سیدمحمد خاتمی، رئیس جمهوری سابق کشورمان، شامگاه سه شنبه، 4 دی ماه در میان استقبال پرشور جمع کثیری از مردم، فعالان سیاسی، دانشجویان و استادان دانشگاه وارد کرمان شد. 
تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاههای کرمان از ساعت ها قبل از ورود هواپیمای حامل خاتمی، با شاخه های گل در سالن فرودگاه تجمع کرده و با سردادن سرودهای ای ایران و یار دبستانی من، حال و هوای خاصی به فرودگاه شهر داده بودند.
خاتمی در میان شعارهای «امیر کبیر ایران، خوش آمدی به کرمان»، «صل علی محمد، امید ملت آمد»، «زنده باد آزادی»، «زنده باد اصلاحات»،« زنده باد دانشجو» و« زنده باد خاتمی» وارد سالن فرودگاه کرمان شد.
طی این سفر ، آیت ا... توسلی رئیس دفتر حضرت امام(ره)، مجید انصاری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سید محمود دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات، امیری نماینده مردم زرند و کوهبنان و وزیری نماینده مردم کهنوج در مجلس شورای اسلامی خاتمی را همراهی می کنند.
خبرنگار فرارو می افزاید؛ خاتمی که به مناسبت چهارمین سالگرد زلزله بم به کرمان سفر کرده است، هنگام ورود در جمع خبرنگاران هدف خود از این سفر را دیدار با مردم کرمان و بم عنوان کرد و گفت: «امیدوارم که خدا توفیق دهد روز پنج شنبه در جمع مردم بم حضور داشته باشم.»
وی درخصوص اقدامات انجام شده در دولت خود و دولت نهم برای بازسازی بم، گفت: «تلاش های زیادی انجام شده و می شود اما امیدوارم توانسته باشیم ما و مسئولین فعلی رضایت نسبی مردم را جلب کرده باشیم.»
رئیس جمهوری سابق کشورمان افزود: «همه تلاش ها برای حل شدن مشکلات و مسائل مردم بم بوده و هست.»
خاتمی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص ابراز نگرانی برخی گروههای سیاسی از سفرهای وی به استانها واستقبال زیاد مردم گفت:«من مخلص شما وهمه مردم هستم»
امام جمعه کرمان: خاتمی مظهر ادب و تواضع است
رییس جمهوری پس از ورود به کرمان در جمع روحانیون این استان حاضر شد.
در ابتدای این مراسم حجت الا‌سلا‌م والمسلمین سید یحیی جعفری امام جمعه کرمان، ضمن عرض خیر مقدم به سیدمحمد خاتمی و هیأت همراه گفت: «بدون شک آقای خاتمی مظهر تواضع ، ادب و اخلا‌ق حسنه است.»

وی افزود: «از روزی که با ایشان آشنا شدم، آقای خاتمی همین اخلا‌ق حسنه و خصوصیات را دارا بودند.»

در ادامه این مراسم خاتمی طی سخنانی در اجتماع باشکوه روحانیون استان گفت:«از صمیم قلب میلا‌د با سعادت امام هادی(ع) را به شما تبریک می‌گویم و امیدوارم که خداوند توفیق دهد گوشه‌های ناشناخته‌ای از سیرت بزرگان دین را بیش از پیش بشناسیم.»

به گزارش خبرنگار فرارو در کرمان، سیدمحمد خاتمی در ادامه با گلا‌یه از عدم انجام تحقیقات دقیق در حوزه‌های علمیه در خصوص شناخت هرچه بیشتر جهان اسلا‌م، گفت: « به نظر من به لحاظ تحقیقات اسلا‌می دارای مشکلا‌تی هستیم زیرا به جز چند تن از ائمه اطهار بقیه آن بزرگواران مظلوم واقع شده‌اند و جا دارد در خصوص خصائص علمی آن بزرگواران کارهای بیشتری صورت پذیرد.»

خاتمی در ادامه تصریح کرد:«امیدوارم حوزه‌های علمیه رسالت خود را به ائمه اطهار ایفا کنند زیرا همه آنها در اصل یک نور واحدند.»

وی همچنین در خصوص لزوم توجه بیشتر به تحقیق در حوزه تاریخ اسلا‌م گفت:« هرچند تحقیقات زیادی درباره تاریخ اسلا‌م و تاریخ تشیع انجام شده است اما متأسفانه هنوز یک تاریخ جامع در زمینه مسائل شیعه و به طور کلی اسلا‌م و همچنین جهان از دیدگاه تشیع وجود ندارد.»

خاتمی در ادامه ضمن تبریک ولا‌دت حضرت عیسی مسیح(ع) گفت:« حضرت عیسی از سوی خداوند دارای مراتب متعالی است زیرا وقتی خداوند در قرآن به نام عیسی مسیح می‌رسد نوع بیان خاصی دارد و وجود تعابیر ارزنده‌ای چون روح‌ا... در قرآن گویای جایگاه ویژه حضرت عیسی(ع) است.»

خاتمی در ادامه در خصوص انحراف غرب از اندیشه‌های متعالی دینی عیسی مسیح گفت: « با کمال تأسف در طول تاریخ جفای زیادی به حضرت عیسی شده است، چه در زمان استیلا‌ی کلیسا بر زندگی مردم و چه زمانی که حکومت‌های سکولا‌ر، دین را از زندگی مردم خارج کردند.»

خاتمی تصریح کرد: «یکی از کارهای محوری تمدن مدرن، روی‌گردانی از دین است که بخش عمده‌ای از آن متوجه کسانی است که دین را بد فهمیدند و بد شناساندند و این چنین بود که در غرب مردم به این نتیجه رسیدند که برای گشاده‌تر شدن زندگی، دین را از صحنه زندگی‌شان خارج کنند»

وی تأکید کرد: «با این حال زندگی نه تنها گشاده‌تر نشد که روزهای سختی نیز فرا رسید و زندگی تنگ‌تر شد.»

خاتمی در ادامه سخنانش در جمع روحانیون استان کرمان افزود: «مؤمن کسی است که به همه کتاب‌ها و همه پیامبران ایمان داشته باشد.»

