عضو کمیسیون برنامه و بودجه ابراز عقیده کرد:‌ مجلس هفتم به جای پرداختن به طرح‌ها و لوایح با اهمیت، وقتش را صرف مسائل کم اهمیت، بی‌ارزش و بی‌خاصیت کرده است.

غلامحسین مظفری  با بیان این‌که طرح‌ها و لوایحی که بیشتر به زیرساخت‌های اقتصادی مربوط می‌شود در سال پایانی عمر مجلس باید در دستور کاری نمایندگان قرار گیرد؛ از چرایی نپرداختن مجلس به لوایح مهم و زیربنایی ابراز تاسف کرد.

او با تاکید بر این‌که در حوزه اقتصاد اتفاقات بدی افتاده است، خطاب به نمایندگان پرسید: چرا برخی نمایندگان از سوال شدن از رییس‌جمهور وحشت دارند؟ مگر رییس‌جمهور دائما از عوامل پشت پرده سخن به میان نمی‌آورد، چرا این اسامی را لااقل در جلسات غیرعلنی و غیررسمی با نمایندگان در میان نمی‌گذارد؟ چرا نمایندگان نباید از ماهیت واقعی این پدرسوخته‌هایی که مردم را بیچاره کرده و مملکت را به قهقرا برده‌اند با خبر باشند!؟

این عضو فراکسیون اقلیت مجلس خطاب به احمدی‌نژاد، پرسید: آقای رییس‌جمهور وقتی سخن از برخورد با رانت، فساد و تبعیض می‌کنید ابتدا باید کانون توجه‌تان را متوجه تخلفات، اجحافات و رانت‌های داخل وزارتخانه‌های بازرگانی و آموزش و پرورش نمایید. آقای رییس‌جمهور چرا در مورد فروش برنج بی‌کیفیت به معلمان هیچ سوالی از وزرای آموزش و پرورش و بازرگانی نکردید؟ چرا به جای دادن «بن» و مجبور کردن معلمان به خرید از فلان فروشگاه به آنان کارت اعتباری ندادید تا از هر فروشگاه یا مغازه‌ای که خواستند خرید کنند؟

نماینده مردم نیشابور با بیان این‌که مجلس هفتم به جای پرداختن به طرح‌ها و لوایح با اهمیت وقتش را صرف مسائل کم اهمیت، بی‌ارزش و بی‌خاصیت کرده است، اظهار کرد: امیدوارم شان و جایگاه مجلس در سال پایانی عمر مجلس از سوی نمایندگان به جایگاه اولیه‌اش باز گردد. کارشناسان اقتصادی توانمندی در مجلس حضور دارند ولی فضای سیاسی حاکم بر مجلس، نگاه تخصصی و اقتصادی را تحت‌الشعاع خود قرار داده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با تاکید براین‌که حجم فعالیت‌های عمرانی دولت زیاد شد، ولی هرگز به مردم گفته نشد هزینه‌ها نیز به شدت افزایش یافته است، تصریح کرد: مردم نباید تاوان دعواهای سیاسی جناح‌ها را بدهند. رفتار برخی مسوولان در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی با مردم به ویژه معلمان به هیچ وجه رفتار درستی نیست. بطور مثال کیفیت برنج وارداتی که به معلمان فروخته می‌شود به حدی پایین است که اگر همان برنج به مرغ‌داری‌ها داده شود هرگز به مرغ‌ها نمی‌دهند.

مظفری با تاکید براین‌که پشت صحنه واردات برنج برای یک میلیون و صد هزار معلم بسیار مبهم است، تاکید کرد: حجم واردات این برنج بی‌کیفیت با فرض سهمیه 10 کیلوگرمی برای هر معلم، بسیار بالا بود. 30 هزار تومان بن به معلمان در قالب شش قلم کالا به معلمان داده شد و به آنان گفته شد حتما از فلان فروشگاه خرید کنید.برخی از معلمان نیز برای نشان دادن اعتراض‌شان با سوراخ کردن کیسه برنج‌های خریداری کرده از فروشگاه مربوطه، سعی در ریختن این برنج بی‌کیفیت در طول مسیر داشتند که تا هم این برنج به خانه نرسد و هم به مردم نشان دهند به معلم چه می‌گذرد.

افزود: حتی وضع از این هم بدتر شد به گونه‌ای که دربرخی مدارس کالاهای تعیین شده در انظار دانش‌آموزان به شکلی به معلمان داده شد که آنان مجبور بودند با زیر پا گذاشتن شان معلمی‌شان در مقابل چشمان تیزبین و کنجکاو دانش‌آموزان در صف ایستاده و اقلام‌شان را خریداری کنند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


سیدمحمد خاتمی در نامه‌هایی به محمود عباس و اسماعیل هنیه خواستار ترک مشکلات پیش آمده از طریق گفت وگو و مذاکره شد
سیدمحمد خاتمی رییس موسسه بین‌المللی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها در نامه‌های جداگانه به محمود عباس رییس دولت و اسماعیل هنیه نخست وزیر دولت خودگردان فلسطین خواستار ترک مشکلات پیش آمده از طریق گفت وگو و مذاکره شد.

به‌ گزارش روابط عمومی موسسه بین‌المللی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها در بخشی از این نامه‌ها آمده است: اخبار غم انگیز درگیریهای داخلی میان گروه‌های فلسطینی دل هر آزاده و مسلمانی را آزار می‌دهد و هویت "فلسطینی مبارز" را که در طول شش دهه مقاومت آگاهانه و قدرتمندانه شایستگی خود را به اثبات رسانده بود، به خطر می‌اندازد.

خاتمی افزوده است: انعکاس درگیری‌های خونین در شهر غزه که تا چندی پیش به طور کامل در اشغال صهیونیست‌ها بود و حوادث متعاقب آن ، تصور تاسف بار اختلاف خانوادگی برادران و خواهرانی است که خانه و کاشانه آنان هنوز در محاصره دشمن و در خطر تهاجم دوباره است.

"اینجانب بنابه وظیفه انسانی و اسلامی خویش، از جایگاه رییس موسسه بین‌المللی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها درخواست می‌کنم تلاش‌های ویژه‌ای را برای خاموش کردن آتش این فتنه به کار گیرند تا با تقدم گفت وگو بر برخورد این تراژی خانمان برانداز هرچه زودتر پایان یابد."
وی تاکید کرده است : رژیم اشغاگر قدس نیز از وجود چنین اختلافات و درگیریهای فاجعه آمیزی در جهت سرکوب بیشتر ملت فلسطین و عدم اعطای حقوق آنها سوء استفاده خواهد کرد و مشکلات داخلی خود را که در نتیجه مقاومت قهرمانانه فلسطین و لبنان در برابر تجاوز و خودکامگی به وجود آمده است کاهش خواهد داد.

