در حالی که رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام نسبت به هتک حرمت و تخریب مسئولان نظام هشدار داده بودند، مشاوران رئیس‌جمهور در واکنش به سخنان آیت‌الله شاهرودی، اهانت‌های بی‌سابقه‌ای به رئیس دستگاه قضائی کردند.
امروز ارگان رسمی دولت، تیتر نخست خود را به واکنش به سخنان آیت‌الله شاهرودی اختصاص داد و در صفحه نخست خود، به نقل از مشاور مطبوعاتی رئیس‌جمهور، اظهارات آیت‌الله شاهرودی را نقض تفکیک قوا دانسته و خواستار جبران این اشتباه به نحو مقتضی و جلوگیری از تکرار آن شد!

این روزنامه همچنین در صفحه دوم خود به نقل از آرین‌منش، یکی از نمایندگان وابسته به دولت در مجلس، نوشت: «مشکلات دستگاه قضائی فراوان‌تر از آن است که مسئولان ارشد آن، فرصت پرداختن، نقد عملکرد دستگاه اجرایی و برشمردن صفت‌های آن را بدهند».
این وکیل‌الدوله اظهارات آیت‌الله شاهرودی را در افکار عمومی! سؤال‌برانگیز ارزیابی کرد.

در این حال، «سیاست روز»، یکی از دیگر روزنامه‌های حامی دولت، در یادداشت اهانت‌آمیزی نوشت: «شش سال گذشت و هنوز بر اریکه ریاست قضائیه کشور نشسته‌اید و از وضعیت ویرانه می‌نالید. خنده‌دار نیست؟ آش آنقدر شور است که به نمایندگان مجلس به بهانه دخالت در کار قاضی، اجازه تحقیق‌وتفحص نمی‌دهید و وقتی نمایندگان خواستار رسیدگی به منابع مالی قوه قضائیه می‌شوند، حتی آنان را به درون دفترتان هم راه نمی‌دهید. بله، حق دارید! هر کس جای شما بود فرافکنی می‌کرد؛ بهترین دفاع، حمله است. به جای آن‌که سر و سامانی به وضعیت ویرانه‌ای که امروز نام ویرانه را هم به زحمت می‌توان بر آن نهاد بپردازید، درخصوص تغییر وزرا اظهارنظر می‌کنید. بحث، باید عوض شود. بار اولتان نیست.

وقتی سؤال می‌شد شما پاسخی نداشتید. پس آن شد که شد. سخن از فرار سرمایه به میان آمد که بزرگ‌ترین فساد اقتصادی، فراری دادن سرمایه‌ها با حرف‌های زاید است. باید با ناامنی اقتصادی مبارزه کرد و الحق که شما در این فرافکنی موفق بودید.

بله! آقای شاهرودی شما حق دارید، اما یک چیز را فراموش کرده‌اید. این جنجال‌ها روزی تمام می‌شود و آنگاه باید لااقل در آن دنیا پاسخگو باشید».


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


گزارش مشارکت از وعده‌های استانی

یکشنبه 86 مرداد 28 ساعت 12:0 عصر

سایت نوروز، ارگان جبهه مشارکت در گزارشی از وعده‌های عمل‌نشده دولت در سفر به سیستان و بلوچستان مدعی شد:

طبق یکی از مهمترین مصوبات هیات دولت در سیستان و بلوچستان مقرر شده بود مبلغ 100 میلیارد تومان علاوه بر اعتبارات سنواتی و ملی برای جبران عقب‌افتادگی استان اختصاص یابد اما در مجموع فقط 55 میلیارد تومان اختصاص یافته است.

مقرر شده بود وزارت نفت انتقال مواد نفتی از کرمان به زاهدان را از طریق ایجاد خط لوله ارتباطی مورد بررسی قرار دهد که تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه انجام نشده است.

طبق یکی دیگر از مصوبات، برای ایجاد اشتغال در سطح استان 300 میلیارد دلار از محل صندوق ذخیره ارزی اختصاص یافته بود که به دلیل نبود سرمایه‌گذار بخش خصوصی، این مصوبه اجرایی نشده است.همچنین مصوبه دیگر مربوط به بازگشت افاغنه بوده که در عمل، طرح با شکست مواجه شد.

مصوبه دیگر در خصوص بخشودگی سود و تسهیلات بانکی بخش کشاورزی بود که بانکها به این دلیل که هنوز این مصوبه به صورت اجرایی برای آنها ابلاغ نشده، از اجرای آن سرباز می‌زنند.

