبال کنند اما مساله مهم توهم استفاده از وزن روسیه در مقابله با امریکا است و اصولاً این تصور که روس ها می توانند دوستان خوبی برای ایران در مقابل امریکا باشند به هیچ وجه درست نیست و تاریخ نشان داده است تجربه دوستی روسیه، تجربه موفقی نبوده است.

رئیس بخش اوراسیای دانشگاه تهران با اشاره به نقش مهم مجلس در تاثیرگذاری بر عرصه سیاست خارجی کشور گفت: مقایسه عملکرد مجلس های ششم و هفتم نشانگر تفاوت و تاثیر نمایندگان پارلمان بر حوزه سیاست خارجی است؛ به گونه یی که مجلسی که حساسیت لازم داشته باشد، می تواند تحرک لازم را به دستگاه دیپلماسی کشور وارد کند و به همین دلیل می توان با یک رویکرد واقع بینانه نقش مجلس را مورد ارزیابی قرار داد؛ به گونه یی که نوع مجلس، دقت و توجه نمایندگان به امور و نگاه کارشناسی آنها می تواند بر عملکرد دولت تاثیرگذار باشد و در این زمینه می توان به تعامل مناسب بین دولت و مجلس اصلاحات توجه کرد، به صورتی که کنوانسیون حفظ محیط زیست دریای خزر در سال 83 به دنبال این تنش ها به تصویب رسید و بلاتردید نوع ترکیب نمایندگان مجلس می تواند در بهینه شدن دیپلماسی کشور موثر باشد. حتی مجلس هفتم نیز اگر دفاع از مصالح کشور را ملاک کار خود قرار می داد، می توانست بر سیاست های دولت موثر باشد

کولایی سپس به مباحث خزر اشاره کرد و گفت؛ مساله ای که در حال حاضر در مورد دریای مازندران وجود دارد حاصل عدم ارتباط ایران با کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای است، درحالی که ایران می تواند از تعارض های موجود به نفع خود بهره برداری کند. اما به واقع این گونه نشده است و اقدام ایران در چارچوب نگاه به شرق در واقع فقط امتیازی است که به دیگران داده ایم. درحالی که اگر قرار است راه حلی ارائه شود باید متعادل شود اما واقعیت این است که سیاست نگاه به شرق در شرایط فشار غرب زمینه ساز ناکامی است.

وی در پایان تصریح کرد: روش های عقلانی مبتنی بر منافع ملی باید مورد توجه قرار گیرد زیرا شرایط ژئوپولتیک می تواند ایران را بهره مند کند نه اینکه ایران تبدیل به ابزاری برای بازی سایر کشورها شود و این بهره مندی از شرایط کشور فقط با یک نگاه واقع گرایانه قابل حصول است.

ویسی: عراق همواره خواسته است به مثلث بصره، کویت، خوزستان تسلط داشته باشد
مراد ویسی روزنامه نگار وکارشناس مسائل منطقه نیز در این نشست، با اشاره به قرارداد 1975 ایران و عراق که به قرارداد الجزایر معروف شد، گفت؛ قرارداد 1975 بیشتر قرارداد مرزی و حسن همجواری است و چیزی به عنوان قرارداد الجزایر نیست. بلکه چون اساس شکل گیری آن در الجزایر بین ایران و عراق صورت گرفت به قرارداد الجزایر معروف شد که در اصل شامل سه پروتکل اصلی و پنج پروتکل فرعی است و ایران به هیچ وجه نباید از اصل این قرارداد کوتاه بیاید.

وی افزود: قراردادهای عمده ایران با عراق به جز قرارداد الجزایر شامل 6 قرارداد است که شامل قرارداد قصر شیرین (1018 ش)، قرارداد کردان (1125 ش)، قرارداد ارزنه الروم اول (1202ش)، قرارداد ارزنه الروم دوم (1847 میلادی) و پروتکل مرزی 1913 میلادی و قرارداد 1937 (1316 ش) است که در قرارداد 1937 بر پذیرش خط تالوگ در مقابل بندرهای آبادان و خرمشهر به عنوان مرز، تعیین ساحل ایران به عنوان مرز در سایر نقاط رودخانه، تشکیل کمیسیون مشترک نگهداری و لایروبی تاکید شده است.

