تبلیغات انتخابات مجلس هشتم با قانون فعلی

سه شنبه 86 مرداد 30 ساعت 12:0 عصر

معاون پارلمانی وزیر کشور گفت: با توجه به فشردگی دستور جلسات مجلس طرح اصلاح قانون به انتخابات مجلس شورای اسلامی نخواهد رسید و بنابراین تبلیغات انتخاباتی بر اساس قانون فعلی، انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا حجت الاسلام والمسلمین موسی پور افزود: در دیدگاه مشترک وزارت کشور و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اصلاح و تغییر بعضی از مواد قانون انتخابات مجلس ضروری بود. به همین جهت کمیته‌ای مرکب از نمایندگان وزارت کشور و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی جهت بررسی قانون انتخابات تشکیل شد و بعد از برگزاری جلسات مشترک موادی که اصلاح و یا تغییر آن ضروری است، مشخص گردید و در قالب طرح یک فوریتی با امضای جمعی از نمایندگان محترم به مجلس شورای اسلامی ارائه شد. با توجه به رای نیاوردن فوریت، این طرح به صورت عادی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


فراگیرتر شدن ائتلاف اصولگرایان

سه شنبه 86 مرداد 30 ساعت 9:0 صبح

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز تهران با حمایت از مکانیزم به وجود آمده در جریان اصولگرا در جهت وحدت و حمایت از جبهه متحد اصولگرایان گفت: این مکانیزمی که به وجود آمده اگر به صورت کامل عمل شود، چیز خوبی است و زمینه‌ساز وحدت هرچه بیشتر اصولگرایان خواهد شد، ولی آنها باید در کار خود تنگ نظری نداشته باشند.

آیت‌الله مهدوی‌کنی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که به تمام گروه‌ها و به خصوص اصولگرایان ائتلاف و برادری را توصیه می‌کنم، افزود: من به همه برادران و دوستداران انقلاب توصیه می‌کنم که برای حفظ انقلاب، کشور و ایستادگی در برابر دشمنان دست به برادری و ائتلاف بزنند به خصوص اصولگرایان.

وی گفت: در بحث ائتلاف و برادری باید خصوصیات و خواسته‌های گروهی کنار گذاشته شود تا یک ائتلاف به وجود بیاید وگرنه ائتلاف بدون آن به وجود نمی‌آید.

وی ادامه داد: نباید این‌گونه باشد که احزاب و گروه‌ها بگویند هر آن‌چه ما می‌گوییم باید بشود در این صورت ائتلاف معنایی ندارد؛ این وصیت و توصیه ما در جامعه روحانیت به جبهه متحد اصولگرایان و تمام نیروهای انقلاب است.

آیت‌الله مهدوی کنی درباره این‌که برخی از گروه‌های اصولگرا می‌گویند که جبهه متحد اصولگرایان باید از جامعیت بیشتری برخوردار باشد نیز گفت: حق با آن‌هاست، باید جامعیت این جبهه بیشتر شود و در این جبهه تنگ نظری وجودنداشته باشد.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز تهران در پاسخ به این سوال که آیا عضو گروه 5 نفره مرضی‌الاطراف جبهه متحد اصولگرایان هست یا نه گفت: من در این گروه عضویت ندارم و باید توجه داشته باشیم که جامعه روحانیت مبارز در گروه‌ها حضور ندارد و حزبی و گروهی نیست.

وی با بیان این‌که ما اگر ببینیم اصولگرایان و جبهه متحد آنها خوب رفتار و عمل می‌کند، آن را تایید می‌کنیم و اگر بد عمل کند هشدار می‌دهیم، گفت: جامعه روحانیت مبارز بنا ندارد مستقیما در انتخابات دخالت کند.

وی با بیان این‌که جامعه روحانیت مبارز مردم را به مشارکت در انتخابات دعوت می‌کند، در عین حال گفت: بنا داریم که همان جنبه روحانیت‌مان را حفظ کنیم.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


رویای زندگی در اروپا هنوز قربانی می‌گیرد

سه شنبه 86 مرداد 30 ساعت 6:0 صبح
چهارده پناهجو در 50 مایلی جزیره لامپدوزا متعلق به ایتالیا توسط خلبانان گارد ساحلی ایتالیا از آب گرفته شدند.

