وزارت مشروط محرابیان و نوذری

دوشنبه 86 شهریور 5 ساعت 7:0 عصر

رئیس جمهور این روزها به شدت مشغول بررسی گزینه هایی برای تصدی دو وزارت صنایع و نفت است تا هم بتواند بر سرعت کار این دو حوزه بیفزاید و هم از گردنه رای اعتماد مجلس عبور کند. در این راستا هر از چند گاهی نامهای متعددی در رسانه ها برای تصدی این دو وزارتخانه مطر ح می‌شود اما از منابع نزدیک به دولت خبر رسیده است که احمدی نژاد و مجلس روی چند گزینه به توافق نزدیک شده اند.
در پی عدم تمایل مهندس پرویز فتاح وزیر فعلی نیرو با رفتن به وزارت نفت، خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد که رئیس جمهور از غلامحسین نوذری سرپرست فعلی وزارت نفت و محرابیان سرپرست فعلی وزارت صنایع و معادن خواسته است برنامه منسجم و جدی برای کارآمدتر نمودن این دو وزارتخانه کلیدی را تا دو ماه آینده و پایان تعطیلات تابستانی مجلس ، به وی ارائه کنند . چنانچه این برنامه نتواند اهداف دولت و رئیس جمهور را محقق نماید، دکتر احمدی نژاد افراد دیگری را برای تصدی این دو وزارتخانه به مجلس معرفی خواهد کرد.

شنیده شده است محرابیان و نوذری به دکتر احمدی نژاد قول داده اند که با جدیت تمام پیگیر تدوین برنامه ای منسجم ، جامع و مد نظر رئیس جمهور باشند. این در حالی است که پیش از این از علی کردان به عنوان وزیر پیشنهادی نفت و علیرضا شیخ عطار به عنوان وزیر پیشنهادی صنایع و معادن هم نام برده می شد.

همچنین گفته می شود، در صورت تغییر رئیس ستاد تبصره 13( محرابیان)، احتمال معرفی وی برای تصدی وزارت صنایع و معادن قطعی است.

علی یوسف پور معاون حقوقی و پارلمانی وزیر نیرو که مدتی سرپرست وزارت رفاه بود و گفته می شد که بعد از رفتن فتاح به وزارت نفت، یه جای وی وزیر نیرو می شود، خود را برای رفتن به "شستا " شرکت سرمایه گذاری و توسعه سازمان تامین اجتماعی آماده می کند. وی صاحب امتیاز روزنامه سیاست روز است و رابطه خوبی با برخی رسانه ها و مجلس دارد.

در همین راستا خبر رسیده است که چند مدیر وزارت نیرو و شرکت های آب و فاضلاب خراسان رضوی هم احتمالا در رده های بالایی وزارت نفت به کار گرفته می شوند.

از سوی دیگر، سید مجتبی ثمره هاشمی یار نزدیک احمدی نژاد که امروز یکشنبه معاونت سیاسی وزیر کشور را به علیرضا افشار واگذار کرد، هر گونه پذیرش مسئولیت وزارت صنایع و معادن و یا وزارتخانه دیگری را رد کرد و به خبرنگار مهر گفت که فقط قرار است در سمت مشاور ارشد رئیس جمهور فعالیت کند.

این خبرها درحالی منتشر می شود که روز یکشنیه سعید ابوطالب نماینده تهران درجمع خبرنگاران پارلمانی اعلام کرد که در نظرسنجی صورت گرفته در خصوص جایگزین وزارت صنایع از مجموع 185 نماینده مجلس، 4 نفر به محرابیان، 44 نفر به جهرمی، 18 نفر به منطقی، یک نفر به ضیایی، 94 نفر به حمیدرضا کاتوزیان ، گزینه هیچکدام 17 نفر و بدون پاسخ نیز 7 نفر رای دادند.

به گفته وی، همچنین برای وزارت نفت نیز از همین تعداد نماینده نظر سنجی صورت گرفته که به کردان 40 نفر، نوذری 43 نفر، بهشتیان 32 نفر، سعید لو 26 نفر، گزینه هیچکدام 41 نفر و بدون پاسخ 3 نفر، رای مثبت داده اند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


مدیرعامل شهرستانی، بازیچه باند محفلی

دوشنبه 86 شهریور 5 ساعت 7:0 عصر

در حالی که جلال فیاضی، مدیرعامل ایرنا، چندی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار «بازتاب»، خود را فردی شهرستانی و ساده معرفی کرده بود که وارد بازی‌های سیاسی و جناحی نمی‌شود، عملکرد بخش‌هایی از خبرگزاری جمهوری اسلامی در دوره اخیر، نشان از نفوذ و فعالیت باند محفلی در ایرنا دارد.

اثرگذاری خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران با حدود 1200 پرسنل رسمی و 11میلیارد تومان بودجه سالانه در سال‌های اخیر به شدت افت کرده، به گونه‌ای که به رغم برخورداری از بیشترین بودجه از جهت انعکاس اخبار در مطبوعات و رسانه‌ها به رتبه پنجم در بین خبرگزاری‌های داخلی سقوط نموده که ناشی از دیدگاهی سلیقه‌ای و جناحی در خبرگزاری جمهوری اسلامی است.

مدیرعامل جدید ایرنا که هدف خود را افزایش سطح حرفه‌ای و تأثیرگذاری ایرنا اعلام کرده بود، پس از گذشت بیش از یک سال از انتصاب خود، نه تنها نتوانسته است مشکلات ناشی از عملکرد پیشین خبرگزاری جمهوری اسلامی را کاهش دهد، بلکه با قدرت گرفتن باند محفلی در ایرنا، آسیب دیگری به این مجموعه وارد شده است.

این باند که از تعدادی از نیروهای افراطی جناحی تشکیل شده است، با انتشار مطالب شبنامه‌ای بر خروجی رسمی ایرنا از اعتبار خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان منبع رسمی نظام در داخل و خارج از کشور در راستای منافع سرکردگان محفل استفاده می‌کند.