ویسی با اشاره به سرنگونی حکومت پادشاهی در عراق و به قدرت رسیدن قاسم اظهارداشت؛ برای شاه این نگرانی به وجود آمد که مبادا عراق الگو قرار گیرد و روابط ایران و عراق بسیار تیره شد. حتی قاسم در سال 1960 اعلام کرد که استقلال کویت را به رسمیت نمی شناسد و نقض مکرر قرارداد 1937 از سوی عراق موجب شد که ایران اعلام کند این قرارداد را به رسمیت نمی شناسد.هرچند عبدالکریم قاسم در مورد قرارداد 1937 (1316ش) اظهار داشته بود که عراق در سال 1937 تحت فشار جدی ناچار شده است پنج کیلومتر از اروندرود را به ایران واگذار کند.

وی در ادامه افزود: قرارداد 1975 (1354) شامل سه محور عمده تعیین خط تالوگ و خط القعر به عنوان مرز ایران و عراق در اروندرود، واگذاری پاسگاه های سه گانه سیف سعد، زین القوس به عراق و تعهد دو کشور به عدم نفوذ نیروهای خرابکار از مرزهایشان به خاک کشور دیگر بود.ویسی با اشاره به سابقه تاریخی عملکرد عراق گفت؛ عراق همواره خواسته است به مثلث بصره، کویت، خوزستان تسلط داشته باشد و این از رفتارهای عراقی ها همیشه مشخص بوده است و این استراتژی چه از سوی حکومت پادشاهی، چه بعثی، چه جمهوری از سوی عراق همواره دنبال شده است، زیرا عراق 7 دهه است که به دنبال کسب خاک ایران است.

مراد ویسی در ادامه تصریح کرد؛ بهترین راه دفاع از منافع ملی شناخت وضعیت منطقه و کاهش تهدیدها و افزایش فرصت ها و کاهش آسیب در داخل کشور است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


در پی اعلام وضعیت عادی در استان آذربایجان غربی،‌دانشجویان دانشگاه های ارومیه با تحصن در مقابل استانداری ، با اعتراض به وضعیت موجود ، خواستار تعطیلی دانشگاه ها شدند . رحیم قربانی ؛استاندار
 ‌این تحصن که در هوای سرد و زیر بارش برف و کولاک شدید از ساعت 14 آغاز شده  ، تا لحظه مخابره خبر همچنان ادامه دارد و متحصنین منتظر اعلام نتیجه جلسه نمایندگان خود با استاندار هستند .
نکته تاسف انگیز اینکه مسوولان استانداری 5/5 ساعت بعد از تحصن ، حاضر به گفت و گو با دانشجویان شدند .
متحصنین با اشاره به قطع گاز ، نبود نفت و گازوئیل و قطعی برق خوابگاه های خود ، به عدم تعطیلی دانشگاه های ارومیه ان هم در فصل امتحانات معترض هستند .
شب گذشته شبکه استانی سیمای آذربایجان غربی اطلاعیه ستا حوادث غیر مترقبه به ریاست استاندار را پخش کرد که طی آن با ادعای عادی بودن وضعیت استان ،‌ اعلام شد همه مراکز آموزشی از شنبه باز می شوند و ادارات نیز که به علت بررودت بیش از حد هوا از ساعت 9 باز می شدند به حالت پیش از بحران سرما بازمی گردند .
جالب اینجاست که در همان بخش خبری، به نقل از مدیر شبکه گاز استان اعلام شد 140 هزار خانوار در استان با قطعی گاز مواجهند و این وضعیت تا سه شنبه ادامه خواهد یافت . 
در همین حال خبرنگار عصرایران در ارومیه از صف های طویل نفت و سیلندر گاز در این شهر خبر می دهد به گونه ای که مردم ناگزیرند برای دریافت یک سیلندر گاز از ساعت 9-8 ساعت تا غروب و گاه از شب تا صبح در صف باشند که روز گذشته نیز در یکی از همین صف ها در میدان آزادگان بین مردم و یک مامور پلیس درگیری شدیدی رخ داد .
مردم برای دریافت سیلندر گاز ،‌کپسول های خود را در صف قرار می دهند و تا آمدن خودروی گاز ، درون خودروی های خود منتظر می مانند که در همین اثنا ، یک مامور راهنمایی و رانندگی سر می رسد و شروع به جریمه خودروها می کند و به آنها دستور حرکت می هد و هر چه مردم به او می گویند که ساعت ها در این یخبندان منتظر یک سیلندر گاز هستند ، گوشش بدهکار نمی شود و همچنان به جریمه خودروها مشغول می شود کخ درنهایت مردم خشمگین و خسته با او درگیر می شوند و در نهایت این مامور با دهان و دماغ خونی از آنجا دور می شود . 
گفتنی است در شرایط فعلی که آقای استاندار آن را عادی نامیده است بحران نان در ارومیه بیداد می کند و بسیاری از نانوایی ها به دلیل قطع گاز تعطیل هستند .
قیمت هر نان لواش در بازار سیاه نان به 300 تومان رسیده است . 
یک شهروندارومیه ای در این باره به خبرنگار ما گفت:‌ آقایانی که خود و خانواده شان راننده مخصوص دارند و گاز و نان و سایر امکانات شان به راحتی برایشان فراهم است  حق دارند که از حال مردم بی خبر باشند و بحران کنونی را " وضعیت عادی "‌توصیف کنند تا رؤسایشان در تهران ، آنها را تشویق کنند که چه زود توانسته اند بحران را به "شرایط عادی"‌تبدیل کنند !
وی افزود:‌قبل از زمستان ، همین آقای استاندار با مسوولان بخش گاز استان اعم از گاز شهری و گاز مایع(سیلندر) جلسه گذاشت و به آنها هشدار داد که در صورت قطع گاز انها را برکنار خواهد کرد و سپس این اولتیماتوم را حتی به بخش خبری بیست و سی سیما هم کشاند تا یک تبلیغ اساسی برای او شکل بگیرد و اکنون مردم از خود می پرسند آن خط و نشان کشیدن و ادعای مردمی بودن کجا و این چشم بستن بر روی مشکلات مردم و دانشجویان را ساعت ها در کولاک و هوای سرد و شکننده زمستانی در مقابل استانداری نگه داشتن چه ارتباطی می توانند به هم د اشته باشند هر چند که بسیاری از مردم معتقدند دیگر نباید در این استانداری ارتباطات معقول را انتظار داشت .