مقرر شده بود وزارت راه و ترابری اتصال چابهار به شبکه راه‌آهن کشور را از طریق میلک زابل آغاز کند. اما هنوز هیچ اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

همچنین باید تعداد تختهای بیمارستان در زاهدان از 330 تخت به 540 تخت افزایش می‌یافت که در این مورد هم کاری نشد. همانطور که قرار بود یک نوبت کالا برگ قند و شکر برای ساکنان استان اعلام شود که هنوز اعلام نشده است.

طبق مصوبه دولت قرار بود اعتبار خرید 100 دستگاه ماشین‌آلات سنگین مورد نیاز شهرداری از طریق بندر چابهار تامین شود که در این زمینه اقدامی نشده است. همچنین در بحث جایگزینی مدارس کپری اقدامات مختصری انجام شده، ولی هنوز هیچ اقدامی برای ساخت 4 باب مدرسه که قرار بود تا سال تحصیلی جدید آماده بهره برداری شئد صورت نگرفته است.

جاده ایرانشهر به بمپور که از پرترافیک ترین جاده‌های کشور و پر خطر ترین آنهاست، قرار بود دوبانده یا تبدیل به بزرگراه شود که این مصوبه هم اجرایی نشده است.

دولت تعهد کرده بود بدهی دستگاههای اجرایی به شهرداری‌های استان را پرداخت کند که تاکنون هیچ مبلغی پرداخت نشده است.طبق اطلاعات دریافتی، شهرداری زاهدان حدود 100 میلیارد تومان و شهرداری ایرانشهر هم حدود 8 میلیارد تومان از دستگاههای اجرایی استان طلب دارند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


در حالی که نزدیک به چهار سال از زلزله سهمگین بم می‌گذرد، تاکنون بخش اعظم مردم این شهر، از اسکان موقت به داخل خانه‌های خود منتقل شده‌اند ، هرچند حدود سه هزار تن از آنان همچنان ساکن ششصد کانکس اسکان موقت هستند.

تصاویر ارسالی از کرمان، نشان‌دهنده وضعیت آخرین اردوگاه اسکان موقت در بم پس از زلزله است که پس از گذشت چند سال، هنوز تغییر چندانی در وضعیت ساکنان آن ایجاد نشده است.

اردوگاه بسطامی که به یاد خواننده مشهور این شهر نامگذاری شده، در متن شهر قرار دارد و بیشتر ساکنان آن را مستأجران بمی پیش از زلزله و مهاجران بومی بم تشکیل می‌دهند.

به گفته مجید اعتمادی فرماندار بم، از 9000 کانکس ایجاد شده برای اسکان موقت مردم بم، تنها این 600 کانکس باقی مانده و کار جمع‌آوری آنها به کندی انجام‌ می‌شود.

گفتنی است، این تصاویر، بخشی از عکس‌های یک گروه عکاسی حرفه‌ای ایرانی است که از به نمایش درآمدن آن در یکی از نمایشگاه‌های تهران جلوگیری شده است.

عکس‌ها از: حمید صادقی


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تداوم تخریب اصولگرایان توسط حامیان دولت

یکشنبه 86 مرداد 28 ساعت 8:0 صبح

در حالی که بسیاری از چهره‌های شاخص و برجسته انقلاب تاکنون توسط حامیان دولت تخریب شده‌اند، دکتر احمد توکلی، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، به دلیل انتقاد از برکناری دو وزیر، تازه‌ترین قربانی تخریب سایت‌های حامی دولت شده است.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، یکی از سایت‌های حامی دولت با حمله شدید به احمد توکلی به دلیل اظهارات اخیر وی در انتقاد از برکناری وزرای صنایع و نفت نوشت: «همواره یکی از موارد مورد پرسش از وی تیم بود که وقتی در اداره یک روزنامه ناکارآمد بودید، چگونه نامزد رئیس‌جمهوری می‌شوید؟ او به ارائه نظریه‌ای با عنوان «جمهوری دوم» و با شعار «دولت پاک برای ملت پاک» وارد رقابت انتخاباتی با سیدمحمد خاتمی در سال 1380 شد، خاتمی که در هنگام ثبت نام اشک ریخته بود، این بار هم با رأی 24 میلیون نفری انتخاب شد و احمد توکلی تنها 500 هزار رأی بر 4 میلیون رأی هشت سال قبلش افزود، با این تفاوت که تعداد شرکت کنندگان در انتخابات بیش از 1.5 برابر شده بود. شعارهای وی متاثر از حضورش در اروپا و الهام گرفته از انقلاب فرانسه ارزیابی گردید و موجب انتقاد فراوان اصولگرایان از وی شد».

