: منوي اصلي :
: درباره خودم :
: پيوندهاي روزانه :
: لوگوي وبلاگ :
: لينك دوستان من :
: فهرست موضوعي يادداشت ها :
: آرشيو يادداشت ها :
: موسيقي وبلاگ :
: جستجو در وبلاگ :
روزنامه «هرالد تریبون» گزارش داد: یک ایرانی خیرخواه به دلیل پخش قرآن در آمریکا زندانی شده است.
به گزارشی این ایرانیتبار 49 ساله به نام پیروز صداقتی که دارای تابعیت آمریکا نیز هست، در سال 1997 یکی از مؤسسین سازمان خیریهای به نام «بنیاد اسلامی الحرمین» در شهر Ashland ایالت اورگون جنوبی بوده است؛ این خیریه هماکنون تعطیل شده است.
صداقتی در سال 2003 آمریکا را ترک کرد؛ زمانی که این خیریه تحت بازرسی قرار داشت و نهایتا در سال 2005 به متهم شدن او به فرستادن 150 هزار دلار به رزمندگان چچن انجامید.
صداقتی درست یک هفته پیش داوطلبانه برای پاک کردن شهرتش به آمریکا بازمیگردد، درست همان زمانی که دادگاه در حال بررسی شنود بدون مجوز مکالمات تلفنی این خیریه بود.
او پس از حضور در دادگاه و تسلیم گذرنامههای ایرانی و آمریکاییاش، تمام اتهامات را رد کرده و خواهان آزادی خود تا زمان محاکمه میشود. ولی دادستان با صدور قرار برای او مخالفت میکند و مدعی میشود که احتمال زیاد فرار صداقتی وجود دارد.
به رغم بازگشت داوطلبانه او به آمریکا و حضور او در دادگاه، توجیه دادستان این بود که بنیاد اسلامی الحرمین، قرآنهای چاپ عربستان سعودی را در آمریکا پخش کرده است؛ از جمله در زندانها و این قرآنها که «قرآن شریف» خوانده میشوند، مروج خشونت هستند. بنابراین آقای صداقتی، مروج خشونت بوده و اگر آزاد بماند، خطر آن وجود دارد که پیروان «رادیکال» خود را به خشونت برانگیزد!
قاضی دادگاه گفت: از او خواسته شده است کسی را به دلیل عقاید دینی زندانی کند، ولی نهایتا با حبس موقت صداقتی موافقت کرد.
این امر به رغم حمایت «Karen Caldwell»، سخنگوی کلیسای «یونایتد متودیست» از صداقتی بوده است که گفت: او همیشه هم در جلسات عمومی و هم در جلسات خصوصی طرفدار صلح و تفاهم بوده است. ولی گویا در آمریکا هیچ خیرخواهی، صلح طلبی یا تفاهمجویی، توان شستن گناه کبیره! پخش قرآن را ندارد.
ای کاش مقامات مسئول ایران دستکم یکدهم مقامات آمریکایی، از دستگیری اتباعشان و حتی ایرانی ـ آمریکاییها شکایت و با استفاده گسترده از ابزار رسانه، نارضایتی خود را اعلام میکردند!
نوشته شده توسط : علی
طبق متون دینی ظهور را نزدیک میدانیم و هر کس معتقد نباشد که فرج نزدیک است، دچار قساوت قلب میشود. البته نزدیکی هم جز نزدیکی زمانی معنا نمیدهد و عامل احساس نزدیکی، ایمان به موضوع و تمنای موضوع است و اینکه انسان هر علامتی ببیند، علاقمند به نزدیک شدن ظهور میشود.
حجت الاسلام علیرضا پناهیان در گفتگویی در آستانه عید نیمه شعبان اظهار داشت: البته طبیعی است که هیچ آدم عاقلی برای ظهور، روز و ساعت و تاریخ تعیین نمیکند و اگر کسی گفت، از او پذیرفته نمیشود. اما ما طبق متون دینی ظهور را نزدیک میدانیم. در دعای عهد میخوانیم که «انهم یرونه بعیدا و نره قریبا» البته این طبعا یکی از راههای آزمایش هم هست.