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


با آغاز زمان ثبت نام در هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیاری از چهره های اصلاح طلب با حضور در ستاد انتخابات کشور و فرمانداری ها برای شرکت در انتخابات ثبت نام کردند .

اسامی نامزدهایی که تاکنون ثبت نام کرده اند و خبرنگار "نواندیش" تاکنون به آن دست یافته است ، به تفکیک حوزه های انتخابیه به شرح زیر است :(این لینک بطور متناوب تکمیل خواهد شد)

تهران : اسحاق جهانگیری (وزیر صنایع دولت خاتمی) ، محمدرضا عارف (معاون اول دولت خاتمی) ،مرتضی حاجی (وزیر سابق آموزش و پرورش)، مجید انصاری ، سیدمحمد دعایی ، ،جمیله کدیور ، آرمین ، داود سلیمانی ،محجوب،سهیلا جلودارزاده، فاطمه راکعی،شهربانو امانی،بهزاد نبوی، مزروعی، اطاعت(نمایندگان مجلس ششم)،احمد خرم (وزیر راه و ترابری دولت خاتمی)، عباس میرزا ابوطالبی(قائم مقام حزب همبستگی)، دکتر محمد صدر(معاون وزارت خارجه دولت اصلاحات)، مرتضی الویری(شهردار اسبق تهران) ، الهه راستگو. دکتر عبدالله ناصری (سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان) ، شکوری راد ، دکتر نجفقلی حبیبی. افشین حبیب زاده (عضو خانه کارگر)، آذر منصوری ، تاجزاده و محمد سلامتی(دبیرکل سازمان مجاهدین). عیسی کلانتری(وزیر اسبق کشاورزی) ، علی صوفی (وزیرتعاون دولت خاتمی) ، علی اشراقی(نوه امام) ، خانجانی و سیدمحمود میرلوحی، فرج کمیجانی (دبیرکل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی)، علیرضا تابش و سعید شریعتی / نامزدهای حزب اعتمادملی :گرامی مقدم(عضو اقلیت مجلس هفتم)، منتجب نیا، امینی، شکوری، راه چمنی و فاطمه کروبی

اردبیل : دکتر پیرموذن(سخنگوی فراکسیون اقلیت)

اردکان : محمدرضا تابش (دبیرکل فراکسیون اقلیت)

اردل و فارسان : دکتر علی قنبری(نماینده مجلس ششم)

اصفهان : تاج الدین ، کیان ارثی و خانم مصوری منش(نمایندگان مجلس ششم)   و بهشتی

انزلی : حق شناس

اهواز: غلامرضا شریعتی (رییس ستاد ائتلاف اصلاح طلبان استان)

