گلایه حداد از احمدی نژاد در مجلس

پنج شنبه 86 شهریور 1 ساعت 8:0 صبح

رئیس مجلس شورای اسلامی بااشاره به تذکرات مکرر خود به رئیس جمهور در خصوص ارائه گزارش عملکرد دولت در برنامه چهارم توسعه ، از وی به دلیل تاخیر در ارائه این گزارش به مجلس گلایه کرد . 

در جلسه علنی امروز مجلس نماینده مبارکه در خصوص تاخیر رئیس جمهور در ارائه گزارش برنامه 5 ساله چهارم توسعه و پیگیری این موضوع از سوی رئیس مجلس تذکر داد.

سید محمد جعفر سادات موسوی نماینده مبارکه در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی گفت : در جلسات قبل تذکری را در خصوص علت عدم ارائه گزارش برنامه 5 ساله چهارم توسط دولت را داشتم که خواستار رسیدگی آن از سوی رئیس مجلس شورای اسلامی بودم اما به بنده اجازه طرح آن داده نشد.

سادات موسوی گفت: در تاریخ 9 مرداد در روزنامه سرمایه مطلبی مبنی بر ارائه این گزاش از سوی دولت در موعد مقرر قانونی درج شده است و روابط عمومی اطلاع رسانی دولت این متن را به روزنامه ها ارائه کرده است اما من نمی دانم کی و چگونه این گزارش از سوی دولت به مجلس ارائه شده است.

نماینده مبارکه خطاب به حداد عادل اظهار داشت: چنانچه این تذکر وارد است دستور بفرمائید تا ریاست جمهو ی نسبت به ارائه گزارش برنامه 5 ساله چهارم اقدام نماید.

حداد عادل که ریاست جلسه علنی امروز مجلس را بر عهده داشت خطاب به سادات موسوی تصریح کرد: این تذکر شما وارد است و رئیس جمهور باید گزارش پیشرفت برنامه توسعه را به مجلس ارائه کند.

وی ادامه داد: من این موضوع را کتبا و شفاها گفته ام و اکنون گلایه مند هستم که چرا برای ارائه این گزارش به مجلس تشریف نیاورده اند؟


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


ابهام در وضعیت شیخ علی تهرانی

پنج شنبه 86 شهریور 1 ساعت 8:0 صبح
در حالی که پیش از این، منابع خبری از اقامت شیخ علی تهرانی در خانه‌ای در کرج، تحت نظارت نیروهای امنیتی خبر می‌دادند، کتاب «به سوی سرنوشت» که به تازگی منتشر شده، از آزادی و سکونت وی در تهران خبر داده است و هم‌زمان منابع تأیید‌نشده‌ای از مرگ وی در سکوت خبری در یک سال قبل خبر می‌دهند.

پس از بازگشت علی تهرانی به ایران در خرداد ماه 74، آخرین زمانی که وی در محافل رسانه‌ای ایران مطرح شد، تیر ماه 79 بود که روزنامه «بهار» ـ‌ نزدیک به اصلاح‌طلبان تندرو ـ مدعی خودکشی شیخ علی تهرانی در زندان شد. در پی انتشار این خبر، فریده تهرانی، دختر وی، با ارسال جوابیه‌ای به این روزنامه اعلام کرد: «پس از شنیدن خبرهای ضد و نقیض، جویای احوال آقای تهرانی از دادسرای ویژه روحانیت قم شدیم. گفتند که مسمومیت جزیی برایشان به وجود آمده بود که به بیمارستان منتقل شدند و پس از بهبود دوباره به زندان بازگردانیده و در حال حاضر حالشان خوب است.
روز پنجشنبه دوم تیر ماه دوباره جویای احوال ایشان شدیم. در ابتدا پاسخ درستی به ما ندادند و فقط گفتند که ایشان در بیمارستان می‌باشند، پس از جست‌وجوی فراوان، متوجه شدیم که ایشان دچار سکته قلبی شده و در CCU بستری شده و در وضعیت جسمی نگران‌کننده‌ای به سر می‌برد... عصر روز دوشنبه، بالاخره ایشان را در همین وضعیت خطرناک به زندان اوین منتقل نمودند».