به گزارش منابع خبری، معاینات پزشکی نشان می‌دهد که قربانیان از جمعه گذشته در آب غرق شده‌اند. رسانه‌های گروهی ایتالیا مدیترانه را گور دسته جمعی بسیاری از پناهجویان می‌نامند. پناهجویان که با قایق‌های تیوپ بادی در سفر سرنوشت بودند از شمال آفریقا حرکت و جمعه دچار خشم دریا شده بودند. جان بدر بردگان از این حادثه سخن از ده‌ها سرنشین می‌دهند.

آمار رسمی حاکی است، تنها در سال جاری 7000 نفر موفق به رسیدن به سواحل ایتالیا شده‌اند.
در چهارشنبه گذشته دو قایق از این نوع با 80 پناهجو نیز موفق به رسیدن ساحل نجات شدند علاوه بر آن یک تریلر آلمانی به رانندگی فردی یونانی روز سه‌شنبه گذشته هفده کرد عراقی را به ایتالیا حمل و در همین روز 300نفر از طریق دریای مدیترانه خود را به ایتالیا رساندند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


روزنامه «جمهوری اسلامی» که خود هفته گذشته در مقاله‌ای از تأخیر چند ساله دستگاه قضائی در ارائه لایحه مجازات اسلامی به این قوه انتقاد کرده و با پاسخ بی‌ادبانه و هتاکانه رئیس دفتر آیت‌الله شاهرودی روبه‌رو شده بود، در پی حملات شدید و بی‌ادبانه حامیان دولت به آیت‌الله شاهرودی، از تنگ کردن دایره اصولگرایی به شدت انتقاد کرد.

حجت‌الاسلام مسیح مهاجری که از یاران قدیمی شهید آیت‌الله بهشتی و آیت‌الله خامنه‌ای به شمار می‌رود، در سرمقاله امروز روزنامه متبوع خود نوشت: تجربه 28 سال گذشته به روشنی نشان می‌دهد «افراط و تفریط» همواره بلای جان جناح‌های سیاسی کشور بوده و آنها را از ادامه راه باز داشته‌اند. این بیماری سیاسی بلای جان نظام و کشور نیز شد و در بسیاری مقاطع جلوی پیشرفت‌ها را گرفت.
انتظار این است که اکنون بعد از گذشت بیش از ربع قرن از پیروزی انقلاب و تاسیس نظام جمهوری اسلامی از تجربیات گذشته درس‌های زیادی آموخته شده باشد و اشتباهات گذشته تکرار نشود. پرهیز از اشتباهات گذشته رمز موفقیت جریان‌های سیاسی حاکم در هر دوره است.

هفته گذشته یکی از حامیان دولت ـ بنابر خبری که یکی از سایت‌های حامی دولت منتشر کرد ـ گفت: «غضنفرهای اصولگرا می‌گویند که منتقد دولت هستند. منتقد دولت امروز در خط آمریکا گام برمی‌دارد...».
این سخن از دو جهت افراطی است. اول آنکه اصولگراها را به غضنفر و خودی تقسیم می‌کند و دوم آنکه منتقد دولت را در خط آمریکا میداند.
شخصی که این سخن از وی نقل شده البته این را هم اضافه کرده است که: «حرفی نیست که هر دولتی ضعف‌هایی دارد اما بزرگ نمایی ضعف‌ها و کوچک کردن توانمندی‌ها ظلم است و هرکس این کار را بکند دشمن است».

گوینده لابد با این توضیح درصدد بوده زیاده‌روی‌هایی که در زمینه نقد دولت صورت می‌گیرد را محکوم کند که البته کار درستی است و نقد هم همیشه باید براساس انصاف و اعتدال باشد لکن اعتراض به انتقاد کنندگان تندرو هم باید از همین ویژگی‌ها یعنی انصاف و اعتدال برخوردار باشد. واقعیت اینست که انتقاد یک مقوله کشدار است که انتقاد کننده می‌تواند به حداقل آن اکتفا کند یا متوسط آنرا انتخاب نماید و یا به کمتر از حداکثر قانع نشود. این به میزان انصاف انتقاد کننده مربوط می‌شود ولی تا زمانی که انتقاد است نباید آنرا دشمنی تلقی کرد. بنابراین نمی‌توان چنین نتیجه گرفت که منتقد دولت در خط آمریکا گام برمی‌دارد.