ایلام : داریوش قنبری (عضو فراکسیون اقلیت)

بابل: مهندس نریمان (نماینده مجلس ششم)

بویین زهرا : غلامعباس آقا علیخانی (عضو اقلیت مجلس پنجم)

تاکستان : امیر طاهرخانی

تبریز : اعلمی (نماینده مجالس ششم و هفتم)

رشت : رمضانپور و صادقزاده

زنجان : حکیمی پور

ساری : یوسف نژاد

سبزوار: مرتضی خیرآبادی (نماینده مجلس ششم)

سنندج : توفیقی و جلال جلالی زاده

شیراز : عبدالحمید معافیان

قزوین : قدرت الله علیخانی و محمد علیخانی (اعضای کنونی فراکسیون اقلیت)

قم : محمدعلی سبحانی (سفیر پیشین ایران در لبنان)

کرج : محمدحسین خلیلی اردکانی (نماینده مجلس ششم)و دکترمیرباقری

کرمان : محمدعلی کریمی

گچساران : تاجگردون

گرگان : علی اصغر احمدی (دبیرکل حزب همبستگی)

گرمی : ناصرنصیری (عضو فراکسیون اقلیت)

مشهد : حسین کاشفی (معاون دبیرکل حزب مشارکت)، سیدحسن رسولی (مدیرعامل بنیاد باران) ، علی ظفرزاده (دبیرکل جمعیت تولیدگرایان)، عجم ، صالح آبادی(مدیرمسئول روزنامه همبستگی) و حسین آفریده.

خبرگان

تهران : آیت اله محمدرضا توسلی

قزوین : آیت اله محمدی تاکندی

* * * *

همچنین گفته می شود تعدادی از چهره های اصولگرا برای حضور درمجلس هشتم ، بشرح زیر ثبت نام کرده اند : حدادعادل ، باهنر ، توکلی ، غفوری فرد ، ابوطالب ، الهام امین زاده و مطهری .


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


اظهارات انتقادآمیز و صریح اخیر آیت‌الله طاهری، امام جمعه سابق اصفهان، در رد نظارت استصوابی و عملکرد جناح حاکم، عصبانیت و واکنش این جناح را برانگیخته است.

 آیت‌الله طاهری در سخنرانی اخیر و مهم خود در جمع شورای مرکزی مجمع طلاب خط امام با اعتراض شدید نسبت به اعمال نظارت استصوابی گفته بود: ادامه نظارت استصوابی یعنی مرگ انقلاب و مرگ قانون اساسی و البته کسانی که بر سر سفره آماده انقلاب نشسته‌اند و از مواهب و منافع آن بهره‌مند شده‌اند نگران از دست رفتن انقلاب نیستند؛ زیرا کسی که گوهری را ارزان به دست آورد، ارزان نیز از دست خواهد داد.

[برای خواندن خبر سخنان آیت‌الله طاهری اینجا را کلیک کنید]

این سخنان با واکنش حامیان دولت و به‌ویژه سران شورای نگهبان منجر شده و در پی آن، با انتشار مجدد بخش‌هایی از خاطرات سردار سید یحیی رحیم صفوی، فرمانده سابق سپاه، از مسایل دهه 60 در اصفهان در جهت تخریب و تضعیف آیت‌الله طاهری برآمده‌اند.

سایت اصلی حامیان دولت که به این اقدام انفعالی دست زده، بخشی از خاطرات رحیم‌صفوی را با تیتر اتهام‌آمیز «چنبره باند مهدی هاشمی بر بیت آیت‌الله طاهری» منتشر کرده و نوشته است: [اطرافیان آیت‌الله طاهری و نیروهای چپ در اصفهان] دقیقاً جریانات انحرافی و افکار مهدی هاشمی را اشاعه می دادند و توجیه کرده و در زیر عکس آقای منتظری در کنار عکس امام(ره) اعمال خود را توجیه کرده و در زیر عکس آقای منتظری به هرکاری که می ‌خواستند، دست می‌زدند و خلاصه آن که چنین تفکری در بین آقایان حاکم بود. حقیقتاً، آقای طاهری امام جمعه اصفهان سخت تحت تأثیر افراد مزبور بود و از خود استقلال رأی نداشت. وقتی خدمت وی می‌رفتم و مسائل و موضوعات مختلف را برایشان بازگو می‌کردم و از نیات پلید بعضی افراد سخن می ‌فتم، آقای طاهری متأثر می‌شدند و با امام همفکری و همدردی می کردند، اما به محض اینکه مدتی بعد یک عده از همان آقایان خدمت وی می‌رسیدند و صحبت‌های ضد و نقیض فراوانی را به او می‌گفتند، دوباره مواضع آقای طاهری تغییر می‌کرد و موضع‌گیری می‌کرد و خلاصه ایشان ثبات رأی نداشتند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


