: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
رییسجمهور سابق کشورمان ازخردمندان و عقلای آمریکا خواست مانع اقدامات جناحهای تندرو این کشور علیه ایران و تخریب فضای کنونی درمنطقه و مناسبات دو کشور شوند.
حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی در گفتوگویی اختصاصی با ایسنا اظهار کرد: در روزهای اخیر خبرهای نگران کنندهای در رسانههای ارتباط جمعی جهان انتشار یافته که براساس آن ظاهرا دولت آمریکا قصد دارد بخشی از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را هدف سیاستهای خشن تندروانه قرار دهد که زیانهای چنین سیاستهایی تاکنون برای مردم جهان و از جمله ملت آمریکا اندک نبوده است.
وی گفت: انتشار این خبرها نگرانکننده است. اگر جنگافروزان تندرو در آمریکا نمیدانند، اطمینان دارم که خردمندان و منصفان آن کشور آگاهند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برآمده از متن ایمان و آرمان یک ملت و یکی از پایههای استوار اقتدار و امنیت ملی و حافظ حقوق ملت و ارزشهای انقلاب و تمامیت ارضی ایران است و به لحاظ معنوی نیز جایگاه ویژهیی نزد مردم دارد. هیچ ملت و قومی نمیتواند بپذیرد که پشتوانه اقتدار و امنیت و نگاهبان تمامیت ارضی و پاسدار شرف و استقلال او مورد تعرض یا حتی اهانت قرار گیرد.
رییس موسسه بین المللی گفتوگوی فرهنگها و تمدنها هشدار داد: هرگونه اقدام علیه این نهاد پایدار میتواند فضای موجود در منطقه و مناسبات میان ایران و آمریکا را به سوی تیرگی بیشتر سوق دهد. به آنان که در کنگره یا هر جای دیگر از مصالح و منافع ملت آمریکا دفاع و از این ملت نمایندگی میکنند یادآور میشوم که در برابر این اقدام نادرست تندروها که میخواهند همگان را در سیاستهای زیانبار خود شریک کنند، بایستند و اگر در این باب اقدامی صورت گیرد بدون تردید دیوار بیاعتمادی میان دو کشور بلندتر و قطورتر خواهد شد.
رییسجمهور سابق ایران ابراز امیدواری کرد که اهل خرد و انصاف که در سیاستهای امریکا منشاء تاثیرند، دست به کار شوند و میدان را از افراطیون بیمنطق بگیرند.
خاتمی گفت: امروز در شرایط ویِژهیی به سر می بریم، دو کشور در عراق سرگرم مذاکره و گفتوگو در جهت تامین منافع مردم شریف و مظلوم عراق با رعایت حقوق و حرمت یکدیگرند و نیز نشانههایی از آمادگی اصولی برای حل مسائل فی ما بین آشکار است، پرسش این است که از انتشار این خبرها و پیامهای منفی در این زمان چه کسانی و چه جناحهایی سود میبرند؟
خاتمی در پایان متذکرشد: اینک که برخی در تلاش برای تیره کردن فضا و بحرانآفرینی هستند، فرصت مغتنمی است که خردمندان دو کشور از موقعیت سود جویند و علیرغم نیت و تلاش تندروان، نقش مهم و تاریخی خود را ایفا کنند و مبشر صلح و امنیت و آرامش و پیشرفت در منطقه و جهان باشند.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
گروهی از جوانان شهر موگلن، واقع در ایالت ساکسن، شنبه شب (۱۸ اوت)، به هشت شهروند هندی حمله بردند. بنا به گفته رئیس پلیس ساکسن غربی، شمار زیادی تماشاچی با کفزدن این ماجرا را دنبال میکردند.
به گزارش رادیو آلمان، رئیس پلیس ساکسن غربی، راینهارد بوتچر، (Reinhard Böttcher)، حدود ۵۰ آلمانی که اغلب جوان بودند، پس از اتمام جشنی که از سوی این شهر برپا شده بود، این هشت مرد را مورد ضرب و شتم قرار دادند. بوتچر، در ادامه توضیح داد که شهروندان هندی از اینرو به یک پیتزا فروشی پناه بردند، ولی جوانان آلمانی از تعقیب آنان دست برنداشتند.