هم‌زمان پسر وی نیز ضمن تکذیب خودکشی پدرش در نامه‌ای به علی تهرانی، ضمن اهانت‌های بی‌شرمانه نسبت به امام خمینی و آیت‌الله خامنه‌ای، مدعی شکنجه پدرش شد.
برخی اخبار نیز از فحاشی پیاپی نام‌برده نسبت به رهبر انقلاب، آیت‌الله خامنه‌ای در دوران زندان حکایت دارد و گفته می‌شد در چند سال اخیر، وی از زندان به بیرون منتقل شده و در منزلی در کرج تحت نظارت است.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سناریو دولت برای بنزین چیست؟

پنج شنبه 86 شهریور 1 ساعت 6:0 صبح
در حالی که بیش از پنجاه روز از طرح سهمیه‌بندی بنزین می‌گذرد، تشدید ترافیک در سطح شهر‌های بزرگ، حکایت از مصرف بیش از سهمیه اکثر خودروهای شهروندان دارد و این، نشان‌دهنده زمینه اجرای سناریو جدید بنزین از سوی دولت است.

بیشتر شهروندان، به ویژه در شهرهای بزرگ و مناطق پر رفت‌وآمد، حدود دو برابر سهمیه‌ ماهانه صد لیتری خود را مصرف کرده‌اند و تشدید ترافیک در این شهرها، حتی موجب شگفتی و مشکوک شدن فرمانده نیروی انتظامی شده است.

در صورتی که ادعای مسئولان تبصره 13 و شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی درباره امنیت کارت هوشمند سوخت ناممکن بودن سرقت بنزین درست باشد، تنها احتمالات ممکن، فروش سهمیه بنزین خودروهای دولتی و عمومی در کنار اطمینان روانی جامعه به فروش بنزین مازاد بر سهمیه توسط دولت است.

اظهارات رحیم مشایی، مبنی بر اختصاص سهمیه بنزین سفر نیز از جمله تقویت‌کنندگان این زمینه است. با این حال، برخی منابع از وجود سناریویی برای عرضه بنزین آزاد پس از رسیدن قیمت بنزین در بازار آزاد به سطح مورد قبول برای دولت خبر می‌دهند.

قیمت بنزین در بازار سیاه که در هفته‌های نخست سهمیه‌بندی کمتر از دویست تومان بود،‌ هم‌اکنون در شهرهای بزرگ بین سیصد تا چهارصد تومان خرید و فروش می‌شود و در صورت عبور قیمت در بازار آزاد از مرز پانصد تومان،‌ امکان عرضه بنزین آزاد توسط دولت، بدون آن که موجب نارضایتی در جامعه شود، فراهم می‌شود.

بسیاری از تحلیلگران اقتصادی و حتی رئیس‌جمهور و رئیس‌ مجلس،‌ عرضه بنزین آزاد در ماه‌های نخست را موجب ایجاد موج تورم در جامعه ارزیابی می‌کردند؛ بنابراین، این سناریو در صورت عبور بهای بنزین در بازار آزاد از قیمت واقعی آن، عرضه بنزین مازاد توسط دولت با هزینه تمام شده،‌ موج تورمی ایجاد نخواهد کرد و حتی موجب افزایش رضایت مردم از این اقدام خواهد شد.

با این حال،‌ پخش اخباری از صداوسیما، مبنی بر خرید و فروش بنزین در جنوب کشور به قیمت لیتری هفتصد تومان و نمایش تصاویر دوربین مخفی خرید بنزین در پمپ ‌بنزین‌های تهران به قیمت لیتری چهارصد تومان در کنار گزارش‌هایی مبنی بر فروش بنزین مخلوط با آب در شهرهای شمالی به قیمت لیتری ششصد تومان، نشان می‌‌دهد که در بسیاری از مناطق کشور، مشکلات سهمیه بنزین، موجب شده است تا مردم، هزینه‌هایی بیش از قیمت واقعی آن را بپردازند.
بحران عمومی کمبود بنزین که با اتمام سهمیه شش ماهه بنزین شهروندان در کمتر از سه ماه تشدید می‌شود، ناشی از تشویق به افزایش و پیش مصرف کردن بنزین از سوی مسئولان است.
مشکلات شدید ناشی از کمبود مخزن و پمپ گاز برای خودروهای دوگانه سوز نیز بخشی از دلایل تشدید مصرف بنزین در ماه‌های اخیر به شمار می‌رود.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


گروهی از نئومحافظه‌کاران آمریکا، به رهبری «دیک چنی» قصد دارند پس از تصویب قرار گرفتن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌‌های تروریستی توسط کنگره آمریکا، به صورت خاموش و از طریق کمیته مقرر در قطعنامه 1737 شورای امنیت، سپاه پاسداران را مشمول تحریم‌های جهانی کنند.