از اعضای تیم شمشیربازی امریکا که برای حضور در رقابت‌های جهانی وارد جزیره کیش شدند، انگشت‌نگاری به عمل آمد. 
   آنها در قبال این رفتار مسئولان ایرانی، اعتراضی نشان ندادند. آنها این واکنش را در برابر رفتار دولت امریکا، مبنی بر انگشت‌نگاری از ایرانی‌ها دانسته و طبیعی قلمداد کردند.
این تیم بعدازظهر امروز با 12 شمشیرباز وارد جزیره کیش شد. امریکا که سال گذشته با 4 نماینده در این مسابقات حضور داشت، علت اعزام این تعداد را برخورد مناسب مسئولان برگزاری در سال گذشته عنوان کرده است.
آنها اعلام کردند که سال گذشته روزهای بسیار خوبی را در ایران سپری کرده و این بار علاقمندند که نفرات بیشتری را اعزام کنند که مورد موافقت مسئولان برگزاری قرار گرفته است.
مسابقات شمشیربازی کلاس A جهان با حضور 107 ورزشکار و در جزیره کیش برگزار می‌شود.
قرار است این رقابت‌ها از فردا و به مدت دو روز در دو اسلحه صابر و اپه آغاز شود که در جریان آن 107 شمشیرباز برای کسب رنگینگ جهانی جدال خواهند داشت.
بلاروس با 6 شمشیرباز، چین با 10، فنلاند با 3، کره با 2، اسلوونی با یک، استرالیا با یک، آلمان با 5، ژاپن با 5، هلند با 3، ترکیه با 5، روسیه با یک، ارمنستان با 5، امریکا با 12، لهستان با 7، مجارستان با 6، ایتالیا با 2، برزیل با 2، اسپانیا با 5، رمانی با 3، سوئیس با 4، تایلند با 2، شیلی با یک، چک با 3، کانادا با 4، استونی با 3 و ونزوئلا با 5، در این میدان حضور خواهند یافت.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پس از صدور رای دیدار تیم‌های پرسپولیس - سپاهان، عبدالرحمن شاه حسینی رییس کمیته‌ انضباطی فدراسیون فوتبال تهدید به مرگ شد.

کمیته‌ انضباطی فدراسیون فوتبال که در رایی کم سابقه و به دلیل اتفاقات دیدار هفته پایانی لیگ برتر بین پرسپولیس و سپاهان، باشگاه اصفهانی را علاوه بر محرومیت سه ماهه از انجام دیدارهای خانگی به کسر پنج امتیاز و جریمه‌ی نقدی محکوم کرده بود، این رای مورد اعتراض تیم سپاهان قرار گرفت که در ادامه‌ی این روند نیز افراد ناشناسی طی تماس‌های مکرر با اعضای کمیته انضباطی و شخص عبدالرحمن شاه حسینی وی را تهدید به مرگ کردند.

شاه حسینی در این باره گفت: تاکنون در دو مورد این اتفاق برای اعضای کمیته‌ انضباطی افتاده است. پس از رای پرونده علی دایی و اکنون پس از رای پرونده سپاهان افرادی در تماس‌هایی تلفنی علنا تهدیدهایی را علیه اعضای کمیته انضباطی مطرح می‌کنند.

وی افزود: معتقدم ذات این کار طبیعی است اما قطعا این تهدیدات هیچ تاثیری در روند کار کمیته انضباطی نداشته است.

شاه حسینی اظهار کرد: شماره‌های تماس گرفته شده و لحن صحبت افراد تماس گیرنده حکایت از دلخوری این افراد از رای صادره برای باشگاه سپاهان دارد.

شاه حسینی همچنین در مورد عدم پذیرش استعفایش از سوی علی کفاشیان گفت: در جلسه‌ای با حضور رییس فدراسیون فوتبال دغدغه‌ها و مشکلات چند ماه گذشته را مطرح خواهم کرد و پس از این جلسه نیز نتایج آن را رسما اعلام خواهم کرد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   36   37   38   39   40   >>   >