احضار ‌راننده ماکسیما با 6 میلیون ‌تومان جریمه

پنج شنبه 86 شهریور 15 ساعت 10:0 عصر
راننده یک خوردوی ماکسیما که مرتکب 330 تخلف حادثه‌ساز ‌شده و 6 میلیون جریمه ‌را در کارنامه رانندگی خود طی یک سال داشت از سوی مسئولان پلیس راهنمایی احضار و پرونده وی به مرجع قضایی ارسال شد.

سرهنگ قربانعلی علیمرانی رئیس مرکز اطلاعات کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی ‌افزود: این راننده متخلف با خودروی ماکسیمای خود طی یک سال مرتکب 330 فقره تخلف شامل سرعت و سبقت غیرمجاز، نبستن کمربند ایمنی، مکالمه با تلفن همراه، حرکت به صورت مارپیچ و بسیاری از تخلفات حادثه‌ساز شده است که از سوی پلیس احضار و به مرجع قضایی معرفی شد.

وی ادامه داد: این فرد طی یک سال رانندگی بالغ بر 6 میلیون تومان جریمه در سوابق رانندگی خود دارد.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


رهبر انقلاب با انتقاد شدید از همراهی برخی رسانه‌های بد اخلاق داخلی با تبلیغات دشمنان درباره مجلس خبرگان افزودند: مجلس خبرگان مجلسی پاکیزه و عرصه اتحاد کلمه است و به علت وظایف بسیار سنگین خود در موضوع رهبری، اصولاً نمی‌تواند عرصه دعوا و جنگ قدرت باشد اما برخی رسانه‌های داخلی در یکی دو ماه اخیر، با تبلیغات دروغ دشمنان همراهی کردند که به آنها اخطار می‌کنم به حریم مجلس خبرگان نزدیک نشوند و این گونه بازی‌ها را در مسائل و مباحث دیگر دنبال کنند. تذکر رهبر انقلاب در شرایطی است که برخی رسانه ها تحت تاثیر برخی محافل قدرت، طی یک ماه اخیر برای تاثیرگذاری بر نتایج انتخاب هیات رئیسه خبرگان، بدون توجه به جایگاه این مجلس به جریان سازی گسترده و نیز تخریب برخی چهره های مبارز و باسابقه انقلاب اسلامی پرداختند، اما این جریانات با هوشیاری خبرگان ملت، رسوا شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر انقلاب، آیت‌الله خامنه‌ای صبح امروز پنجشنبه در دیدار نمایندگان منتخب ملت در مجلس خبرگان، جایگاه و مسئولیت این مجلس را بی‌نظیر، پر عظمت و بسیار برجسته خواندند و تأکید کردند: مجلس خبرگان، در افکار عمومی، مجلسِ مردان دین و علم و تقواست و باید به گونه‌ای عمل کرد که این اعتبار و حرمت و وزانت، همچنان در عمق جان ملت حفظ شود.
ایشان در آغاز سخنانشان با تجلیل از شخصیت مرحوم آیت‌الله مشکینی رئیس فقید مجلس خبرگان، خاطرنشان کردند: ریاست آن روحانی پارسا بر مجلس خبرگان، حقاً مایه اعتبار و وزانت این مجلس بود و ضایعه فقدان ایشان، کاملاً احساس می شود.
آیت‌الله خامنه‌ای، مرحوم آیت الله مشکینی را مصداق فرمایشات امیرمؤمنان درباره عالمان متقی و پرهیزگار دانستند و افزودند: بی توجهی به دنیا، شجاعت، صراحت، زمان شناسی و عمل به وظیفه از جمله خصوصیات آن عالم ربانی بود و آن فقید سعید از عمق روح و جان خود در خدمت اسلام و انقلاب قرار داشت و ما امروز به این ویژگی ها و خصوصیات نیاز مبرمی داریم.
رهبر انقلاب اسلامی انتخاب یک هیأت رئیسه خوب را در اجلاس اخیر خبرگان، حرکتی انصافاً خوب و همراه با متانت و وزانت دانستند و افزودند: با اینکه دشمنان مایل نبودند موقعیت مجلس خبرگان در افکار عمومی حفظ شود اما خبرگان مجموعه‌ای از سابقون انقلاب را برای اداره و مدیریت این مجلس انتخاب و وزانت خود را حفظ کرد.
ایشان انتخاب، حفظ و استمرار رهبری نظام را مهمترین علت جایگاه بسیار برجسته و والای مجلس خبرگان دانستند و افزودند: رهبری، نقطه اساسی نظام اسلامی است و مجلس خبرگان در جایگاه و مسئولیتی بسیار عظیم و بی نظیر، این نقطه اساسی و محور نظام را نصب می کند و هرگاه او دچار کمبود و آسیبِ شرایطِ رهبری شود به مردم اعلام می کند که رهبری باید تغییر کند.
آیت‌الله خامنه‌ای، حفظ جایگاه بی بدیل مجلس خبرگان را در افکار عمومی به حفظ اعتبار و حرمت و وزانت این مجلس منوط دانستند و افزودند: این مجلس به گونه‌ای عمل کند که تصمیماتش درباره رهبری برای مردم حجت باشد و مردم از اعماق دل و نه فقط از سر تکلیف قانونی، آن را بپذیرند که تحقق این امر بسیار مهم، به عملکرد متین و وزین خبرگان و استمرار اعتماد مردم به آنان بستگی دارد.
آیت الله خامنه‌ای با اشاره به حساسیت و تلاش های مستمر دشمنان برای تضعیف مجلس خبرگان افزودند: در انتخابات دوره چهارم این مجلس، دشمنان همه کار کردند تا مانع حضور مردم در پای صندوق های رأی شوند اما ملت با حضور گرم و پرشور خود، این ترفند را خنثی کرد که البته دشمنان باز هم به توطئه مشغولند.