پلیس همچنین گزارش داد که حملهکنندگان سپس کوشیدند، درب رستوران را بشکنند. سرانجام ۷۰ پلیس توانستند جوانان مهاجم را زیر کنترل درآورند.
بر اساس گزارشها، هشت شهروند هندی و چهار آلمانی در این درگیری زخمی شدند. یک آلمانی و یک هندی به بیمارستان منتقل شدند. دو پلیس این شهر نیز زخمی شدند.
بنا به گفته راینهارد بوتچر، شمار زیادی تماشاچی این ماجرا را دنبال کردند، ولی هنوز معلوم نیست که آیا آنها با کف زدن و ابراز احساسات، حمله کنندگان را تشویق نمودند و یا تنها از «مقابله با آنها» خودداری کردند.
بوتچر گزارش روزنامه «لایپزیگر فولکس تسایتونگ» را تأئید نکرد که خبر داده بود، حملهکنندگان هنگام ضرب و شتم شعارهای خارجی ستیزانه میدادند. او با این حال گفت: «بر اساس گزارش شاهدان، امکان دارد چنین شعارهایی داده شده باشند.»
خارجیها بیرون
بنا بر گزارش «لایپزیگر فولکس تسایتونگ»، حملهکنندگان شیشههای رستوران را شکستند و خساراتی نیز به اتومبیل صاحب آن وارد آوردند. او به خبرنگار این روزنامه گفته است: «اگر پلیس دخالت نمیکرد، اتفاقات بدتری رخ میداد.»
شهردار موگلن، گوتهارد دویزه، (Gotthard Deuse) انگیزههای تبعیض نژادانه را در این حمله بیتأثیر نمیداند. روزنامه «لایپزیگر فولکس تسایتونگ» از جانب این شهردار مینویسد، شعارهای خارجی ستیزانه داده شده اند. این روزنامه همچنین گزارش میدهد که یک شاهد عینی از شعارهای «خارجیها بیرون» و «اینجا جنبش مقاومت ملی حکومت میکند» خبر میدهد.
هنوز انگیزه مجادله بین شهروندان هندی و حملهکنندگان آلمانی معلوم نیست. بنا به گفته رئیس پلیس ساکسن غربی، مصرف الکل در این درگیری موثر بوده است.
ساکسن، لانه نئونازیها؟
روزنامه «لایپزیگر فولکس تسایتونگ» در گزارشی که بر اساس اطلاعات «اداره ایالتی نظارت بر قانون اساسی» تهیه و سال پیش منتشر شده، نوشته است که بیشتر نئونازیها، به نسبت جمعیت ایالت ساکسن، در این ایالت زندگی میکنند. بر پایه این گزارش، از هر صدهزار ساکسنی، ۷۵ نفر به عنوان دست راستی افراطی به ثبت رسیده اند. این رقم در سراسر آلمان به ۴۷ تن کاهش مییابد. اگر نسبت جمعیت در نظر گرفته نشود، بیشتر نئونازیها در ایالت بایرن زندگی میکنند که بالغ بر ۶۰۰۰ تن میشوند. در ساکسن ۳۰۰۰ دست راستی افراطی شمارش شده اند.
تشدید مجازات برای افراط گرایان دست راستی
پارلمان ایالت ساکسن، روز ۱۴ اوت، طرحی به تصویب رساند که بر اساس آن دادگاهها میتوانند مجازات شدیدتری برای افراط گرایان دست راستی که با انگیزههای سیاسی مرتکب جرم میشوند، تعیین کنند. از آنجا که این طرح، تغییر ماده ۴۶ قانون جزای آلمان را ایجاب میکند، باید از سوی مجلس کشوری نیز به تصویب برسد.
ماده ۴۶ قانون جزای آلمان، بر چند و چون بررسی جرایم از سوی دادگاهها، نظارت دارد. ایالتهای نورد راین وستفالن، بادن وتنبرگ، هسن، برلین، راین لند فالز و تورینگن با تصویب این طرح، به این دلیل که مواد قانون مجازات کنونی برای پیگیری مجرمان دست راستی به اندازه کافی رساست، مخالفت کردهاند.
