مدتی است برخی کاربران ایرانی اینترنت، هنگام استفاده از مرورگر Internet Explorer با ویروسهای سیاسی روبهرو میشوند.
این ویروسها عبارت از کادرهای زردرنگی است که در آنها جملاتی با مفاهیمی علیه جمهوری اسلامی، روحانیت و قوه قضائیه به چشم میخورد و هنگام استفاده از اینترنت در بالای کادر عنوان به نمایش در میآید.

بنا بر گزارشهای ارسالی، اینگونه ویروس، در شهرهای تهران، مشهد، قم و ... دیده شده و احتمالا ایرانی بوده یا بر اثر دستکاری در یک ویروس خارجی تولید شده، با این حال گویا به علت بومی بودن این ویروس همه آنتی ویروسها قادر به شناسایی آن نیستند.
گفتنی است، ویروسهای کامپیوتری با استفاده از زبانهای سطح پایین نظیر اسمبلی و ... نوشته میشوند و تلاش میشود با یک برنامه کوتاه، در فعالیتهای رایانهای کاربران اختلال ایجاد کنند.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
شنیده میشود به دنبال مباحث مطرح شده از جانب «محسن صفاییفراهانی» رئیس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال در برنامه اخیر تلویزیونی 90 و بیان موارد متعددی از پشتپردههای دخالت دولت و سازمان تربیت بدنی در انتخابات فدراسیون فوتبال از جانب وی، فشارهایی برای برکناری «عادل فردوسیپور» از سوی برخی محافل به صداوسیما وارد شده است.
این فشارها از آنجا آغاز شد که صفایی فراهانی با حضور در برنامه 90 که به گفته فردوسیپور، بهرغم دعوت از نمایندگان سازمان تربیت بدنی، هیچ شخصی از جانب این سازمان در آن حاضر نشده بود، با ارایه مدارک و اسناد مستدل، از بسیاری از مسائل مربوط به دخالت دولت و رئیس سازمان تربیت بدنی در انتخابات فدراسیون فوتبال، پرده برداشت.
افشاگری رئیس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال و رئیس سابق این فدراسیون، کار را آنقدر بالا کشاند که برنامه 90 شاهد بیشترین مدت زمان پخش در تاریخ خود بود و حتی دو تن از مقامات سازمان تربیت بدنی که برای پاسخگویی به سخنان صفایی فراهانی به صورت تلفنی در برنامه حاضر شده بودند نیز نتوانستند پاسخ قابل پذیرشی به افکار عمومی بدهند و به ناچار مجبور به قطع تماس خود میشدند.
در همین زمینه هم شنیده میشود که برخی مقامات ارشد دولتی که از حضور صفایی فراهانی در برنامه 90 و مباحث مطرح شده از سوی وی، عصبانی هستند و از سوی دیگر، «عادل فردوسیپور» را مقصر اصلی این مسئله میدانند، در دیشب و امروز برخی فشارها را روی سازمان صداوسیما آغاز و انتقادات بسیاری را نسبت به عملکرد فردوسیپور مطرح کردهاند.
این مقامات تهدید کردهاند که همه تلاش خود را برای برکناری فردوسیپور به علت آنچه آنها «ضربه به منافع ملی»! میدانند، انجام میدهند.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]

امیرحاجرضایی با اشاره به مناظره رئیس کمیته انتقالی با دو تن از مسئولان سازمان تربیتبدنی در برنامه 90 گفت: بحث برنده و بازنده بودن مهم نیست ولی باید بگویم که صفاییفراهانی یک مدیر مقتدر است و در این برنامه دو مسئول سازمان نتوانستند او را عصبانی کنند.
وی با بیان این مطلب در گفت و گو با خبرگزاری فوتبال ایران اظهار داشت:این مسئله که مدتهاست در فوتبال ایران سر و صدا کرده را فراورزشی میبینم. این نیمهمناظره در حد خود ورزش نبود و بیشتر باید به عنوان یک موضوع جناحی و فراورزشی به آن نگاه کنیم. در ضمن نمیتوان با قاطعیت در مورد این موضوع اظهارنظر کرد.