وی با اشاره به آیات پایانی سوره بقره گفت: «در واقع هیچ فرقی میان پیامبران نیست و این یعنی ایمان واقعی.»
وی با اشاره به فرارسیدن عید غدیر خم گفت: «در آستانه یکی از بزرگترین اعیاد اسلا‌می هستیم. این عید، عید عدالت و روشن‌بینی است که باید پیام واقعی آن را عمیقاً بشناسیم.»
خاتمی از استقبال مردم و فرهیختگان استان کرمان قدردانی کرد و گفت: «حجت الا‌سلا‌م والمسلمین سید یحیی جعفری، یکی از معتدل‌ترین و با نجابت‌ترین روحانیون کشور است و کرمان بزرگ و با عظمت، نیازمند چنین نیروهای معتدلی است.»
رئیس جمهور سابق کشورمان در پایان گفت: «پس از انقلا‌ب کارهای فراوانی در خصوص توسعه استان کرمان انجام شده است، اما هنوز کمبودها و مشکلا‌تی نیز وجود دارد که امیدوارم مردم شایسته کرمان بیش از پیش از دستاوردهای توسعه برخوردار شوند.»

خاتمی امروز عصر در جمع مردم کرمان نیز سخنرانی خواهد کرد.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


خاتمی و دفاع از چهره اسلام

پنج شنبه 86 دی 6 ساعت 2:2 صبح
سیدمحمد خاتمی با تاکید بر حضور همه در عرصه انتخابات گفت که مردم باید از حقی که قانون در اختیارشان گذاشته استفاده کنند.
حجت‌الاسلام سید محمد خاتمی که برای سفری دو روزه در کرمان به سر می‌برد، در جمع اصلاح‌طلبان این استان با تبریک میلاد امام هادی (ع) گفت: از خداوند متعال خواستارم توفیق شناخت این عزیزان و تاسی درست به اندیشه ، راه و روش آنان را به همه ما عنایت فرماید؛ به ویژه در موقعیتی که ملت بزرگوار ایران تصمیم گرفته، خواست بزرگ خود را که آزادی ، پیشرفت و سربلندی است در قالب نظام سازگار با دین و جمهوری اسلامی تحقق بخشد.
رئیس موسسه بین‌المللی گفتگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها در ادامه با اشاره به رخداد حادثه تلخ زلزله بم در چنین روزی گفت: این حادثه قلب همه ما را جریحه‌دار کرد و ان‌شاءالله فردا برای عرض ادب به قربانیان و مردم صبورش در آن شهرستان حضور خواهم یافت.

وی گفت: امیدوارم خداوند ارواح از دست‌رفتگان آن حادثه را غریق رحمت کند و به مردم صبور و رنج کشیده و شایسته، صبر بیشتر دهد، هم‌چنین با همت مسئولان و به سرعت مشکلات موجود رفع شود؛ همان طور که در گذشته و امروز تلاش زیادی از سوی مسئولان صورت گرفته است.
رئیس‌جمهور سابق کشورمان در ادامه با بیان این که این روزها مطرح می‌شود سفرهای استانی خاتمی به چه منظوری است؟ گفت: با توجه به این که در آستانه انتخابات هستیم همه ما بنا داریم با همت و تدبیر در این عرصه حضور داشته باشیم و این وظیفه ماست، شاید این تلقی وجود داشته باشد که هدف اصلی این سفرها انتخابات است؛ البته ممکن است آثاری در انتخابات داشته باشد که هیچ اشکالی ندارد؛ اما واقعیت این است که هدف سفرهای داخلی من فراتر از این موضوع خاص است و ابایی هم ندارم که بتواند تاثیری در انتخابات خوب و شایسته ملت ایران داشته باشد.
رئیس بنیاد باران با بیان این که دعوت‌های فراوانی تقریبا از همه استان‌ها و شهرستان‌ها دارم ادامه داد: بنابراین این توقع وجود دارد که در قبال بزرگواری که ملت نسبت به من دارد، برای عرض ادب خدمت مردم شریف ایران برسم که این امر به امروز و دیروز اختصاص ندارد؛ گرچه حجم دعوت‌ها بسیار فراوان است و شرمنده‌ام که نمی‌توانم همه آن‌ها را در مجال کوتاهی اجابت کنم.
خاتمی ادامه داد: این سفرها ( داخلی و خارجی) الان شروع نشده و به یاری خداوند به حال حاضر هم خاتمه نخواهد یافت، این امر وظیفه من است و باعث خوشنودی و خوشحالی‌ام می‌شود که در جمع‌های پرشور مردم حضور یابم و به آن‌ها عرض ادب و احترام کنم.
رئیس‌جمهور سابق کشورمان در عین حال گفت: گرچه نمی‌توانم یک دهم دعوت‌ها را اجابت کنم اما خود را موظف می‌دانم به دلایلی در سفرهای خارجی حضور یابم؛ اول بحث تدوین اندیشه‌ای است که مطرح شد و مورد توجه جهانیان قرار گرفت، هم‌چنین با گسترش فضای امنیتی، جنگ ، ناامنی، اشغال و سرکوب از یک طرف، ترور، انفجار و افراط گرایی از سوی دیگر، امروز متن وجدان جامعه بشری، به‌ویژه متفکران و خیراندیشان به شکل جدی‌تر، لزوم گفت‌وگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها را در دو سوی غرب و شرق جهان بیشتر احساس می‌کنند.
وی تصریح کرد: به دنبال طرح موضوع گفت‌وگوی تمدن‌ها، شخصیت‌های بزرگ سیاسی جهان وقتی کار رسمی‌شان به پایان می‌رسد، به تاسیس موسساتی در حوزه تفاهم و صلح می‌پردازند و یا در این زمینه فعال می شوند؛ هم‌چنان‌که صدها کتاب و هزاران مقاله در این زمینه موجود است.
خاتمی افزود: به هر حال باید کسی که این مساله را مطرح کرده، برای بحث و تعمیق آن تلاش کند، بنده نیز وظیفه خود می‌دانم با همه ناتوانی و ناچیزی که دارم، وقتی طلب وجود دارد و به هر صورتی دنیا حاضر است از زبان بنده بشنود و تحت تاثیر قرار بگیرد، به آن عمل کنم.
رئیس موسسه بین‌المللی گفتگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها در عین حال گفت: متاسفانه اکنون طوری شده که یا حرف افراد از جهان اسلام و جهان سوم شنیده نمی‌شود و یا حرف‌هایی شنیده می‌شود که سنخیتی با اسلام و روح مللی مثل ملت ایران ندارد.
براساس گزارش روابط عمومی بنیاد باران، سیدمحمد خاتمی اظهار داشت: وقتی احساس می‌کنم بالاخره گوش شنوایی در غرب و شرق و همه جهان است، وظیفه بنده است که به آن نقاط بروم و سخنرانی کنم؛ زیرا در مقابل دو خطر افراط گرایی و تحجرگرایی که متاسفانه به دلیل سیاست‌های نادرست قدرت‌های بزرگ در کشورهای اسلامی زمینه رشد پیدا کرده و خطر بسیار بزرگی است، وجود دارد. افراط گرایی، خشونت و رفتارهایی که گروه‌هایی به نام تروریسم انجام می‌دهند، بهترین کمک به دشمنان اسلام برای ایجاد موج فوق‌العاده خطرناک‌تر اسلام‌هراسی و اسلام‌ستیزی است.
خاتمی در ادامه با اشاره به تبلیغات در غرب برای توجیه لشکرکشی به کشورهای جهان و نشان‌دادن چهره خطرناک از اسلام گفت: آنها می‌خواهند بگویند اسلام برای بشریت، تمدن ، پیشرفت و زندگی خطرناک است؛ اما ما با دفاع از آزادی، مدنیت، رشد و توسعه با این دشمن خطرناک مقابله می‌کنیم.

