مرجع فارسی شبکه هوشمند منتشر شد

شنبه 86 شهریور 17 ساعت 6:0 عصر

اولین کتاب فارسی در زمینه‌ شبکه‌های هوشمند (IN) توسط انتشارات ناقوس منتشر شد.
در این کتاب ضمن تشریح دلایل پیدایش شبکه هوشمند، استانداردها، معماری و پروتکل‌های شبکه هوشمند (IN) به روش‌های پیاده‌سازی شبکه هوشمند در ایران، مدیریت شبکه‌های هوشمند و سرویس‌های ارائه شده در آن پرداخته شده است.
یکی از ویژگی‌های این کتاب رویکرد نگارنده در ارایه مطالب به صورت علمی و عملیاتی در کنار تشریح جنبه‌های تئوریک و همچنین تفکیک موارد مطرح در این حوزه به اجزای قابل فهم جهت ایجاد زمینه طراحی و اجرای شبکه IN در ایران است.
هدف اصلی کتاب که در مقدمه آن ذکر شده است، ارایه دانش کافی و فراهم نمودن دیدگاه واحدی از IN است، که می‌تواند مورد استفاده استادان دانشگاه، مهندسان، پژوهشگران مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های ارائه دهنده سرویس اینترنت و اصحاب رسانه و قلم قرار گیرد.
این کتاب توسط حسن جند اولین مدرس شبکه هوشمند در ایران و مبتکر طرح اینترنت هوشمند که دبیر کمیته شبکه نسل بعد انجمن دانش‌آموختگان دانشکده پست و مخابرات است، به رشته تحریر در آمده است. لازم به ذکر است نامبرده یکی از نویسندگان کتاب شبکه‌های نسل بعدی (NGN) است که قبلا توسط انتشارات ناقوس به عنوان اولین و تنها مرجع فارسی شبکه‌های نسل بعد(NGN) منتشر شده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


گزارش اکونومیست از محاسبات احمدی‌نژاد

شنبه 86 شهریور 17 ساعت 5:0 عصر

هفته نامه اکونومیست چاپ لندن در شماره 8 سپتامبر خود در مقاله‌ای به بررسی روند تشدید اختلافات ایران و آمریکا پرداخته است.
این مقاله که با عنوان «مناقشه دیگر در خلیج (فارس)» انتشار یافته با این سئوال آغاز می‌شود که: سایر کشورهای جهان برای جلوگیری از کشانده شدن لفاظی‌های آمریکا و ایران به جنگ چه می‌توانند بکنند؟

نویسنده مقاله با یادآوری اینکه توجه جهانیان بر گزارش فرمانده نیروهای آمریکایی در هفته آینده متمرکز است، می‌نویسد که در همانحال، به نظر می‌رسد که روابط آمریکا با ایران از بد به بدتر تبدیل می‌شود.

به نوشته اکونومیست، ایران و آمریکا به مبادله ناسزا علیه یکدیگر عادت دارند اما اخیرا این ناسزاها ماهیتی انفجار آمیز به خود گرفته است و به نظر می‌رسد که هرچه اوضاع جورج بوش در عراق دشوارتر می‌شود، بیشتر گرفتار وسوسه مقصر جلوه دادن ایران می‌شود.

اکونومیست یادآور می‌شود که رئیس جمهور آمریکا در سخنانی در روز 28 اوت ایران را حامی اصلی تروریسم در جهان خواند، ادعا کرد که برنامه هسته‌ای این کشور باعث شده است تا «یک فاجعه هسته‌ای بر خاورمیانه سایه افکن شود» و افزود که به فرماندهان خود اجازه داده است با «اقدامات جنایتکارانه ایران» مقابله کنند.

این هفته نامه می‌نویسد که در همان حال، به نظر می‌رسد که محمود احمدی نژاد، رییس جمهور ایران، عمدا در صدد است جورج بوش را به حمله به این کشور تحریک کند و گفته است که بر اساس محاسبات او، دشمنان جمهوری اسلامی جرات حمله ندارند.

اظهارات تحریک آمیز
اکونومیست می‌نویسد که هر محاسبه‌ای که این استاد محاسبات ممکن است کرده باشد، این خطر وجود دارد که آمریکا به مرحله‌ای برسد که جرات حمله به ایران را یا به عنوان بخشی از مبارزه با شبه نظامیان شیعه تحت حمایت ایران در داخل عراق یا برای از کار انداختن تاسیسات هسته‌ای بیابد.

این هفته نامه بریتانیایی می‌افزاید که در مورد برنامه هسته‌ای ایران هم آقای احمدی نژاد کمکی به بهبود شرایط نکرده است و هنوز مرکب این گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی در این مورد خشک نشده بود که ایران می‌خواهد فعالیت خود در غنی سازی اورانیوم را کاهش دهد که آقای احمدی نژاد اعلام داشت که جمهوری اسلامی به هدف خود در راه‌اندازی سه هزار دستگاه سانتریفوژ دست یافته است و هر هفته هم چند آبشار جدید سانتریفوژ را به این مجموعه خواهد افزود.

به نوشته اکونومیست، البته اگر ایران و آمریکا واقعا قصد داشته باشند با لفاظی‌های خود زمینه جنگ را فراهم سازند، از جهانیان برای جلوگیری از چنین جنگی، کار چندانی ساخته نیست اما برای کاهش خطر آغاز جنگ در اثر بروز اشتباه راههایی وجود دارد.

اکونومیست می‌نویسد که یکی از این راه‌ها تفهیم این موضوع به آمریکاست که قرارنیست برای مقابله با آشوبگری هسته‌ای ایران به تنهایی وارد عمل شود زیرا از ژوئیه سال 2006، شورای امنیت سه قطعنامه الزام آور علیه ایران صادر کرده که از حمایت روسیه و چین نیز برخوردار بوده است هرچند، همانطور که آقای احمدی نژاد با مباهات گفته، ایران این قطعنامه‌ها را نادیده گرفته است.