نوشته شده توسط : علی
محمدباقر قالیباف شهردار تهران در سایت شخص خود نوشته است: یکی از رفقا میگفت آن روز را یادت هست که بنا بود فلان پروژه را افتتاح کنی؟ من آن روز ماشین نداشتم. باید با تاکسی خودم را میرساندم. یک جا تاکسی را اشتباهی سوار شدم و مجبور شدم چند خیابان آنطرفتر پیاده شوم. وقت نبود که دوباره برگردم و ماشین دیگری سوار شوم. گفتم سریع و پیاده خودم را از کوچهپسکوچهها میرسانم.
جایی که دیگر تقریبا داشتم از گرما و نرسیدن کلافه میشدم، یک بقالی دیدم. گفتم هم چیز خنکی میخورم و هم راه را میپرسم. فروشنده خانم مسنی بود. پرسیدم این اطراف چنین جایی هست؟
گفت بله. درست دویست قدم آن طرفتر پشت همین پیچ کوچه است. امروز قرار است افتتاحش کنند.
گفتم اطلاعیه دادهاند که امروز افتتاح میشود؟
گفت نه. اینجا مدتها زباله و نخالهی ساختمانی انباشته بود، کسی کاری به کارشان نداشت. امروز صبح زود آمدند و با عجله بردندشان. ببینید. هنوز خردههایش هست. آن چند درخت خشکیده و شکسته را هم از بیخ بریدند و بردند. آن طرف پیچ هم که بروید میبینید که دارند با عجله آسفالت میریزند. پس لابد امروز بعدازظهر افتتاحیه است دیگر.
تقریبا همه چیز را درست میگفت. فقط یک اشتباه داشت، افتتاحیه همان صبح بود.
تا کی باید این طور کار کرد؟ تا کی باید شهرداری هر منطقهای وقتی یاد رفع فلان مشکل بیفتد که خبردار میشود امروز سر و کلهی قالیباف آنجا پیدا میشود؟
نوشته شده توسط : علی
شهردار تهران گفت: «مشکل سهمیه بنزین شهرداری تهران هنوز حل نشده است.»
به نوشته سرمایه، محمدباقر قالیباف در حاشیه مراسم افتتاح مجموعهء ورزشی-تفریحی «زمرد» و فرهنگسرای «پایداری» تصریح کرد: «تا این لحظه هنوز سهمیهء بنزین شهرداری افزایش نیافته و مشکل بنزین حل نشده است.»وی با اشاره به مشکل انباشت زباله شهروندان در برخی از مناطق گفت: «این مشکل آنقدری که صدا و سیما به آن پرداخت حاد نبود و بحثهای حاشیهای نیز در برنامههای صدا و سیما وجود داشت; اما شهرداری تهران با همکاری شورایاری محلات _تا 15 روز آینده مشکل موجود را حل خواهد کرد.»
شهردار تهران همچنین درباره پروژه منوریل و اظهارات معاون حمل و نقل و ترافیک خود گفت: «اظهارات بنده هیچ تفاوتی با معاونت حمل و نقل و ترافیک ندارد و من اعلام کرده بودم که منوریل را سیاسی نکنید زیرا این مساله موضوع فنی و کارشناسی است.»
به گفته قالیباف، نیازمندی تهران به قطار هوایی که یک نوع آن منوریل است، بحث کارشناسی میخواهد که طبق بررسیهای انجام شده، منوریل در بخشهایی از شهر که دارای حجم مسافران کمتری است، میتواند به عنوان مکمل مترو مطرح باشد و مسافران را به ایستگاههای مترو برساند و بر اساس کارشناسی انجام شده، تنها جایی که برای احداث منوریل مناسب است و به توافق رسیدهایم، تهرانپارس به سمت افسریه و میدان بسیج است.
قالیباف خاطرنشان کرد: «چگونگی احداث منوریل در این مسیر نیز، نیازمند طی مراحل قانونی است و باید لایحهای از شهرداری به شورای شهر و سپس به شورای عالی ترافیک ارائه شود.»