آخرین بار یکی از این اخبار، اظهارات کذبی را علیه یکی از نیروهای اصولگرا به یکی از چهره های روحانی و باسابقه نسبت داده بود که روز گذشته از سوی دفتر وی تکذیب شد.
انتشار سازمان‌یافته شایعات و گمانه‌زنی‌ها به عنوان خبر که بسیاری از آنها فاقد صحت است و استفاده از این اخبار در بخش‌هایی از خبر صداوسیما، مطبوعات و سایت‌های اینترنتی که این محفل در آن عضویت دارد، عملا خبرگزاری جمهوری اسلامی را هزینه منافع سیاسی کوتاه‌مدت این محفل می‌کند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


با فروکش کردن نسبی بحران «نهر البارد» لبنان، منابع خبری از نقش فعال سازمان اطلاعات و امنیت سعودی در فتنه‌انگیزی در این نقطه لبنان، پرده برداشتند و این معما که چگونه چند ده فلسطینی آواره و فقیر، صد روز ارتش لبنان را درگیر یک بحران کردند، حل شد.
به گزارشی از بیروت، پس از آن‌که ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در سال 1982 بیروت را به محاصره 74 روزه خود درآورد و سازمان آزادیبخش فلسطین، «ساف‌» نیروهای خود را با کشتی از بیروت به سوی تونس انتقال داد و یاسر عرفات نیز همراه آنان لبنان را برای همیشه ترک کرد، رهبران باقی مانده فلسطینی در لبنان، تصمیم گرفتند همه ذخایر تسلیحاتی «ساف‌» را به اردوگاه نهرالبارد انتقال دهند تا در صورت هجوم دوباره اسرائیل به لبنان و اردوگاه‌های فلسطینی، نیروهای مقاومت فلسطین از پشتوانه تسلیحاتی لازم برای دفاع برخوردار باشند.

انتخاب نهرالبارد به این دلیل بود که از مرزهای جنوبی لبنان فاصله داشت و یکی از امنترین اردوگاه‌های فلسطینی در شمالی‌ترین نقطه لبنان به شمار می‌رفت، به ویژه آن‌که این اردوگاه‌ها تا پیش از درگیری‌های فتح‌الاسلام، هیچ‌گاه شاهد درگیری‌های داخلی نیز نبوده است.

رهبران مقاومت فلسطینی از سال 1983 به بعد، با انتقال جنگ‌افزارها و انبارهای تسلیحاتی به اردوگاه نهرالبارد، استحکامات زیرزمینی برای ذخیره امکانات ایجاد کردند تا ضریب ایمنی کار را نیز افزایش دهند و به این ترتیب، آسیبی از ناحیه انبار کردن امکانات نظامی به ساکنان نهرالبارد وارد نشود. در آن زمان، نیروهای فلسطینی تلاش کردند این کار در نهایت پنهان کاری انجام شود، اما بسیاری از رهبران شبه‌نظامی وقت از میان مسلمانان، دروزی‌ها و مسیحیان لبنان، از این نقل و انتقال آگاه شدند و می‌دانستند که اردوگاه نهرالبارد، یکی از بزرگترین انبارهای نظامی فلسطینی‌ها در شمال لبنان به شمار می‌رود.

بنا بر سرشماری سال 2003 مؤسسه «آنروا»، وابسته به سازمان ملل که مسئولیت رسیدگی به امور پناهندگان فلسطینی را دارد، در مجموع دوازده اردوگاه فلسطینی در لبنان هست که 390 هزار و 498 پناهنده در آن زندگی می‌کنند.
این تعداد، 10 درصد کل پناهندگان فلسطینی در فلسطین اشغالی و کشورهای عربی را تشکیل می‌دهد.

بنا بر اطلاع منابع خبری لبنان، در اردوگاه نهرالبارد، حدود چهل هزار پناهنده فلسطینی زندگی می‌کردند. این اردوگاه حدود دو کیلومتر مربع وسعت دارد و در 16 کیلومتری طرابلس ـ بزرگترین شهر لبنان در شمال این کشور ـ قرار دارد و از دو سو به دریای مدیترانه راه دارد.

تاکنون که صد روز از درگیری‌های ارتش لبنان با نیروهای فتح‌الاسلام می‌گذرد، شمار کشته‌های ارتش لبنان به 150 نفر رسیده و صدها مجروح نیز از ارتش بر جای مانده است.

اکنون پرسش این است: نیروهای فتح‌الاسلام که گفته می‌شود تنها سیصد نفر جنگجو داشته‌اند، چگونه صد روز مقاومت کرده و توانسته‌اند این حجم بالای قربانی را بر ارتش لبنان تحمیل کنند؟ و چگونه نیروهای فتح‌الاسلام، توانسته‌اند از استحکامات سابق «ساف‌» در این اردوگاه استفاده و ارتباطات خود را با خارج از اردوگاه حفظ کنند؟

باید گفت بر بسیاری از کارشناسان نظامی لبنان محرز شده است که نیروهای فتح‌الاسلام، پیش از ورود به اردوگاه، نقشه کامل انبارهای مهمات «ساف‌» را داشته‌اند و به خوبی می‌دانسته‌اند که چه حجم بالایی از انبار مهمات در این اردوگاه بوده است. حال این پرسش پیش می‌آید که چه کسی این اطلاعات را در اختیار فتح‌الاسلام قرار داده است؟

این در حالی است که منابع خبری لبنان و از جمله روزنامه «السفیر»، از وجود یک سازمان اطلاعات عربی وابسته به یکی از کشورهای عربی سخن می‌گویند و البته همه تأکید دارند این سازمان عربی، قطعا از سوریه نیست.

پس از پادرمیانی علمای فلسطین برای خروج خانواده عوامل فتح‌الاسلام، تصاویر پخش شده از آنان، نشان داد که بیشتر این خانواده‌ها، از شهروندان عربستان سعودی هستند

از سوی دیگر، پس از پادرمیانی علمای فلسطین برای خروج خانواده عوامل فتح‌الاسلام، تصاویر پخش شده از آنان، نشان داد که بیشتر این خانواده‌ها، از شهروندان عربستان سعودی هستند و اخبار موثق دیگر نیز نشان می‌دهند که چرا منابع خبری عربی، با حساسیت از گفتن نام سازمان اطلاعات و امنیت عربستان در دخالت در این درگیری‌ها خودداری می‌کنند و از آن فقط با نام یک «سازمان اطلاعاتی عربی‌» یاد می‌کنند. بدون تردید، همین سازمان اطلاعاتی، از پیش، به دلیل روابط نزدیک با سازمان آزادیبخش فلسطین از همه شرایط ویژه اردوگاه نهرالبارد آگاه بوده و اطلاعات لازم را نیز به فتح الاسلام داده‌ است.