آقای خاتمی در نامه خود برای همه خواهران و برادران فلسطینی که رنج و مشقت سالیان دراز آوارگی، زندان ، تبعید و سرکوب را متحمل شده‌اند و همچنان برای احقاق حقوق اساسی خود مجاهدت می‌کنند، پیروزی کامل آرزو کرده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


پرهزینه‌‏ترین دولت پس از انقلاب

جمعه 86 تیر 8 ساعت 3:0 صبح

عضو فراکسیون اقلیت مجلس هفتم، با اشاره به رشد صد درصدی برداشت از درآمدهای نفتی توسط دولت نهم نسبت به دولت‌‏های قبلی، گفت: دولت نهم به رغم ادعاهایش، پر هزینه‌‏ترین دولت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است.

بیژن شهبازخانی،  در خصوص عملکرد دولت نهم طی دو سال گذشته، گفت: دولت نهم در راستای رسیدگی به مشکلات اقتصادی و اجتماعی مردم تلاش‌‏های بسیاری کرده است. هر چند به واسطه برخی اشتباهاتی که مرتکب شده، مسیر را اشتباه رفته است.

وی، ادامه داد: تلاش دولت که تمایل داشت مشکلات اقتصادی را حل کند، قابل احترام است؛ ولی به علت این که سیاست‌‏ها و تصمیم‌‏گیری‌‏هایش براساس قانون برنامه توسعه و نظام مشاوره‌‏ای با متخصصان حوزه اقتصاد نبوده است، در بخش‌‏هایی این تلاش‌‏ها اثرات مثبت نداشته و حتی در مواردی اثر عکس داشته است.

شهبازخانی، با انتقاد از برداشت بیش از حد دولت نهم از درآمدهای نفتی، گفت: پیش از سال 83 دولت‌‏ها علی‌‏رغم این که متهم به ریخت و پاش هستند، با اعتباری کمتر از 20 میلیارد دلار کشور را اداره می‌‏کردند و طرح‌‏هایی مانند سد کارون، کرخه و پتروشیمی ساخته می شد؛ ولی در دو سال اخیر براساس برآوردها، تنها در سال 85 بیش از 45 میلیارد دلار از درآمدهای نفتی استفاده کرده‌‏ایم و طرح بزرگی نیز در این سال نداشته‌‏ایم.

نماینده ملایر، ادامه‌‏داد: حتی اگر طرح بزرگی نیز در سال 85 شروع شده باشد، مربوط به طرح‌‏های دولت‌‏های گذشته بوده است.

وی، افزود: در واقع دولت نهم به رغم نیتی که برای خدمت به مردم و رفع مشکلات جامعه داشت، به دلیل عدم مشاوره با متخصصان، مسیر را اشتباه رفته است.

این نماینده مجلس هفتم، اظهارداشت: متاسفانه دولت نهم‌‏ها نسبت به مشورت‌‏ها بی‌‏توجه بوده و به ساز و کارهای علمی و استفاده از نقد اساتید و اقتصاددان‌‏های دانشگاهی عمل نکرده‌‏اند. به این ترتیب به رغم نیت‌‏های خوبشان، به بسیاری از هدف‌‏ها نرسیده‌‏ یا جواب عکس می‌‏گیرند.

وی، رشد تورم, افزایش نقدینگی بیش از پیش‌‏بینی قانون برنامه توسعه و تکلیف به نظام بانکی برای پرداخت وام‌‏های زود بازده خلاف برنامه را از جمله آثار منفی عملکرد دولت نهم خواند و گفت: سپرده‌‏های بانکی قریب به صد درصد شان متعلق به مردم است و سهمیه بندی تسهیلات نظام بانک‌‏های دولتی در ماده 10 قانون برنامه تاکید شده که باید بر اساس تشویق نظام بانکی و وجوه اداره شده باشد و دولت باید اعتبار برای آن درنظر بگیرد، سپس بانک‌‏ها را ملزم به توزیع آن در بخشی خاص کند.

وی، تصریح‌‏کرد: در حال حاضر دولت پول در اختیار نظام بانکی نمی‌‏گذارد و فقط می‌‏گوید چون مقداری نقدینگی دارید، دستور می‌‏دهم فلان مقدار را به فلان شهر بدهید.

نماینده ملایر، عنوان‌‏کرد: به عبارتی علاوه بر این که درآمدهای نفتی با سرعت حیرت‌‏آوری در حال مصرف شدن است، حتی در مورد منابع مردم در بانک‌‏ها هم توسط دولت خلاف برنامه تصمیم‌‏گیری می‌‏شود.

وی، ادامه داد: این امر موجب رشد مخرب نقدینگی در کشور شده است و این سیل نقدینگی به هر سمت و سویی مثل بازار مسکن هجوم می‌‏برد و موجب تورم حتی 100 درصدی در آن حوزه‌‏ها می‌‏شود.

شهبازخانی، گفت: به هر حال علاوه بر نیت خوب، نیاز داریم که براساس اصول علمی و قانون برنامه توسعه، کشور را اداره کنیم نه براساس تصمیم‌‏های فردی و شخصی. در مورد نرخ سود تسهیلات بانکی، حتی مصوبه شورای پول و اعتبار در نهایت بر زمین ماند.

وی، با انتقاد از کاهش نرخ سود بانکی به صورت دستوری، اظهارداشت: هر چند این امر براساس اصول برنامه توسعه است؛ اما این به شرطی قابل قبول بود که دولت اول تورم را کنترل می‌‏کرد، سپس طبق برنامه به کاهش نرخ سود بانکی اصرار می‌‏ورزید. نه این که در شرایطی که در بهمن ماه تورم 18 درصدی را شاهد بودیم، بخواهیم نرخ سود بانکی را به 12 درصد تقلیل دهیم.

وی، افزود: به هر حال وقتی تورم به 18 درصد می‌‏رسد، خیل عظیم مردم سپرده‌‏گذار به بانک اعتماد می‌‏کنند و بانک نیز موظف است اجازه ندهد پول مردم بعد از یک‌‏سال دچار افت ارزش شود و حداقل به میزان تورم، ارزش پول را حفظ کند.
عضو فراکسیون اقلیت مجلس، گفت: نظام بانکی وکیل مردم است و باید سپرده‌‏ها حتی اگر سود نکنند، حداقل به میزان تورم جامعه ارزش‌‏شان حفظ شود؛ لذا تصمیم دولت در این شرایط، کارشناسی و منطقی نبود و به نوعی مخالف روح کلی اصل 44 قانون اساسی بود.

