یخبندان در بازار کامپیوتر

جمعه 86 دی 21 ساعت 12:52 صبح

بازار کامپیوتر و تجهیزات جانبی آن که سال‌های اخیر بر تنوع کالاها و همچنین میزان تقاضای آن تا حدود زیادی افزوده است، از دسته بازارهایی است که عوامل مختلفی بر روند قیمت‌ها، جریان عرضه و تقاضا و ... آن تاثیر می‌گذارند.

یک روز تغییرات نرخ ارز، نوسانات و در نتیجه تغییر روند عرضه و تقاضا را در این بازار به همراه می‌آورد و روز دیگر وورد مدل‌های جدید به بازار!

بالاخره این بازار هر از چند گاهی با یک اتفاق و گاه با یک شوک مواجه می‌شود که طبق معمول این مصرف‌‌کنندگان هستند که در این جریان متضرر یا منتفع می‌شوند.

همین یکی دو ماه پیش بود که به علت عدم ترخیص لپ‌‌تاپ و برخی از تجهیزات کامپیوتری بازار خرید و فروش این کالا دچار یک شوک بزرگ شده بود و رشد قیمت این کالاها باعث اعتراض بسیاری از مصرف‌کنندگان و حتی فروشندگان شده بود که این مشکل با مساعدت گمرک جمهوری اسلامی ایران حل شد.

بگذریم از اینکه هنوز بسیاری از فعالان بازار بر این باورند که مشکل ترخیص لپ‌تاپ‌ها و تجهیزات کامپیوتری هنوز حل نشده است و لپ‌تاپ و تجهیزات کامپیوتری در حال حاضر در بازار کمیاب است.

طی چند روز اخیر نیز که بارش سنگین برف بسیاری از مراکز خرید، ادارات و... را به تعطیلی کشانده است، بازار خرید و فروش کامپیوتر نیز دستخوش تغییر و تحولاتی شده است که در این گزارش به آن می‌پردازیم.

سرما در بازار کامپیوتر

نترسید، سرما نمی‌خورید، تماشای برف از پشت پنجره هیچ لطفی ندارد. بد نیست دل به دریا بزنید و پا به برف! بارش برف نباید شما را خانه‌نشین و فروشندگان را متضرر کند.
بارش سنگین برف و بروز یخبندان که بسیاری از مراکز خصوصی را نیز به تعطیلی کشانده است، باعث اعتراض بسیاری از فروشندگان به ویژه تجهیزات کامپیوتری شده است.

اگر سری به مراکز خرید و فروش کامپیوتر و تجهیزات جانبی آن بزنید حتما این بازار ساکت و خلوت باعث تعجب شما خواهد شد.

فعالان بازار این کالا نیز از این موضوع شکوه دارند و می‌گویند، بارش برف و بروز یخبندان باعث شده تا میزان تقاضا تا حدود بسیار زیادی کاهش یابد.

علی زمانی یک فروشنده تجهیزات کامپیوتری در پاساژ پایتخت در این زمینه می‌گوید: با توجه به سرمای شدید از میزان مراجعه خریداران به مراکز خرید کامپیوتر تا حدود بسیار زیادی کاسته شده است و این موضوع باعث شده فروشندگان نیز مدت کوتاه‌تری در مغازه حضور داشته باشند و بازار خرید و فروش این کالا خواه‌ناخواه به تعطیلی کشیده شود.

محمد رسولی، مسوول فروش فروشگاه فناوران در پاساژ پایتخت نیز می‌گوید: طی چند روز اخیر از میزان مراجعه خریداران تا حدود زیادی کاسته شده است و سرما و یخبندان، بازار کامپیوتر را که همیشه خدا شلوغ و پررفت‌وآمد بود، به تعطیلی کشانده است.

نمایندگی فروش مانیتورهای LG در پاساژ پایتخت نیز معتقد است، با توجه به شرایط موجود (سرما و یخبندان) بازار به سمت یک تعطیلی نیمه‌رسمی کشیده شده است و از خرید و فروش نیز خبری نیست.

سامان نساج، یک فروشنده در پاساژ ایران نیز می‌گوید: برف و سرما باعث شده بسیاری از فروشندگان به دلیل عدم مراجعه مشتری به بازار، فروشگاه‌ها را تعطیل کنند که این اقدام اعتراض سایر فروشندگان را به همراه داشته است.

به گفته وی، طی دو تا سه روز اخیر فقط ده فروشگاه حاضر به بازگشایی شده‌اند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران از تصویب طرح جامع درآمدهای پایدار شهرداری تهران در قالب 26 ماده و 9محور در آخرین جلسه شورای شهر تهران خبر داد.
 