همین منابع خبری، اکنون با قاطعیت تأکید دارند که همه وسایل ارتباطی نیروهای فتح‌الاسلام، از جمله وسایلی است که در خارج از لبنان شارژ می‌شده و آنان از تلفن‌های همراهی استفاده می‌کردند که یا از نوع ماهواره‌ای بوده و یا از تلفن‌های اعتباری که در خارج از لبنان و در یکی از کشورهای عربی شارژ می‌شده است.

نگاه اولیه‌ای که در این درگیری‌ها بود، حکایت از آن دارد که هدف اولیه این درگیری‌ها، ایجاد فتنه‌ای طایفی در لبنان و بروز جنگ شیعه و سنی در شمال لبنان بوده است تا در سایه گسترش آن، بقیه طوایف را در سراسر لبنان در پی گیرد.

از اهداف دیگر این جنگ گسترده، امکان خلع سلاح مقاومت اسلامی لبنان و خلع ید حزب‌الله از مقاومت مسلحانه در برابر اسرائیل بوده است، اما این اقدام با هشیاری حزب‌الله لبنان و دخالت ارتش لبنان و محدودسازی درگیری‌ها در نهرالبارد و دخالت بموقع رهبران سیاسی سنی در شمال لبنان، خنثی شد.

این در حالی بود که نیروهای فتح‌الاسلام در چندین مرحله، با شلیک گلوله‌های کاتیوشا به روستاهای اطراف طرابلس، تلاش کردند تا دایره جنگ را از اردوگاه نهرالبارد به خارج از آن گسترش دهند. در همین زمینه، منابع خبری لبنانی تأکید دارند که هدایت جنگ در اردوگاه، طرف خارجی داشته که همه اطلاعات لازم برای چگونگی درگیری با ارتش لبنان را در اختیار رهبران نظامی فتح‌الاسلام در داخل اردوگاه قرار می‌داده‌اند. همین منابع تأکید دارند که پیش از آغاز درگیری، فتح‌الاسلام با حمایت مالی و اطلاعاتی همان سازمان، از پیش آذوقه لازم را برای ادامه یک جنگ طولانی فراهم کرده بود. این اطلاعات منتشره، نشان می‌دهد که چگونه جریان 14 مارس لبنان در قالب هم‌پیمانی با برخی از کشورهای عربی و نیز آمریکا در راستای بهره‌برداری از جنگ اردوگاه نهرالبارد برای حذف فیزیکی مخالفان خود در لبنان و درصدد تسویه‌حساب با حزب‌الله و نیروهای سیاسی هم‌پیمان او برآمده‌اند. همه اینها در حالی است که ولید جنبلاط، سمیر جعجع و سعد حریری در روزهای آغازین این جنگ، سوریه را مسئول اصلی جنگ در نهرالبارد معرفی کرده بودند.
با این حساب، هرچه پیش می‌رویم، نقش پررنگ عربستان سعودی در تحولات منطقه مشخص می‌شود و جالب آن‌که این نقش همواره در راستای بر هم زدن ثبات و امنیت و علیه مردم است، چه در لبنان باشد و چه در عراق!


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تصاویر مراسم سنتی ازدواج در گیلان

دوشنبه 86 شهریور 5 ساعت 6:0 عصر

 


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


رئیسی، مسوول پیگیری فیلترینگ ایلنا شد

دوشنبه 86 شهریور 5 ساعت 6:0 عصر

معاون ارتباطات و نماینده‌ی حوزه ریاست قوه قضاییه در قوه مقننه، از پیگیری لغو فیلترینگ ایلنا توسط معاون اول قوه قضاییه خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین جعفر فتحعلی زاده در پاسخ به این سوال مبنی بر نتیجه‌ نامه‌ نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای لغو فیلترینگ سایت خبرگزاری کار ایران (ایلنا) به ایسنا، گفت: 113 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نامه‌ای مبنی بر لغو فیلترینگ خبرگزاری ایلنا نوشته بودند که به اینجانب داده و بنده نیز آنرا به رییس قوه قضاییه ارایه کردم.

وی خاطرنشان کرد: رییس قوه قضاییه حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی را برای پیگیری این امر مشخص و دستور بررسی و گزارش آنرا دادند که این دستور نیز در این هفته به نمایندگان مجلس ابلاغ شد.

معاون ارتباطات و نماینده‌ حوزه ریاست قوه قضاییه در قوه مقننه خاطرنشان کرد: پاسخ نامه‌های نمایندگان مجلس 24 ساعته از سوی رییس قوه قضاییه پاسخ داده می‌شود.

فتحعلی‌زاده با بیان این‌که مراحل کارشناسی لایحه‌ی پلیس قضایی تایید شده، گفت: روز یکشنبه لایحه مذکور در کمیسیون اجتماعی رای گیری می‌شود و نتیجه آن به صحن علنی گزارش خواهد شد.

وی پیش بینی کرد: با توجه به این‌که نمایندگان با استقبال مردم از این لایحه مواجه شده‌اند و این‌که لایحه مذکور در تعقیب تحقق افکار شهید بهشتی صورت می‌گیرد ان شاء الله تصویب خواهد شد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


عماد افروغ عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مستقل در حاشیه جلسه علنی امروز در خصوص علت مشاجره لفظی صبح امروز یکی از نمایندگان تهران با وی توضیح داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، افروغ به خبرنگاران گفت: پس از نطق پیش از دستور هفته گذشته فرهنگی نماینده تبریز که در آن نامی از من برده شده بود، دو سایت طرفدار دولت مطلبی با این مضمون از قول فرهنگی درج کردند که افروغ گفته «از دایره اصولگرایی خارج شوید» و مطلب سایت دیگر این بود: «انتقاد شدید فرهنگی از افروغ».

وی افزود: من احساس کردم قطع نظر از ابهام یا ایهام در سخنان فرهنگی، این عنوان زیبنده این محتوا نیست و تناسبی با آن ندارد به همین دلیل با فرهنگی صحبت کردم و سئوال کردم آیا شما چنین عناوینی که در سایت ها منتشر شده را می پسندید ؟ که وی در پاسخ گفت: به هیچ وجه.