این سایت تخریبگر سپس توکلی را به فراهم کردن زمینه برای حضور هاشمی رفسنجانی در انتخابات متهم کرد و با محکوم کردن انتقاد وی از دولت نوشت: «یا توکلی در فضای حاصل از جوسازی‌های رسانه‌ای اصلاح‌طلبان ترجیح داده است انتقادات خود را به جای ارائه مستقیم رسانه‌ای کند و یا آن‌که تحملش از همراهی با یک دولت به سر آمده و خواستار حفظ موقعیت همیشه منتقد خود است. شاید هم در زمان نگارش این سطور که بی‌شک موجب جذب مخاطب برای سایتش خواهد بود، اثرات نامطلوب آن را فراموش نموده و بیشتر به جاذبه‌های خبری آن فکر می‌کرده است».

جالب‌تر آن‌که این سایت حامی دولت! در این گزارش و مطلب دیگری برای تخریب توکلی، به طور کلی عملکرد وزارت صنایع دولت نهم را زیر سؤال برده و نوشته است: «موضع‌گیری احمد توکلی در برابر تغییر وزیر صنایع تعجب بسیاری از کارشناسان حوزه صنعت را برانگیخته است.

طهماسبی، وزیر سابق، قبل از تصدی وزارت، کارشناس مرکز پژوهش‌ها‌ی مجلس بود و در مجموعه آقای توکلی فعالیت می‏نمود.
او توسط توکلی و حمایت نزدیکان توکلی در مجلس برای تصدی وزارت صنایع مطرح شد، بدین ترتیب پاره ای از دلائل آشفته شدن آقای توکلی از برکناری وزیر صنایع روشن می‌شود.

دخالت‌ها‌ی مستقیم وزیر در چیدن افراد منتسب به آقای توکلی در مجموعه‌ها‌ی صنعتی، نارضایتی بسیاری از مدیران صنایع کشور را موجب شد؛ که علت استقبال آنان از این تغییر نیز به دلیل عدم توان مدیریتی، نداشتن دید کلان، و دخالت‌ها‌ی خلاف رویه شخص وزیر بوده است.

افتضاح مربوط به مسئله ساخت تلفن همراه در کشور و شکست وزارت صنایع در این پروژه و در نهایت دامن زدن به قاچاق این کالا، استفاده از مشاوران و مدیران ناتوان، تنها گوشه ای از ده‌ها‌ مورد بی کفایتی جناب آقای طهماسبی در مسند وزارت صنایع است که در صورت ادامه بی انصافی‌ها‌، اقدام به افشاگری در این زمینه و همچنین افشای برخی سوءاستفاده‌ها‌ی شخصی خواهد نمود».


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تحریم یا حمله؟ سهل‌انگاری در ارزیابی خطر

یکشنبه 86 مرداد 28 ساعت 4:0 صبح
...تاریخ تحریم‌های آمریکا علیه ایران به شش دوره تقسیم می‌شود:
دوره نخست: دوره گروگانگیری از 1979 تا 1981؛ در این دوره، دوازده میلیارد دلار دارایی ایران مصادره و فروش تجهیزات نظامی به ایران لغو شد.

دوره دوم: دوره جنگ با عراق از 1981 تا 1988؛ قطع کمک بانک جهانی، قرار دادن ایران در لیست کشورهای تروریستی و کنترل مبادلات نظامی با ایران.
دوره سوم: دوره بازسازی از 1989 تا 1992؛ که وقفه‌ای کوتاه در تحریم پدید آمد و 287 میلیون دلار دارایی بلوکه شده ایران پرداخت شد.

دوره چهارم: دوره کلینتون از 1993 تا 2001؛ در این دوره، بیشترین تحریم‌ها علیه ایران اعمال شد که هدف اصلی آن، مهار دوجانبه ایران و عراق و جلوگیری از برتری یافتن ایران پس از شکست عراق در کویت بود. تحریم‌ها در این دوره بیشتر به صنعت نفت و سرمایه‌گذاری در آن مربوط می‌شود که بسیار موفق بوده و صنعت نفت ایران در این دوره هزینه بالایی را می‌پردازد.
در اواخر دهه نود، به دلیل رشد اصلاحات در دوره خاتمی، بهبود نسبی در این زمینه پدید آمد، اما این دوره کوتاه بود.