حاجرضایی تاکید کرد: صحبتهای صفاییفراهانی بیشتر به دلم نشست. او صادقتر بود و به هیچعنوان توهین نکرد. درضمن باید از مسئولان سیما تشکر کنم چون در این مدت هیچگونه فرصتی به فراهانی داده نشده بود و بیشتر مخالفان او در تلویزیون صحبت میکردند.
صفاییفراهانی در برنامه 90 بیشتر با مدرک صحبت کرد و به هیچعنوان الفاظ توهینآمیز به کار نبرد.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
رویارویی صفایی فراهانی و نمایندگان سازمان تربیت بدنی در برنامه تلویزیونی 90 به دوئلی داغ تبدیل شد که شلیک تیر نهایی آن به پس از انتخابات فدراسیون فوتبال موکول شد.

شب گذشته، عادل فردوسیپور، بحث مهمی را در فوتبال ما پیش کشید و با دعوت از صفایی فراهانی، رئیس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال و نماینده فیفا در این کمیته، به بررسی ابعاد متفاوت بحرانی پرداخت که ماههاست گریبانگیر محبوبترین رشته ورزشی ما، فوتبال شده است.
تعویق پیاپی انتخابات فدراسیون، زمان کم تا آغاز مسابقات مقدماتی جام جهانی، سردرگمی فدراسیون و مشخص نبودن سرمربی تیم ملی فوتبال، از مهمترین عوامل نگرانی بودند که فردوسیپور هم در اقدامی قابل تحسین این مسائل را بدون محافظه کاری پیش کشید.
صفایی فراهانی، در حالی به بیان تلاشهای خود در زمان تصدی ریاست کمیته انتقالی پرداخت که تمرکز بحث بیشتر بر روشن شدن مسئول تعویق پیاپی انتخابات و پروسه بیمار انتخاب رئیس فدراسیون بود.
صفایی فراهانی با اشاره به روند طی شده در کمیته انتقالی با فیفا برای اساسنامه فوتبال ایران با بیان اینکه، در اوایل کار کمیته انتقالی، تعامل وجود نداشت و جلسات به حال تعلیق درمی آمد و نتایج جلسات هم از سوی دبیرکل وقت، اجرایی نمی شد و همین امر، باعث کنار گذاشتن آقای مصطفوی شد. گفت: پس از ارسال اساسنامه اولیه، فیفا در 10 اردیبهشت ماه ایرادات را به ما اعلام کرد که مهمترین آن، ممنوعیت حضور رییس سازمان تربیت بدنی و معاون ایشان و مدیران کل سازمان و دبیرکل کمیته ملی المپیک در مجمع عمومی فدراسیون (به دلیل عدم عضویت آنها در فدراسیون فوتبال) بود که در نهایت، با رایزنی انجام شده و تشریح ساختار دولتی اقتصاد ایران، فیفا با حضور تنها دو نفر (رییس سازمان تربیت بدنی و معاون ایشان) در مجمع عمومی فدراسیون موافقت کرد.
وی افزود: در نامه فیفا قید شده بود که رییس سازمان تربیت بدنی و معاون ایشان به شرطی می توانند در مجمع عمومی عضویت داشته باشند که نامزد مسؤولیت های فدراسیون نشوند. بعد از رسیدن این نامه، بحث های طولانی در کمیته انتقالی داشتیم، بحث این بود که در تاریخ ورزش ایران، هیچگاه رییس سازمان ورزش خود را داوطلب ریاست فدراسیون ها نکرده است»، بنابر خواستار حذف این بند، شده با این رویکرد و تعهد که رییس سازمان، نامزد انتخابات نخواهد شد. ما هم در مذاکره با فیفا تعهد دادیم رییس سازمان تربیت بدنی نامزد انتخابات نخواهد شد و بر مبنای قول ما، پذیرفتند که آن بند در اساسنامه نیاید.
رئیس کمیته انتقالی، بر این باور بود که سازمان پیش از ثبتنام علیآبادی در انتخابات از ممنوعیت حضور وی آگاهی داشته و با وجود این، اقدام به ثبتنام کرده است، اما کیومرث هاشمی و به ویژه محمد آخوندی، سخنگوی سازمان تربیت بدنی، منکر این مسائل شده و اعلام کرده بودند که سازمان مرتکب هیچ تخلفی نشده است.