وی، افزود: به رغم این که دولت نهم از ابتدا شعار می‌‏داد که قصد دارد با صرفه‌‏جویی کشور را اداره کند؛ ولی اکنون با استفاده پیش از حد از درآمدهای نفتی، این کار را می‌‏کند.

نماینده ملایر، خاطرنشان‌‏کرد: به این ترتیب دولت نهم به رغم تمام ادعاهایش که می‌‏خواست کم هزینه‌‏ترین دولت باشد، پرهزینه‌‏ترین دولت پس از انقلاب بوده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


علت اختلال چندین ساعته در شبکه پیام کوتاه تلفن همراه تهران مشخص شد.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، از بعدازظهر روز گذشته، سیستم ارسال و دریافت پیام کوتاه تلفن همراه دست‌کم در تهران مختل شد و مشترکان تلفن همراه را دچار مشکل کرد.

عده‌ای با توجه به ایجاد اختلالات عمومی در شبکه تلفن همراه برخی مناطق تهران در آشوب‌های سال 82 برای کنترل برخی ناآرامی‌ها، گمان می‌کردند این اقدام برای جلوگیری از تکرار ناآرامی‌های نظیر سه‌شنبه شب در اعتراض به سهمیه‌بندی است؛ اما گویا منشأ این اختلال، جلوگیری از انتشار گسترده یک پیام کوتاه توهین‌آمیز به مردم و رئیس‌جمهور بوده است.

در این پیام کوتاه که گفته می‌شود با استفاده از کامپیوتر چندین میلیون بار برای شماره‌های تلفن همراه ارسال شده، آمده بود: «احمدی‌نژاد گفت: کسانی که با کمبود بنزین مواجه می‌شوند، برای حمل‌ونقل از ... استفاده کنند» اما با آگاهی مسئولان، شبکه به مدت چندین ساعت قطع شده است.

گفتنی است، این اختلال که حتی در خطوط «ایرانسل» و «تالیا» هم دیده می‌شد، صبح امروز برطرف شد.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


در مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر، در محل سابق حزب جمهوری تصریح کرد: «تسلیم در برابر دین بودن یعنی مجموع تفاوت‌های زن و مرد را پذیرفتن. تفاوت‌هایی که خداوند قرار داده است.»

وی با اشاره به تهمت‌‏‌‏هایی که در مورد شهید بهشتی از سوی منافقین مطرح می‌‏شد، خطاب به «محمود احمدی‌نژاد» ‏رئیس‌‏جمهور که از حاضران در مراسم بود، گفت: «در غیاب رئیس‌‏جمهور گفته‌‏ام و امروز در مقابل او هم می‌‏گویم؛ دوره ما هم کمابیش همانند دوره اهانت‌‏ها و بی‌‏مهرهایی است که به آن شهید بزرگوار می‌‏شد. اگر چه هیچ‌‏کس از انتقاد آن هم انتقاد سازنده بیم ندارد، اما در مورد دولت محترم و کابینه آن احساس می‌‏شود بعضی انتقادها تخریب محض است. تخریب دولت خدمتگزار، مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه، ضد خط امام خمینی و مقام معظم رهبری است.»

«رئیس‌‏جمهور با رای بالای مردم به صحنه آمده است و همچنان هم این علاقه باقی است. کافی است به سفرهای استانی ایشان توجه کنید و ابراز علاقه مردم را ببینید. قانون، شرع و عقل اقتضاء می‌‏کند در این مقطع که بار بر دوش این عزیزان است کمک کنید تا این بار به سر منزل مقصود رسد.»

وی ضمن برشمردن مراحل مختلف انقلاب اسلامی، گفت: «بعد از سقوط شاه درمرحله اول انقلاب و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و شکست هیمنه آمریکا در جهان در مرحله دوم انقلاب، درمرحله سوم انقلاب که از مراحل قبل دشوارتر بود. نیروهای کیفی ما به شهادت رسیدند. شهادت نیروهای کیفی ما به مراتب بیشتر از دوره 57 ساله حکومت سیاه شاه بود.»

وی تصریح‌‏کرد: «شاه با اسلام درگیر بود. آمریکا نیز در حقیقت با اسلام دست و پنجه نرم می‌‏کرد و هدف نهایی آنها در حقیقت دین است. جریان نفاق انزوای اسلام ناب را دنبال می‌‏کرد. اسلامی که امام آن را در جهان معاصر‌احیا کرد. این خامی و ساده‌‏اندیشی است که گمان کنیم بستری که نتیجه آن شهادت شهدای هفتم تیر بود، امروز وجود ندارد. اما باید توجه داشته باشیم که نقاق یک فرهنگ و سیاست است. ساده‌‏اندیشی است که گمان کنیم امروز دیگر جریان نفاق از بین رفته است.»

 در بخش دیگری از سخنان خود به وظایف انسان‌‏ها در قبال دین اشاره کرد و گفت: «دین فهمی به‌‏ویژه در میان جوانان اولین وظیفه ماست. برای فهم دین نباید سراغ مدعیان نالایق رفت. باید دین را از دین شناسان واقعی آموخت. از آنها که در حوزه‌‏های علمیه ابعاد مختلف دین را بررسی کردند. در طول 50 سال گذشته، آن جریان‌‏های علمی و سیاسی که همراه حوزه‌‏های علمیه و عالمان دین‌‏شناس بوده‌اند، از گرداب‌ها جان سالم به دربردند، اما کسانی که از این راه دور افتادند، دنباله‌‏رو سازمان مجاهدین شدند و از متن آن گروه فرقان درآمد.»

وی افزود: «به میدان آمدن کسانی که اهلیت تبلیغ دین را ندارند، آفتی است که در سال‌‏های اخیر یه آن مبتلا شده‌‏ایم. این مسأله به خصوص در جلسات بانوان وجود دارد خانم جلسه‌‏ای‌هایی که جز خرافات چیز دیگری نمی‌‏دانند.»