در بخش اول نیز عنوان «غضنفر» دادن به کسانی که از دولت انتقاد می‌کنند یک برخورد افراطی است. تقسیم اصولگراها به خودی و غضنفر یک روش خطرناک است که در کلان به زیان نیروهای وفادار نظام تمام خواهد شد و حتی در چارچوب منافع و مصالح دولت حاضر و حامیان آن نیز زیانبار است و به تضعیف دولت منجر خواهد شد.
یکی از ویژگی‌های اصولگرایی برخورداری از حداکثر جاذبه و اکتفا به حداقل دافعه است. این سخن بلند شهید مظلوم آیت الله بهشتی را به یاد داشته باشیم که میفرمودند: جاذبه درحد اعلی و دافعه در حداقل ممکن از ویژگیهای خط امام است.

خوشبختانه امسال توسط رهبر معظم انقلاب «سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی» نامیده شده و همین نامگذاری حکیمانه ایجاب می‌کند اصولگرایان با تلاش و کوشش همه جانبه کفه جاذبه را سنگین‌تر کنند و کفه دافعه را به حداقل برسانند. آیا جای تعجب و تاسف نیست که در همین سال و علیرغم همه ضرورت‌های موجود عده ای تلاش می‌کنند هرکس را که زبان به انتقاد میگشاید رمی کنند و به هر کس انگی بچسبانند و دایره اصولگرایی را هر روز تنگ‌تر نمایند. اینکه امروز گفته شود فلان سردار به دلیل هم نظر نبودن با دولت غضنفر است و فلان حجت‌الاسلام و آیت‌الله به دلیل انتقاد کردن از مسئولان اجرایی اصولا در خط اسلام نیستند و مطبوعات منتقد در حال تدارک یک کودتا هستند و همه در خط آمریکا قرار دارند، فردا چه کسی در دایره خودی‌ها و در دایره اصولگرایی باقی می‌ماند؟ بدین ترتیب از اسلام و انقلاب و اصولگرایی چگونه چهره‌ای ترسیم خواهد شد؟
این روزها متاسفانه کار به جایی رسیده که حتی رئیس قوه قضائیه هم وقتی از تغییر مدیران انتقاد می‌کند، از سوی روزنامه‌های حامی دولت و افراد منتسب به دولت به شدت مورد حمله و اهانت قرار می‌گیرد! راستی اگر منطق حامیان دولت این باشد که هرکس از دولت انتقاد کند در خط آمریکا قرار دارد و دشمن است، تکلیف یک رئیس قوه که نظر خود را ابراز می‌دارد چیست؟ همانطور که رئیس جمهور حق دارد وزرای خود را عزل کند، دیگران هم حق دارند از این کار انتقاد کنند. این حق قانونی و طبیعی آحاد مردم جامعه است و مهمتر آنکه استفاده از این حق به نفع خود دولت است. دولت باید از نقطه نظرات مختلف اعم از موافق و مخالف مطلع باشد تا بهتر و قوی‌تر عمل کند. کسانی که این موهبت را از دولت دریغ می‌کنند و یا میخواهند مانع برخورداری دولت از آن شوند در پی چه چیزی هستند.

دایره اصولگرایی را هر روز تنگ‌تر کردن و خودی‌ها را در جایگاه شیطان بزرگ نشاندن، خطر بزرگی است که امروز جریان حاکم را به شدت تهدید می‌کند. دولتمردان باید حامیان محدودنگر و عصبانی خود را نصیحت کنند آنها را از این قبیل برخوردها برحذر دارند و درهای نقد را به روی همه بگشایند. این تنها راه توفیق جریان حاکم است و غفلت از این واقعیت با دولتمردان امروز همان خواهد کرد که با افراطیون قبل از آنان کرد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


با کناره‌گیری دکتر نادریان از ریاست سازمان حسابرسی، یکی دیگر از عناصر فعال در مبارزه با مفاسد اقتصادی از دولت خارج شد.

نادریان که مؤسس سازمان حسابرسی در دولت مهندس موسوی بود، پس از گذشت ده سال، بار دیگر مدیریت این سازمان را بر عهده گرفت و در دوره مسئولیتش، تحولات بزرگی در شفاف کردن عملکرد مالی شرکت‌های دولتی و کاهش زمینه مفاسد اقتصادی انجام شد.