این هفته نامه می‌نویسد که اگر روسیه و چین واقعا درصدد جلوگیری از گسترش جنگ افزارهای اتمی هستند لازم است به آمریکا و اروپاییان کمک کنند تا قطعنامه شدیدتری را علیه ایران به تصویب برسانند در حالیکه سایر کشورهای جهان نیز می‌توانند موضع آژانس بین المللی انرژی اتمی را محکم تر سازند.

به نوشته اکونومیست، محمد البرادعی، مدیرکل آژانس، می‌کوشد ایران را به ادامه عمل به تعهدات هسته‌ای خود وادار کند و مانع از حمله نظامی آمریکا به این کشور شود اما اگرچه هدف‌های وی قابل احترام است، اما نباید به ایران امکان آن را بدهد تا موفق به کسب تاییدیه آژانس برای فعالیت‌های مشکوک خود شود.

«تفاهم نامناسب» با آژانس
اکونومیست تفاهم اخیر ایران و آژانس بین‌المللی را نامناسب توصیف کرده و توضیح می‌دهد که اگرچه بر اساس این توافق، ایران به بازرسان آژانس اجازه بازرسی از برخی مراکز هسته‌ای سئوال برانگیز خود را می‌دهد، اما این امکان را هم می‌یابد که اطلاعات لازم را قطره قطره در اختیار آژانس قرار دهد و ضرب الاجل مشخصی هم برای تکمیل روند اطلاع رسانی ایران پیش بینی نشده است.

در ادامه مقاله، آمده است نکته اصلی درباره قطعنامه‌های متعدد آژانس و شورای امنیت این بوده است که با توجه به سابقه پنهانکاری و دروغگویی ایران در زمینه برنامه‌های اتمی، لازم است این کشور تمامی فعالیت‌های خود در ارتباط با اورانیوم و پلوتونیوم را متوقف کند.

اکونومیست می‌نویسد که مدیرکل آژانس گفته است از آنجا که ایران به فن آوری غنی سازی اورانیوم دست یافته است، نمی‌توان از این کشور خواست تا فعالیت در این زمینه را متوقف کند و باید به ایرانیان اجازه داد به طور محدود و تحت نظارت آژانس به کار خود ادامه دهند.

این هفته نامه می‌افزاید که کشورهای دیگری هم هستند که به فن آوری غنی سازی اورانیوم دست یافته‌اند اما از آن استفاده نمی‌کنند و مساله دیگر در مورد ایران این است که آژانس بین المللی واقعا نمی‌داند این کشور چه فعالیت‌های هسته‌ای دیگری را دنبال می‌کند و فن آوری به دست آمده را در کجا به کار می‌گیرد.

اکونومیست می‌نویسد که مدتهاست که برخورد آقای بوش با ایران دارای اشکال بوده است و تهدید رژیم ایران پس از سرنگونی طالبان ممکن است باعث تقویت خصومت این رژیم و عزم آن برای دستیابی به بمب اتمی شده باشد.

به نوشته اکونومیست، پس از سقوط صدام حسین در عراق، ایران و آمریکا یکدیگر را رقیبانی برای مسلط شدن بر منطقه خلیج فارس تلقی می‌کنند در حالیکه تلاش آنها برای رسیدن به نوعی توافق می‌تواند منافع هر دو کشور، و منافع منطقه خاورمیانه، را بهتر تامین کند.

در عین حال، این هفته نامه اظهار می‌دارد که اگر ایرانیان واقعا فکر کنند که راهشان برای دستیابی به بمب اتمی هموار است، امکان توافق آنان با آمریکا وجود ندارد اما اگر سایر کشورها تلاش بیشتری به خرج دهند تا ایران را از چنین توهمی بیرون آورند، آنگاه خاورمیانه منطقه امن تری خواهد شد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


دور زدن طرح تثبیت قیمت‌ها

شنبه 86 شهریور 17 ساعت 4:0 عصر
با افزایش شدید برخی قبوض مصرف برق و گاز در ماه‌های اخیر، شهروندان تهرانی، هزینه‌ای گاه تا حدود دو برابر سال گذشته را برای مصرف مشابه می‌پردازند. این در حالی است که بنا بر مصوبه تثبیت قیمت‌ها از سوی مجلس هفتم، دولت مجاز به افزایش قیمت برق و گاز نیست.

بنا بر این گزارش، افزایش شدید قبوض برق و آب که نارضایتی شهروندان را برانگیخته است، موجب شده تا هزینه تا دو برابر مصرف مشابه سال گذشته توسط شهروندان تهرانی پرداخت شود که علت افزایش این هزینه با مراجعه به اداره برق و گاز نیز اعلام نمی‌شود برخی کارکنان، آن را ناشی از کارکرد کنتور یا محاسبات کامپیوتری عنوان می‌کنند و برخی قبوض نیز صراحتا این موضوع را ناشی از افزایش گازبها اعلام کرده‌اند. این در حالی است که مصارف خانگی نسبت به سال گذشته، تغییر چندانی نکرده است و برخی اخبار غیررسمی نیز از دور زدن طرح تثبیت قیمت‌ها توسط شرکت برق و گاز حکایت دارد.