 ایشان انتخاب، حفظ و استمرار رهبری نظام را مهمترین علت جایگاه بسیار برجسته و والای مجلس خبرگان دانستند و افزودند: رهبری، نقطه اساسی نظام اسلامی است و مجلس خبرگان در جایگاه و مسئولیتی بسیار عظیم و بی نظیر، این نقطه اساسی و محور نظام را نصب می کند و هرگاه او دچار کمبود و آسیبِ شرایطِ رهبری شود به مردم اعلام می کند که رهبری باید تغییر کند و این مجلس به گونه‌ای عمل کند که تصمیماتش درباره رهبری برای مردم حجت باشد و  تحقق این امر بسیار مهم، به عملکرد متین و وزین خبرگان و استمرار اعتماد مردم به آنان بستگی دارد.

رهبر انقلاب اسلامی جنجال و غوغای رسانه های بیگانه را درباره اجلاس دو روز گذشته مجلس خبرگان نشانه دیگری از استمرار فعالیت های خصمانه دشمنان برشمردند و افزودند: آنها سعی کردند این مجلس را مانند مجموعه‌های دیگر، اسیر جناح بازی و درگیر جنگ قدرت معرفی کنند و با جریان سازی جعلی و یا تشدید برخی اختلاف سلیقه های طبیعی، جایگاه خبرگان را در چشم مردم از بین ببرند.
آیت الله خامنه‌ای در همین زمینه تأکید کردند: مجلس خبرگان، میدان قدرت نیست بلکه میدان «معنویت، کار برای خدا و حفظ اصول اساسی انقلاب» است و همه اعضای مجلس خبرگان از جمله هیئت رئیسه محترم باید با توجه به این نکات مهم، مراقب گفتار و عملکرد خود باشند و تبلیغات خصمانه دشمنان را هوشیارانه خنثی کنند. ایشان، با انتقاد شدید از همراهی برخی رسانه‌های بد اخلاق داخلی با تبلیغات دشمنان درباره مجلس خبرگان افزودند: مجلس خبرگان مجلسی پاکیزه و عرصه اتحاد کلمه است و به علت وظایف بسیار سنگین خود در موضوع رهبری، اصولاً نمی تواند عرصه دعوا و جنگ قدرت باشد اما برخی رسانه های داخلی در یکی دو ماه اخیر، با تبلیغات دروغ دشمنان همراهی کردند که به آنها اخطار می کنم به حریم مجلس خبرگان نزدیک نشوند و این گونه بازی ها را در مسائل و مباحث دیگر دنبال کنند.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، استمرار حاکمیت اصول و ارزش های اسلامی را بر حرکت کلی کشور، عامل اصلی موفقیت های نظام دانستند و با اشاره به ضرورت حمایت از قوای سه گانه به ویژه قوه مجریه افزودند: قوه مجریه وظایف سنگین تری بر دوش دارد و به یاری خداوند با اعتماد به نفس و تلاش خستگی ناپذیر، دوره درخشانی را سپری می کند که امیدواریم این تلاش ها به تدریج نتایج خود را در پیشرفت کشور نشان دهد.
ایشان به حمایت از رؤسای جمهور گذشته اشاره کردند و افزودند: رئیس جمهور کنونی، مردی مؤمن، شجاع، پاک دست، معتقد به اصول، به شدت فعال و با پشتکار است و همه وظیفه داریم از قوای سه گانه و به ویژه دولت و رئیس جمهور حمایت کنیم.

آیت‌الله خامنه‌ای اختلاف سلیقه را امری طبیعی دانستند و افزودند: انتقاد لازمه رشد و پیشرفت کشور است اما با عصبیت و عصبانیت متفاوت است و باید همراه با دوستی و دلسوزی باشد.
آیت‌الله خامنه‌ای، با اشاره به ادامه توطئه‌ها و تهدیدات دشمنان خاطرنشان کردند: ملت ایران در همه سال‌های پس از پیروزی انقلاب همیشه در معرض کینه استکبار بوده اما در مقابل توطئه ها ایستاده است بنابراین اگر قرار است در داخل کشور نوعی صف بندی و خط کشی انجام شود باید حول محور حق و باطل و رویارویی نظام اسلامی با «مستکبران و سلطه گران جهانی» باشد.
ایشان آینده کشور را روشن و امیدبخش خواندند و با اشاره به هوشیاری و اعتماد به نفس نظام اسلامی در مسائل مختلف افزودند: ملت ایران همواره با عقل و تدبیر و شجاعت عمل کرده است و امروز نیز با همین ویژگی ها به حرکت رو به پیشرفت خود ادامه می دهد.
رهبر انقلاب اسلامی، انسجام اسلامی را نیاز حقیقی امت اسلامی برشمردند و خاطرنشان کردند: همه ملت های مسلمان و دولت های اسلامی باید با حفظ انسجام اسلامی مراقب باشند که توطئه های استکبار برای ایجاد تفرقه مذهبی، قومی و ملی در جهان اسلام به نتیجه ای نرسد.
در آغاز این دیدار آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس خبرگان در گزارشی از اجلاس دو روز گذشته خبرگان گفت: توجه خاص به اتحاد ملی و انسجام اسلامی، محور اصلی این اجلاس بود.
رئیس مجلس خبرگان با تأکید بر تأثیر بی‌بدیل «ولایت فقیه» در اتحاد ملی افزود: وجود رهبر معظم انقلاب و رهنمودهای ایشان همیشه فصل الخطاب بوده است و به همین علت در باب اتحاد ملی دغدغه ای وجود ندارد.
وی با اشاره به توطئه ها و شرارت‌های دشمنان برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام خاطرنشان کرد: استکبار به ویژه امریکا به شدت در تلاش است تا در امت اسلامی تفرقه ایجاد کند و به اسم شیعه و سنی میان جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورهای اسلامی شکاف بیندازد که همه ملت ها و دولت های اسلامی باید در مقابل این توطئه هوشیار باشند.
آیت الله یزدی نایب رئیس دوم مجلس خبرگان نیز در این دیدار گزارشی از دستور کار، نتایج و موضوعات مطرح شده در دومین اجلاس دوره چهارم مجلس خبرگان بیان کرد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