خاتمی به صحنه آوردن دین را یکی دیگر از وظایف دانست و ادامه داد: «ما موظفیم هر جا که هستیم، در حد توانمان دین را به صحنه بیاوریم و تلاش کنیم دین حرف اول را بزند. گفتمان ما باید گفتمان دینی شود. جریانی که سکولاریسم به شدت در حال تقابل با آن است، آن چنان که در ترکیه اتفاق افتاد. اما مبنای امام که بر گرفته از متن قرآن و سنت است، این است که اسلام دین زندگی است.»

اگر دینمداران در صحنه نباشند، آنان که ضددین هستند نمی‌‏گذاراند نام خدا برده شود. امروز ما در مصاف با دنیای کفریم. مردم باور کنند دنیای کفر تحمل یک حکومت دینی در این مملکت ندارد. تمام آنچه که در عرصه انرژی هسته‌‏ای می‌‏بینید، چیزی جز بهانه نیست.»

نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


ادبیات فحاشی به نفع دولت نیست

جمعه 86 تیر 8 ساعت 12:0 صبح

اخیراً در رسانه های غیررسمی حامی دولت ادبیات هتاکانه و پر از فحش رایج شده است که نثار مجموعه های خارج از قدرت و یا حتی منتقدان داخل قدرت دولت می شود. این نوع فحاشی ها در همه جای دنیا از نظر عرف عمومی حتی برای اپوزسیون خارج از قدرت مجاز شمرده نمی شود و نشانه ی ناامیدی آن گروههای اپوزسیون تلقی می گردد. به کارگیری این ادبیات از سوی وابستگان به دولت، به طور طبیعی می تواند آثار نامطلوب فراوانی برای حکومت داشته باشد. از یک سو وقتی حامیان قدرت برای مخالفان داخل نظام خود از چنین ادبیاتی بهره میگیرند، مجوز طبیعی برای استفاده از ادبیات تندتر برای مخالفان قدرت صادر می کنند. این مسابقه ی خشونت و فحاشی اگر شکل بگیرد در هیچ مرزی و برای هیچ فردی متوقف نمی شود و البته در آن صورت به هیچ قدرت خارجی برای ضربه زدن به نظام نیاز نیست. از سوی دیگر رواج این بی اخلاقی و بی ادبی بنیادهای اخلاقی جامعه را چنان درهم میریزد که نه در دراز مدت که در کوتاه مدت نسل جدید را لااقل در حوزه سیاست عاری از اخلاق می کند و امکان هر نوع دیالوگی را بین مردم و حکومت به وجود می آورد. این یک قاعده ای است که اگر برای اهداف و رقابت های سیاسی اجازه استفاده از بی ادبی و بی اخلاقی داده شود، آغاز آن به دست کسانی است که مجوز می دهند ولی قطعاً پایان آن به دست آنان نیست. نمونه ی بارز این بی اخلاقی را می توان در هیاهوی مصنوعی دست دادن آقای خاتمی به زنان در ایتالیا به خوبی مشاهده کرد. وقتی شخصیت محترم و محبوبی مثل وی علیرغم تکذیب رسمی، از سوی علاقه مندان و طرفداران دولت مورد این تهاجم قرار می گیرد، نمی توان انتظار داشت منتقدان دولت حرمتی برای آنان نگه دارند. ادبیاتی که به صورت یک مکتب این روزها از سوی همسر سخنگوی دولت به کار گرفته می شود و رفتارهایی که از سوی سربازان پیاده نظام این مکتب اعمال می گردد، بدعتی است که در تاریخ ادبیات سیاسی بی سابقه است. اهانت و فحاشی به همه – حتی کسانی که سالهاست خود منتقدان تند جریان اصلاح طلبی بوده اند – قبل از هر چیز نشانه ی استیصال از اداره کشور است. این ادبیات را نمی توان سلیقه ی یک شخص دانست و آن را ادبیات همسر سخنگوی دولت ندانست زیرا همسر سخنگو در بیشتر نوشته هایش اشکالات خود را متوجه اطرافیان و نزدیکان و وابستگان شخصیت ها می کند و بنا بر همین منطق خود ایشان، نوشته هایش را باید نوشته های همسر سخنگوی دولت دانست. دولت بیش از دیگران نیاز دارد در شرایط خطرخیز فعلی در جلوگیری از این ادبیات پیش قدم شود. ضمن آنکه وقتی به همه ی مسئولان دولتهای گذشته چنین بی پروا فحاشی میشود باید توجه کنند که این شخصیت ها یا در دوران امام و یا در دوران رهبری کنونی مسئولیت داشته اند و همواره حتی اگر نقدی از سوی امام و یا رهبری متوجه آنان بوده، ولی بنا به جایگاه رهبری در قانون اساسی و بنا به اظهارات خود آنان مورد حمایت بوده اند و طبعاً اهانت مستقیم به امام و رهبری نیز تلقی می شود. وقت آن رسیده است که تا دیر نشده بزرگان و تأثیرگذاران کشور جلو این ادبیات هتاکانه را بگیرند. بنا به تجربه ی تاریخی این نکته هم باید اضافه شود که اگر چنین رفتارهایی آتش تهیه ی انتخابات است، یقین بدانند که این رفتارها به ضرر آنان و به نفع رقیب است. نظام مبتنی بر دین بیش از سایر نظامها موظف به حفظ اخلاق در جامعه است. باید فضایی به وجود آید که نقد جایگزین فحاشی شود.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


در هفته پایانی خردادماه که نام هفته «جهاد کشاورزی» را با خود به یدک می کشد وزرای بازرگانی و جهادکشاورزی دولت نهم در یک رویارویی آشکار به مصاحبه پراکنی علیه یکدیگر پرداختند که البته از چشم اصحاب رسانه نیز دور نماند.

وزیر کشاورزی در میان خبرنگاران از واردات بی حساب و کتاب کالاهای اساسی انتقاد کرد و همه می دانستند که وزیر بازرگانی مورد خطاب وی است.

یکی از انتقادات جدی به وزارت بازرگانی واردات بی‌رویه شکر باعث کاهش 31 درصدی سطح زیر کشت چغندرقند در فروردین و اردیبهشت 86 نسبت به دوره مالی مشابه سال قبل شده است که این میزان معادل دو میلیون تن چغندر قند مورد نیاز تولیدکنندگان داخلی شکر می باشد.

وزیر بازرگانی، البته این اعتراضات را بی پاسخ نگذاشته و در همان روز در مصاحبه هایش تلویحاً اعلام کرد این اعتراضات بی اساس است و وی نمی تواند به دلیل تولید کم داخلی، اجازه دهد مردم با مشکل مواجه شوند و تولید داخلی سیب زمینی، برنج، گندم و شکر را ناکافی دانست.