شهردار تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر کمبود سرانههای آموزشی در تهران گفت: «هماکنون سرانههای خدماتی در تهران هفت مورد است که یکی از آنها آموزش است و این موضوع در طرح جامع و تفصیلی پیشبینی شده و وزارت آموزش و پرورش موظف است پس از تغییر کاربری نسبت به احداث فضای آموزشی اقدام کند; اما این وزارتخانه در این زمینه دارای مشکلاتی است که امیدواریم با اعتبارات پیشبینی شده توسط دولت و مجلس، مشکل رفع شود.
شهردار تهران درباره مسوولیت معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تهران که مدتهاست با سرپرستی معاونت فنی عمرانی اداره میشود گفت: «تصمیم جدی در این زمینه خواهم گرفت و با تامل بیشتر، بهزودی این تصمیم اجرایی خواهد شد.»
وی با اشاره به بازدید خود از سینما آزادی گفت: «سازه این سینما رو به اتمام است و سازههای تاسیساتی آن نیز همزمان در حال انجام بوده و طبق قول مسوولان و در صورت مصلحت بودن، جشنواره فیلم فجر امسال، در این سینما برگزار میشود.»
نوشته شده توسط : علی
خبرگزاری رویترز در گزارشی از نیویورک نوشت شیرین عبادی، حقوقدان ایرانی برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۰۳(میلادی)، روز پنجشنبه به دلیل نقض توافقی برای انتشار یک کتاب، از سوی همکارش تحت پیگرد قانونی قرار گرفت.
به گزارش ایرنا بنابراین گزارش، در ادعانامه "شهیر شهیدثالث" تحلیلگر سیاسی، آمده است که عبادی با نگارش مشترک کتاب "دشمن سودمند" موافقت کرده بود اما اکنون به توصیه ناشرش- انتشارات "رندام هاس"- که نگران بود این کتاب به فروش سایر آثار وی در آینده زیان رساند، از این کار سر باز زده است.
شهیدثالث در این دادخواست که تسلیم دادگاه فدرال مانهاتان شد، از عبادی درخواست ۱/۳میلیون دلار غرامت کرده است.
وی گفتهاست که بیش از یک سال کارش روی کتاب مذکور به هدر رفته است چرا که بدون شهرت عبادی، به عنوان یک وکیل و فعال حقوق بشر، فروش نخواهد کرد.
انتشارات رندام هاس در مه ۲۰۰۶زندگینامه عبادی به قلم خود وی را در کتابی با عنوان "بیداری ایران: خاطرات انقلاب و امید" چاپ کرد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز در گزارشی از این واقعه، شهیدثالث را شهروند کانادایی که در تورنتو زندگی میکند، معرفی کرد و نوشت که همسر وی، به نام فرانک شکوری، نیز در این کار همکاری داشتهاست.
نوشته شده توسط : علی
معاون وزیر تعاون اعلام کرد: در حالی که کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس تبدیل صندوق تعاون به یک صندوق سرمایهگذاری را تصویب کرده، دولت بر نظر خود در لایحه اصل 44 قانون اساسی مبنی بر حفظ شکل فعلی صندوق تعاون و تقویت آن از نظر منابع و اختیارات تاکید دارد.
منوچهر یزدانی در گفتگو با مهر با بیان مطلب فوق گفت: در لایحه اصل 44 قانون اساسی که توسط دولت به مجلس ارائه و در کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس مطرح شد، به هیچ عنوان انحلال صندوق تعاون مطرح نشده است.
معاون توسعه اشتغال و کار آفرینی وزارت تعاون با بیان اینکه موضوع انحلال صندوق تعاون در کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس مطرح شده است ،تصریح کرد: در لایحه ارائه شده از سوی دولت به مجلس تقویت صندوق تعاون با حفظ شکل و ساختار فعلی و تقویت آن از نظر منابع و اختیارات و در کنار آن تاسیس بانک توسعه تعاون مد نظر قرار گرفته است.
وی با اشاره به تغییراتی که کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس پس از بررسی در آن لحاظ کرده است ، گفت: مجلس قصد دارد این تغییرات را به عنوان پیشنهاد به صحن علنی مجلس برای تصویب ارائه دهد.