نمایندگان مجلس خبرگان رهبری چهارشنبه شب با حضور در محل دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام، با آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی دیدار و گفت و گو کردند.

به ‌گزارش دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، دراین دیدار رئیس مجلس خبرگان رهبری با تشکر از نمایندگان این مجلس برای حضور در این مراسم، یاد و شخصیت رئیس فقید مجلس خبرگان، حضرت آیت الله مشکینی و آیت‌الله بنی‌فضل، نماینده فقید مردم استان آذربایجان شرقی در خبرگان را گرامی داشت.

وی گفت : ظرفیت مجلس خبرگان از لحاظ کیفی بسیار بالاست و مجتهدان عادل و عالم حاضر در این مجلس به عنوان یک تشکل بزرگ قابلیت استفاده مناسب تر درجهت مصلحت و منافع نظام اسلامی را دارند.


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ضرورت فعال‌تر شدن مجلس خبرگان درچارچوب وظایف قانونی‌اش را لازمه تحرک و پویایی این مجلس دانست و گفت : پیشنهادهای نمایندگان برای ارتقا سطح کیفی و کمی برنامه‌ها و وظایف این مجلس می‌تواند بسیار کارگشا باشد.

رئیس مجلس خبرگان رهبری، دسیسه‌های مختلف نیروهای ضد انقلاب، تروریست و اشرار، بویژه در مناطق مرزی برای ضربه زدن به نظام اسلامی را جدی دانست و گفت : آمریکا به هر طریق ممکن در صدد تضعیف نظام اسلامی است که تاکنون ناکام مانده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاست‌های کلی فرهنگی و سند چشم انداز ‪ ۲۰‬ساله را سیاست‌های جامع و با پشتوانه قوی کارشناسانه مرجع تشخیص مصلحت نظام دانست و گفت: اجرای صحیح این سیاست‌ها می‌تواند بخش اعظمی از مشکلات این بخش را رفع کند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی بعد نظارتی مجلس خبرگان رهبری را بسیار وسیع و گسترده توصیف کرد و گفت : اجرای سیاست‌های کلی نظام که مقام معظم رهبری آنها را ابلاغ فرموده‌اند، مستلزم نظارت دقیق و اجرا توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام است که مجلس خبرگان می‌تواند در این خصوص از مجمع سئوال کند.

در آغاز این دیدار آیات و حجج اسلام خاتمی، نمازی، موسوی جزایری، قرشی، نعیم آبادی، حسینی بوشهری، طباطبائی، حیدری ، سلیمانی و وافی به بیان دیدگاههای خویش درباره مسایل پرداختند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پنج بمب قدرتمند اتمی، سرگردان در آسمان آمریکا

پنج شنبه 86 شهریور 15 ساعت 8:0 عصر

پنج بمب اتمی قدرتمند بدون آنکه ماموران آمریکایی بدانند اشتباها توسط یک بمب افکن بی‪ ۵۲‬از داکوتای شمالی به لوئیزیانا منتقل شدند.

این اشتباه وحشتناک سی‌ام اوت روی داده اما خبرش روز چهارشنبه منتشر شد.

سه افسر آمریکایی که خواستند نامشان فاش نشود، به رسانه‌های آمریکایی گفتند که تحقیقات گسترده‌ای برای رسیدگی به این سهل‌انگاری در نیروی هوایی آمریکا شروع شده است.

کلاهک‌های اتمی روی موشکهای کروز پیشرفته نصب شده بودند.

پایگاه اطلاع رسانی "آرمی تایمز" به نقل از "اد توماس" سخنگوی نیروی هوایی آمریکا نوشت که انتقال این موشکها بدون خطر انجام شده و همه چیز تحت کنترل آنها است.

گفته می‌شود کلاهکهای اتمی حدود سه ساعت و نیم بدون این که کسی از وجود آنها با خبر باشد، در محل قرار داشتند.

