انتقادکاروان‌های راهیان نور

چهارشنبه 86 اسفند 8 ساعت 7:0 عصر
با نزدیک شدن به تعطیلات نوروزی، اعزام کاروان‌های «راهیان نور» به مناطق عملیاتی و شهرهای استان خوزستان به ویژه خرمشهر شتاب می‌گیرد و خرمشهر آغوش خود را با مردم خونگرم، بامحبت، صبور، رنج‌کشیده و متدین خود به روی کاروان‌های «راهیان نور» می‌گشاید، اما در این بین، آنچه به خوبی روشن است، نارضایتی کاروان‌های «راهیان نور» از وضعیت بهداشتی و ساختاری عمومی این شهر قهرمان است.
هنگامی که در کنار زایران سرزمین نور قرار می‌گیری، آنان به شدت از وضعیت عمومی شهری که در دل تمامی مردم ایران جا دارد، انتقاد داشته و اظهار تأسف می‌کنند.
خانم حسینی از یزد می‌گوید: دیدن فاضلاب جاری در کنار مسجد جامع، بسیار تأسفبار بود. وی افزود: ظاهرا آنچه دیده می‌شود نشان می‌دهد که مسئولان چشم خود را بر واقعیت‌های این شهر بسته‌اند.
وی خاطرنشان کرد: وجود این همه خرابه، آن هم سال‌ها پس از پایان جنگ تحمیلی در خرمشهر نگران‌کننده است. وجود زباله، جانوارن موذی و لانه معتادان ثمره این اماکن مخروبه است.
محمدرضا مطلق، دانشجویی که با کاروان «راهیان نور» به خرمشهر آمده نیز گفت: جای تأسف است که عرضه میوه و تره‌بار این شهر در کنار دستشویی صورت می‌گیرد. وی از فروش آب‌های بشکه‌ای نیز ابراز تأسف کرد و افزود: به خوبی مشخص است که این آب‌ها به طریقه غیربهداشتی پر و عرضه می‌شود.
یک دانش‌آموز اهل نورآباد ممسنی نیز گفت: بهداشت عمومی و نظافت شهر در خرمشهر، در سطح بسیار پایینی است، به گونه‌ای که در یک حضور کوتاه‌مدت در شهر، می‌توان به خوبی آن را مشاهد کرد.
خانم زهرا وطن‌خواه از آذربایجان نیز در این‌باره می‌گوید: در شأن خرمشهر نیست که فاضلاب جاری در خیابان‌هایش دیده شود. وی افزود: در برخی خیابان‌ها در محل‌هایی که فاضلاب جاری شده، جلب سبز و نی‌های بلند مشاهده کردم.
وی تصریح کرد: هیچ‌گونه نظارتی بر دستفروشان دوره‌گردی که با ظاهری غیربهداشتی و کثیف، مواد غذایی و میوه و تره‌بار عرضه می‌کنند، نیست و این در حالی است که بی‌کیفیت‌ترین میوه و مواد، آن هم با قیمتی گران به مسافران و مردم فروخته می‌شود.
وی اضافه کرد: دیدن خانواده‌هایی که در شرایط سخت و غیربهداشتی در خرابه‌های این شهر زندگی می‌کنند نیز باعث تأسف کاروان‌های «راهیان نور» است.
از سوی دیگر، بسیاری از اعضای کاروان‌های «راهیان نور» از وجود آلودگی‌های صوتی ناشی از هرج‌ومرج در ترافیک بافت مرکزی خرمشهر ابراز تعجب کرده و می‌گویند، انبوه این مشکلات در برابر دیدگان مسئولان این شهر روی می‌دهد.
این گزارش همچنین حاکی است، بسیاری از کاروان‌های «راهیان نور» از تداوم فقر عمومی، وجود گرانی شدید در خرمشهر، بی‌دقتی در تلاش برای حفظ یادمان‌های جنگ، بهره نبردن صحیح از نعمت‌های طبیعی شهر به ویژه ساحل و رودخانه کارون و ارند و نخلستان‌های خرمشهر، افت فشار و قطع گاه و بیگاه آب شهری و ده‌ها مشکل دیگر این شهر، ابراز نگرانی کرده و خواستار پایان این معضلات شدند.
در پایان این گزارش آمده است: اکنون خرمشهر به نمایشگاهی بزرگ از انبوه مشکلات و ناتوانی مسئولان در حل آن تبدیل شده است.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


مهدی کروبی در ادامه رایزنی‌ها و فعالیت‌های انتخاباتی خود برای تأیید صلاحیت تعداد بیشتری از افراد ثبت‌نام کرده و تأییدنشده، روز یکشنبه با رهبر انقلاب دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، کروبی خواستار تأیید صلاحیت افراد بیشتری به ویژه افراد با سابقه خدمت به انقلاب و نظام شده است.
بنا بر این گزارش، کروبی این دیدار را موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده خوانده که در فضایی صمیمانه انجام شده است.
با وجود آن‌که شورای نگهبان در آخرین مقطع تأیید صلاحیت کاندیداهاست، به گفته منابع نزدیک به حزب اعتماد ملی، کروبی اکنون به ادامه رایزنی‌ها و فعالیت برای تأیید صلاحیت بیشتر خوشبین است و به آن ادامه خواهد داد.
این در حالی است که کروبی شب گذشته در گفت‌وگو با شبکه دوم سیما گفت: شورای نگهبان با اغماض به این قضیه نگاه کند و از برخی مسائل گذشت کند. ممکن است برخی حرفی هم زده باشند، اما باید عملکردهای آنان را مدنظر قرار داد.
لازم به ذکر است، با وجود آن‌که حزب کروبی برای تمام حوزه‌های انتخابیه 290گانه نامزد در نظر گرفته بود، بر پایه آخرین اظهارنظر سخنگوی آن، این حزب صرفا در 160 حوزه نامزد تأیید شده دارد.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