بنا بر این اقدام، با ثابت نگه داشتن قیمت‌ها به صورت صوری، عملا هزینه مصرف مشترکین افزایش می‌یابد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


به رغم انتقادات گسترده از تحرکات وهابیون در سرزمین وحی، سعودی‌ها با برخی اصلاحات ظاهری بر این تحرکات خود افزوده‌اند.حجت‌الاسلام رسول جعفریان با نگاه ریزبینانه به این تحرکات، نکاتی را در گزارش سفر اخیر خود به عمره متذکر شده است: مسجدالنبی خلوت بود، اما ما مجبور بودیم در مکانی بنشینیم که جای سجده سنگ باشد. در آنجا بسیاری از شیعیان قطیف و احساء هم بودند. پیرمردی در ویلچر نشسته بود که از من پرسید: از تهران هستید؟ پاسخ مثبت دادم. گفت: من از احساء هستم. بعد از شیعه سعودی دیگری نشسته بود. باز همین پرسش را کرد. او ملک عبدالله را «کلب» خطاب کرد و از مصیبت شیعیان در عراق یاد کرد و ادامه داد که همه شیعیان، اعتمادشان به ایران است؛ این جمله را دو بار تکرار کرد...عصر پس از استراحت،‌ به دیدن آقای ری شهری به هتل مونبیک رفتیم که در سمت قبله مسجدالنبی(ص) ورای اسواق الحرم بود. آقایان دیگری هم آمده بودند. ساعتی در آنجا بودیم و ضمن صحبت‌ها از کتاب‌‌های توزیعی سعودی‌ها سخن به میان آمد و این که هدف اصلی آنان، دانشجویان و دانش‌آموزان است. نقل شد که امروز صبح، دانش‌آموزی، در وقتی که کتابی به او داده شده، آن را گرفته و پاره کرده است. برای همین او را چند ساعتی نگه داشته‌اند. در میان منشورات فارسی آنان، یک جزوه تازه چند برگی درباره حدیث غدیر منتشر شده بود. قرار شد آقای سیدعلی میلانی که امسال در عمره آمده، پاسخ کوتاهی بنویسد تا در همین جا میان دانشجویان و دانش‌آموزان توزیع شود. با این که وضع اطراف بقیع در برخورد با زایران بهتر شده، همچنان بحث و جدل دینی در آنجا و یا اطراف احد ادامه دارد. آقای قاضی عسکر گفتند: دیروز در احد در حال خواندن زیارت، یک افغانی مرتب آمده و درباره شفاعت و «لذت بقبرک» اشکال و مجادله می‌کرد. خوب این بسیار راحت است که اجازه ورود هیچ کتابی به حجاج داده نمی‌شود، اما در اینجا با آزادی آنچه می‌خواهند میان زایران توزیع می‌کنند. این شرایط نابرابر است. باید به فکر چاپ برخی از جزوات و توزیع آنها در اینجا بود. در میان سخنان گفته شد که در هتل مریدین در مکه، به دلیل برگزاری مراسم شهادت حضرت فاطمه (س)، اختلاف پیش آمده و صاحب هتل به رغم آن که قرارداد داشته، زایران ایرانی را از آنجا بیرون کرده و شکایت زایران هم به جایی نرسیده است...

امروز خانواده گفتند به رغم آن که قرار است بعد از نماز ظهر، بخش روضه را برای زنان باز کنند، تا ساعت 2 زنان را معطل می‌کنند. شیوه جدید آن است که زنان هر کشوری را جدا کرده، زنانی از خودشان با بلندگو برای آنان سخنرانی کرده، سپس دسته دسته آنان داخل روضه می‌کنند. حدود یک ربع ساعت بعد آنان را روضه دور کرده دسته دیگری را داخل می‌کنند. در داخل مسجد هم نظارت روی آنها شدید بوده و مرتب برای نشستن و برخاستن اینجا و آنجا امر و نهی‌شان می‌کنند. این را هم بگویم از سال‌هایی که من یادم می‌آید در مسجدالحرام هم سال به سال نظارت بر جداسازی زن و مرد زیادتر شده و امسال تقریبا این طرح کامل شده بود، جز آن که در ساعاتی که خلوت است، عملا چنین کاری ناممکن است...

مکتبه الرشد کتابفروشی بزرگی است. در آنجا هم کتاب‌های خود دارالرشد را عرضه می‌کند و هم آثار دیگر ناشران را که البته بیشتر آنها به ویژه در بخش تاریخ کهنه بود. با این حال، کتاب‌های زیادی جدا کردم. متأسفانه پول کافی نیست. قرار شد فردا عصر برای حساب و کتاب برویم. در میان این آثار، چندین کتاب ضد شیعه هم بود. کتاب توحید و عبادت شریعت سنگلجی را هم به عربی ترجمه کرده بودند. دو نسخه برداشتم. معمولا این کتاب‌ها را در بخش عقاید می‌گذارند.

دارالمنهاج یکی از ناشران سلفی است که آثار بسیار فراوانی چاپ کرده است. البته کتاب‌های ناشران دیگر را هم داشت. من نزدیک به یک کارتن بزرگ با یک بسته اضافی کتاب خریدم. قیمت‌ها به نسبت متعادل بود. جمع آنچه من خریداری کردم نزدیک 1400 ریال سعودی بود. آثار این ناشر عمدتا افکار وهابی و سلفی است. یک جوان روسی هم مشغول خرید بود و وقتی فهمید من از ایران هستم، یک کتاب ضد شیعه را نشان داد و گفت: کتاب خوبی است! هم او و هم دو کتابفروش ابتدا گمان می‌کردند ما سنی هستیم. وقتی در این باره پرسید، به او گفتم: جعفری هستیم. گفت: خدا شما را به مذهب سنت هدایت کنم. گفتم: ان شاء الله خداوند شما را به مذهب اهل بیت هدایت کند. بعد هم گفتم که ما همه را مسلمان و برادر می‌دانیم. مجموعا خیلی دمغ شده بود.

اینجا مشخصه وهابی بودن، ریش فوق‌العاده بلند و پیراهن سفید کوتاه است. این جوان روسی که باید اجدادش از ترکان مغولی می‌بود و مثل همان تیره و طایفه موهای کمی در صورت داشت، همان چند مو را به امید آن که یک سلفی معتقد شناخته شود، بلند گذاشته بود تا وفاداریش را به مذهب سلفی ثابت نشان دهد.