اینگونه اظهارات متناقض که جریان داشتن دو سیاست کاملاً ضد هم را در دولت نهم آشکار می کند در حالی مطرح می شود که هر دو وزیر محترم در کمیسیونهای متعدد اقتصادی و مرتبط با تنظیم بازار حضور داشته و نسبت به سیاستهای دولت اتخاذ تصمیم می نمایند.

طبق آمارهای ارائه شده مربوط به میزان واردات، نزدیک به دو هزار و چهارصد تن شکر وارد کشور شده است که معادل 4 سال کسری نیاز مصرف نسبت به تولید داخل می باشد.

بر اساس اعلام نظر مدیران دولت گذشته به نوروز اتفاقی مشابه نیز در سالهای گذشته رخ داده بود دو محموله انبوه جداگانه شکر وارد کشور کرده بودند که با همکاری معاونت اقتصادی وقت وزارت اطلاعات و پیگیری شورای اقتصاد در آن زمان، نسبت به اخذ مابه التفاوت تعرفه واردات به عنوان جریمه از آنها اقدام شده بود.

واردات شکر با نرخ غیرواقعی ارز وارداتی و عوارض بسیار پایین واردات، قیمت تمام شده شکر داخلی را از نرخ فروشندگی و مصرف شکر خارجی گرانتر کرده است که در نتیجه آن میزان متنابهی از شکر تولید داخل را در انبارها معطل و تولید را به میزان چشمگیری کاهش داده است که این امر نیز به نوبه خود منجر به کاهش تولید چغندرقند و ضرر و زیان بیش از اندازه چغندرکاران و استهلاک نامتعارف و جبران ناپذیر صنعت شکر شده است.

البته شکر تنها هدیه تلخ دولت نهم به کشاورزی و تولید داخلی نبوده است. در همین مدت میزان زیادی سیب زمینی، گندم و برنج نیز وارد کشور شده است که قریب به اتفاق تحلیلگران آن را غیرکارشناسی و مضر و ناشی از سیاست غلط، عدم نظارت و بعضاً شیوع فساد در بدنه دولت نهم می دانند.

به عنوان نمونه ای دیگر، کشورمان که حدود 10 سال است که با تلاش فراوان دست اندرکاران و کشاورزان توانسته است آفات و بیماریهای مربوط به کاشت سیب زمینی را از بین برده و خود را نسبت به واردات آن خودکفا کند، در سال گذشته با ورود سیب زمینی از پاکستان به عنوان یکی از صاحبان آلوده ترین محصولات کشاورزی مواجه شد.

اتفاقاً سیب زمینی هم در این مدت یکی دیگر از ابزارهای نزاع دو وزراتخانه اقتصادی دولت و دست اندرکاران آنها بود. وزارت بازرگانی دلیل واردات سیب زمینی را عدم اطلاع آن وزارتخانه از اعطای مجوز 4 کارخانه جدید فرآوری این محصول توسط وزارت صنایع خواند و درمقابل وزیر کشاورزی سعی کرد عدم ارائه مجوز ورود یک محموله بزرگ سیب زمینی را که «دستهای پشت پرده» را واردکننده آن می دانست، آلوده بودن آن محموله اعلام کند.

بحران وارادات محصولات کشاورزی ناشی از ملغمه‌ای از سیاست‌های ناکارآمد اقتصادی دولت، عدم توجه به نظرات کارشناسان و منافع آنی صاحبان نفوذ در ساختار قدرت و دولت می‌باشد که بخش کشاورزی خصوصاً تولید کنندگان محصولات استراتژیک را با بحران مواجه نموده است.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


تخریب چند جایگاه پمپ بنزین در اصفهان

پنج شنبه 86 تیر 7 ساعت 8:0 عصر

سهمیه‌‏بندی شبانه بنزین در کشور موجب ایجاد اعتراض گسترده مردم شد.

مرتضی پهلوان‌‏نژاد, دبیر انجمن صنفی جایگاه‌‏های اختصاصی استان اصفهان, در گفت وگو با خبرنگار ایلنا, با اعلام این مطلب گفت: در پی اعلام سهمیه‌‏بندی بنزین مشکلات زیادی برای جایگاه‌‏های سوخت اصفهان ایجاد شد و جمعیت کثیری در جایگاه‌‏ها تجمع کردند.

پهلوان‌‏نژاد, از تخریب چند جایگاه در اصفهان توسط مردم ناراضی خبر داد و افزود: از نیروی انتظامی درخواست کمک کردیم, ضمن این‌‏که از جایگاه‌‏داران خواستیم در جهت آرام کردن مردم اقدام کنند, تا این طرح به سلامت بگذرد.

وی تاکید کرد: بنزین مورد نیاز هر جایگاه تا صبح امروز تامین شده و تانکرهای سوخت به نیاز سوختی هر جایگاه را به موقع تحویل داده است.

دبیر انجمن صنفی جایگاه‌‏های اختصاصی استان اصفهان, در خصوص این ازدحام‌‏ها اظهارداشت: مسوولان امر باید اجرای این طرح را زودتر اعلام می‌‏کردند و یا بدون اعلام وضعیت سهمیه‌‏بندی را به جایگاه‌‏ها ابلاغ می‌‏کردند و صبح این خبر را به طور رسمی اعلام می‌‏کردند تا مشکلات این چنینی پیش نیاید.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


علیرضا صمدی: دیگر آن زمان گذشت که اگر کسی کنار جاده بنزین تمام می‌کرد، کافی بود چند دقیقه یک ظرف خالی را به نشانه تمام شدن بنزینش بالا نگه دارد تا یکی از همشهریان بنزین مورد نیاز اتومبیل وی را تامین کنند.امروز دیگر در جامعه بنزین حرف اول را می‌زند؛ چراکه طبق تصمیمات دولت و مجلس تا دو ماه آینده بنزین فقط به صورت سهمیه‌بندی آن هم برای هر اتومبیل ماهانه 100 لیتر! عرضه می‌‌شود و به غیر از این، خرید بنزین با هیچ قیمتی مقدور نیست.
طی چندین ساعت گذشته در جایگاه‌های سوختگیری همهمه و برو و بیایی بود که در زمان جنگ هم مردم مشابه آن را ندیده بودند. «اعتراض» به عنوان یک اپیدمی بر زبان تمام مردم جاری است اما این اعتراض‌ها تاکنون به جایی ختم نشده است. اعتراض‌هایی که در روز گذشته حتا تا مرحله حمله و هجوم به جایگاه‌ها نیز ادامه پیدا کرد.

