آتش سوزی در ساختمان قدیمی روزنامه‌ اطلاعات

چهارشنبه 86 شهریور 7 ساعت 1:0 عصر

در پی آتش سوزی در زیر زمین ساختمان قدیمی روزنامه‌ی اطلاعات، معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران با تاکید بر اینکه این حادثه به دلیل شعله‌وری گازوئیل رخ داد، گفت: خوشبختانه این آتش سوزی هیچ گونه تلفات جانی و خسارت مالی به همراه نداشت.
مهندس بیات با اعلام این مطلب به ایسنا گفت: ساختمان روزنامه اطلاعات خالی از سکنه بوده و به دلیل قدیمی بودن در حال مرمت بود که ظهر امروز به دلیل نشت گازوئیل در زیر زمین آن دچار حریق شد.

وی افزود: این حادثه به دلیل جزئی بودن، خسارتی به همراه نداشت و تنها به دلیل اینکه شعله‌وری گازوئیل دود سیاه غلیظی از خود متصاعد می‌کند، تصور می‌شد حادثه‌ی بزرگی رخ داده است.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران با بیان اینکه در پی وقوع این حادثه بلافاصله دو ایستگاه یک و 46 این سازمان برای امداد رسانی به محل اعزام شد خاطرنشان کرد: به دلیل سطحی بودن حادثه ایستگاه 46 به مقر خود بازگشت.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


رجایی انتقاد پذیر بود

چهارشنبه 86 شهریور 7 ساعت 1:0 عصر
نخستین روزهای شهریور هر سال یادآور شهادت جانسوز دو دولتمرد محبوب و دو چهره مردمی است . شهید رجائی و شهید باهنر با آنکه فقط دوران کوتاهی فرصت یافتند در خدمت انقلاب و نظام و کشور باشند ولی در همین دوره آنچنان خوش درخشیدند که هنوز هم پس از 26 سال « الگوی خدمت دولتمردان » محسوب می شوند و هرکس برای آنکه جائی در قلب مردم برای خود پیدا کند خود را منتسب به رجائی و باهنر می کند.
یکی از افتخارات بزرگ نظام جمهوری اسلامی اینست که نه تنها فاصله دولت و مردم را به صفر رسانده بلکه به برکت انقلاب اسلامی فرصتی را فراهم ساخته است که عزیزانی همچون رجائی و باهنر از میان مردم و از متن توده های زجر کشیده و محروم جامعه بتوانند به بالاترین مقام اجرائی نظام برسند و مسئولیت های سنگین اجرائی به آنها محول گردد. در واقع هنر انقلاب اسلامی اینست که زمینه های عینی و عملی برای مسئولیت پذیری محرومین و چهره های مردمی را فراهم ساخته و به آنها فرصت خدمت رسانی به اقشار مختلف جامعه را تفویض کرده است . این موقعیت های استثنائی در هر مقطعی برای طیفی از نیروهای جامعه پیش می آید که طبعا بایستی با تدبیر و درایت ایفای نقش کنند و با حفظ کرامت های انسانی و حرمت گذاری نسبت به خدمتگزاران سابق و اسبق از تمامی فرصت ها و نیروها در زیر خیمه انقلاب و نظام در جهت پیشبرد اهداف انقلاب استفاده نمایند.
خوبست در این ایام قدری تامل کنیم و به ارزیابی علل و عوامل موثر در محبوبیت رجائی و باهنر بپردازیم و ببینیم که انصافا چرا رجائی و باهنر محبوب دلها شدند و جامعه از آنها بعنوان « الگو » یاد می کند رجائی و باهنر ویژگیهای فراوانی داشتند که آنها را شاخص می کرد ولی عمده ترین محورهای مطرح در این مقوله عبارتند از :
اهداف آرمانی و تطبیق فکر و اندیشه و عمل آنها در چارچوب اهداف آرمانی ساده زیستی صداقت و هویت مردمی پرهیز از برخورد جناحی و اجتناب از اعمال سلیقه های خطی کارکردن در جهت جذب تمامی نیروها در زیر خیمه انقلاب و نظام و تعامل با تمامی نیروهای معتقد به انقلاب و نظام و رهبری پای بندی به این معیارهای همیشگی می تواند صحت عمل و سلامت نظام اجرائی کشور و حتی سایر قوا را تضمین کند و عملکرد صحیح دقیق و مدبرانه در این مقوله می تواند جاذبه های روزافزونی به دولتمردان بدهد و محبوبیتی را در قلب مردم برای آنها رقم بزند. چه بسیار کسانی که از رجائی و باهنر بعنوان الگوی دولتمردان یاد می کنند ولی در اوایل دوران انقلاب حتی نام رجائی و باهنر را نیز نشنیده بودند ولی با مشاهده عملکرد آنها به این دو بزرگوار اعتقاد و اعتمادی روزافزون پیدا کردند و همین باعث حسن شهرت و محبوبیت آن عزیزان شد. این نکته نه تنها برای امروز ما بلکه برای همیشه در ذهن وروح ما بایستی جا بیفتد و پذیرفته شود که محبوبیت و مقبولیت دولتمردان بخاطر جاذبه های حکومتی نیست بلکه بخاطر عملکرد آنها ممکن است در نوسان باشد کم یا زیاد گردد استمرار یابد یا متوقف شود و یا حتی سیر نزولی بخود بگیرد.