بنا بر این گزارش، اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان گروهی تروریستی و مشمول تحریم از آغاز هدف اصلی قطعنامه‌های تحریم بوده است و در قطعنامه 1737 به صورت محدود و در قطعنامه 1747 به صورت صریح‌تری دنبال شد، با طرح قرار گرفتن سپاه در فهرست گروه‌‌های تروریستی توسط کاخ سفید، به مقصود نهایی آمریکا نزدیک می‌شود.

در صورت تصویب قرار گرفتن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی، بنا بر قطعنامه 1737، با توجه به آن‌که تصمیم‌گیری درباره گروه‌های مشمول تحریم توسط کمیته مصوب در بند 18 این قطعنامه انجام می‌شود و این کمیته، عملا تحت تأثیر آمریکاست، پس از تصویب قرار گرفتن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی، این کارگروه، احتمالا سپاه را به فهرست ضمیمه قطعنامه 1747 اضافه خواهد کرد و به این ترتیب به صورت اتوماتیک دامنه تحریم‌ها علیه کشور چندین برابر خواهد شد.

در پایان این گزارش آمده است: با توجه به آن‌که بیشتر مسئولان جمهوری اسلامی در حال و گذشته، سابقه عضویت در سپاه پاسداران را دارند، تروریست شناخته شدن سپاه پاسداران در چهارچوب قطعنامه 1747 پیامدهای گسترده حقوقی و دیپلماتیکی برای کشور به همراه خواهد داشت و مسئولان دیپلماسی کشور، باید همه توان خود را برای جلوگیری از تصویب این طرح در کنگره آمریکا و در مرحله بعد در کارگروه قطعنامه 1747 انجام دهند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


در حالی که آیت‌الله مهدوی کنی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز تهران، در اظهارنظر صریحی، بر فراگیر شدن ائتلاف اصولگرایان تأکید و از تلاش‌های چهره‌های شاخص اصولگرا تقدیر کرد، اظهارات شهاب‌الدین صدر، سخنگوی گروه 6، در راستای کمرنگ کردن این تلاش‌ها تلقی می‌شود.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، با توجه به تلاش برای فراگیر کردن ائتلاف اصولگرایان که از سوی علی لاریجانی، محمدباقر قالیباف و محسن رضایی آغاز شده است و با تعبیر افزوده شدن ضلع چهارم اصولگرایان به گروه 6، از سوی مهندس مرتضی نبوی از آن استقبال شد ـ هرچند با تأیید صریح آیت‌الله مهدوی کنی همراه شده است ـ اظهارات سخنگوی گروه 6، نشان می‌دهد که این گروه، تمایلی برای فراگیر کردن ائتلاف اصولگرایان ندارد.

اظهارات شهاب‌الدین صدر مبنی بر دنبال کردن نظرات قالیباف از سوی جمعیت ایثارگران، در حالی بیان می‌شود که دبیرکل جمعیت ایثارگران به صراحت در گروه 6، اظهار کرده است که نمایندگی محمدباقر قالیباف را بر عهده ندارد و شهردار تهران نیز از عدم تأیید جمعیت ایثارگران به عنوان نماینده خود در گروه 6 خبر داده است.

سخنگوی گروه 6 در بخش دیگری از سخنان خود، از حضور دکتر لاریجانی در جلسه پانزده نفره خبر داده، در حالی که دکتر لاریجانی در این جلسه که با حضور رئیس‌جمهور و رئیس مجلس برای تشکیل شورای 6 نفره برگزار شده بود، حاضر نبوده است.

در پایان این گزارش آمده است: هرچند تلاش‌های اخیر سه چهره شاخص اصولگرا برای فراگیر شدن ائتلاف اصولگرایان با استقبال روحانیت و چهره‌های دلسوز اصولگرایان روبه‌رو شد، برخی احزاب و چهره‌های سیاسی که از کاهش سهم و نفوذ کنونی خود در صورت ائتلاف فراگیر اصولگرایان نگران هستند، به همراه برخی گروه‌های اصلاح‌طلب و رقبای اصولگرایان که وجود تفرقه و تشتت در میان گروه‌های اصولگرا را عامل افزایش احتمالی پیروزی خود می‌دانند، در راستای تضعیف روند فراگیر کردن ائتلاف اصولگرایان تلاش می‌کنند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


دستگیری‌ عاملان‌ ترور درخوزستان‌

پنج شنبه 86 شهریور 1 ساعت 12:0 صبح
با پیگیری‌ های‌ اطلاعاتی‌ و عملیاتی‌ ‌6‌ عامل‌ اصلی‌ ترور روحانی‌ شهید شیخ‌ هشام‌ سمیری‌ به‌ دست‌ سربازان‌ گمنام‌ امام‌ زمان‌ در اهواز دستگیر شدند‌.

