سهمیه‌ بنزین جانبازان افزایش میابد

دوشنبه 86 شهریور 5 ساعت 8:0 صبح

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد گفت: با توجه به ضرورت استفاده‌ جانبازان از وسیله‌ نقلیه شخصی، به زودی سهمیه‌ بنزین این قشر افزایش می‌یابد.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: یکی از مواردی که تخصیص سهمیه‌ بنزین بیشتر برای آنها در نظر گرفته شده جانبازانی هستند که درصد جانبازی بالایی دارند، مانند جانبازان قطع نخاعی که معمولا احتیاجات خود را با وسیله‌ شخصی انجام می‌دهند.

ابوترابی‌فرد اظهار کرد: گزارش‌های مربوط به این بخش از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران به دستگاه‌های ذیربط انعکاس داده شده و ما نیز پیگیر موضوع هستیم.

نماینده‌ مردم قزوین در خانه ملت در خصوص تصویب لایحه‌ جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران گفت: با توجه به این که مصوبات مجلس بار مالی اضافی بر آن چه که دولت پیشنهاد کرده بود، در پی داشت و مجلس نیز نتوانست با دولت در این خصوص به نتیجه‌ی مطلوب دست یابد، شورای نگهبان نیز لایحه را برگرداند.

وی افزود: با توجه به اصرار مجلس بر نظرات خود، لایحه برای اتخاذ تصمیم نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده است که امیدواریم در آن مرجع، این لایحه به مرحله‌ نهایی برسد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


مهدوی‌کنی خبر ایرنا را تکذیب کرد

دوشنبه 86 شهریور 5 ساعت 7:0 صبح

ایرنا گزارش داد: در پی درج خبری در خصوص دیدار اقای قالیباف با آیت الله مهدوی کنی، روابط عمومی دانشگاه امام صادق علیه السلام طی نامه‌ای نوشته است که جمله‌ای که از قول آیت الله مهدوی کنی در دیدار با شهردار محترم تهران نسبت داده اند، جمله‌ای است که در مصاحبه عمومی مبنی بر دعوت همه اصولگرایان به وحدت گفته شده است و ملاقات خاصی در کار نبوده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


دکتر احمد پورنجاتی از جمله چهره‌های سیاسی - فرهنگی است که از ابتدای انقلا‌ب تا پیش از پیروزی یکدست اصولگرایان پست‌های کلیدی مدیریتی گوناگونی را در کارنامه فعالیت خود تجربه کرده است. او که زمانی به همراه محمد ری‌‌شهری وزیر اسبق اطلا‌عات و افرادی چون روح‌الله حسینیان و شریعتمداری (وزیر بازرگانی در دولت اصلاحات) تشکلی را تحت عنوان «جمعیت دفاع از ارزش‌ها» تاسیس کرد، بعدها به چهره‌ای مطرح در میان اصلا‌ح‌طلبان مبدل شد.

او در جایگاه ریاست کمیسیون فرهنگی مجلس ششم عملکرد مدیران صدا و سیما را در قالب طرح تحقیق و تفحص در معرض نقدی جدی گذاشت. پورنجاتی هم‌اکنون از تمامی سمت‌های رسمی حکومتی کناره گرفته و با اداره مرکز تصویربرداری پزشکی دارالشفای کوثر وابسته به آستان قدس حضرت عبدالعظیم حسنی به حرفه تخصصی‌اش نزدیک شده است. البته ادامه ارتباطات دوستانه این شخصیت با نیروهای کلیدی در مناصب امنیتی - سیاسی کشور موجب شده تحلیل‌ها و ارزیابی‌هایش نسبت به اوضاع کشور از قوت بیشتری برخوردار باشد.پورنجاتی در گفت‌وگوی مفصلی که هفته‌گذشته در دفتر کارش انجام شد، در عین تاکید بر حضور اصلا‌ح‌طلبان در انتخابات آتی مجلس اعلا‌م کرد که اصلا‌ً دغدغه موفقیت اصلا‌ح‌طلبان را برای رسیدن به قدرت ندارد و چه‌بسا شخصاً آرزو می‌کند چند سالی دیگر خارج از اریکه قدرت باشند تا بیشتر به آداب و کنش اصلا‌ح‌طلبانه، خویشتنداری و صبوری، عملگرایی و بی‌پروایی در از دست دادن قدرت به خاطر مصالح ملی عادت کنند.

«اعتماد ملی» در گفت‌وگویی با پورنجاتی نوشت: با توجه به در پیش بودن انتخابات آتی مجلس و از آنجا که گذشته چراغ راه آینده است، علل شکست اصلا‌ح‌طلبان را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

البته من با تعبیر شکست اصلا‌ح‌طلبان موافق نیستم. معمولا‌ً این واژه زمانی به کار می‌رود که در یک مسابقه یا در شکل عملیاتی‌تر آن براساس قواعدی دو طرف با هم رقابت کرده و درگیر برد‌و‌باخت شوند و به تعبیر مصطلح نهایتاً نتیجه‌ای به نفع یکی از طرفین به وجود می‌آید.