وی در دوره عدم تصدی ریاست سازمان حسابرسی، اقدام به تأسیس مؤسسه حسابرسی «مفید راهبر» کرد که حسابرسی مؤسسات وابسته به دفتر رهبر انقلاب را بر عهده دارد و از عناصر معتمد رهبر انقلاب در سلامت و مبارزه جدی با مفاسد اقتصادی به شمار رفته و پیگیری‌های متعددی را برای تحقق فرمان مبارزه با مفاسد رهبر انقلاب در شش سال گذشته انجام داده بود.

نادریان که در آغاز دولت نهم برای ایجاد آزادی عمل مسئولان، استعفا کرده بود، با اصرار و تاکید دکتر دانش جعفری ابقا شد، اما گفته می‌شود بروز فشارهای برخی مراکز قدرت به وزیر اقتصاد در ماه‌های اخیر، موجب پذیرش استعفای دکتر نادریان شده است.

هرچند برخی منابع خبری، ارایه گزارشی مستند از سوی سازمان حسابرسی درباره بیمه ایران و بی‌پایه بودن بسیاری از اتهامات مطرح‌شده در گزارش دیوان محاسبات را علت این فشارها عنوان کرده و از تلاش رحیمی، رئیس دیوان محاسبات، برای تصاحب و ادغام این سازمان در دیوان محاسبات خبر می‌دهند، که البته به دلیل صراحت قانون و اصل تفکیک قو،ا چنین امری محقق نخواهد شد.

آخرین اخبار، حکایت از آن دارد که نادریان و دانش جعفری برای همکاری یک ماهه تا تعیین رئیس جدید برای سازمان حسابرسی به توافق رسیده‌اند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تصاویر جشن سالگرد پیروزی حزب‌الله درتهران

دوشنبه 86 مرداد 29 ساعت 11:0 عصر


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


خاتمی: مجلس ششم تکرار نمی‌شود

دوشنبه 86 مرداد 29 ساعت 9:0 عصر

وجدان اجتماعی چنین ردصلاحیت هایی را قبول نمی کند"، گفت : آنچه مهم است اراده این آقایان نیست بلکه شرایط اجتماعی و سیاسی است و امیدواریم تا آن زمان شرایط به گونه ای باشد که اقدامات غیر قانونی صورت نگیرد.

دبیرکل سابق جبهه مشارکت ایران اسلامی گفت: با انتخاباتی آزاد، مجلس آینده از آن اصلاح طلبان خواهد بود، هرچند مجلس ششم دیگر تکرار نخواهد شد.

به گزارش مهر، محمدرضا خاتمی در حاشیه یازدهمین کنگره سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی در مورد احتمال ردصلاحیت کاندیداهای اصلاح طلب سوال کرد، اظهارات یکی از اعضای شورای نگهبان منبی بر رد صلاحیت رد صلاحیت شدگان دوره های پیشین را غیر قانونی خواند .

وی با بیان این جمله که "وجدان اجتماعی چنین ردصلاحیت هایی را قبول نمی کند"، گفت : آنچه مهم است اراده این آقایان نیست بلکه شرایط اجتماعی و سیاسی است و امیدواریم تا آن زمان شرایط به گونه ای باشد که اقدامات غیر قانونی صورت نگیرد.

این عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه "آیا بهتر نیست جبهه اصلاحات به جای معرفی افرادی که احتمال ردصلاحیت شان بالاست ، کسانی را وارد انتخابات کند که احتمال ردصلاحیت آنها کمتر است؟" گفت: من سخنگوی جبهه اصلاحات نیستم اما باید بگویم این موضوع یک خط تبلیغی است برای آنکه ما خودمان بپذیریم در درون جبهه اصلاح طلب افراد مجرم یا تندرو یا خطاکار وجود دارد در حالی که این امر به هیچ عنوان در جبهه اصلاحات وجود ندارد.

نائب رئیس مجلس ششم گفت: ما اگر بتوانیم انتخابات آزادی داشته باشیم این امر پیروزی بزرگ اصلاح طلبان محسوب می شود، فارغ از اینکه اکثریت داشته باشیم یا خیر. به هرحال در انتخابات یک گروه برنده می شود یک گروه بازنده، بنابراین تمام تلاش ما اصلاح طلبان برگزاری یک انتخابات آزاد است.

دبیرکل سابق جبهه مشارکت ایران اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه "به نظر شما هدف برخی جریان ها و گروه های سیاسی که سابقه شان برای مردم مشخص است اما امروز شعار اعتدال گرایی سر می دهند، چیست؟" گفت:هدف از اعتدال گرایی مقابله با تندروی های هنجار شکنی است که امروز دولت نهم آن را در پیش گرفته است.