به‌نوشته رسانه‌های آمریکایی، مقامات نیروی هوایی اجازه ندارند در مورد کلاهکهای اتمی صحبت کنند و از اظهارنظر درباره وجود تسلیحات اتمی در این تحقیقات خودداری کردند.
شبکه خبری سی‌ان‌ان در گزارش جداگانه‌ای شمار این کلاهکها را شش عدد ذکر کرد.
مقامات آمریکایی به دنبال این سهل انگاری مدعی شدند امکان انفجار این بمبها وجود نداشته و این کلاهکها به سیستمی مجهز هستند که اجازه آن را نمی‌دهد.
آمریکا هزاران بمب اتمی در اختیار دارد که می‌تواند دنیا را نابود سازد و دولت بوش اکنون به دنبال طرحی است تا زرادخانه اتمی آمریکا را نوسازی و عملا گسترش دهد، این درحالی است که دولت بوش مخالف دستیابی برخی کشورها به انرژی هسته‌ای برای مصارف صلح‌آمیز است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


دادگاهی در کالیفرنیا بنا بر شکایت خانواده یک زن آمریکایی که پنج سال پیش در یک بمب‌گذاری در بیت‌المقدس کشته شده، وزارت اطلاعات ایران را محکوم به پرداخت نیم میلیون دلار به خاطر مرگ این زن و 5/12 میلیون دلار به خاطر اضطراب! پدر، مادر و خواهر زن مذکور، کرده است.
مرکز مطالعات حقوق بین‌الملل اعلام کرد: دادگاه بخش فدرال واشنگتن دی.سی  در تاریخ 30 آگوست 2007، رأیی را علیه جمهوری اسلامی ایران و دیگران صادر نمود. در این رأی با کلاسه No. 03-1486 ـ RCL ـ به جهت بمب‌گذاری صورت گرفته جولای سال 2002 کافه تریایی در ساختمان فرانک سیناترای کمپ دانشگاه عبری بیت‌المقدس در سرزمین‌های اشغالی که به کشته شدن نه تن انجامید، ایران و وزارت اطلاعات و امنیت کشور محکوم شدند.
در این پرونده، پدر، مادر و خواهر «مارلا بنت»، یکی از کشته شدگان حادثه مذکور شکایتی را بر اساس قانون مسئولیت مدنی ایالت کالیفرنیا علیه ایران و وزارت اطلاعات و امنیت آن طرح نمودند. استدلال شکات در طرح مسئولیت مدنی دولت ایران، مبتنی بر ادعای حمایت و مساعدت عمده ایران از حزب‌الله لبنان بوده و به جهت آنچه که مرگ ناروا و تحمیل عمدی اضطراب روانی خوانده شده، خواستار دریافت خسارت شده بودند. این در حالی است که حتی اتهام حزب‌الله لبنان نیز در این حادثه اثبات نشده و این جنبش صرفا در مرز لبنان با فلسطین اشغالی پاسخ تحرکات نظامیان رژیم اسرائیل را می دهد.
دادگاه مزبور در حکم صادره علیه ایران به جهت مرگ بنت، حدود نیم میلیون دلار آمریکا و به جهت تحمیل عمدی اضطراب روانی 12.5 میلیون دلار آمریکا (پدرو مادر هرکدام 5 میلیون دلار و خواهر بنت 2.5 میلیون دلار) خسارت تعیین نموده و دولت ایران را محکوم به پرداخت آن نموده است.
دادگاه مذکور در رأی صادره اعلام می‌کند که: «قوانین ایالت کالیفرنیا، به خاطر آن که هر یک از شکات و زن کشته شده در زمان وقوع حمله، مقیم این ایالت بوده اند، بر ادعاهای مطروحه قابلیت اعمال دارد».
با بررسی قوانین ایالت کالیفرنیا، دادگاه نتیجه گیری می‌کند که قوانین کالیفرنیا سبب دعوی علیه افراد را به جهت ارتکاب برخی از اعمال، مشابه آنچه که ادعا شده متهمین مرتکب گردیده اند، فراهم می‌کند. دادگاه با اشاره به ادعای شکات مبنی بر دریافت خسارت به جهت مرگ ناروا و تحمیل عمدی اضطراب روانی اعلام می‌کند که هر دو عنوان براساس قوانین کالیفرنیا می‌تواند موجب مسئولیت افراد گردد. دادگاه خسارت‌های تنبیهی را نسبت به پرونده مذکور غیرقابل طرح می‌داند.
بدیهی‌ترین سؤال در مورد پرونده فوق، این است که دادگاه فدرال بر اساس چه استدلالی، قوانین مسئولیت مدنی ایالتی را در حالی که عمل ادعایی هیچ گونه رابطه ای با ایالت مذکور نداشته، برای مجازات فراسرزمینی شبه جرم‌های ارتکابی در سرزمین و خاک دولت خارجی، قابل اعمال دانسته است؟ آیا هنجار خلق الساعه ای در حقوق بین الملل شکل گرفته که صلاحیت مدنی جهانی دادگاه مذکور را به رسمیت می‌شناسد؟
با توجه به قانون اصلاح شده FSIA ایالات متحده و Alien Tort Claims Act به فرض پذیرش صلاحیت این دادگاه‌ها، آیا این موضوع به این مفهوم نیست که هر شبه جرم ارتکابی در هر نقطه از جهان، بر اساس قوانین مسئولیت مدنی ایالتی در صلاحیت دادگاه بخشی است که از شبه جرم مزبور صدمه، ضرر و زیان دیده است؟


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


خودکشی به‌دلیل نداشتن بنزین

پنج شنبه 86 شهریور 15 ساعت 6:0 عصر

فردی 27 ساله شب گذشته به‌دلیل بیکاری خود را حلق‌آویز کرد و به این ترتیب، پرونده‌ای با موضوع خودکشی در شعبه‌ هفتم بازپرسی دادسرای جنایی تهران به جریان افتاد.