اما اکنون بدون آنکه وارد جزئیات فضایی که سرانجام حذف شتاب‌دار جریان موسوم به اصلا‌ح‌‌طلبی را به دنبال داشت، شویم، دلیل عمده این اتفاق را می‌توان در مختصات و ویژگی‌هایی که به سیاست در کشور ما مربوط می‌شود، یافت. این اتفاق استثنایی نبوده و می‌تواند بارها تکرار شود. تا وقتی این ویژگی‌ها در عرصه سیاسی ایران وجود داشته باشد، قابل پیش‌بینی است که همچنان باعث شکست جریان‌‌ها یا گرایش‌های اصلا‌ح‌طلب باشد.

حالا‌ این مختصاتی که شما عامل اصلی حذف اصلا‌ح‌طلبان از قدرت می‌دانید، چیست؟
آمیختگی و ملا‌زمه عرصه کنش سیاسی با قدرت یکی از این مختصات است و چنانکه در سطوح مختلف لا‌یه‌های حاکمیت در ایران و نیز در بین خود فعالا‌ن سیاسی تلقی رایج این است که فعالیت سیاسی همیشه برای کسب قدرت صورت می‌گیرد. البته از این نظر اشکالی وارد نیست چون قدرت نه از یک منظر اخلا‌قی بلکه از منظر عملگرایانه فرصتی است برای عملی کردن دیدگاه‌ها و برنامه‌هایی که هر جریان سیاسی مدنظر دارد و اگر در یک فرآیند دموکراتیک به عناصر قدرت رسیده باشد، می‌خواهد آنها را به عمل درآورد و محقق کند.


مساله‌ای که ما در ایران با آن مواجهیم، این است که نمی‌توان کنش سیاسی داشت، بدون آنکه در موقعیت قدرت قرار گرفت. ملا‌زمه کنش سیاسی و قدرت تقریباً به ملا‌زمه اکسیژن و بقا تبدیل شده است. می‌خواهم بگویم این مطلوب نیست اما یکی از علت‌های مهم زمینه‌سازی خروج اصلا‌ح‌طلبان از قدرت بود. بخشی از ملا‌حظه‌کاری‌هایی که گریبانگیر جریان اصلا‌ح‌طلبی شد، به دلیل همین دغدغه و دلواپسی جدایی از قدرت بود. واقعیت این است که اگر چنین دغدغه‌ای وجود نداشت، با آن گستره کم‌نظیر پایگاه اجتماعی دولت اصلا‌حات و شخص آقای خاتمی و نیز حمایت و پشتیبانی جدی نمایندگان مجلس ششم، می‌بایست انتخاب‌ها و ابتکار عمل‌های شجاعانه‌تر و سیاستمدارانه‌تری مورد نظر قرار می‌گرفت، هر چند که به بهای فاصله‌گیری از قدرت تمام می‌شد.

اما این نکته‌ای که شما بر آن تاکید دارید، از سوی دیگر باز هم ممکن بود به از دست دادن قدرت منجر شود؟
اما تفاوت این دو در آن است که در آن شیوه‌ای که انتخاب شد هم قدرت از دست رفت و هم پایگاه اجتماعی اصلا‌ح‌طلبان تضعیف شد اما در این روش حتی اگر مشکلی از نظر حضور در عرصه قدرت به وجود می‌آمد، لا‌اقل در مقابل پایگاه اجتماعی تقویت می‌شد.

آیا واقعاً موضوع دغدغه جدایی از قدرت می‌تواند عامل اصلی شکست اصلا‌ح‌طلبان محسوب شود و حال آنکه ابزارهای اصلی قدرت بیش از آنکه در اختیار آنان باشد، در دستان جناح رقیب قرار داشت که به لطایف الحیل آن ابزارها را برای حذف اصلا‌ح‌طلبان به کار بستند؟

بله، قطعاً عوامل مهم دیگری وجود دارد. همان‌طور که اشاره کردم موضوع از دست‌دادن قدرت یکی از آنها بود. مساله داوری دیگر مشکل اصلا‌ح‌طلبان جهت حضور در عرصه سیاست در ایران است. رقابت سیاسی بسیار به رقابت ورزشی شباهت دارد. قاعده بازی در هر دو وجود دارد. البته به نظر من علا‌وه بر قاعده بازی، حداقل‌های بنیادینی نیز وجود دارد که طرفین رقابت به آن وفادارند و تمکین می‌کنند. مساله داوری از جمله این حداقل‌های بنیادین است که در نظام سیاسی ما چالش بر سر آن همواره پیش روی رقابت‌های سیاسی بوده است. تقریباً به دلیل تواتر در رویکردهای جانبدارانه در داوری انتخاب‌های مختلف که به لحاظ تاریخی نقطه شروع آن به انتخابات مجلس سوم برمی‌گردد، این موضوع تبدیل به یکی از دغدغه‌های جریان اصلا‌ح‌طلبی در ایران شده است، خاصه آنکه علا‌وه بر مشکل ناداوری ما گهگاه دوپینگ هم داشته‌ایم یعنی کمک ویژه به برخی در مقابل تضعیف ویژه برخی دیگر. نقطه اوج این مساله را می‌توان در ماجرای ردصلا‌حیت گسترده کاندیداهای اصلا‌ح‌طلبان در انتخابات مجلس هفتم دید. هر چند که به نظر من حتی اگر تمام کاندیداهای اصلا‌ح‌طلب تایید می‌شدند، سرنوشت آن انتخابات به دلا‌یل دیگری تفاوت بسیار گسترده‌ای با آنچه که اتفاق افتاد، نمی‌داشت.