دوره پنجم: دوره پس از حادثه یازده سپتامبر 2001 و تشدید تحریم‌ها و رادیکالیزه شدن سیاست آمریکا.
دوره ششم: دوره پس از بحران هسته‌ای و تصویب قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل و تحریم‌های مالی و اقتصادی علیه ایران که اوج تحریم‌ها علیه ایران بوده است. تفاوت اصلی این دوره با دوره‌های پیش، در این است که آمریکا با همکاری اتحادیه اروپا این تحریم‌ها را آغاز کرده و پیش می‌برد.

کارآیی سیاست تحریم علیه ایران
هزینه تقریبی تحمیل شده به خاطر تحریم بر ایران در 27 سال گذشته، به میزان 2% نرخ رشد ناخالص ملی و نزدیک به 100 میلیارد دلار بوده و همین طور نرخ رشد اقتصادی ایران از 9% در سال 1979 به 3% رسیده و 6% کاهش رشد داشته و در مقابل، هزینه تحمیل تحریم بر آمریکا، نزدیک به بیست میلیارد دلار بوده است.

درباره میزان تأثیر این تحریم‌ها و موفقیت آمریکا در رسیدن به اهداف خود، می‌توان گفت که موفقیت این تحریم‌ها در مهار کردن رژیم نسبی بوده، اما در تغییر رفتار رژیم و یا تغییر آن ناموفق بوده است.
ساختار اقتصادی ایران بسته و شدیدا دولتی است و تجربه جهانی، نشان می‌دهد که در این نوع ساختارها، توانایی تحریم و میزان تاثیر آن اندک است. به علاوه، ساختار سیاسی ایران، وجود جو انقلابی و سلطه ایدئولوژی مذهبی، باعث شده است که هزینه اقتصادی، به هزینه سیاسی تبدیل نشود.

هزینه این تحریم‌ها تا پیش از بحران هسته‌ای، 2% رشد ناخالص ملی بود، اما پس از بحران هسته‌ای، به 4% رسیده و دامنه آن تا 20% رشد ناخالص ملی خواهد رسید. با این حال، افزایش این هزینه‌ها، دلیل قطعی برای موفقیت تحریم‌ها نیست؛ هزینه تحریم علیه عراق تا 80% رشد ناخالص ملی بوده و تولید اقتصادی این کشور را از 60 میلیارد دلار در سال، به 10 میلیارد دلار رساند، اما باعث تغییر رژیم عراق نشد، بلکه برعکس، بیش از یک میلیون نفر ضایعات انسانی داشته است.
بنابراین، فاجعه‌ها و تراژدی‌ها پشت این تحریم‌ها خوابیده است و نباید از آن غافل بود.

احتمال تحریم نفتی کامل ایران منتفی نیست و باید گفت که هدف عمده این تحریم‌ها، صنعت نفت ایران بوده است. تأسیسات نفتی ایران، بسیار فرسوده است و سالانه 5 تا 10 درصد از ظرفیت تولید کشور کاسته می‌شود. این در حالی است که کارآیی تحریم‌ها در بخش نفت، بیشتر از بخش نظامی بوده است.

احتمال حمله نظامی علیه ایران
اگر انگیزه ایران درباره دستیابی به سلاح هسته‌ای برای غرب محرز شود، احتمال تهاجم نظامی علیه ایران هست و شدت و ضعف آن در این‌ باره، به هدف آمریکا بستگی دارد که آیا خواهان تغییر رفتار رژیم است یا خواهان تغییر کامل آن؛ بنابراین، چنانچه برای آمریکا و غرب ثابت شود فعالیت هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است، احتمال حمله نظامی ضعیفتر خواهد شد، اما از بین نخواهد رفت، چرا که در این میان، بسیاری از عوامل محاسبه نشده وجود دارد، چون رابطه طرفین پرتنش و بحرانی است.

در اوضاع کنونی، درباره انگیزه ایران در میان دولت‌های غربی و همینطور سیاست‌ها و اهداف آمریکا، توافق‌نظری وجود ندارد؛ بنابراین، ما می‌توانیم به خاطر خطای محاسبه به سمت وضعیت قرمز و خطرناک حرکت کنیم.
جامعه ما دچار یک سهل‌انگاری در ارزیابی خطر شده و به این نتیجه رسیده که چون آمریکا در عراق در گل گیر کرده، دیگر هیچ‌گاه به ایران حمله نخواهد کرد و چون فرض می‌کند هزینه تحریم نفت بسیار سنگین است و قیمت نفت بالاست، دچار خوش‌بینی شده که غرب به این سمت حرکت نمی‌کند. ما در خواب غفلتیم و این مهلکترین سم برای ایران است...