خاتمی تصریح کرد: امروز دولت نهم اقتصاد کشور را به ورشکستگی کشانده و محدودیت های شدید سیاسی را در پیش گرفته است، ضمن اینکه شاهد سرکوب مطبوعات و تنش زایی در عرصه سیاست زدایی که کشور را با بحران جدی مواجه کرده است، هستیم. اعتدال گرایی یعنی مقابله با این تندروی ها.

نائب رئیس مجلس ششم در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی در مورد برگزاری مکانیزه انتخابات مجلس هشتم سوال کرد، گفت: نمی توان به اصل کار ایراد گرفت. در دولت اصلاحات هم، مجلس به دنبال این بود که انتخابات به صورت مکانیزه برگزار شود. اگر مکانیزه کردن انتخابات به صورت صحیحی انجام شود به طوری که دست انسان در شمارش آرا نقشی نداشته باشد، شاید بتوان جلوی خیلی از دخل و تصرف ها را گرفت.

وی تأکید کرد: اگر اراده تقلب در انتخابات وجود داشته باشد حال این تقلب دستی باشد یا رایانه ای، به طور قطع ما شاهد تقلب خواهیم بود. یکی از دغدغه های عمده اصلاح طلبان نگرانی از سلامت انتخابات است. این آزمونی است که باید منتظر نشست تا دید چگونه پشت سر گذاشته می شود.

خاتمی در پاسخ به این سوال که چرا دولت اصلاحات با عمر هشت ساله خود نتوانست بحث مذاکره با آمریکا را دنبال کند اما دولت اصولگرا موفق به این کار شد؟ گفت: نگذاشتند دولت اصلاحات سیاست تنش زدایی خود را به خصوص در مورد دولت آمریکا پیش ببرد.

نائب رئیس مجلس ششم ادامه داد : امروز هم اگر دولت نهم با آمریکا مذاکره می کند ما از این مذاکره استقبال می کنیم، مهم نیست چه کسی مذاکرات را انجام می دهد مهم این است که منافع ملی را تأمین شود.

وی تأکید کرد: ما انتظار داریم این مذاکرات فقط مختص به حل مسائل عراق نباشد. منافع ملی ما مهمتر از هر چیز دیگری است و بر اساس آنها باید مذاکره صورت گیرد تا مشکلات تاریخی که وجود دارد، حل شود.

دبیرکل سابق جبهه مشارکت با بیان اینکه مذاکره ایران و آمریکا تنها راه حل مشکلات دو کشور است، گفت: البته این موضوع ناگفته نماند که اگر امروز دولت نهم می تواند با آمریکا وارد مذاکره شود به دلیل تغییر شرایط سیاسی داخل کشور ماست که حاصل هشت سال تلاش دولت اصلاح طلب و واقع بین شدن مردم و مسئولان و شفاف شدن فضا است


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


اروپا تصمیمی علیه سپاه در دستور ندارد

دوشنبه 86 مرداد 29 ساعت 7:0 عصر

در حالی که احتمال تروریست قلمداد شدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران از سوی دولت آمریکا مطرح است، اتحادیه اروپا اعلام کرده که فعلاً قصد ندارد در چنین تصمیمی به آمریکا بپیوندد.

ینس میستر، سخنگوی کمیسیون اروپا که بازوی اجرایی اتحادیه اروپاست به بخش فارسی بی بی سی گفت که این اتحادیه در مورد اینکه چه سازمانی را تروریستی قلمداد کند مستقل عمل می کند و معمولاً در این گونه تصمیمگیریها، نظر سازمان ملل متحد را ملاک قرار می دهد.

وی تأکید کرد که اتحادیه اروپا در حال حاضر طرحی برای جای دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی ندارد و چنین تصمیمی باید در نشستی در سطح وزیران دولتهای عضو و با موافقت تمامی 27 دولت عضو اتحادیه اروپا گرفته شود.

در آمریکا نیز این خبر که دولت آمریکا قصد دارد سپاه پاسداران را سازمانی تروریستی قلمداد کند به صورت رسمی اعلام نشده و مقامهایی که این خبر را در اختیار بی بی سی و سایر رسانه ها قرار داده اند خواهان فاش نشدن نام خود شده اند.