به گزارش ایسنا، شب گذشته در میدان هروی، زمانی که پدر و مادر یک جوان 27 ساله به نام "آرش" به منزل خود مراجعه می‌کنند با جسد حلق‌آویز شده فرزندشان از حفاظ پنجره مواجه شده و فورا ماموران کلانتری را در جریان این حادثه قرار می‌دهند.

با اطلاع موضوع به قاضی محمد شهریاری، بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران، تحقیقات در این زمینه آغاز و مشخص می شود که "آرش" مسافرکش بوده و به امرار معاش 2 خانوار از طریق مسافرکشی می‌پرداخته که به دلیل نداشتن بنزین و عدم توانایی کسب درآمد، شب گذشته خود را در منزل پدرش حلق آویز کرده و به زندگی خود پایان داده است.

به این ترتیب تحقیقات قضایی جهت کشف ابعاد مختلف این حادثه در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای جنایی آغاز شد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تاجبخش با قرار وثیقه آزاد می‌شود

پنج شنبه 86 شهریور 15 ساعت 6:0 عصر

خبرگزاری‌ فرانسه‌ از تهران‌ گزارش‌ داد‌‌‌: یک‌ مقام‌ ارشد قوه‌ قضائیه‌ امروز سه‌ شنبه‌ اعلام‌ کرد کیان‌ تاجبخش‌ محقق‌ امریکایی‌ ایرانی‌ تبار پس‌ از گذراندن‌ بیش‌ از سه‌ ماه‌ در زندانی‌ در تهران‌ به‌ اتهامات‌ امنیتی‌ ‌ به‌ قید وثیقه‌ ازاد خواهد شد‌ .
حسن‌ حداد دادستان‌ جرائم‌ امنیتی‌ تهران‌ گفت: تحقیقات‌ درخصوص‌ پرونده‌ وی‌ در جریان‌ است‌ و پس‌ از تکمیل‌ این‌ تحقیقات‌ قرار بازداشت‌ وی‌ به‌ وثیقه‌ تغییر خواهد کرد ‌‌ .
حداد هیچ‌ اطلاعاتی‌ در این‌ خصوص‌ که‌ چه‌ زمانی‌ ممکن‌ است‌ این‌ اقدام‌ صورت‌ گیرد ‌ارائه‌ نکرد‌ .
هاله‌ اسفندیاری‌ محقق‌ امریکایی‌ ایرانی‌ تبار نیز روز گذشته‌ از ایران‌ خارج‌ شد‌ وی‌ با قرار وثیقه‌ سه‌ میلیارد ریالی‌ ‌ سیصد و بیست‌ میلیون‌ دلاری‌ ‌ از زندان‌ اوین‌ ازاد شده‌ بود‌ حداد اعلام‌ کرد پرونده‌ اسفندیاری‌ مختومه‌ نشده‌ است‌‌ .
وی‌ گفت‌:‌ پرونده‌ اسفندیاری‌ در استانه‌ تکمیل‌ است‌ و تا هفته‌ اینده‌ کیفر خواست‌ صادر و پرونده‌ به‌ دادگاه‌ فرستاده‌ خواهد شد .

اسفندیاری‌ شصت‌ و هفت‌ ساله‌ رئیس‌ برنامه‌ خاورمیانه‌ در مرکز پژوهشی‌ بین‌ المللی‌ وود رو ویلسون‌ ‌‌در واشنگتن‌ است‌‌.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


خشم سازمان سیا از انتخاب هاشمی

پنج شنبه 86 شهریور 15 ساعت 5:0 عصر

روزنامه کیهان در یادداشتی به قلم حسین شریعتمداری با استقبال از انتخاب هاشمی نوشت:
«جمهوری اسلامی ایران مشروعیت خود را از ولایت فقیه گرفته است» این سخن آیت الله هاشمی رفسنجانی که دیروز با اکثریت آراء نمایندگان مجلس خبرگان رهبری به ریاست این مجلس انتخاب شد به همان اندازه که برای توده های مردم و در اردوگاه گسترده انقلاب اسلامی، اظهارنظری قابل انتظار بود، خشم جماعتی اندک و کم شمار در داخل کشور و جبهه دشمنان بیرونی- که به توهم پراکنی درباره دو قطبی شدن جبهه انقلاب عادت کرده اند- را درپی داشت. تا آنجا که رادیو فردا- متعلق به سازمان سیا- که تا چند ساعت قبل از انتخاب آیت الله هاشمی رفسنجانی به ریاست مجلس خبرگان، از انتخاب ایشان به عنوان شکاف در جبهه انقلاب یاد می کرد، بلافاصله بعد از اظهارات آقای هاشمی، با نگرانی آمیخته به خشم طی تفسیری که روی سایت خود فرستاد، اعلام کرد «با انتخاب رئیس جدید نیز به نظر نمی رسد مجلس خبرگان نقشی متفاوت با گذشته را برعهده بگیرد»!
رادیو فردا که با اظهارات آقای هاشمی رفسنجانی تمامی توهم پراکنی های چند هفته اخیر خود را نقش بر آب می دید، دقایقی بعد از ارائه تفسیر فوق تلاش کرد در قانونی بودن جایگاه آیت الله رفسنجانی به عنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری تردید ایجاد کند و با قرار دادن تحلیلی روی سایت خبری خود نوشت: «صرف نظر از این همه، جایگاه اکبر هاشمی رفسنجانی نمی تواند تضادهای پدید آمده از برخوردهای ناشی از مناصب و موقعیت های قانونی را که وی به طور همزمان در اختیار دارد منتفی سازد»!