انتخابات مجلس هشتم و رؤسای جمهور آینده

چهارشنبه 86 اسفند 8 ساعت 6:55 عصر
با وجود آن‌که ماه‌ها پیش از مشخص شدن آرایش انتخابات مجلس هشتم، بسیاری تحلیلگران، گمان می‌کردند انتخابات مجلس هشتم و انتخابات ریاست‌جمهوری دهم، کاملا به هم گره خورده و گروه‌های سیاسی با تعیین برنامه و کاندیدای خود برای ریاست‌جمهوری آینده وارد رقابت انتخابات مجلس می‌شوند، به دلایل گوناگون از جمله روشن نبودن وضعیت بررسی صلاحیت‌ها، نامشخص بودن رفتار سیاسی مردم و ... این امر اتفاق نیفتاد.
با این حال قطعا این انتخابات نقش مهمی در تعیین آرایش سیاسی دور آینده انتخابات ریاست‌جمهوری خواهد داشت.
در اردوگاه اصلاح‌طلبان، بسیاری معتقدند مهدی کروبی که از ماه‌ها پیش با منسجم کردن حزب اعتماد ملی و چینش کاندیداهای این حزب، تلاش‌های بسیاری نیز برای تأیید صلاحیت آنان انجام داد، بیش از آن‌که به دنبال پیروزی در این انتخابات باشد، به دنبال زمینه‌سازی برای حضور در دور آینده انتخابات ریاست‌جمهوری است. هرچند قطعا میزان به دست آوردن پیروزی وی در این انتخابات باعث بهبود یا نزول جایگاه او می‌شود، اما مهمتر از همه برای کروبی، دریافت نوعی چراغ سبز و زمینه حمایتی از نظام برای حضور در انتخابات آینده ریاست‌جمهوری است و از همین رو، وی علاوه بر رایزنی‌های گسترده با رهبر انقلاب و اعضای شورای نگهبان، بر حضور در این دوره از انتخابات با هر میزان کاندیدا تأکید کرده است.
اما ائتلاف اصلاح‌طلبان اکنون در یک دوراهی قرار گرفته است. به گفته مسئولان این ائتلاف، صرفا 30 درصد نامزدهای اصلی آنان تأیید صلاحیت شده‌اند و گفته می‌شود این امر باعث شده تا خاتمی در حضور پررنگ در حمایت از این ائتلاف دچار تردید شده و اکنون مرعشی میداندار حضور قوی در انتخابات مجلس هشتم است.
در صورتی که خاتمی از حمایت جدی از لیست ائتلاف اصلاح‌طلبان ـ آن‌گونه که وی با سفرهای استانی خود آن را آغاز کرده بود ـ پرهیز کند، احتمال توفیق آن کاهش می‌یابد و همین امر ممکن است زمینه حضور بعدی خاتمی در انتخابات ریاست‌جمهوری را هم کمرنگ کند. با این حال، برخی بر این باورند که کنار کشیدن خاتمی از حضور پررنگ در این انتخابات، زمینه توفیق او در انتخابات ریاست‌جمهوری را افزایش می‌دهد.
در اردوگاه اصولگرایان نیز به نظر می‌رسد برخلاف تحلیل‌های اولیه، گروه‌های سیاسی این جناح تصمیم‌گیری درباره نامزد انتخاباتی ریاست‌جمهوری را به آینده موکول کرده‌اند، چراکه با توجه به آرایش موجود، مشخص نیست در صورت پیروزی لیست «6+5»، آیا این گروه حداد عادل را برای دور آینده نامزد خواهد کرد یا مجبور است به ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد برای یک دوره چهار ساله دیگر تن دهد؟ برخی نیز معتقدند، در صورت شکست این گروه، اصولگرایان باید به دنبال گزینه‌های دیگر برای این انتخابات باشند.
اما در دیگر سو، ائتلاف فراگیر اصولگرایان حضور دارد که با محوریت سه نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری دور نهم (قالیباف، لاریجانی و رضایی) تشکیل شده است. در انتخابات دور هشتم ریاست‌جمهوری، علی شمخانی به جای باقر قالیباف، این مثلث را به همراه محسن رضایی و علی لاریجانی تشکیل داده بود و به نمایندگی از آنها وارد رقابت با خاتمی و هشت تن دیگر شد و قاعدتا این سه تن در دور دهم ریاست‌جمهوری نیز یک نفر از خود را به صحنه رقابت انتخاباتی خواهند فرستاد و طبعا میزان توفیق لیست این طیف در انتخابات این دور مجلس، در میزان شانس و پیروزی آنها در انتخابات ریاست جمهوری موثر خواهد بود و حتی پیروزی آنها را افزایش خواهد داد.
به هر روی، میزان پیروزی هر یک از لیست‌های انتخاباتی در مجلس هشتم، دست کم یکی از عوامل تعیین‌کننده دهمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران است.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


رییس کمیته‌احزاب و تشکل‌های ستاد ائتلاف اصلاح‌طالبان ، تصمیم گیری اصلاح‌طلبان درباره‌ی شرکت در انتخاباتی که تکلیف 200 حوزه‌ی آن از پیش تعین شده است را به سوم اسفند ماه که تکلیف بررسی صلاحیت کاندیداها نهایی می‌شود منوط کرد.

محمد سلامتی در گفت وگویی با یادآوری اینکه با رد صلاحیت کاندیدهای اصلاح‌طلب رقابت در بسیاری از حوزه‌های انتخابیه از بین رفته، تصریح کرد: در حال حاضر تکلیف 200 کرسی مجلس هشتم توسط جناح مقابل اصلاح‌طلبان از پیش تعیین شده است و شواهد نشان می دهد که اصلاح طلبان تنها در 70 تا 80 حوزه‌ی انتخابیه امکان رقابت دارند.

وی افزود : با این وجود جبهه ی اصلاحات در نظر دارد برای اینک مظلومیت خود را نشان دهد با وجود آنکه در اکثر حوزهع‌های انتخابیه امکان رقابت وجود ندارد اما در همین حوزه‌های باقی مانده کاندیدا معرفی کند که تصمم گیری در مورد این مساله تا سوم اسفند قطعی می شود.