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پیشنهاد نامزد ریاست‌جمهوری آمریکا

یکشنبه 86 مرداد 28 ساعت 4:0 صبح
«جان ادواردز»، نامزد ریاست‌جمهوری آمریکا از حزب دمکرات‌ها اعلام کرد: در صورتی که سال آینده به سمت رئیس‌جمهور آمریکا برگزیده شود، برای کنترل تمایلات اتمی ایران، دولتش گفت‌وگوهای مستقیمی را با ایران آغاز خواهد کرد.
ادواردز در مقاله‌ای که برای مجله معتبر «فارین افیرز» نوشته است، پیشنهاد تغییر اساسی در سیاست‌های دولتش نسبت به دولت بوش را داده و گفته است، در صورت انتخاب در انتخابات نوامبر 2008، تحولی در دیپلماسی آمریکا در سطح جهانی ایفا خواهد کرد.

البته ادواردز باز هم بر باقی ماندن گزینه نظامی تأکید داشته و نوشته است: در صورت تهدید جدی، هیچ رئیس‌جمهوری که در آمریکا بر سر کار باشد، نباید این گزینه را حذف شده بپندارد.
او همچنین تأکید کرد، حاضر است با دولت احمدی‌نژاد نیز رابطه داشته باشد که این اقدام پس از انقلاب ایران، بی‌سابقه بوده است.

این در حالی است که دولت بوش، گفت‌وگو بر سر مسائل اتمی را به شدت رد کرده و آنها را تنها به مسائل عراق محدود کرده است.
اظهارات ادواردز همزمان با اتهامات آمریکا بر این کشور درباره فرستادن تسلیحات برای شورشیانی است که سربازان آمریکایی و عراقی را می‌کشند.

چهارشنبه گذشته، آمریکا اعلام کرد که می‌‌خواهد سپاه پاسداران ایران را در لیست گروه‌های تروریستی خود قرار دهد؛ این نخستین بار است که نیروهای نظامی یک کشور خارجی در این لیست قرار می‌گیرند.

ادواردز همچنین در مقاله خود نوشته است: ما باید به جای تقابل و تهدید به اقدام نظامی، روند و همکاری مفیدی را با طرف خود پدید آورده، تلاش کنیم احمدی‌نژاد را از نیروهای میانه‌‌رو در این کشور جدا کرده، در عین حال، پیشنهادهای اقتصادی نیز به دولت ایران بدهیم.
وی در این باره ادامه می‌دهد: باید تحرکات اقتصادی را برای فشار بر دولت احمدی‌نژاد جدی‌تر کنیم، برای همین، نیاز به رابطه مستقیم با ایران داریم که نه هدیه است و نه امتیاز.
این در حالی است که ادواردز از احتمال دیدار با احمدی‌نژاد چیزی ننوشته است.

ادواردز در مقاله‌اش، سیاست خارجی بوش را مورد حمله قرار داده، می‌گوید در صورت رئیس‌جمهور شدن او، سیاست دوستی و رابطه دوباره با جهان را پیش خواهد گرفت و این کار را با پایان دادن به جنگ عراق، آغاز خواهد کرد.

وی در این باره می‌نویسد: در نخستین مرحله، دستور خروج سریع چهل تا پنجاه هزار نفر از نیروها را صادر خواهد کرد و بر این باور است که با خروج از عراق، آمریکا باید به اندازه کافی در منطقه نیرو داشته باشد تا از بروز نسل‌کشی یا اغتشاش در منطقه در پی جنگ‌های داخلی عراق جلوگیری کند؛ این حضور را پایگاه نیروها در کویت و ناوگان دریایی آنان در خلیج‌فارس تأمین خواهد کرد.

وی همچنین با انتقاد از استفاده بوش از اصطلاح جنگ علیه تروریسم برای توجیه مبارزه دولتش با مسلمانان افراطی و رادیکال، این واژه را چکش سیاسی برای توجیه سیاست‌های غیر قابل قبول دولتش خواند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


محمد سلامتی دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی گفت: اصلاح‌طلبان با اعتقاد به‌ مردمی‌ترین انقلاب جهان و نظام مردم‌سالار برخاسته‌ از آن و مشی ترسیم شده‌ از سوی امام راحل، با اپوزیسیون غیرقانونی و برانداز مرزبندی آشکار دارند.