به گزارش دنیای اقتصاد، مناف هاشمی مطالعات فشرده‌ای از وضعیت شهرداری‌ها در سایر کشورهای هم‌رده ایران و کلان‌شهرها انجام گرفت و در کمیسیون‌های برنامه و بودجه، فرهنگی و اجتماعی و عمران شورای شهر طی جلسات متعددی ارزیابی شد تا اینکه در صحن علنی شورای شهر مطرح و پس از 3هفته نقد و تبادل نظر در قالب 26 ماده و 9محور به تصویب رسید.

به گفته او با اجرای طرح جامع درآمدهای پایدار، اتکای شهرداری تهران به درآمدهای ناپایدار سالانه 5درصد کاهش می‌یابد.

هاشمی با بیان این که موضوع ناپایداری منابع درآمدی شهرداری از اواخر دهه 70 مورد توجه مدیران شهرداری قرار گرفت، گفت: اما خلاء وجود یک سند سیاست‌گذاری و راهبردی در این زمینه موجب شد هیچ‌کدام از این دغدغه‌ها به اقدام و تجربه عملی منجر نشود. از سال 85 موضوع درآمدهای پایدار به عنوان یک سیاست اصولی و راهبردی مورد توجه مجدد البته این بار با درک خلاء وجود سند راهبردی برای حرکت به سوی پایداری درآمدی قرار گرفت.

وی درباره محورهای طرح جامع درآمدهای پایداری شهرداری اظهار کرد: محتوای طرح جامع درآمدهای پایدار شامل 9‌محور موضوعی است که راهبردها و سیاست‌ها در قالب این محورها تدوین شده است، ارتقای کارایی نظام تشخیص و وصول درآمد، تنظیم مناسبات مالی دولت و شهرداری تهران، اخذ بهای خدمات شهری، فراهم کردن شرایط دسترسی به بازارهای مالی داخلی و خارجی، بازنگری در نظام کسب درآمد از دارایی‌های غیرمنقول شهری، نظام کسب درآمد از فعالیت‌های اقتصادی شهر، استقرار نظام اخذ ارزش افزوده ساخت و ساز و افزایش ارزش سرمایه دارایی‌ها ناشی از فعالیت‌های توسعه و ارائه خدمات شهری و نظام کسب درآمد از حمل‌و‌نقل و ترافیک شهری، محورهای طرح جامع درآمدهای پایدار شهرداری است.

هاشمی افزود: شهر تهران پایتخت و مرکز سیاسی ایران است، تهران محل استقرار مهم‌ترین مراکز تجاری و مالی کشور است و مطابق حساب‌های منطقه‌ای در سال 1380 استان تهران بیش از 30درصد از تولید ناخالص داخلی را بدون احتساب نفت به خود اختصاص داده است، بنابراین بسترسازی، ظرفیت‌سازی و ایجاد تنوع در فعالیت‌های اقتصادی شهر با فراهم شدن زمینه‌های کالبدی به منظور تقویت پایه‌های درآمدی شهرداری به جای ورود مستقیم به عرصه فعالیت‌های اقتصادی، تفکیک مالیات محلی از ملی برای بهره‌مندی شهرداری از درآمدهایی که ماهیتا منشا محلی دارند مانند مالیات بر مشاغل، مالیات بر املاک با عنوان مالیات محلی مدنظر قرار می‌گیرند.

وی گفت: عوارض کسب و پیشه بر اساس طبقه‌بندی جهانی فعالیت (ISIC) صورت می‌گیرد، عوارض خدمات زیرساختی شهر و میزان عارضه‌های تحمیلی کیفیت زندگی شهری مانند آلودگی هوا، صدا و محیط‌زیست تعیین می‌شوند.

وی افزود: در قوانین مربوط به مالیات بر ارزش افزوده‌، بحث مالیات بر ارزش افزوده مستغلات به دلیل محلی بودن مشمول معافیت می‌شوند که در کشور ما نیز زمین و ساختمان مشمول معافیت شده‌اند. در حالی که زمین و ساختمان در موقع خرید آن یک قیمت و در موقع فروش قیمتی دیگر دارد، این افزایش قیمت صرفا مربوط به تورم و سود معقول نیست، بلکه تغییر کاربری و تعلق تراکم و قرار گرفتن در محدوده توسعه شهری موجب افزایش مرغوبیت آن می‌شود، بخش عمده‌ای از سود حاصله ناشی از سرمایه‌گذاری در زمین وساختمان از این محل ناشی می‌شود و سود اضافی سرمایه‌گذاری عموما محصول فعالیت‌های محلی است.