به‌ گزارش‌ روابط عمومی‌ وزارت‌ اطلاعات‌ این‌ افراد که‌ دریک‌ گروه‌ تروریستی‌ تجزیه‌ طلب‌ عضویت‌ داشته‌ و دارای‌ تفکرات‌ فرقه‌ گرایی‌ هستند باهدف‌ ایجاد ناامنی‌ درمنطقه‌ ودامن‌ زدن‌ به‌ توطئه‌ قوم‌ گرایی‌ قصد ترور مبلغان‌ روحانی‌ و شخصیتهای‌ مذهبی‌ استان‌ را داشتند که‌ با هوشیاری‌ وتلاش‌ کارکنان‌ خدوم‌ اداره‌ کل‌ اطلاعات‌ خوزستان‌ شناسایی‌ و عناصر اصلی‌ آن‌ به‌ دام‌ افتادند‌.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


وزرای تازه صنایع و نفت از مجلس می‌آیند؟!

چهارشنبه 86 مرداد 31 ساعت 11:0 عصر

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: رئیس جمهور قصد دارد، دو نماینده از مجلس شورای اسلامی را به عنوان وزرای پیشنهادی نفت و صنایع و معادن به مجلس معرفی کند.

سید محمد مهدی پور فاطمی با بیان اینکه گزینه های پیشنهادی رییس جمهور برای پست وزارت صنایع ونفت باید از تخصص لازم برخوردار باشند گفت: مطلع شدیم رییس جمهور قصد دارد دو نماینده از مجلس شورای اسلامی را به عنوان وزرای پیشنهادی به مجلس معرفی کند و با توجه به اینکه چند نفر از نمایندگان هم اکنون استعفا داده اند این احتمال قوت گرفته است.

وی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ،از کوهکن به عنوان فرد پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت صنایع و معادن از دانشیار رییس کمیسیون انرژی و همچنین نادران عضو این کمیسیون به عنوان افراد پیشنهادی احتمالی برای وزارت نفت نام برد و گفت: رییس جمهور قصد دارد با معرفی این نمایندگان خیلی سریع از مجلس رای اعتماد وزرا را بگیرد.

این در حالی است که تعدادی از نمایندگان نیز در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران از احتمال معرفی محرابیان به عنوان وزیر صنایع خبر دادند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


خبرنگار «بازتاب» گزارش داد: موضوع ذکر نام سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های حامی تروریسم در آمریکا، در حالی مطرح می‌شود که بررسی عمر ۲۹ ساله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نشان می‌دهد اقدامات استراتژیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بارها توسط آمریکا تقلید شده است.

بنا بر این گزارش، از سال ۱۹۷۹ که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک فرایند چند مرحله‌ای تأسیس شد تا امروز، در چندین مورد اساسی، مدت‌ها پس از اقدامات سپاه پاسداران علیه شماری از گروه‌های ضد مردمی، برخورد با آن گروه‌ها در دستور کار کاخ سفید قرار گرفته است.

این گزارش می‌افزاید: یکی از نیروهای ضدمردمی که سپاه پاسداران از سال ۸۱ میلادی با آن درگیر شد، گروه تروریستی مجاهدین خلق بود که سپاه پاسداران با اقدامات اطلاعاتی گسترده و نیز اقدامات امنیتی در شهرهای کشور برای حفاظت از مردم با آن درگیر شد و به سرعت به حجم زیادی از تحرکات تروریستی این گروه پایان داد و شمار زیادی از نیروهای آن را که دستشان به خون مردم ایران آلوده بود، در ایران یا عراق دستگیر کرد یا به هلاکت رساند. اما ایالات متحده پس از گذشت 20 سال از تروریست اعلام کردن مجاهدین خلق توسط سپاه پاسداران، آن را تروریست اعلام کرد و تحت تعقیب قرار داد.