رییس کمیته‌احزاب و تشکل‌های ستاد ائتلاف اصلاح‌طالبان ادامه داد: باید تا سوم اسفند ماه منتظر رویکرد جناح حاکم که با رفتارش مقابل جمهوریت وآزادی ایستاده بمانیم آنچه از شواهد بر می‌آید نشان می دهد که تنها در 70 تا 80 کرسی امکان رقابت برای اصلاح‌طلبان وجود دارد اما باید منتظر بمانیم تا ببینیم تکلیف وضعیت کاندیداهای اصلاح طلب در تهران و سایر حوزه‌های انتخابیه در روزهای آتی به چه نحو رقم زده خواهد شد .


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


شیوه‌ تبلیغات انتخابات مجلس

چهارشنبه 86 اسفند 8 ساعت 6:45 عصر
شیوه‌نامه تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی منتشر شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، این شیوه‌نامه در دو فصل شامل: عناوین تبلیغات مجاز و تبلیغات غیرمجاز و نیز مجازات آن‌ها به این شرح منتشر شده است.
1- تولید تراکت در قطع حداکثر ‌15*20 سانتی متر و توزیع آن‌ها.
‌2- چاپ جزوه و زندگی نامه و بروشور و کارت حداکثر در قطع ‌15*20 سانتی متر و توزیع آن‌ها(زندگی‌نامه و جزوه نیز هر نوع مطلب مجاز تبلیغاتی است که به صورت دفتر یا کتاب منتشر شده و اندازه صفحات آن نباید از اندازه ‌20* ‌15 سانتی‌متر تجاوز نماید)( ماده ‌57 قانون و استفساریه آن)توضیح: در مورد عکس به شرح بند‌3
‌3-استفاده از عکس برای تراکت و زندگی نامه و جزوه و بروشور در قطع حداکثر ‌15*10 سانتی متر( ماده ‌57 قانون اصلاحیه و استفساریه آن)
‌4- سخنرانی و پرسش و پاسخ و مناظره از طرف نامزدهای انتخاباتی و طرفداران آها در اماکن غیر دولتی (ماده ‌57 قانون)
‌5- مصاحبه با روزنامه‌ها، جراید بخش خصوصی و تبلیغ موارد تبلیغاتی مجازدر آن‌ها (ماده ‌57 قانون)
‌6- توزیع آثار تبلیغاتی مجاز در اماکن عمومی نظیر میادین، پارک ها و نظایر آن( ماده ‌57 قانون)
‌7- ارسال و توزیع آثار تبلیغاتی مجاز از طریق شرکت پست(ماده ‌57 قانون)
‌8- اعلام نظر شخصیت‌ها در تایید نامزدها بدون ذکر عنوان و مسوولیت آن‌ها و پخش و توزیع آن‌ها در قطع مجاز، به شرط تسلیم قبلی مدارک مستند آن به هیات اجرایی (تبصره یک ماده ‌57 قانون)
‌9- حمایت مجامع و گروه‌های هر حوزه انتخابیه از کاندیداها به صورت کتبی از نامزد یا نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی( استفساریه ‌14/12/1370) توضیح: مجامع و گروه ها می توانند در جهت تشویق ممردم در زمان مقرر یا خارج از آن پلاکارد نصب نمایند.
‌10- انتشار مراتب حمایت مجامع و گروه‌های هر حوزه انتخابیه توسط نامزد نمایندگی به شرط وجود مستند مکتوب، آیین نامه: پس از اعلام حمایت گروه ها و مجامع و اقشار مختلف به نامزد مورد نظر وی می تواند حمایت آنان را در آثار تبلیغاتی مجاز خود درج و منتشر نماید. ( استفساریه ‌14/12/1370 ماده ‌42 آیین نامه)
‌11- تشکیل یک ستاد تبلیغاتی انتخاباتی در هر یک از مراکز بخش ها، شهرها و شهرستان‌ها به تفکیک خواهران و برادران (ماده ‌63 قانون)
‌12- تشکیل یک ستاد تبلیغاتی انتخاباتی در هر یک از مناطق شهرداری شهرهای بزرگ به تفکیک خواهران و برادران ( ماده ‌63 قانون)
‌13-نصب هرگونه تابلو نشان دهنده مکان ستاد تبلیغات انتخاباتی و استفاده از وسایل نورپردازی، ریسه و لامپ در سردر سر ستادها
توضیح: نصب تابلو، بنر و پارچه صرفا برای سردر ستادها در حد معمول و متعارف مجاز می‌باشد(ماده ‌43 آیین نامه)
‌14- استفاده از آثار تبلیغاتی مجاز به صورت مشترک توسط نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی (ماده ‌47 آیین نامه قانون)
‌15- ارسال پیاک SMS و ایمیل های انتخاباتی ( ماده ‌57 قانون )
‌16-تولید و توزیع سی دی تبلیغاتی داوطلب( ماده ‌57 قانون)
‌17-ایجاد وبلاگ و سایت‌های اینترنتی از طرف نامزد یا طرفداران با رعایت مقررات عمومی (ماده ‌57 قانون)
‌18- نوشتن مقاله و متن در سایت‌های اینترنتی یا روزنامه‌ها با رعایت مقررات عمومی(ماده ‌57 قانون)
‌19- تبلیغ سایت اینترنتی یا وبلاگ داوطلب در روزنامه‌ها یا جراید محلی خصوصی با رعایت مقررات عمومی (ماده ‌57 قانون)
‌20- چاپ تقویم و دعاهای مذهبی و توزیع آن‌ها با رعایت مقررات عمومی( ماده ‌57 قانون)
‌21- دعوت از مردم برای شرکت در مراسم مذهبی و ملی با رعایت مقررات عمومی( ماده ‌57 قانون )
‌22- برگزاری مراسم هنری و شب شعر و همایش های تخصصی بدون درج عنوان داوطلبی و با رعایت مقررات عمومی (ماده ‌57 قانون)
‌23- اعلام مواضع و صدور اطلاعیه و بیانیه سیاسی در رابطه با موضوعات مختلف سیاسی و ... با رعایت مقررات عمومی(ماده ‌57 قانون)