وی درباره عوامل افزایش سخن گفتن از امام زمان(عج) و پرداختن به موضوعات مربوط به ایشان در چند سال اخیر گفت: در زمانه ما، آیندهنگری بیشتر است؛ همانگونه که در دوره سازندگی به سند چشمانداز و برنامههای پنج ساله روی میآوریم. به هر حال جامعه بعد از به دست آوردن حداقل آرمانهای خودش، با نگاه به آینده، به موضوع مهدویت حساستر نگاه میکند. به ویژه که این موضوع، هم به ایمان دینی و سیر تاریخی ما مربوط است و هم عواطف آحاد جامعه با آن گره خورده است. حتی آرمانهای انقلابی ما هم جز با آرمان بلند مهدویت آرام نمیگیرند. چون بسیاری از حرفهای جهانی و حرفهای نهایی ما، تنها با موضوع مهدویت قابل درک است و طبیعی است که جامعه سالهایی پس از دفاع مقدس به موضوع مهدویت روی آورد. البته متاسفانه این رویکرد به مهدویت در حد افکار عمومی و برخی آیینها و مراسم دینی باقی مانده است.
این کارشناس مذهبی در خصوص نسخههای انحرافی و انواع ادعاها و خرافات و بازارگرمیها در موضوع مهدویت گفت: اگر مسیر درست توجه به مهدویت در جامعه ایجاد نمیشد، اکنون این انحرافات شکل غالب به خود میگرفت.
وی افزود: وقتی در برخی جلسات گفته میشد که در مهدیه دعای ندبه راه بیفتد، من به دوستان رزمنده میگفتم اگر در این میدان نیایید و بچههای اهل مبارزه به آن نپردازند، عدهای بیصلاحیت، این موضوع پرکشش را مصادره میکنند و بعد هر کسی بگوید «یا صاحبالزمان»، میگویند انجمنی است.
پناهیان گفت:آفتهای کنونی هم طبیعی است و به اعتقاد من، حداقلی است. افزایش آن هم طبیعی است، به نظر من درباره مقدار انحرافات هم گاهی مبالغه میشود، در حالی که جامعه هوشیار است.بیشتر اینگونه انحرافات و آسیبها هم چه در منشأ آن و چه در نقاط اثرش به مشکلات روحی و روانی آدمها وابسته است. البته مردم ما هم باهوشند و هم سلامت فکری و روحی دارند و به همین دلیل چندان به این موارد توجه نمیکنند.
وی درباره شایعاتی مبنی بر ممنوعالتصویر شدن به دلیل برخی انتقادات از صداوسیما گفت: البته من از داخل صداوسیما خبری ندارم، اما بنده سفارشهای زیادی به دوستان صداوسیما کرده بودم که تا حد امکان بحثهای من را کمتر پخش کنند. همیشه به آنها میگفتم محافل معنوی را کمتر پخش کنند و بعید هم میدانم کسی را به خاطر انتقاد از صداوسیما، ممنوعالتصویر کنند.
نوشته شده توسط : علی
رحیم پور ازغدی در همایش جای پای خانه شهریاران جوان از تنگ نظری اصول گرایان، شدیدا انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار «فردا»، استاد رحیم پور ازغدی در یادواره شهید بهشتی گفت: « شهید بهشتی کسی نبود که تنگ نظری کند و مانند بعضی ها نمی گفت فقط من و عمه و پسر عمه ام اصول گراییم؛ که برخی از اصول گرایان امروز به آن دچار شده اند.»
رحیم پور ازغدی در ادامه می گوید: « شهید بهشتی هم در اوج انتقاد از خود بود و هم در اوج اصولگرایی و با حرکت التقاطی مرز مشخصی داشت. بهشتی رهبر تشکیلاتی اصولگرایی بود.»
وی اضافه کرد: «در دوران شهید بهشتی، نسل ما فهمید که نمی توان ناکارآمد بود و آن ناکارآمدی را با دین و روحانیت توجیه کرد. و متاسفانه در تاریخ این زمینه فراهم بوده است که به نام دین و مقدسات، افراد ناکارآمدی و بی عرضگی خود را توجیه کنند. شهید بهشتی مظهر دیانت و کارآمدی در کنار هم بود. نسل ما با امثال شهید بهشتی جذب روحانیت شد.»
وی در پایان افزوده است: « شهید بهشتی کارهای بساز بفروشی نمی کرد؛ کاری که با یک کار دیگر اثرش از بین برود. امروزه برخی در فرهنگ و اقتصاد و سیاست کارهای بساز بفروشی می کنند.»