سلامتی روز پنجشنبه در یازدهمین کنگره سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی که در مسجد امیرالمومنین (ع) تهران‌برگزار شد، افزود: ما خود را متعلق به انقلاب می‌دانیم.

وی با بیان اینکه جریان موسوم به اصلاح طلبان مایوس نیستند، گفت که این جریان باید حضوری قدرتمند را در انتخابات مجلس هشتم تدارک ببیند.

دبیر کل سازمان مجاهدین انقلاب‌اسلامی نخستین گام برای‌این منظور را تشکیل و تقویت ائتلاف اصلاح‌طلبان با حضور احزاب، گروه‌ها و شخصیت‌ها دانست و روند کار آنان تاکنون را خوب و ارزنده ارزیابی کرد.

سلامتی این اقدامات را نشانه عزم اصلاح طلبان برای حضور فعال در صحنه انتخاباتی آزاد، رقابتی و سالم خواند و از تلاش‌های مجدانه خاتمی در این زمینه قدردانی کرد.

وی تاکید کرد: گروه‌های اصلاح طلب باید باتوجه به تجربه‌انتخابات سومین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا از هر نوع سهم‌خواهی حزبی و تشکیلاتی در انتخابات پیش رو پرهیز کنند.

دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی از انتخابات مجلس هشتم به عنوان مهم‌ترین رویداد سیاسی امسال نام‌برد و افزود: این انتخابات می‌تواند بهترین شرایط تحرک سیاسی در کشور را رقم بزند.

سلامتی،انتخابات مجلس هشتم را برای همه گروه‌ها و جناح‌های سیاسی کشور یک فرصت ویژه و مهم ارزیابی کرد زیرا همه آنها از تمامی امکانات و اهرم‌ها برای تحکیم موقعیت خود استفاده می‌کنند.

به گزارش ایرنا ، وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به شعارهای‌دولت نهم و میزان تحقق آنها گفت: سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی به‌عنوان یک تشکیلات سیاسی وظیفه خود می‌داند که یک ارزیابی از عملکرد دولت نهم در حد توان ارایه کند.

سلامتی افزود: این موضوع یکی از محورهای اصلی مورد بررسی در کنگره این سازمان است که نتایج آن در بیانیه پایانی کنگره منعکس می‌شود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


مخالفت با فرود هواپیمای ربوده‌شده در تهران

یکشنبه 86 مرداد 28 ساعت 12:0 صبح

یک مقام آگاه در شورای عالی امنیت ملی به سایت «جهان» با اشاره به درخواست ربایندگان هواپیمای شرکت اطلس جت که در فرودگاه آنتالیا فرود آمده است، برای فرود در فرودگاه تهران گفت: در جلسه‌ای که به همین منظور تشکیل شد با در خواست آنان مخالفت شد.

بامداد امروز هواپیمای شرکت اطلس جت که از بخش ترک نشین قبرس عازم استانبول بود، ربوده و برای سوخت گیری در فرودگاه آنتالیا فرود آمد. این هواپیما حامل 136 مسافر و چند خدمه است.

هواپیماربایان با اعلام این که همه برادران دینی هستیم، خواهان عزیمت به تهران یا سوریه شده بودند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سقوط بالگرد نظامی و شهادت 5 نیروی سپاه

شنبه 86 مرداد 27 ساعت 11:0 عصر

با سقوط یک فروند بالگرد نظامی متعلق به سپاه پاسداران در منطقه پیرانشهر ، 5 تن از نیروهای نظامی ایران به شهادت رسیده و 6 تن مجروح شدند.

این بالگرد که به منظور هلی‌برن نیروها استفاده می‌شود، در شرایط بد آب و هوایی سقوط کرده و در سوی شرقی کوه قندیل در پیرانشهر افتاده است.تفاوت آب و هوای سرد و گرم و توفانهای شدید در این منطقه مشهور است و تا کنون بارها زمینه‌ساز حوادث شده است.

به غیر از 5 شهید این حادثه، 6 تن از نیروهای سپاه نیز مجروح و به بیمارستان منتقل شده‌اند. بر خلاف دو حادثه به وقوع پیوسته در چند ماه اخیر، این بار از فرماندهان میانی سپاه، کسی در این بالگرد حضور نداشته است.