یزدانی اضافه کرد: بر اساس پیشنهاد مجلس ، صندوق تعاون از حالت صندوق اعتباری خارج و به صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاونی ها تبدیل می شود یعنی دیگر صندوق مالی و اعتباری نخواهد بود.
معاون وزیر تعاون ادامه داد: بر اساس نظر کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس پس از تاسیس بانک توسعه تعاون ، شعب صندوق تعاون به آن می پیوندند و در اصل صندوق تعاون تغییر وظیفه می دهد اما منحل نمی شود.
وی با بیان اینکه هنوز نظر کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس به صحن علنی نیامده و تصمیمی در مورد آن اخذ نشده است ، گفت: نظر دولت مطابق با نظر کمیسیون ویژه نیست، بلکه نظر دولت دفاع از لایحه خود است.
نوشته شده توسط : علی
رئیس مجلس گفت: مساجد باید همچنان غیردولتی بمانند و به جای اینکه مسجد دولتی شود دولت باید مسجدی شود.
به گزارش فارس، غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی در پنجمین اجلاس بینالمللی مجالس که صبح امروز دوشنبه در محل ساختمان مجلس قدیم برگزار شد با تاکید بر حفظ استقلال مساجد گفت: مساجد باید همچنان غیردولتی بمانند و به جای اینکه مسجد دولتی شود دولت باید مسجدی شود.
وی افزود: قبل از انقلاب روحانیت، مرجعیت و حوزههای علمیه و مساجد مستقل از دولت بودند که این طور نبود که امام مساجد را اوقاف معین کند الان هم چنین رابطهای وجود ندارد و اصل هم این است که مساجد و روحانیت استقلال خود را حفظ کنند.
حداد عادل ادامه داد: اما حفظ استقلال قبل از انقلاب یک معنی داشت و الان معنی دیگری دارد و زمانی که مرجع عالیقدری از حوزه علمیه بلند میشود و رهبری انقلاب را به دست میگیرد و با پرچم اسلام قدم در میدان مبارزه میگذارد و انقلاب را به پیروزی می رساند در چنین فضایی نباید استقلال مساجد به معنای قبل از انقلاب تصویر شود.
حداد عادل با تاکید بر توجه دولت و نظام به مسایل مسجد اظهار داشت: مساجد بدون اینکه استقلال خودشان را از دست بدهند باید کمک شوند.
رئیسمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استقلال مساجد باید باز تعریف شود گفت: باید از استقلال مسجد تعریف مجددی شود و در عین حال باید بر استقلال مساجد برای ارتباط به مساجد حکومت نیز باید تاکید داشته باشیم.
وی افزود: باید مسجد مانند یک زنجیری تمام حلقههایش موجود و به هم متصل باشد.
وی مسجد را یک نهاد الهی و اجتماعی خواند و افزود: باید برای مسجد کاملاً برنامهریزی کرد و با برنامه مشخص و روشن آن را سامان داد.
حداد عادل گفت: با فعالیتی که الان حوزههای علمیه آغاز کردهاند در آینده عدهای از طلاب به عنوان امام جماعت انتخاب خواهند شد و در دوره معینی آموزشهایی متناسب با اداره مسجد میبینند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه امام جماعت هر مسجد باید با لسان آن منطقه با آن محل صبحت کند،گفت: امام جماعت هر شهر و منطقهای باید سنخیت فرهنگی با مردم آن منطقه داشته باشد، به عنوان مثال اگر امام جماعتی برای شهرکی در جنوب شهر امام جمعه خوبی باشد، اگر به شمال شهر منتقل شود و با فرهنگ آن منطقه آشنایی نداشته باشد، موفق نخواهد بود.
وی خطاب به ائمه جماعات گفت: نقشی که شما و امثال شما میتوانید در بهبود جامعه ایفا کنید، نقشی بیبدیل است و هیچ کس نمیتواند به اندازه شما آرامش و صفای روح و اخلاق را در مردم ایجاد کند، لذا باید همواره به این نقش خود توجه داشته باشید.