به این ترتیب شما معتقدید که اگر شورای نگهبان کاندیداهای اصلا‌ح‌طلب را ردصلا‌حیت هم نمی‌کرد، آنها رای نمی‌آوردند؟

بله، ممکن بود. من معتقدم رقیب جریان اصلا‌ح‌طلب دچار نوعی دستپاچگی شد و از اعتبار سیاسی خودش بی‌دلیل هزینه کرد، زیرا مشکل اصلی جای دیگری بود که در واقع همان‌طور که اشاره کردم متاثر از فاکتور اولی است و آن هم چیزی نبود جز کاهش و تضعیف پایگاه اجتماعی اصلا‌ح‌طلبان بود. البته بحث شفاف نبودن و عدم مرزبندی در مواضع سیاسی دیگر عاملی است که در حذف اصلا‌ح‌طلبان از قدرت نقش ایفا کرد. آنچه که به عنوان جریان دوم خرداد از فردای انتخابات هفتمین دوره ریاست‌جمهوری در کشور مطرح شد، بسیار فراتر از یک جبهه یا طیف‌بندی درونی بود.
جریان‌های مختلفی حول محور نفی جریان راست سنتی جمع شدند که بعدها این همپوشانی در عمل مشکلا‌تی را برای پیشبرد اصلا‌حات ایجاد کرد. آنها همه می‌خواستند راست سنتی نباشد اما چه باشد را نمی‌دانستند. مطالبات خودخواسته از یک طرف و ارزیابی‌ها و خودانتقادی‌های گاه شکننده در درون جبهه اصلا‌حات تاثیر بسیار زیادی داشت و عملا‌ً ذهنیت جامعه را نسبت به اندیشه اصلا‌ح‌طلبی به خصوص نسبت کارآمدی این اندیشه دچار اغتشاش کرد. جدی نگرفتن اندیشه‌های اصلا‌ح‌طلبانه توسط برخی از گروه‌هایی که در جریان دوم خرداد قرار گرفته بودند، در مقابل مواضع بسیار تند برخی دیگر از گروه‌های دوم خردادی از جمله طرح بحث عبور از خاتمی خوراک مناسبی برای اصولگراها فراهم کرد تا آن را به عنوان چماقی علیه جریان دوم خرداد به کار ببندند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


۸ کیلوگرم اورانیوم در چین مفقود شد

دوشنبه 86 شهریور 5 ساعت 1:0 صبح

خبرگزاری دولتی چین روز جمعه از مفقود شدن هشت کیلوگرم اورانیوم در این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دولتی چین چهار نفر که در نظر داشتند این اورانیوم را در بازار سیاه به فروش برسانند، دستگیر شده اند اما هنوز از سرنوشت اورانیوم مفقود شده اطلاعی در دست نیست.

روزنامه چاینا دیلی، ارگان حزب کمونیست چین، تاریخ دستگیری این افراد را ژانویه سال جاری میلادی، حدود هفت ماه پیش - اعلام کرده و نوشته است که این افراد بین سال های ۲۰۰۵ تا ژانویه ۲۰۰۷ میلادی در بازار سیاه اورانیوم فروخته اند که می توان از آن در تولید سلاح هسته ای استفاده کرد.

روزنامه چاینا دیلی، ارگان حزب کمونیست چین، تاریخ دستگیری این افراد را ژانویه سال جاری میلادی، حدود هفت ماه پیش - اعلام کرده و نوشته است که این افراد بین سال های ۲۰۰۵ تا ژانویه ۲۰۰۷ میلادی در بازار سیاه اورانیوم فروخته اند که می توان از آن در تولید سلاح هسته ای استفاده کرد.
این افراد در جریان محاکمه خود که در دادگاهی در گوانگجو، مرکز استان گواندونگ - دنبال می شود ادعا کرده اند که این مقدار اورانیوم در هنگام معامله با واسطه های مختلفی که هنوز هویت آنها مشخص نیست گم شده است.

بنا به این گزارش، این افراد پس از گفت و گو با چندین واسطه در نهایت تصمیم گرفتند هشت کیلوگرم اورانیوم را به فردی در هنگ کنگ بفروشند اما آن شخص، که هویت وی نیز اعلام نشده - مقامات پلیس چین را در جریان این معامله قرار داده و منجر به دستگیری مجرمین شده است.