مشاهدات خبرنگار تحلیل روز از حمله به جایگاه شهرک میانرود
شلوغی بیش از اندازه و صف‌های بسیار طولانی شهروندان شیرازی پشت جایگاه اختصاصی نوری، با توجه به تجربه قبلی هجوم مردم به جایگاه‌ها این بار آنچنان هم تعجب‌آور نبود.
حتا یک دقیقه از اعلام خبر سهمیه‌بندی هم نگذشته بود که لحظه به لحظه بر صف طویل به وجود آمده افزوده شد. خبر سهمیه بندی توسط گزارشگر رادیو هنوز در حال قرائت بود که صف رفته رفته آن‌قدر طولانی شد که جلو چند خیابان فرعی را گرفت. عده‌ای هم پیاده با قابلمه، بشکه، پلاستیک، سطل و هر وسیله موجود به سوی پمپ‌ها می‌آمدند و حتا آفتابه منازل نیز طعم بنزین را چشیدند. جایگاه شلوغ و شلوغ‌تر می‌شد. بیش از 100 نفر به جایگاه هجوم آورندند تا این‌که بالاخره ساعت 10:30 دقیقه بعد از یک ساعت و نیم هرج و مرج بنزین باقی‌مانده به پایان رسید و 40 لیتر سهمیه آن روز تمام شد.
اما مردم این تمام شدن بنزین را باور نکردند و همچنان از پمپ‌ها بنزین می‌خواستند. اعتراضات رفته رفته به فریاد تبدیل شد. این فریادها باعث شد که پنج مامور کلانتری محل و هفت مامور یگان امداد در جایگاه مستقر شوند تا نظم را به جایگاه برگردانند.

پرتاب صدها سنگ به جایگاه

فریادهای مردم به پرتاب سنگ منجر شد. اما متاسفانه بعضی‌ها ماموران را هدف گرفته و این باعث خروج ماموران نیروی انتظامی از محل بود.
حال تنها جرقه‌ای کافی بود تا یک فاجعه رخ دهد. یک فرد مسن حدوداًً 50 ساله که شاید خودش هم نمی‌دانست برای چه خیابان را با پارک اتومبیل بند آورد و با فریاد و پرتاب سنگ به طرف جایگاه حمله‌ور شد. مردم هم به پیروی از وی داستان سنگ و شیشه را به اعتراض از سهمیه‌بندی بنزین به طرف جایگاه پرتاب کردند.
بیش از 30 جوان 16 تا 25 ساله صدها سنگ را به طرف جایگاه پرتاب کردند و این تنها گوشه‌ای از این اتفاق بود. عده‌ای سعی داشتند جایگاه را به آتش بکشند. اقدامات این افراد سودجو با آتش زدن کارتن و لاستیک ادامه پیدا کرد. اما بی‌اثر ماند و با خاموشی آتش پایان پیدا کرد.
مامورین نیروی انتظامی برای دومین بار به محل آمدند. اما سریعاً محل را ترک کردند؛ چراکه از همه بیشتر در خطر بودند. کارکنان جایگاه نیز خود را پنهان کرده بودند و عده‌ای نیز محل را ترک کردند.

خیابان بسته شد

ورود هشت کامیون ناخاله که برای تخلیه بار خود آمده بودند باعث شد که مردم با تهدید رانندگان این ماشین‌های سنگین آنان را وادار کنند که بار خود را در وسط خیابان تخلیه کنند.
راه خیابان بسته شد و مردم با چوب و سنگ به پمپ‌های سوخت حمله کردند و خساراتی را بالغ بر 150 میلیون ریال به جایگاه وارد کردند.

همه چیز تخریب شد

روشنایی، پمپ‌های بنزین، کپسول‌های مهار آتش، شیشه های جایگاه، صندلی‌ها، میز و... خورد شد. کامپیوتر و چند کپسول نیز در صندوق عقب‌های اتومبیل‌ها گذاشته شد و به سرقت رفت.
عده‌ای نیز با سوء استفاده به طرف مردم حمله کردند. خانواده های مردم در کوچه‌ها و منازل همسایه‌ها سنگر گرفتند و خیلی‌ها هم تهدید کردند که فردا نیز حمله می‌کنند.
علاوه بر جایگاه اختصاصی نوری واقع در میانرود شیراز، جایگاه پیرنیا، فرصت شیرازی و کوزه‌گری شیراز مورد حمله قرار گرفتند و کارکنان جایگاه که همیشه پول را از مشتریان دریافت می‌کردند، این بار ناسزا و سنگ و آجر را تجربه کردند.

اعتراض جایگاه داران

یکی از جایگاه داران شیراز که در وقایع حمله به پمپ بنزین‌ها خساراتی به جایگاهش نرسیده بود و تنها خودش مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود، اظهار داشت: اقدام دولت برای گران کردن بنزین اقدامی مفید و موثر است؛ چراکه ده‌ها خوبی دارد.
وی در ادامه با انتقاد شدید از نحوه پیاده کردن این طرح گفت: دولت می‌توانست با برنامه‌ریزی مناسب این اقدام را انجام دهد اما متاسفانه اتفاقی رخ داد که حتا خود مجلس و دولت نیز نفهمیدند داستان بنزین چگونه شروع شد و به کجا ختم شد.
وی افزود: از ساعت اعلام سهمیه بندی ما نفهمیدیم چه شد و تنها از روز گذشته تاکنون ناسزاهای مردم را شنیده‌ایم.
وی افزود: ما حتا جرات نداریم از اتاق خارج شویم؛ چراکه هر لحظه ممکن است شخصی که دیگر تحمل فشارهای عصبی و روانی را ندارد به طرف ما حمله کند.
این جایگاه دار در ادامه یادآور شد: حق با مردم است؛ چراکه اطلاع‌رسانی از چگونگی سهمیه بندی ناگهانی بود به همین دلیل همه سردرگم هستند و وقتی با صف‌های طولانی سوختگیری مواجه می‌شوند عصبانیت آنان چند برابر می شود.

کارت‌هایی که گم شده...