حداد عادل در ادامه بیان داشت: خوشبختانه در مجلس هفتم نگاه به مساجد عوض شده و برای اولین بار ردیفی برای بودجه مساجد اختصاص داده شده هر چند این مبلغ بسیار کمتر از نیاز مساجد است ولی مهم این است که این جاده کشیده شده و بعدها میتوان آن را پهنتر کرد وگردنههایش را از بین برد.
حداد عادل با اشاره به نقش مسجد در اسلام گفت: مسجد نماد اسلام و پرچم اسلام درکره زمین است به طوری که هرگوشه از دنیا چشم ما به مسجدی بیفتد به یاد اسلام، پیغمبر میافتید.
وی افزود: ما نهادی گستردهتر، دیرینهتر و اجتماعیتر از مسجد در معرفی اسلام نداریم و صاحب انقلاب اسلامی و دینی هستیم که بنیانگذار آن انقلاب را از منسجد آغاز کرد و با سازماندهی از مساجد این انقلاب را به پیروزی رساند لذا این نقش باید همچنان ادامه یابد.
وی با بیان اینکه خوشبختانه مساجد در ایران در نیم قرن اخیر تحولات مثبت و خوبی پیدا کردهاند، اظهار داشت: هر کدام از ما که به گذشته برگردیم و نقش مساجد در جامعه را بررسی کنیم میبینیم که مسجد در جهان اسلام و در کشور ما گویی از یک خوابی بیدار شده است و این دقیقاً همان بیداری اسلامی است که در جوامع مسلمانان رخ داده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: بیداری اسلامی که خصوصیات اسلام در قرن است در مساجد به ظهور رسیده است.
وی ادامه داد:مسلمانان تا نیم قرن پیش غیر از برگزاری نماز جماعت و مراسمی در ایام خاص کار دیگری نداشتند و رابطه جوانان با مساجد و حضور تودههای مردم در مساجد کمتر از امروز بود و مسجد سر و سامانی از نظر نظافت و رسیدگی نداشتند و معمولاً بوی کهنگی از مساجد به مشام میرسید.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: اما بعد از انقلاب مردم آرام آرام و بویژه در دهه چهل و آغاز نهضت اسلامی به دست امام مساجد فعال شدند و از اولین اقدامات در مساجد تشکیل صندوق قرضالحسنه بود، به طوری که الان چندین هزار صندوق قرضالحسنه در مساجد سراسر کشور ایجاد شده است.
حداد عادل مسجد را دارای دهها کارکرد دانست و اظهار داشت: بسیج در آنجا مراقب انقلاب است و به مردم خدمت میکند و این یک تحول مبارکی است و در واقع میتوان این حرکت جامعه اسلامی را به سوی اسلام حقیقی اجتماعی و اسلامی در آیینه تحول مساجد مشاهده کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان داشت: اگر دین جدی است و اگر انقلاب و نظام ما یک انقلاب و نظام اسلامی است، نقش مساجد هم باید در کشور جدی گرفته شود و دیگر نمیتوان مانند دهههای گذشته مساجد را به حال خود رها کرد.
وی افزود:خوشبختانه با قدمهای خوبی که برداشته شده است به تدریج به سمت ساماندهی مساجد حرکت میکنیم تا مساجد جایگاه حقیقی خود را پیدا کنند و البته در این زمینه الگوی ما مسجدالنبی است.
حدادعادل اظهار داشت: در واقع آغاز تاریخ اسلام با ورود پیامبر به مدینه با تمدن اسلامی آغاز شد و آغاز این تحول حکومت اسلامی شد و این حکومت در مسجد تصویب شد.
وی گفت: فرق مهم میان اسلام و مسیحیت معرف امروزی، در فرق میان مسجد و کلیسا است .کلیسا یک نقش محدود در جامعه مسیحیت امروز دارد و تنها روزهای معینی را به کلیسا می روند و تنها در آن محیط کلیسا اعمال عبادی خود را انجام میدهند، یعنی دین را در این مسحیت تعریف شده امروزی محدود به روز یکشنبه کردهاند و اجازه داده نمیشود کلیسا در کار حکومت دخالت کند.