وی تاکید کرد: بنده به عنوان انسان ، مسلمان و کسی که افتخار می‌کند روحانی است، معتقدم باید با هر دو موج مقابله و از چهره واقعی اسلام دفاع کرد؛ به‌ویژه با توجه به میراث ارزشمند دنیای اسلام و تشیع که حکمت معنوی اسلام و مایه بسیار بزرگی برای گفت‌وگوی بین فرهنگ‌ها و تمدن‌هاست و نه تنها می‌تواند مشکلات ما را حل کند بلکه خلا دنیای امروز را نیز پر می‌کند.

وی تصریح کرد که از آن چهره از اسلام دفاع می‌کند که دنیا هم تشنه آن است.

خاتمی در عین حال با بیان این که برای توسعه و پیشرفت به دنیای امروز نیازمندیم، اظهار داشت: در این گفتگوها می‌توان بر افراط گرایی‌ها غلبه و از اسلام، منافع ملت بزرگ ایران و حیثیت بزرگ آن دفاع کرد.

وی افزود: یکی از افتخارات بزرگ بنده و از وظایف من این بوده که واقعا چهره نورانی و تاریخی ملت ایران و به آن به آن شکلی که باید به دنیا شناسانده شود، معرفی کنم.

خاتمی اظهار داشت: ما گاهی از این که خدای نکرده نسبت به ملتی با این همه سرمایه نگاه تحقیرآمیز و ناشایست می‌شود رنج می‌بریم و از این رو موظفیم از عزت، شرف و عظمت ملت ایران دفاع کنیم؛ از این رو سفرهای خارجی بنده نیز جدی است.

رئیس‌جمهور سابق کشورمان افزود: با این که این سفرها برای من رنج‌آور است و زحمت فردی دارد، آن‌ها را اجابت می‌کنم ، البته با امکانات کمی که ما داریم این سفرها با مشکلات زیادتری روبه‌روست.

خاتمی در ادامه اظهار داشت: باز هم اگر خداوند بخواهد و توفیق دهد این سفرها را ادامه خواهم داد؛ گرچه باید باور کرد سن و سال هم موثر است و سفرها برای من دشوار است؛ البته سعی دارم در حدی که امکان دارد به وظیفه‌ام عمل کنم.

رئیس‌جمهور سابق کشورمان در بخش دیگر سخنانش با طرح این پرسش که چرا باید در عرصه‌های مختلف مشارکت کنیم؟ گفت: در ایران انقلاب بزرگی رخ داد و به نظرم مردمی‌ترین انقلابی بوده که در طول تاریخ رخ داده است؛ زیرا در هیچ جای دنیا این گستردگی و حضور همه اقشار مردم وجود نداشته و انقلاب ما تنها انقلابی بوده که به زور و خشونت متکی نبوده است، بلکه انقلاب کلام ، روحیه، آگاهی و حضور مردم بوده است.

وی هم‌چنین گفت: امام(ره) نیز هیچ‌گاه به جانب حرکت مسلحانه نرفت، بلکه از طریق سخن و کلام خود آگاهی بخشی می‌کرد؛ پس انقلاب ما انقلاب مردمی بدون خشونت و در عین حال سازماندهی بلافاصله بر اساس رای مردم و قانون اساسی بود.

سیدمحمد خاتمی هم‌چنین گفت: قانون اساسی ظرف یک‌بار مصرف نیست که یک دفعه در آن غذا خورد و بعد آن را به دور انداخت، آن هم قانون اساسی ما که به سادگی تدوین نشده، بلکه پشتوانه رای مردم را دارد.

وی تاکید کرد که البته این قانون اساسی، اصول و موازینی دارد و خواست‌های تاریخی آن از جمله مردم‌سالاری و آزادی است؛ از این رو باید اصولی را که هنوز پیاده نشده، کاملا پیاده کنیم.

خاتمی در ادامه با بیان این که این نظام متعلق به همه ماست و همه باید در انتخابات شرکت کنیم، گفت: ما باید سعی کنیم بتوانیم به صحنه بیاییم. اگر اندیشه‌ای داریم و معتقدیم می‌توانیم کارهایی بکنیم که به مصلحت ، عزت و عظمت نظام اسلامی منجر شود، بدانیم امکاناتی وجود دارد که حق ماست.