گفتنی است، حضور قالیباف و شاهرودی در این مراسم مورد استقبال و تشویق بسیار شدید جوانان حاضر در سالن قرار گرفت.
نوشته شده توسط : علی
میدان فاطمی به شلوغی در برخی از روزهای روز بسیار عادت دارد، چه، مسجد نور سالیان سال است که شاهد برگزاری مراسم ختم فعالان سیاسی، مسوولان و بستگان آنها است.اما حجم حضور شرکتکنندگان در مراسم ختم بهاءالدین ادب برای ساکنان میدان فاطمی نیز بهیادماندنی بود.تراکم شرکتکنندگان به حدی بود که حاضران برای رسیدن به صحن مسجد باید یک ربعی را در صف میگذراندند و به همین دلیل برخی از شرکتکنندگان از حضور در مسجد صرفنظر کرده و در بیرون مسجد ایستاده بودند. مهدی کروبی رئیس مجلس ششم به همراه جمع کثیری از نمایندگان این مجلس، محمدرضا باهنر نایبرئیس مجلس هفتم و نمایندگان کرد و اعضای فراکسیون اقلیت این مجلس و همچنین نمایندگان دیگر ادوار مجلس شورای اسلامی از جمله شخصیتهای حاضر در این مراسم بودند.از اعضای هیات دولت هشتم چهرههایی چون موسوی لاری،ستاری فر، محمدعلی ابطحی و عبدا... رمضانزاده در این مراسم حاضر شده بودند. از دولتمردان دولت نهم نیز محمد سعیدیکیا وزیر مسکن و شهرسازی و برخی از مدیران دولت نهم از جمله نعمتزاده مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی حضور داشتند.
استانداران ادوار مختلف کردستان از جمله رحیمی و رازانی نیز در سوگ نماینده سابق سنندج، مردم کرد را همراهی میکردند. جمع زیادی از اعضای سابق و فعلی دفتر تحکیم وحدت و دانشجویان سیاسی نیز به صورت چشمگیری در این مراسم حاضر شده بودند. از روزنامه نگاران و چهره های مطبوعاتی نیزافرادی چون محمد جواد مظفر، فیاض زاهد، لطیف صفری و محمد جواد حق شناس به پاسداشت ادب آمده بودند. علاوه بر چهرهها و شخصیتهای سیاسی، هنرمندان نیز در این مراسم حاضر شده بودند.
حضور یکی از اعضای گروه کامکارها به نمایندگی از دیگر اعضای این گروه به همراه دیگر هنرمندان کرد، نشان از جایگاه ویژه بهاءالدین ادب در میان همه اقشار مردم داشت.
نوشته شده توسط : علی
اعلمی و جبارزاده دو نماینده تبریز در جلسه علنی دیروز نسبت به قرائت جوابیه استانداران به نطق برخی نمایندگان در صحن علنی مجلس تذکر دادند.
اعلمی نماینده تبریز در تذکر آیین نامه ای خود با استناد به ماده 76 آیین نامه خطاب به حداد عادل گفت: عناصر تشکیل دهنده این ماده که منظور نظر قانونگذار برای ارائه پاسخ است، می گوید چنانچه نماینده به کسی نسبت ناروا داده باشد، لذا نمایندگان در نطق های خود خطاب به استانداران و نه هتک حرمت کرده اند و نه به کسی نسبت ناروا داده اند.
وی افزود: نماینده ای که در میان مردم است، در پشت تریبون مجلس به بیان ناملایمات مردم می پردازد، لذا هیئت رئیسه باید تشخیص دهد که چه چیزی حق و حقیقت است.
اعلمی خطاب به حداد عادل که گفته بود کمیته ای حقوقی را برای تشخیص و قضاوت تشکیل می دهیم ، تصریح کرد: این درست نیست و شما باید برای تشخیصشان صحبت و دلیل داشته باشید.
نماینده تبریز با بیان اینکه وقت مجلس تنگ است، گفت: نمی توانیم نصف وقت خود را در اختیار دولت قرار دهیم، چرا که در آن صورت فقط باید به مداحی دولت بپردازیم.