حداد عادل در ادامه گفت: پاپ واتیکان با آن همه عظمت در قلب شهر رم اجازه و امکان ندارد و اگر پارلمان قانونی برخلاف نص مسیحیت تصویب کند، این مرکز کلیسای جهان نمیتواند مانع از این مصوبه شود، این سرنوشت دین در جامعه غربی امروز است و این همان معنای سکولار و جدایی دین از سیاست است.
حداد عادل با تاکید بر اینکه فرق میان مسیحیت و اسلام باید در مسجد باشد گفت: مسجد باید در شئون اجتماعی و سیاسی حضوری فعال داشته باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه به شیوه جدید آمریکاییها برای گسترش نفوذ و تسلط خود بر کشورها اشاره کرد و گفت: آمریکاییها با انقلابهای مخملین و رنگین سعی در گسترش و نقد خود در کشورها دارند و مدام سازمانهای غیردولتی و انجیاوها (NGO) را تقویت میکنند وبا پشتیبانی از آنها برنامههای خود را عملی میکنند در ایران نیز از این برنامهها داشتند تنها عاملی که میتواند به عنوان سازمان و یا موسسه مردم نهاد اسلامی در پشتیبانی از انقلاب و جمهوری اسلامی ایران در برابر این توطئهها ونقشهها بایستد و آنها راخنثی کند مسجد است و هیچ نهاد و مؤسسهای همانند مساجد به این گستردگی در ایران وجود ندارد.
وی در پایان تاکید کرد:ما باید نقش مساجد در حفظ انقلاب و انسجام مردم را بسیار مهم بدانیم و بر آن توجه جدی داشته باشیم.
نوشته شده توسط : علی
نوشته شده توسط : علی
فیلم های آشوب، کوایدان، ریش قرمز، شبح جنگجو، قدمگاه و ببر خیزان و اژدهای پنهان از سوم تا هشتم شهریور ماه از شبکه یک سیما روی آنتن میرود.
فیلم سینمایی "آشوب" روز شنبه سوم شهریور ماه ساعت 10 صبح از شبکه یک سیما روی آنتن میرود. این فیلم محصول ژاپن و فرانسه، سال 1985 به کارگردانی آکیرا کوروساوا بر مبنای فیلمنامهای از خودش و هیدئو اوگونی و ماساتو ایده ساخته شده است.
تورو تاکهمیتسو موسیقی متن این فیلم را ساخته و تاتسویا ناکادایی، آکیرا ترائو، جینپاچی نزو،، دایسوکه ریو، میکو هارادا، یوشیکو میازاکی، کازوئو کاتو، هیتوشی اوئکی، نوریو ماتسویی و ماسایوکی یویی به ایفای نقش پرداختند. زمان این فیلم 160 دقیقه است. داستان این فیلم در قرن شانزدهم در ژاپن میگذرد. هیدتوراایچی مونجی، حاکم هفتاد ساله سه قصر در ناحیه اونو، پس از سالها حکومت مستبدانه تصمیم میگیرد از مقام ریاست خاندان خود کنار رود؛ در حالی که میخواهد عنوان سرور بزرگ و سی سامورایی را برای خود حفظ کند.
فیلم سینمایی "کوایدان" چهارم شهریور ماه ساعت 10 صبح از شبکه یک سیما روی آنتن میرود. این فیلم محصول ژاپن است که سال 1964 به کارگردانی ماساکی کوبایاشی جلو دوربین رفت. یوکو میزوکی بر مبنای داستانهایی نوشته لافکادیو هرن فیلمنامه این اثر را نوشت. زمان این فیلم 164 دقیقه و موسیقی متن آن را تورو تاکهمیتسو ساخته است.
در فیلم "کوایدان" رنتارومیکونی، میچیو آراتاما، میساکو واتانابه، کاتسوئو ناکامورا، گانجیرو ناکامورا و تاکاشی شیمورا به ایفای نقش پرداختند. داستان این فیلم درباره سامورایی است که همسر وفادار خود را ترک میکند تا با زن دیگری ازدواج کند، اما این یکی، زنی خودخواه است و مرد سامورایی پس از چند سال تصمیم میگیرد نزد همسر اول خود بازگردد.