‌24- نصب هرگونه آثار تبلیغاتی به صورت پلاکارد توسط اشخاص، گروه‌ها، احزاب و جمعیت‌ها فقط در جهت تشویق و ترغیب شرکت مردم در انتخابات بدون ذکر اسامی کاندیداهای انتخاباتی (ماده ‌46 آیین نامه)
فصل دوم
عناوین تبلیغات غیرمجاز در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجازات آن‌ها
‌1ـ استفاده از هرگونه پلاکارد، پوستر، دیوارنویسی و کاروان‌های تبلیغاتی و استفاده از بلندگو‌های سیار در خارج از محیط سخنرانی و امثال آن (‌500 هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی) (ماده ‌80 قانون)
‌2ـ چاپ و توزیع عکس در قطعات بزرگتر از ‌10*15 (‌500 هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی) (ماده ‌80 قانون)
‌3ـ نصب و الصاق هرگونه اعلامیه، عکس، پوستر و بنر و پارچه تبلیغاتی و ریسه‌های حاوی مطالب تبلیغاتی به طور کلی (‌100 هزار تا دو میلیون ریال جزای نقدی) (ماده ‌82 قانون)
‌4ـ اعلام نظر شخصیت‌ها در تایید نامزد‌ها با ذکر عنوان و مسوولیت آن‌ها
‌5ـ تشکیل ستاد‌های تبلیغاتی انتخاباتی در غیر از مراکز بخش‌ها، شهر‌ها و شهرستان‌ها و مناطق شهرداری شهر‌های بزرگ (‌500 هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی) (ماده ‌84 قانون)
‌6ـ درج اعلام حمایت مجامع و گروه‌های هر حوزه انتخابیه در آثار تبلیغاتی بدون وجود مستند مکتوب نزد نامزد (‌500 هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی) (ماده ‌80 قانون)
‌7ـ انتشار آگهی یا مطلب علیه نامزد‌های انتخاباتی در مطبوعات و نشریات (علاوه بر کیفر قانون مطبوعات جزای نقدی از ‌100 هزار ریال تا پنج میلیون ریال و در صورتی که افترا باشد به مجازات مفتری در قانون مجازات اسلامی) (ماده ‌83 قانون)
‌8ـ انتشار مطالب غیرواقعی دال بر انصراف گروه یا اشخاصی از نامزد‌ها در مطبوعات و نشریات (علاوه بر کیفر قانون مطبوعات جزای نقدی از ‌100 هزار ریال تا پنج میلیون ریال و در صورتی که افترا باشد به مجازات مفتری در قانون مجازات اسلامی) (ماده ‌83 قانون)
‌9ـ تبلیغ علیه داوطلبان دیگر از سوی داوطلب یا طرفداران وی (جزای نقدی از ‌50 هزار ریال تا یک میلیون ریال) (ماده ‌85 قانون)
‌10ـ تبلیغ برای نامزد‌های انتخاباتی حتی به صورت درج آگهی در نشریات و مطبوعات متعلق به سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها، ادارات، نهاد‌ها و موسساتی که به هر مقدار از بودجه عمومی‌ استفاده می‌کنند (حبس از سه تا شش ماه یا جزای نقدی از دو میلیون تا ‌10 میلیون ریال) (ماده ‌81 قانون)
‌11ـ انجام فعالیت تبلیغاتی از صدا و سیما و میز خطابه نماز جمعه یا هر وسیله‌ای که جنبه رسمی‌ و دولتی دارد (حبس از سه تا شش ماه یا جزای نقدی از دو میلیون تا ‌10 میلیون ریال) (ماده ‌81 قانون)
‌12ـ استفاده از وسایل و سایر امکانات وزارتخانه‌ها و ادارات، شرکت‌های دولتی و موسسات وابسته به دولت و شهرداری‌ها و شرکت‌ها و سازمان‌های وابسته به آن‌ها و نهاد‌ها و موسساتی که از بودجه عمومی‌ (به هر مقدار) استفاده می‌کنند (حبس از سه تا شش ماه یا جزای نقدی از دو میلیون تا ‌10 میلیون ریال) (ماده ‌81 قانون)
‌13ـ در اختیار گذاشتن وسایل و امکانات کلیه دستگاه‌هایی که به هر مقدار از بودجه عمومی‌ یا دولتی استفاده می‌کنند برای امر تبلیغات (جبران خسارات وارده، پرداخت اجرت المثل و شلاق تا ‌74 ضربه و پرداخت جزای نقدی معادل مبلغ انتفاعی) (ماده ‌81 قانون و ماده ‌598 قانون مجازات اسلامی)
‌14ـ تبلیغ اعضای هیات‌های اجرایی و نظارت انتخابات له یا علیه داوطلبان انتخاباتی (با رعایت قانون رسیدگی به تخلفات اداری کسر حقوق و مزایا تا یک سوم از یک ماه تا یک سال و یا انفصال موقت از یک ماه تا یک سال و در صورتی که مرتکب کارمند دولت نباشد محرومیت از عضویت در هیات‌های اجرایی، نظارت و شعب اخذ رای برای هشت سال) (ماده ‌79 قانون)
‌15ـ تشکیل ستاد تبلیغات انتخاباتی بدون اعلام نشانی و نام مسوول آن به فرمانداری یا بخشداری (‌500 هزار تا دو میلیون ریال جزای نقدی) (ماده ‌84 قانون)
‌16ـ فعالیت تبلیغاتی کارمندان دولت در ساعات اداری (حبس از سه تا شش ماه یا جزای نقدی از دو میلیون تا ‌10 میلیون ریال) (ماده ‌81 قانون)
لازم به ذکر است که مطابق ماده ‌86 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی‌، در کلیه مواردی که مرتکب جرایم فوق الذکر از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی‌ باشد به حداکثر مجازات مقرر محکوم می‌شود.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