در تبادل این دفاعیات، پاسخها و حملات و ضدحملات تناقضهایی دیده شد که کفه صداقت را به سود کمیته انتقالی سنگینتر میکرد.
نماینده فیفا در کمیته انتقالی فوتبال اطهار داشت: ثبت نام آقای علی آبادی در آخرین روز داوطلبی انتخابات فدراسیون، باعث شد تا ما دچار مشکل شویم. از یک طرف، می خواستیم انتخابات برگزار و فوتبال از بلاتکلیفی خارج شود و از طرف دیگر، نامزدی علی آبادی مغایر قول ما به فیفا بود. با این حال، ما تاکید داشتیم که چون فیفا اظهارنظر منفی نداشته، انتخابات را برگزار کنیم و حتی فیفا هم، نمایندگان ناظر خود بر انتخابات را معرفی کرد؛ اما ناگهان در یک اقدام، 12 نفر از داوطلبان سمت های مختلف فدراسیون از کاندیداتوری استعفا دادند و انتخابات لغو شد. که به نوشته روزنامه ها، آقای علی آبادی در همان مقطع اعتراف کرد که کناره گیری این داوطلبان با هماهنگی و دستور سازمان تربیت بدنی بوده است.
کیومرث هاشمی با تأکید بسیار گفت، امکان ندارد نامهای را به فیفا فرستاده باشد و همه مکاتبات با فیفا با امضای صفایی صورت گرفته است، اما بلافاصله پس از این ادعا، صفایی نامهای را نشان داد که با امضای هاشمی فرستاده و وی نیز این امر را پذیرا شد و گفت: فقط دو نامه را به فیفا ارسال کرده است.
نمایندگان فدراسیون که اصرار داشتند بسیاری مسائل تا پس از انتخابات فدراسیون سربسته بماند، سرانجام در روندی که با هشیاری فردوسی پور به سمت شفافسازی هدایت شد، مجبور به بیان سخنانی شدند که در مقاطعی تعارضات آشکاری میان سخنان هاشمی با رغبتی، نماینده سازمان در کمیته انتقالی و آخوندی، سخنگوی سازمان داشت.
در این میان، آخوندی با دفاعیاتی که به نظر می رسید بیشتر جنبه فرافکنی دارد، همه ادعاهای فراهانی را رد کرده و با این عنوان که صفایی، تنها بخشی از واقعیات را عنوان نموده، او را متهم به دروغگویی در شب تاریک کرد.
در بحث شرکت علیآبادی در انتخابات صفایی، مدعی شد که این مسئله را در جلسهای با حضور هاشمی به آگاهی وی رسانده است، اما هاشمی مدعی شد که در آن تاریخ در ایران نبوده و در ماکائو بوده است.
در این باره هم صفایی اظهار داشت: نامه آن جلسه به هاشمی رونوشت شده که در این باره و سخنان صفایی با خبرگزاریها پس از نامزدی علیآبادی اتهاماتی است که متوجه صفایی فراهانی شد، چراکه وی اعلام نموده بود: نامزدی علیآبادی مانعی ندارد. اما، صفایی اینگونه دفاع کرد که برای متشنج نشدن افکار عمومی این خبر را اعلام کرده است و گفت: در پی نامزدی علی آبادی، ما بنا برمنافع ملی عمل کردیم و از برهم زدن فضای داخلی خودداری کردیم. ما با علم به تخلف آقای علی آبادی، باز هم سعی بر برگزاری انتخابات داشتیم و به همین دلیل، در مصاحبه ها مطرح کردیم که نامزدی ایشان مغایرتی با اساسنامه ندارد.
در بحث انتخاب سرمربی تیم ملی با توجه به بحثهای صورت گرفته در برنامه شب گذشته 90، میتوان نتیجه گرفت که سازمان به نحوی در این راه مصمم نبوده است. در حالیکه کمیته انتقالی، چهار مربی را تأیید کرده بود و دیگر مسائل از نظر مالی مربوط به سازمان بوده است. همچنین سخنان صفایی نشان داد که کمیته انتقالی وظیفه خود را در این باره انجام داده است.