حداد عادل در پاسخ به اعلمی و با اشاره به نطق های گذشته وی اظهار داشت: شما می خواهید بگویید که اگر به استانداری و دولتی نسبت ناروا داده شود ، پاسخ های آنان شامل ماده 76 نمی شود.
وی ادامه داد : شما می گویید که هیئت رئیسه باید تشخیص دهد ولی واقعا این کار ممکن نیست و ما همانگونه که به نمایندگان اعتماد داریم به مسئولان دولتی هم باید اعتماد داشته باشیم و نمی توان همه چیز را سفید سفید و یا سیاه سیاه دید و یا گفت، نمایندگان مجلس از بهشت آمده اند و دولتی ها از جهنم!
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه من بر طبق آیین نامه مجلس صحبت می کنم، خطاب به اعلمی خاطرنشان کرد: شما معتقدید هر کسی مطلبی را عنوان کرد، ما یک دادگاه ایجاد کنیم و تحقیق و تفحص و بررسی کنیم و سپس در آن خصوص حکم صادر کنیم.
حداد عادل گفت: در حال حاضر از سوی عده ای انتقاد به دولت زیاد شده و دولت هم به آنها پاسخ می دهد.
در ادامه جلسه علنی امروز، جبارزاده دیگر نماینده تبریز نیز در ادامه در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نطق برخی از نمایندگان انتقاد از سفرهای استانی بوده و هتک حرمت و یا نسبت ناروائیی به شخصی از سوی نمایندگان مجلس صورت نگرفته است.
وی افزود: اینکه دوستان جواب نطق را با نطق می دهند معقول و منطقی است اما اگر نماینده ای نطق کند و در نطق خود هتک حرمت و نسبت ناروایی به کسی بزند، دوستان می توانند وقت بگیرند و پاسخ دهند.
جبار زاده قرائت نامه استانداران را در مجلس خلاف صریح آیین نامه مجلس ارزیابی کرد و اظهار داشت: لطفا به ماده 76 آیین نامه محل بفرمایید .
حداد عادل در پاسخ به وی گفت: ممکن است اختلاف نظری در استنباط نسبت ناروا با یکدیگر داشته باشیم .
وی با بیان اینکه در نطق های آقایان هتک حرمت دیده نمی شود، گفت: چنانچه درصدی از مصوبات اجرایی شده باشد و یک نماینده ای آن را انکار کند و بگوید اجرایی نشده است آیا این موضوع نسبت ناروا محسوب می شود یا خیر ، این موضوع باید بررسی شود که نسبت ناروا به چه معناست؟
حداد عادل ادامه داد: کمیته ای حقوقی در هیئت رئیسه مجلس وجود دارد که اگر نسبت ناروا داده شود، آن کمیته این موضوع را بررسی می کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه این موضوع یک بحث حقوقی است ، تصریح کرد: باید پاسخ متناسب داده شود و نباید به گزارش کار استانداران تبدیل شود اما اگر اصل قضیه انکار یک کار انجام شده باشد ، آیا این نسبت ناروا است یا خیر؟ لذا باید یک تعریف منطقی برای نسبت ناروا پیدا شود.
نوشته شده توسط : علی
وزیر کشور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران پس از تشریح دستاوردهای دولت نهم به نقد صادقانه وزارتخانه خود پرداختند...
مصطفی پور محمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره به هفته دولت افزود: اشتباهات بسیاری در این دو سال انجام دادهایم که باید از تمام آنها عبرت بگیریم.
محمدرضا اسکندری، وزیر جهاد کشاورزی نیز در این خصوص گفت: در کنار اقدامات بسیار خوبی که در دولت نهم انجام شده، ولی حدنهایی اقدامات را انجام ندادهایم.
وی تصریح کرد: اگر در اتخاذ تصمیمات و برنامه ریزیها، زمان را هم مدنظر داشتیم قطعا به نتایج بهتری میرسیدیم.
وی تأکید کرد: برقراری و ارتباط با سایر کشورها و گسترش روابط با آنها باید بیشتر مدنظر مسئولان قرار گیرد و با سازماندهی بهتر فعالیت کنیم.
همچنین سید پرویز فتاح وزیر نیرو در گفتگو با خبرنگار ما، بالا رفتن بدهی در سال گذشته را از نقاط ضعف این وزارتخانه در طی دو سال گذشته دانست و افزود: تصویب نشدن متمم بودجه دولت از سوی مجلس که یک سوم آن مربوط به وزارت نیرو بود، باعث شد تا ما بدهی سنگینی بالا بیاوریم که با عنایت دولت نهم وضعیت بهتر شده است.