مسئولین دادگاه گوانگجو نیز اعلام کرده اند تا زمانی که اورانیوم مفقود شده پیدا نشود محاکمه این افراد همچنان ادامه خواهد داشت.

در قوانین کشور چین، برای خرید و فروش غیر قانونی اورانیوم بین سه تا ده سال حبس و در موارد خاص حکم اعدام در نظر گرفته شده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


آمریکا: ایران با دورویی با ما مذاکره می‌کند!

دوشنبه 86 شهریور 5 ساعت 12:0 صبح

کاخ سفید روز جمعه بیست و چهارم ماه اوت بار دیگر جمهوری اسلامی را متهم کرد که با «ارسال سلاح » و «دامن زدن به ناآرامی» در عراق، نقشی «غیرسازنده» در این کشور ایفا می کند.

گوردن جاندرو، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید، با اشاره به دیدار سفیران ایران و آمریکا در عراق، جمهوری اسلامی را به «دو رویی» در مناسبات خود با آمریکا متهم کرد.

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت:«مقام های دولت ایران هر وقت که با رایان کراکر(سفیر آمریکا در عراق) ملاقات می کنند، ادعا می کنند که می خواهند نقش سازنده ای در عراق داشته باشند. در حالی که فرماندهان ما در عراق می گویند ما شاهد افزایش ورود سلاح های انفجاری مرگبار به عراق هستیم».

جاندرو افزود:« این یک نقش سازنده نیست. سلاح هایی که ایران ها در اختیار شبه نظامیان قرار می دهد سبب مرگ نظامیان آمریکایی می شود. ایران از ستیزه جویانی حمایت می کند که مسئول مرگ مردم بیگناه عراق هستند».

جاندرو از پاسخ به این پرسش که «آیا فعالیت های ایران در عراق می تواند اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی را توجیه کند»، خودداری کرد ولی گفت نیروهای آمریکایی در عراق کشته می شوند، این نیروها برای مقابله با چنین رویکردی دست به اقدامهای مناسب خواهند زد.

در همین زمینه، یک ژنرال ارشد نیروهای آمریکایی در عراق روز جمعه گفت نیروهای وابسته به سپاه پاسداران ایران در عملیات نیروهای آمریکایی برای استقرار امنیت در عراق «خرابکاری» می کنند. به گفته او ایران حمایت های خود از شبه نظامیان عراقی را طی ماه های اخیر افزایش داده است.

ژنرال ریک لینچ فرمانده نیروهای آمریکا در مناطق مرکزی عراق گفت بیش از ۲۰ نیروی سپاه پاسداران در حال فعالیت در مناطق جنوب و شرق بغداد در حال فعالیت هستند.

ژنرال لینچ گفت از ماه اوریل تاکنون دست کم ۱۱۷ قبضه تسلیحاتی ایرانی شامل راکت انداز، سلاح های ضد زره و مین کشف شده است و سربازان در این منطقه تحت فرماندهی او تاکنون ۴۸ بار به وسیله سلاح های ضد زره ساخت ایران مورد حمله قرار گرفته اند.

آمریکا، ایران را متهم می کند، با حمایت های مالی، تسلیحاتی و آموزشی از شورشیان عراقی ، به ویژه شبه نظامیان شیعه، به بی ثباتی، ناآرامی و خشونت ها در عراق دامن می زند.

ایران این اتهامات را تکذیب کرده و می گوید که برای بازگشت امنیت به عراق تلاش می کند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


نیمه شعبان به جمکران نیایید

یکشنبه 86 شهریور 4 ساعت 11:0 عصر

«19 دی»، پرمخاطب‌ترین روزنامه محلی استان قم، در گزارشی به بررسی مشکلات مسجد جمکران و زائران آن، به ویژه در ایام اعیاد شعبانیه پرداخت و نوشت: همه ساله در نیمه ماه شعبان و هم زمان با ولادت با سعادت امام زمان(عج) جهان اسلام غرق در شادی و شور می‌شود، عاشقان آن حضرت باراز و نیاز فرج آن حضرت را از خداوند طلب می‌کنند.

یکی از مکان‌هایی که همه ساله هم‌زمان با نیمه شعبان پذیرای عاشقان و زائران فراوانی است مسجد جمکران است، مسجدی که بنا به دستور حضرت مهدی(عج) ساخته شده است.
گذشته از مسائل‌ فرهنگی این مسجد، مسجد جمکران دارای مشکلات عمرانی است به گونه‌ای که در ایام خاص نبود امکانات مناسب باعث بروز مشکلات برای زائران آن می‌شود. این مسأله را می‌توان در شب‌های سه‌شنبه و ایام جشن‌های شعبان به ویژه نیمه شعبان مشاهده کرد.