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: یکی دیگر از مشکلات رانندگان گم کردن کارت‌های سوختشان است. ما روزانه بیش از 15 کارت را که در دستگاه جا مانده است را به صاحبان خود برمی گردانیم و برای این کار یک دفتر تشکیل داده‌ایم. اما تکلیف آنان که کارتشان توسط نیروهای ما پیدا نمی‌شود نامعلوم است.
در همین خصوص شخصی که کارت سوخت خود را گم کرده است، اظهار داشت: در شرایط فعلی که عنوان شده است بنزین آزاد به فروش نمی‌رسد، تکلیف امثال من که کارت ندارند چیست؟
وی با بیان این‌که صدور کارت المثنا سه هفته طول می‌کشد متذکر شد: از دولتی که همواره شعار مهرورزی می‌دهد اصلاً توقع نداشتیم بدون برنامه‌ریزی مردم را سرگردان کنند.
این شخص که به شدت عصبانی است، ادامه داد: چرا پس از ماه‌ها صحبت‌های مجلس، دولت و وزارت نفت نتیجه این است؟ اولین و ابتدایی‌ترین حقوق ما این است که لااقل بتوانیم به منزل خود برسیم؟ اما چگونه؟

اعتراض شدید رانندگان

راننده یک خودرو سواری پژو نیز معتقد است که اگر تنها دولت کمی به فکر مردم بود اتفاقات این‌چنینی رخ نمی‌داد.
وی با اشاره به صف طویل اتومبیل‌ها گفت: بسیاری از مردم اصلاً نمی‌دانند چه خبر است و با وجودی که باک اتومبیلشان پر است باز هم در صف می‌ایستند. آنان خیال می‌کنند بنزین تمام می‌شود و به آنها چیزی نمی‌رسد.
وی در ادامه گفت: بیش از یک ساعت است که در این گرمای 40 درجه زیر آفتاب منتظر هستم تا نوبت سوختگیری به من برسد، آیا این همان مهرورزی موعود است؟!
این راننده جوان ادامه داد: مردم سردرگم هستند و خیلی‌ها هنوز نمی‌دانند که بنزین آزاد اصلاً عرضه نمی‌شود. بنابراین آنان که کارت ندارند باید همچنان بدون بنزین بمانند.

بازار سیاه بنزین

هنوز حتا یک روز هم از سهمیه‌بندی نگذشته است اما بازار سیاه بنزین به شدت رونق گرفته.
«ظرف‌‌های چهار لیتری بنزین 1500 تومان»
این نرخ پیشنهادی فردی است که بیش از ده ظرف بنزین را در نزدیکی یکی از جایگاه‌های شیراز به فروش می‌رساند.
این دلال بنزین گفت: بالاخره هر کس باید به شکلی نان بخورد. شب گذشته دو ساعت در صف بنزین بودم. آیا الان حق ندارم بنزین خودم را بفروشم.
وی این اقدام خود را یک هنر اقتصادی ذکر کرد و افزود: هرچه باشد اختیار سهمیه بنزین خودم را دارم. شاید مایل باشم به هر قیمتی سهمیه‌ام را بفروشم و این به خودم مربوط است.
کار غیرقانونی از من سر نزده است.
این شخص 50 ساله در ادامه بیان داشت: تا به حال سه ظرف چهار لیتری بنزین فروخته‌ام؛ چراکه خیلی‌ها کارت ندارند و مجبورند به نحوی بنزین خود را تامین کنند.

بازار داغ کارت سوخت
با ظهور پدیده جدید سهمیه‌بندی بنزین همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد خرید و فروش کارت سوخت آغاز شده است. فردی که در یکی از جایگاه‌های بنزین برای فروش کارت سوخت خودرو شخصی‌اش در جمع حاضرین اعلام آمادگی کرد، در این خصوص اظهار داشت: فرزندم در تصادف دچار سانحه شده است و من مجبورم برای تامین مخارج بیمارستان وی حالا که بازار بنزین داغ است کارت سوخت خود را بفروشم.
این راننده در ادامه افزود: قیمت پیشنهادی من یکصد و پنجاه هزار تومان بوده است. مشتری صد هزار تومانی هم دارم. طبق بررسی‌هایی که کردم در کارت بنده 400 لیتر وجود دارد. مجبورم به بالاترین قیمت کارت سوخت خود را بفروشم و در آینده فکری خواهم کرد.
وی در خاتمه گفت: لااقل برای هر کس خوب نبود، با فروش این کارت موقتاً مشکل من حل خواهد شد. در حالی که کار یک نفر دیگر که کارت ندارد نیز راه می‌افتد.

خیابان‌های خلوت
با گذشت اولین روز از سهمیه‌بندی شدن بنزین مردم و شهروندان شیرازی شاهد کاهش ترافیک شهری و خلوت شدن نسبی خیابان‌ها بودند. این موضوع به وضوح در خیابان‌های عفیف آباد، ملاصدرا و زند به عنوان سه خیابان اصلی شیراز قابل رویت بود.
البته احتمال می‌رود پس از گذشت روز و طبیعی شدن روال ترافیک به حالت اولیه خود بازگردد.

انتظارات از دولت
پس از اعلم خبر غیرمنتظره سهمیه‌‌بندی و مشکلات فراوان به وجود آمده مردم از دولت توقعاتی دارند.
یکی از شهروندان گفت: دولت باید نسبت به ساماندهی سیستم حمل و نقل درون شهری از جمله ناوگان اتوبوس شیراز توجه ویژه داشته باشد؛ چراکه از این پس عده زیادی به استفاده از اتوبوس روی می‌آورند. وی افزود: برنامه‌ریزی برای چگونگی حل مشکلات فراوان مردم مهمترین وظیفه امروز دولت است. متاسفانه این موضوع تاکنون دیده نشده است و فشار از جمله فشار اقتصادی بر شهروندان روز به روز افزایش پیدا می‌کند.این شهروند شیرازی یادآور شد: تسریع در ساخت پروژه قطار شهری شیراز از دیگر وظایف امروز دولت است؛ چراکه اتمام این پروژه می‌تواند در کاهش مشکلات همشهریان بسیار موثر باشد.