وی به پیمانکاران حوزه برق مژده داد که با عنایت دولت نهم، ظرف چند ماه آینده تمام بدهیهای آنها پرداخت خواهد شد.
وی تأکید کرد: نباید به افراد غیر فنی و در بخش کارشناسی اجازه اتخاذ تصمیم دهیم تا مانع از پیشرفتمان شوند.
لنکرانی، وزیر بهداشت نیز بر استفاده از تجربیات گذشته تأکید کرد و گفت: برای جبران خسارتها و اشتباهات گذشته باید از نظرات مسئولیا قبلی وزارتخانهها، استادان و دانشگاهیان استفاده کنیم و از تکروی و اتخاذ تصمیمات انفرادی بپرهیزیم.
وی از اشتباهات این وزارتخانه در طی دولت نهم را اعتماد به افرادی که فاقد اطلاعات بودهاند، عنوان کرد و افزود: تلف شدن وقت، ثمره اعتماد ما به افراد فاقد اعتماد بوده است.
تشریح دستاوردهای دولت از نگاه وزرا
افزایش ارتقا امنیت اجتماعی و رویکرد جامعه به مبانی ارزش های انقلاب، از دستاوردهای مهم دولت نهم است.
وزیر کشور گفت: افزایش ارتقا امنیت اجتماعی، استفاده از فناوری و روش های جدید از دستاوردهای قابل قدردانی دولت نهم است.
حجت الاسلام پورمحمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، مهمترین دستاوردهای دولت نهم را به بهانه هفته دولت افزایش ارتقا امنیت اجتماعی دانست و گفت: دولت نهم در حوزه امنیت اجتماعی اخلاقی و مرزها، اقدامات بسیار خوب و ارزنده ای را انجام داده است.
وی از دیگر دستاوردهای دولت نهم، پیشرفت در مباحث مدیریتی را عنوان کرد و افزود: کمک ها و تحرکات وزارت کشور در زمینه زیرساخت های مباحث مدیریتی مانند بحث بنزین، حوزه امور اداری و خدمات رسانی، استفاده از فناوری و روش های جدید، حوادث غیرمترقبه و سرعت در رسیدگی به حوادث، در رسیدن به اهداف دولت نقش بسزایی داشته است.
محمدرضا اسکندری، وزیر جهاد کشاورزی نیز به خبرنگار ما گفت: اقدامات مفیدی که دولت نهم در این دو سال انجام داده، عاملی شد تا باعث رشد در بخش کشاورزی فراتر از آنچه در برنامه چهارم توسعه پیش بینی شده، روبرو شویم.
وی یکی از دستاوردهای دولت نهم در بحث کشاورزی را ساماندهی موضوع باغ ها و شناسنامه دار کردن نهال های تولیدی در کشور عنوان کرد و افزود: توسعه باغ ها یکی از برنامه های اصلی دولت نهم بوده که وزارت جهاد کشاورزی زمینه نوع سازی و احیا آن را فراهم کرد تا باغداران بهتر و با اطمینان بیشتر در این زمینه سرمایه گذاری کنند.
اسکندری، از دیگر دستاوردهای دولت احمدی نژاد در طی این دو سال را ساماندهی بازار محصولات کشاورزی دانست و تصریح کرد: پرداخت نقدی محصولات کشاورزی از دغدغه های تولیدکنندگان بود که با همکاری خوب دولت و وزارت جهاد کشاورزی، تکلیف محصولات تولیدکنندگان مشخص و این دغدغه برطرف شد.
همچنین محمدحسین صفارهرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت نهم در مورد اقدامات وزارت متبوعش به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: رویکرد جامعه به مبانی ارزشی انقلاب و انتخاب افرادی در مجلس و دولت که همصدا از ارزش های انقلاب دفاع کرده اند، از اقدامات خوب و قابل قدردانی دولت نهم است.