وی اظهار کرد: اخذ بخشی از ارزش افزوده و افزایش سرمایه ناشی از فعالیت‌های توسعه شهری علاوه بر موارد یادشده دارای منطق اقتصادی پشتیبان نیز هست، زیرا در صورت تعلق کل سود حاصله این بخش به فعالان بخش زمین و ساختمان، آنان را در موقعیت غیرقابل رقابت و انحصاری نسبت به سایر بخش‌های اقتصادی چون صنعت، کشاورزی و خدمات قرار می‌دهد، این موضوع موجبات هدایت سرمایه‌های به سمت زمین و ساختمان را فراهم کرده و سایر فعالیت‌های اقتصادی را دچار رکود کرده و در نهایت بورس‌بازی زمین و ساختمان‌های شهری و افزایش غیرواقعی قیمت‌ها را موجب می‌شود.

هاشمی گفت: حمل‌ونقل و ترافیک شهری که شامل معابر، پل‌های هوایی، گاردریل و یارانه‌ها می‌شود، بالغ بر 50درصد از هزینه‌های شهرداری را به خود اختصاص می‌دهد. ما در طرح جدید درآمدهای شهری از مردم عادی چیزی نمی‌گیریم و نباید بگیریم، بلکه با یک انضباط مالی از کسانی که بیشترین استفاده را از خدمات شهری می‌کنند، مسیر استفاده معابر عمومی را برای مردم عادی فراهم می‌کنیم.

وی همچنین در خصوص چگونگی کسب درآمد از حمل و نقل شهری اظهار کرد: در قیمت‌گذاری بهینه حمل‌ونقل شهری (عمومی و شخصی) نگرش صرفا درآمدی نیست؛ بلکه هدف نهایی کارآیی بخشی به سیستم حمل‌ونقل شهر و ایجاد توازن بین حمل‌ونقل عمومی و شخصی از طریق به‌کارگیری مناسب ابزارهای اقتصادی است. قیمت‌گذاری کنونی حمل‌ونقل شخصی وابستگی به اتومبیل شخصی را افزایش و رغبت سفر با حمل‌ونقل عمومی را به شدت کاهش داده است، در عین حال برای کسانی که امکان پرداخت هزینه داخلی ثابت مانند قیمت اتومبیل و بیمه اجباری آن را دارا هستند، استفاده از وسیله شخصی به جای حمل‌ونقل عمومی توجیه اقتصادی و عقلانی دارد، بنابراین قیمت‌گذاری پایین حمل‌ونقل شخصی برخلاف عدالت اجتماعی است؛ چون هزینه‌های گزاف آن را شهروندان تهرانی می‌پردازند.

وی افزود: در این بخش هزینه‌های مکمل که شامل هزینه‌هایی نظیر ساخت، نگهداری معابر، هزینه آلودگی و تصادفات ناشی از وسایط نقلیه، هزینه فرصت‌ها نظیر ارزش زمینی که برای راه‌ها به کار می‌رود به همراه نوع وسیله نقلیه، مکان و زمان متغیر شناسایی و در این محور اجرا خواهند شد.

وی در تشریح مراحل اجرای طرح جامع درآمدهای پایدار شهرداری گفت: از تشکیل بانک اطلاعات املاک شهر می‌توان به عنوان اولین اقدام نام برد، در گام اول حرکت اساسی ممیزی املاک شهر تهران به منظور جمع‌آوری داده‌های دقیق و بهنگام از کلیه املاک واقع در تهران در دستور کار قرار گرفت که در قالب سیستم‌های یکپارچه مدیریت بانک اطلاعات درج و ثبت می‌شود.

بیش از700 نفر از پرسنل برای انجام ممیزی شهر تهران آموزش دیده‌اند و ستاد ممیزی در 22 منطقه شهر تهران تشکیل و تجهیز شده‌اند. همچنین متوسط 15ساله عوارض نوسازی در شهرداری تهران به 2درصد نمی‌رسید که شهرداری تهران با اقساطی کردن پرداخت عوارض نوسازی و اختصاص جایزه برای مودیان خوش‌حساب طی قرعه‌کشی در هر منطقه موجب شد تا عوارض نوسازی در 6ماه اول سال‌86 نسبت به سال 85 معادل 154درصد افزایش یابد.