به گفته این مقامات، علاوه بر دولت آمریکا، تعدادی ازاعضای مجلسین نمایندگان و سنای آمریکا نیز طرحی برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران تدوین کرده اند.

خبر احتمال تروریستی قلمداد شدن سپاه پاسداران ایران از سوی آمریکا هنوز واکنشی رسمی از جانب ایران برنیانگیخته اما مطبوعات اروپا و آمریکا به شکل گسترده ای به نقل این خبر پرداخته و همراه با آن گزارشهایی در معرفی سپاه پاسداران منتشر کرده اند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


شیبانی سومین قربانی ترمیم کابینه

دوشنبه 86 مرداد 29 ساعت 4:0 عصر

سایت نزدیک به دولت که پیش از این بارها از وزیری هامانه گلایه کرده بود، این بار از رفتن شیبانی سخن گفت و نوشت:در راستای ترمیم کابینه و در سومین سال فعالیت دولت نهم، دامنه ترمیم کابینه به مدیریت بانک مرکزی رسید.

به نوشته این سایت، در ادامه روند ترمیم کابینه قرار است مطابق نظر رئیس جمهور، به زودی شخص جدیدی به عنوان رئیس کل بانک مرکزی تعیین و معرفی شود. در هفته گذشته نیز علیرضا طهماسبی و کاظم وزیری هامانه از وزارت صنایع و نفت جدا شده بودند.

ابراهیم شیبانی شانزدهمین رئیس کل بانک مرکزی ایران بود که در سال 1382 و درپی فوت مرحوم سید محسن نوربخش جانشین وی گردید. به دنبال روی کارآمدن دولت نهم، گمانه زنیهای فراوانی درخصوص تغییر این مدیر ارشد بانکی صورت گرفت اما نهایتاً رئیس جمهور به ادامه همکاری با شیبانی رضایت داد.

این سایت با تشریح ارزیابی محافل نزدیک به رییس‌جمهور نوشت: شیبانی در طول 2 سال فعالیت در دولت نهم به لحاظ تئوری همگامی مثبتی با دیدگاههای اقتصادی رئیس دولت نشان داد اما حوزه اجرایی تحت مسئولیت وی از برخی ضعف ها رنج می برد.

ضرورت اصلاح نظام بانکی، ضعف در اجرای برخی مصوبات بانکی مهم دولت نظیر کاهش نرخ سود و ... از مهمترین دلایل تغییر رئیس کل بانک مرکزی است. این درحالیست که رئیس جمهور قصد دارد تا از شیبانی در مسوولیتهای جدیدی استفاده کند.

در حالیکه پیش از آغاز به کار رسمی دولت نهم از پرویز داودی به عنوان گزینه اصلی برای ریاست کل بانک مرکزی نام برده می شد، در حال حاضر شنیده ها از انجام برخی رایزنیها با طهماسب مظاهری رئیس بانک توسعه صادرات ایران و وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی در دولت گذشته برای این تصدی این مسوولیت حکایت می کنند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


دادستان کل کشور با بیان این‌که " همه در برابر هم حقوق و وظیفه‌ای دارند" گفت: در این دایره همه باید به نحو احسن مسوولیت‌شان را انجام دهند و عذر هیچ‌کس پذیرفته نیست. هیچ‌کس نمی‌تواند نسبت به مسایل بی‌تفاوت باشد. هرکس باید به اندازه‌ وسعش تلاش کند.

به گزارش ایسنا حجت‌الاسلام و المسلمین دری نجف‌آبادی طی سخنانی در هجدهمین همایش فصلی خانه احزاب اظهار کرد: باید به حکومت برای انجام امور کمک کرد، حکومت نیز موظف است به افراد مساعدت کند.

وی افزود: احزاب باید در انتخابات حضوری آگاهانه و فعالانه داشته باشند. ان‌شاءالله انتخابات پربرکتی داشته باشیم. احزاب باید تلاش کنند حضور مردم در انتخابات وسیع‌تر و پررنگ‌تر شود تا بار دیگر نشان دهیم جمهوری اسلامی برخاسته‌ از متن مردم است.