نماینده تهران ادامه داد: فرهنگی گفت که موضوع را اصلاح می کنم و به این دو سایت نامه می نویسم اما دو روز گذشت و هیچ تماسی با من گرفته نشد، لذا با فرهنگی تماس گرفتم که در جواب به بنده گفت: مشترکا به این سایتها نامه بنویسیم ولی من در پاسخ فرهنگی گفتم که جای توجیهی ندارد که نامه مشترک بنویسیم چرا که مسئله از سوی شما اتفاق افتاده و شما باید آن را حل کنید.

افروغ تصریح کرد: امروز یکی از نمایندگان تبریز پرسید قضیه چیست که من برایش توضیح دادم و گفتم به دلیل اینکه اصلاحیه ای داده نشده من امروز تذکر می دهم چون اخلاقی نیست که به قولی که می دهند عمل نمی کنند و در این هنگام یکی از همکاران وارد صحبت ما شد و گفت همه غیر اخلاقی هستند جز شما.

وی ادامه داد: من تعجب کردم که این شخص طرف بحث ما نیست و لذا گفتم مراقب باشید، نقش کاسه داغ تر از آش و دایه مهربانتر از مادر را بازی نکنید و این درگیری لفظی ما بود.

افروغ تصریح کرد: امروز فرهنگی قبل از تذکر دادن من، یادداشتی به رئیس مجلس داد و موضوع را اصلاح کردکه این یادداشت قرائت شد.

وی افزود: من انتظار داشتم که این موضوع روز اول اصلاح شود.

نماینده تهران در پاسخ به این سئوال که آیا شما به این همکارتان توهین کردید یا نه، اظهار داشت: هر بحثی یک قرینه و یک زمینه دارد اما متاسفانه در این کشور به زمینه ها توجیه نمی شود و کاری می کنند که انسان بسوزد و فرصت آه کشیدن و آخ گفتن نداشته باشد.

رئیس سابق کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: به بنده گفته اند که همه غیر اخلاقی هستند به جز شما، آیا این تهمت کمی است؟ من شخصی را به غیر اخلاقی بودن متهم نکرده ام بلکه گفتم این موضوع اخلاقی نیست که قولی می دهید ولی به آن عمل نمی کنید.

افروغ با تاکید بر اینکه باید به ریشه ها و زمینه ها توجه کرد، گفت: برای من اخلاق و زمینه ها مهم است و قطع نظر از الفاظی که رد و بدل می شود، باید به محتوا توجه کرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، همچنین غلامعلی حدادعادل امروز قبل از ایراد تذکرات شفاهی نمایندگان در صحن علنی مجلس، گفت: این گونه که بر بنده معلوم شده است، دکتر عماد افروغ نگرانی و ناراحتی از بابت مطالبی که در برخی از سایت‌ها و مطبوعات نسبت به صحبت دکتر محمدحسین فرهنگی ـ نماینده‌ی مردم تبریز در مجلس ـ حاصل شده، داشته است.

وی افزود: آقای فرهنگی هفته‌ پیش در نطق خود عبارتی گفته است که آن عبارت به این مضمون است: ضمن احترام واقعی به برادر ارجمند آقای دکتر افروغ و اعلام این که در اکثر مقدمات با ایشان موافق هستند، اما با برخی از نتیجه‌گیری‌ها با ایشان و دیگرانی که از سخنان اخیر ایشان نتیجه‌گیری‌هایی داشته‌اند، موافق نیستم.

حدادعادل تصریح کرد: بعد از آن معلوم شده است که این نکته‌ای که فرهنگی گفته مورد سوء استفاده برخی‌ها قرار گرفته و وی خطاب به بنده در این رابطه نوشته است؛ نظر به این که برخی سایت‌های خبری هنگام انعکاس نطق پنج دقیقه‌ای پیش از دستور مورخ 31/5/86 اینجانب ضمن درج صحیح مطالب، عناوینی مغایر با متن نطق برگزیده و با غلو در آن‌ها باعث ناراحتی همکار محترم آقای دکتر عماد افروغ شده است، عناوینی انتخاب شده کاملا مغایر با روح صحبت اینجانب در دعوت به همگرایی و وحدت بوده است و مناسب است رسانه‌ها دقت لازم را به عمل آورند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بنده این مطالب را گفتم تا اگر افروغ می‌خواستند از ماده‌ 77 استفاده کنند، بنده جای ایشان توضیح داده باشم امیدواریم که چیزی برای نگرانی نباشد.

وی از نمایندگان خواست در نطق قبل از دستور خود از ذکر نام خودداری کرده که این مشکلات هم در داخل مجلس به وجود نیاید و در بیرون مجلس هم باعث سوء استفاده برخی‌ها برای تحریک نشود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پورمحمدی: ما اکنون جزیره امنیت هستیم

دوشنبه 86 شهریور 5 ساعت 4:0 عصر

وزیر کشور گفت:اهداف استکبار جهانی و آمریکا از پا گذاشتن در این منطقه تعضیف و سرکوب کردن ماست.

به گزارش  ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی پور‌محمدی طی سخنانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه مشهد مساله امنیت در کشور بزرگی همچون ایران با مرزهای طولانی و همسایگان متعدد را از جمله مسائل عمده کشور عنوان کرد و افزود: در جایی زندگی می‌کنیم که بیشترین درگیری‌های نظامی، فعالیت های ضد امنیت و تروریستی در آن جا رخ می‌دهد. در کشور ما با وجود این‌که آمریکا اطراف کشور را با ساز و برگ نظامی فرا گرفته و علی‌رغم فتنه انگیزی‌هایش چیزی حدود ‌‌٢٠ تا ‌‌٣٠ درصد جرائم سازمان یافته کاهش یافته است. از جمله کاهش جرایم سازمان یافته در استان خوزستان و سیستان و بلوچستان را شاهدیم؛ علی‌رغم وجود ناامنی، ترورها و درگیری‌های مسلحانه در سال گذشته حدود ‌‌٢٢ درصد کاهش جرائم داشته‌ایم.

پور محمدی میانگین کاهش جرائم در کشور را ‌‌١٣ درصد عنوان کرد و گفت: ما اکنون جزیره امنیت هستیم.

وزیر کشور با اشاره به گفت‌وگوی مقامات عراقی و امریکایی اظهار کرد: مقامات عراقی به آمریکائیان گفته‌اند که اگر بنا باشد امنیت درعراق بر پا شد این امر با اتکا و مشارکت ایران خواهد بود.