هاشمی افزود: تصویب تعرفه بهای خدمات شهری به استناد اختیارات قانونی برعهده شورای اسلامی شهر تهران است، توجه داشته باشید که به منظور تامین هزینه‌های شهری و برقراری عدالت بین شهروندان تهرانی و سایر استفاده‌کنندگان خدمات و جلوگیری از سرشکن هزینه‌های مهاجران بر دوش شهروندان تهران لایحه اخذ بهای خدمات شهری از مهاجران خارجی مقیم شهر تهران به تصویب و اجرا رسید.

در خاتمه مطلع باشید بازنگری در ساختار و تشکیلات اداره کل تشخیص وصول درآمد و انجام اقدامات در این زمینه طی همایش مالیه شهرداری که به منظور جلب نظر سیاستگذاران و تصمیم‌گیران کلان کشوری به موضوع پایداری درآمد در شهرداری تهران است، در بهمن‌ماه امسال برگزار می‌شود.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


گاز در 7 شهرستان استان اردبیل قطع شد

جمعه 86 دی 21 ساعت 12:49 صبح
با گسترش بحران قطعی گاز در استان اردبیل تا کنون گاز 7 شهرستان شامل خلخال، مشکین شهر، نمین، بیله سوار، پارس آباد، گرمی و کوثر بین 70 تا 100 درصد قطع شده است.
در چنین شرایط بحرانی کار توزیع نفت و نان توسط فرمانداری‌ها آغاز شده و عده‌ای سودجو نیز در چنین شرایطی اقدام به فروش وسایل نفت سوز با دو برابر قیمت کرده اند.
استاندار اردبیل در بازدید سرزده از شهرستان خلخال با اشاره به توزیع دو هزار وسیله نفت سوز و 100 هزار قرص نان گفت: در صورت ادامه بحران این امر ادامه خواهد یافت.
این در حالی ست که ریس جمهور احمدی نژاد و برخی از مدیران مربوطه مدعی هستن قطعی گاز نداشته و یا در یک یا دو مورد شاهد قطع گاز یا افت گاز شده ایم.در چنین شرایطی مردم علاوه بر تحمل سرمای 25 درجه در تهیه نان نیز با مشکل جدی مواجه هستند طوری که بسیاری از مردم شهرهای استان با هجوم به نانوایی‌ها صف‌های طولانی را در جلوی نانوایی ها تشکیل داده اند.
همچنین در اکثر جایگاه‌های سوخت استان صف‌های طولانی جهت خرید نفت به چشم می‌خورد و عده‌ای نیز در جلوی هلال احمر جهت دریافت وسایل نفت سوز صف بسته‌ا‌ند.
در بیمارستان مشکین شهر نیز دستگاه اکسیژن ساز از کار افتاده و بیماران با مشکل جدی مواجه شدند، همچنین نیازمندان خون نیز در چنین شرایطی چشم به راه عنایت مردم هستند.
به دنبال برودت هوا برای ششمین روز متوالی اکثر مدارس و مراکز دانشگاهی استان اردبیل به تعطیلی کشیده شد و امتحانات مراکز دانشگاهی به بهمن موکول شد.
علاوه بر قطعی گاز، برق و آب نیز در برخی مناطق استان قطع شده و مردم به جد در مشکل به سر می برند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


دوست نداریم آمریکا از ما تعریف کند

جمعه 86 دی 21 ساعت 12:43 صبح
عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی گفت که خداوند از تحصن جمعی از نمایندگان مجلس در پایان مجلس ششم راضی است.
علی شکوری راد که روز پنجشنبه برای ثبت نام در انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی به وزارت کشور مراجعه کرده بود پس از ثبت نام گفت که تحصن نمایندگان مجلس ششم در جهت تامین رضایت خداوند بوده است.
شکوری راد تصریح کرد: هدف نمایندگان مجلس ششم از تحصن دفاع از مظلوم و رساندن صدای مظلومیت آنان به گوش مردم بوده است و به همین جهت مورد رضای خداوند تعالی بوده است.
عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی این را هم گفت که قطعاً حمایت آمریکا از یک گروه سیاسی در کشور مایه آبروریزی آنها است ما نیز دوست نداریم که آمریکا از ما تعریف کند.
وی تصریح کرد: آمریکا از کسانی حمایت می کند که آنها گزارش 16 نهاد اطلاعاتی آمریکا را یک پیروزی بزرگ برای کشور فرض کردند.

شکوری راد تصریح کرد که آمریکا نیز حمایت "مستقیم" از هیچ گروهی در کشور نداشته است.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


موضوع مذاکره با ایالات متحده آمریکا و رابطه با این کشور، قطعا یکی از مهمترین مسائل سیاست خارجی تمام دوران جمهوری اسلامی و چه بسا مهم‌ترین آنها باشد، چراکه حتی بسیاری از آنان که آمریکا را دشمن ایران نمی‌دانند، دست کم این کشور را رقیبی برای جمهوری اسلامی می‌دانند که به دلیل تضاد منافع گسترده، رقابت تمام عیاری با کشورمان دارد.