آن عملکرد افتخارآمیز رجائی و باهنر برای تمامی آحاد ملت بویژه دولتمردان ما درسهای بزرگی را با خود بهمراه دارد و به همگان می آموزد که با ساده زیستی صداقت و پرهیز از برخورد جناحی و تلاش برای کار کردن در جهت جذب و همکاری با تمامی نیروها در زیر خیمه انقلاب و نظام زمینه های بیشتری برای تعامل روزافزون با تمامی دوستداران انقلاب و نظام و کشور را فراهم سازند.
عمل کردن در یک حلقه بسته و عضوگیری از درون یک طیف خاص اگرچه ممکن است « شدنی » و یقینا ساده تر باشد ولی بوی تند برخورد جناحی و خطی از آن به مشام می رسد. اصرار در این مقوله شرایطی را به وجود می آورد که حتی باعث ریزش نیروهای مخلص در « طیف نیروهای همکار » می شود و تدریجا عناصر مدیر مدبر متعادل و صادق از دور خارج شده و جای خود را به عناصر چاپلوس و متملقی می دهند که برای حفظ جایگاه و سمت خود مجیز می گویند اصول را زیر پا می گذارند و حتی نقاط ضعف را هم بعنوان یک ویژگی مثبت معرفی می کنند.

فرو غلتیدن در این دام به مصلحت هیچ دولتمردی نیست و مشخصا با تمامی اهداف و آرمانها و معیارهای ارزشی انقلاب و نظام در تضاد و تعارض است . پرهیز از این شرایط جزو اصلی ترین وظایف تمامی نیروهای انقلاب است زیرا آثار و تبعات خطای دولتمردان در این مقوله نه تنها به خود آنها برمی گردد و باعث افت محبوبیت و مقبولیت می شود که حتی بر هیمنه و سرنوشت نظام نیز اثرگذار است و روی اقبال عمومی نسبت به اصل نظام نیز اثرات منفی و خدای ناکرده ماندگاری می گذارد. چه بسیار نیروهائی که توان و ظرفیت خدمت به نظام را دارند ولی در پرتو برخوردهای جناحی فرصتی برای انجام مسئولیت های مورد انتظار در اختیارشان قرار نگرفته و نمی گیرد. البته این نقیصه در بعضی دولتهای گذشته کم و بیش مشهود بود لکن برای دولتی که می گوید عملکرد رجائی و باهنر را الگوی کار خود قرار داده این نقص بزرگی است که بایستی برطرف شود.