وی با طرح این پرسش که چرا باید این اندیشه حضور پیدا کند، افزود: باید با روش‌های درست حضور پیدا کرد و اگر قانون اجرا شود معتقدم می‌توان طبق حق شرعی و قانونی حضور داشت و وظیفه را انجام داد. رئیس‌جمهور سابق کشورمان با بیان این که مملکت به توسعه همه‌جانبه نیاز دارد، افزود: باید ثروت‌ها به صورت مشخصی هدایت شود که رشد در همه زمینه‌ها باشد. ما به لحاظ سیاسی هنوز خیلی کار داریم و نیازمند قوانین هستیم.

سیدمحمد خاتمی در ادامه اظهار داشت: اگر کسی با تشکل‌ها مخالف باشد مطمئن باشید با حاکمیت مردم بر سرنوشت آن‌ها نیز مخالف است. تشکل‌ها از متن جامعه به وجود می‌آیند و هر کدام بخشی از جامعه را نمایندگی می‌کنند. هسته‌های اولیه جامعه مدنی و توسعه سیاسی هستند که هم می‌توانند اندیشه‌های طرفداران را شکل بدهند و هم مدافع خواست‌های بخشی که آن را نمایندگی می‌کنند، باشند. در این صورت فقط دشمنان ملت و کسانی که خود ملت را قبول ندارند، با تشکل‌ها مخالف هستند.

رئیس‌جمهور سابق کشورمان با بیان این که برای نهادینه‌شدن امور باید امکانات را با قوانین لازم در اختیار داشت، گفت: متاسفانه جامعه ما خواست‌های مترقی دارد ولی متاسفانه فرهنگ آن را به دست نیاورده؛ در حالی که اگر خواستار مردم‌سالاری هستیم، باید هزینه آن را نیز بپردازیم.

وی گفت: اگر روزی روزگاری دولت کمکی به احزاب می‌کرد، امروز بسیاری از تشکل‌ها تحت فشار هستند که این امر درست نیست.

وی افزود: مطمئنم اگر ما در دولت و مجلس باشیم، می‌توانیم از این مسائل دفاع کنیم.

سید محمد خاتمی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از برخی برخوردها با دانشجویان گفت: من نمی‌گویم هر کاری که دانشجو می‌کند درست است، هیچ کس مطلق نیست؛ ولی کیست که اشتباه نکند؛ مثلا اگر بنده که رئیس جمهور هستم، اشتباه کنم ممکن است فاجعه‌بار باشد یا یک امضای غلط و سخن نادرست، زیان‌های بزرگی داشته باشد، ما نباید توقع داشته باشیم دانشجویان دست از پا خطا نکنند، در عین حال که بسیاری از چیزهایی که می گوییم خطاست، خطا نیست، اصلا ماهیت دانشجو این است که انتقاد و اظهارنظر کند؛ بنابراین برخی رفتارها و برخوردها با او درست نیست، باید به آن‌ها کمک و آن‌ها را تحمل کنیم؛ زیرا برخی رفتارها مشکل را حل نمی کند؛ می‌توان با توافق و گفتگو تعامل و اعتدال ایجاد کرد؛ زیرا با برخی روش‌ها و محدودیت‌ها چه بسا ممکن است جوانان به اموری رو بیاورند که مواجه‌شدن با آن‌ها پرهزینه‌تر خواهد بود.

خاتمی در ادامه با بیان این که مجلس قوی و کاردان حتما به نفع نظام و انقلاب است، اظهار کرد: مجلس باید در فضای آزاد، عادلانه و با تامین چارچوب‌های حقوقی شکل بگیرد. دست‌اندرکاران و مسئولان نیز موظفند زمینه را فراهم آورند و این یک خواهش نیست؛ این وظیفه‌ای است که باید انجام دهند و اگر انجام ندهند وظیفه شرعی و قانونی خود را انجام نداده‌اند.

وی تصریح کرد: مردم نیز باید حضور یابند؛ زیرا حضور آنان باطل‌السحر است، مردم باید رغبت داشته باشند و نمایندگان مطلوب خود را انتخاب کنند؛ زیرا در این صورت بسیاری از موانع خنثی می‌شود. هم‌چنین نیروهای شایسته، با تجربه ، کاردان و مومن باید در عرصه بیایند و برنامه خود را ارایه کنند. اگر نیروهای شایسته بیایند و مردم نیز حضور پرشور داشته باشند، مطمئن باشید برایند آن، مجلسی قوی ، قانون‌گذار، حافظ منافع ملی ، تامین‌کننده عدالت، نظم و آزادی در جامعه ما خواهد بود.
سیدمحمد خاتمی اظهار داشت: همه باید تلاش کنیم با معیارهای دینی ، اسلامی و قانونی ، بررسی صلاحیت‌ها انجام شود.
خاتمی تصریح کرد: به صراحت می‌گویم قانونی که الان داریم ، قانون عادلانه‌ای نیست، معتقدم برای اصلاح ساختار کشور و پیشرفت آن نیازمند قانون بهتر هستیم که با وجود مجلس شجاع، کاردان و با تجربه می‌توان به آن دست یافت.

سید محمد خاتمی هم‌چنین با اشاره به این که ما هنوز خیلی راه داریم که یاد بگیریم کار حزبی کنیم گفت: البته این امر منافاتی ندارد که احزاب در ائتلاف شرکت کنند، ولی با تابلوی خود بیایند. باید تلاش کرد ائتلاف حداکثری داشته باشیم که در این زمینه تلاش‌های زیادی می‌شود و بنده ناامید نیستم.
خاتمی در ادامه گفت: بنده قصد ندارم در عرصه رسمی حضور داشته باشم، ولی هم چنان دلم برای کشور می سوزد و وقتی احساس می‌کنم حرف ما در دوستان اثر دارد، باید بتوانیم حاکمیت اعتدال ، تدین، کارشناسی و آزادگی را در کشور حاکم و در این مسیر حرکت کنیم و به پیش رویم.
وی در بخش پایانی سخنانش نیز، بر یافتن جایگاه خبرگان تاکید کرد و گفت که اگر این مجلس بتواند وظایف خود را به درستی انجام دهد، جنبه دموکراتیک نظام اسلامی تقویت می‌شود.
بر اساس این گزارش، سیدمحمد خاتمی در ادامه برنامه‌های خود در استان کرمان با حضور در گلزار شهدای شهر کرمان به روح شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس ادای احترام کرد.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


بحران در ورای بحران

پنج شنبه 86 دی 6 ساعت 2:1 صبح
صربستان قصد دارد در صورت به رسمیت شناخته‌شدن استقلال کوزوو از سوی قدرت های غربی، تدابیری در پاسخ بدان اتخاذ کند.