وی هم چنین با اشاره به سخن رییس‌جمهور به امریکائیان مبنی بر این‌که بدون وجود ایران امنیت درعراق برقرار نخواهد شد، خاطرنشان کرد: رییس‌جمهور کشورمان و وزیران کشور طی ‌٢٢ ماه گذشته ‌‌١٠٠ سفر به ‌‌١٠٠ کشور خارجی داشته‌اند و این در حالی است که برخی می‌گویند، در نیا بر روی شما بسته شده است. جایگاه و نقش ما امروز در برابر ‌‌٥ الی ‌‌١٠٠ سال گذشته بیشتر و تعیین کننده‌تر شده است تا آن‌جا که در حوزه پیرامونی خودمان و درخاورمیانه بزرگ حتی در حیات خلوت آمریکا، در آمریکای لاتین دارای حضور گسترده، قدرتمندانه و با نفوذی هستیم.

وزیر کشور تصریح کرد: بی‌شک اگر نظم جدیدی در منطقه بخواهد صورت بگیرد و امنیت سیاسی و اقتصادی در خاورمیانه بنا باشد وقوع پیدا کند این امر بدون حضور جمهوری اسلامی غیرممکن است.

وی ایران را از نظر تحول سیاسی دارای پایگاه بالایی دانست و با بیان این‌که " برخی به غلط و ضعیف تفسیر می‌کنند که در شرایط خطیر و نگران کننده‌ای قرار گرفته ایم، در شرایطی قرار گرفته‌ایم که تهدید بیشتر شده است" ادامه داد: البته این از یک نظر درست است، اگر بر روی زمین حرکت کنید خطر کمتر از حرکت بر روی قله شما را تهدید می‌کند.

پورمحمدی تصریح کرد: کسی که بر روی قله حرکت می‌کند دارای حوزه نفوذ و دید بالایی است و قادر است جهان را در حوزه دید خود تسخیر کند و مسلم است زیر پایش دره نیز وجود و وضعیت ما نیز این‌گونه است. نگرانی‌ها و حساسیت‌ها در برابرمان افزوده شده است و این به دلیل بالا رفتن جایگاه و منزلت‌مان می‌باشد و شاهدیم نگرانی‌ها توطئه‌ها و نقشه‌ها و سنگ‌اندازی‌ها نیز در برابرمان فزونی پیدا کرده است.

وزیر کشور با اشاره به هفته دولت به ارائه گزارشی کوتاه از عملکرد دولت در ‌دو سال گذشته پرداخت و گفت: تاکنون ‌‌٤١٢ پایگاه امداد جاده‌ای در سطح کشور ایجاد شده است.

وی " اعطای بیش از ‌‌٢١٠٠ میلیارد ریال وام قرض الحسنه، تهیه ‌‌١٠٠٠ جهیزیه نوعروسان، گازرسانی به پیش ‌‌٥٠٠٠ روستا و منطقه روستایی" را از جمله اقدامات دولت برشمرد و افزود: احداث ‌‌٢٣٦ آزادراه و بزرگراه، تدوین و تجهیز ‌‌٣٣٠ فرودگاه همچنین اختصاص ‌‌٩٠ میلیارد تومان برای بازسازی راه‌های روستای نیز از اقدامات این دولت است.

پورمحمدی " احداث ‌‌١١٠ واحد مسکونی برای محرومین و بیش از ‌‌٣٠٠ هزار واحد روستایی همچنین تکمیل ‌‌٧٦٠ هزار واحد روستایی و تخریبی مناطق‌ زلزله‌زده که بیش از ‌‌١١٠ هزار واحد آن تکمیل شده است و مابقی باید تا پایان سال آینده تکمیل شود را از اقدامات دولت در سفرهای استانی" برشمرد.

وی با بیان این‌که " به اقتضای هر استان مصوباتی را وضع کرده‌ایم" اظهار کرد: مطالعات کارشناسی شده در ‌‌٢٥ استان نشان می‌دهد ‌‌٧٢ درصد مصوبات اجرا شده یا در حال اجراست که این رقم در استان خراسان با وجود ‌‌٢٥٠ مصوبه‌ای که داشته‌ایم ‌‌٩٤ الی ‌‌٩٥ درصد می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ‌‌٣٥ درصد مصوبات استان خراسان تکمیل شده و ‌‌٥٤ درصد باقی مانده تا پایان سال تکمیل خواهد شد.

وی تاکید کرد: دولت با قدرت تمام در حال دنبال کردن مصوبات است.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: سال گذشته ‌‌١٠ هزار کیلومتر جاده شهری و روستایی احداث کردیم و در حوزه صنعت نیز ‌ پیشرفت داشته‌ایم.

وی با اشاره به میزان صادرات در سال ‌‌٨٣ به افزایش آن در سال ‌‌٨٤ اشاره کرد و آن را نشانه یک جهش بزرگ دانست.

وی با بیان این‌که " بخش بزرگی از صادرات ما را صادرات غیرنفتی در بر می‌گیرد" خاطرنشان کرد که صادرات صنعتی افزوده شده است.

وزیر کشور ادامه داد: در بخش کشاروزی تولیدات ما بر ‌‌٤٠ هزار میلیارد تومان بالغ شده است و این امر نشان دهنده رشد ‌‌٦/٧ درصدی محصولات کشاروزی است.

وی به وضعیت گندم اشاره کرد و گفت: با وجودی که در سال گذشته در ‌‌١١ استان خشکسالی داشتیم اما به گونه‌ای برنامه‌ریزی کردیم که حداکثر ظرف ‌‌٤٨ ساعت پول گندم به کشاورز پرداخت شود.

پورمحمدی در زمینه پرداخت وجه گندم به کشاورزان افزود: ‌‌٣٠٠٠ میلیارد تومان در این زمینه در نظر گرفته شده است که به کشاروزان پرداخت شود.

وزیر کشور به دانشگاه‌ها، رشته‌های مختلف دانشگاهی و پیروزی‌های جوانان ما در سطوح علمی اشاره و تصریح کرد: طی ‌‌٥/١ سال گذشته استان خراسان تنها ‌‌٢٣/٠ متر برای هر نفر ظرفیت ورزشگاه داشته است که این رقم طی ‌‌٥/١ سال به ‌‌٤٢/٠ درصد خواهد رسید و در کشور نیز ‌‌٤٠ درصد افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان این‌که در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، سوخت، انرژی بحث‌های جدی وجود دارد، این مسایل را از جمله مسایل روزمره همه عنوان کرد و گفت: از سال گذشته تا به امروز یک میلیون خودرو به کشور اضافه شده است.