موضوع دیگری که از شهید رجائی یک چهره ماندگار و محبوب را در ذهن مردم ترسیم کرد « انتقادپذیری » بود. رجائی میگفت اگر دیدید من سوابق و جایگاه گذشته ام را فراموش کرده ام به من تذکر بدهید که تو چه بودی و به برکت مجاهدات این ملت به اینجا رسیدی . البته این یک نمونه است و رجائی با عملکرد خود نشان داد که برای نقطه نظرات معتقدان به انقلاب و نظام و رهبری در زیر خیمه انقلاب تا چه اندازه حساسیت و دلواپسی دارد.
این نکته نیز درس بزرگی برای ماست که منتقدان و ناصحان دلسوز را نه تنها یار و یاور خود بدانیم بلکه با تمامی وجود و امکانات برای شنیدن پیام آنها درک حساسیت موضوع و عمل به مسئولیت خود برای رفع تنگناها و نارسائی های محسوس استعدادهای خود و نظام اجرائی را به کار بگیریم .

شایسته سالاری یکی دیگر از معیارهای ارزشی مورد اهتمام شهید رجائی بود. آن شهید عزیز بارها می گفت اگر چهره کارآمد و مدیر و مدبر بیابم که به اصل انقلاب و نظام و رهبری معتقد باشد هرگز در جذب او تردید نخواهم کرد حتی اگر در طیف دوستان من هم نباشد. شایسته سالاری برای حدود یک دهه بعنوان شعاری در جهت سرپوش گذاشتن برروی برخی عملکردهای جناحی مورد سواستفاده قرار گرفته ولی جا دارد در هفته دولت ضمن ارج نهادن بر تلاش و کوشش تمامی دولتمردانی که به عزت و اقتدار نظام و کشور می اندیشند یادآور شویم که شایسته سالاری اگر در میدان عمل مورد استناد قرار نگیرد شعاری تلقی می شود که فقط برای توجیه عملکرد خطی دولتمردان کارآئی دارد که البته می بینیم آن کارائی مورد انتظار را هم تدریجا از دست داده و می دهد. اگر اصرار بر اینست که گفته شود رجائی و باهنر را الگوی کار خود قرار داده ایم طبعا انتخاب صحیحی صورت گرفته اما لازم است بگونه ای عمل شود که از عملکردها هم « بوی رجائی » به مشام برسد و دیگران هم در این باره اینگونه قضاوت کنند که این افراد انصافا رجائی و باهنر را الگوی خود قرار داده اند.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


ایران داروی تالاسمی ساخت

چهارشنبه 86 شهریور 7 ساعت 12:0 عصر

محققان ایرانی داروی درمان بیماران تالاسمی را تولید کردند که تا پایان هفته دولت وارد بازار دارویی می شود .
دکتر دیناروند ، معاون غذا و داروی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ،درحاشیه مراسم روز دارو ساز اعلام کرد: این دارو را پارسال یک شرکت دارو سازی خارجی وارد بازار دارویی جهان کرد و محققان ایرانی در کمتر از یک سال توانستند ماده اولیه آن را سنتز و پس از آزمایشات اولیه و تایید کیفیت در مراجع ذیربط پروانه ساخت آن را دریافت کنند .
وی همچنین با اشاره به موفقیت دارو سازان ایران در ساخت سه قلم دارو برای درمان ایدز ، ام اس و سرطان گفت: داروی ایدز و ام اس هم اکنون وارد چرخه دارویی ایران شد و داروی ضد سرطان نیز در مرحله ثبت و دریافت پروانه ساخت است .

معاون غذا و داروی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی باردیگر به تحولات گسترده در صنعت دارو سازی ایران اشاره و خاطرنشان کرد: در 6 سال گذشته تولیدات علمی در بخش دارو سازی 10 برابر شده که این امر موجب کاهش 5 درصدی واردات دارو در سال 85 شد .

وی درباره عرضه محصولات بیوتکنولوژی نیز گفت: در سال 85 شاهد عرضه 4 قلم محصول بیوتکنولوژی بودیم و امسال نیز 5 محصول بیوتکنولوژی دیگر پس ازمراحل کار و آزمایش وارد بازار خواهد شد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


نارضایتی شدید اهالی نارمک از قطعی 14 ساعته آب

چهارشنبه 86 شهریور 7 ساعت 11:0 صبح
آب منطقه نارمک از شب گذشته تا کنون قطع و موجب نارضایتی شدید ساکنان این منطقه شده است.