دو قطبی شدن جبهه انقلاب، آرزویی است که دشمنان بیرونی و دنباله های داخلی آنها از نخستین سال های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره در دل داشته و همیشه نیز ناکام مانده است و عجیب آن که علی رغم ناکامی های پی درپی هنوز هم این آرزو را به خبر تبدیل می کنند و از این خبرهای ساختگی تحلیل می بافند و فروپاشی چندباره این تحلیل ها نیز مانع از تکرار چندباره آن نشده و نمی شود.

واقعیت آن است که در جبهه گسترده انقلاب اسلامی تفاوت سلیقه هایی بوده و هست اما این تفاوت سلیقه ها مخصوصاً در میان شخصیت های برجسته و پرسابقه انقلاب هرگز به مرز اختلاف در اصول و مبانی نرسیده است و در موارد بسیار اندک و استثنایی اگر افرادی از مرز اصول گذشته باشند، پیش از آن، از مرزهای جبهه انقلاب نیز بیرون رفته اند بی آن که این جبهه را به دو یا چند قطب- آنگونه که دشمن آرزو دارد- تبدیل کنند.
و صد البته، تلاقی سلیقه ها با یکدیگر و بحث و فحص- و حتی جر و بحث- درباره آنها، از برکات نظام جمهوری اسلامی است که نتیجه طبیعی و مبارک آن تعالی اندیشه و تصحیح مسیر در حال حرکت است. و اما، نکته درخور توجه این که مدعیان غربی و داخلی دموکراسی در همان حال که بر شعارهای «ضرورت نقد»، «لزوم برخورد آراء و اندیشه» و «نیاز به تحمل سلیقه ها» تاکید می ورزند، به محض مشاهده کمترین تفاوت سلیقه در جبهه انقلاب، اصرار دارند که وجود این تفاوت سلیقه ها را به دو یا چند قطبی شدن جبهه انقلاب ترجمه کنند، یعنی دقیقا همان تفسیر مضحک درباره برخی تفاوت سلیقه های موجود- با حفظ اصول- که در مشی آیت الله هاشمی با جمعی دیگر از وفاداران به انقلاب اسلامی دیده بودند. در پاسخ به این ترجمه های غلط دشمنان بیرونی و غرب باوران درونی هیچ کلامی گویاتر از سخن آقای رفسنجانی در یکی از خطبه های نماز جمعه تهران در اوایل دهه۶۰ نیست...

در این وجیزه، سخنی هم با برخی از مدعیان اصلاحات در میان است و آن، این که برخوردهای زشت، اهانت آمیز و کینه توزانه شما علیه آقای هاشمی رفسنجانی به عنوان نمادی از وفاداری به انقلاب از خاطر مردم نرفته و نخواهد رفت، بنابراین تلاش شما برای انتساب ایشان به جبهه اصلاحات! و گروه ها و احزاب نظیر آن، آب در هاون کوبیدن است. همین چند ماه قبل بود که در روزنامه ارگان حزب خود، عمر مفید آقای هاشمی را تمام شده اعلام کردید و از ضرورت نیمکت نشینی او گفتید و نوشتید و در تمامی این موارد، جبهه انقلاب به دفاع از او برخاست اگرچه کسانی از این جبهه از جمله کیهان ، انتقادهای جدی و مهمی نیز نسبت به برخی از مواضع ایشان داشته و با صراحت نیز به آن پرداخته اند ولی بدیهی است که جبهه انقلاب هرگز این استوانه انقلاب را تنها نمی گذارد و شما نمونه های فراوانی از این دست را شاهد بوده اید.

مثلا؛ در جریان انتخابات اخیر نمایندگان مجلس خبرگان، شما مدعیان اصلاحات حضور ایشان در صدر لیست انتخاب شدگان را به آراء خود نسبت دادید! و این در حالی بود که هیچکدام از نامزدهای شما نه فقط انتخاب نشدند، بلکه با ابتدای لیست انتخاب نشده ها نیز فاصله فراوانی داشتند. سؤال این است که اگر آراء شما مدعیان اصلاحات، آقای هاشمی رفسنجانی را به نفر اول خبرگان انتخاب شده تهران تبدیل کرده بود، چرا هیچیک از نامزدهای خودتان رأی نیاوردند و اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان کنونی مجلس خبرگان از نامزدهای جامعه مدرسین بودند... و صد البته شما نیز مثل همیشه اصلاً به روی مبارک نیاوردید!