از همین رو، از آنجا که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، برای ایجاد ثبات و انسجام، تعیین سیاست‌های کلی نظام از جمله سیاست خارجی را در حوزه اختیارات ولی فقیه و رهبری دانسته، اکنون قدرت‌های خارجی و رسانه‌های بیرون از ایران نیز دریافته‌اند که اگر این موضوع بخواهد در ایران دستخوش تحول شود، قطعا باید با نظر مستقیم رهبر انقلاب و یا دست کم موافقت ایشان انجام شود. این‌گونه است که سخنان اخیر آیت‌الله خامنه‌ای درباره رابطه با آمریکا را که در جمع دانشجویان دانشگاه‌های یزد بیان شد، می‌توان نقطه مهمی در مواضع جمهوری اسلامی درباره این موضوع دانست...

سال‌ها بعد در زمان دولت سازندگی، مقاله عطاءالله مهاجرانی، معاون وقت رئیس‌جمهور، در روزنامه «اطلاعات» که پیشنهاد «مذاکره مستقیم با آمریکا» را داده بود، با واکنش منفی و صریح رهبر انقلاب و مردم روبه‌رو شد.

با روی کار آمدن اصلاح‌طلبان در ایران و حکومت دمکرات کلینتون در آمریکا،‌ تمایلاتی برای ایجاد تغییر در روند موجود به وجود آمد که البته به نتیجه چندانی نرسید. در این مقطع، از یک سو تحریم‌هایی به نام «داماتو» به تصویب کنگره آمریکا رسید، اما از سوی دیگر، «مادلین آلبرایت»، وزیر خارجه وقت آمریکا، پس از پنجاه سال از مردم ایران برای نقش آمریکا در کودتای 28 مرداد عذر خواست و کلینتون نیز پس از انفجار در الخبر، در نامه‌ای خطاب به محمد خاتمی، خواستار مشارکت ایران در شناسایی عوامل این حادثه و همکاری‌های دیگر شد که البته پاسخی دریافت نکرد...

با توجه به حمایت مشترک ایران و آمریکا از دولت مردمی عراق ـ تشکیل شده از دوستان جمهوری اسلامی و تعامل‌کنندگان با آمریکا ـ در برابر تروریست‌ها و دولت‌های عربی، زمینه مذاکرات ایران و آمریکا درباره عراق پدید آمد و رهبر انقلاب در نوروز 85 ضمن حفظ موضع صریح خود در برابر آمریکا، بر مذاکره با این کشور یا به عبارت دیگر، گوشزد کردن مسئولیت‌های آن در عراق، صحه گذاشتند و این مذاکرات برای نخستین بار از سال گذشته ـ البته با ماه‌ها تأخیر ـ با محوریت یک چهره مورد اعتماد رهبر انقلاب برگزار شد و البته به نظر می‌رسد نتایج خوبی نیز برای مردم عراق به همراه داشت. البته در این مقطع، احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور ایران هم نامه‌ای به بوش نوشت که با بی‌توجهی و عدم پاسخ او روبه‌رو شد...

با توجه به بیانات اخیر رهبر انقلاب، می‌توان نتیجه‌گیری‌هایی داشت؛ نخست این ‌که «رابطه نداشتن با آمریکا» جزو لاینفک ایدئولوژی انقلابی یا ارزش‌های جمهوری اسلامی نیست، بلکه یکی از موضوعات مهم است که بنا بر منافع ملی به آن نگاه و بر مبنای آن تصمیم‌گیری می‌شود.
تاکنون برخی کسانی که از نگاه اصولگرایانه به موضوع رابطه و مذاکره با آمریکا می‌نگریستند،‌ مذاکره و رابطه از موضع ضعف را رد می‌کردند. امام خمینی(ره) نیز با بیان مثال «رابطه گرگ و میش»، مدل مورد نظر آمریکایی‌ها از رابطه با ایران را به تصویر ‌کشید و آن را رد می‌کردند و به نظر می‌رسد اکنون با تداوم پیام امام در بخش مهمی از جهان و تقویت نقش جمهوری اسلامی دست کم در منطقه، آمریکایی‌ها ناگزیرند در این رویای مد نظر خود تجدیدنظر کنند...