سال گذشته و با نزدیک‌شدن به ایام نیمه شعبان دستگاه‌های استان قم با تشکیل ستادی ویژه از اعلام آمادگی جهت پذیرایی و استقبال از مهمانان مسجد جمکران خبر داده بودند. در جلسه این ستاد که روز سه‌شنبه 10 مردادماه سال 85 برگزار شد، علی نیکان قمی، فرماندار قم، اعلام کرده بود، قم آمادگی دارد تا از مهمانان و زائران مسجد جمکران استقبال کند.

در این جلسه که با هدف ساماندهی و هماهنگی میان ادارات استان در راستای خدمت رسانی به زائران مسجد جمکران برگزار شده بود بر خدمت رسانی مناسب‌تر ادارات استان در جشن نیمه شعبان تأکید گردیده بود.

در این جلسه 2 ساعته مقرر شد تا فعالیت‌ها و خدماتی از قبیل عدم قطع برق، تهیه و تأمین سوخت مورد نیاز مردم، گسترش جایگاه‌های تلفن کارتی و سکه‌ای در محدوده مسجد جمکران، اصلاح تابلوهای عبور و مرور، برنامه‌ریزی جهت تردد وسیله نقلیه عمومی برای بازگشت مسافران، تهیه آب آشامیدنی بهداشتی، تهیه سرویس‌های بهداشتی مناسب، تأمین روشنایی مسیرهای منتهی به مسجد، آذین‌بندی معابر، پارک‌ها و سطح شهر، لکه‌گیری خیابان‌ها و معابر منتهی به مسجد جمکران، آسان‌سازی ترافیک راه‌ها و کنترل ورود و خروج خودرو‌ها،‌تهیه اتوبوس‌های شهری کولردار برای جابه‌جایی مسافران، ایجاد پست امدادرسانی در جاده‌ها، برنامه‌ریزی در جهت اسکان زائران، تأمین امنیت زائران و ... از سوی کمیته‌های مختلف ستاد تسهیلات زائران جهت رفاه حال مسافران جشن نیمه شعبان ارائه گردد.

سال گذشته 7 کمیته تخصصی جهت استقبال و ساماندهی زائران مسجد جمکران تشکیل شد که هر یک وظیفه خاصی جهت بهتر برگزار شدن جشن نیمه شعبان را عهده ‌دار شدند.

کمیته خدمات شهری موظف شد تا با آماده‌سازی پارکینگ‌های مسجد جمکران، استقرار اورژانس، آتش‌نشانی و هلال‌احمر و آماده باش کلیه بیمارستان‌‌های شهر، تأمین روشنایی پارکینگ‌ها به وسیله برج‌های روشنایی، استقرار اکیپ‌های ویژه نظارت بر قیمت‌ها، حضور کمیته امداد، بهزیستی و اوقاف جهت کمک به در راه‌ماندگان، استقرار جایگاه‌های فروش نان و یخ و همچنین فعالیت چهار ایستگاه صلواتی درزمینه توزیع آب معدنی بهترین امکانات را برای زائران مسجد جمکران فراهم سازد.

همچنین مقرر شد 90 تیم پلیس راه در نیمه شعبان سال گذشته ترافیک محورهای مواصلاتی به قم را کنترل کنند.
طرح ویژه ترافیکی در اطراف مسجد جمکران، اجرای طرح مسیر تردد اتوبوس‌ها و خودروهای سواری به صورت تفکیک شده و ایجاد پارکینگ‌ ویژه اتوبوس‌ها از دیگر برنامه‌های پلیس راه بود.

مدیرکل صدا و سیمای استان قم هم در مصاحبه مطبوعاتی خود گفته بود. 80 شبکه استانی ملی و بین‌المللی جهت پخش برنامه‌های مسجد جمکران در نیمه شعبان در خواست کرده‌اند تا بتوانند جشن‌ها را به صورت مناسب پوشش دهند.
شرکت مخابرات استان نیز با نصب دستگاه‌ BTS از تقویت کیفیت ارتباط تلفن همراه در محدوده مسجد جمکران خبر داده بود.

با وجود این گفته‌ها و اظهار نظر مسئولان جهت اقدامات صورت گرفته در خصوص هر چه بهتر برگزار شدن جشن نیمه شعبان در مسجد جمکران، زائران این مکان مقدس با مشکلات بسیاری روبرو شدند.

ترافیک خیابان‌های منتهی به مسجد، قطع متعدد آب و برق، پس زدگی‌های فاضلاب، کمبود سرویس‌های بهداشتی، مشکل تهیه آب شرب زائران، کمبود پارکینگ، استفاده از نیروهای غیربومی راهنمایی و رانندگی و عدم آشنایی آن‌ها با مسیر، اختلالات فراوان تلفن‌همراه، عدم نظارت بر مسافرکش‌ها و ... از مهم‌ترین این مشکلات بودند.

پس از نیمه شعبان مسئولان قم ضمن اذعان به وجود مشکلات در برگزاری جشن‌های نیمه شعبان اظهار کردند این مشکلات باید از هم اکنون رفع گردد.