مرگ‌ومیر سری جدید دلفین‌های جاسک

چهارشنبه 86 اسفند 8 ساعت 6:42 عصر

در سومین مرحله از حادثه مرگ‌ومیر دلفین‌ها، روز گذشته، لاشه پنج قطعه دلفین در سواحل محله مقساع جاسک دیده شد.

در همین رابطه، سرپرست اداره محیط زیست جاسک در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تأیید این خبر گفت: تحقیقات و بررسی‌های لازم در زمینه مرگ دلفین‌ها که روز گذشته رخ داد، در حال انجام است.
سهراب پشتاره اضافه کرد: چهار نمونه از دلفین‌های تلف شده از نوع معمولی و تنها یک نمونه آن از نوع پرپویز است.

گفتنی است، این سومین مرحله از مرگ دلفین‌ها در این منطقه است و پیش از آن در دوم مهر ماه سال جاری نیز در نواری 13 کیلومتری، در منطقه حد فاصل کلیرک تا بیاهی بندر جاسک، 79 قطعه دلفین و دوم آبان ماه سال جاری در سواحل «کوه ‌مبارک» جاسک نیز 73 قطعه دلفین دیگر و در مجموع 152 قطعه دلفین تلف شدند.

به گفته کارشناسان بین‌المللی، علت اصلی مرگ و میر سری نخست دلفین‌های جاسک، فعالیت‌های ناشی از صیادی و سری دوم به دلیل برخی عوامل ناشناخته همچون توپوگرافی منطقه اعلام شده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


مرگ‌ومیر سری جدید دلفین‌های جاسک

چهارشنبه 86 اسفند 8 ساعت 6:42 عصر

در سومین مرحله از حادثه مرگ‌ومیر دلفین‌ها، روز گذشته، لاشه پنج قطعه دلفین در سواحل محله مقساع جاسک دیده شد.

در همین رابطه، سرپرست اداره محیط زیست جاسک در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تأیید این خبر گفت: تحقیقات و بررسی‌های لازم در زمینه مرگ دلفین‌ها که روز گذشته رخ داد، در حال انجام است.
سهراب پشتاره اضافه کرد: چهار نمونه از دلفین‌های تلف شده از نوع معمولی و تنها یک نمونه آن از نوع پرپویز است.

گفتنی است، این سومین مرحله از مرگ دلفین‌ها در این منطقه است و پیش از آن در دوم مهر ماه سال جاری نیز در نواری 13 کیلومتری، در منطقه حد فاصل کلیرک تا بیاهی بندر جاسک، 79 قطعه دلفین و دوم آبان ماه سال جاری در سواحل «کوه ‌مبارک» جاسک نیز 73 قطعه دلفین دیگر و در مجموع 152 قطعه دلفین تلف شدند.

به گفته کارشناسان بین‌المللی، علت اصلی مرگ و میر سری نخست دلفین‌های جاسک، فعالیت‌های ناشی از صیادی و سری دوم به دلیل برخی عوامل ناشناخته همچون توپوگرافی منطقه اعلام شده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سه شرط ائتلاف اصلاح طلبان

چهارشنبه 86 اسفند 8 ساعت 6:33 عصر

سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان معیارهای این ستاد برای انتخاب کاندیداهای مورد حمایت را اعلام کرد.

عبدالله ناصری در گفتو گو با بهارستان ایران با اشاره به وضعیت پیش آمده برای اصلاح طلبان پس از رد صلاحیتهای انجام شده گفت:با توجه به این که محدوده انتخاب کاندیداهای اصلاح طلب بسیار محدود شده و برخی از نبروهای دیگر نیز به عنوان گزینه های مورد حمایت توسط ستاد ائتلاف اصلاح طلبان مطرح شده اند، این ستاد سه شاخص اصلی را برای حمایت از کاندیداها مد نظر قرار داده است.
وی تصریح کرد:احتمال کسب آرا توسط نامزد های مورد حمایت باید بالای 50 درصد باشد.
ناصری پذیرش مشی اصلاحالت و چارچوب و فعالیت حرکت و فعالیت اصلاحات در 10 سال گذشته را یکی دیگر از ملاکهای مورد نظر برای حمایت از کاندیداهای ستاد ائتلاف اصلاح طلبان ذکر کرد.
ناصری درباره سومین شرط ستاد ائتلاف درباره کاندیداها نیزگفت:کاندیداهای مورد حمایت از سوی دیگر نباید حرکت اصلاح طلبی را تخطئه کرده باشند.
ناصری درپاسخ به سئوالی پیرامون اخذتوبه نامه از برخی از کاندیداهای رد صلاحیت شده و تائید آنان پس از این توبه نامه ها گفت:بر اساس شنیده ها برخی از کاندیداها توسط شورای نگهبان دعوت شده و فعالیتهای اصلاح طلبانه خود ار انکار کرده اندچنانچه این موارد صحت داشته باشدهر چند که ما شرایط آنان را درک می کنیم و معتقدیم که برخلاف میل باطنی خود نسبت به این کار اقدام کرده اند اما کسانی که فعالیتهای اصلاح طلبانه خود را تخطئه کرده باشند و توبه نامه ای در این رابطه امضا کرده باشند درلیست ستاد ائتلاف اصلاح طلبان قرار نمی گیرند.
سخنگوی ستاد ائتلاف اصلاح طلبان تصریح کرد:از برخی از کاندیداهای اصلاح طلب و کسانی که در آستانه انتخابات مجلس هفتم به دلیل عدم آمادگی شرایط برای برگزاری انتخابات نامه استعفا امضا کرده اند خواسته شده بود که نامه ای برای بیان ندامت از اقدامات خود بنویسند که به دلیل این که این امر را صحیح نیم دانستند نسبت به این کار اقدام نکردند.
ناصری با اشاره به رد صلاحیت بسیاری از مدیران،چهره های دانشگاهی و نمایندگان سابق مجلس در شهر تهران تصریح کرد:ستادائتلاف اصلاح طلبان درشهر تهران نیم توانند لیست کاملی را داشته باشند.
وی درباره سر لیست ستائ ائتلاف اصلاح طلبان در شهر تهران نیز تصریح کرد:همانطور که قبلا هم عنوان شده بود بحث سر لیستی مطرح نبوده است و بعد زا استعفای دکتر عارف نیز موضوع سرلیستی منتفی شده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