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


بدل احمدی‌نژاد

چهارشنبه 86 دی 19 ساعت 11:6 عصر
روزنامه کویتی «السیاسه» با انتشار تصویری از یک شهروند ایرانی شبیه احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهوری کشورمان، مدعی شده که این عکس، متعلق به یک شهروند بنگلادشی مقیم کویت است!
این روزنامه در شماره دیروز خود، درباره این عکس نوشته است: قدرت خداوند را ببینید که چگونه دو نفر را شبیه یکدیگر آفریده و انسان را دچار شک و تردید می‌کند که آیا این شخص، همان رئیس‌جمهور ایران است، یا یک فریب اطلاعاتی است؟!

السیاسه می‌افزاید: جای پرسش است که اگر این شخص روزی در خیابان دیده شود، مردم گمان می‌کنند، نکند این احمدی‌نژاد بوده و خود را به این شکل آراسته است؟!
گفتنی است، ادعای این روزنامه کویتی، در حالی مطرح می‌شود که عکس این شهروند ایرانی، پیشتر در سایت‌های ایرانی نیز منتشر شده بود.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


وعده غیرقابل اجرا ندهید

چهارشنبه 86 دی 19 ساعت 11:4 عصر

ایت الله هاشمی رفسنجانی افزود: انتخابات پرشوری که مقام معظم رهبری در یزد بر آن تأکید داشتند مهمترین هدف است و این با حضور همه طیف‌های فکری معتقد به نظام و انقلاب میسر است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: وعده‌های غیر قابل اجرا در انتخابات، منافی با اخلاق اسلامی و انسانی و ملی است.

اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از اساتید دانشگاه و فعالان سیاسی، فرهنگی استان خوزستان با اشاره به انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: فرهنگیان و نیروهای دلسوز و آگاه و پر تجربه با حضور فعال در صحنه رقابت‌های انتخاباتی می‌توانند موجب شکل گیری مجلسی قوی باشند.

وی افزود: انتخابات پرشوری که مقام معظم رهبری در یزد بر آن تأکید داشتند مهمترین هدف است و این با حضور همه طیف‌های فکری معتقد به نظام و انقلاب میسر است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، برگزاری انتخاباتی پرشور، سالم و آزاد که نتیجه آن مورد قبول همگان باشد را موجب تقویت نظام در صحنه‌های داخلی و بین المللی عنوان کرد و افزود: نهادهای اجرایی، نظارتی، گروه‌های سیاسی، احزاب و کاندیداها باید در این جهت تلاش کنند.
هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود، برنامه‌ریزی قبلی را از مهمترین عناصر مدیریت بحران عنوان کرد و افزود: استفاده از نیروهای باتجربه و مومنی که با سرمایه‌های انقلاب و کشور شکل گرفته‌اند می‌تواند در رفع معضلات و مشکلات ثمربخش بوده و مانع از ایجاد بحران های مقطعی شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دروغ و فریب مردم را مهمترین خوره هر ملتی عنوان کرد و گفت: این امر می‌تواند در بلند مدت اعتماد مردم و مسئولان را از بین برده و مشکلات زیادی را ایجاد نماید.

هاشمی رفسنجانی همچنین استان خوزستان را از مهمترین نقاط کشور دانست و گفت: این استان از لحاظ منابع خدادادی، موقعیت استراتژیک و کشاورزی جایگاه بسیار مطلوبی دارد و با مدیریت صحیح می‌توان از کارهای زیر بنایی که در این منطقه صورت گرفته در رفع معضلات مردم استفاده کرد.

در ابتدای این دیدار مبینی، علیدادی، شریعتی از اساتید دانشگاه‌های استان خوزستان و همچنین حاجی زاده از فعالان سیاسی منطقه هر کدام در خصوص مسائل انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، موضوع تورم و مسائل سیاسی اقتصادی، فرهنگی استان خوزستان و مشکلات مردم مطالبی را بیان کردند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