نمونه دوم که سپاه بیشترین توان خود را صرف مبارزه با آن کرد حزب بعث عراق به سرکردگی صدام حسین بود که سپاه در کنار ارتش جمهوری اسلامی در راه مبارزه با آن، ده‌ها هزار جوان برومند خود را فدا کرد و سرانجام توانست با بیرون راندن این گروه، صلح را در منطقه تثبیت کند و ایالات متحده هرچند در دوران جنگ ایران و عراق بارها مستقیم و غیر مستقیم به حمایت از صدام پرداخت، دو سال پس از پایان این جنگ و حمله صدام به کویت، به جنگ با وی پرداخت و 12 سال بعد نیز با حمله به عراق، حکومت صدام را ساقط کرد و سپس او را دستگیر و اعدام نمود.

این گزارش می‌افزاید: گروه ترویست و ضدمردمی دیگری که سپاه پاسداران با آن درگیر شد، گروه طالبان افغانستان بود که علاوه بر جنایات گسترده علیه مردم و شیعیان افغانستان و پاکستان، اقدام به شرارت‌هایی علیه مردم مناطق شرقی ایران می‌کرد و آمریکا که خود در به وجود آمدن این گروه متحجر نقش اصلی را بازی کرده بود، مدت‌ها پس از درگیری سپاه با آن و اقدام طالبان در 11 سپتامبر، به فکر براندازی این گروه افتاد و البته همچنان پس از گذشت ۷ سال از حمله به افغانستان، هنوز از تحقق این امر عاجز مانده است.

مورد دیگر نظامیان جنایتکار صرب بودند که به نسل‌کشی مسلمانان بوسنی می‌پرداختند و شماری از غیورمردان سپاه پاسداران در دفاع از مسلمانان مظلوم آن دیار با آنان درگیر شده و برخی از آنها هم به شهادت رسیدند و پس از به اوج رسیدن نسل‌کشی توسط صرب‌ها ارتش آمریکا به یوگسلاوی حمله کرد و با آنان درگیر شد.

خبرنگار «بازتاب» می‌افزاید: بررسی مجموعه واقعیات بالا نشان می‌دهد که ایالات متحده آمریکا در حالی به تبلیغات و فضاسازی گسترده علیه جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران می‌پردازد که سپاه پاسداران همواره بهنگام به مبارزه با گروه‌های تروریستی و جنایتکار پرداخته که پس از بر ملا شدن چهره واقعی آنها در افکار عمومی دنیا و آسیب دیدن منافع ملی ایالات متحده از آنها، کاخ سفید و عوامل آن با یک تأخیر فاز چند ماهه تا چندین ساله، ناگزیر با تقلید از سپاه با برخورد با آنها پرداخته‌اند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


برخی گروه‌های اصلاح‌طلب، به شدت از تحرکات جدید سیاسی حسین الله‌کرم، یکی از چهره‌های مشهور انصار حزب‌الله، استقبال کرده‌اند.

بنا بر این گزارش، این گروه‌‌های اصلاح‌طلب با استناد به منافع فراوان تحرکات سیاسی الله‌کرم و شماری از اطرافیانش در انتخابات دوم خرداد، تحرکات جدید وی را به منزله امداد غیبی برای اصلاح‌طلبان در آستانه انتخابات مجلس هشتم ارزیابی می‌کنند.

بنا بر تحلیل اصلاح‌طلبان، عملکرد الله‌کرم و گروه وابسته به وی در فاصله انتخابات مجلس پنجم و ریاست‌جمهوری نهم (فروردین 75 ـ خرداد 76) یکی از مؤثرترین عوامل جبران شکست سنگین جناح چپ در انتخابات مجلس پنجم و پیروزی در دوم خرداد بود.

اقداماتی چون آوردن طناب دار در مقابل دانشگاه امیرکبیر و فعالیت‌های خشونت‌آمیز، بهترین فرصت را برای استفاده تبلیغاتی و انتخاباتی برای اصلاح‌طلبان در مقطع منتهی به دوم خرداد 76 فراهم کرد.

فعالیت‌هایی چون انتشار نشریه انتخاباتی «شلمچه» که سرشار از مطالب غیراخلاقی و موهن بود، هفت روز پیش از دوم خرداد توسط اطرافیان الله‌کرم و همچنین انجام مناظره وی با علی افشاری در مسجد دانشگاه امیرکبیر که به دلیل ضعف وی و استفاده از الفاظ غیراخلاقی، منجر به تضعیف بسیجیان شد، از جمله دیگر خدمات شایان توجه الله‌کرم به اصلاح‌طلبان در این دوره به شمار می‌رود.