وی با بیان این‌که " با وضع موجود حداقل ‌‌٤٢ میلیون لیتر از بنزین را در داخل می‌توانیم فراهم کنیم" گفت: ‌‌٤٢ میلیون لیتر مابقی را باید از خارج وارد کنیم و این پول همه است که باید در این زمینه صرف شود. امروز ‌‌٢٠ میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفه‌جویی داشته‌ایم و ‌‌١٠ میلیارد تومان کمتر بنزین مصرف کرده‌ایم و باید به این امر کاملا توجه کنیم.

وزیر کشور هم‌چنین به مشکلات حمل و نقل اشاره کرد و گفت: ‌‌٢١ هزار اتوبوس داشته‌ایم که ‌‌١٦ هزار عدد از آن‌ها فعال بوده و اکنون نیز باید بیش از ‌‌٤٠ الی ‌‌٤٢ درصد بر این میزان بیافزاییم.

وی با بیان این‌که " اتوبوس، تاکسی و قطار شهری باید افزایش پیدا کند" افزود: در این زمینه باید مدیریت وجود داشته باشد، خطرپذیر باشیم و تلاش‌مان را افزایش دهیم.

وزیر کشور با بیان این‌که " دولت در برابر مسایل مملکت باید خطرپذیر باشد و جسارت به خرج دهد" افزود: در حوزه بنزین بیشترین فشار را ابتدا بر دولت وارد کرده‌ایم. اگر بخواهیم کشورمان سامان پیدا کند باید از دولت شروع کنیم، در مساله بنزین شاهد بودید مردم چگونه تحمل کردند. مردم ما برای بهبود مسایل خودشان در حال تغییر دادن دنیا هستند.

وی از مردم به خاطر همیاری با برنامه‌های دولت تشکر کرد و با بیان این‌که " مردم ما باید کار و تلاش را جدی بگیرند" خطاب به جوانان و نوجوانان گفت کار و تلاش رمز موفقیت است.

وی خطاب به جوانان و نوجوانان و مردم کشور اظهار کرد: به دنبال کار آسان، کم دردسر و راحت نروید، کشور این‌گونه توسعه پیدا نخواهد کرد.

پورمحمدی دقت در کیفیت تولیدات را به مردم خاطرنشان کرد و گفت: ما در نظام بهره‌وری را از دولت شروع می‌کنیم.

وی افزود: در جامعه نیز باید از میزان کاری که انجام می‌دهیم بهره‌برداری کافی و با کفایت داشته باشیم و این وضعیت در کشور ما جای نگرانی دارد.

وزیر کشور با بیان این‌که " در حال انجام تحول در عرصه فرهنگی، اقتصادی، سیاسی،‌ امنیتی در کشور هستیم" تصریح کرد: باید صبوری کنیم، هزینه‌ها را کاهش دهیم و مصرف‌مان را تنظیم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: نمی‌گویم کم مصرف کنید، بلکه زیاده‌روی و اسراف نکنید، دولت در این زمینه تلاش کرد و مردم نیز باید در این زمینه گام بردارند تا بتوانیم به مدارج عالی کمال و عزت نایل شویم.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


استاندار تهران در بیاناتی توهین امیز گفت: دولت نهم بر مبنای ویژگی‌های دولت شهید رجایی شکل گرفته و اگر به این ویژگی‌ها نزدیک نیستیم در دولت احمدی‌نژاد جایی نداریم.
دکتر کامران دانشجو دیروز صبح در دهمین جشنواره شهید رجایی که با حضور مدیران کل استان و شهرستان‌ها و کارمندان استانداری تهران برگزار شد، با اشاره به کوتاه اما ماندگار بودن عمر دولت شهید رجایی و باهنر، خاطر نشان کرد: شهیدان رجایی و باهنر نشان دادند که می‌توان قدرت داشت، اما شریف ماند، می‌توان رییس جمهور شد، اما ساده زندگی کرد و این مساله این است که خیلی‌ها می‌خواستند نفی آن را القا کنند.
دانشجو افزود: برای شهیدان رجایی و باهنر قدرت ابزار بود، نه هدف و ملاک آنها تنها رضای خدا بود.

استاندار تهران تصریح کرد: این دو شهید در دوران مسئولیت خلق و خوی معلمی خود را حفظ و از سیاسی‌بازی پرهیز کردند.
وی افزود: رفتار و تصمیمات شهید رجایی بر اساس اسلام بود و هیچگاه از تصمیمات خود خجالت نمی‌کشید.

دانشجو ادامه داد: شهید رجایی در برابر مردم عدالتخواه، مهرورز، صادق و بی‌تکبر بود و در مقابل دشمن قاطع و شجاع عمل می‌کرد و در عین حال بنده‌ای مطیع در برابر خدا بود.

وی افزود: دولت شهید رجایی ثروت آسایش و امنیت را برای همه مردم می‌خواست، نه برای عده‌ای خاص و توسعه را توسعه‌ای درون‌محور می‌دانست که مبتنی بر خلاقیت بود.

استاندار تهران گفت: دولت شهید رجایی برای چند رای بیشتر و کمتر کارناوال‌های آن‌چنانی به راه نمی‌انداخت که مایه خجالت همگان باشد. کارناوال‌ها در واقع نوآوری خوبی هستند، اما نه زمانی که تبدیل به کارناوال‌های رقص شود.

وی که در جمع کارمندان و مدیران کل دستگاه‌های نمونه استان و شهرستان صحبت می‌کرد، اظهار کرد: شهید رجایی نشان داد که می‌توان محبوب مردم بود، اما دلقک بازی هم در نیاورد.

دانشجو تصریح کرد: بهتر است، خودمان را با معیارهای حکومتی و رفتاری شهید رجایی محک بزنیم و خودمان را آن به نزدیک کنیم و اگر نمی‌توانیم، قطعا جایی در دولت احمدی نژاد نداریم.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه این جشنواره نظام ارزشیابی را جزء لاینفک مدیریت جدید دانست و گفت: بدون نظام ارزشیابی از اهداف و استراتژی‌ها دور می‌شویم و منابع و انگیزه‌ها از بین می‌رود.