صفایی در این باره گفت: ما برای مربیگری تیم ملی با افراد زیادی صحبت کردیم که در میان آنها، این افراد برای مذاکره پاسخ مثبت دادند: کومان، گولیت، ادووکات، میلوتینوویچ، اسوالدو اردیلس، لوکزامبورگو، لیائو، تروسیه، پیتر رید، ساندس، تراپاتونی، سانتینی، زمان و آرتور جرج. بسیاری از این افراد، به علت تعلل ما برای مذاکره، کنار رفتند که این مساله هم، متوجه سرپرست فدراسیون و سازمان تربیت بدنی است.
در حالی که هاشمی و آخوندی، منکر اقدامات کمیته شدند، گفتوگوی 90 با رغبتی، نماینده سازمان، حاکی از درستی ادعاهای فراهانی و در تناقض آشکار با ادعاهای هاشمی و آخوندی بود.
در حالی که آخوندی مدعی بود کمکاری از سوی کمیته بوده و سازمان هیچ کمکاری نکرده است، این امر بر همگان روشن است که تصمیم نهایی با هاشمی به عنوان نماینده سازمان و کسی است که حق امضای قرار دارد و تصویب حقوق لازم برای یک مربی را دارد، اما آخوندی، منکر این قضیه شده و بر این باور بود که هاشمی در این زمینه مسئولیتی ندارد.
به طور کل، با توجه به بحثهای مطرح شده، میتوان نتیجه گرفت تا بدین لحظه از دوئل صفایی موقعیت بهتری دارد و با توجه به تناقض سخنان نمایندگان سازمان و اسناد ارایه شده به وسیلخ صفایی کمیته انتقالی وضعیت بهتری را نسبت به سازمان در این دوئل داراست.
دو حریف در حالی یکدیگر را نشانه رفتهاند که سازمان برای شلیک نهایی تا پایان انتخابات فدراسیون، فرصت خواسته است و صفایی نیز موافقت با برگزاری انتخابات را موکول به کارشکنی نکردن از سوی سازمان کرد.
صفایی در بخشی از سخنان خود گفت: سازمان پس از منتفی شدن حضور علیآبادی در انتخابات صریحا اعلام کرده که دیگر انتخاب سرمربی برای آنان اولویت ندارد که با تأیید ضمنی هاشمی و آخوندی روبهرو شده و در این صورت این کار در تعارض کامل با ادعاهای پیاپی نمایندگان سازمان در برنامه دیشب 90 درباره تلاش آنها به خاطر مردم و منافع فوتبال کشور بود.
فردوسی پور پس از اینکه با برنامه پیشین خود، انتقادات بسیاری را متوجه خود کرد، این بار و کمی پس از اینکه جایزه شخصیت محبوب نسل سوم را در مراسم چهلچراغ به دست آورد، 90 را به عرصه بیان واقعیات فوتبال تبدیل کرد و البته با سوال پیچ کردن صفایی فراهانی شرایطی را به وجود آورد تا مردم تا اندازهای از پشتپردههای موجود در فوتبال آگاه شده و بیصبرانه منتظر برنامه عادل پس از انتخابات فدراسیون باشند.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از کاربرد تعابیر ناروا علیه مجلس و شهردار تهران انتقاد کرد.
محمدنبی رودکی نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با فارس، با انتقاد از سخنان یکی از مداحان اهل بیت برای استفاده از تعابیری چون «مجلس هفتم، ششم و شهردار تهران از عمرسعد هم بدتر عمل کردند»، گفت: استفاده از این تعابیر برای تعدادی از خدمتگذاران کشور و یادگاران 8 سال دفاع مقدس بسیار زشت و ناروا است و چنانچه ایشان از چنین تعابیری استفاده کرده باشند باید عذرخواهی کنند.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جایگاه مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در کشور گفت: مداحان تاکنون نقش مهم و بسزایی در جشنها و شعائر اسلامی ایفا کرده و در ذکر مصائب و مصیبتهای اهل بیت پیامبر اکرم (ص)، نقش بسیار سازندهای را ایفا کردهاند.
وی افزود: مداحان سنتهای گذشته را احیاء کرده و آن را نسل به نسل منتقل کردند و در کنار روحانیت بزرگ اسلام ناب محمدی به نوحهسرایی و مدیحهگویی پرداختند که در جای خود قابل تقدیر است.