وی تعمیم عدالت در تمام حوزه ها مانند مباحث فرهنگی را از دستاوردهای دولت احمدی نژاد عنوان و تصریح کرد: تلاش برای برجسته کردن فعالیت های فرهنگی هم راستا با مرکز کشور، خود نشان از عدالت محوری دولت نهم است؛ البته ممکن است ظرفیت های ابتدایی اجازه اقدامات برجسته در برخی از استان ها را ندهد، ولی زمینه های بسیاری از آنها در دولت کنونی فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد: همانطور که عزم دولت بر در دست گرفتن و به انجام رساندن کارهای نیمه تمام بوده، ما هم کارهای نیمه تمام بسیاری داشتیم که با پیش رو قرار دادن آنها مردم را نسبت به کارآمدی نظام امیدوار کردیم؛ کارهایی که ظرف 15 سال حداکثر پیشرفتشان 40 درصد بود، ظرف این یک سال به اتمام رسیده است.
صفارهرندی ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دو سال هر هفته یک پروژه فرهنگی را افتتاح کرده است.
سیدپرویز فتاح، وزیر نیرو نیز به خبرنگار ما گفت: در طی این دو سال، مهمترین اقدام وزارت نیرو در حوزه برق کاهش مصرف انرژی در کل کشور و به حد معقول رساندن آن است که این اقدام می تواند الگویی برای سایر حوزه ها در کشور باشد؛ البته همراهی مردم با خواست خدمتگزاران نقش بسزایی داشته است.
وی دستاورد مهم حوزه آب را نیز توسعه سدسازی و سرعت کار عنوان کرد و افزود: پش از این
سدسازی و شبکه جدا از هم بود، ولی در این دولت این دو اقدام یکی شده و هزینه ای که برای سدسازی اختصاص داده شده بود، در شبکه نیز صرف می شد که این خود صرفه جویی قابل توجهی است و رشد احداث سدها در حال منطقی شدن پیش می رود.
فتاح، دیگر اقدام خوب وزارت نیرو در این دو سال را در حوزه آب و فاضلاب، مهار چاه های غیرمجاز و کاهش نرخ سطح آب های زیرزمینی دانست و تاکید کرد: آمارها نشان می دهد سختگیری وزارت نیرو و نظارت های دولت شاهد کاهش چشمگیر نرخ برداشت از آب های زیرزمینی بوده ایم.
همچنین مسعود میرکاظمی، وزیر بازرگانی نیز توسعه صادرات و ساماندهی بخش بازرگانی و کشاورزی را از دستاوردهای دولت نهم دانست و به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: وزارت بازرگانی تلاش کرد تا با حذف عوامل تورمی در بودجه بتواند این موضوعات را ریشه یابی کند و با از بین بردن آن، زمینه کسب و کار مناسب با فضای رقابتی در بازار که مبنای توسعه اقتصادی در کشور است را در این دو سال فراهم کند.
لنکرانی وزیر بهداشت نیز توسعه اورژانس های پیش بیمارستانی را اقدام خوب وزارت بهداشت در این دو سال عنوان کرد و گفت: پیش از این 650 پایگاه فعال در این زمینه داشتیم، ولی با گذشت دو سال از عمر دولت نهم با حمایت های دولت، مجلس، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و معاونت نظارت و برنامه ریزی، خوشبختانه هم اکنون 1300 پایگاه فعال در کشور داریم.
وی با اشاره به اجرایی شدن بیمه روستائیان تصریح کرد: 21 میلیون نفر در این دو سال با حمایت وزارت رفاه تحت پوششی وزارت بهداشت قرار گرفتند که بدین ترتیب نظام خدمات رسانی تحول جدی یافته است.
وی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم در این دو سال باقی مانده بتوانیم پزشک خانواده سلامت محور را که در قانون توسعه اشاره شده، عملیاتی کنیم.
نوشته شده توسط : علی
نیکلا سارکوزی، رئیس جمهور فرانسه در گستاخی مجددی برنامه اتمی ایران را خطرناکترین مشکل حال حاضر جهان خواند و این احتمال را داد که در صورت اصرار دوباره ایران به دستیابی به بمب اتم این کشور را بمباران شود!
این در حالی است که برنامه اتمی ایران صلحآمیز بوده و آژانس بینالمللی انرژی اتمی هم تاکنون آن را نظامی نخوانده است.
به گزارشی به نقل از «تایمز»، رهبر فرانسه در اولین برنامه خود برای اعلام طرحهایش در جهان از زمان رسیدن به ریاست جمهوری در ماه می هم از لحنی تند علیه ایران استفاده کرد.