از دشمنان بیرونی انتظاری نیست ولی کاش برخی از احزاب و گروه های داخلی، اندکی به خود زحمت می دادند و این نکته بدیهی و بدون کمترین پیچیدگی را درک می کردند که اساساً بسیاری از مباحث رایج و مورد اختلاف گروه های سیاسی در مجلس خبرگان جایی ندارد. نمایندگان مجلس خبرگان رهبری از میان عالمان برجسته دینی انتخاب می شوند و سیاست آنها که عین دیانت است نمی تواند با دیدگاه های سیاسی وارداتی همخوانی داشته باشد و اگر اختلاف سلیقه ای در میان نمایندگان این مجلس وجود داشته باشد- که دارد- این اختلاف سلیقه در حلقه نظام اسلامی که بر مبانی اسلام ناب محمدی (ص) تکیه دارد، در نوسان خواهد بود و برخلاف انتظار برخی از غرب باوران، اختلاف سلیقه ها در خبرگان از این حلقه بیرون نمی رود که انتخاب این یا آن در سرنوشت ترسیم شده و تعریف شده نظام خللی ایجاد کند. بنابراین، شایسته تر آن است که سودای ناشایسته از سر بیرون کنید. آیا برای کسانی که به غفلت یا به تهمت- و اکثراً به تهمت- از ریاست آیت الله هاشمی رفسنجانی بر مجلس خبرگان، انتظار گرایش به بینش و منش انحرافی خود را داشتند، عبرت انگیز و ناامیدکننده نیست که ایشان در اولین گام بر اساسی ترین اصل و بنای نظام اسلامی تاکید ورزیده و اعلام می کنند «جمهوری اسلامی ایران مشروعیت خود را از ولایت فقیه می گیرد» و...


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


در حالی که با گذشت هفتاد روز از سهمیه‌بندی بنزین، صرفه‌جویی حاصل از چهل روز آن با تعیین بنزین سفر مصرف شد، منحرف کردن افکار عمومی و رسانه‌های گروهی از تشدید گرانی‌ها و موج تورم، مهم‌ترین دستاورد سهمیه‌بندی بنزین به شمار می‌رود.در حال حاضر که نسبت به تحقق کاهش ترافیک و صرفه‌جویی در مصرف بنزین که دو هدف اصلی سهمیه‌بندی بنزین عنوان شده بود، تشکیک جدی به وجود آمده و پس از گزارش معاون ترافیکی شهرداری تهران، مبنی بر کاهش نیافتن بار ترافیکی نسبت به سهمیه‌بندی و حتی تشدید ترافیک نسبت به تابستان سال گذشته، اثر سهمیه‌بندی در بهبود ترافیک با تردید جدی روبه‌رو شده، بنا بر اعلام معاون شرکت ملی پالایش و پخش، با اختصاص بنزین سفر برای خودروهای شخصی به میزان 600 میلیون لیتر از بنزین صرفه‌جویی‌شده به خاطر سهمیه‌بندی که معادل حدود چهل روز از کاهش مصرف پس از سهمیه‌بندی است، مصرف و به این ترتیب، دومین دستاورد سهمیه‌بندی بنزین با ابهام روبه‌رو‌ شد.
به نظر می‌رسد در اوضاع کنونی، منحرف شدن افکار عمومی و رسانه‌‌های گروهی از تشدید گرانی و رشد فزاینده نرخ تورم که بنا بر اعلام بانک مرکزی، در شش ماهه نخست سال جاری، از حدود 12 درصد به حدود 15 درصد رسیده و بنا بر اعلام مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بین 21 تا 23 است و توجه رسانه‌ها و حتی افکار عمومی به مسئله بنزین، مهم‌ترین دستاورد سهمیه‌بندی به شمار می‌رود.
بنا بر اطلاعات روز، علاوه بر گرانی شدید در بخش مواد خوراکی، کرایه‌های حمل‌ونقل تاسکی‌ها و خودروهای شخصی با افزایش 30 تا 40 روبه‌رو بوده و با توجه به فصل بازگشایی مدارس، شهریه مدارس نیز افزایش 20 درصدی یافته است.
از سوی دیگر، در پنج ماهه نخست سال جاری، گرانی بی‌سابقه در قیمت داروها، هزینه بهداشت خانوار را نیز 30 درصد افزایش داده و هم‌زمان اجاره بهای مسکن نیز تحت تأثیر جهش قیمت مسکن در سال گذشته افزایش 30 تا 50 درصدی یافته است.
بنابراین، مجموعه این اطلاعات نشان می‌دهد با وجود تلاش‌های بانک مرکزی، مبنی بر پایین نشان دادن نرخ تورم، نرخ رسمی تورم که در چهار ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه گذشته، 17 درصد اعلام شده، در شرایط واقعی، افزایش حدود 25 درصدی یافته است. این در حالی است که بنا بر اعلام رسمی دولت، متوسط افزایش حقوق کارمندان دولت در سال جاری نسبت به سال گذشته حدود 10 درصد بوده که این آمار، حکایت از کاهش سطح زندگی کارمندان دولت به میزان حدود 15 درصد دارد.
تحت‌الشعاع قرار گرفتن مشکلات شدید معیشتی جامعه در کنار موضوع سهمیه‌بندی بنزین، پدیده‌ای است که می‌توان مهم‌ترین دستاورد در آستانه انتخابات مجلس هشتم تلقی شود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