رودکی اظهار داشت: برای اینکه جامعه مداحان کشور مسیر پرصواب و سفارششده از سوی امامان معصوم را در ذکر مصائب اهل بیت و بزرگداشت شعائر اسلام ناب دنبال کنند لازمهاش این است که در راستای همین مسیر پر برکت و پرخیر و صواب حرکت کنند.
نماینده شیراز تصریح کرد: متاسفانه اخیرا یکی از مداحان اهل بیت و معروف کشور در مراسمی صحبتهایی را بر علیه مجلس هفتم، ششم و شهردار تهران کردند مبنی بر اینکه عملکرد شهردار تهران از عمر سعد هم بدتر است.
وی اظهار داشت:به نظر میرسد استفاده از این تعابیر برای یک فرماندهی که هشت سال عمر خود را در دوران دفاع مقدس سپری کرده بیتوجهی به ارزشهای بزرگ اسلامی و بیتوجهی به ارزشهای دفاع مقدس است.
رودکی گفت: من به عنوان نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی هنوز نوار صحبتهای این برادر مداح معروف کشور را در استفاده از این تعابیر استماع نکردهام اما در برخی سایتها دیدم که چنین تعابیری را به نقل از ایشان منتشر کردهاند.
وی افزود: اگر ایشان چنین تعابیر و صفات زشت و ناروایی را به تعدادی از خدمتکاران کشور و یادگاران دفاع مقدس نسبت داده باشند باید از این عمل خود عذرخواهی کند.
وی اظهار امیدواری کرد که ایشان تحت تاثیر برخی القائات قرار نگیرد و موجبات خشنودی و وحدت بین نیروهای انقلاب را به وجود آورد.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
سه نقطه:آیا شما هم سیگاری هستید؟ کشیدن سیگار جدا از لذتی که برای افراد در استعمال نیکوتین دارد صدماتی جبران نشدنی به خود شخص و نیز اطرافیان وارد میکند.
افراد را همواره با سرفه ها و بیماری های ریوی مزمن دست به گریبان کرده و در برخی از موارد حاد به مرگ های ناگهانی نیز منجر میشود. اما انگار دنیای گجت ها در زمینه ترک سیگار و نیز استعمال دخانیات نیز فعال بوده و برای نجات همگان چاره ای اندیشیده است.
اگر تنها به عادت سیگار کشیدن نگاه شود Crown7 یک سیگار الکترونیکیست که میتواند افراد را از این عادت زشت نجات دهد. این سیگار الکترونیکی در زمان روشن کردنش با بوی بسیار بدی که شبیه بوی باروت سوخته شده است همراه است.
استفاده از این سیگار الکترونیکی می تواند برای شخص عادت استعمال را زشت جلوه دهد و او را در حین استعمال بیشتر دچار خجالت و شرمندگی سازد.
هنوز در عجبیم که مگر بوی خود سیگار که ناشی از سوختن نیکوتین است خوب است که عده ای سعی کردند تا چیزی بد بوتر از خود سیگار طراحی کنند تا با کمک آن با استعمال سیگار مبارزه کنند.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
نماینده زنجان گفت: امروز طرح استیضاح وزیر کشور با حدود بیست امضا، تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.
رفعت بیات، عضو فراکسیون اکثریت مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز سهشنبه مجلس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح استیضاح وزیر کشور حدود بیست امضا دارد، متن کامل استیضاح وزیر کشور را در اختیار خبرنگاران قرار داد.
بنا بر این گزارش، متن کامل طرح استیضاح وزیر کشور با هفده بند، به شرح زیر است:
در این استیضاح خطاب به غلامعلی حداد عادل، رئیس مجلس شورای اسلامی آمده است:
احتراما ما امضاکنندگان زیر با ارایه دلایل پیوست و با در نظر گرفتن اصل 89 قانون اساسی، طرح استیضاح وزیر محترم کشور جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای پورمحمدی را تقدیم هیأت رئیسه مینماییم، خواهشمند است مطابق ماده 228 آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی برای طرح در مجلس و اعلام به وزیر محترم اقدام فرمایید.