فیلم سینمایی "ریش قرمز" پنج شهریور ماه ساعت 10 صبح از شبکه یک سیما پخش میشود. این فیلم هم محصول ژاپن است و آکیرا کوروساوا سال 1965 آن را کارگردانی کرده است. خودش به همراه ماساتوا ایده، هیدئو اوگونی و ریوزو کیکوشیما فیلمنامه این اثر را نوشتند. زمان این فیلم 185 دقیقه و موسیقی متن را ماسارو ساتو موسیقی متن این فیلم را ساخته است.
در فیلم "ریش قرمز" توشیرو میفونه، یوزو کایاما، یوشیو تسوچیا، ترومی نیکی، تسوتومو یامازاکی و یوکو نایتو به ایفای نقش پرداختند. داستان این فیلم در ژاپن در قرن نوزدهم رخ میدهد. دکتر نایدی، مشهور به ریش قرمز، پزشک مسئول یک درمانگاه عمومی فقیرانه است. دکتر نوبورو یاسوموتو پزشک یار تحصیلکرده جدیدی است که نظرهای خودش را درباره مداوای بیماران دارد.
به رغم نافرمانیهای اولیهاش از ریش قرمز، از جمله به خاطر افراط در نوش خواری و پوشش غیر معمولش، سرانجام میآموزد که یک پزشک خوب باید فداکاری کند.
فیلمهای "شبح جنگجو" محصول ژاپن ششم شهریور ماه ساعت 10 صبح از شبکه یک پخش میشود. این فیلم محصول ژاپن است و آکیرا کوروساوا سال 1980 بر مبنای فیلمنامهای از ماساتو ایده و خودش جلو دوربین برد. زمان این فیلم 181 دقیقه و موسیقی متن آن را شینیچیرو ایکبه ساخته است.
در فیلم "شبح جنگجو" تاتسویا ناکادایی، تسوتومو یامازاکی، کنیچی هاگی وارا، کوهتا یویی و هیدجی اوتاکی به ایفای نقش پرداختند. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در جنگ بر سر کیوتو، نوبونا گااودا -ارباب قلمروهای غربی-، آئی ساسو -ارباب قلمرو میکاوا- و کنشین اوئه سوگی -ارباب قلمرو اچیگو - علیه شینگن تاکه دار، رهبر خاندان تاکه دار متحد میشود.
فیلم سینمایی "قدمگاه" هفتم شهریور ساعت 10 صبح از شبکه یک سیما روی آنتن میرود. این فیلم به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور ساخته شده و رضا کیانیان، فرامرز صدیقی و بابک حمیدیان به ایفای نقش پرداختند. داستان این فیلم درباره یک جوان روستایی به نام رحمان است که به دنبال یک نذر 10 ساله (یافتن پدر و مادر) امام زمان را در خواب می بیند که باید پدر و مادرش را در روستای خود پیدا کند. در نهایت متوجه می شود که بعد از مرگ پدرش مادر او حامله می شود و این باعث می شود که مردم روستا به او تهمت زده و او را به قتل می رسانند و ...
فیلم سینمایی "ببر خیزان اژدهای پنهان" هم هشتم شهریور ماه ساعت 10 صبح از شبکه یک پخش میشود. این فیلم محصول آمریکا است و به کارگردانی آنگ لی سال 2000 ساخته شده است. جیمز شاموس، وانگ هویی لینگ و تسای کوئو جونگ بر مبنای کتابی نوشته وانگ دولو فیلمنامه این اثر را نوشتند. تان دون و خورخه کالاندرلی موسیقی متن این اثر را ساختند.
در فیلم "ببر خیزان اژدهای پنهان" چو یون - فات، میشل یئو، ژانگ زی یی، چانگ چن، لونگ سیهونگ، جنگ پی پی و گائو شیان به ایفای نقش پرداختند. داستان این فیلم درباره سرنوشت دو زن - هر دو مبارزانی با کفایت- است که در دوران سلسله چینگ در هم گره میخورد.
نوشته شده توسط : علی