شیبانی: پس از پذیرش استعفا نماز شکر خواندم

پنج شنبه 86 شهریور 15 ساعت 4:0 عصر

رئیس سابق بانک مرکزی با بیان اینکه با تمایل شخصی خود از ریاست بانک مرکزی استعفا کردم، گفت: پس از پذیرش استعفای خود از سوی رئیس جمهوری، نماز شکر خواندم.
ابراهیم شیبانی امروز صبح در مراسم تودیع خود و معارفه طهماسب مظاهری به عنوان رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به بحث هایی که در مورد تودیع وی مبنی بر اینکه شیبانی از این تغییر و تحول ناراحت است، گفت: من خود بارها از رئیس جمهور خواستم تا مرا از این سمت معاف کند و سال گذشته پاکت استعفای خود را به ریاست جمهوری ارائه کردم که ایشان قبول نکردند.
رئیس کل سابق بانک مرکزی با اشاره به سه بار استعفایی که داده بود، اظهارداشت: دلیل این امر نیز نگرانی از این بابت بود که نتوانم وظیفه خود را به درستی انجام دهم، بنابراین مطلقا گلایه ای در مورد تغییر وجود ندارد و با نهایت دلخوشی و خوشرویی کنار رفته ام.
وی با بیان اینکه کار کردن در دولت و نظام از افتخارات است، تصریح کرد: من 18 سال عضو بانک مرکزی بودم و در این بانک فعالیت کرده ام که از این مدت 4 سال و نیم ریاست این بانک را بر عهده داشتم و این در حالی است که میانگین فعالیت روسای بانک های مرکزی کشورمان دو سال و 8 ماه است، بنابراین رفتنم از بانک مرکزی عادی است.

شیبانی تصریح کرد: همچنین ذخایر بانک مرکزی افزایش یافته که البته این افزایش به دلیل افزایش درآمدهای نفتی نبوده است.

وی یکی دیگر از اقدامات بانک مرکزی در زمان فعالیت خود را یکسان سازی نرخ ارز از سال 82 به بعد ذکر کرد و افزود: یکسان سازی نرخ سود بانکی از دیگر اقدامات بوده است و نرخ سود بانکی قبل از آن دارای تنوع و تعدد بود به نحوی که نرخ ها به 12، 13 نرخ متفاوت می رسید که این چندگانگی باعث فساد بود.

رئیس کل سابق بانک مرکزی یکی دیگر از اقدامات بانک مرکزی در مورد ریاست خود را متنوع ساختن ذخایر بانک مرکزی، کسب 7 هزار میلیارد ریال سود، تحمل فشارهای ارزی و عادی نگاه داشتن راه های مبادلاتی کشور ذکر کرد و ادامه داد: در این مدت نرخ سود بانکی از 24 درصد به 12 درصد کاهش یافت، به عبارت دیگر نرخ سود بانکی در این مدت نصف شد.

وی به تلاش برای استقلال بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: افتتاح هیئت انتظامی بانک مرکزی برای اولین بار، تشکیل هیئت مشورتی بانکداری اسلامی در سال 83، اعطای مجوز فعالیت دو بانک خصوصی، اتصال سوئیچ پرداخت به کشورهای مجاور، تلاش برای استقرار بانکداری الکترونیک که ظرفیت آن از 10درصد به 95 درصد افزایش یافته است که استقرار بانکداری الکترونیک از اواخر شهریور ماه به طور کامل اجرایی می شود.

شیبانی میزان بدهی های خارجی بالفعل کشور را 5/24 میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: این رقم نسبت به میزان ذخایر کشور بسیار مطمئن است و از وضعیت مطلوبی برخوردار است که ریسک ایران را نیز کاهش می دهد، به علاوه سالانه نرخ ارز به میزان 9 درصد تقویت شده است.

وی با تاکید بر اینکه هم اکنون حتی یک ریال از دارایی های کشور بلوکه نیست، افزود: سعی کردم بانک مرکزی را با علم و اخلاق ( به آن حد از علمی که به آن اعتقاد دارم) هدایت کنم.

وی خاطرنشان کرد: طی 18 سال فعالیت من در بانک مرکزی حتی یک نفر از نزدیکان من در بانک استخدام نشده و هیچ کار خلاف قانونی نیز در این مدت انجام نداده ام.

رئیس کل سابق بانک مرکزی خطاب به مظاهری 7 توصیه به وی کرد و گفت: همواره انتقاداتی نسبت به سکوت من در مدت فعالیت خود در این بانک صورت گرفته است که چرا از مصاحبه و اطلاع رسانی پرهیز کرده ام اما همیشه توصیه کرده ام که بانک مرکزی باید دور از سیاست ها و سرو صدا و با آرامش فعالیت نماید.

وی در بیان توصیه دوم خود گفت: قوانین اقتصادی کشور که بومی شده است، باید به مرحله اجرا درآید، همچنین ذخایر ارزی ستون فقرات کشور است و حفظ روابط بین الملل با نهادهای خارجی نیز باید توسط رئیس کل مد نظر قرار گیرد.

شیبانی کنترل نقدینگی به عنوان یکی از واجبات، تداوم سیاست ها و شفاف بودن روش ها به منظور تقویت بازار را نیز از دیگر توصیه های خود به رئیس کل جدید بانک مرکزی ذکر کرد.

وی گفت: خدای بزرگ را از ته دل شاکرم و برای این تغییر و تحولات دو بار در اتاق خود نماز شکر خواندم و تاکید می کنم که هیچ فشاری برای برکناری من نبوده است و این من بودم که خواستار این تغییرات بودم.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   31   32   33   34   35   >>   >