ضرر لباسهای دست دوم برای سلامتی

چهارشنبه 86 دی 19 ساعت 11:2 عصر
دکتر حسن صیرفی ، متخصص بیماری های پوست و مو درباره استفاده از لباس های دست دوم هشدار داد. 
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در ساخت این لباس ها مواد و ترکیبات شیمیایی خاصی استفاده می شود و همچنین برخی مواد شیمیایی که برای باز سازی این لباس ها به کار می رود تا ظاهر زیباتری برای لباس های ایجاد کنند ممکن است به بروز آلرژی ها و حساسیت های پوستی منجر شود.
دکتر صیرفی تصریح کرد: این لباس ها به ویژه در نواحی چین های پوستی به علت تعریق بیشتر و حل شدن مواد شیمایی در عرق بدن باعث بروز حساسیت ، قرمزی و خارش پوستی می شود.
این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: استفاده از این لباس ها همچنین خطر انتقال بیماریهای عفونی به ویژه عفونت های قارچی و میکروبی را نیز در پی دارد.
دکتر صیرفی با اشاره به اثار منفی استفاده از این لباس ها بر شرایط روحی - روانی افراد تاکید کرد اکثر افراد با استفاده از لباس های نو احساس لذت و شادی می کنند.
وی در پایان خاطر نشان کرد : لباس های نو حداقل استانداردهای لازم را از لحاظ ترکیبات شیمیایی و رنگ های به کار رفته رعایت می کنند و افراد باید از خریدن لباس های دست دوم اجتناب کنند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


آغاز بارش مجدد برف و کاهش دما از فردا شب

چهارشنبه 86 دی 19 ساعت 11:1 عصر
سازمان هواشناسی کشور با صدور اخطاریه ویژه‌ای نسبت به ریزش بهمن در جاده‌های کوهستانی، تشدید اختلال در تردد جاده‌ای و آبگرفتگی معابر عمومی هشدار داد.
به سبب پیش‌بینی تشدید بارش برف، در روزهای جمعه و شنبه در استان گیلان و غرب مازندران، اختلال تردد درمعابر عمومی و جاده‌ها پیش‌بینی می‌شود.
همچنین به سبب بارش شدید باران در روز جمعه در استانهای بوشهر، شرق فارس، جنوب شرق کرمان و هرمزگان، شنبه در شرق هرمزگان، جنوب شرق کرمان، سیستان و بلوچستان، یکشنبه در هرمزگان، شرق فارس، جنوب شرق کرمان، سیستان و بلوچستان و دوشنبه در سیستان و بلوچستان، جنوب شرق کرمان و شرق هرمزگان آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن رودخانه‌ها پیش‌بینی می‌شود. 
در روزهای جمعه و شنبه به علت بارش برف در جاده‌های مواصلاتی و همچنین احتمال بهمن در جاده‌های کوهستانی کشور، اختلال در تردد جاده‌ها تشدید می‌شود.

شایان ذکر است که طی روزهای چهارشنبه تا جمعه دمای هوا در بیشتر نقاط کشور بطور نسبی افزایش می‌یابد و از اواخر جمعه مجددا کاهش دما از استانهای شمالی کشور شروع شده و تا روز دوشنبه جنوب شرق کشور را نیز دربر می‌گیرد.
سازمان هواشناسی کشور همچنین آسمان تهران را در روز پنجشنبه کمی‌ابری، در اواخر وقت با افزایش ابر و بتدریج بارش برف پیش‌بینی کرد که حداقل و حداکثر دمای تهران در این روز به 6- و 2 درجه سانتیگراد می‌رسد. از سوی دیگر آسمان تهران در روز جمعه نیز ابری همراه با بارش برف پیش‌بینی شده است که حداقل و حداکثر دمای پایتخت در این روز به 8- و 4- درجه سانتیگراد می‌رسد.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پرواز را به خاطر بسپار، برف آمدنی است!

چهارشنبه 86 دی 19 ساعت 11:0 عصر
مسافری داشتیم با پرواز551 هواپیمایی air france ساعت حرکت دو و بیست دقیقه صبح ششم ژانویه. مسافر را سه ساعت قبل از پرواز به فرودگاه امام خمینی(ره) رساندیم. تشریفات مقدماتی انجام شد و مسافر وارد سالن ترانزیت شد. هوا در فرودگاه نسبتا خوب با نم‌نمی از باران بودو ما خوشحال بودیم که شرایط برای پرواز نامساعد نیست.
رضا - م ادامه میدهد: ساعت 8 صبح مسافر ما از داخل هواپیمای متوقف در فرودگاه با تلفن همراه خبر داد که هنوز پرواز نکرده‌اند. ساعت11صبح مسافران را از هواپیما به داخل سالن منتقل می‌کنند و پس ازیکی دوساعت بلاتکلیفی سرانجام اعلام می‌کنند که پرواز به روز بعد موکول شده. مسافران به منزل برگردند و فردا تماس بگیرند.(با همان تلفن 51001 فرودگاه که باید یکی دوساعت وقت صرف کنی تا شانس بیاوری و تماس برقرار شود و تازه آن وقت یا اصلا جوابی نشنوی و یا اینکه با «جواب معلوم نیست و بعدا تماس بگیرید» مواجه شود و یا اینکه با تلفن شماره 22044498 ایرفرانس که معمولا وقتی ارتباط برقرار شود آنقدر زنگ می‌خورد و کسی گوشی را برنمی‌دارد تا خودبه‌خود ارتباط قطع شود). کمبود وسیله نقلیه اعم از تاکسی و اتوبوس به علت برف و بارندگی وبعدمسافت تاشهر، عده زیادی را زمینگیر فرودگاهی کرد که نه هتل و مسافرخانه‌ای در کنارخود دارد و نه رستوران و غذاخوری مناسبی. عده‌ای هم که باروبنه سنگینی نداشته و یکه و یالقوز بودند ـ از جمله مسافرما ـ با هر مشقتی بود خود را به شهر رساندند. فردا از کله سحر دو نفر با دو خط تلفن دو شماره تلفن ذکر شده را مورد حمله قرار دادیم ولی دریغ از حتی یکبار برقراری ارتباط. تصمیم گرفتیم مسافر خود را به فرودگاه برسانیم و حضوری خبر بگیریم.