آیت‌الله استادی رئیس شورای فرهنگ عمومی استان قم در مهرماه سال 85 در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که به منظور بررسی مشکلات مسجد جمکران در ایام نیمه شعبان برگزار شده بود گفت: تا نگاه ملی به جمکران معطوف نشود و در آینده فعالیتی برای سهولت زائران انجام نگیرد، دعوت بی‌جهت از مردم، ظلم به آن‌ها است.

ایشان در آن زمان اظهار نمودند: باید به مردم اطلاع رسانی نمود که مسجد جمکران در ایام نیمه شعبان ظرفیت این همه زائر را ندارد و از آنان خواست حضور خود را در جمکران به ایام دیگر سال و شب‌های چهارشنبه موکول نمایند.

امام جمعه موقت قم با بیان این‌که توجه به وضعیت آب و مسایل بهداشتی پروژه ملی و غیر ملی ندارد گفت: باید بودجه‌ای در نظر گرفته شود و حداقل تا سال آینده (نیمه شعبان 86) لوازم اولیه تا حد توان تهیه شود، زیرا قابل قبول نیست که مردم از شهرهای مختلف به جمکران بیایند و نتوانند وضو بگیرند.

مهندس عباس محتاج استاندار قم نیز در این جلسه تصریح کرده بود: آن‌چه در مقدورات استان بود در نیمه شعبان به کار گرفته شد که البته در این اقدامات نواقصی نیز وجود داشت.
وی بودجه و اعتبارات قم را جهت پاسخ به نیازهای مسجد جمکران و زائران میلیونی آن‌ کافی ندانست و گفت: باید برای مسجد جمکران به عنوان پروژه ملی سر فصل ویژه‌‌ای در بودجه کشور باز شود.

وی با اشاره به هزینه 50 میلیارد تومانی صرف شده در طرح توسعه حرم گفت: با صرف این هزینه محیطی برای عبادت 20 هزار نفر ایجاد شده است که اگر ما بخواهیم برای 5/1 میلیون نفر زائر جمکران مکانی را فراهم کنیم با اعتبار 480 میلیارد تومانی استان امکان پذیر نیست.

محمد عرب، رئیس وقت شورای اسلامی شهر، نیز در این جلسه گفته بود، با مقدورات قم تا صد سال دیگر هم مسجد جمکران پاسخگوی نیازهای 2 میلیون زائر نیست.
وی در ادامه گفت: با وضعیتی که ما داریم نمی‌توانیم مسجد جمکران را مانند مکه و مدینه بسازیم گفت:‌باید دولت در تصمیمات خود بودجه ویژه‌ای را به مسجد جمکران اختصاص دهد.

در پی نارضایتی فراوان زائران مسجد جمکران در خصوص خدمات‌دهی و رفع نیازهای آنان آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی نیز شهریور ماه سال گذشته در دیدار اعضای شورای مرکزی و دبیران استان‌های حزب مؤتلفه با اشاره به مشکلات فراوان استان قم، از کمبود امکانات رفاهی مناسب برای زائران مسجد جمکران در ایام جشن شعبانیه انتقاد کرد و گفت: با حضور خیل عظیم مردم در جمکران قم به یک مرکز جهانی تبدیل شده است ولی متأسفانه امکانات رفاهی در این ایام بسیار اندک می‌باشد.

وی با بیان این‌که حضور خیل عظیم زائران در مسجد جمکران یک برکت است گفت: باید مسئولان قم برنامه‌های منسجمی طراحی کنند تا هر سال شاهد نارضایتی زائران مسجد جمکران نباشیم.
امسال نیز با نزدیک شدن به ایام نیمه شعبان هر یک از مسئولان آمادگی کامل خود را جهت برگزاری هر چه با شکوه‌تر جشن‌های نیمه شعبان اعلام کرده‌اند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در دیدار اخیر خود از پروژه‌های عمرانی مسجد جمکران بر فراهم کردن امکانات رفاهی زائران مسجد جمکران تأکید کرده بود. حجت الاسلام علی بنایی گفت: با توجه به این‌که شب نیمه شعبان امسال با شب چهارشنبه مصادف شده است قطعا ما شاهد حضور خیل مشتاقان امام عصر(عج) در این مسجد می‌باشیم و لذا باید تدابیر لازم برای استقبال و پذیرایی فراهم آید.

فرماندار قم نیز در جلسه ستاد تسهیلات زائران ویژه نیمه شعبان امسال گفته است: تمام مشکلات سال گذشته مسجد جمکران در نیمه شعبان باید امسال رفع شود.

علی نیکان قمی ایجاد شهرداری ویژه جمکران، حل مشکل افت فشار آب، افزایش سرویس‌های بهداشتی، افزایش‌راه‌های دسترسی موقت به مسجد جمکران، ایجاد پارک سوار،‌حل مشکل پارکینگ خودروها، بررسی و حل مشکلات استقرار چادرهای زائران در مکان‌ مناسب،‌اصلاح سیستم توزیع برق، افزایش تعداد تابلوهای اطلاع رسانی و ... را از جمله اقدامات انجام شده برای تسهیل در خدمات رسانی به زائران ویژه نیمه شعبان برشمرد.