در این کتابفروشی بیش از پانزده اثر ضد شیعه وجود داشت که عنوانش به روشنی ضد شیعه بود. باید گفت در بیشتر کتاب‌های سلفی، قافیه‌اش نعره‌کشی بر ضد شیعه است. مغرب به حرم رفته نماز خواندیم و باز به کتابفروشی برگشته، حساب کتاب‌هایمان را کردیم. از برخی از دوستان برای بعد از عشا ماند. حوالی ساعت یازده شب بود که به حرم مشرف شده طواف کرده و نماز خواندم. ساعتی بعد برای استراحت به هتل برگشتم...

یک شماره مجله «الحسبه» را از آنجا گرفتم که بسیار شیک و در قطع تبلیغاتی چاپ می‌شود. این شماره از سال 14 و شماره مسلسل آن 77 در 42 صفحه است. این مجله از سوی «هیأت امر به معروف و نهی از منکر» منتشر می‌شود؛ از جمله مقالات این شماره، اساسنامه هیأت امر به معروف و نهی از منکر در 37 ماده است. به نظر آمد که این اساسنامه بخش اجرایی امر به معروف و نهی از منکر و درباره دستگیری اشخاص، کیفیت ثبت گزارش مربوطه و دیگر قواعد و قوانینی است که به امر تحقیق و تفحص بر می‌گردد. در بخش نظارت بر بازار و اماکن عمومی، رعایت بر چند مورد تصریح شده و به عبارتی موارد خلاف شرع، شرح داده شده است:

اختلاط زنان و مردان، تشبه مرد به زن یا به عکس، تعرض مردان به زنان با قول یا فعل. به زبان آوردن کلمات زشت و مخل به حیا، بلند کردن صدای نوار یا تلویزیون نزدیک مسجد به طوری که مشکل برای نمازگزاران ایجاد کند، نامسلمان عقایدش را اظهار کند یا شعائر دینش را آشکار سازد، عرضه و فروش تصاویر مستهجن، عرضه تصاویر و مجسمه‌های ملل غیر مسلمان، ساخت مسکرات و فروش آنها، زنان و لواط و خانه‌های فساد، بدعت‌های آشکار مربوط به بزرگداشت روزهایی که جنبه شرعی ندارد یا مکان‌هایی که بزرگداشت آنها شرعیت ندارد، کارهای سحر و شعبده بازی، کم فروشی، نظارت بر مسلخ­ها برای ذبح شرعی، نظارت بر اماکن فروش لباس زنان.

رنگ و روی مقالات نشان می‌دهد که مخالفت با این هیأت در سعودی وجود دارد و برخی از مقالات آشکارا برای پاسخگویی به شبهاتی است که درباره رفتارهای این هیأت مطرح می‌شود. از جمله نمازهای اجباری جماعت که همیشه مورد انتقاد بوده است. درگیری میان مأموران امر به معروف و نهی از منکر با جوانان، گاه به ضرب و شتم مأموران می‌انجامید که در همین مجله، یک خبر در این باره در ص 29 آمده است. خبر دیگر که در همان صفحه آمده است این که در یکی از فروشگاه‌های لباس زنانه در جده، لباس‌هایی عرضه شده که کلمات زشتی روی آنها درباره حضرت محمد ـ صلی الله علیه و آله ـ بوده است. اصل خبر در روزنامه المدینه بوده است. بحث دفاع از آبرو هم مطرح شده و این که جوانی، دختری را تهدید کرده است که عکس او را در اینترنت خواهد گذاشت.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سرانجام، آغاز کار BRT در پایتخت

شنبه 86 شهریور 17 ساعت 12:0 عصر

نخستین خط تندرو اتوبوسی پایتخت موسوم به BRT از صبح شنبه هفدهم شهریور ماه به صورت آزمایشی آغاز به کار کرد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اعلام این خبر اظهار کرد: این خط اتوبوسرانی به طول 7/18 کیلومتر چهارراه تهران پارس در شرق تهران را به میدان آزادی در غرب پایتخت متصل می‌کند و مسافران به جای عوض کردن سه اتوبوس تنها با ارایه یک قطعه بلیط 20 تومانی این مسیر را طی می‌کنند.

سید‌جعفر تشکری هاشمی افزود: این خط متشکل از سه قطعه اصلی خیابان دماوند (از چهارراه تهران پارس تا میدان امام حسین)، خیابان انقلاب اسلامی (از میدان امام حسین تا میدان انقلاب) و خیابان آزادی (از میدان انقلاب تا میدان آزادی) است.
معاون شهردار تهران با اشاره به کاهش تقاطع‌های هم سطح این مسیر از 33 تقاطع به 14 تقاطع تصریح کرد: تعداد 87 ایستگاه مسیر رفت و برگشت مسیر مذکور نیز به 25 ایستگاه دو منظوره کاهش یافته است.
وی با تاکید بر این که شبکه مترو ستون فقرات حمل و نقل شهری است، اضافه کرد: تکمیل خطوط مترو به مدت زمان و میزان اعتبار بالایی نیاز دارد و مردم را تا زمان‌های دور نمی‌توانیم معطل نگه داریم، در حالی که توسعه و اصلاح خطوط اتوبوسرانی به عنوان راهکار کوتاه مدت گسترش حمل و نقل عموی به شمار می‌آید.
وی بهبود وضعیت ترافیک شهری، کاهش آلودگی‌های محیط زیستی و کم شدن مصرف سوخت را از جمله نتایج گسترش حمل و نقل عمومی برشمرد و ادامه داد: افزایش سطح خدمات، سرعت و حجم جابجایی مسافران در خطوط بر سرعت اتوبوسی باعث ترجیح پذیری این سیستم و رضایت‌مندی شهروندان می‌‌شود.
معاون شهردار تهران تفکیک کامل خط ویژه و عدم تداخل اتوبوس‌ها با سایر وسایل نقلیه، به کارگیری تجهیزات هوشن ناوگان و ایجاد نظم حرکتی را از جمله ویژگی‌های خطوط پرسرعت اتوبوسی اعلام و خاطرنشان کرد: در این سیستم زمان ورود اتوبوس به ایستگاه و رسیدن اتوبوس به مقصد مشخص است.
تشکری هاشمی در پایان با تاکید بر اینکه به منظور خدمت رسانی بهتر و بیشتر به شهروندان به همین یک خط اکتفا نمی‌کنیم، گفت: پس از تجهیز و تکمیل خط فوق، راه‌اندازی شبکه‌ای به هم پیوسته از خطوط سریع اتوبوسی در مسیر‌های پر تردد در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پنجمین جلسه بازپرسی روزنامه توقیف شده «هم میهن» به مدیر مسئولی «غلامحسین کرباسچی» روز دوشنبه در شعبه دوم بازپرسی دادسرای کارکنان دولت برگزار شد.