دادستان کل کشور تصریح کرد: احزاب باید در معرفی کاندیداهای‌شان برای مجلس تلاش و چهره‌های برگزیده، قابل اعتماد و لایق را به مردم معرفی کنند. هرچه مجلس آبرومندانه‌تری داشته باشیم به نفع همه است. باید دلسوزترین‌ها را برای مجلس انتخاب کنیم.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: قانون انتخابات باید اصلاح شود. تبلیغات کاندیداها باید استاندارد شود به‌ گونه‌ای که هر روز هر گروهی که روی کار آمد آن را تغییر ندهد. باید قانون انتخابات را استاندارد کنیم. اگر قرار است در انتخابات از بیلبورد استفاده نشود، پس تحت چه عناوینی بیلبوردها مورد استفاده قرار گیرد؟! در حالی که وقتی به این میزان فقیر و نیازمند در جامعه وجود دارد بیلبوردها مورد استفاده‌های دیگری دارند پس چرا برای تبلیغات از آن استفاده نکنیم. این جزو اولویت‌هاست که باید بررسی شود.

وی در رابطه با تعیین صلاحیت کاندیداهای انتخابات مجلس گفت: دادستانی کل در حد قانون وظیفه‌ خود را انجام می‌دهد. ما گزارش پرونده‌ها را به شورای نگهبان می‌دهیم و انتظار داریم شورای محترم نگهبان در همان چارچوب فعالیت کند. تاکنون تکلیف جدیدی در این رابطه برعهده‌ مجمع گذاشته نشده است. در رابطه با صلاحیت‌ها مصوبه‌ی قبلی مجلس به قوت خود باقی است.

دری نجف‌آبادی تاکید کرد: امیدواریم در این مجلس یا در مجلس بعدی قانون انتخابات کشور استاندارد شود. باید تلاش کنیم قانونی جامع، کامل و مایه امید داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، شکوری راد عضو جبهه مشارکت پرسید: در انتخابات گذشته من رد صلاحیت شدم، دلایل را تاکنون به من نگفته‌اند و حتی دعوت نشده‌ام که به طور خصوصی نیز چیزی به من گفته شود.

دادستان کل کشور نیز در پاسخ به این پرسش و پرسش تعداد دیگری از حاضران در رابطه با روند تایید صلاحیت‌ها در شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان حتما باید ادله‌ خود را در رد صلاحیت کاندیداها ولو خصوصی و دوستانه بیان کند. کاندیدای رد صلاحیت شده باید امکان دفاع از خود را داشته باشد. ممکن است بعضی مواقع بحث‌های سیاسی پررنگ شود،آقای شکوری مثل برادر ماست خودشان بهتر می‌دانند.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این‌که در بعضی از استان‌ها اعضای هیات نظارت افراد را با توجه به اظهارنظرشان دررابطه با مسایل هسته‌یی یا سهمیه‌بندی سوخت رد صلاحیت می‌کنند، گفت: حرف‌هایی که مبنای قانونی و شرعی ندارد نباید گفته شود. اظهارنظر در این موارد ملاک در تایید صلاحیت‌ها نیست. نهایتا هیات مرکزی شورای نگهبان باید در رابطه با تایید صلاحیت‌ها نظر دهد که البته هیات مرکزی هم حق رد مطلق ندارد. شورای 12 نفره نگهبان باید در این مورد اظهار نظر کند، آن هم پس از بررسی مورد به مورد افراد.

وی تاکید کرد: ممکن است در دوره‌های گذشته در تایید صلاحیت‌ها اشتباهاتی شده باشد. ما که معصوم نیستیم در تعیین صلاحیت‌ها،حال فعلی اشخاص صد درصد ملاک است.

شکوری راد گفت: آقای نجف‌آبادی سوال مرا پاسخ ندادید!

دادستان کل کشور گفت: بخشی از سوال‌ها را جواب دادم. بخشی‌ها را جواب ندادم.

دادستان کل کشور در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر انتقاد به نظارت استصوابی شورای نگهبان گفت: تفسیر قانون اساسی با خود شورای محترم نگهبان است. ما نمی‌توانیم خارج از وظیفه عمل کنیم. می‌توان در مواردی به شورای نگهبان توصیه کرد با دقت و تدبر بیشتر عمل کند. ممکن است در مواردی اشتباه کرده باشند آن را اصلاح کنند، اما این‌که می‌گویند نظارت استطلاعی باید گفت، شورای نگهبان که تماشاچی نیست، اما در رابطه با حد و مرز برای استصواب و دقت بیشتر شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها خود بزرگواران شورای نگهبان باید حضور داشته باشند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   66   67   68   69   70   >>   >