سکوت و انزوای الله‌کرم در چند سال گذشته، منجر به کمبود سوژه برای جنگ روانی اصلاح‌طلبان ارزیابی شده که این عامل، یکی از دلایل انفعال تبلیغاتی اصلاح‌طلبان در چهار انتخابات پیاپی شورای شهر دوم، مجلس هفتم، ریاست‌جمهوری نهم و شورای شهر سوم که به شکست این گروه انجامید، به شمار می‌رود و اصلاح‌طلبان امیدوارند با تحرکات جدید وی و نزدیکانش، امکان استفاده تبلیغاتی مجدد از این گروه در انتخابات مجلس هشتم فراهم آید.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


وزیر‌ی هامانه: استعفا ندادم، جابه‌جا شدم

چهارشنبه 86 مرداد 31 ساعت 9:0 عصر

وزیر سابق نفت تصریح کرد: استعفا ندادم و برای ادامه فعالیت توان کار داشتم.
سید کاظم وزیری‌هامانه پس از برگزاری مراسم تودیع خود در پاسخ به سوالی در خصوص ارائه توضیح برای دلایل استعفای خود تصریح کرد: من اصلا استعفا ندادم و توان کار داشتم و خواهم داشت و کسی که توانایی کار دارد استعفا نمی‌دهد؛ تشخیص آقای رییس جمهور به جابه‌جایی بود، بنده هم مطیع امر هستم؛ در نظام جمهوری اسلامی خدمتگزاری کوچک هستم و دستورات را اجرا می‌کنم.

بارها به صورت مکتوب نسبت به بحران انرژی هشدار دادم

وزیر سابق نفت در پاسخ به این که چرا در دوران وزارت خود نسبت به فاجعه‌ها و بحرانی که امروز اشاره کردید هشدار ندادید؟ گفت: بارها به صورت مکتوب نوشتم و امروز نیز آخرین روزی بود که می‌توانستم با بیان رسا این موضوع را مطرح کنم. سرعت مصرف انرژی در کشور ما با سرعت تولید تطبیق ندارد و بالاخره ذخایر روزی به پایان می‌رسد، و باید به هر طریق موجود مصرف را کم کنیم.

از عملکرد 2ساله‌ اخیر خودم رضایت دارم

وزیری هامانه در توضیح عملکرد دو سالانه خود در سمت وزارت نفت عنوان کرد: عملکرد دو ساله وزارت نفت به مراتب از آن چه پیش‌بینی می‌شد و انتظار می‌رفت بالاتر بود، و از این بابت از خدا سپاسگزارم، و از همه همکاران خود نیز تشکر می‌کنم.
وی در خصوص انتقاداتی که از نهادهای نظارتی در سخنرانی خود به عمل آورده بود، تصریح کرد: من در خصوص نهادهای نظارتی گفتم که تلافی چند سال گذشته را بر سر ما درآورده‌اند و آن چه می‌توانستند، تاختند. از این بابت اگر به حق این کار را کردند من خدا را سپاسگزارم، و اگر خدای ناکرده به حق نکردند و قصد تخریب داشتند، به خدا واگذارشان می‌کنم.

تخفیفی در فروش گاز نداده‌ایم

مشاور رییس جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر این که مساله انتقادهای موجود از اعطای تخفیف در فروش گاز چه تاثیری در تغییر او داشته، گفت: اصلا تخفیفی وجود نداشته که اثری داشته باشد؛ این بهترین قراردادی بود که امضا شده و انتقادهای مطرح شده به این موضوع خصمانه است.
وی در پاسخ به این سوال که جایگاه مشاور رییس جمهور می‌تواند جایگاه مناسبی برای اجرای تفکرات و دیدگاه‌هایتان باشد، گفت: امیدوارم؛ آقای رییس جمهور این گونه تشخیص دادند و من نیز اطاعت کردم.

به صورت اجرایی و عملی در خدمت سرپرست جدید هستم

هامانه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا اطلاعات و تجربیات خود را در اختیار سرپرست جدید قرار خواهید داد، تاکید کرد: حتما. ایشان از بهترین دوستان من هستند و حتما اگر بتوانم کاری کنم نه تنها اطلاعات خود را در اختیار می‌گذارم، بلکه به صورت اجرایی و عملی هم در خدمتشان هستم.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   61   62   63   64   65   >>   >