نکته جالب در مورد اتهامات مطرح‌شده علیه کرباسچی، درج مقالاتی از دو نویسنده وابسته به جناح محافظه‌کار، یعنی «علی مطهری» و «رسول جعفریان»، است که مقالات آنها حتی در رسانه‌های تندرو وابسته به جناح حاکم (نظیر «کیهان» و سایت «بازتاب») نیز درج می‌شود.

بنابر توضیحاتی که «سید محمود علیزاده طباطبایی» وکیل مدافع کرباسچی درباره محتوای این جلسه داده، اولین اتهام تفهیم شده به مدیر مسئول روزنامه «هم‌میهن» مربوط به مقاله‌ای از علی مطهری، فرزند شهید مطهری بود که در آن آورده شده بود که به نظر می‌رسد در برخی پرونده های اقتصادی فشارهایی به قوه قضائیه وارد می‌شود که قضات نمی‌توانند نسبت به این پرونده اتخاذ تصمیم کنند، که این مطلب «نشراکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» و «افترا به دستگاه قضایی» عنوان شد.

اتهام دیگر کرباسچی، «توهین به مقامات» از طریق انتشار مقاله‌ای از رسول جعفریان بوده است. در این مقاله آمده بود که یکی از بزرگان کشور (احمدی‌نژاد) گفته است که خیلی از بزرگان مملکت از او می‌خواهند برایشان استخاره کند. نگارنده مقاله نیز با استناد به این گفته، در مقاله خود آورده که نمی‌توان کشور را با استخاره اداره کرد.

دیگر اتهامات روزنامه «هم‌میهن» مربوط به انتشار اظهاراتی از دکتر محسن کدیور در دفاع از دانشجویان بازداشتی و نیز بیانیه دفتر تحکیم وحدت در این‌باره بوده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


موازنه قوا در حاکمیت هنوز یکطرفه نشده

شنبه 86 شهریور 17 ساعت 2:0 صبح

«علیرضا رجایی» روزنامه‌نگار و فعال ملی-مذهبی معتقد است: قرار گرفتن هاشمی رفسنجانی در راس مجلس خبرگان به جهت روانی بار بسیار مثبتی به نفع اصلاح‌طلبان و فعالیت‌های آینده آنها و متقابلا بار منفی برای جریان افراطی راست خواهد داشت.

این کارشناس مسایل سیاسی به سایت آفتاب گفت: از زمانی که دولت نهم استقرار پیدا کرده یکی از برنامه‌هایش به طور سازمان یافته تضعیف هاشمی بوده است و در اشکال مختلف این موضوع بروز پیدا کرد که آخرین آن در مورد انتشار کتاب خاطرات ایشان دیده شد.

وی در ادامه افزود: پس از فوت آیت‌الله مشکینی نیز مواضعی که از سوی حامیان احمدی‌نژاد مطرح‌ شد، غالبا در نفی موقعیت آقای هاشمی در مجلس خبرگان بود.

رجایی بر این اساس تصریح کرد: معتقدم انتخاب هاشمی رفسنجانی به ریاست یکی از نهادهای تراز اول حاکمیت به طور طبیعی نمی‌تواند مورد نظر حامیان احمدی‌نژاد باشد به ویژه اینکه آقای هاشمی به این ترتیب مجددا موقعیتی در حاکمیت براساس آرای مردم پیدا می‌کند نه براساس انتصابات مرسوم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: انتخاب آقای هاشمی نشان می‌دهد که موازنه قوا در حاکمیت هنوز به طور کامل به نفع جناح مقابل صورت گرفته است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