نامه یی منتظر

چهارشنبه 86 اسفند 8 ساعت 6:32 عصر

بسم الله الرحمن الرحیم

 به _ سرزمین دور : وبلاگ فرهنکی هنری اجتماعی 1/12/1386

 از _ داریوش احمد رضا بهمنیار جانباز از کار افتاده بسیجی کد جانبازی _ 0919025421 درصد جانبازی پانزده درصد مدت حضور در جبهه های حق علیه باطل شش ماه در دو نوبت 1360 تا 1361 احتراما اینجانب در عملیات آزاد سازی خرمشهر بر اثر اصابت گلوله کالیبر پنجاه به ران پای چپم دچار شکستگی باز استخوان ران پا شدم که تمام استخوان های رانم بیرون آمدند و خودم استخوان ها را میدیدم و هفت دفعه من را در مدت دو سال عمل جراحی کردند و دو دفعه از لگن من استخوان برداشتند و به ران من پیوند زدند و چون بیست سال دنبال پرونده جانبازی خودم را نگرفتم حق مرا بسیار زیاد پایمال کرده اند چرا که در زمان سربازی در زمان جنگ به من پنجاه و پنج درصد جانبازی دادند و من را معاف دائم کردند چون در زمان جنگ آدم چلاق مادرزاد را معاف نمیکردند بلکه حداکثر معاف از رزم میشد یا اگر از چند جا شکستگی داشت معاف شش ماهه یا یک ساله میشد و حالا که از کار افتاده کامل شدم و نمیتوانم کار کنم در کمیسیون پزشکی به من پانزده درصد جانبازی داده اند و طبق گفته آقای دکتر ایجادی رئیس کمیسیون پزشکی مرکز در تهران در سال هزار و سیصد و هشتاد و دو به من گفتند دکترهای کمیسیون پزشکی طبق دستور العمل در صد میدهند و شکستگی معمولی ران بین ده تا بیست درصد جانبازی دارد و شکستگی باز ران بین بیست تا سی درصد جانبازی دارد و آنها به اشتباه به تو شکستگی معمولی داده اند زیرا در پرونده پزشکی تو نوشته شکستگی باز ران پا و جدای از ران باید به لگن و زانو و ساق پای شما هم درصد جداگانه بدهند چون از لگن من دو دفعه استخوان برداشتند و به ران من پیوند زدند و پلاتین چهل سانتی را با پیچ و مهره از لگن وارد استخوان ران من کردند و زانوی پایم چون از ساق پای من میله رد کردند و هجده کیلو وزنه را آویزان کردند باعث شد مفصل های زانوی پای من با اینکه دو سال فیزیوتراپی رفتم خشک شود و زانوی پایم خم نشود و الان که دیگر اصلا خم نمیشود و همچنین آقای دکتر ایجادی به من گفتند تو به خاطر لکنت زبانت نمیتوانی در کمیسیون پزشکی حرف خودت را واضح بزنی آخه بر اثر اصابت گلوله کالیبر پنجاه به من که یک نوع ضد هوائی میباشد به من شوک دست داد و من وقتی عجله میکنم یا اعصابم خراب میشود دیگر زبانم قفل میشود و در کمیسیون پزشکی نمیتوانم حرف خودم را واضح بیان کنم و هر چه میکشم از این لکنت زبان من است و همچنین در کمیسیون پزشکی دکترها میگویند همان اول باید دنبال پرونده خودت را در بنیاد جانبازان میگرفتی و لگن و زانو و ساق پایت را هم در برگه جانبازی خودت اضافه میکردی خودشان میگویند تمام مدارک پزشکی تو درست است و حق تو خیلی بیشتر از پانزده درصد است ولی در نامه تو نوشته اصابت گلوله کالیبر پنجاه به ران پای چپ و ما نمیتوانیم به لگن و زانو و ساق پایت درصد بدهیم آقای دکتر ایجادی همچنین گفتند باید کمیسیون پزشکی خاصی برای تو در نظر بگیرند یا طبق مدارک پزشکی خودت غیابا به تو درصد بدهند و یا در کاغذی بنویسی (شکستگی باز استخوان ران پا (فمور) بین بیست تا سی درصد است) و در کمیسیون به دکترها نشان بدهی و با اینکه از آن موقع بیشتر از چهار سال گذشته هنوز مرا به کمیسیون پزشکی نبرده اند با اینکه متولد تهران هستم پرونده جانبازی مرا به تهران منتقل نمیکنند و چهار سال است که مرا به کمیسیون پزشکی نبرده اند به بنیاد جانبازان و امور ایثارگران بارها نامه نوشتم ولی هیچ جوابی به من نمیدهند الان از کار افتاده هستم و زن و بچه ام در خانه مادر زنم در تبریز زندگی میکنند چون در تبریز ازدواج کردم و مادرم بچه تبریز است و خودم الان در شهر پدری خودم در خانه پدری زندگی میکنم و از کاشمر به جبهه اعزام شدم وضع زندگی من بر اثر فقر فلاکت بار شده نه میتوانم کار کنم و نه حقوقی به من میدهند فقط یک سال است سپاه پاسداران کاشمر ماهی یکصد هزار تومان به من حقوق میدهد که آن هم کد حقوقی ندارم و نه عائله مندی و نه پاداش و نه عیدی به من نمیدهند نمیدانم چه کار کنم شما را به خدا قسم میدهم مرا از این زندگی فلاکت بار نجات بدهید یا به سپاه پاسداران کاشمر قسمت ایثارگران آقای روزبه بگوئید که لگن و زانو و ساق پا را به پرونده ام اضافه کنند یا دستور بدهید پرونده جانبازی مرا از بنیاد جانبازان کاشمر به بنیاد جانبازان تهران منتقل کنند چون متولد تهران هستم یا دستور بدهید طبق دستور العمل دکترهای کمیسیون پزشکی شکستگی باز ران پا را به من بدهند که بین بیست تا سی درصد است و در پرونده پزشکی من موجود است و لگن و زانو و ساق پایم را هم که از عوارض ثانویه است به آنها هم درصد جداگانه بدهند تمام مدارک پزشکی من در پرونده جانبازی من موجود است و الان لگن من سالی دو بار چرک میکند که هر دفعه باید دو هفته در بیمارستان بستری شوم و یا کمیسیون پزشکی خاصی به صورت علنی یا غیر علنی برای من در نظر بگیرند شما خودتان اگر از آقای دکتر حسین دهقان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بپرسید یا از دکترهای کمیسیون پزشکی بپرسید شکستگی باز ران پا چقدر است به شما خواهند گفت بین بیست تا سی درصد است آخه چطوری به من این قدر ظلم کرده اند و پانزده درصد به من جانبازی داده اند حالا لگن و زانو و ساق پای من که درصد جداگانه دارد کد جانبازی من هم _0919025421 _میباشد که میتوانید تمام مدارک پزشکی و جانبازی مرا ببینید شما را به آن خدائی که برایش نماز میخوانید کمکم کنید به خدا خجالت میکشم این حرف ها را بگویم ولی برای پسرم که در تبریز در دبیرستان پیش دانشگاهی درس میخواند پول ندارم که کتاب برایش بخرم حتی سالی یک مرتبه بیشتر نمیتوانم به بچه هایم در تبریز سر بزنم چون زانو و لگن من به من این اجازه را نمیدهد که بیست و چهار ساعت در اتوبوس بشینم زنم میگوید پسر دائی من چهل درصد جانبازی دارد هم کار میکند هم حقوق میگیرد و من را بی عرضه خطاب میکند و مرا تهدید به طلاق کرده است نمیدانید به چه وضع فلاکت باری افتاده ام بر اثر مصرف آمپول های کورتون و مشابه دچار پوکی استخوان شدید شده ام و بر اثر مصرف قرص های درد دچار زخم معده شده ام لااقل مرا سر کار آسانی بگذارند تا بتوانم خرجی خودم را در بیاورم میگویند دیر اقدام کردی آخه من برای تکلیف برای خدا و اسلام و ایران به جبهه رفتم و میگفتم نباید به خاطر پول اجر خودم را از بین ببرم الان هم اگر زن و بچه نداشتم مثل همان بیست و چند سال قبل دنبالش را نمیگرفتم از شما عاجزانه و عاجلانه درخواست میکنم فکری برای من بکنید نگذارید زندگی من از هم بپاشد خداوند تبارک و تعالی شما و خانواده گرامیتان را همیشه سرافراز و سربلند گرداند و به شما اجر نیکو بدهد خدانگهدار شما باد کاشمر _ خیابان مدرس _ مدرس9 _ دومین کوچه سمت چپ _ پلاک8 تلفن 05328243493 تلفن همراه 09359725407 ایمیل من darbbahmaneyar@yahoo.com وبلاگ من www.bahmaneyar.blogfa.com داریوش احمد رضا بهمنیار جانباز بسیجی