تعدادی از ساکنان منطقه نارمک حوالی میدان نبوت در تماس تلفنی اظهار داشتند: آب این منطقه از حدود ساعت 19 روز گذشته قطع شده است.
به گفته این افراد قطعی آب بدون هیچگونه اطلاع قبلی به ساکنان منطقه انجام شده و تا کنون ادامه دارد.
این در حالیست که تماس مردم با شماره 122 به منظور اطلاع از علت بروز این مسئله و نیز زمان برطرف شدن آن تاکنون نتیجه‌ای به دنبال نداشته است.

گزارش‌ها حاکیست طی هفته‌های گذشته آب مناطق مختلف شرق تهران از قبیل نارمک، تهرانپارس و حکیمیه به دفعات و هر بار برای چندین ساعت قطع شده است.

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


روزنامه الحیات توقیف شد

چهارشنبه 86 شهریور 7 ساعت 10:38 صبح

دولت پادشاهی عربستان سعودی روزنامه "الحیات" را به سبب افشاگری های آن در خصوص نقش تندورهای سنی این کشور در ناآرامی های عراق تا اطلاع ثانوی توقیف کرد.
آسوشیتدپرس با اعلام این خبر نوشت که اعلام بسته شدن الحیات برای مدت نامعلومی است واین اتفاق در پی آن صورت گرفت که این روزنامه از نقش افراط گرایان سنی این کشور در ناآرامی های عراق پرده برداشت.

گرچه گفته می شود که هنوز روشن نیست که آیا دقیقاً انتشار یک مقاله درباره نقش افراط گرایان عربستان در نا امنی های عراق سبب بسته شدن این روزنامه شده یا مسائلی دیگر، اما این اقدام پادشاهی عربستان مورد انتقاد روزنامه نگاران برجسته این کشور واقع شده است.

آسوشیتدپرس همچنین درادامه می نویسد : مقام های عربستانی نسبت به انتقاد از تندروهای سنی عربستانی که درعراق درصدد اخلال در کار دولت شیعه این کشور هستند بسیار حساس می باشند.

به نوشته این خبرگزاری مقام های عربستانی از انتقاد برخی محافل غربی از سنی های وهابی و نقش آنها درعراق ناراضی و ناخرسند هستند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


وقفه در مدیریت شهر بروجرد

چهارشنبه 86 شهریور 7 ساعت 10:0 صبح

یکی از بینندگان «بازتاب» از عزل مدیران بدون انتصاب جایگزین انتقاد کرده و آن را موجب وقفه در کارهای اجرایی دانسته و آورده است: پس از آغاز به کار دوره سوم شوراها در شهر بروجرد، اعضای شورای بدون استعفای شهردار فرد دیگری را به عنوان سرپرست معرفی نمودند و تاکنون نیز موفق به انتخاب شهردار نشده‌اند.

این در حالی است که شهردار سابق توانسته بود با مدیریت کارآمد بودجه شهرداری بروجرد را از چهار میلیارد تومان در عرض کمتر از سه سال به 25 میلیارد تومان برساند و تحولی بزرگ در توسعه شهر بروجرد ایجاد کند.
حال مهلت سه ماهه شورا برای انتخاب شهردار به پایان رسیده است و هم اکنون به دلیل نبودن شهردار در همه حوزه‌های مدیریت شهری وقفه ایجاد شده و پروژه‌های در دست اقدام با رکود مواجه شده‌اند. از سوی دیگر ساخت و سازهای غیر مجاز در شهر شدت گرفته و برخی اقدامات خلاف قانون در حال اجراست.

از سوی دیگر فرماندار شهر بروجرد نیز به دلیل ناتوانی در مدیریت سوی استاندار برکنار شده است اما هنوز فردی برای برای جایگزینی وی انتخاب نشده است و شهر بدون فرماندار و شهردار در حالت رکود قرار گرفته است. به راستی آیا به جز مردم کسی از این وضعیت متضرر خواهد شد؟


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


اجلاس رسمی‌ مجلس خبرگان،‪ ۱۳‬و ‪ &

چهارشنبه 86 شهریور 7 ساعت 10:0 صبح

دومین اجلاس رسمی چهارمین دوره خبرگان رهبری در روزهای ‪ ۱۳‬و ‪ ۱۴‬شهریور ماه در محل ساختمان سابق مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.

دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری با صدور اطلاعیه‌ای از نمایندگان محترم این مجلس برای حضور در این اجلاس دعوت کرده است.

دومین اجلاس رسمی چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری درحالی برگزار می‌شود که آیت‌الله علی مشکینی رییس فقید خبرگان رهبری هشتم مردادماه سال ‌جاری پس از تحمل یک دوره طولانی بیماری دارفانی را وداع گفت.

انتخاب رییس مجلس خبرگان یکی از موارد در دستور کار دومین اجلاس رسمی چهارمین دوره خبرگان رهبری خواهد بود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پرچم بدون آرم در دست والیبالیست‌ها!

چهارشنبه 86 شهریور 7 ساعت 8:0 صبح

سید جلال یحیی زاده گفت: نبود پرچم مناسب ملی کشور به همراه تیم ملی والیبال نوجوانان ایران، کار بسیار زشتی است و کمیته ورزش مجلس این مسئله را پیگیری خواهد کرد.

سید جلال یحیی زاده، عضو کمیته ورزش مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در واکنش به نداشتن پرچم ملی مناسب کشور در دستان بازیکنان تمی ملی نوجوانان ایران که پس از برد در مقابل فرانسه شادمانی می کردند افزود: به همراه نداشتن پرچم مناسب ملی کشور و حمل پرچمی بدون داشتن آرم الله کار بسیار زشتی است و در این خصوص مسئولان تیم باید پاسخ گو باشند.

وی گفت: ما از بازیکنان گلایه ندایم بلکه گلایه ما به مسئولان تیم است که چرا تیم ملی والیبال کشورمان یک پرچم ملی کشور را با خود همراه نداشته است.

یحیی زاده تصریح کرد: در کمیته ورزش مجلس این موضوع را بررسی خواهیم کرد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


آغاز درگیری‌ها در کربلا

چهارشنبه 86 شهریور 7 ساعت 5:0 صبح

درگیری‌ نیروهای‌ جیش‌ المهدی‌ و نیروهای‌ امنیتی‌ عراق در کربلا بار دیگر از سرگرفته‌ شد.

به‌ گزارش‌ واحد مرکزی‌ خبر، درگیری در خیابان‌ جمهوری‌ و مفخم‌ در منطقه‌ خیمه‌ گاه‌ صورت‌ گرفته‌ است و هم‌ اکنون‌ صدای‌ تیراندازی‌ شنیده‌ می‌ شود و دود غلیظی‌ آسمان‌ کربلا را فرا گرفته‌ است‌.‌

ارتش‌ و پلیس‌ عراق‌ با استقرار در خیابان‌ جمهوری‌ کربلا این‌ خیابان‌ را به طور کامل محاصره‌ کرده است.

تیراندازیهای روز سه شنبه در کربلا مراسم زائران شیعه را مختل کرد و پلیس از حرکت سیل زائران به طرف مرکز این شهر جلوگیری به عمل آورد.

خبرگزاری فرانسه نیز از کربلا گزارش داد: درگیری پلیس با افراد مسلح ناشناس اوایل بعد از ظهر امروز در مجاورت حرم امام حسین ( ع ) در مرکز شهر کربلا آغاز شد.

هنوز از میزان تلفات و خسارات این درگیریها خبری مخابره نشده اما یک دستگاه خودرو نزدیک محل درگیری به اتش کشیده شده است.

حامد رائد شاکر رئیس پلیس محلی گفت: گلوله های خمپاره به مرکز شهر اصابت کرده است.

گشتیهای پلیس نیز به زائران دستور دادند به علل امنیتی مسیرهای خود را به طرف مرکز شهر تغییر دهند.

یک منبع امنیتی عراقی از تصمیم یک گروه تروریستی برای اجرای عملیات علیه زائران‌ ابی‌ عبدالله‌ الحسین‌ (‌ع) به‌ مناسبت‌ نیمه‌ شعبان‌ خبر داد. ‌


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تصاویر غبارروبی حرم امام رضا

چهارشنبه 86 شهریور 7 ساعت 3:0 صبح


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   46   47   48   49   50   >>   >