زمانه ما در ایلام

شنبه 86 شهریور 17 ساعت 1:0 صبح

زمانة ما، آنچه که امروز جامعه ما در آن قرار گرفته است هنوز زمانة آزمون و خطاست یا بهتر است بگویم آزمون ها و خطاها. آنچه که در باب رفتارهای اجتماعی می دانیم بر همه واضح است و مبرهن که برای برخورداری از یک جامعه شهروندی سالم باید الگوهای مناسب تربیتی و به تبع آن رفتاری را مد نظر قرار دهیم. بی گمان الگوهای مناسب فراوانی در این مقوله موجود است چه از آموزه های علم روانشناسی تربیتی گرفته و چه از آموزه های دینی ما گرفته سراسر الگوهای مناسبی در دسترس است تا بتوان با یک برنامه ریزی بلند مدت و مدون این الگوها را در سطوح مختلف جامعه به اجرا در آورد. و اما این مقدمه را در بابی نگاشته ام. به تازگی طرح ملی »امنیت اجتماعی« با همت نیروی محترم انتظامی در حال اجراست بد یا خوبش بماند اما اینکه آیا الگوی مناسبی را در پیش گرفته ایم با بهتر است بگویم مناسب ترین الگو را برگزیده ایم محل بحث است در این جا چون طرح جنبة ملی دارد پس می توانیم در جامعه شهری خودمان هم به همان نتیجه ای برسیم که در سطح ملی می رسیم. لاجرم من مشخصاً جامعه شهری خودمان را به عنوان نمونه آماری مورد بررسی قرار می دهم. چند صباحی از اجرای این طرح در کلان شهر تهران نگذشته بود که مشابهش در ایلام هم اجرا شد.
در آغاز باید قدردان زحمات فراوان نیروی عزیز انتظامی بوده که الحق همیشه جان برکفانه در راستای خدمت به جامعه شهری پیش قدم بوده اند اما در طرح کلی امنیت اجتماعی که از آغاز اردیبهشت ماه شروع شد نخست مبارزه با بدحجابی در دستور کار قرار گرفت و مشخصاً در ابتدا این برخورد با خانمهای بدحجاب آغاز گردید فاکتورهای بدحجابی نیز مشخص شد به شلوار کوتاه، شال های باریک که بجای روسری به کار می روند. مانتوهای چسبان و کوتاه و بدن نما و آرایش های تند و زننده. و وعده داده شد که برای امر بدحجابی در آقایان نیز به زودی موارد مشخص خواهد شد اما آنچه که در ایلام دیدیم نخست برخورد با جوانانی بود که با پیراهن یا تی شرت های آستین کوتاه در سطح شهر در حال تردد بودند جوانهایی که اکثراً یا دانشجو محسوب می شدند یا به صنوف دیگر جامعه تعلق داشتند. دیده شد که در میادین اصلی شهر جوانان را جلب کرده و با قیچی موی بلند سرشان را کوتاه کردند و از زحمت آنان برای مراجعه به پیرایشگاه کاستند و یا تعداد کثیری از پسران و یا مردان آستین کوتاه به تن را با خود بردند. در آغاز اشاره شد که مبارزه با بدحجابی از رفتارهای پسندیدة تمام افراد جامعه می باشد که نیروی انتظامی به جای سایر افراد قبول زحمت نموده است اما نوع مبارزه به چه صورت باشد بهتر است آنچه که در این طرح ملی بیان شد سه نوع برخورد را مدنظر داشت: 1ـ برخورد ارشادی 2ـ برخورد انتظامی 3ـ برخورد قضایی. و جالب اینکه ابتدا به ساکن در شهر، برخورد انتظامی صورت پذیرفت و کمتر شاهد برخوردی ارشادی بودیم. اگر چه عزیزان خدوم نیروی انتظامی صرفاً بنا بر مصالح جامعه گام بر می دارند اما بهتر است در نحوة برخورد خود با این طیف عزیز (جوانان) که حجم گسترده ای از جامعه را چه در شهر ما و چه در کشور ما به خود اختصاص داده اند تجدید نظر کنند. آیا جوانی که در برابر دیدگان افراد یک شهر در میدان های اصلی شهر به جای گفتگو با زبان (ارشادی) با قیچی و خدایی ناکرده برخورد فیزیکی ( قهری ) با آن صحبت می کنیم فکر نمی کنید شاید لبة تیز قیچی ما آینده اجتماعی این جوان را بریده باشد؟ و یا نخستین جرقه های بزهکارانه را برای این جوان ایجاد نکرده ایم جوانی که با غرور خاص خود و با دنیای خاص تر در شهر قدم بر می دارد و آنچه را که ما به عنوان صلاح برایش در نظر گرفته ایم شاید به عنوان شر تلقی کند. آیا راه های بهتری برای بیان این مصلحت موجود نیست حال بازگردم به بخش آغازین این نوشته. که چرا زمانه ما زمانه آزمون و خطاست جامعه ما همیشه گرفتار این قبیل افراط و تفریط ها بوده است. هنوز هستند ما در بزرگان و پدر بزرگان ما که در این شهر به یاد دارند که اصلاحات رضاخانی و حرکت وی به سمت مدرنیته با به زور روسری از سر درآوردن زنان چه حکایت تلخی را در پی داشت تا آنجایی که خیلی از زنان این جامعه ترجیح دادند که خانه نشین شوند تا اینکه حجابشان به زور از پیکرشان برداشته شود و اکنون از پس گذشت چندین دهه آیا اینگونه حفظ حجابی که مردم در زمان رضا خانی با جان و دل از آن به دفاع پرداختند مناسب است؟ پس باز هم توصیه می شود که با مشاورة خاص از صاحبان فنی می توان به مقصود مد نظر رسید. نکتة دیگر اینکه کوچکترین نهاد جامعه خانواده است و اگر بپذیریم جامعه ای که در آن زندگی می کنیم خانواده بزرگتر ماست پس این خانواده بزرگ هم مستلزم اصول تربیتی خاص خودش است یک مثال ملموس می تواند ما را به راهکارهای مناسبی برساند فرض کنید در مواجهه با فرزندانمان به شیوه کتک زدن و یا تنبیه فیزیکی برای منع کردن وی از یک کار اقدام کنیم این برخورد فیزیکی ما در کسوت یک پدر که مدیر خانواده است تا چه زمان پاسخگو می تواند باشد آیا هنگامی که جوان، قد برافراشت و هم اندازة پدر شد باز هم تنبیه فیزیکی راه حل مناسب است؟ بی شک اگر در خانواده از عنصر گفتگوی مناسب و دو سویه بهره گرفت تا بتوان موانع را از سر راه کنار زد کاراتر نیست؟ پس چه بهتر تصمیماتمان در این مقولة به کوتاهی و زودگذری پیراهن های آستین کوتاه نباشد و کمی بیشتر از امروزمان را ببینیم. چگونه انتظار داریم که این جوان امروز در آینده ای نه چندان دور بتواند تصمیمات مهم جامعه خود را رقم بزند وقتی هم اکنون برای پوشیدن یک پیراهن و یا بلند بودن موی سرش باید از شهر قیچی شود و این اتفاق تلخ را با کدامین شکر بیامیزد تا در آینده مزه گس تلخ آن در زیر دندانهایش باقی نماند. به خاطر داشته باشیم که ما مصلح بشری نیستیم و تنها در مقام مجریان قانون باید دروازه قانون را آنچنان فراخ و دل انگیز کنیم که فکر خوار شمردن این قانون برای همگان انگاره ای نشد باشد. آنچه که در سیاست ارشادی رخ می دهد به مراتب کاراتر از آن چیزی است که در سیاست انتظامی و قضایی رخ خواهد داد. نکته دیگر که شاید عمومیت و جهان شمول تر است انگارة جامعه در حال توسعه است از مشخصه های جامعه در حال توسعه بروز رفتارها و ناهنجاریهای خاصی است که بعضاً موردپسند خیلی از افراد جامعه نمی تواند باشد و گاهاً این رفتارها پا را فراتر گذاشته و به افراط منتج می شوند اصول جامعه شناسی پذیرفته است که اینگونه رفتارها موج وارمی آیند و جاری می شوند و می روند فقط باید آن را درجریان مناسب خاص خود قرار داد تا در مسیر حرکت خویش بتواند جامعه در حال توسعه را به جامعه توسعه یافته بدل کند. پس از این منظر هم که بنگریم نیازمند ایجاد مجاری هدایت کننده هستیم نه قراردادن سدهای متعدد که بعضاً ممکن است . مصالحی که برای ساختمان اینگونه سدها به کار می بریم مناسب نبوده و تخریب شوند و آنروز است که این جریان به تخریب کل جامعه منجر گردد. در پای صحبت جوانان که می نشینی عنوان می کنند که باید پذیرش عقاید مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم و بپذیریم که همیشه بخشی از حقایق نزد طرف مقابل ما می باشد. حال باید پرسید پاسخ منطقی ما برای اینگونه پرسش ها چیست؟ به الگوها اشاره شد و اینکه چه الگوی مناسبی را بر گزینیم، الگوهای ناموفق ایران دوران پهلوی (رضاخان) را داریم و یا در همسایگی مان الگوی نامناسب لاییک ها در ترکیه در مواجهه با حجاب زنان که در هر دو منجر به گرایش مردم به سمت دین شد حال ما به عکس اگر گام برداریم این گمان نمی رود که جوانان ما دین گریز شده و از الگوهای نامناسب غیردینی تبعیت کنند؟ پس آنچه که باقی می ماند تجدید نظر در برخوردهایمان است شاید به الگویی مناسب تر برای اصلاح نحوة پوشش در رفتارمان برسیم.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