وی همکاری و فعالیت بیشتر اعضای ستادتسهیلات زائران را در رفع مشکلات و موانع موجود مؤثر دانست و بر ضرورت رفع مشکلات از قبیل جمع آوری دست فروشان اطرف حرم مطهر و مسجد جمکران، آماده سازی مسیرهای موقت دسترسی به مسجد جمکران، یکپارچه سازی فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغاتی، تهیه لوازم مورد نیاز زائران، نظارت و نحوه فعالیت واحدهای صنفی، حل مشکل آنتن‌دهی موبایل‌ها، روشنایی و آماده سازی معابر و ... تأکید کرد.

مشاور وزیر نیرو نیز در بازدید خود از مسجد جمکران گفت: در نیمه شعبان امسال شاهد بروز معضلات کم آبی و جمع آوری و دفع فاضلاب در مسجد جمکران نخواهیم بود.
علاوه بر این دیگر نهادها وسازمان‌های دولتی نیز از اعلام آمادگی 100 درصدی خود جهت برگزاری جشن‌های نیمه شعبان خبر داده‌اند.

اما به نظر می‌رسد مسئولان مسجد جمکران اهتمام چندانی برای اطلاع رسانی به جراید و پاسخگویی به سؤالات خبرنگاران در رابطه با اقدامات صورت گرفته به منظور پیشگیری از بروز مشکلات سال‌های گذشته ندارند. اداره روابط عمومی مسجد جمکران چند بار دعوتنامه‌ای را به منظور شرکت اصحاب جراید در مصاحبه‌ای جهت اطلاع رسانی در این رابطه ارسال نمود اما پس از تغییر چند باره زمان برگزاری آن، نهایتا این مصاحبه لغو شد.
همچنین خبرنگار ما طی تماس‌های مکرر با دفتر روابط عمومی مسجد جمکران خواستار ارائه نظر و بیان عملکرد مسئولان این مسجد در استقبال از زائران مسجد جمکران در نیمه شعبان شد اما، این تلاش‌ها بی‌پاسخ ماند.

اکنون و در شرایطی که چند روز بیشتر به روز 15 شعبان سالروز میلاد منجی عالم بشریت باقی نمانده است، باید منتظر بنشینیم و ببینیم که وضعیت مسجد جمکران در نیمه شعبان امسال چگونه خواهد بود و از زائرانی که کیلومترها مسافت را طی کرده‌اند تا در شب میلاد مهدی موعود(عج) در مسجد جمکران باشند، چگونه پذیرایی خواهد شد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


جریان سایه علیه دولت

یکشنبه 86 شهریور 4 ساعت 11:0 عصر

سرلشگربسیجی "سیدحسن فیروزآبادی "، رییس ستادکل نیروهای‌مسلح گفت: دولت احمدی نژاد هر روز گام بزرگتری در خدمت به اسلام ، انقلاب ، مردم و محرومین برمی‌دارد.

به‌گزارش ازدفتر ویژه رییس ستاد کل نیروهای مسلح وی در جمع فرماندهان ارتش ،سپاه وکارکنان ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت آغاز هفته دولت افزود : ملت ایران خادمان خود را می‌شناسند وآنان را گرامی می‌دارند.

فیروزآبادی زنده‌کردن شعارهای امام راحل (ره)وسیاستهای رهبری ،بالابردن پرچم ولایت فقیه و تلاش، صداقت وایجاد تغییرات درشاخص‌های مهم راازویژگی‌های دولت عنوان کرد.

وی شاخص‌های دولت را نزدیک کردن فاصله دولت و ملت با سفرهای استانی، تحول در روند اقتصادی کشورو بازگرداندن سرمایه‌های مردم به آنان از طریق سهام عدالت در جهت کم کردن فاصله فقر وغنا درجامعه ذکرکرد.

عضومجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شاخص‌های دیگر دولت گفت: حل معضلات اجتماعی وبرخورد با مزاحمان جامعه و اشرار و اوباش که دردهه گذشته به نام آزادی‌ها، میدان پیدا کرده بودند از دیگراقدامات دولت به شمارمی‌آید.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح اهتمام جدی به کنترل افسار گسیخته تورم را موفقیت نسبی این دولت دانست و گفت: اهتمام به امور جوانان در همه ابعاد مخصوصا ایجاد شغل و فراهم کردن پیش زمینه‌های لازم برای اشتغال و ازدواج جوانان رااز دیگر اقدامات آن ذکر کرد.

وی اهتمام جدی به تقویت زیربناهای فرهنگی،اقتصادی وسیاسی برای پیشرفت کشور درچارچوب سیاستهای کلان افق ‪ ۲۰‬ساله کشور را یادآور شد وگفت: مخالفان این دولت می‌گفتند که این دولت کشور را منزوی خواهد کرد.