سهمیه‌بندی منطقی نیست
دیرین، رییس هیات مدیره جایگاه داران فارس با انتقاد از عدم اطلاع‌رسانی به جایگاه داران در خصوص سهمیه‌بندی گفت: متاسفانه این صنف همراه با سایر اقشار جامعه از طریق رادیو و تلویزیون متوجه اعلام سهمیه‌بندی از ساعت 24 سه‌شنبه شب شد که این امر با مشکلات زیادی برای جایگاه‌‌داران به وجود آورد.
وی افزود: درگیری، زد و خورد، سنگ‌پرانی، شکستن شیشه، آسیب‌رسانی به تلمبه‌ها از جمله مواردی بود که خسارات زیادی را برای جایگاه داران به وجود آورد.
دیرین اظهار داشت: روز سه‌شنبه از طرف شرکت پخش فراورده‌های نفتی شیراز تماسی با جایگاه‌داران حاصل شد و از این افراد خواسته شد ساعت 22:30 در جایگاه‌ها حضور داشته تا کارشناسان این شرکت نسبت به نصب نرم‌افزار جدید بر روی دستگاه‌ها اقدام کنند اما در این تماس هیچ اشاره‌ای به بحث سهمیه‌بندی نشد.
وی سهمیه‌بندی به این شیوه را راه منطقی ندانست و گفت: روش منطقی‌تر نظرخواهی از اعضا و نمایندگان این صنف برای اجرای این طرف بود تا حداقل بتوان از اصطکاک میان کارگران و مردم و نیز خسارت به جایگاه‌ها جلوگیری کرد.
دیرین اظهار داشت: دولت باید به جای سهمیه‌بندی، نرخ بنزین را با کنترل شرایط اقتصادی به نرخ واقعی آن عرضه کند تا به این طریق هم از تحمیل هزینه به دولت و هم ایجاد تشنج بین مردم جلوگیری کرد.
رییس هیات مدیره صنف جایگاه داران فارس عدم پرداخت سوخت گرفته شده از سوی مردم را از دیگر پیامدهای طرح سهمیه‌بندی عنوان کرد و گفت: صف بسیار طولانی که در جایگاه‌ها برای سوختگیری قبل از سهمیه‌بندی ایجاد شده بود و نیز درگیری‌های زیادی که در جایگاه‌ها به وجود آمد باعث شد بسیاری از فرصت‌طلبان پول بنزین را پرداخت نکنند. این امر باعث ایجاد خسارت حتا تا مرز 400 هزار تومان شد.

وجود ابهام در سهمیه بندی
طهماسبی نماینده مردم سروستان نیز در مورد طرح نمایندگان مجلس در خصوص توقف سهمیه‌بندی گفت: صبح چهارشنبه برخی نمایندگان مجلس با ارایه طرحی خواستار توقف سهمیه‌بندی با توجه به حواشی ایجاد شده بودند. اما بایستی توجه داشت این لایحه‌ای بوده که توسط دولت به مجلس ارایه شد و به تصویب نمایندگان رسید.
وی با بیان این‌که در سهمیه‌بندی برخی ابهامات وجود دارد، اظهار داشت: این طرح علی‌رغم اثرات منفی کوتاه مدت، اجرای ان دارای مزایای بلندمدتی است که هم به نفع نسل حاضر و هم به نفع نسل آینده کشور است.وی مسایل به وجود آمده در حواشی سهمیه‌بندی بنزین را ناشی از بزرگنمایی‌های افرادی دانست که تا قبل از اجرای آن از سود هنگفتی بهره‌مند شدند.
طهماسبی کاهش ترافیک را از دیگر مزایای سهمیه‌بندی عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: مجلس و دولت درصدد کاهش تبعات منفی سهمیه بندی بنزین هستند تا از این طریق از فشار وارده به اقشار مختلف جامعه کاسته شود.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار داشت: به زودی نرخ آزاد متناسب با مصرف کشور از طرف دولت اعلام خواهد شد.
شریفی، رییس جایگاه شریفی واقع در بولوار فرصت شیرازی با اشاره به این‌که برای جلوگیری از درگیری، از نیروی انتظامی خواستار اعزام نیرو به این جایگاه شده بود، گفت: سه‌شنبه شب همزمان با اعلام طرح سهمیه‌بندی تعدادی اراذل و اوباش برای ایجاد تشنج به این جایگاه آمدند که با همکاری پرسنل نیروی انتظامی از درگیری جلوگیری به عمل آمد.
وی با اشاره به صف طولانی و ازدحام شدید مردم برای سوختگیری اظهار داشت: مردم حتا در پارچ آب هم بنزین می‌ریختند.وی افزود: سوختگیری به حدی زیاد بود که این جایگاه برای اولین بار با کمبود بنزین از ساعت 22:30 سه‌شنبه شد. شریفی ادامه داد: متاسفانه مردم اتمام بنزین را باور نکردند و حتا تا ساعت سه نیمه‌شب یعنی آغاز طرح سهمیه‌بندی در جایگاه ماندند و با آمدن تانکر حامل سوخت، اقدام به سوختگیری کردند.
وی با انتقاد از عدم برنامه‌ریزی مسوولان کشور افزود: متاسفانه شرکت پخش فراورده‌های نفتی به جایگاه داران به چشم یک دشمن نگاه می‌کند.
این جایگاه دار تبخیر غیرمتعارف بنزین را از دیگر مواردی عنوان کرد که جایگاه داران با آن دست به گریبانند.وی افزود: ما ماهیانه دو، سه میلیون تومان هزینه تبخیر غیرمتعارف بنزین می‌دهیم اما متاسفانه علی‌رغم پیگیری اعضای این صنف، مسوولان از رفع مشکلات شانه خالی می‌کنند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


به دنبال سهمیه بندی بنزین خبرهای ضد و نقیضی در مورد تعطیلی بازار منتشر شد.

به دنبال انتشار این اخبار قاسم فراهانی, عضو هیات رییسه اصناف کشور,به خبرنگار ایلنا گفت: هنوز هیچ صحبتی به صورت رسمی و غیررسمی مبنی بر تعطیلی بازار در پی تصمیم دولت مبنی بر سهمیه‌‏بندینشده و موضوع بلاتکلیف است.
وی افزود: امیدواریم دولت فکری برای صنف‌‏هایی نظیر آژانس‌‏های اتومبیل کرایه و مجامع امور صنفی که به کارهای عام المنفعه مبادرت دارند, صورت گیرد.
عضو هیات رییسه اصناف کشور, ادامه دا: احتمال این که بازاریان کشور در طی تصمیم دولت مبنی بر سهمیه‌‏بندی بنزین واحدهای خود را تعطیل کنند, بسیار ضعیف است ؛ اما به هر حال دولت باید برای ساماندهی این امر کاری صورت دهد.
وی ادامه داد: در صورت گسترش وسایل حمل و نقل عمومی مردم کمتر نیاز به استفاده از وسایل شخصی دارند.


نوشته شده توسط : علی

نظرات ديگران [ نظر]


<   <<   91   92   93   94   95      >