«حسن کربلایی» سرپرست دفتر نظارت و بازرسی برانتخابات شورای نگهبان استان گیلان در همایش ناظران شهرستان املش در مسجد مهدیه شهر رانکوه اظهارات تندی را علیه اصلاح طلبان بیان کرده است که متن آن در سایت محلی «املش نیوز» منتشر شده است.

وی در این مراسم گفت: در جامعه ما دو گروه موجودند گروهی بنام خواص و گروهی بنام عوام و خواص کسانی هستند که عوام را همیشه به دنبال می کشانند.

وی افزود: این خواص بعضی اوقات توسط مردم انتخاب می شوند و بعضی اوقات توسط رهبری انتخاب می شوند ،جامعه و کشور ما بعد از انقلاب آنجایی که مردم انتخاب کردند احتمال اشتباه در آن زیاد بوده و در صد اشتباه در آن بالا بوده، اما آنجایی که رهبری انتخاب کرده اشتباه خیلی کم بوده است.

کربلایی خاطرنشان کرد:مردم در انتخاب رئیس جمهوری بنی صدر اشتباه کردند و بنی صدر تو زرد و قلابی در آمد و مردم گوش به حرف روحانیت ندادند و در انتخاب دچار اشتباه شدند توی انتخابات مجلس هم مشخص شد که ممکن است مردم اشتباه بکنند نمونه کاملش مجلس ششم، نمایندگان مجلس ششم به انقلاب اسلامی ضربات زیادی وارد کردند از داخل مجلس ششم کسانی دست بکار شدند و نامه نگاری کردند خدمت مقام معظم رهبری که در آنجا حتی به رهبری اهانت کردند و گفتند: تمام مشکلات کشور زیر سر شماست و گفتند: اصلا انرژی هسته ای را رها کنید و حرفی که الان لیبرال ها و ملی گراها و حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب و به قول معروف اصلاح طلبان می زنند.

وی افزود:به برکت تدبیر و پایداری و استقامت مقام معظم رهبری و مردانگی و شهامت رئیس جمهور محترم امروز توانستیم به دانش هسته ای دست یابیم و در مقابل آمریکا و استکبار جهانی ایستادگی کنیم اما نمایندگان مجلس ششم می گفتند ما اگر دست از انرژی هسته ای برنداریم آمریکا به ایران حمله می کند.

وی خاطر نشان کرد:در همان مجلس ششم پس از رد صلاحیت تحصن کردند، گزینش ها رادر داخل کشور منحل کردند، با تشکیل بسیج دانشجویی مخالفت کردند و این نمونه کارهای مجلس ششم بود و نتیجه می گیریم پس ممکن است مردم در انتخاباتها دچار مشکل شوند.

کربلایی گفت:اگر در جامعه اسلامی یک مدیری بد شد، یک فرمانداری بد شد، یک امام جمعه ای بد شد، یک بخشداری بد شد، آیا در نظام جمهوری اسلامی لازم است به او تذکر داده شود بله یک وظیفه است ما به عنوان مسلمان، حزب الهی و متدین طلبکار هستیم و باید این کار را انجام بدهیم.

سرپرست دفتر نظارت و بازرسی برانتخابات شورای نگهبان استان گیلان افزود:در دوره هشت سال گذشته دوران به فراموشی سپرده شدن ارزشهای دینی بود یعنی آن تفکر ناب انقلاب اسلامی در طول هشت سال اصلاحات به فراموشی سپرده شد حمله به سپاه، حمله به فرماندهان سپاه، حادثه کوی دانشگاه و... از این نوع کارها بود. در همین دوران میلیاردها تومان پول در دوران آقای مهاجرانی جهت گسترش ابتذال در کشور توزیع شد.