مقامات این کشور در بین تدابیر احتمالی، کاهش سطح روابط دیپلماتیک با آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا را بررسی می کنند. این مطلب را آسوشیتد پرس به نقل از نمایندگان صربستان اطلاع داد.

علاوه بر این، بلگراد اعلام کرد که تا زمانی که مسئله تعیین وضعیت حقوقی کوزوو حل نشود، مخالف ایده اعزام نیروهای پاسدار صلح اتحادیه اروپا به این منطقه است. به گفته نمایندگان صربستان، چنین اقدامی از سوی اتحادیه اروپا نقض استقلال و تمامیت ارضی جمهوری صربستان است.

روز 19 دسامبر شورای امنیت سازمان ملل متحد در نشست خود پشت درهای بسته گزارش اخیر میانجیگران بین المللی (اتحادیه اروپا، روسیه و آمریکا) را بررسی کرده و به سخنرانی "واتیسلاو کوشتونیتسا" نخست وزیر صربستان و "فاتمیر سیدیو" رئیس جمهور کوزوو گوش فرا داد. آمریکا و اتحادیه اروپا در پایان این دیدار اعلام کردند که دیگر مذاکرات درباره وضعیت کوزوو فایده ای نخواهد داشت.

در عین حال روسیه به اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد پیشنهاد داد که مسئله ادامه مذاکرات درباره وضعیت کوزوو را بررسی کنند. "ویتالی چورکین" نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد گفت که "هر گامی در راه حل یک جانبه مسئله کوزوو، خارج از چارچوب قوانین بین المللی خواهد بود".

روز 14 دسامبر "نیکلا سارکوزی" رئیس جمهور فرانسه از سوی اتحادیه اروپا امکان الحاق صربستان به این اتحادیه در ازای محترم شمردن استقلال کوزوو را به بلگراد پیشنهاد داد. سارکوزی اطلاع داد که اتحادیه اروپا قصد دارد مامورین صلح خود به تعداد 1.8 هزار نفر را به کوزوو اعزام کند.

نخست وزیر صربستان پیشنهاد اتحادیه اروپا را رد کرده و آن را توهین آمیز نامید و همچنین تصمیم اتحادیه اروپا درباره اعزام پاسداران صلح به کوزوو را مورد انتقاد قرار داد. وی تاکید کرد که این منجر به تشکیل "دولتی دست نشانده" در خاک صربستان می شود.

از سال 1999 مامورین صلح سازمان ملل متحد پس از بمباران صربستان از سوی نیروهای ناتو در کوزوو حضور دارند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


نمایندگان ما یاد بگیرند

پنج شنبه 86 دی 6 ساعت 1:58 صبح
یک نماینده حزب محافظه کار در پارلمان انگلیس که سخنگوی امور مسکن در حزب محافظه کار است، شب کریسمس را در خیابانی در لندن خوابید. ،گرانت شاپس سخنگوی امور مسکن در حزب محافظه کار برای اینکه توجه‌ها را به سوی مسئله بی خانمانی جلب کند ، شب کریسمس را در خیابانی در لندن خوابید.
این نماینده پارلمان انگلیس ابتدا سعی داشت که در یک پارکینگ خودرو بخوابد اما به وی گفته شد که باید از آنجا برود زیرا آن پارکینگ خصوصی بود.
وی سپس شب را در یک کیسه خواب بر روی یک لایه مقوا در خیابان خوابید.
گرانت شاپس شب را به همراه یکی از اعضاء حوزه انتخابیه‌اش که پس از اینکه در سن 14 سالگی از خانه به بیرون انداخته شده بود مجبور شده بود که یک سال را در خیابان زندگی کند، در خیابان سپری کرد.
گرانت شاپس این مسئله را پذیرفت که کارش برای جلب توجه مردم بوده است و گفت: اگر در روز کریسمس مردم در باره بی خانمانی ، که به عنوان مشکلی در تمامی طول سال به شمار می رود ، صحبت می کنند ، پس وی با این کارش به هدف خود یعنی جلب توجه مردم و مسئولین به مسئله بی خانمانی رسیده است.
سخنگوی امور مسکن در حزب محافظه کار افزود : 130 هزار کودک بی خانمان در این کریسمس وجود دارند و این تعداد در یک دهه به 2 برابر خواهد رسید و همچنین افراد بی خانمان بسیاری هستند که شب ها را در شرایط سختی به صبح می رسانند.
وی افزود به همین علت معتقد است که مسئله مسکن در این کشور به یک بحران تبدیل شده است.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


گروگانگیری عشقی

پنج شنبه 86 دی 6 ساعت 1:55 صبح
دانشجوی علاقه مند به ازدواج با همکلاسی خود ، دست به گروگانگیری در کلاس زد .
 گفته می شود این دانشجوی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی دزفول پس از اینکه با پاسخ منفی خانواده دختر مواجه شد امروز در کلاس درس بار دیگر از همکلاسی خود تقاضای ازدواج کرد و وقتی با جواب منفی او مواجه شد با شلیک تیر هوایی دختر را گروگان گرفت .

این جوان قبل از دستگیری با قراردادن سلاح به شقیقه اش قصد خودکشی داشت که با صحبتهای دو تن از استادان روان شناسی دانشکده ، از خودکشی منصرف و تسلیم پلیس شد.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


اسیدپاشی برای تهدید منتقدان استاندار!

پنج شنبه 86 دی 6 ساعت 1:54 صبح
نماینده ایلام گفت که برخی از نشریات محلی این استان که نقدهایی را به عملکرد استاندار این استان دارند به تازگی مورد تهدیدهای جدی قرار گرفته اند.

داریوش قنبری در گفت و گو با خبرنگار عصر ایران(
asriran.com) افزود: اخیرا روزنامه "صبح ایلام" که نقدهایی را به عملکرد استاندار وارد کرده بود از سوی برخی از اوباش و اراذل منطقه مورد تهدید قرار گرفته  و حتی اوباش اقدام به پاشیدن اسید روی خودروی مسوول این روزنامه کردند.