دلایل استیضاح:
1ـ عدم اجرا و تحقق وعدهها و برنامههای وزیر محترم در زمان رأی اعتماد
2ـ عدم وجود نظارت کامل بر اجرای وظایف معاونتهای وزارت کشور در سطوح مختلف زیر مجموعه خود در استانها
3ـ انتصاب استانداران ناکارآمد و مسألهدار در بعضی استانها
4ـ تغییرات مکرر در معاونتهای وزارت کشور از جمله معاونتهای سیاسی و امنتیی که خود بیثباتی برنامهریزی درازمدت در کشور را به وجود آورده است.
5ـ ارایه گزارش کاذب و غیرواقعی از سوی بعضی از استانها نسبت به درصد و چگونگی پیشرفت مصوبات هیئت دولت در سفر استانی
6ـ ضعف اجرایی در کنترل امنیت مرزهای داخلی خصوصا در شرق و غرب کشور
7ـ عدم تعامل با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در چارچوب نظارتی و بند 15 اصل سوم قانون اساسی در جهت توسعه و تحکیم برادری اسلامی با محوریت حل مشکلات مردم حوزههای انتخابیه
8ـ ایجاد هزینه و صرف زمان برای اجرایی کردن سیستم رایانهای انتخابات کشور قبل از اخذ موافقت کامل شورای محترم نگهبان و احراز شرایط نرمافزاری و سختافزاری آن
9ـ عدم وجود نگرش فرهنگی در عملکرد اجرایی نیروی انتظامی برای تأثیرگذاری عمیق اعتقادی و اسلامی در رفتارهای اجتماعی به جای افراط و تفریط در زمینه کنترل مفاسد و ظواهر اجتماعی
10ـ بیتدبیری در عزل و نصبها و عدم رعایت چهارچوب مصوبه یکصدمین جلسه شورایعالی اداری در چگونگی احراز شرایط و سوابق افراد جهت انتصاب و ارتقا شغلی و ایجاد فضای حراستی و اطلاعاتی و شایعهپراکنی در سطح جامعه خصوصا در مورد کسانی که قصد عزل فوری آنها را دارند.
11ـ تعلل و وقت کشی در تأیید شهرداران انتخابی شوراهای شهری که بعضا حداقل هشت ماه بدون شهردار بوده و یا هستند.
12ـ عدم نظارت بر تشکیل منظم کمیسیون ماده 5 شهرداریهای بعضی از استانها و اعمال تصمیمات توافقی در اخذ عوارضات عمرانی و تأثیر مستقیم آن در افزایش قیمت مسکن و رکود توسعه عمرانی کشور.
13ـ بیتدبیری در تعیین روز 24 اسفند برای انتخابات مجلس هشتم که از نظر تاریخ سیاسی بدسابقه و بدخاطره برای مردم و انقلاب اسلامی است.
14ـ عدم مدیریت اجرایی صحیح سهمیهبندی بنزین در آن بخشی که به وزارت کشور مربوط میشود و ایجاد چالش جدی در عدم تحقق اهداف دولت و مجلس در تبصره 13 از جمله:
ـ عدم تحقق قانون بودجه در تامین وسایل عمومی حمل و نقل در شهرها و روستاها
ـ عدم نظارت بر توزیع بهینه و هدفمند بنزین ویژه استانداریها (در حل مشکلات روزمره سوخت مردم)
ـ عدم نظارت و کنترل بر مصرف کامل بنزین سهمیهبندی شده تاکسیها و خودروهای عمومی
ـ چند نرخی شدن بنزین و خروج سهمیهبندی از هدف اصلی قانونگذار
ـ عدم تحقق ساخت جایگاههای پیشبینی شده CNG در استانها
15ـ عدم اجرای تعهدات اعتباری و پشتیبانی وزارت کشور جهت تکمیل نهایی پروژه مترو تهران
16ـ انجام فعالیت تبلیغاتی بخشداران، فرمانداران، و معاونتهای استانداریها در بعضی از استانهای کشور که در وضعیت سیاسی جامعه شبهه ایجاد کرد و برگزاری یک انتخابات سالم را با چالش روبهرو مینماید.
17ـ طولانیشدن زمان پاسخ به ارتقاء بسیاری از فرمانداریها، شهرها، بخشها و دهداریهای جدید و تصویب گزینشی برخی از آنها و عدم ابلاغ حکم ارتقا فرمانداریهای ویژه.