فیروزآبادی بااشاره به دولت‌های شهید رجایی و احمدی نژاد گفت : دولت شهید رجایی فقط دریک جبهه مخالف داشت،اما دولت احمدی نژاد نه تنها درجبهه کفر، شرک و نفاق بلکه جریانات سیاسی داخلی و وسایل ارتباط جمعی داخلی نیز بااو نامهربانی می‌کنندوجبهه‌ای برای تضعیف دولت و جنگ روانی علیه آن تشکیل داده‌اند.

وی گفت که باید هوشیار باشیم که جناح‌های سیاسی داخلی که کارگزاران انقلاب اسلامی هستند و دست اندرکار بعضی وسایل ارتباط جمعی وهمه ما آنها را خودی می‌دانیم، جریان سایه تشکیل داده و نه تنها با دولت همکاری نمی‌کنند بلکه از طریق یارگیریهای خود برای دولت کارشکنی وجنگ روانی می‌کنند.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح بابیان اینکه عده‌ای با دشمنان بعضا خواسته یا ناخواسته همراهی می‌کنند، تصریح کرد: باید همه بدانند که‌این دولت محبوب رهبر و ملت ایران است وملت ایران درپشتیبانی از این دولت همه نوع فداکاری و مقاومت خواهد کرد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پنجشنبه تعطیل شد

یکشنبه 86 شهریور 4 ساعت 10:0 عصر

هیات دولت در جلسه‌ روز یکشنبه خود به ریاست دکتر احمدی‌نژاد رییس‌جمهور پنجشنبه 8 شهریور را برای کارکنان دولت تعطیل رسمی اعلام کرد.
هیات وزیران در این جلسه با تبریک میلاد امام عصر(عج) به منظور تسهیل حضور گسترده‌ اقشار مردم در جشن‌های نیمه‌ شعبان، پنجشنبه 8 شهریور را برای کارکنان دولت در سراسر کشور تعطیل اعلام کرد.

هیات دولت در ادامه تصریح کرد: در روز پنجشنبه شعب ویژه بانک‌ها برای رفع نیازهای مردم در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها فعال خواهند بود.

همچنین در این جلسه تعدادی از آیین‌نامه‌های دستگاه‌های اجرایی پس از بحث و بررسی، تصویب شد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


اختلال در ارتباطات اینترنتی تهرانی‌ها

یکشنبه 86 شهریور 4 ساعت 10:0 عصر

ارتباطات اینترنتی در برخی از نقاط شهر تهران از صبح امروز دچار اختلال شده است که به گفته‌ مدیر کل نگهداری و پشتیبانی فنی دیتای شرکت مخابرات استان تهران این مساله ممکن است به دلیل انجام عملیات به روز شدن در مرکز مخابراتی قدس تهران بوجود آمده باشد اما این مشکلات تا پایان امروز رفع خواهد شد و وضعیت اینترنت به حالت عادی برمی‌گردد.

عبدالحمید محقق در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ علت اختلال در ارتباطات اینترنتی در تهران اظهار کرد: امروز صبح به علت به روز شدن تجهیزات یکی از مراکز مخابراتی در تهران اختلال در اینترنت قابل پذیرش است.

او افزود: همچنین ممکن است سایر مراکز مخابراتی از این اختلالات متاثر شده باشند و اختلالاتی در سرویس اینترنت این بخش‌ها نیز به وجود آمده باشد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


علی شیمیایی» پسرانم را به دریا انداخت

یکشنبه 86 شهریور 4 ساعت 10:0 عصر

در سومین روز محاکمه پانزده تن از دستیاران صدام حسین به اتهام ارتکاب جنایت علیه بشریت، امروز (پنجشنبه، اول شهریور) در دادگاه عالی عراق، یک زن به عنوان شاهد به دادگاه احضار شد.

به گزارش رادیو فردا، این زن که خود را مادر یکی از قربانیان جنایات متهمان یادشده معرفی کرد، گفت که علی حسن المجید، معروف به «علی شیمیایی»، دو پسر او را با پایین انداختن از هلیکوپتری بر فراز خلیج فارس، در سال 1991، کشته است.

دادستانی این عده را متهم کرده است که در کشتار نزدیک به یکصدهزار تن از شیعیان در جنوب عراق در سال 1991 (شانزده سال پیش) دست داشته‌اند.

علی حسن المجید، پسر عموی صدام حسین دیکتاتور معدوم و «سلطان هاشم احمد الطائی»، وزیر پیشین دفاع و «حسین رشید محمد التکریتی»، معاون رئیس ستاد مشترک ارتش عراق در دوره حکومت حزب بعث بر آن کشور، از جمله متهمان این پرونده‌اند.

این سه نفر، پیش از این، در پرونده مربوط به قتل هزاران تن از کُردها در دهه 1980 در حلبچه، به اعدام محکوم شده‌اند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   51   52   53   54   55   >>   >