تاکسی‌های فرودگاه آن روز که مردم بیشتر از مواقع عادی به آنها نیاز داشتند، شاید برای هماهنگی با ادارات دولتی، کار را تعطیل کرده بودند. با التماس و تمنا و وعده و وعید اتومبیل کرایه‌ای پیداکردیم. ساعت نه ونیم صبح به طرف فرودگاه راه افتادیم و در بین راه نیز به تلاش بی‌وقفه خود به کسب خبر از اطلاعات فرودگاه و دفتر ایر فرانس ادامه دادیم. بخشی از راه به کندی طی شد و نهایتا ساعت یازده ونیم سعادت شنیدن صدایی هیجان زده از دفتر هواپیمایی ایر فرانس را پیداکردیم که گفت: «زودتر خودرا به فرودگاه برسانید که هواپیما ساعت یک بعدازظهر پرواز می‌کند.» باعجله بیشتر خودرا رساندیم، دیدیم تابلوی برنامه پروازهای خروجی، ساعت پرواز را دوونیم بعدازظهر نشان می‌دهد.

به هرحال، مسافر ما دوباره به سالن ترانزیت وارد شد و با توجه به این که هوا در آن موقع روز بسیار مساعد و مطبوع بود، با خیال راحت به منزل برگشتیم و چون از تلفن 51001 مایوس شده بودیم، دست به دامان اینترنت و سایت اطلاع‌رسانی فرودگاه شدیم. اطلاعات این سایت هر پانزده دقیقه یک بار نو می‌شود. بعد از چندی ساعت پرواز عوض شد و بار دیگر نیز این ساعت تغییر یافت. مسافران از چهار بعدازظهر تا ساعت 8 صبح در هواپیمای متوقف بدون غذا و در شرایط نامطلوب منتظر پرواز باقی ماندند و کسی به دادشان نرسید. بعضی پیاده شدند و بعضی در هواپیما ماندند. توانستیم با ایرفرانس تماس بگیریم گفتند ساعت یک ونیم بعدازظهر پرواز انجام می‌شود.
در ساعت سه ونیم مسافران را به داخل هواپیما هدایت کردند در حالی که آنان نه تنها از نخوردن چهار وعده غذا که در فرودگاه و هواپیما از آنها دریغ شده بود احساس گرسنگی نمی‌کردند، بلکه در اثر این همه هماهنگی و مدیریت مشعشع، از جان خود نیز سیرشده بودند.
البته به آنها امید داده شده بود که اگر هواپیما به پرواز درآمد، با یک وعده غذا که آن را هم ظاهرا در آخرین لحظات از فرودگاه مهرآباد تهیه کرده بودند، پذیرایی کنند. (شاید در فرودگاه جدید هنوز امکانات پخت غذا فراهم نشده باشد).
نهایتا هواپیمای ایر فرانس در ساعت هیجده و یازده دقیقه با چهل ساعت تأخیر فرودگاه را ترک کرد؛ درحالی که سایت اینترنتی فرودگاه ساعت واقعی پرواز را یازده وبیست دقیقه نشان می‌داد.
لازم به توضیح است که در طول چهل ساعت فوق، چندین هواپیمای ایرانی و خارجی به این فرودگاه وارد و یا ازآن خارج شدند.
بد نیست گزارشی از آنچه در این دوسه روز در فرودگاه و شرکت‌های هوایی و شرکت‌ها و موسسات تامین کننده خدمات جانبی فرودگاه گذشت تهیه و به مردم و مسئولان داده شود.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   41   42   43   44   45   >>   >