بنا بر این گزارش، رفعت بیات به عنوان سخنگوی استیضاح وزیر کشور انتخاب شده است.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
سامانه پیامرسان فارسی (Iran Messenger) درگاه خدمات الکترونیکی ایران همزمان با عید سعید غدیر خم بهرهبرداری میشود.
ارایه خدمات پیامرسان ایران، در راستای تکمیل فازهایی قرار دارد که پیش از این در طراحی درگاه خدمات الکترونیکی ایران مورد توجه قرار گرفته بود.
طرح پایلوت خدمت پیامرسان در مرحلهی نخست در معاونت فنآوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات مورد آزمایش اولیه قرار گرفت و پس از طی مراحل موفقیت آمیز، با فرا رسیدن عید سعید غدیر خم در پایگاه www.iran.ir مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
بنا بر اعلام هدف و امکانات خدمات پیام رسان ایران شامل انتقال آنی و دوسویه متن، فایلهای اطلاعاتی، صدا بر روی شبکه (VOIP) و غیره است که بر روی شبکه ملی اینترنت ارائه خواهد شد.
طبق این گزارش در طراحی نرمافزاری سامانه پیام رسان ایران، استفاده از تازه ترین فنآوریهای روز دنیا مورد توجه قرار گرفته و پیاده سازی آن با استفاده از نرمافزارهای آزاد/متن باز صورت گرفته است.
بر اساس این گزارش سامانه پیام رسان ایران به منظور تامین سازگاری هرچه بیشتر، به گونهای طراحی شده است که به کاربران امکان می دهد تا به صورت هم زمان از سامانه پست الکترونیکی (ایمیل) و همچنین سامانه پیام رسان استفاده کنند.
استفاده از سامانه پیام رسان ایران برای کاربرانی مقدور خواهد بود که دارای پست الکترونیک ایران هستند.
بر اساس این گزارش امنیت سامانه پیام رسان با توجه به مزایایی چون میزبانی در داخل ایران، انتقال اطلاعات در بستر شبکه ملی اینترنت و استفاده از الگوریتم های خاص رمز نگاری و رمز گشایی در قیاس با سایر سامانههای مشابه بسیار حائز توجه است.
طبق اعلام درگاه خدمات الکترونیکی ایران توسط معاونت فنآوری اطلاعات وزارت ارتباطات راه اندازی شده است. با توجه به گستردگی طرح مذکور، www.iran.ir در قالب چند فاز اجرایی مستقل تدوین شده است.
بر اساس این گزارش درگاه خدمات الکترونیکی ایران با توجه به پیشبینی میزان کافی پهنای باند توسط سرورهای داخلی مورد میزبانی قرار میگیرد.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]
اکبر اعلمی در نامهای به دادستان ویژهی روحانیت که نسخهای از آن برای آیتالله هاشمی شاهرودی رییس قوه قضاییه، حداد عادل رییس مجلس شورای اسلامی و حجتالاسلام و المسلمین سیدرضا تقوی رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه نیز ارسال شده، با اشاره به آنچه نشر اکاذیب و ایراد اتهامات ناروا علیه خود با هدف تشویش افکارعمومی و تحریک برخی از افراد از سوی محسن مجتهد شبستری خوانده، از امام جمعه تبریز به دادستان ویژه روحانیت شکایت کرده است.
در بخشهایی از این شکایتنامه اعلمی به دادستان ویژه روحانیت که از سوی وی در اختیار خبرنگاران پارلمانی قرار گرفته، آمده است: اینجانب در راستای اصل 84 قانون اساسی که نماینده را در اظهارنظر آزاد معرفی کرده است، در نقد عملکرد رییس جمهور و دولت نهم و اجمالا تجلیل از مقام شامخ سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) و راه آن امام همام و جایگاه رفیع امر به معروف و نهی از منکر و انتقاد در اسلام، مطالبی را درجمع خواص زنجانی ایراد کردم که برخی از اشخاص در اصل به دلیل برآشفته شدن نسبت به بخشی از سخنانم، قسمت گزینشی و تحریفشدهای از سخنرانیام را بهانه و دستاویزی برای انتقامگیری قرار دادند.
نوشته شده توسط :
علی
نظرات ديگران [ نظر]