این عضو فراکسیون اقلیت مجلس تصریح کرد:‌ یک هفته نامه اصولگرای استانکه چندی پیش نقدهایی را به مجموعه استانداری وارد کرده بود  نیز چندین بار مورد تهدید برخی اراذل و اوباش قرار گرفته است.

نماینده ایلام تصریح کرد: اقدام اراذل و اوباش منطقه برای تهدید رسانه های محلی ایلام اقدامی هماهنگ و هدایت شده از سوی برخی محافل قدرت صورت می گیرد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سامانه موشکی S300 تحویل ایران می‌شود

پنج شنبه 86 دی 6 ساعت 1:51 صبح
وزیر دفاع از تحویل سامانه مدرن موشکی اس 300 به کشورمان خبر داد.

به گزارش شبکه خبر، مصطفی محمد نجار وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه مراسم بهره‌برداری از دو طرح دفاعی گفت : سامانه اس 300 در قالب قراردادی که در گذشته با روسیه منعقد شده تحویل ایران خواهد شد.

وی ارتباط تحویل این سامانه مدرن موشکی را با تحولات اخیر درباره موضوع هسته‌ای کشورمان و گزارش 16 نهاد اطلاعاتی آمریکا مبنی بر فعالیت صلح آمیز هسته‌ای در ایران رد کرد و افزود: زمان تحویل سامانه اس 300 بعداً اعلام خواهد شد.

سامانه ضد موشک اس 300 از پیشرفته‌ترین سامانه‌های ضد موشک در جهان به شمار می رود و می‌تواند انواع موشک ها و نیز هواپیماهای دشمن را سرنگون سازد.

سامانه بسیار مدرن و پیشرفته موشکی اس 300 بر خلاف سامانه تور ام یک که فقط می‌تواند اهداف با ارتفاع پایین را شناسایی و منهدم کند، قابلیت ره‌گیری و از بین بردن اهداف مورد نظر در ارتفاعات بالا را نیز دارد که مزیت بسیار خوبی برای کشورمان محسوب می‌شود.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


قرارداد 1975 شاه و صدام چه بود؟

پنج شنبه 86 دی 6 ساعت 1:45 صبح
رئیس جمهور عراق از لغو یکجانبه توافقنامه الجزایر خبر داد. با توجه به اهمیت قرارداد 1975الجزایر برای هر دو کشور ایران و عراق و تبعاتی که از قبل عدم پذیرش یکجانبه آن متوجه کشورمان شده است که نمونه بارز آن جنگ تحمیلی هشت ساله علیه کشورمان است متن عهدنامه مرزی بین ایران و عراق را که بر اساس توافقنامه الجزایر که در 6 مارس 1975 بین صدام حسین، معاون رئیس جمهور آن زمان عراق و محمدرضا پهلوی، شاه مخلوع ایران و تحت نظارت هواری بوم دین، رئیس جمهور وقت الجزایر امضا شد، را مرور می کنیم.

در متن این قرارداد امده است: «شاهنشاه ( مخلوع) ایران و رئیس جمهور(معدوم) عراق نظر به اراده صادقانه طرفین، منعکس در توافق الجزیره مورخ 6 مارس 1975 برای نیل به حل و فصل قطعی و پایداری کلیه مسایل ما به اختلاف بین دو کشور، نظر به اینکه طرفین بر اساس پروتکل قسطنطنیه مورخ 1913 و صورتجلسات کمیسیون تحدید حدود 1914 به علامت گذاری مجدد قطعی مرز زمینی و بر مبنای خط تالوگ به تحدید مرز رودخانه ای خود مبادرت نموده اند. نظر به اراده طرفین به برقراری امنیت و اعتماد متقابل در طول مرز مشترک خود، نظر به پیوندهای همجواری تاریخی و مذهبی و فرهنگی و تمدنی موجود بین ملت های ایران و عراق، با تمایل به تحکیم پیوندهای مودت و حسن همجواری و تشیید مناسبات فیمابین در زمینه های اقتصادی و فرهنگی و توسعه مبادلات و مناسبات انسانی بین مردم خود، بر اساس اصل تمامیت ارضی و مصونیت مرزها از تجاوز و عدم مداخله در امور داخلی، با تصمیم به بذل مساعی در جهت برقراری عصری جدید در مناسبات دوستانه بین ایران و عراق بر مبنای احترام کامل استقلال ملی و سلطه حاکمیت مساوی دولت ها، با اعتقاد به مشارکت در اجرای اصول و تحقق امال و اهداف میثاق ملل متحد از این طریق، تصمیم به انعقاد عهدنامه حاضر گرفتند و بدین منظور نماینده تام الاختیار ایران آقای عباسعلی خلعتبری، وزیر امور خارجه ایران و آقای سعدون حمادی، وزیر امور خارجه عراق به عنوان نماینده تام الاختیار عراق معرفی شد.مشارالیهم پس از ارایه اختیارنامه های خود که در کمال صحت و اعتبار بود نسبت به مقررات مشروحه زیر توافق نمودند:

ماده 1-طرفین معظمین متعاهدین، تایید می نمایند که مرز زمینی دولتی بین ایران و عراق همان است که علامت گذاری مجدد آن بر اساس و طبق مقررات مندرج در پروتکل مربوط به علامت گذاری مجدد مرز زمینی و ضمایم پروتکل مذکور که به این عهدنامه ملحق می باشند انجام یافته است.
ماده 2-طرفین معظمین متعاهدین، تایید می نمایندکه مرز دولتی در شط العرب همان است که تحدید آن بر اساس و طبق مقررات مندرج در پروتکل مربوط به تحدید مرز رودخانه ای و ضمایم پروتکل مذکور که به عهدنامه حاضر ملحق می باشند، انجام یافته است.
ماده 3-طرفین معظمین متعاهدین، متعهد می شوند که بر اساس و طبق مقررات مندرج در پروتکل مربو طبه امنیت در مرز و ضمایم آن که ملحق به این عهدنامه می باشند، در طول مرز به طور مداوم کنترل دقیق و موثر به منظور پایان دادن به هر نوع رخنه اخلال گرانه، صرف نظر از منشا آن، اعمال دارند.
ماده 4-طرفین معظمین متعاهدین، تایید می نمایند که مقررات سه پروتکل و ضمایم آنها، مذکور در مواد 1،2 و3 عهدنامه حاضر که پروتکل های فوق الذکر بدان ملحق و جزلایتجزای آن می باشند، مقرراتی قطعی و دایمی و غیر قابل نقض بوده و عناصر غیر قابل تجزیه یک راه حل کلی را تشکیل می دهند. نتیجتا خدشه به هر یک از عناصر متشکله این راه حل کلی اصولا مغایر با روح توافق الجزیره خواهد بود.
ماده 5-در قالب غیر قابل تغییر بودن مرزها و احترام کامل به تمامیت ارضی دو دولت، طرفین معظمین متعاهدین تایید می نمایند که خط مرز زمینی و رودخانه ای آنان لایتغیر و دایمی و قطعی می باشد.
ماده 1-5-در صورت اختلاف درباره تفسیر یا اجرای عهدنامه حاضر و سه پروتکل و ضمایم آنها، این اختلاف با رعایت کامل مسیر خط مرز ایران و عراق، مندرج در مواد 1 و 2 فوق الاشعار و نیز با رعایت حفظ امنیت در مرز ایران و عراق، طبق ماده (3) فوق الذکر، حل و فصل خواهد شد.
2-5-این اختلاف در مرحله اول طی مهلت دو ماه از تاریخ درخواست یکی از طرفین از طریق مذاکرات مستقیم دو جانبه بین طرفین معظمین متعاهدین، حل و فصل خواهد شد.
3-5-در صورت عدم توافق، طرفین معظمین متعاهدین ظرف مدت سه ماه، به مساعی جمیله یک دولت ثالث دوست توسل خواهند جست.
4-5-در صورت خودداری هر یک از طرفین از توسل به مساعی جمیله یا عدم موافقیت مساعی جمیله، اختلاف طی مدت یک ماه از تاریخ رد مساعی جمیله یا عدم موفقیت آن، از طریق داوری حل و فصل خواهد شد.
5-5-در صورت عدم توافق بین طرفین معظمین متعاهدین نسبت به آیین و یا نحوه داوری، هر یک از طرفین معظمین متعاهدین می تواند ظرف پانزده روز از تاریخ احراز عدم توافق، به یک دادگاه داوری مراجعه نماید. برای تشکیل دادگاه داوری و برای حل و فصل هر یک از اختلافات، هر یک از طرفین معظمین متعاهدین یکی از اتباع خود را به عنوان داور تعیین خواهد نمود و دو داور یک سرداور انتخاب خواهند نمود. اگر طرفین معظمین متعاهدین ظرف مدت یک ماه پس از وصول درخواست داوری از جانب یکی از طرفین از دیگری به تعیین داور مبادرت نمایند، و یا چنانچه دوران قبل از انقضای همین مدت در انتخاب سرداور به توافق نرسند طرف معظم متعاهدی که داوری را درخواست نموده است حق خواهد داشت از رئیس دیوان بین المللی دادگستری تقاضا نماید. تا طبق مقررات دیوان دایمی داوری داورها یا سرداور را تعیین نماید.
6-5-تصمیم دادگاه داوری برای طرفی معظمین متعاهدین الزام آور و لازم الاجرا خواهد بود. طرفین معظمین متعاهدین هر کدام نصف هزینه داوری را به عهده خواهند گرفت.
ماده 6-این عهدنامه حاضر و سه پروتکل و ضمائم انها طبق ماده (102) منشور ملل متحد به ثبت خواهد رسید.
ماده 7-عهدنامه حاضر و سه پروتکل و ضمائم آنها، طبق مقررات داخلی به وسیله هر یک از طرفین معظمین متعاهدین به تصویب خواهد رسید. عهدنامه حاضر و سه پروتکل و ضمائم آنها از تاریخ مبادله اسناد تصویب که در تهران انجام خواهد شد، به موقع اجرا در خواهند آمد. بنا به مراتب، نمایندگان تام الاختیار طرفین معظمین متعاهدین عهدنامه حاضر و سه پروتکل، و ضمائم آنها را امضا نمودند.
بغداد 13 ژوئن 1975 /عباسعلی خلعتبری، وزیر امور خارجه ایران /سعدون حمادی، وزیر امور خارجه عراق عهدنامه حاضر و سه پروتکل و ضمائم آنها با حضور جناب عبدالعزیز بوتفلیقه، عضو شورای انقلاب و وزیر امور خارجه الجزایر به امضا رسید. این عهدنامه که دارای 8 ماده و سه پروتکل و ضمائم آن می باشد در تاریخ 21 اردیبهشت 1355 و 29 اردیبهشت 1355 به ترتیب یه تصویب مجلسین شورای ملی و سنای وقت رسیده است.»

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


بابا نوئل های واقعی

پنج شنبه 86 دی 6 ساعت 1:43 صبح
images/20071226/baba.jpg
 
برای مشتریان یک مرکز تجاری شهر ماساپکا در ناحیه لانگ آیلند ایالت نیویورک بابا نوئل در قالب دو برادر که در شب نوئل (کریسمس) اسکناس های 100 دلاری بین مردم پخش می کردند ، عینیت یافت!
به گزارش خبرگزاری رویترز،ماموران امنیتی این مرکز خرید پس از مشاهده دو مرد که بین مشتریان اسکناس 100 دلاری پخش می کردند به پلیس اطلاع دادند زیرا بیم داشتند اسکناس ها تقلبی باشد یا اینکه بر سر دریافت این پول یامفت در مرکز خرید شورش در بگیرد!
ماموران پلیس پس از ورود به این مرکز خرید دریافتند این یک کار خیریه از سوی دو برادر تاجر 45 و 41 ساله است که به مناسبت جشن نوئل آن را انجام می دهند و اتفاقا توزیع اسکناس های 100 دلاری میان مشتریان در کمال آرامش و نظم صورت گرفته و خطر هیچ شورشی وجود ندارد!