سقوط این بالگرد در حالی رخ می‌دهد که در روزهای اخیر عملیاتهایی علیه یگانهای نظامی گروه تروریستی پ.ک.ک که مقر آنان در کوه قندیل است، در جریان است و طی آن تلفاتی از تروریستها بر جای مانده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


امام زمان(عج) به آقای فاضل سلام رسانده

شنبه 86 مرداد 27 ساعت 10:0 عصر

روز دوشنبه (22/5/86) در اخبار، مسأله ادعای ارتباط فردی به نام عرفانیان با وجود مبارک امام زمان ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ و دروغ‌ها و تهمت‌ها و انحراف‌هایی را که به وجود آورده برای مردم مطرح شد. من به یاد چند سال پیش افتادم که این شخص، پنج نفر را از تهران به قم فرستاده بود که متأسفانه، یکی از آنان، روحانی پیری بود و بقیه از افراد کاسب و بازاری. در عصر یکی از روزها آنان به دفتر ما آمدند و گفتند: می‌خواهیم با آقا ملاقات کنیم و مطلب بسیار مهم و خصوصی با ایشان داریم.

گفتم: ایشان عصرها به دفتر تشریف نمی‌آورند و معمولا پیش از ظهر و هر روز به مدت دو ساعت تشریف می‌آورند و با تمام کسالت‌هایی که داشتند، به این امر حتی در گرمای تابستان مقید بودند. بالاخره از این گروه پرسیدم موضوع چیست؟ ابتدا از گفتن آن خودداری کردند و گفتند: تنها باید با پدر شما ملاقات کنیم و مطلب بسیار خصوصی است. من به آنان به صورت محکم گفتم: چنانچه مطلبی دارید، بیان کنید، در غیر این صورت تشریف ببرید. آنان نیز پس از مشورت کوتاهی گفتند: ما از طرف شخصی به نام عرفانیان که در تهران است، آمده‌ایم؛ ایشان کسی است که در تمام سه وقت، نماز خود را به جماعت پشت سر امام زمان ـ علیه‌السلام ـ می‌خواند و امام به ایشان فرموده‌اند: به آقای فاضل لنکرانی پیغامی را برسانید و گفتند: امام پیام دیگری را برای یکی از مراجع دیگر هم توسط این فرد داده که ما پیش از آمدن به اینجا، خدمت ایشان رفته‌ایم و ایشان با توجه کامل به این مطالب گوش دادند.

به آنان گفتم: می‌توانید بگویید چه پیامی برای آن مرجع محترم داده شده و آنان نوشته‌ بسیار بدخطی به زبان فارسی را نشان من دادند که در آن آمده بود: آقای... چرا با مادر من زهرا مخالفت می‌کنی؟ باید هرچه زودتر از فتوایی که نمی‌توان در نماز شهادت به عصمت حضرت زهرا داد، دست برداری. من پیش از آن‌که پیام مربوط به والد راحل رضوان‌الله تعالی علیه را بشنوم، به آنان گفتم: چرا امام زمان به خط فارسی مرقوم داشته‌اند و چرا این‌قدر بدخط؟

ظاهرا چند غلط ادبی هم در همان چند سطر کوتاه وجود داشت. از این مطلب عبور کردم و به آن روحانی پیرمرد گفتم: شما که در حوزه علمیه تحصیل کرده‌ای، چرا چنین مطالب دروغی را باور نموده‌ای؟

او گفت: این شخص با سایر مدعیان رویت تفاوت دارد و اساسا دنبال شهرت و مقام و... نیست. به او گفتم: مگر نخوانده‌ای که امام زمان ـ علیه‌السلام ـ به نایب خاص چهارم خود فرمودند: پس از تو دیگر کسی من را نمی‌بیند و هر کس که ادعای رویت من را بنماید، او را تکذیب کنید و او افترازننده و کذاب است؟ آیا من فرمایش امام زمان(عج) را بپذیرم یا کلام این شخص را؟ پیرمرد نتوانست جوابی بدهد و به من گفت: شما از خیلی حقایق خبر نداری و مطمئن هستم اگر این پیام را به پدرتان برسانید، حقایق بزرگی برای شما روشن می‌شود و شما هنوز از ارتباط خاص پدر خودت با امام زمان هم خبر نداری!