کربلایی اظهار داشت :در انتخابات مجلس هشتم که پایان امسال برگزار می شود عده ای از افراد قصد دارند کاندیدا بشوند و ما اطلاعاتی از آنها نداریم و یکی از وظایف ناظران این است که اخبار و گزارشات را برای دفتر نظارت و در آینده برای هیات های نظارت ارسال کنند.

وی افزود:در بررسی صلاحیتها ملاحظه هیچکس را نمی کنیم و از رد صلاحیت کسی هم خوشحال نمی شویم و افتخار نمی کنیم بلکه به وظیفه قانونی خود عمل می کنیم.

کربلایی خاطرنشان کرد:توصیه می کنم آن کسانی که مشکل دارند به میدان نیایند چون شورای نگهبان در این دوره نرمشی نشان نخواهد داد مخصوصا کسانی که در دوره مجلس ششم و هفتم رد صلاحیت شده اند.

سرپرست دفتر نظارت و بازرسی برانتخابات شورای نگهبان استان گیلان افزود: ما به عنوان دفتر نظارت هیچ کاندیدایی توی این شهرستان نداریم و اصولا شورای نگهبان کاندیدا ندارد و نمی تواند کاندیدا داشته باشد و اما هر کدام از شما آزادید به کسی رای بدهید.

وی افزود:ما امروز با کسانی روبرو هستیم دندان تیز کرده اند مجلس هشتم را همانند مجلس ششم تشکیل بدهند. آمریکائیها، ملی-مذهبی ها، بیگانگان و اسرائیلی ها و لیبرالها به دنبال آن هستند یک مجلس هشتمی را در مقابل دولت جمهوری اسلامی و رهبری ایجاد کنند و در انتخابات بعدی رئیس جمهور را هم از آن خودشان بکنند و در یک انتخابات دیگر و کار دیگر در مقابل رهبری موضع بگیرند.

کربلایی گفت: وظیفه اصولگرایان است کنار هم بنشینند ،وظیفه متدینین است اختلافات را کنار بگذارند، وظیفه دوستان انقلاب است سلیقه ها را کنار بگذارند، خطر را احساس بکنند و متحد شوند و در مقابل بیگانگان و دشمنان بایستند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


اطلاعاتی از پرونده دو زندانی کرد

جمعه 86 شهریور 16 ساعت 10:0 عصر
خبرنامه داخلی انجمن دفاع از حقوق زندانیان گزارشی از جزئیات پرونده و اتهامات «عدنان حسن‌پور» و «هیوا بوتیمار» دو زندانی کرد که به اعدام محکوم شده‌اند، منتشر کرد.

بنابراین گزارش که توسط «صالح نیکبخت» وکیل این دو متهم ارائه شده،«اتهام این دو نفر مطبوعاتی و حقوق بشری نبوده و طبق کیفرخواست صادره، اتهام بوتیمار خرید و فروش تعداد زیادی مهمات شامل 650 عدد فشنگ و 57 گلوله آر پی جی فعال بوده که وی مدعی است آن را از یک جایگاه و پایگاه متروکه جنگی پیدا کرده اما مسئولان پرونده گفته‌اند که او این سلاح‌ها را از غیر و برای حزب pkk خریداری کرده است».

بنابراین گزارش، عدنان حسن پور هم طبق کیفر خواست، سه اتهام اساسی دارد:
1- برداشت مشخصات جغرافیایی 9 مرکز نظامی غرب کشور از ارومیه تا همدان و واگذاری آن از طریق ایمیل به افرادی از حزب دموکرات کردستان.
2- فراری دادن دو عرب ایرانی از مرز.
3- ارتباط با خانم «رویا طلوعی» و آقای «آوی داویدک» یکی از مسئولان رادیو فردا که بعداً به وزارت خارجه امریکا منتقل شده است.

نیکبخت در ادامه گزارش خود گفته:«ما در دادگاه اعلام کردیم، بر فرض ثبوت این اتهامات این موارد از موارد و مصادیق محاربه نمی‌باشد و مجازات این افراد، اولی نخست عنوان خرید و فروش سلاح (15-3) سال و دومی یعنی عدنان حسن پور از مصادیق قاچاق افراد از مرز و دادن اطلاعات به افراد غیر صالح و سومی به عنوان تبلیغ علیه نظام محسوب می شود که مجازاتش حداکثر 14 سال است می باشد».

نیکبخت همچنین با اشاره به ملاقات خود با این دو زندانی در زندان سنندج گفت که آنها به لحاظ وضعیت ظاهری و جسمی وضعیت مناسبی نداشتند که جای نگرانی دارد.وی در عین‌حال، برخورد مقامات زندان را بسیار مثبت ارزیابی کرد.

نیکبخت در ادامه گزارش خود گفت که پیرو این قضایا، زندانیان درخواست انتقال به بند عمومی و یا تغییر زندان را داشته‌اند اما شنیده شد که «امجدی» (دادستان سنندج) گفته: «تا زنده‌ام این اقدام را انجام نمی‌دهم». نیکبخت در ادامه گفت که این دو نفر زندانی مدتی است که در اعتصاب غدا بسر می‌برند. وی در عین‌حال گفت که این دو نفر چنانچه شایع شده تحت عنوان روزنامه‌نگار تحت تعقیب قرار نگرفته‌اند.

گفتنی است مصاحبه قبلی نیکبخت با رادیو بی‌.بی‌.سی که در آن، وی اعلام کرده بود این دو زندانی خبرنگار نبود‌ه‌اند، با واکنش تند برخی گروه‌های اپوزیسیون خارج از کشور مانند حزب دموکرات کردستان و نیز VOA مواجه شده بود و اخبار منفی علیه این وکیل منتشر شد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   31   32   33   34   35   >>   >