استاندار تهران در پایان خاطر نشان کرد: بدون نظام ارزشیابی صحیح و به روز، ارتباط درون و برون سازمانی از بین می‌رود و سازمان کهولت پیدا می‌کند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


کاش همان کاپشن سفید را می پوشید

دوشنبه 86 شهریور 5 ساعت 2:0 عصر

سخنان رییس دانشگاه کلمبیا پیش از سخنرانی اقای احمدی نژاد انصافا حیرت انگیز بود.با مهمان که کسی اینگونه سخن نمی گوید.البته ایشان در 19 سپتامبر بیانیه ای منتشر کرده بود، در آن بیانیه هم به مسایل مختلفی اشاره کرده است.از جمله به بیانیه سیپا( دانشکده روابط بین الملل دانشگاه کلمبیا) که با پیگیری و پیشنهاد دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل ، از رییس جمهور ایران دعوت کرده است.علاوه بر آن آقای رییس دانشگاه که یک وکیل سرشناس و یک مدیر پرسابقه است-. پیش از ریاست بر دانشگاه کلمبیا سال ها رییس دانشگاه میشیگان بود- به پنج موضوع اصلی اشاره می کند می گوید این موضوع ها را با صراحت تمام با رییس جمهور ایران در میان می گذارد.اما!" دیکتاتور ستمگر کوتوله" دیگر بحث و موضوع بحث نیست.فحاشی ست..تیتر برای روزنامه هاست. چنان که همین تعبیر را امروز-سه شنیه- روزنامه هاارتص اسراییل تیتر کرده است.اما یک تحلیل خواندنی هم هاارتص در همان شماره دارد.مطلب با عنوان تحلیل منتشر شده است.نوشته: در ماجرای سخنرانی احمدی نژاد در دانشگاه کلمبیا بازنده اصلی اسراییل بود.

تحلیل هاآرتص خواندنی ست.نکته مهمش این است.که بخش عمده ای از مردم آمریکا در جریان مسایل جهانی نیستند.این سخنرانی به آنها تفهیم می کند که ایران با اسراییل مشکل دارد، نه با آمریکا و مردم آمریکا.

به گمانم رقابت های سیاسی در داخل و نقد ونظر هایی که به جای خود درست و به هنگام است، نباید موجب شود که در داوری منصف نباشیم.این سخنرانی رییس جمهور و ایران را در موضع مظلومیت و حقانیت قرار داد.

فضای سخنرانی و شیوه تزیین سالن و تریبون و دیوار پیش رو را دیدید؟ مثل مجلس عزا بود.حتی لوحه نام دانشگاه یا سیپا را از جلوی تریبون کنده بودند.تا یک فضای سرد و سیاه نشان دهند. البته کت و شلوار خاکستری رییس جمهور هم صحنه را کامل کرده بود. کاش همان کاپشن سفید را می پوشید!

 مهاجرانی در پایان میگویدخداوند خواست برغم همه این تدبیر ها و تفتین ها، سخنرانی رییس جمهور فرصت تازه ای برای ایران باشد.علاوه بر بازندگی اسراییل، رییس دانشگاه کلمبیا هم باخت.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سخنان جنجالی یک نماینده ی مجلس

دوشنبه 86 شهریور 5 ساعت 2:0 عصر

برخی از نمایندگان مجلس هفتم با چشم بستن به برخی حقایق تلاش می‌کنند که تنش‌ها را به جناح اقلیت نسبت دهند و برای جلوگیری از افشای برخی از واقعیات جناح محافظه‌کار، حتی در برابر بدترین اهانت‌ها به مقدسات مسلم دینی سکوت کنند.

به گزارش ایسنا، قدرت‌الله علیخانی ـ نماینده‌ مردم بویین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی ـ روز یک‌شنبه در نطق پیش از دستورش با تبریک ایام شعبانیه و میلاد حضرت ابوالفضل (ع) و هم‌چنین هفته دولت، اظهار کرد: در هفته‌های گذشته برخی از همکاران که در صف‌بندی داخل مجلس به عنوان فراکسیون اکثریت شناخته می‌شوند به بهانه پاسخگویی به نطق پیش از دستور 2 نفر از همکاران جناح اقلیت، حملات شدیدی را به جریان اصلاحات و شخصیت‌های تأثیرگذار اصلاح‌طلب و نیز سیاست‌های مورد عمل داخلی و خارجی در دوره اصلاحات را آغاز کرده‌اند؛ این دوستان تلاش می‌کنند اصلاح‌طلبان را آغازکننده درگیری معرفی و سخنان تند و غیرمنصفانه خود را مقابله به مثل معرفی کنند.

این عضو فراکسیون اقلیت مجلس تصریح کرد: من بر خلاف میل باطنی‌ام، برای جلوگیری از تحریف وقایع تاریخی و شفاف‌سازی وقایع دوره حساس کنونی ناچارم موضوعاتی را مطرح کنم.

وی خاطرنشان کرد: من در سال‌های گذشته با وجود ارتباط صمیمی با بزرگانی از جناح موسوم به محافظه‌کار یا اصولگرا و ارادات به شخصیت‌هایی چون آیت‌الله مهدوی کنی و حجت‌الاسلام ناطق نوری در قطب‌بندی‌های سیاسی به جریان اصلاح‌طلبان نزدیکی داشته‌ام، اما در عین ‌حال این نزدیکی هیچ‌گاه سبب نشد که در برابر انحرافات خواسته یا ناخواسته سکوت کنم.

نماینده‌ مردم بویین‌زهرا و آوج در مجلس با بیان این‌که برخی موضع‌گیری‌های غلط دلیلی موجه برای اتهام‌افکنی و حمله و هتاکی به کل مجلس ششم نیست،‌گفت: آن‌چه هم‌اکنون سبب گلایه از برخی از دوستان مجلس هفتم بوده این است که با چشم بستن به برخی حقایق تلاش می‌کنند که تنش‌ها را به جناح اقلیت نسبت دهند و برای جلوگیری از افشای برخی از واقعیات جناح محافظه‌کار، حتی در برابر بدترین اهانت‌ها به مقدسات مسلم دینی سکوت کنند؛ دوستانی که مدعی سکوت اصلاح‌طلبان در برابر اهانت به مقدسات هستند برای مردم بگویند که وقتی اظهارات منتسب به مشاور رییس‌جمهور بر روی یکی از سایت‌های خبری قرار گرفت و نشان می‌داد که وی در حمایت از دستور رییس‌جمهور در مورد ورود زنان به ورزشگاه‌ها برخی مراجع را مورد اهانت قرار داد، کدامیک از همکاران اصولگرا حاضر به نطق پیش از دستور شدند؟

وی هم‌چنین این پرسش را مطرح کرد روزی که در قالب سوالات آزمون ضمن خدمت فرهنگیان به ساحت مقدس نبی اکرم (ص) اهانت شد، آیا همکاران کلامی به اعتراض سخن گفتند یا برعکس همه تلاش خود را به استیضاح نشدن وزیر آموزش و پرورش معطوف کردند.