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سخنان ناتمام

چهارشنبه 86 اسفند 1 ساعت 1:30 صبح
درگذشت آیت الله توسلی در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام و در حین سخنرانی اعتراضی خود یکی از اتفاقات عجیب در تاریخ انقلاب به شمار می‌رود. متن زیر نطق کامل ایشان در جلسه شنبه 26 بهمن‌ماه مجمع تشخیص مصلحت نظام است که عینا از نوار پیاده شده است و این متن در حاشیه مراسم تشییع ایشان پخش گردید.

متن کامل این سخنان به شرح زیر است:

آقای توسلی – ایستادند در مقابل دشمنان خارجی که این چنین به انقلاب اسلامی وفادار هستند و حضرت امام(ره) که فرمودند: «جانم فدای تک تک این ملت.» امام(ره) این ملت را شناخت و با عرض تسلیت به پیشگاه مقام معظم رهبری و ملت عزیز لبنان و حزب الله ، در رابطه با شهادت عماد مغنیه و با تاسف از اینکه در ایام دهه فجر(که از روز ورود حضرت امام (ره) تا 22 بهمن، روز خوشحالی ملت ایران و همه به یاد امام (ره) بودند.) جای تاسف است که در چنین ایامی به بیت رفیع حضرت امام (ره) آن طور اهانتها و تهمتها و دروغ پردازیهایی شد که حتی رادیوهای بیگانه همه کلمات این سایت را نقل کردند. همانطور که حضرتعالی فرمودید ما نمی‌دانیم که چه کسی هست. اما متوجه می‌شویم که یک دستی در کار است که بیت امام (ره) و شخصیت‌هایم مبارز اسلام را که به انقلاب دلبستگی داشتند، آنها را از صحنه خارج کنند.

آقای حاج حسن آقای خمینی، دو تا مطلب ذکر کرد. که حالا منشاء آن هم، من یک خوابی که ایشان دیده بودند بگویم حدود دو ماه قبل، بعضی از بزرگان اطلاع دارند، ایشان گفتند که من خواب دیدم امام(ره) به من فرمودند که: «حسن من را دارند از این خانه بیرون می‌کنند» گفتم آقا چه کسی شما را از این خانه بیرون می‌کند. باز خواب دیدم دوباره که امام(ره) فرمودند: «حسن من را دارند از این خانه بیرون می‌کنند.» تا سه مرتبه من این خواب را دیدم. البته من نمی‌گویم که خواب حجت است، اما گاهی خوابهایی است که انسان از آنها چیزهایی را متوجه می‌شود. من در کلمات حضرت امام(ره) مطالعه کردم و دیدم که این پیش بینی را خود امام(ره) کرده است:« در تاریخ 23 آبان 61، اینجانب هیچگاه میل نداشتم و ندارم که درباره نزدیکان خود سخنی بگویم یا دفاعی کنم. لکن علاوه بر آنکه در پیشگاه مقدس حق (جل و علا) مقصر و مجرم هستم و از درگاه متعالش امید عفو و بخشش دارم و تمام سرمایه ام اعتراف به تقصیر و عذر از آن است. و در نزد مسلمان و ملت عزیز نیز اعتراف به قصور، تقصیر و از آنان امید عفو و طلب آمرزش دارم. اما در پیش گروههایی و اشخاصی گناهانی نابخشودنی دارم. و احتمال قوی می‌دهم که پس از من برای انتقام جویی از من به بعضی نزدیکان و دوستانم تهمت ها که من آنها را ناروا می‌دانم بزنند. و به آتشی که باید مرا بسوزانند، آنان را بسوزانند. و احیانا به صورت دفاع از من، انتقام مرا از آنها بگیرند.» این نامه‌ای است مفصل از امام(ره).

آقای هاشمی(رئیس) – این نامه کجا است؟ آیا این نامه چاپ شده؟

آقای توسلی – بله، عین نامه هست. البته این نامه مفصل است و من قسمتی از آن را خواندم.