کارآگاه آنتونی ریپالونه از پلیس لانگ آیلند گفت : دو برادر می گویند هر سال هنگام جشن نوئل ( کریسمس ) اسکناس 100 دلاری بین مردم توزیع می کنند. آنها می گویند که افراد مرفه و خوشبختی هستند و فقط می خواهند به نوعی این رفاه و خوشی را جبران کنند.
او افزود: آنها پول را به افرادی می دهند که از نظر آنها به پول نیاز دارند. دریافت کنندگان این هدیه بادآورده نیز از آنها بسیار سپاسگزار هستند.
پلیس هویت این دو بابا نوئل واقعی را به دلیل اینکه مایل نبودند، فاش نکرد. ما هم نمی دانیم در شب جشن نوئل آنها چه میزان اسکناس 100 دلاری به مردم دادند اما می توان گفت: زنده باد به این بابا نوئل های واقعی!

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سرمربی فوتبال ایران

پنج شنبه 86 دی 6 ساعت 1:41 صبح
گزینه اصلی هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان صبح فردا وارد تهران خواهد شد تا مذاکرات نهایی را با مسئولان فوتبال کشورمان انجام دهد. 
نشست امروز کمیته انتقالی در حالی عصر امروز به پایان رسید که سخنگوی این کمیته از قطعی شدن انتخاب سرمربی تیم ملی خبر داد.
یک منبع آگاه با تایید این خبر به خبرنگار مهر گفت: آرتور جورج گزینه اصلی کمیته انتقالی برای هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان است که بر اساس مذاکرات صورت گرفته قرار است صبح روز پنجشنبه برای انجام مذاکرات نهایی وارد تهران شود.
به گفته این منبع آگاه هر چند آرتورجورج گزینه اصلی هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان است اما هنوز تکلیف او به طور قطعی مشخص نشده است و همه چیز در نشست فردا با اعضای کمیته انتقالی و مسئولان فدراسیون فوتبال مشخص خواهد شد.
در این مورد گفته می شود منصور ابراهیم زاده مربی تیم فوتبال سپاهان به عنوان دستیار چورچ انتخاب شده است.

آشنای با آرتور جورج:
سیزده فوریه سال 1946 روز تولد آروتور جورج است. این مربی پرتغالی که ظاهرا به زبان های فرانسوی، پرتغالی، اسپانیایی، ایتالیایی و آلمانی تسلط دارد از سال 1964 با بازی در تیم پورتو به دنیای فوتبال حرفه ای وارد شد. پس از یک سال بازی در تیم پورتو، آرتور جوان به آکادمیکا پیوست و چهار سال در این تیم بازی کرد. طی چهار فصل بازی برای تیم آکادمیکا جورج 96 بازی انجام داد و 72 گل به ثمر رساند. درخشش در تیم آکادمیکا باعث شد تا مسئولان باشگاه بنفیکا ترغیب به جذب آرتور جورج شوند. او به بنفیکا رفت، طی سال های 1969 تا 1975 برای این تیم بازی کرد. 95 بازی برای بنفیکا و زدن 72 گل برای این تیم کارنامه ای درخشان را برای جورج برجای گذاشت. جورج درسال 78 پس از سه فصل بازی برای تیم بلننزه از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. او طی این سه فصل 51 بازی انجام داد و 16 گل به ثمر رساند.

آرتور جورج طی سال های 1967 تا 1977 شانس بازی در تیم ملی فوتبال پرتغال را داشت و در این مدت تنها 16 بازی ملی انجام داد که ثمره آن تنها گلزنی در یک بازی بود.

آرتورجورج یک سال پس از خداحافظی از دنیای فوتبال به جرگه مربیان پیوست و سرمربی تیم ویتوریو گیمارش شد. او طی فصل 80-79 سرمربی این تیم بود. پس از شروع نه چندان امیدوار کننده در تیم گیمارش، جورج به تیم بلننزه پیوست و بازهم یک فصل توام با ناکامی که او را یک سال خانه نشین کرد.

آرتورمجددا به دنیای مربیگری بازگشت و در فصل 83-82 سرمربی پورتیمنونسه بود. یک سال پس از جدایی ازاین تیم، آرتور جورج به پورتو رفت. او طی سال های 1984 تا 1987 سرمربی پورتو بود. پس از آن به تیم ماترا ریسینگ فرانسه پیوست و یک فصل با این تیم بود. مقصد بعدی آرتور جورج تیم پورتو بود که طی سال های 88 تا 91 این تیم را همزمان با تیم ملی فوتبال پرتغال هدایت کرد.

جورج در سال 91 مجددا به فرانسه بازگشت و این بار سرمربی پاریسن ژرمن شد. سه فصل هدایت تیم فوتبال پاریسن ژرمن زمینه ساز بازگشت دوباره او به پرتغال شد. جورج به زادگاهش بازگشت و این بار هدایت بنفیکا را در فصل 1995-1994 پذیرفت. پس از آن آرتور حضور در فوتبال ملی را با قبول مسئولیت تیم ملی سوئیس تجربه کرد. ناکامی با سوئیس در جام ملت های 1996 انگلیس، باعث جدایی جورج از این تیم شد. او دوباره به خانه بازگشت و سرمربی تیم ملی کشورش شد و شکست در راهیابی به جام جهانی 1998 فرانسه باعث شد تا جای خود را به اولیویرا بدهد و به تیم ویتس آرنهم هلند برود. پس از همکاری کوتاه با این تیم هلندی، جورج مجددا هدایت تیم پاریسن ژرمن را پذیرفت. کسب نتایج ضعیف با این تیم جورج را از فوتبال اروپا دلزده کرد. او پس از یک سال خانه نشینی از سال 2000 به فوتبال آسیا آمد و سرمربی النصرعربستان شد.
پس از دستیابی به رتبه سوم مسابقات فوتبال لیگ عربستان با تیم النصر، جورج سرمربی الهلال شد و با این تیم به عنوان قهرمانی لیگ عربستان رسید. او سال 2002 به اروپا آمد و سرمربی آکادمیکا کوئیمبرا شد . جورج یک فصل در این تیم ماند پس از آن به زسکا مسکو روسیه پیوست. او پس از جدایی از تیم زسکا با هیچ تیمی همکاری نداشته و ظاهرا منتظر قبول مسئولیت تیم ملی فوتبال کشورمان است.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   46   47   48   49   50   >>   >