علیخانی افزود: در مقابل جشن ترکیه همکاران اصولگرا چه کردند؟ در مقابل موج اخراج یا خانه‌نشین کردن اساتید بزرگ دانشگاه‌ها چرا سکوت می‌کنید؟

او اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که باعث حمله جناح اکثریت به فراکسیون خط امام (ره) شده است، بعضی انتقاداتی است که نسبت به سفرهای استانی هیات دولت بیان شده‌اند و من درباره سفرهای استانی لازم است بگویم که اصل سفرها بسیار مفید است چراکه باعث حضور مسوولان در جمع مردم شده و آن‌ها را با مشکلات مردم آگاه می‌کند؛ البته اگر این سفرها با تلاش کافی برای برنامه‌ریزی دقیق و با پیگیری عالمانه باشد. ضمن آن‌که همه ما خود را ملزم می‌دانیم بعد از تأیید مقام معظم رهبری، حمایت خود را از این سفرها اعلام و برای کارآمدی آن‌ها به مسوولان دولتی کمک کنیم که البته حمایت و کمک به معنای بزرگ‌نمایی دستاوردها و یا مخفی کردن نقاط ضعیف نیست.

وی افزود: ایمان دارم که این سفرها با زحمت فراوان برای مسوولان دولتی همراه بوده است و خستگی‌های فراوانی برای آن‌ها به دنبال دارد؛ اما از شما می‌پرسم که آیا شما نمی‌دانید، نخستین اعتراضات به برخی روش‌ها و وعده‌ها در سفرهای استانی در این مجلس توسط چه کسانی مطرح شد؟ آیا اعتراض مکرر دوستان اصولگرا در این مورد را فراموش کرده‌اید؟

علیخانی با بیان این‌که کسی که ادعای اصولگرایی دارد می‌داند که اسلام دین اخلاق است، افزود: پس چگونه به خودتان اجازه می‌دهید به دیگران تهمت‌هایی از قبیل دلار گرفتن از اجانب را مطرح کنید؟

او هم‌چنین این پرسش را مطرح کرد که آیا مسوولیت این‌قدر ارزش دارد که به برادران دینی نسبت‌های ناروا بزنید؟

این نماینده‌ی اصلاح‌طلب مجلس مدعی شد: از طرفی به ظاهر بخشی از وظیفه تخریب بر عهده‌ی گروهی از مسوولان مرتبط با نیروهای مسلح نظامی قرار گرفته به طوری‌که یکی از این مسوولان می‌گوید معتدلان دوم خردادی از افراطی‌های آن‌ها خطرناک‌تر هستند. واقعا خاتمی‌ها، کروبی‌ها، محتشمی‌ها، رفسنجانی‌ها و انصاری‌ها برای نظام خطر دارند؟

وی افزود: بخش دیگری از این تخریب به عهده دوستانی است که با حملات شدید علیه نمایندگان اصلاح‌طلب می‌خواهند به هرگونه به حضور فعال آن‌ها در عرصه‌های مورد توجه مردم پایان دهند و البته به آن‌ها می‌گویم، آزموده را آزمودن خطاست.

به گزارش ایسنا، در این هنگام حدادعادل که ریاست جلسه را برعهده داشت خطاب به علیخانی اعلام کرد که وقتش تمام شده است و وی در جواب حدادعادل گفت: «آقای رییس؛ آقای بروجردی مخالفت می‌خواندند. شما 2 دقیقه به وی در 5 دقیقه اجازه صحبت بیش‌تر دادید؛ پس آقای حداد که عادل هم هستید، اجازه بدهید که من این بخش را هم بخوانم.»

علیخانی ادامه داد: در ضمن به یکی از ارشدترین فرماندهان نظامی که اخیرا به جناح‌های سیاسی داخلی هشدار داده است، یادآوری می‌کنم که مراقب برخی اظهارات باشند زیرا بی‌دقتی در بعضی سخنرانی‌ها می‌تواند بهانه به دست دشمن بدهد و خدایی نخواسته فضای ایران را با فضای ترکیه مقایسه کند.

وی افزود: هم‌چنین اظهارات مقام مرتبط با نیروی مقاومت بسیج اگر باعث شود که در آینده کسانی بسیجیان مخلص را به دخالت در انتخابات متهم کنند، گناه آن بر گردن کسانی است که در بعضی اظهارنظرها به وادی افراط می‌افتند.

بر اساس این گزارش در این زمان حدادعادل اظهار کرد: عدالت، اجرا شد شما هم انصافتان را اجرا کنید.

نماینده‌ی مردم بویین‌زهرا و آوج در مجلس افزود: پرسش اساسی من از شما این است که با کدام پشتوانه عده‌ای نادان پیدا می‌شوند، به روحانیت اصیل و روحانیتی که همیشه مورد تأیید امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده‌اند اهانت کنند؟ مثل شخصیت بزرگی هم‌چون هاشمی رفسنجانی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین خاتمی.

علیخانی افزود: دوستان اصولگرا ما با شما هستیم؛ اما مرزها را نشکنید تا در کنار هم برای ایرانی آباد و سربلند همه با هم در مقابل دشمن و اجانب بایستیم.

دکتر غلامعلی حدادعادل بعد از نطق حجت‌الاسلام قدرت‌الله علیخانی از همه‌ی نمایندگان درخواست کرد در نطق‌های قبل از دستور خود در عین بیان نظرات و عقاید خود، حرمت‌ها را نیز حفظ کنند.

وی در ادامه با تاکید بر متین بودن بیانات در نطق‌ها، گفت: مجلس هفتم تا امروز یک مجلس اخلاقی بوده و نمونه‌ی تازه اخلاق سیاسی را عرضه کرده است؛ بنابراین در زمان باقی مانده مجلس هفتم، این جهت را باید رعایت کنیم.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   51   52   53   54   55   >>   >