سارکوزی همچنین از برنارد کوچنر، وزیر امور خارجه خود که روز دوشنبه خواستار جایگزینی نوری المالکی نخست وزیر عراق شده بود و مجبور به عذرخواهی شد،حمایت کامل و قدرتمندانه ای انجام داد.
سارکوزی در گردهمایی سالانه سفرای فرانسه گفت: بزرگترین چالش دنیا خودداری از درگیری اسلام و غرب است. وی گفت: «ایران نقطه تقاطع مشکلات خاورمیانه بوده و تمایلات اتمی آن بدون شک یکی از جدی ترین بحرانهایی است که امروزه در صحنه جامعه بین الملل دیده می شود.»
وی ادامه داد یک ایران اتمی غیر قابل قبول و تحمل بوده و جهان باید با سختتر کردن تحریمها علیه ایران و در کنار آن دادن امتیازاتی به این کشور از گسترش تسلیحاتی برنامه ایران جلوگیری کند. وی گفت: «این روش تنها روشی است که طی آن میتوان از توسل به اقدامات و راههای دیگر جلوگیری کرد که به نظر من فاجعهبار خواهد بود: بمب ایرانی و یا بمباران ایران.» او نگفت که این حمله را که مورد توصیه کارشناسان آمریکایی و اسرائیلی بوده است را چه کسی صورت خواهد داد.
سارکوزی قویترین رهبر حامی آمریکا در فرانسه است که البته از حمله به عراق توسط آمریکا انتقاد کرد اما خود را از دکترین ژاک شیراک در مورد یک دنیای چند قطبی فاصله داد. فرمولی که واشنگتن آن را رمزی برای رد همکاری با اروپا می دانست.
در حالی که شیراک در انتقاد از ولادیمیر پوتین بسیار محتاط بود، سارکوزی گفت: «روسیه در حال تحمیل دوباره و بیرحمانه خود بر صحنه جهانی با سوء استفاده از سرمایه هایش به ویژه نفت و گاز است.»
سارکوزی سرانجام موضع خود برای پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا را کمی نرم کرد. وی گفت که کشورش دیگر سد راه مذاکرات نخواهد شد. وی از سایر کشورهای اروپای خواست تا با مسالمت بیشتر در پیمان دفاعی اروپا فشار وارد بر فرانسه و بریتانیا را کم کنند.
همچنین کروچنر بعد از مصاحبه با نیوزویک از دخالت در امور داخلی عراق عذرخواهی کرد، اما تاکید کرد که بسیاری از کارشناسان معتقدند المالکی قادر به ادامه راه برای ایجاد امنیت در عراق نخواهد بود.
نوشته شده توسط : علی
15 نماینده مجلس شورای اسلامی در تذکری به رییس جمهور، دستور قرائت گزارش عملکرد برنامهی چهارم را خواستار شدند.
به گزارش ایسنا، کعبی از آبادان، سیدسبحان حسینی از گرگان، شجاعپوریان از بهبهان، جبارزاده از تبریز، پورفاطمی از دشتی، آفریده از شیروان، نوروززاده از اسفراین، صادقزاده از رشت، آذروش از اردبیل، علیخانی از بویینزهرا، قنبری از ایلام، قمی از پاکدشت، حقشناس از انزلی، اعلمی از تبریز و نصیری از گرمی به رییس جمهور دستور قرائت گزارش عملکرد برنامه چهارم با گذشت بیش از هشت ماه از زمان تقدیم گزارش عملکرد به مجلس شورای اسلامی را خواستار شدند.
مصوبه مجلس: اعطای تسهیلات برای ازدواج، مسکن و اشتغال
این طرح در مورد پرداخت اعطای تسهیلات به طرحهای اشتغالزایی جوانان است که روز گذشته دو فوریت آن در مجلس تصویب شد و امروز نیز به تصویب نهایی رسید.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که اعتبار ۴هزار و ۷۵۰ میلیارد ریالی اختصاص یافته در قانون بودجه سال ۱۳۸۶شامل ازدواج، مسکن و اشتغال شود.
به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس در ادامه نشست علنی روز دوشنبه به بررسی کلیات و جزییات طرح دو فوریتی "اصلاح بند ک تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۳۸۶کل کشور" پرداختند و آن را تصویب کردند.