آقای هاشمی(رئیس) – این در صحیفه نور و اینها هم هست؟

آقای توسلی – در صفحه امام (ره) هست، و در وعده دیدار امام (ره) هست. این نامه در وعده دیدار امام (ره) هست و این نامه ای است.

آقای صانعی – در دو سه جا هست.

آقای توسلی – این نامه در دو، سه جا هست. شما ببینید آقای حاج حسن آقا یک مسئولیتش نگهداری ... ، موسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) مربوط به ایشان است. و اگر او نخواهد، امام(ره) را حفظ کند و کلمات امام(ره) را نگهداری کند، خوب چه کسی باید بکند؟ حاج حسن آقا یک کسی است که هم تولیت آستانه حرم امام(ره) را دارد و هم مسئول موسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) است. خوب وقتی که نگاه می‌کند و می‌بیند که کلمات امام(ره) دارد طور دیگری معنا می‌شود.

این وصیت نامه امام(ره) است در بند (ل) وصیت نامه: وصیت برادرانه من در این آخرین قدمهای آخرین عمر بر قوای مسلح به طور عموم، آن است که: ای عزیزان که به اسلام عشق می‌ورزید، بیدار باشید و هوشیار. وصیت اکید من به قوای مسلح آن است که از مقررات نظام، عدم دخول در احزاب و گروهها و جبهه‌ها است، به آن عمل نمایید و قوای مسلح، چه نظامی و انتظامی و پاسدار و بسیج و غیر اینها، درهیچ حزب و گروهی وارد نشده و خود را از بازیهای سیاسی دور نگه دارند. در این صورت می‌توانند قدرت نظام خود را حفظ کنند.»

امام(ره) در آنجا می‌فرمایند: به عنوان دفاع از من، ارزشهای انقلاب امام(ره) فقط به روضه خوانی و سینه زنی و اینها نیست. ارزشهای انقلاب امام(ره) به آن چیزهایی است که امام(ره) از آنها خون دل می‌خورد. شما ببینید منشور روحانیت امام(ره) در سال 67 است. می‌فرمایند که در 15 خرداد 42، مقابله با گلوله تفنگ و مسلسل شاه نبود که اگر اینها بود مقابله را آسان می نمود. بلکه علاوه بر آن گلوله حیله مقدس نمایی، تحجر بود، گلوله زخم زبان و نفاق و دورویی که هزار بار بیشتر از باروت و سرب، جگر و جان را می‌سوخت و می‌درید. عده‌ای مقدس نمای واپس‌گرا، همه چیز را حرام می‌دانستند. خون دلی که پدر پیرتان از این دسته متحجر خورده است، هرگز از فشارها و سختی‌ها دیگران نخورده است.

امام(ره) آمد ارزشهای انقلاب را که بگوید تهمت نزنید، دروغ نگویید، ریا نکنید. من یک روز داشتم می‌رفتم در اتفاق، دیدم که مرحوم حاج احمد آقا، با یکی از دوستان دارند صحبت می‌کنند و به ایشان می‌گویند که امروز خدمت امام(ره) نروید ایشان هر روز خدمت امام(ره) می‌رفتند. ایشان گفتند: که برای چه؟ حاج احمد آقا فرمودند: آیا شما در جایی صحبتی کردید؟ ایشان گفت:‌ بله، فرمودند که امام(ره) صحبت‌های شما را گوش کرده، شما در صحبت‌هایتان ظاهرا یک چیزهایی گفتید که مثلا گفتید امام(ره) خدمت امام زمان(عج) می‌رسد. فریاد امام(ره) بلند شد که:« این نسبتها چه هست که به من می‌دهند. من هم خودم یک فرد عادی هستم. چرا این حرفها را به من نسبت می‌دهند. این حرفها چه هست که نسبت به من می‌زنند.» شما خودتان در خاطرتان هست.

آقای هاشمی(رئیس) – این مسئله چه بود؟ آیا این مسئله سری است.

آقای توسلی – حالا نام ایشان را من چرا ببرم. اگر خواستید من به طور خصوصی به شما می‌گویم.

آقای هاشمی(رئیس) – حالا در مجمع که، در حضور آقایان ایرادی ندارد.

آقای توسلی – عرض شود که آن چیزی که شما خودتان می‌دانید، آن سه نفری که آمدند و می‌خواستند بگویند که ما خدمت امام زمان(عج) می‌رسیم، شما واسطه بودید. دو نفر مرد بودند و یک خانم بود.

آقای هاشمی(رئیس) – نه یک زن و شوهر بودند.

آقای توسلی – به هر حال، یک کتاب خطی هم آورند و بردند خدمت امام(ره) رسیدند و گفتند که ما خدمت امام زمان(عج) می‌رسیم. امام(ره) فرمودند که من «سه تا سئوال دارم»، اول اینها را از آقا سئوال کنید و برای من بیاورید، من با شما صحبت می‌کنم.

1- حادثه ربط حادث به قدیم برای من لاینحل مانده است
2- آن چیزی که من به آن خیلی علاقه دارم چه هست؟
3- و یک چیزی هم گم کرده‌ام که آن چه هست؟
مقصود امام(ره) از آن گم شده است ...

آقای هاشمی(رئیس) – ایشان به یک عکسی علاقه مند بودند.

آقای توسلی – که مقصود ایشان یکی از دیوان ایشان بود و یکی هم عکس رسول الله که روبروی امام(ره) در اتاقشان عکس مبارک رسول الله بود. بنا شد که بروند و خبر بیاورند، دو روز آمدند و سر سه راه، به مرحوم حاج احمد آقا، فرمودند که:« برو ببین که چه می‌گویند».

من متوجه نشدم که چه چیزی گفتند به مرحوم حاج احمد آقا، که وقتی برگشت، امام(ره) فرمودند و به ایشان گفت:« شیادها، دست از این حرفهایتان بردارید و دنبال این شیادی‌ها نروید.» برنامه امام(ره) این بود، نمی‌خواستند مردم را با این حرفها سرگرم کند. و حرف امام (ره) این بود ....

گویا در این لحظه آیت الله توسلی دچار ایست قلبی می‌شوند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   21   22   23   24   25   >>   >