در میان آن اشخاص، یک نفر به من رو کرد و گفت: حاج آقا جواد شما من را به یاد می‌آورید؟
گفتم: خیر.
گفت: من در سال 61 ـ 62 در مدرسه رضویه پیش شما کتاب معالم را خوانده‌ام و من طلبه بودم و شما در آن زمان اعتقادات خوبی داشتید، چرا الان این گونه حرف می‌زنید؟
با تعجب به او گفتم: اگر از حوزه بیرون نرفته بودی و درست درس خوانده بودی، امروز گرفتار این دام نمی‌شدی.

بالاخره پس از این بگو مگوها، آنان گفتند: شما امانتدار خوبی باشید و پیام را به پدرتان برسانید و ببینید ایشان چه می‌فرمایند؟

گفتند: پیام این است که امام زمان ـ علیه‌السلام ـ به آقای عرفانیان فرموده‌اند: به آقای فاضل سلام من را برسان و بگو آن شب طوفانی را به یاد داشته باشید!
من هم گفتم: فردا خدمت ایشان خواهم گفت و شما فردا ظهر جواب را از من بگیرید.

روز بعد، وقتی خدمت والد راحل ـ رضوان الله تعالی علیه ـ رسیدم و قضیه را نقل کردم، ایشان بسیار متأثر شدند و فرمودند: چرا عده‌ای اینچنین مسأله امام زمان ـ علیه‌السلام ـ را به بازی گرفته‌اند؟ چرا می‌خواهند از اعتقادات مردم سوءاستفاده‌ کنند؟ و اساسا ایشان نسبت به ادعاهای بیهوده و دروغ که در زمان ما فراوان هم شده، بسیار رنج می‌بردند و معتقد بودند که چنین اموری اساس مکتب را از بین خواهد برد.

ایشان در پاسخ فرمودند: اولا اینها را نصیحت کنید و بگویید: عرفانیان که من هنوز او را ندیده‌ام، قطعا آدم کذاب و تهمت‌زنی است و از دام او خود را خارج کنند و گرفتار فریب او نشوند و فرمودند: به آنان بگویید من در عمرم شب‌های طوفانی فراوان داشته‌ام و هیچ خاطره یا خصوصیت خاصی از آنها به یاد ندارم.

من وقتی جواب را به آنان رساندم، متأسفانه پاسخ دادند: ما فکر می‌کردیم ایشان ارتباط ولایتی دقیقی دارد، اما معلوم می‌شود که ایشان در این جهت ضعیف است.

باید واقعا تأسف خورد که چگونه ذهن این افراد را شست‌وشوی داده‌اند که حتی نسبت به مرجع تقلید که طبق اعتقادات ما نایب امام زمان است، این چنین گستاخی می‌کنند. این قضیه گذشت تا این که وزیر اطلاعات ـ که در آن زمان جناب حجت‌الاسلام یونسی بودند ـ به خدمت والد رسیدند.

والد ما ـ رحمت‌الله علیه ـ به ایشان فرمودند: چرا با چنین افرادی در جامعه که با اعتقادات مردم بازی کرده و از حسن اعتقاد مردم سوء استفاده می‌کنند، برخورد قاطع نمی‌شود؟ چرا امنیت اعتقادی را مورد توجه قرار نمی‌دهید؟ امنیت تنها در مسائل عادی و ظاهری نیست. سپس این جریان را نقل فرمودند و آقای یونسی گفتند: ما دنبال خواهیم کرد.

چند وقت بعد دوباره ملاقاتی نمودند و به آقا گفتند: پس از آن جلسه، ما به چه مسائلی که نرسیدیم و چه واقعیت‌هایی که کشف نشد و تمام قضایای این شخص و این که چه افرادی را منحرف کرده و چه دروغ‌هایی را به آنان گفته و چه نسبت‌هایی را به امام زمان داده، همه را بیان نمودند. حتی در میان آنان، برخی از روحانیون مسن بودند که در برخی عکس‌ها دیدم به همراه جمعی لباس احرام پوشیده‌اند و در بیابان‌های بین تهران و کرج، کعبه‌ای درست نموده و عرفانیان به آنان گفته بود که امام زمان فرمودند: شما که اصحاب مخصوص من هستید، نباید به عربستان برای حج بروید، بلکه باید همین جا بیایید و طواف کنید.

ما واقعا خداوند را شکر کردیم که در این بیوت مراجع چنین قضایایی کشف و خنثی می‌شود و از نزدیک ملاحظه کردیم که این مرجع بزرگ و بیدار چگونه با خرافات و انحرافات مقابله فرمودند که نظایر دیگری از آن را هم به یاد دارم که در وقت مناسب دیگری خواهم نوشت.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   66   67   68   69   70   >>   >