این طرح در مورد پرداخت اعطای تسهیلات به طرحهای اشتغالزایی جوانان است که روز گذشته دو فوریت آن در مجلس تصویب شد و امروز نیز به تصویب نهایی رسید.
بر اساس ماده واحده این طرح ، در راستای اجرای قانون تسهیلات ازدواج جوانان مصوب ، ۱۳۸۴مبلغ ۴هزار و ۷۵۰میلیارد ریال اعتبار منظور شده در این قانون به منظور پرداخت تسهیلات در امر اشتغال ، ازدواج و مسکن جوانان اختصاص مییابد.
براین اساس حداقل ۴۰درصد از تسهیلات اینبند به جوانان روستاها اختصاص مییابد.
در قانون بودجه ۱۳۸۶این اعتبار تنها جهت پرداخت تسهیلات در امر ازدواج و مسکن جوانان بود که امروز نمایندگان مجلس تصویب کردند که این اعتبار شامل اشتغال جوانان نیز بشود.
نوشته شده توسط : علی
در تیراندازی افراد مسلح به ایست بازرسی پاسگاه شمشیر واقع در گلوگاه محور پاوه چند غیرنظامی زخمی شدند.
به نوشته جمهوری، در این حادثه عده ای افراد مسلح شب هنگام به پاسگاه مذکور حمله ور گشتند که با تبادل آتش نیروهای انتظامی متواری شدند. در این درگیری به هیچ یک از ماموران انتظامی آسیبی نرسید اما چند نفر از افراد شخصی حاضر در محل زخمی شدند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه با ابراز اینکه هم اکنون این موضوع از سوی نیروی انتظامی و اطلاعاتی درحال بررسی و پیگیری است، گفت : به نظر میرسد قاچاقچیان منطقه در این اقدام دست داشته باشند.
نوشته شده توسط : علی
«سازمان تعزیرات حکومتی با اجرای طرح سهمیهبندی بنزین گشتهای ثابت و سیاری را برای نظارت و کنترل تخلفات در پمپ بنزینها به صورت شبانهروزی تشکیل داده است.»
عبدالمجید اجتهادی - مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی – امروز در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: در این طرح تخلفاتی نظیر گران فروشی، عرضه خارج از شبکه، تقلب در فروش و برداشتهای نادرست از فروش سهمیه بررسی شد.
وی گفت: فروش سهمیه شخصی براساس مقررات قانون تعزیرات حکومتی به قیمت بالاتر از نرخ مصوب تخلف گران فروشی محسوب میشود. این درحالی است که افراد می توانند سهمیه خود را به نرخ مصوب در اختیار دیگران گذارند اما فروش سهمیه به نرخی به غیر از نرخ مصوب جرم است.
به گفته اجتهادی، در صورتی که خودروهای عمومی نظیر تاکسی و یا خودروهای دولتی سهمیه خود را در اختیار فرد دیگری بگذارند قاچاق محسوب می شود.
مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی تاکید کرد: با اجرای طرحی ویژه، از شهریور 85 تا تیر 86 نزدیک به 70 میلیون لیتر فرآورده نفتی کشف و به مخازن شرکتهای پخش فرآوردهای نفتی منتقل شد.
اجتهادی اعلام کرد: طرحی در مرداد 85 در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز مطرح شد که براساس آن بحث رسیدگی به پروندههای سوخت تحت عنوان "عرضه خارج از شبکه" به شکل گسترده در سازمان شکل گرفت.
وی با بیان این که از زمان اجرای این طرح 20 هزار پرونده در عرضه خارج از شبکه فرآورده های سوختی تشکیل شده است، گفت: عرضه خارج از شبکه به این معنا است که سوخت از مجرای عرضه خارج شده و از مرکز کشور به استانهای مرزی منتقل شود البته تا زمانی که به مرز نرسد قاچاق قابلیت بررسی ندارد. این در حالی است که اگر سهم بنزین از یک پمپ بنزین به پمپ بنزین دیگری در منطقه دیگر منتقل و در آنجا عرضه شود، عرضه خارج از شبکه محسوب می شود.
مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی افزود: بیشتر محمولهها از تهران، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان و کردستان کشف شده و براساس احکامی به نفع دولت ضبط شده است.
نوشته شده توسط : علی